Александр Пономарев открывает таланты страны!

5 23

Известный певец во время веб-конференции на e-motion.tochka.net расскажет, как стать настоящей звездой.

Народный артист Украины, популярный певец и композитор Александр Пономарев вскоре станет звездным тренером в проекте «Голос країни» на телеканале «1 +1». Александр будет представлять музыкальный жанр поп-опера, который является одним из самых популярных в Украине.

- Во-первых - это очень интересный формат шоу, интересная идея, которая, в отличие от всех других, гарантирует действительно профессиональную работу с вокалистом. Я надеюсь найти талантливого человека, которому смогу помочь, даже если он не победит. Буду искать чистые голоса, ведь Украина богата талантами. Образование в данном случае не будет лишним. Я не говорю, что это главное, главный критерий отбора - вокал. Могу посоветовать только одно - не упустите свой шанс, - рассказывает о проекте певец.

У вас есть прекрасная возможность узнать обо всех подробностях проекта «Голос країни» непосредственно у самого певца и тренера проекта Александра Пономарева во время онлайн-конференции на e-motion.tochka.net. А еще узнать о том, что нужно сделать и куда обратиться, чтобы подать заявку на участие, если вы чувствуете, что ваш звездный час пришел.

Ответы 46

Галя:
42
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи був у вашому житті найщасливіший момент, який саме?
Олександр Пономарьов:
Звичайно, були. Це народження двох моїх дітей – Жені і Саші. Думаю, це найголовніші щасливі моменти мого життя.

Понравился ответ? Поделись:

Таня (Тернопіль):
30
Привіт, Сашко! Коли вийдуть нові альбоми? Ми вже не можемо їх дочекатись... Ще з нетерпінням очікуємо проекти "Голос країни" і "Народна зірка"! Ми тебе любили, любимо і будемо любити не зважаючи ні на що! Як закінчаться всі проекти, то переїжджай жити в Тернопіль!!! До зустрічі 12 березня!
Олександр Пономарьов:
Альбоми вже майже готові. Вже майже ось-ось. Все обіцяємо, обіцяємо, але весь час щось не виходить. Альбоми по музиці вже готові, зараз ми займаємось їх оформленням, дизайном обкладинки і т.д. Тобто вони вже на виході, музично ми справилися з цим завданням.

Понравился ответ? Поделись:

Вероника Воршип:
13
Что вы считаете самым важным для достижения вокального успеха? Как вам удается петь высокие ноты не теряя при этом звучности и красоты тембра? Хочу у вас взять интервью для своей передачи «Вокальный успех», как можно с вами связаться?
Олександр Пономарьов:
Складно сказати. Просто я вчився в музичному училищі 4 роки, потім 5 років в консерваторії, та навчився. А стосовно того, як зі мною зв’язатись - вся інформація є на сайті zrankudonochi.com.

Понравился ответ? Поделись:

Інна:
5
Доброго дня, Олександре! Чи правда, що окрім "Голосу країни" Ви ще будете брати участь у "Народній зірці"?Чи вже відомо з ким у парі будете співати (привідкрийте таємницю хочаб хлопець це чи дівчина) і як вам вдасться по часу поєднати відразу 2 проекти - це будуть прямі ефіри чи запис?. Бажаю успіху, перемоги в одному проекті і обдарованих підопічних у другому!!!
Олександр Пономарьов:
По-перше, це точно дівчина :) А, по-друге, ці два проекти не співпадають за часом, тому все буде в прямому ефірі.

Понравился ответ? Поделись:

Оля,Христинівка:
4
Доброго дня, Олександре! У мене є два питання: 1.Кого і що б ви взяли з собою на безлюдний острів(за умови що можна брати тільки 5 людей і 5 речей)? 2.Наприкінці фільму "Особисте життя офіційних людей" вашого персонажа Влада Хмельницького бьють, він падає і перекидається через стіл......Ви самі виконували цей трюк чи каскадер? Бажаю вам здоров"я, натхнення, добра і успіхів у всіх починаннях!!! P.S.Дуже хотілося б щоб Ви випустили нарешті три альбоми та зробили свій сольник і випустили ще DVD-диск з його записом!
Олександр Пономарьов:
1. Це надовго, це реально треба розповідати "Робінзона Крузо" повністю :) Ви знаєте, я на це запитання зможу відповісти за якийсь час, тому що зараз це займе дуже багато часу. Ясно, що це будуть мої друзі, моя кохана. Сто відсотків сірники, ніж, антибіотики, заряджену зброю і зернята пшениці.
2. Я не перекидався через стіл, то був каскадер. Я тільки падав на стіл, а перекидався каскадер.
Добре. Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Яна:
4
Здравствуйте, Саша! В связи с новыми проектами не собираетесь немножко изменить свой иммидж, внешний вид - поменять, например, для разнообразия деловые костюмы на что-нибудь более молодежное, гладко побрится и сделать модную прическу) Очень хочется внешних изменений, сделайте нам такой сюрприз!)) Спасибо за творчество!
Олександр Пономарьов:
Ну, я не знаю. Посмотрим, может получится :) На самом деле я просто люблю деловые костюмы, мне в них комфортно, я люблю себя чувствовать на сцене комфортно – думать не о том, как я одет, а о том, что мне петь. Но я абсолютно люблю эксперименты. И возможно так, как Вы сказали, я сделаю, если мне это подскажут мои стилисты.

Понравился ответ? Поделись:

Олеся:
4
Олександре, наприкінці минулого року вперше почула Вашу нову пісню "Хоч я не перший" (здається така назва) - сказати, що сподобалась - не сказати нічого! Я у захваті, але, на жаль, Ви дуже рідко її виконуєте. Яка доля цієї пісні - Ви її будете розкуручувати, знімати кліп? Ця пісня може мати успіх не менший, ніж "Варто чи ні", я в цьому переконана!!! бажаю успіху в нових проектах, будемо Вас підтримувати!
Олександр Пономарьов:
Я спочатку думав знімати на цю пісню відео. Але зараз вона вийде в новому альбомі, ми її трішечки покрутимо по радіо і я подивлюсь, чи співпадає Ваша думка з думкою більшості людей, ми проведемо дослідження і тоді, можливо, буде відеокліп.

Понравился ответ? Поделись:

Елена:
4
Добрый день, Александр! Выскажите, пожалуйста, свое мнение как профессионал относительно существующих уже талант-шоу, например, Х-Фактор. Как Вы думаете, у участников этих проектов есть шансы добиться успеха и не быть забытым через несколько лет? Спасибо.
Олександр Пономарьов:
В большинстве случаев, собственно, происходит так, что после таких талант-шоу их быстро забывают. Так же как в "Фабрике", например, как в других проектах, когда действительно люди побеждают, а через какое-то время их популярность становится ниже и ниже, хотя, из наших примеров, некоторые фабриканты пошли достаточно неплохо. Так же, как это было раньше с "Шансом". А в шоу, которое будет на "1+1", в котором я буду тренером, достаточно интересный приз для победителя – это контракт с "Юниверсал". То есть это серьезная штука, вполне возможно, что победитель сможет стать даже европейской звездой или звездой мирового уровня. Поэтому тут интересная разница между талант-шоу. А с другой стороны мне нравится, что люди хотят попасть на сцену, у людей голливудская мечта в голове, они думают, что это все сладко, просто, интересно, весело. Действительно иногда попадается кто-то гиперталантливый. Меня когда-то сразила девочка, которая песком рисовала.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана Добровольстка:
3
Привіт Сашко. Ти насправі зозлучуєшся с Вікторією? Чи все це чутки? Для мене дуже важліво це знати, оскільки ми з Вікою вчились в одній школі і мені не байдуже її життя. Дякую за відповідь
Олександр Пономарьов:
Коли в мене буде інформація з цього питання, Ви обов’язково про неї дізнаєтесь через ЗМІ.

Понравился ответ? Поделись:

SS44:
3
Вітаю. Моє питання дещо застаріле можливо, але. Я пам'ятаю як ви проводили футбольний матч десь в році 96, 97 (якщо не помиляюсь) на стадіоні на проспекті Перемоги в Києві (Гарматна). Тоді всі зірки української естради грали проти ФК Оболоні. Яка мета тих матчів була? І щось подібне зараз проводите?
Олександр Пономарьов:
Була збірна зірок естради, капітаном якої я був. Дійсно, збиралась і грала, грала з усіма, в різних містах, з журналістами, з футбольними командами, з місцевими бізнесменами... Мета - популяризація футболу, отримання задоволення. Ми збирали достатньо велику кількість людей на стадіонах, після футбольного матчу був концерт. Мені здається, що це був цікавий проект, я б його не завершував.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
3
Александр, расскажите, пожалуйста, в каких проектах и на каких концертах Вас можно будет увидеть в ближайшее время? Над чем сегодня работаете?
Олександр Пономарьов:
На концертах я працюю постійно і на різних. Найближчим часом - 11 березня Шевченківський концерт, 12 - концерт "Единственная" для жінок. Проект "Народна зірка" з ТРК "Україна" і з "1+1" зараз будемо співпрацювати – це "Голос країни".

Понравился ответ? Поделись:

igor:
3
A chy planujete vy tur ukrajinojiu? Koly vyjde novyj albom? V jakij krajini vam najbil'she podobalos' by zhyty vrahovujuchy vse:narod, kul'turu, polityku?
Олександр Пономарьов:
Мені Україна дуже подобається. Мені подобається їздити будь-де, там, де є щось нове. Про альбом я вже казав.

Понравился ответ? Поделись:

Сергій (Бердичів):
2
Доброго дня Олександре! Коли презентація нових альбомів і чи буде серед них альбом з українськими популярними (народними) піснями?Чи багатов нових альбомах (зокрема в естрадному) абсолютно нових пісень? Чи відвідуєте ви ( сторінки (групи) ваших прихильників у відомих соціальних мережах?Чи вже існує домовленість про дует з Дженіфер Лопес і яка це може бути пісня, можливо всесвітньовідомий хіт?Ви сам заспіваєте в рамках проекту "Голос країни" зі своїми учасниками? В рамках свого найблищого туру дуже хотілося б побачити вас на Житомирщині (зокрема в Бердичеві). Щастя Вам, наснаги і здійснення всіх творчх і життєвих задумів та планів!!!!
Олександр Пономарьов:
Окремого альбому українських народних пісень не буде. В академічному буде 5-6 українських народних пісень. Достатньо багато, я думаю, що більшість.
Так, ми продовжуємо переговори, нещодавно приїхали з Америки. Зараз Дженніфер приймає участь в шоу "American Idol", і поки що у нас іде юридична домовленість, тобто ми зараз обговорюємо, яким чином це все може бути. Якщо це буде, то на даному етапі була така домовленість, що це могла б бути іспаномовна пісня.
Інколи мені їх показують мої помічники.
Наскільки мені відомо, за умовами цього проекту я буду співати майже кожну програму.
Дякую. Думаю, що обов’язково заїдемо.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
2
Доброго дня!!!Яке ваше життєве кредо?Що вас надихає?
Олександр Пономарьов:
Мене надихають мої діти і мої друзі.
А кредо - всегда и везде :)

Понравился ответ? Поделись:

Валя Тернопыль:
2
Привіт,Сашуня!Ти обіцяв випустити класичний DVD з Кам"янець-Подільська і DVD з Балу.Ти збираєшся їх випускати?Коли?
Олександр Пономарьов:
Так, цей альбом увійде в мій новий трійний альбом.

Понравился ответ? Поделись:

Валя Тернопіль:
1
Сашуня,6 березня в Лото-забаві Ти мав 5 білетів.Скільки виграв?
Олександр Пономарьов:
0.

Понравился ответ? Поделись:

Назар:
1
Доброго дня. Скажіть будь - ласка коли вийде ваш новий альбом? Як ви ставитесь до нацвідбору Євробачення 2011?
Олександр Пономарьов:
Ну, щось придумали. Говорили, відібрали, потім передумали, захотіли відібрати ще раз, а вже ніхто не захотів відбиратися. І так буде завжди, коли політика буде втручатись в питання мистецтва.

Понравился ответ? Поделись:

Максюта Бернак:
1
Как вы относитесь к представителям нетрадиционной ориентации?
Олександр Пономарьов:
Я к ним не отношусь.

Понравился ответ? Поделись:

Таня (Тернопіль):
1
Для футбольної "Команди мрії" оголошений конкурс гімну, ти не збираєшся писати?
Олександр Пономарьов:
Це ж не то, що сів і написав - в мене так не виходить. Якщо Бог дасть мені, то обов’язково напишу. А якщо не дасть мені, значить комусь іншому дасть.

Понравился ответ? Поделись:

Любопытная:
1
Расскажите о вашем хобби? Чем увлекаетесь? Коллекционируете ли Вы что-нибудь?
Олександр Пономарьов:
Я люблю мотоцикл. Еще я люблю строить. Коллекционирую старинные аналоговые электронные инструменты.

Понравился ответ? Поделись:

Григорий:
1
Александр, я ваш большой фанат и очень вас уважаю! У вас замечательный голос. Желаю вам побед во всех шоу, в которых вы будете участвовать
Олександр Пономарьов:
Большое спасибо!

Понравился ответ? Поделись:

mishenka2@ukr.net:
1
Напишет ли Александр Пономарев Гимн для Евро 2012? Будете ли следить за матчами и чемпионатом? Недавно смотрел передачу с Савиком Шустром «Команда мрій», где Вы были гостем, скажите, будете ли дальше поддерживать этот проект и в какой роли? Спасибо. Миша, Донецк
Олександр Пономарьов:
Гимн мне никто не предлагал написать. Конечно, буду обязательно следить и буду ходить на эти матчи. Проект буду поддерживать, пока не понимаю, в какой роли. Возможно, это будет какая-то поддержка футболистов. Еще не знаю. Я думаю, что Савик как ведущий сможет это лучше объяснить, чем я.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга, Черкассы:
1
Александр, какие у Вас предпочтения в литературе? Какую последнюю книгу вы прочли? Какие впечатления?
Олександр Пономарьов:
Я зараз менше став читати, тому що більше користуюсь новими технологіями - це аудіо-книги. Якщо чесно, зараз у мене настрій не читати чогось нового, тому я зараз переслуховую Акуніна. Він мене відволікає, це єдине, що зараз може мені допомогти.

Понравился ответ? Поделись:

Olechka, Kiev:
1
Блиц-опрос для Александра: 1) Любимый цвет 2) Любимая страна для отдыха (Украина не в счет) 3) Любимый фильм 4) Самый отчаянный поступок? 5) Продолжите фразу: Если бы я стал Президентом страны, мой первый указ был бы о.... Спасибо! Ждем новых песен!!!!
Олександр Пономарьов:
Салатовый.
Пока в рейтинге Доминикана.
До сих пор остается "Форрест Гамп".
Если в шутку, то "Об улучшении жизни уже сегодня". А если серьезно, то это должна быть целая серия экономических антикоррупционных законов. Вы знаете, как бы ни критиковали Президента Грузии в моментах, связанных с политикой, но все-таки он сумел сделать так, что его страна стала одной из самых инвестиционно привлекательных в мире, самая простая по организации бизнеса, самая простая по сложности ведения бизнеса и почти без коррупции. Собственно, можно было бы спокойно поехать и там поучиться.

Понравился ответ? Поделись:

Сергій (Бердичів):
1
Доброго дня, Олександре!З нетерпінням чекаю на нові пісні. Коли презентація (Чув що одночасно має вийти англомовний альбом, естрадний, класичний DVD та сингл "Мамі"? А ще раніше також була інформація про альбом українських народних пісень.) ?Питання щодо проекту "голос країни" - який музичний жанр ви будете вести? як ви ставитесь і чи відвідуете прихильницькі сторінки в соціальних мережах (вконтаті, однокласники та ін.). Бажаю вам успіху і здійснення всіх творчих і життєвих задумів і мрій! Запрошую Вас до славного міста Бердичева! Дякую за відповіді.
Олександр Пономарьов:
Альбом українських народних пісень не планувався в цьому трійному альбомі.
Наскільки мені відомо, я тренер з поп-опери.
Так, інколи мені їх показують.
Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Vs:
0
Чи можна стверджувати, що глядачам "Євробачення" з інших країн Європи цікавим є не лише оригінальність виконавця від певної країни, а й те, наскільки професійно цей виконавець передає європейським глядачам образ своєї країни і дух свого народу?
Олександр Пономарьов:
Все дуже важливо. Оригінальний виконавець тоді, коли він може професійно передати образ своєї країни, дух свого народу і при цьому, поєднати це з європейськістю.

Понравился ответ? Поделись:

Гладій Андрій:
0
Олександре, як ти ставишся до вільного розповсюдження медіа-контенту інтернетом, в тому числі своїх власних композицій?
Олександр Пономарьов:
Ясно, що негативно, тому що дуже хотілось би, щоб контент приносив якісь гроші. Я думаю, що колись з’являться такі механізми, які допоможуть артисту на цьому заробляти. Тобто, якщо ти хочеш послухати і скачати пісню, щоб артист з цього мав гроші. Тому що інакше реально не буде можливості робити це далі професійно, і робити це краще і краще.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Доброго дня, Олександре! У Вас унікальний голос, бажаю Вам подальшого творчого натхнення!!!!Скажіть будь ласка, чи плануєте Ви концерти у славному місті Львові???Дякую
Олександр Пономарьов:
У Львові обов’язково буду.

Понравился ответ? Поделись:

Наталя:
0
Сашко, хочу подякувати за пісню і кліп на "Мамі" і запитати на яку пісню буде наступний кліп і коли планується його вихід?
Олександр Пономарьов:
Наступний кліп буде дуже скоро. Вже плануємо зйомку.

Дуже всім дякую! Дякую, що написали. Дякую, що вас щось цікавить. А я постараюсь максимально швидко зробити і відповісти вже конкретною справою на саме головне запитання сьогоднішнього дня – коли вийде мій новий альбом :) Чекайте, скоро. Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Сирена:
0
что означает кольцо на пальце, ведь с женой то вы уже не живете?
Олександр Пономарьов:
У меня такой характер, что если так произойдет, что мы подпишем документ официально, только в тот момент я сниму кольцо.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (5)

символов 999