Павел Табаков в гостях у tochka.net

20

18 октября в 12.00 певец и композитор Павел Табаков придет в гости к онлайн-ресурсу tochka.net. 

 

Павел расскажет, какие сюрпризы ожидают зрителей на его сольном акустическом концерте "Любовь жива" 21 октября в Caribbean Club, а также о том, как его 5-летняя дочь Анастасия дебютировала в анимации. А еще – поделится рецептом, как легко похудеть на 10 килограммов за месяц!

 

Оставляйте свои вопросы победителю шоу "Голос страны" Павлу Табакову прямо сейчас. 

Ответы 35

Лора:
3
Здравствуйте, Павел! 1.Как проходит подготовка к концерту в Карибиан клабе? 2.Вы бы хотели взять ребенка с детского дома? 3.Как пришла идея задействовать талант Насти в клипе? 4.Какое у вас любимое место во Львове и Киеве?
Павел Табаков:
Доброго дня всім! Відповідаю на найкаверзніші питання - будь ласка, задавайте! 1. Приємно, що вже є такі питання! Підготовка проходить чудово, тому що ця програма у нас буде звучати вперше, це буде повна акустика. Буде багато пісень з мого репертуару і добавимо трошки каверів. Буде дуже оригінально звучати, наприклад, якщо ми виконуємо Стінга або Queen - ніхто не може впізнати, що це саме ці твори, тому що звучать вони тільки під рояль. Зі мною буде працювати мій гітарист - разом ми все це зробимо в Caribbean Club. Приходьте в п'ятницю і Ви все побачите! В п'ятницю ввечері зустрітись приречені - це слова з однієї з моїх пісень :) 2. Знаєте, якщо б у мене не було своїх, то, напевно, я б обдумував це питання. Але у мене двоє своїх дітей, наразі мені вистачає. Але, якщо буде можливість, то я вважаю, що треба розвивати свій генофонд і працювати далі над тим, щоб дітей було більше. Як кажуть: працюємо над збільшенням кількості дітей в Україні. 3. Ця ідея прийшла практично моментально, тому що, я маю таку талановиту донечку, - не буду скромним, я пишаюсь своєю дитиною, яка почала малювати. Дуже дякую викладачу Лілії, яка малює з нею - вона свою душу закладає в нашу дитину. Вони закриваються в кімнаті - там і співають, і танцюють, і малюють. Тобто, все відбувається, як має бути. Чесно кажучи, як творча людина, я можу позаздрити, тому що з них йде такий творчий фонтан. У нас вдома вже виставка - якщо все вдасться, то, можливо, в Caribbean Club в так само побачите і виставку, і на екрані будуть роботи моєї Насті. Приходьте! 4. Складно сказати, тому що багато улюблених місць. В Києві, напевно, це стара частина міста, тому що мене надихає архітектура. Як і архітектура Львова, я страшенно люблю всі старі закуточки - інколи просто походити абсолютно самому, подивитись на цю бруківку, поговорити з старовинними стінами, покружляти навколо Площі і не заходячі ні в які кав'ярні. А улюблене місце - це все ж таки моя квартира у Львові, тому що я її так облаштував, що вона є моєю творчою базою. Там стоїть мій білий рояль, який, до речі, я спеціально привезу до Caribbean Club. Оце моє улюблене місце - там мій особистий простір. В Києві дуже імпонує подвір'я Софії Київської, там я себе дуже комфортно почуваю.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
2
Павел, почему не поздравили Ивана Дорна с днём рождения?
Павел Табаков:
Цікаво:) Насправді я з Ванею не знайомий особисто, тому і не привітав. Часто артисти якісь-такі забудькуваті, включається така сублімована хвиля, ти сідаєш за інструмент, починаєш щось творити - і все, про все забуваєш. Про все на світі, чесно. Тому зараз користуючись нагодою, вітаю Ваню з минулим Днем народження!

Понравился ответ? Поделись:

Анита Цой:
1
Павел, кто самый мерзкий певец на российской эстраде?
Павел Табаков:
Ви знаєте, я не настільки експерті в російській естраді, я завжди слухав закордонну музику. Я не можу прокоментувати. Навіть якби мені дали якийсь список, я вважаю, що я не компетентний давати людям якісь оцінки такого характеру. Мені, наприклад, було б неприємно, якби хтось сказав "мерзкий певец на украинской эстраде".

Понравился ответ? Поделись:

Рита:
1
Павел, когда в Черновцы? Вы верите в экстрасенсов?
Павел Табаков:
Я думаю, що з гарною різдвяною програмою ми до Чернівців цього року все-таки попадемо. Приходьте! Я вірю в те, що є люди, наділені якимись особливими знаннями, від природи вони мають якийсь дар, вони можуть бачити більше, ніж інші. Але, судячи з тих екстрасенсів, які попадались на моєму шляху, - більшості з них, на жаль, я не вірю.

Понравился ответ? Поделись:

Лили:
1
Павел, что вам нужно для счастья? Что для вас вообще значит счастье?
Павел Табаков:
Щоб я, вся моя сім’я, всі мої діти були здорові, в першу чергу. Щоб кожен знайшов свій шлях і щоб все це було зроблено з любов'ю, це дуже важливо. Щоб кожен найшов себе і йшов за своїм покликанням, не розмінюючись на те де більше заплатять, де будуть більші перспективи або кар'єрний зріст і т.д. Хочеться, щоб кожен знайшов своє покликання від Бога і йшов за ним, і щоб йому вистачало здоров’я та достатку. Оце для мене буде велике щастя.

Понравился ответ? Поделись:

Коко:
1
Паша, в каких городах Украины самая благодарная публика?
Павел Табаков:
Це неможливо сказати. Вдячна публіка є всюди і не лише в Україні. Ми зараз з'їздили на концерти до Польщі - там настільки гарно приймали, всі оркестранти після концерту підходили нас привітати, це було настільки вражаюче. Ми просто з величезними крилами повернулись до України, нам дуже сподобалось! А в Україні публіка всюди вдячна - я дякую їм за те, що вони люблять українську музику та підтримують її!

Понравился ответ? Поделись:

Витя:
1
Если бы у тебя была возможность выбрать в каком веке жить. Что бы ты выбрал? Какая эпоха тебе ближе?
Павел Табаков:
Складно сказати. Напевно, початок минулого сторіччя мені чимось імпонує, тому що зараз я багато читаю про це, про різні імперії, як це відбувалось. Це була гарна епоха - велична епоха з становленням. Ця епоха мені імпонує, але, я думаю, що те. що буде з нами в майбутньому, - це і буде найкращим.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
1
Кем ты мечтал стать в детсвте. Не разочарован своим выбором?
Павел Табаков:
Абсолютно ні. Я вважаю, що я на своєму місці, я працюю за своїм покликанням. У мене було декілька варіантів: кулінар, комп'ютерщик. Але я пішов за своїм покликанням, тобто став музикантом. Не тільки співаком - я завжди це підкреслюю - а музикантом, тому що володіючи трьома інструментами, пишучи музику, я вважаю, що це вже дуже багато. Я вважаю, що творчість є у всьому: був би я кулінаром - я б творив, був би я айтішніком - так само привносив би якісь творчі нотки і в цю сферу. Але зараз я на своєму місці, дякуючи Богу, Всесвіту, батькам, самому собі за працю та досвід. Я - творча людина, я співаю, я творю.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
1
Когда ты решил, что станешь музыкантом?И хотел бы, чтоб твоя дочь пошла по твоим стопам?
Павел Табаков:
Я вважаю, що дітям обов'язково потрібно прививати любов до мистецтва, а яким воно буде: музика, образотворче мистецтво, архітектура - це все вже багатство. Якщо люди хоча б трохи не доторкнулись до творчості в своєму житті - я вважаю, що це душевна бідність. Тому я всім раджу. Нехай це буде декілька класів музичної школи, головне - попасти до гарного викладача. От цього я і своїм дітям бажаю.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
1
Привет) Ты готовишься к Национальному отбору на 2017 год?Как вообще относишься к конкурсу "Евровидение"?
Павел Табаков:
Я не готуюсь до цього Євробачення. Я вважаю, що тільки тоді, коли є пісня, яка попадає у всіх формати, коли, я розумію, що пісня може стати європейським хітом - тільки тоді я буду готуватись до Євробачення. І, звичайно, потрібна більша команда, ніж у мене є зараз, щоб правильно підготуватись до такого потужного конкурсу. Це треба запланувати на рік вперед і працювати тільки виключно над конкурсом. Моє відношення в чомусь позитивне, в чомусь негативне. Я розумію, що це якийсь старт для багатьох, але те, наскільки багато політики в цьому конкурсі, - це і мені, і багатьом музикантам не подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
1
У Вас есть любимая песня из своего репертуара? Если да,то какая. Если нет, то если вообще любимая песня?
Павел Табаков:
В моєму репертуарі мені багато пісень подобається - інакше я б їх не співав. Звичайно, що є дуже багато написаних пісень, які не прижились і не виконуються, вони просто десь лежать собі. А з тих, що мені подобаються, це одна з останніх "Я не можу тебе забути" і скоро у нас буде прем'єра пісні "Любов жива" - так ми назвали і концерт. Від цієї пісні я насправді кайфую.

Понравился ответ? Поделись:

Валери:
1
Планируете ли Вы тур по Украине?
Павел Табаков:
Думаю, про тур Україною зараз трошки складно говорити. Тому що зараз не дуже стабільна економічна ситуація, зараз дуже складно складати пазли з великими турами. Але окремі концерти Україною я планую - буду радий всіх вас бачити!

Понравился ответ? Поделись:

Митя:
1
Что для вас было самым сложным в творчестве? Как вы относитесь к исполнителям, которые поют не свои песни, а для них их кто-то пишет?
Павел Табаков:
Завжди найскладніше - це вийти на якийсь пік. Для мене цими піками були перемоги в "Шансі" та "Голосі". Але найскладніше - втриматись, тобто можна перемогти, але тримати цю планку довго - це насправді складно. І це не лише не моєму прикладі, мало хто виживає після всіх талант-шоу. Так, життя після талант-шоу є, але тільки якщо ви самі його собі зробите, це життя. Наскільки правильно та швидко ви будете працювати - від цього все і залежить. Я абсолютно нормально до цього ставлюсь. Для мене так само було багато пісень написано, які я виконував. Я вважаю, що якщо багато авторів працює на одного виконавця - його репертуар стає ще більш різнобарвним, з'являються нові фарби в репертуарному листі.

Понравился ответ? Поделись:

Лиля:
1
Скоро будет ваш сольный концерт. Это же не первый акустический концерт. Какие ощущения перед концертом? И хотела узнать: музыка для Вас работа? Опишите свою деятельность тремя словами) Спасибо.
Павел Табаков:
Акустику мені складніше працювати, ніж якісь великі формати - концерти з оркестром або з групою. Складно працювати, по-перше, тому що ти сам і граєш, і співаєш - тут не може бути якоїсь неправильної інтонації, тому що все на виду. Є тільки ти, інструмент та глядач. Я ці формати називаю "квартирниками" - по суті це і спілкування з глядачем, і з усіма друзями, які прийдуть. Хтось навіть хоче послухати те, що ти говориш між піснями, а не тільки пісні - я це прекрасно розумію, формат акустики цьому якраз сприяє. Я думаю, що буде класно - приходьте до Caribbean Club в п'ятницю ввечері! Звичайно, це вже перетворилось на бізнес, спочатку це було просто захопленням, хобі. Зараз це своєрідний бізнес - так, він не простий, тому що це емоції, спілкування з людьми, постійні переїзди... Ніхто не казав, що буде просто, але якщо ти від цього отримуєш задоволення, а я отримую від цього величезне задоволення, вважаю себе на своєму місці і буду продовжувати це робити. Це хороше питання, над яким треба подумати... Це любов, це натхнення і це, коли ти свій для кожного в залі. Тобто я відчуваю цей простір, напевно, з досвідом, - ти просто можеш доторкнутись до кожного, хто сидить в залі.

Понравился ответ? Поделись:

Костя:
1
Ваша дочь помагает писать песни? Вы берете её на свои концерты?
Павел Табаков:
Звичайно. І не тільки донечка, ще і син допомагає - вони є моїм натхненням. По-перше, вони хочуть співати - коли ми в машині, вони вже співають дуетом "Vivo Per Lei". Співають своєю тарабарською мовою, тому що італійської ще не знають. Звичайно, це величезне натхнення, коли ти бачиш і чуєш, як прогресують твої діти. Час від часу беру доньку, якщо це не пов'язано з якимись переїздами, - я стараюсь, щоб дочка і син бачили, чим займається їх тато і як він це робить. Нехай вчаться!

Понравился ответ? Поделись:

Валентин:
1
Я всегда думал о том, чтобы поучавствовать в музыкальном конкурсе. Но всегда боялся. Знаете, говорят же все куплено. Расскажите о своем опыте в конкурсах. Во многих ли конкурсах учавствовали? И где одержали победу?
Павел Табаков:
Э така гарна приказка: "Дорогу осилит идущий". Якщо Ви будете стукати - Вам відкриють, якщо Ви будете пробиватись - ніхто Вас не зупинить, навіть великі гроші, які були десь вкладені. Якщо Ви своїм талантом доведете свою перемогу в конкурсі - нічого Вас не зупинить. Тому просто спробуйте і Ви відчуєте, наскільки Ви сильний в конкурсі та по життю.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
1
Как к вашему творчеству относится ваша семья? Дочь не пробует петь?
Павел Табаков:
Моя родина мене постійно у всьому підтримує, особливо в творчих моментах. Ми вже на тому рівні, коли я можу проговорити з дружиною якісь творчі питання, порадитись і т.і. Сім'я творча, тому я маю хорошу підтримку. А хороша підтримка - це хороший тил, це велика фортеця, коли те маєш таку фортецю - ти можеш впевнено йти в цей світ.

Понравился ответ? Поделись:

Валя:
1
Нравится Ваша музыка.Слежу за Вашим творчеством с Шанса. Вы сейчас довольны своей работой? Не жалеете, что решили позвятить свою жизнь музыке?
Павел Табаков:
Дуже дякую! Думаю, що працювати я можу швидше і наполегливіше. Нема часу на те, щоб сильно розслаблятись та відпочивати, це постійна робота кожного дня. Мені дуже в цьому плані подобається фраза Кузьми, який, на жаль, так рано нас покинув, він казав, що ні дня без того, щоб не написати якусь строчку, вірш, шматочок музики - кожного дня це велика робота. Я раджу це всім творчим людям і сам так роблю.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
1
Когда Вы начали работать в шоу-бизнесе, Вам говорили, как вы должны выглядеть, что должны делать?
Павел Табаков:
Ви знаєте, порадників в шоу-бізнесі дуже багато - одні радять одне, інші радять інше. Але, насправді, рецепт один: якщо Ви почуєте себе (одразу кажу, це дуже складно, треба просто зануритись в себе, інколи треба відключити свій мозок, інколи корисно подивитись на себе чужими очима), почуєте, що Вам требо і що є Вашим - тоді шлях буде набагато простішим.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
1
А от куда вы знаете, как похудет за месяц на 10 кг? У Вас были проблемы с лишним весом?
Павел Табаков:
Наскільки я пам'ятаю, у мене завжди була велика пристрасть по солодкому і по мучному. Але зараз я зайнявся правильним і вчасним харчуванням - така харчова терапія - і результат двох останніх місяців -9 кг. Все просто, навіть без спортзалу поки що. Але спорт я люблю і буду правильно харчуватись - всім раджу, спробуйте!

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
Есть ли у вас мечта?
Павел Табаков:
У мене мрія - щоб любові в цьому світі стало більше. Якщо ми будемо її накопичувати в серці і як з проектору проектувати на цей світ - світ стане кращим. А це лише заслуга кожного з нас - чим більше ми проектуємо любові, тим кращим і в більш радужних фарбах стає егрегор цього світу. Тому це моя мрія. За питання, над яким я довше всього думав "Опишите свою деятельность тремя словами" Лілія отримує два квитки, дякую Вам за питання! Будь ласка, зв'яжіться з Тochka.net і, я запрошую Вас 21 на акустичний концерт Павла Табакова, чекаю на Вас!

Понравился ответ? Поделись:

Крис:
0
не хотите записать кавер на какую-то из песен Квин?
Павел Табаков:
У мене є різні кавери, навіть попурі, які ми вже досить давно виконуємо. І мені це подобається. Я завжди любив заспівати щось з репертуару Queen. До речі, хто прийде 21 до Caribbean Club - ви почуєте там чудову баладу "Love of my life" від Queen!

Понравился ответ? Поделись:

Мила:
0
Общаетесь ли с Игорем Кондратюком?
Павел Табаков:
Звичайно, спілкуюсь. Ігор, по суті, як хрещений тато. В моєму сприйнятті шоу-бізнесу все починалось з "Шансу". Він багато мені допомагав, якщо мені в чомусь потрібна якась консультація, я можу зателефонувати до нього та запитати. У нас нормальні відносини, часі від часу ми спілкуємось.

Понравился ответ? Поделись:

Ганна:
0
Чи дозволяєте дітям сидіти в соцмережах? Чи багато у вас фейкових сторінок?
Павел Табаков:
Дітей до соцмереж я не допускаю, тому що їм 4 і 5 років, які можуть бути соцмережі - нехай дивляться правильні мультфільми і читають хороші книжки. Соцмережі - це точно не для дітей. Я не рахував і ніколи не дивився на фейкові мережі. Я завжди всім даю конкретну інформацію, де мене знайти - переважно це Фейсбук.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
0
Павло, а в якій країні ви б хотіли народитися, жити і творити, якби це була не Україна?
Павел Табаков:
Мені дуже просто відповісти, тому що друга країна, яку я дуже люблю після своєї рідної землі, це Франція. Напевно, тому що я там був багато на гастролях, більш-менш вивчив мову, ментальність, вся ця земля - мене це надихає. Франція - це моє, можливо, в якомусь з життів я був французом.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Павел, ваши рецепты успеха и счастья?
Павел Табаков:
Рецепти? Складно давати рецепт, тому що у кожного він свій. Для мене це - здоров'я, коли ти можеш йти своїм шляхом, знайти своє. Мільйони людей, незважаючи на вік, шукають себе - довго шукають себе. Шукають іншу роботу, міняють хобі і все змінюють, але насправді щасливий той, хто вже знайшов і впевнено йде своєю дорогою. Як була фраза в радянському фільмі: "Счастье - это когда тебя понимают", ось коли тебе розуміють і ти сам себе розумієш - напевно, це і є щастя.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
0
Ви не лише самі пишете пісні, а й виконуєте твори інших українських авторів. Розкажіть, будь ласка, за якими критеріями Ви обираєте пісні для свого репертуару? Дякую!
Павел Табаков:
Пропускаючи через серце, подобаються чи не подобаються. Звичайно, що у мене є своя фокус-група, на якій я інколи тестую свої пісні. А ще, звичайно, це діти - я їм включаю нову пісню, якщо вони починають її співати, значить класно. Це так само хороший приклад, лакмусовий папірець, на якому я тестую.

Понравился ответ? Поделись:

Камила:
0
Вы верете в бога, музу и духов?
Павел Табаков:
Ой, це такі різні поняття :) В Бога я вірю, і у Вселенський розум, який є всюди, в кожному, у всіх речах. А в духів? Складно сказати, в яких духів? Так, я вірю, що існує ще інший вимір, але більше я про це нічого не скажу, я сам нічого не знаю. А муза - це енергія, яку ми сприймаємо. Ми - це передатчики-ретранслятори, якщо Ви зловите цю енергію і зможете її транслювати на інших, все, вважайте, що Ви вдало зловили цю радіохвилю і можете транслювати свою творчість в світ. Все так просто.

Понравился ответ? Поделись:

Жуля:
0
Скажите, пожалуйста, если ли у вас идеал красоты? Чего не терпите в девушке?
Павел Табаков:
Для мене, в першу чергу, жінка має бути витонченню, з глибокою душею. Звичайно, що хочеться дивитись на те, що гарне, витончене і глибоке. Тому жінки, які мають в собі якусь іскру, - вони мене завжди приваблюють. Якщо у неї очі з певним блиском - я буду довго спілкуватись з такою жінкою, незважаючи на те, друзі ми чи зустрічались колись давно.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитрий:
0
Как вы думаете, сложно ли украинскому артисту прорваться в Европу? Или показать себя Европе можно только через Евровидение?
Павел Табаков:
Ні, я знаю виконавців, які прорвались до Європи і їздять по Європі завдяки своєму матеріалу. Це якісний хороший матеріал, який має якесь національне забарвлення, тому що Європу важко здивувати поп-музикою - її можна здивувати фольклором, фольк-роком, якимось оригінальним жанром. Багато виконавців так і роблять, вони не дуже це афішують, тому що їм і так комфортно живеться. Буквальний приклад - це колектив "Орфей", який гастролює Європою вже 15 років. Майже жодного концерту для діаспори "Орфей" не давав, це були концерти для італійської публіки, для французів, голландців, швейцарців. Прекрасні концерти, яких тут не чути - мені, наприклад, дуже шкода, що більшість концертів, які пробиваються на європейський простір, вже не чути в Україні.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999