Сергей Притула сделает Вам смешно на FUN

13 10

Экс-резидент Comedy Club UA, герой скетч-шоу «Файна Юкрайна»,  ведущий «Подъема» и «Украина слезам не верит», а также участник шоу «Сделай мне смешно» -  Сергей Притула в гостях у FUN.

С улыбкой характеризует себя сам Сергей: «На сегодняшний день судимостей нет, работаю над детьми, уважаю семью, и верю в счастливое будущее Украины».

 Участвуй в конференции и получи мега-притульные приколы от Тернопольского Серого.

 

Ответы 52

hellokitty:
21
Сергій, зробіть мені смішно, пліз!!! =)
Сергей Притула:
В середу після 22-ї.

Понравился ответ? Поделись:

jiepok:
18
Привет Сергей!У меня к вам будет неординарный вопрос: нельзя ли начинать "Подъем"в 6.00?Я просто очень люблю смотреть эту передачу!Ваши шутки поднимают мне сутра настроение,но я в 7 часов вынуждена уже выходить из дому,чтоб успеть на учебу!!Хотелось бы сделать свое утро веселее=)С нетерпением жду ответа!=)
Сергей Притула:
Друже, нажаль, не мені і решті ведучих займатись програмуванням ефіру "Нового Каналу". Там є свої світлі голови. Тож, думаю, схема 7.00 - 9.00 залишиться в силі. І ще... Вам нас що, зовсім не шкода? Щоб вийти в ефір о 7-ій особисто я прокидаюсь о 5.20. Якби ми виходили в 6, треба було б вставати о 4-ій. А лягти раніше 1-ї ночі рідко вдається. Панове, загнаних коней пристрілюють:))))

Понравился ответ? Поделись:

Марічка:
14
Сергій, а що с Тернопільским Сірим?? Він геть пішов від нас?:)))
Сергей Притула:
Ні, Марічко, не пішов. "Тернопільський Сірий" просто перейшов з телевізійної іпостасі в клубну. Разом з друзями екс-КВНщиками зорганізували на Західній Україні "Перше україномовне гумор-шоу Вар’яти" - це клубний гумористичний проект, повністю україномовний. Я займаюсь його управлінням і виступаю там з монологами. Цей проект - моя віддушина від зйомок і прямих ефірів. По вихідних працюємо у клубах Львова, Чернівців, Тернополя. Гастролюємо по містах Західної і Центральної України. Так що з Тернопільським Сірим все ок. Скоро приїдемо презентувати проект до Києва.

Понравился ответ? Поделись:

Stepan:
11
Здравствуй, Сергей! Пишет тебе Степан из Краснодара. Где в интернете я могу скачать твои монологи? Мою тещу они очень раздражают и я хочу ей сделать подарок!
Сергей Притула:
Чувак! Реально питання мимо каси. Я знаю, що їх в інеті валом, але ніколи не страждав темою їх скачування. В мене вони є в електронному варіанті і на пожовклих вже листочках писані від руки.

Понравился ответ? Поделись:

WANNAbeYOZwire:
10
Привет, Сергей!!! Как выглядит твоя идеальная жена??
Сергей Притула:
Чудово!

Понравился ответ? Поделись:

love_fabrika:
10
Здравствуйте Сергей)) Мне нравиться ваша программа "Подъем" когда успеваю смотрю сейчас начинаеться школа, и я хотела бы у вас спросить, как Вы учились в школе? были ли у вас любимые предметы? и какие языки вы изучали ) большое спасибо)
Сергей Притула:
Гм...так...як не дивно, але я вчився в школі:)))))). З улюблених - географія, історія, іноземна мова. Вивчав англійську.

Понравился ответ? Поделись:

Маленька:
6
ХЭЛО, Сірий! а яка улюблена роль у файній? по життю?
Сергей Притула:
У "Файні" всі ролі улюблені. По життю - роль тата Сіійка:))))))

Понравился ответ? Поделись:

Самец:
6
Сергей, вы уже незакомплексованный мужчина? как правильно знакомится с женщинами??
Сергей Притула:
В Ютюбі є монолог на цю тему. Ну це так, щоб довго не розказувати:).

Понравился ответ? Поделись:

tochka_142139:
5
Сергей! запланирована ли свадьба Антона и Марички в Юкрайне?
Сергей Притула:
Намагаюсь продавити Молочного по цьому питанню:) Пручається. Може переживає, що йому фата не буде личити:))))))))

Понравился ответ? Поделись:

васясобакауа:
5
Сирожа, а шо таке бути популярним? Мне очєнь интересно, потому что я тоже мєчтаю біть такім как ти!!
Сергей Притула:
Одним реченням і не відпишешся. Якщо коротко, то це як нові туфлі - в громадських місцях привертають увагу і трохи незручно.

Понравился ответ? Поделись:

mari4ko:
4
Привєтствую! Звідки така спраждня російська мова? Де практикуетесь??
Сергей Притула:
"Чим більше мов ви знаєте..." - геніальний вираз. Мені подобаються люди, котрі грамотно спілкуються кількома мовами. Мені це теж необхідно, адже дуже часто в студії "Підйому" з’являються гості з різних країн і розмову потрібно підтримувати як російською так і англійською, наприклад, з конкурсанткою на "Євробачення" від Азейбарджану чи з греком Сакісом Рувасом. Зрештою, іноді доводиться працювати на корпоративних заходах компаній з україно-російським капіталом, тож ведення російською там апріорі. Колектив "Підйому" україно-російськомовний десь в пропорції 50\50, тож у практиці проблем немає. З англійською гірше. З часів повернення з Лондона розгубив уже, мабуть відсотків 40 словникового запасу.

Понравился ответ? Поделись:

mirka2010:
4
Привет, Сергей))))хотела бы задать вопрос : У вас когда нибудь бывает осенняя дипрессия или вы по жизни всегда весёлый человек?Если бывает, то чем вы лечитесь от неё?
Сергей Притула:
Все життя вважав, що депресія трапляється у тих, кому немає чим зайнятись. А нещодавно роботи так навалилось, що ледь не завив. В результаті 2 тижні безсоння, пара зривів і т.д. В силовому порядку в один день відключив мобілу і весь день спав. Помогло.

Понравился ответ? Поделись:

luda-angelo4ek:
4
Приветик, Серёжа))))Вы , Оля и Саша очень класссные ведущие, просто ходячие позитивы))) Всегда смотрю вашу передачу никогда не пропускаю)))Ваша передача мне всегда поднимает настроение)))) хочу задать несколько вопросов в надежде , что вы ответите))) 1) Как вы провели лето и что больше запомнилось? 2) У вас есть жена и дети? 3) А вы с Подъёмом когда-нибудь к нам в Жёлтые Воды приедете, а то в другие города приежали а к нам нет , очень хотелось бы вас увидеть)))) Мои пожелания в Подъём : Что бы ваша передача процветала и вы всегда были втроём и почаще улыбались))) ПОДЪЁМ FOREVER)))) Спасибо за внимание, жду ответов))) Цёмки цёмки , покусики покусики))))
Сергей Притула:
1. Літо запам’яталось відсутністю відпустки.
2. Одружений. Сину в жовтні буде 2 рочки.
3. Географія пересувань "Підйому" не залежить від його ведучих.

Понравился ответ? Поделись:

clever:
3
Все девушки бывают или умные или блондинки, а как с этим обстоит у мужчин?
Сергей Притула:
Тобто, як мужчині діляться? Мужчини діляться на мужчин і на мужчин-не зовсім мужчин. Ті, які мужчини, вони після цього вже ніяк не діляться. А ті, які не зовсім мужчин, діляться на активних не зовсім мужчин і на пасивних не зовсім мужчин.

Понравился ответ? Поделись:

kasya:
3
Привет, Сергей !Очень тебя уважаю за твой патриотизм и полностью согласна с твоей позицией на счет нашей любимой страны Украины ! 1)Как ты относишься к русскому Камеди клабу ? 2)Иногда в России шутят не очень осторожно и не культурно про Украину , для тебя это ненормально, или это часть роботы комедианта любой страны ?3)Несколько лет назад ты говорил что Фабрика звезд это инкубатор ,ты и сейчас также думаешь или изменил свое мнение ? Искренне желаю удачи !ПОДЪЁМ ПРОСТО БОМБА СМОТРЮ КАЖДОЕ УТРО И БАЛДЕЮ !
Сергей Притула:
1. Ставлюсь позитивно, адже саме їх поява призвела до справжнього буму роботи гумористів у комерційній площині. До цього у нас максимум можливостей потрапити на тєлєк це було товктися у КВН, забашляти там купу грошей і не мати віддачі. Петросяни і Галкіни керували парадом. Зараз ситуація докорінно змінилась. Стендап камеді взяв верх і розгалужується в інші проекти.
2. Жарти на національну, расову чи статеву тематику - невід’ємна частина неполіткоректного гумору. Інша справа, що навіть неполіткоректність може бути "прилизана", тут вже залежить від кожного окремо - бути "в’їдливим" чи хамом.
3. Я незмінний у одній позиції щодо "Фабрики" - схема роботи з молодими людьми у подібних проектах має один значний мінус. Більшість фабрикантів свято переконані, що переповнені зали і тисячі фанатів - це результат їхнього таланту, а не кропітка робота десятків професіоналів починаючи з викладачів вокалу і закінчуючи операторами на майданчику. А "гасіння звізди на лобі" перетворюється ледь не в злочин. Приклад "попуску" Машою Єфросініною Колі Сєрьги в прямому ефірі є яскравим тому підтвердженням, хоча Машка все сказала правильно.
Проте, "Новий Канал" зробив неймовірний, просто карколомний поступ в роботі "Фабрики" останніх пару сезонів. Сказати зараз, що "Фабрика" – інкубатор, язик не повернеться. "Фабрика" стала реальною "Фабрикою Зірок". Ось це приємно.

Понравился ответ? Поделись:

Vika:
3
Сергей ты такой притульный!! Судимостей нет... Эт хорошо, что ты открыто заявил об этом. Но мой папа, после того как я сказала ему что хочу выйти за тебя замуж, поднял прокуратуру на ноги, и заявил что прецеденты все-таки были... Что же мне теперь делать?? Я ведь люблю тебя уже столько лет
Сергей Притула:
Всі прецеденти з прокуратурою ми закрили ще в 2001-му, так що не треба ля-ля:). І воопше, не можна зачіпатись до одружених чоловіків, це губить карму:).

Понравился ответ? Поделись:

Bug_Eye:
3
Приветсвую, Сергей! Что скажете, более серьезные аплуа помогают реализовать себя больше, чем юмористические проекты??
Сергей Притула:
Як у якому випадку. В моєму випадку - не завжди. Я дуже тішився проектом "Чи розумніший ти за 5-класника", але ця розважально-освітня програма проіснувала недовго. А от "Файна" чи "Підйом" - тривають. Висновки робіть самі.

Понравился ответ? Поделись:

Tamila24:
2
Здравствуйте Сергей!! Очень рада Вас видеть! Оч нра передача сделай мне смешно!! крутой проект! Вспомните пожалуйста, самое интересное задание из передачи, как Вы это изображали ?
Сергей Притула:
От буквально в новому циклі, який ми нещодавно відзняли (він вийде в ефір мабуть в жовтні місяці), мені треба було показати приказку: "Бог не выдаст, свинья не съест". На мою думку, це було доволі легко, тому що фраза, як така, на слуху. Хто дивився фільми про війну, той знає, що головний герой має цю фразу сказати. І я все правильно показував – і Бога, і ставав рачки хрюкав, як свиня. І хлопці вже знали, що от є Бог, є свиня, я ще показав слово "видавати". Але вони ніяк не могли сумістити це... Одним словом, ми мучились хвилин 20 над цим, але потім все ж таки відзняли. Ура.

Понравился ответ? Поделись:

Serhio:
2
Как у Вас обстоят с творческим потенциалом?? Где черпаете вдохновение?
Сергей Притула:
Як завжди каже моя мама, коли дзвонить мені ввечері, а я традиційно з годинки шостої-сьомої вечора відкриваю ноут і починаю ваяти, от я пишу, дзвонить моя мама, я кажу: «Мама, я працюю», вона каже: «То креативу тобі, сину, натхнення». Просто навколо нас весь день щось відбувається, просто потрібно не ходити, дивлячись в землю або тільки в свій айфон, айпад (задрали ви своїми гаджетами), просто треба час від часу голову підіймати, дивитись навколо – світ прекрасний. Велике місто з великою кількістю шизофреників, люди перестали дивитись в небо - це дуже страшно. Навколо себе потрібно помічати якийсь позитив, потрібно помічати сміх маленьких дітей, потрібно помічати красивих молодих дівчат, які йдуть з інституту у таких коротких спідничках, що аж слина котиться. Потрібно помічати стареньких бабусю і дідуся, які йдуть, взявшись за ручки. Потрібно помічати не лише хамство даішників і таксистів, а потрібно помічати, як кондуктор допомагає якомусь інваліду зайти в тролейбус. Маса хорошого відбувається навколо нас, якщо на це звертати увагу, а не на негатив, ви завжди будете в позитивному тонусі. Я завжди намагаюсь тримати себе в позитивному тонусі, і це так чи інакше має виражатись через клавіатуру, потім у вордівський файл, а потім з рота під час монологів, чи роботи в ранковому ефірі.

Понравился ответ? Поделись:

Tulips:
2
Скажите, а можно быть всегда смешным??
Сергей Притула:
Можна. Але чи потрібно? Ну уявіть собі: вашого кореша несуть на цвинтар, а ви ржете. Якось негарно, правда?

Понравился ответ? Поделись:

Leka:
2
У нас говорят - "С кем поведешься от того и забеременеешь" - как там Маша Ефросинина??)
Сергей Притула:
Ммммм...буквально пару днів тому разом з Машою а також з Педаном, Доманським і Кузіним відзняли черговий блок програм "Зроби мені смішно". Наскільки я розумію, Маша не вагітна:). Хоча якби таке трапилось, був би за неї радий. Вона у прекрасній формі, у репродуктивному віці і, судячи з доньки Нани, дітки у неї з чоловіком вдаються на славу.

Понравился ответ? Поделись:

lavin:
2
Здравствуйте,Сергей! Я хотел бы узнать как началась ваша карьера,первое место работы?
Сергей Притула:
Якщо не брати до уваги сезони колядувань і щедрувань, на яких ще у юному віці можна було "піднімати" немалі гроші, та забути, що на першому-другому курсі активно приторговував курсовими роботами, то першим серйозним місцем роботи була радіостанція "Радіо Тернопіль 106,1 fm". Провів там 7 років і до скону буду вдячний людям, які мене туди взяли, за те, що допомогли сформуватись як медійному персонажу і навчили працювати з мікрофоном.

Понравился ответ? Поделись:

Tanny:
2
Привееееет!! Сергей! 1) Как провели лето? 2) Мы часто можем видеть вас в различный Тв шоу, а как на счет большого кино. Хотели бы сняться в каком не будь фильме?! Если да, то расскажите, в каком? 3) Ваше отношение к путешествиям? К каким поездкам относитесь лучше, в которых можно отдохнуть или в которых можно что-то узнать? Спасибо за ответы!!! Успехов в карьере и в жизни!!! Пы.сы подъем супер) настроение подымаете на 100 процентов! ааа...спасибо вам!!!!!!!!!!!!
Сергей Притула:
1.Нажаль чи на щастя, але літо провів у праці. Відпустка, яка мала б бути паралельно з відсутністю "Підйому" в ефірі "Нового", була знівельована трьома проектами, якими займався паралельно ціле літо. Тож Грузія почекає до наступного року.
2. Великого кіно у цій країні майже немає. Я вже казав, повторюсь. У тих випадках, коли тут щось знімається, режисери віддають перевагу Богдану Сильвестровичу Ступці, а не Сергію Дмитровичу Притулі, у якого цілий 0 досвіду роботи у кіно. Звісно я з дитинства мрію про задіяність у кіно, хотів би знятись у якихось "молодіжках", але підозрюю, що поки маховик кінематографу в країні закрутиться на повну, буду претендувати максимум на роль дідуся з хворобою Альцгеймера.
3. Мандрівки - моя іпостась. Завжди радий можливості кудись вирватись на пару-трійку днів. І не важливо закордон чи по Україні.

Понравился ответ? Поделись:

Tanjushka1975:
1
Сергій, здоровеньки були! Як справи? Як настрій? Як можно попасти до вас на роботу? Можно пройти співбесіду безпосередньо з вами?;))))
Сергей Притула:
Дивлячись, що Вас цікавить, Танюшка. Якщо Ви маєте на увазі роботу на "Новому каналі", то зі мною співбесіду проводити не треба, це нічого не дасть, можемо просто порозважатись – жартую :))) Якщо Ви маєте на увазі шоу "Вар’яти", яким я займаюсь як управлінець, то приходите на якусь вечірку (до або після), знаходите когось із моїх хлопців або мене, далі працюємо і спілкуємось.

Понравился ответ? Поделись:

sailormoon:
0
Ваша найзаповітніша мрія?
Сергей Притула:
Можу зараз чесно вам сказати: в мене велика мрія, щоб в цій країні все розікрали. Все. До останнього гриба в Житомирському лісі. До останньої фабрики. От коли ті наверху все розкрадуть, коли вже не буде чого красти, тоді в Верховну Раду прийдуть нормальні люди, які розуміють, що це робота чиновника: не вся країна на вас, а ви на всю країну. І тоді може щось зміниться в цій країні, може якісь нормальні закони будуть приймати.
А ще я хочу, щоб в місті Тернополі з’явились автобуси, пристосовані для перевезення людей з обмеженими можливостями і інвалідів-колясочників.
І взагалі, хочеться, щоб в наших магазинах перестали продавати бухло малоліткам. Я не розумію, в чому така проблема в нашій країні, що у нас діти 14-15 років ходять з пивом, з горілкою, чадять… От зловити якусь бабу, яка в гастрономі продала цигарки і пиво людині, якій ще не виповнилось 18, відсікти її добряче різками, вивісити на бігборді коло будинку, в якому вона живе, щоб на неї всі плювали і собаки на неї гавкали. А у власника магазину забрати ліцензію і ще штрафанути тисяч на 15. Отак.

Понравился ответ? Поделись:

hellokitty:
0
Мій номер 093 500 89 69 - задзвоните?? в середу я вільна!!
Сергей Притула:
Давай в четвер :)

Понравился ответ? Поделись:

Tank:
0
Какая у вас тачка??
Сергей Притула:
Таксі «Фортуна».

Понравился ответ? Поделись:

Vadik:
0
Сергей, когда вы побреетесь наголо??
Сергей Притула:
Це в сенсі – всюди? Ніколи :)

Понравился ответ? Поделись:

SvetkO:
0
А Вы знаете, что гречка подорожала?? Как это повлияло но ваш семейный бюджет??
Сергей Притула:
Слава Богу, в моїй сім’ї не я, не моя дружина, не мій син не є великими любителями гречки. Тому ми не повелись на передвиборчу компанію Леоніда Михайловича Черновецького свого часу :) Тому ніяк не вплинула. А те, що гречка подорожчала, я знаю, я дивлюсь новини.

Понравился ответ? Поделись:

Lucky:
0
Чтобы стать везунчиком, нужно искать четырехлистный клевер. Но найти его могут только удачливые люди. А какой замкнутый круг разрушает вашу жизнь?
Сергей Притула:
Мабуть робота. Тобто є замкнутий круг: я не можу жити без роботи, а коли роботи стає дуже багато, це впливає на інші нюанси в моєму житті і це дуже вибиває з колії. Але, коли нема роботи, поїхав у відпустку, три дні проходить, повалявся на тапчані, почитав книжку і в тебе вже починають руки трястись, бо ти щось хочеш робити, а нема що робити. Такий нудний я насправді в цьому плані.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (13)

символов 999
  • Гость 11 лет назад

    Привіт Сєрий) Тебе турбує Збараж) Потрібна твоя допомога) Думаю така пропозиція тебе зацікавіть.) Будь-ласка напиши мені на мейл SerozhaP@gmail.com
    Там тобі і все розкажу)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 12 лет назад

    Петя Фургало: Гумор це класно, і не просто це передати, має бути все : погляд, дикція, рухи, корче ціле жмття в мініатюрі, це свого роду мистецтво, з яким добре не так легко справитися, і над цим треба тяжко працювати, за це вам притула "Respect"....Я вибачаюся, шо тоді вам нахамив, імпульсивний просто....))))))))))

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гостьхулс 13 лет назад

    красава

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость 13 лет назад

    Привіт! Чому не хочете до себе взяти Машу в Підйом!!!!!!!!!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _ГостьВалентина 13 лет назад

    Очень одареный молодой человек, Удачи тебе Сергей, В22-30 смотрю всегда Ваш юмор,

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Наташа S. 13 лет назад

    Сергію, можу тебе порадувати - в Тернополі вже є тролейбуси для людей,обмежених у русі!!! Але пижиків поки що немає (((.
    Ти молодець - дякую за ранкову порцію сміху!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Василиса Егоровна 13 лет назад

    Весело тут у вас!!!!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість 13 лет назад

    Сергій,візьміть мене на роботу

    Прокомментировать Мне нравится
  • _ЖінкаЮяка любить в чолвіках ро 13 лет назад

    Молодець, Притула. Ти не тільки красивий, но із мозгами дружиж.З тебе буде толк,бо в тебе в голові царь.Дуже приємно ,що в нас є такі молоді люди, які подобаються не тільки молодим дівчатам, але й жінкам дорослим. Тільки,будь такий завжди,щоб не спортила тебе слава.

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість 13 лет назад

    Добрый день. Подскажите пожалуйста, как можно попасть на передачу "Зроби мені смішно"?

    Прокомментировать Мне нравится
Показать еще