Группа ТИК устроит революцию!

20

Фронтмен группы Виктор Бронюк будет выступать вместе с сотней людей на сцене. Обо всех подробностях узнайте во время онлайн-конференции на e-motion.tochka.net.

Группа «ТіК» несколько лет назад стала прорывом в украинском шоу-бизнесе. Песни ребят стали настоящими хитами не только в Украине, но и в России.

В гостях у e-motion.tochka.net Виктор Бронюк расскажет о грандиозном концерте, который состоится 21 февраля во дворце «Украина» и станет подарком для всех поклонников группы.

Как уже успел узнать e-motion, Бронюк и компания готовят массу сюрпризов, о которых вы сможете узнать во время онлайн-конференции. 

 

Ответы 10

Таня):
225
Добрий день!!!Дякую вам за та шо ви є...))дуже люблю вашу творчість)))...плануєте підкорити своєю творчістю світ?...які плани на майбутнє?
ТІК:
Добрий день усім, хто зараз налаштувався до мережі Інтернет. Буду зараз відповідати на ваші каверзні запитання.

Це питання у космічному масштабі. Дякую за гарні слова. Світ підкорюємо вже потихеньку, крок за кроком. І думаю, скоро буде плануватись новий тур і так далі.
Щодо планів на майбутнє - зараз закінчиться зима, посадимо картоплю, а там далі як вийде. :)

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
40
Доброго дня!!! Скажіть будь ласка , яка ваша улюблена книга, фільм? кого вважаєте гідним предсталяти Україну на Євробаченні?? улюблена страва? Ви дуже класні!!)
ТІК:
Галя, доброго дня.
Мені подобається те, що робить Кустуріца. Недавно передивлявся фільм «Заповіт». Цікава робота. Одна з останніх робіт режисера. Раніше він увагу приділяв серйознішим фільмам, а зараз вдався до сатири і іронії.
Останню книгу прочитав – відома вже в Україні «Аморалка». Я взагалі люблю сучасну українську поезію і прозу. Коли щось виходить новеньке, обов’язково читаю.
А хто має представляти Україну на Євробаченні? Альоша минулого року представляла. Я за цим не слідкую. Але якось подивився, в журі сидять люди, які багато для українського шоу-біза зробили. Тому вони знайдуть сили і можливість вибрати найбільш достойного.
Якщо говорити про українські страви – це борщ. А так, коли є час і натхнення, люблю щось смачне приготувати.

Понравился ответ? Поделись:

-yura-ПОЛТaВА:
25
ПРИВЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!Я юра!! Витя кото из шоу-быза вас роздрожает? Как вам МОНРО?(та что травести-дива) Когда концерт в Полтаве?Можна свами сфоткатса и взять афтограф в гримерке??ето возможно?? Как можно зделать фан-встречу? Скем бы вы хотели спеть с Украини и нетолько?? ДАЙТЕ АФТОГРАФ ПЛИССССССССССССССС
ТІК:
Чесно кажучи, я над цим не заморочуюсь.
З Монро у мене ніяких контактів не було. Тому я не можу своїми думками з цього приводу поділитися.
Найближчий концерт в Полтаві – 12 лютого. Але, здається, то буде корпоратив.
Сфоткатись і взяти автограф можна. Як побачите, що буде в Полтаві концерт, зайдіть на наш сайт в розділ контактів, залиште свій контакт, домовтесь або з тур менеджером, або з піар-менеджером, і ми обов’язково влаштуємо таку зустріч.

Понравился ответ? Поделись:

Тарас :
12
Привіт!:) 1. Ви зареєстровані в соц.-мережах?) 2. Як би Ви себе охарактеризували двома словами?)))
ТІК:
Да, я зареєстрований в соцмережах. Заходжу ВКонтакт, Однокласники, на Facebook. Але напевно, там вже зробили якісь сторінки без мого відома. Я, на жаль, за цим не можу слідкувати.
Я там багато не сиджу. Але завдяки цим сайтам є чудова можливість поспілкуватися з друзями, які живуть за кордоном, наприклад.
Самому якось важко про себе говорити. Я думаю, краще, щоб хтось про мене щось говорив.

Понравился ответ? Поделись:

koval:
5
Охарактеризуйте стан сучасного шоу-бізнесу в Україні. Наскільки комерційно успішною є група Тік?
ТІК:
Я не є музичним критиком, тому не маю таких повноважень і бажання давати оцінку українському шоу-бізнесу. Наскільки він буде якісним, це залежить від тих, хто приймає участь в цьому процесі. Шоу-бізнес, як і інший бізнес, вимагає якісного товару. Коли в нас буде якісний продукт, якісні кліпи і пісні, вони обов’язково знайдуть свого споживача.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
5
Ребят, вы мега-позитивные! Спасибо. Глубоко торнул клип "Для мамы". Скажите, чья идея клипа? кто снимал...в клипе - история из жизни или просто красиво придумали? :)
ТІК:
Пісня була написана дійсно для моєї мами. Я її написав, коли їй було 50 років, до ювілею. Чесно кажучи, ми її не планували давати в широку ротацію, не думали знімати відео. Але так вийшло, що пісня за допомогою блютусів в телефонах жити серед населення. І ми вирішили записати її якісно, відзняти на неї нормальне відео, і присвятити її всім матерям. Ідея була така, щоб донести слова, щирі і правдиві, на які ми завжди не маємо часу або можливості, нашим мамам. Автор кліпу – Алан Бадоєв. Ідею він розкрив не до кінця. Але це питання до нього. В цілому, те що ми зробили спільно, нам сподобалось.

Понравился ответ? Поделись:

koval:
4
Хлопці а чи не хотілося б вам перестати грати роль хохлів і зробити шось серйозне? Наскільки моральною, на вашу думку є пісня "Тихую"?
ТІК:
Я не розумію, що таке «серйозне» можна зробити. Можна стати серйозним і з серйозним виразом обличчя писати якісь речі, а можна просто робити свою роботу. Деколи з посмішкою і гарним настроєм. Це більш важливо.
Якщо говорити про пісню «Тиха», я не вважаю, що то є якійсь геніальний музичний шедевр. Ми працюємо в жанрі стьобу і сатири. Основна ідея в тому всьому, що життя веселе, треба частіше посміхатися, робити гарні справи, а не задумуватись над тим, що нас розділяє. Краще подумати над тим, що нас зближує, робити один одному кроки назустріч. Це набагато приємніше. І від того буде більше толку.

Понравился ответ? Поделись:

Олюня.(Сімферопіль):
4
1.Скажіть, давно хотіла у вас запитати, а чому гурт називається ,,ТІК,,? Це якось росшифровується? 2.Вікторе, скажіть, чи є в у вас улюбленні виконавці? 3.А ви взагалі коли небудь співаєте на россійській мові, тому що коли не подивлюся, завжди пісні українською?
ТІК:
1. Офіційна назва розшифровується як «Тверезість і культура», хоча вже було багато варіантів, типу «Толя і Коля».
2. Я багато музики люблю слухати, будь-яку стилістику музичну. Мені подобається багато українських виконавців. Люблю дивитися, що вони творять, порівнювати, що робилось раніше, що зараз відбувається. Всі пісні під настрій слухаю.
3. Є пісні, які виконуються російською мовою. Якщо в якісь компанії взяти в руки гітару чи інший музичний інструмент. Коли приймав участь у програмі «Зірка + зірка» з Анєю Семенович, ми співали пісні, які вже є музичною класикою, співали російською мовою.

Понравился ответ? Поделись:

Крістіна:
3
Що подаруєте на день закоханих?
ТІК:
Хочеться подарувати всього багато і всім. Найбільше подарунків в цей день отримують кохані люди. Зокрема, я говорю про дружину. Що подарю, я поки не придумав. Чесно кажучи, не дуже люблю дарувати подарунки, тому що це така річ, коли завжди треба думати, що саме подарувати, щоб вразити ту людину, якій робиш цей подарунок. Це завжди вирішується в останній день, або в останні декілька годин.

Понравился ответ? Поделись:

stas:
1
Skazhit' a v jakyh krajinah okrim ukrajimy vy vystupaly ta jak vas tam pryjmaly.Diakuju.
ТІК:
Крім України, виступали в Росії, Австрії, Польщі, Білорусі. Сприймали гарно. Я вважаю, що музика не має кордонів. Головне – енергетика. Цікаво дивитися, коли люди, які не знають української мови, співають твої пісні. Нещодавно в Польщі виступали. Я був дуже вражений, наскільки люди знають нашу творчість. Вони повністю знають слова, співають. Це вражає.
Зараз планується декілька виступів по Європі, пропозицій багато. Є пропозиції з діаспори, поїхати в Канаду, Америку, Австралію. Але зараз у нас основне завдання – гарно відіграти концерт 21 лютого в палаці «Україна» з Оркестром збройних сил. Потім дописуємо третій альбом. А там вже як буде.

Якщо будуть виникати якісь запитання, знайте, що можна отримати на них відповідь або в соціальних мережах, заходьте в нашу групу «Тік» (ВКонтакті, Однокласниках, на Facebook), або у нас на сайті tik.ua.
Дякую вам за питання. Гарних вам вражень, посмішок. На все добре!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999