Оля Цибульская в гостях у tochka.net

16

Оля Цибульская – самая поющая ведущая украинского шоу-бизнеса. Звезда музыкального телеканала "М1", голос "Русского Радио Украина" и популярная певица.

 

За последний год Оля презентовала три видеоклипа (на песни "Сонечко", "Держи меня руками", "До ранку"), а также создала оригинальный проект о мире шоу-бизнеса – "Самые поющие новости".

 

А уже 10 декабря Оля Цибульская станет ведущей самого масштабного музыкального события года – премии M1 Music Awards 2016. У читателей онлайн-ресурса tochka.net есть эксклюзивная возможность узнать первыми что ждёт зрителей M1 Music Awards, а также задать Оле интересные и каверзные вопросы! 8 декабря в 14:30 с вами онлайн самая поющая ведущая Оля Цибульская. Присоединяйтесь!

Ответы 33

Лера:
2
Тебе нравится быть ведущей? Что именно нравится?
Оля Цибульская:
Доброго дня! Вітаю всіх з тим, що офіційно почалась зима, почав падати сніг і, як мені здається, почав зростати український шоу-бізнес! Я прийшла сюди на передодні масштабної музичної премії M1 Music Awards - вже 10 грудня у Палаці Спорту! Мені дуже подобається бути ведучою, особливо зараз, тому що артистів на сцені буде величезна кількість, а от ведуча - одна-єдина найпрекрасніша :) Цього року на червоній доріжці поруч з Нікітою Добриніним з'явлюся я - я чекаю на це свято!

Понравился ответ? Поделись:

Ася:
1
З чого починається ваш день і чим він закінчується?
Оля Цибульская:
Я - мама і дружина, тому мій день починається, в першу чергу, з слів "Мама", з того, що Нестор переповзає через ліжко, перевіряє, чи виспались мамині вуха та очі, дає поцьомати мені свої пальчики. Якщо це вихідні дні, чоловік не у відрядженні і я не на гастролях, то, звичайно, ми спільно снідаємо, щось готуємо разом, дивимось мультики, співаємо пісні - Нестор робить ансамбль з усіх, хто є вдома. Отак починається наш день.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
1
Привіт.У тебе є хоббі? Яке?
Оля Цибульская:
Мені здається, що я щаслива людина, тому що в якийсь момент мого життя моє хобі переросло в мою професію. Я обожнюю людей, я дуже люблю з'являтись на сцені - виступати, співати, говорити танцювати для вас! По ночах іноді до мене приходить муза - я люблю писати вірші і читати книжки.

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Ахтирський,м.Полтава:
1
Ви,закінчили Академію керівних кадрів культури і мистецтв - бачите себе на посаді Міністра культури України,а на посаді Президента Украіни? Як думаєте впралися б ?
Оля Цибульская:
Круте запитання :) Можливо, але я ніколи про це не думала. Дякую, можливо, я буду писати бізнес-план на наступний рік і внесу туди такий пункт :) Я думаю, що зараз ми живемо в дуже цікавий період, тому що українська музика починає відроджуватись і ми стаємо дуже професійними. У нас починають працювати закони з роялті та авторського права, артисти починають випускати багато синглів і знімати велику кількість якісного відео. Мені здається, що наші артисти завжди були популярні, дуже багато закордонних артистів приїжджають до Києва, щоб попрацювати з ними, або їх кудись запрошують. А відносно Президента України - мені здається, кожна людина повинна займатись тим, до чого у неї є покликання. Я ніколи не думала про те, щоб стати Президентом України, але я дуже хочу, щоб ми цінували те, що маємо, і щоб у нас все було тільки найкраще, і Президент в тому числі.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Як ви готуєтеся до цьогорічної церемонії нагородження M1 Music Awards?
Оля Цибульская:
О, Боже мій! У мене був такий момент, який я назвала днем, коли я офіційно попрощалась із плюшками :) Я тоді сиділа в ресторані, дізналась новину про те, що буду весті церемонію M1 Music Awards - тоді вирішила, що треба привести себе до порядку і офіційно попрощатись з ватрушками. Я пообіцяла собі не їсти солодощі, пообіцяла собі здорове харчування - чим я зараз і займаюсь і мені в цьому допомагають професійні люди. Я займаюсь спортом, я займаюсь танцями, я ходжу до косметолога. Я особливо уважно і прискіпливо відслідковую всі новини артистів, які з'являться на сцені, і дуже чекаю на 10 грудня.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Чи хотіли б ви якось поекспериментувати з зовнішністю?
Оля Цибульская:
Знаєте, в моєму житті були експерименти із зовнішністю. Була еротична фантазія Юри Нікітина - на першій ФЗ з мене зробили блондинку. Але я і блондинка - це несумісні речі, тому з іміджем, напевно, я зараз не хотіла б експериментувати. Мені подобається мій імідж - української гарячої жінки з іспанським відливом.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Кто вам больше нравится: кошки или собаки? Почему?
Оля Цибульская:
Напевно, більше коти, тому що з моїм графіком жити з собакою - це бути жорстокою людиною. Тому що собаку треба вигулювати, треба приділяти їй велику кількість часу. Зараз вдома у мене вже 8 рік живе кіт-британець. Великий, товстий, нахабний, зі своєю точкою зору, але ми його дуже любимо, до мене, до чоловіка та до сина він відноситься ідеально. А до решти гостей, які з'являються в домі, він налаштований дуже скептично.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Що ви могли б порадити тим, хто хоче стати теле- або радіоведучими?
Оля Цибульская:
Я б Вам радила слідкувати за тим, що відбувається на Тochka.net, тому що це портал, який постійно висвітлює новини шоу-бізнесу - він найвідоміший та найпопулярніший і, мені здається, найадекватніший. Я б радила Вам обов'язково займатись цим професійно, знайти для себе педагога. Практикуйте себе, намагайтесь влаштуватись в якусь радіо або телекомпанію, спочатку помічником - людиною, яка приносить сценарії або подає каву, людиною, яка працює помічником редактора. Спостерігайте за цією роботою зсередини. Намагайтесь розбиратись, як це відбувається, вірте в себе і намагайтесь, щоб вас побачило якомога більше людей.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Я видела ваше выступление с мальчиками-танцорами, какие же они у вас хорошенькие! Вы всегда с ними выступаете?
Оля Цибульская:
Крім того, що вони гарненькі, вони ще і зовсім неодружені, Катя :) Так що у Вас є можливість познайомитись, можливо хтось із хлопців - це ваша доля. Так, напевно, я завжди з ними, тому що коли я веду якісь заходи, я обов'язково роблю якийсь музичний подарунок - ми робимо якусь невеличку музичну програму і трьома гарячими піснями запалюємо зал. А якщо це концертні виступи - звичайно, я везу їх з собою, тому що з ними на сцені гаряче за будь-якої погоди. І глядачі відчувають, що нам тепло, і ми зігріваємось від того, що ви приходите на наші концерти.

Понравился ответ? Поделись:

глеб:
0
Здравствуйте ,Ольга!Мы все живые и смертные люди,а жизнь штука непредсказуемая.Завтрашний день может перевернуть жизнь каждого из нас на 180градусов.Вы готовы к переменам в своей жизни?Новая любовь например, или смена места жительства?Ответьте честно.Не лукавьте .)))
Оля Цибульская:
Гліб, я не знаю, скільки Вам років, але жінка після 30 вже не боїться змін в житті. В якийсь момент нам здається, що ми кругом можемо підстрахуватись та підкласти всі подушки. Потім ми живемо в якомусь періоді, коли здається, що є написаний план, ти щось собі прикидаєш приблизно і що так все буде відбуватись. В років 15-16 тобі здається, що життя гівно, ти слухаєш хардову музику, вдягаєшся у все чорне, тобі здається, що ти в повній безвиході. А потім в якийсь момент життя ти розумієш, що найбільший кайф життя для мене особисто в тому, що воно непередбачуване. І воно не таке солодке, як в серіалах, воно не таке вилізане, як в фільмах - воно справжнє з різними емоціями, різними почуттями та ситуаціями. Найголовніше - це бути сміливим, не втікати від цих ситуацій та тих проблем, з якими ти стикаєшся, і сміливо їх вирішувати. Тому на сьогодні я б не хотіла змінювати свої відносини, тому що я люблю і мене люблять, у нас є прекрасний малюк. Я б не хотіла міняти місце проживання, тому що я люблю Україну і по внутрішнім відчуттям мені здається, що я можу принести їй користь, а вона - може мені гріти так, як гріє сьогодні і ще більше. Але, відносно того, що щось може мінятись в житті - я готова і я сподіваюсь, що у мене вистачить запалу на все.

Понравился ответ? Поделись:

Валя:
0
Как ты относишься к социальным сетям? Ведь они забирают много времени... Или ты ими пользуешься только для работы? Как реагируешь на критику в Сети? Спасибо за ответ)
Оля Цибульская:
Буквально сьогодні зранку у мене була така думка, що коли у тебе реально багато роботи, то у тебе не вистачає часу, щоб постійно бути в онлайні. Якщо ти себе завантажуєш, якщо у тебе розпланований день, якщо у тебе багато зустрічей, репетиції, конференції, то у тебе немає часу просто сидіти-листати стрічку і дивитись, що у кого відбувається на фото. Моя професія мене схиляє до того, що мені доводиться бути активною в соціальних мережах. Інстаграм для мене - це така дуже цікава річ, я з цікавістю слідкую за тим, скільки вас там з'являється кожного дня, що вам цікаво, чи подобаються вам пісні. Я завжди із задоволенням ділюся там своїми новинами і в офіційних групах ми теж намагаємось не викладати просто якоїсь фігні. Мені цікаво, коли фанати скидають мені статті та фото, діляться порталами, де з'явилась моя музика. Звісно, у мене є помічники, але Інстаграмом я займаюсь власними руками. Дуже вам дякую за ваші коменти! До речі, зараз ми відгадуємо колір сукні, в якій я з'явлюсь на премії :)

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Давно не слашала, чтоб тебе номинировали на музыкальные премии? Я чего-то не знаю, или тебе не замечают те, кто их выдают?
Оля Цибульская:
Я давно не чула, щоб мене в принципі номінували, тому що на музичні премії переважно номінуються артисти-вокалісти, які займаються виключно музикою. Так склалося, що крутецьких солідних премій в Україні аж одна - це M1 Music Awards, яка відбудеться 10 грудня. І так склалось, що ніхто краще мене її провести не може. Я не можу бути одночасно і ведучою і номінуватись, тому що в цьому був би якийсь абсурд, мені здається. Я оголошую премію, я її веду, я роздаю артистам ці нагороди. А в той момент, коли я визначусь і захочу себе присвятити виключно музиці, то, напевно, тоді буде логічно вручити її мені теж.

Понравился ответ? Поделись:

Вера:
0
Культура и политика давным-давно объеденились. Они должны взаимодополнять друг друга, или же прикрывать друг-друга. Как ты считаешь: политика и искусство могут существовать отдельно?
Оля Цибульская:
Я б не сказала, що політика та культура об'єднались. Тому що, мені здається, в політиці у нас досі більша частина людей вчиться, а українська культура має давню історію. Наші народні пісні, наші художники, наші митці, наші філософи - вже давно сформували українське ядро. Можливо, Ви мали на увазі політику та шоу-бізнес? Можливо, так - в різні періоди різні артисти підтримують різних політиків. Це один із способів заробітку для артистів - цього ніхто не приховує. Так, я думаю, політика і мистецтво можуть існувати окремо, дуже цікаво, коли привладні люди приєднуються до мистецтва. Я була кілька тижнів тому у Відні, ми були в палаці, який побудований дуже заможною людиною, яка на той момент керувала країною і тепер це величезний замок, де зберігаються картини великих художників, куди люди можуть прийти і насолодитись. І я не проти, якщо хтось із політиків України таким чином приєднається до мистецтва і створить у нас в Україні якийсь такий заклад або музей, який буде підіймати нашу культуру. Наприклад, засновник нашої премії Микола Баграєв, він як ніхто вірить в наш шоу-бізнес і пам'ятає, що артистам для того, щоб надихати людей, треба відчувати свою потрібність - ьреба відчувати, що їх помічають, що їх хочуть побачити та почути. Я особисто хочу йому подякувати за цю премію і за те що 10 грудня артисти отримають свої нагороди!

Понравился ответ? Поделись:

Міра:
0
Привіт! Олю,завжди чую від тебе українську мову. І дуууже рудко російську. Як ті ставишся до мовного питання в Україні?
Оля Цибульская:
Мені здається, що мовне питання в Україні педалюють ті люди, яким немає чим зайнятись. У нас є набагато більше проблем, набагато більше моментів, на які треба звертати увагу. Наприклад, у мене в крані три дні підряд тече помаранчева вода - краще з цим розібратись. Звичайно, треба знати свою мову і треба прагнути до того, щоб ти володів мовою країни, де ти живеш, - поважав та цінував її. Але так історично склалось, що ми були Союзом, у нас була велика кількість україномовних заходів - не можна вичистити це за два дні. Я знаю величезну кількість людей, які розмовляють виключно російською, але вони є більшими патріотами, ніж хлопці, що б'ють себе в груді і фарбували тини в жовто-блакитний колір. Мені здається, патріотизм в інших речах. Але рідну мову треба знати, вчити і любити.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
Оль, привет) Ты веришь в совпадения, судьбу, рок? Носишь амулеты или обереги?
Оля Цибульская:
Відносно оберігів - у мене свій оберіг, одна сережка, яка у мене на вусі і я вірю в те, що вона приносить мені успіх. Я вірю в те, що вона збирає енергетику людей на концертах, вона для мене завжди значима, я завжди з особливою чутливістю ставлюсь до моменту її вибору. А відносно судьби - я вірю в те, що людина має багато чого обрати, нам дається право приймати рішення. Я не вірю в халяву, в шару. Я вірю, що цілі даються тільки безперервною непростою роботою - я не бачила поки що успішних людей, які б прийшли до свого успіху іншим шляхом. Але хрестик я ношу.

Понравился ответ? Поделись:

сергій:
0
Оля,які у Вас відносини з мамою?
Оля Цибульская:
Прекрасні у мене відносини з мамою. Мама з татом зараз їдуть до нас додому, тому що Нестор має бути в надійних руках. Мама для мене - це приклад подвигу, на який, напевно, я не здатна. Тому що я занадто егоїстична людина, я хочу займатись собою і кар'єрою, а мамі вдався подвиг - присвятити себе повністю сім’ї, чоловіку та онуку. Я перед нею схиляюсь і дуже її люблю.

Понравился ответ? Поделись:

Ніна:
0
На який подарунок на день народження очікуєш?
Оля Цибульская:
Що у мене взагалі не буде дзвонити телефон :) Що я зможу спокійно провести день з дитиною і з людьми, яких я люблю. Я терпіти не можу устроювати на свою честь якесь свято з тортами і тостами. В свій День народження я люблю писати, люблю ходити до книжного магазину, люблю побути сама і люблю за столом зібрати тільки тих, кого дуже-дуже люблю.

Понравился ответ? Поделись:

Илья:
0
Когда мы увидим ваш новый клип?
Оля Цибульская:
Гарне запитання. Пісня вже готова - з Дімою Монатіком та Антоном Чілібі ми зробили мегакрутий хіт. Я сподіваюсь, що навесні, можливо, ми порадуємо вас новим відео.

Понравился ответ? Поделись:

Димон:
0
Оля, ты в своих соц. сетях писала, что хотела бы вести мюзик евордс с Хавьером Бардемом. ты с ним реально общалась об этом или это была шутка?
Оля Цибульская:
На жаль, поки що Хав'єр Бардем не телефонує мені кожного дня, але я вірю в те, що ми все ж таки познайомимося. Він для мене приклад сексуального, харізматичного, професійного актора та ведучого. Я б із задоволенням провела б з ним якусь премію. Але, на жаль чи на щастя, цього разу премію я буду вести разом з Нікітою.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Постійно слідкую за вашими новинами, не можу не помітити зміни, які з вами відбулись. Що на це вплинуло?
Оля Цибульская:
Я не зовсім розумію, про які зміни йде мова. Якщо я схудла - дякую! Якщо я стала ще красивіша - дякую! Багато чого відбулось, ми зараз почали більше займатись музикою.

Понравился ответ? Поделись:

Ириша:
0
Была на вашем тренинге несколько дней назад,получила массу удовольствия!вы планируете еще где-то выступать с лекциями?
Оля Цибульская:
Цей тренінг для мене теж був особливим відкриттям. Коли в залі я побачила таку кількість дівчат різного віку - я була приємно вражена, тому що відчула дуже важливу річ. Ви прийшли послухати ти подивитись на жінку, яка встигає все. Судячи з того, скільки вас було - мені є, що вам сказати, є чим поділитись і я готова це робити. Коли я приїхала з маленького міста до Києва і мала велику мрію, поруч не було нікого, хто б показав, яким шляхом йти. Якщо вам дійсно сподобалось, якщо я можу бути корисною для вас - то я дійсно щаслива і, хто знає, можливо через деякий час я про це подумаю серйозно, якщо вам це цікаво.

Понравился ответ? Поделись:

стилист:
0
кто будет создавать ваш образ на М1МА?
Оля Цибульская:
Це дуже цікава історія. Минулого року ми створювали сукню з Лілією Братусь - і я дуже вдячна за ту красу, яка була на мені, і яка була оцінена вами! Цього року мені наснився сон наче у Лени Бернацької нова колекція, якась казкова сукня, яка вся сяє. Я зранку прокидаюсь, набираю Лену, а вона мені каже: "Ти не уявляєш, я всю ніч про тебе думала. Ти така енергійна, швидка та емоційна - мені здається, я знаю, в якій сукні ти повинна з'явитись на премії". І в результаті - я буду в двох сукнях. Поки що у нас продовжуються примірки, єдине, що можу сказати, вона коштує декілька сотень тисяч гривен, шалених грошей, тканини привозили спеціально з Італії, це все дуже ювелірна робота. Тому я п’ю каву, п’ю водичку, правильно харчуюсь - сподіваюсь, що ще мінус один сантиметр і ви будете в шоці :)

Понравился ответ? Поделись:

Тома:
0
Я очень обрадовалась, когда узнала, что вы будете ведущей на М1МА!!! Люблю ваши программы, они всегда веселые и ненавязчивые. Это супер! А когда вы узнали, что будете вести премию, какой была первая реакция?
Оля Цибульская:
Дякую, мені дуже приємно, Тома! Я дуже радію, що ми з вами зустрінемось 10 грудня! І, звичайно, я обдзвонила всіх своїх рідніших і розповіла всім про це - всі за мене дуже зраділи!

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
Що вас надихає?
Оля Цибульская:
Мене надихають люди, мене надихає моя дитина, мене надихають книжки та фільми. Зараз я читаю книжку "Танатонавти" - на даний момент вона здається мені дуже вчасною і на даний момент я надихаюсь цією книжкою.

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
Про що мріяли ви в дитинстві?
Оля Цибульская:
Мені здається, що мрія збулась - я виходжу на сцену, мене оголошують і я з глядачами.

Понравился ответ? Поделись:

Настюша:
0
Поділіться, будь ласка, як ви плануєте святкувати Новий рік? Чи є у вашої родини якісь традиції на новорічні свята?
Оля Цибульская:
Як артистка, звичайно, я розраховую зустрічати Новий рік на сцені, мені цього дуже хочеться. А після цього я буду святкувати з найріднішими, наш Нестор народився 6 січня, тому, я сподіваюсь, що ці декілька днів ми проведемо рядом - це буде для мене найкраща традиція. Дуже хочу поїхати з ним до магазину, закупити всі іграшки, які йому сподобаються та прикрашати разом з ним ялинку.

Понравился ответ? Поделись:

Настюша:
0
Які ваші очікування від цьогорічної церемонії нагородження М1 Music Awards?
Оля Цибульская:
Вся команда готується дуже відповідально. Всі режисери, всі оператори, всі піарщики, всі артисти - дуже активно цим займаються і дуже переживають. Я з Нікітою готуюсь вас дивувати, найголовніше - я дуже хочу, щоб артисти отримали задоволення від премії. Буде глобальна сцена, будуть просто космічні декорації, буде повний Палац Спорту, буде величезна кількість глядачів по той бік екрану, буде величезна кількість преси та шоу-бізнесових новин. Я очікую дива, свята, яке нас з вами надихне, і примусить вірити в краще! А ще я дуже хочу, щоб цього року український шоу-бізнес навчився радіти один за одного, щоб артисти голосно аплодували в той момент, коли нагороду отримує хтось інший. Я дуже хочу, щоб 10 грудня стало для вас великим святом! І я із задоволенням чекаю на вас на премії M1 Music Awards, до зустрічі!

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Яку книгу ви читали останньою і чим вона вам запам'яталася?
Оля Цибульская:
Це "Танатонавты". Поки що ще на запам'яталась, поки що це інформація, яку я зчитую. Я потім розповім про це, сподобалось чи ні.

Понравился ответ? Поделись:

Sofiya:
0
Какой ваш любимий фильм?
Оля Цибульская:
"Вікі Крістіна Барселона" - я його можу дивитись 500 разів, відкласти на тиждень і передивитись знову. Я дуже люблю дивитись фільми по ночам, коли всі вже сплять.

Понравился ответ? Поделись:

Ася:
0
Як ви виховуєте сина? Можливо, притримуєтеся якихось особливих принципів.
Оля Цибульская:
Я усвідомлюю, що я відповідальна за маленьку людину, але у мене немає якогось чіткого рецепту, як це потрібно робити. Я знаю, що його всі дуже люблять, його дуже сильно любимо ми. Я намагаюсь, щоб його характер залишався і нікуди не дівався, я намагаюсь чути його і робити так, щоб він відчував нас.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999