Ольга Фреймут открыла секрет успеха на телевидении!

19 20

Известная телеведущая 17 марта в 15:00 ответит на вопросы читателей во время онлайн-конференции на e-motion.tochka.net.

Телеведущая программы «Подъем» Ольга Фреймут впервые раскроет секрет своего успеха на телевидении.

Как Оле удалось так стремительно сделать головокружительную карьеру, кто ей в этом помог, и правда ли, что и без денег можно стать известной телеведущей, узнаете во время онлайн-конференции 17 марта.

А если у вас есть другие вопросы, касающиеся личной жизни и быта Ольги Фреймут, то задавайте их прямо сейчас на e-motion.tochka.net.

 

Ответы 28

Галя:
79
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи ви слухаєте музику українських гуртів? Якщо так, то кого саме? І ще хочу сказати, що ви красива, і добра) Залишайтеся такою, якою ви є, і всього вам найнайнайнайнайкращого)
Ольга Фреймут:
Привіт! Дякую за те, що ви вирішили провести цей час з нами.

Слухаю. Мене нещодавно здивували ТНМК. Вони виступали з грузинським гуртом. Це було дуже круто. І я шалено обожнюю гурт Океан Ельзи, всі їх пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
31
Дорого дня Оля, ви моя найулюбленіша ведуча, мені надзвичайно подобається як ви розмовляете на українській мові, ви надзвичайно весела і позитивна, а запиання будуть такі:1 о котрій годині ви прокидаетесь щоб встигнуи до ефіру? 2 це правда що підьйом шукае нову трійку ведучих, і замість Педана, Притули і вас буде хтось інший?((((((( 3 які у вас відносини з Педаном, Притулою поза ефіром? які цікаві моменти під час прямого ефіру ви запамьятали найбільше? і останне чи є у вас сторінка на твиттере?)) заздалегідь дякую вам за відповіді)))
Ольга Фреймут:
Дякую.
1. О 5. Навіть на вихідних намагаюся довго не спати. Це корисно. Всім раджу. Життя стає довше.
2. Правда. Підйом шукає трійку ведучих. Дуже чекаємо на ваші анкети. Ми хочемо освіжити Підйом новими обличчями, ідеями. Але нас ніхто не збирається замінювати. Ми просто хочемо трошки відпочити.
3. У нас родинні стосунки. Як і зі всіма членами Підйому. Я сумую за ними, коли довго не бачимось. Вони однаково для мене рідні. Вони мене завжди підтримують.
Бувало, що виходили в ефір без звуку. Багато казусів було. Але всі емоції справжні. Ми нічого не граємо.

Понравился ответ? Поделись:

Lina:
30
Доброго дня! Знаєте, дивлюсь на Вас у "Підйомі" і впізнаю себе, а саме тим, що я так само обожнюю моду, стиль, дизайн. Я навіть постійно зустрівши будь-кого, будь-де, завжди подумки продумую в якому вбранні та чи інша людина краще виглядала. Можливо це в деякому сенсі недолік, тому що, тому як одягнуті інші люди, віддаю велике значення. Мрію стати дизайнером одягу і строрювати цікаве неповторне, унікальне вбрання! Олічка, можливо у Вас знайдуться якісь поради, як досягнути цю мрію? Дякую, всього Вам найкращого. (Ліна, м.Луцьк).
Ольга Фреймут:
Зараз епоха дизайнерів настала. Не скористатися нею було б грішно. Мода стала мистецтвом. Раджу вам виставляти свої ідеї в інтернеті. Потрібно себе пропонувати. І знайти хороших клієнтів.
Я вважаю, що це ваше професійне. Цим треба пишатися.

Понравился ответ? Поделись:

маріша:
17
Олю, скажіть, будь ласка, як складаються ваші стосунки з вашими колегами - Притулою та Педаном? чи зразу ви знайшли спільну мову? як часто спілкуєтесь в повсякденному житті поза ефірами? хто з них вам більше імпонує як особистість? передайте, будь ласка, Притулі вітання від мене)))
Ольга Фреймут:
Ми товаришуємо сім’ями. У мене гарні стосунки з їх дружинами. Поза ефірами ми спілкуємося. Це і проекти, зйомки, просто дружні дзвінки.

Понравился ответ? Поделись:

Таня(Тернопіль):
14
Доброго дня!Скажіть будь ласка яке ваше життєве кредо?Що для вас щастя?Що вас надихає?Наперед дякую за відповідь)
Ольга Фреймут:
Кожна людина повинна жити своєю родиною. Це найголовніше. Звичайно, мені потрібні якісь речі, але матеріальне відходить на другий план. Можна все життя битися за мільярди, а одного дня це втратити.

Понравился ответ? Поделись:

Ліна:
13
Привіт! Скажіть, будь ласка, Ви самі з колегами вибирали, хто в які міста буде їздитти? Дякую, удачі!
Ольга Фреймут:
Ні, не самі. Ми радилися. Ми намагалися не повторювати маршрут минулого року. Ми вирішували, в кого на що вистачає часу, звірялися з графіками.

Понравился ответ? Поделись:

Алёна:
10
Здраствуйте Ольга вы мне очень нраветесь как телевидучаяя вас оч люблю.. у меня к вам вопрос какие у вас любимые сладасти..можно ли с вами пообщатся в повседневной жизни..и вы есть в контакте если да то скажите свой id потому что очень сложно найти много клонов)люблю,цёлую)
Ольга Фреймут:
ВКонтакті мене немає. Я є у facebook. Я є в twitter, але я втратила свій паспорт. Мені зараз треба його відновити. Мені зручно спілкуватися у facebook. Дякую вам за все тепло. Я намагаюся завжди відповідати.
Якщо побачите мене на вулиці, покличте, я обернуся, поспілкуємося, поп’ємо кави. :)

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
8
Привіт! Скажіть будь ласка чи є у Вас найулюбленіше місце чи місто,яке навіює особливу атфосферу,якщо так то що особливого в цьому "куточку"? Дякую і хорошого дня;)
Ольга Фреймут:
Я дуже люблю Львів і Кам’янець-Подільський. Люблю міста, де є маленькі ресторани, де кожен камінчик має свою історію. Дуже люблю Лондон. Вважаю, що кожен має там побувати.

Понравился ответ? Поделись:

Укринец:
5
Олечка, ты как-то сказала, что "в Карпаты ездят те, кому денег на Лондон не хватет"...Ты действительно так думаешь?
Ольга Фреймут:
Я таке казала? Пробачте! Беру свої слова назад. Я не могла такого сказати. Я обожнюю Карпати. Коли мені сумно, я їду в Карпати буквально на годину. Він мене заряджає позитивними емоціями.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
5
Олю, які 3 речі завжди є у вашій сумочці? дякую :)
Ольга Фреймут:
У мене завжди дуже важка сумка.
В мене є завжди книжка, косметичка, пензлики свої, парфуми, телефон, окуляри від сонечка, жувальні гумки, таблетки від голови.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
5
Здравствуй, Оленька! 1)Как тебе удается так прекрасно выглядеть? 2)Есть ли ты в соц. сетях?(если есть то в каких?) 3)Как тебе удаться просыпаться так рано на эфиры "Подъема" и так отлично выглядеть с утра ?
Ольга Фреймут:
Дякую за комплімент.
Я дужу люблю свою роботу.
Я не буду на себе брати всі заслуги. Батьки мені передали гарну зовнішність. Але і стилісти працюють над нашим виглядом.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
5
Доброго дня Вам! Хотілось би насамперед подякувати за ранковий настрій і позитив, який Ви нам даруєте щоранку! Оля, а як Вам працюється з Сашею та Сергієм? Чи виникали якісь труднощі чи курйози під час прямих ефірів?
Ольга Фреймут:
Бувають нюанси. Вони можуть мені на ногу стати, хуліганять дуже. Але труднощів немає ніяких. Ми вирішили, що не будемо випендрюватися. Ми залишаємося собою.

Понравился ответ? Поделись:

Маричка:
3
твой роcт/вес как поддерживаешь фигуру
Ольга Фреймут:
Зріст - 168 см. Вага - 50 кг.
Ніяк не підтримую. Намагаюся просто не об’їдатися. Намагайся не їсти смаженого, та їсти більше овочів і фруктів.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
3
Доброго дня Олю! Це Олег з Кіровограду. Я завжди дивлюся Підйом. Мені усе подобаєця у програмі. Ви завжди дуже раді та уважні. Це є головне ранкове шоу України. Тим більше що шоу увесь час перетворюєця та змінюєця на краще. Зараз на початку Весни почався знову марафон бадьорих ранків. Це дуже весела частина нашого з Вами проекту. Так що тримайтеся і усе буде гаразд. Я вважаю що таємниця успіху залежить від вашого бажання буди кращей. Ви так само і робіть. Я бажаю успіху Вам! Не ходіть по інших каналах!
Ольга Фреймут:
Дякую за підтримку, Олеже.

Понравился ответ? Поделись:

маріна:
2
як ти ставишся до того, шо багато хто вважає тебе зайвою в "Підйомі"? чи не хотіла б вести своє шоу? чи тобі зручніше працювати в колективі?
Ольга Фреймут:
Не можливо всім подобатися. Коли я прийшла до Підйому, хлопці вже давно були успішні,а мене ніхто не знав. Але пройшов час, і рейтинги показали, що я не зайва. Дай Бог, ви побачите мене скоро в нових проектах.

Понравился ответ? Поделись:

ЮЛИЯ САЛДАЕВА:
2
привет))я очень люблю Подъём)ПОЧЕМУ ПОДЬЁМ НЕ ПРИЕДИТ В ХАРЬКОВ???ЕГО НЕТ В СПИСКЕ ГОРОДОВ!!!)Я НАПИСАЛА. ТАК СКАЗАТЬ, ГИМН ПОДЪЁМУ))я уже второй год пытаюсь дозвониться в студию, но всё без успеха:((...если бы я сделала для вас всех футболочки с надписью Подьём. вы бы одели их в эфире...очень надеюсь на ответ))заранее спасибо:))
Ольга Фреймут:
Давай якось домовимось. Давай, ти мені на facebook надішлеш свій контактний телефон. Ми зв’яжемося з тобою.

Понравился ответ? Поделись:

Николас:
1
В вашем облике изменилась черта которую вы не замечаете сами в вас уже не присутствует дух любви и свободы который был раньше очень выражен сейчас вы сухи черствы почему?
Ольга Фреймут:
Я сподіваюся, що з весною як проліски розцвіте те, чого мені бракує. В житті емоції змінюються. В мене на душі спокійно, я щаслива.

Понравился ответ? Поделись:

Людмила:
1
Добрий день. Оля, я від Вас у захваті! Бажаю Вам всього найкращого у житті Розкажіть, будь-ласка, як Ви святкуєте свій День народження зазвичай? Як би мріяли відсвяткувати, коли б можна було відмінити будь-які обмеження? Дякую
Ольга Фреймут:
Дякую.
Я б його не святкувала. Треба подякувати Богу, що ми з’явилися у цьому світі. Але організаційні моменти... Кожен час нагадуєш собі, що ти ближче до смерті. :)

Понравился ответ? Поделись:

Julia:
0
Witam! Oliu - Vu charivna vedycha!!! Vu prekrasno volodijete anglijskoju movoju, de vuv4alu anglijsky? Jak Vam vdalosia distatusia na nav4annia do Anglii? Jaki predmetu 4u lekciji Zyrnalistuku zapamjatalusia Vam najbilsh? V jakomy vici rozpo4avsia Vash tvorchuj debiut na TV? zahopliujusia Vamu
Ольга Фреймут:
Дякую.
Англійською володію, бо мені пощастило з вчителькою. Мову треба вчити з дитинства. Потім буде важко. В мене була хороша школа. Потім я поїхала в Лондон, закохалася в британця. Я багато читаю англійською. Не користуйтеся словником, якщо ваш рівень знань хоча б середній, з часом слова будуть відкладатися.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина:
0
Секрет в том что б иметь связи в шоубизнесе и много денег на продвижение себя!
Ольга Фреймут:
Гроші потрібно заробляти. Не тільки чоловіки заробляють гроші. Заробляти потрібно багато. І для цього треба багато витрачати. Не економте.

Понравился ответ? Поделись:

Ліна:
0
Олічка, а що там в тебе за книжка в сумочці? (дуже цікаво) Люблю тебе)
Ольга Фреймут:
Була в Лондоні, купила багато книжок. Книжка про сучасну жінку, яка намагається виховувати трьох дітей, чоловік її зраджує. Банальна історія.
Але чесно, не рекомендую. :)

Понравился ответ? Поделись:

Сергій:
0
Добрий день! Олю, скажи, будь ласка, за старою студією не сумуєте?
Ольга Фреймут:
Не сумую. Нам там було дуже тісно. Ми вже виросли з неї. Зараз я дуже горда, що в нас є така студія. Це круто.

Понравился ответ? Поделись:

Інна:
0
Добрий день Олю)) Мені всього 13 років і я навчаюсь в 8 класі. Я дуже хочу стати журналістом і працювати на телебаченні, я вирішила що цього досягну. Я вчусь на золоту медаль, знаю англійський, вигравала та ставала лауреатом міжнародних конкурсів, я собі поставила це за мету, але, я живу не в великому місті і як ви думаєте можливо досягти цієї мети наприклад не живучи в Києві і не мати звязків..
Ольга Фреймут:
Якщо дивитися на мою біографію, то не можливо, а так і стається. В Києві люди більш розслаблені.
Ви розслабтеся, і намагайтесь себе пропонувати. Шукайте зв’язки. Не бійтеся бути нав’язливими.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
Олечка,привет!!!!))) Скажи,пожалуйста ,а подьем приедет в Кривой Рог?
Ольга Фреймут:
Я не пригадую. Можливо. Збираємося. Буде графік на сайті Нового каналу, перевір його.

Дуже вам дякую за приємну розмову. Дякую, що ви в нас є. Таке враження, що я вас всіх знаю поіменно. Бажаю вам бути щасливими і здоровими.

Понравился ответ? Поделись:

каринка:
0
Оля расскажите как вы стали телеведущей?Где получали образование?И как попали на канал?
Ольга Фреймут:
Я не ставила собі за мету бути журналістом. Так склалося, коли я приїжджала в Лондон, мені пощастило бути фрілансером на ВВС. І багато дверей в Україні відкрилися.
Мені просто пощастило. Я прийшла на кастинг і все.

Понравился ответ? Поделись:

алёночка:
0
увожаемая Ольга=)а вы приедете с "підйомом" в севастополь?!если да то когда?=)
Ольга Фреймут:
Ми збираємося в Севастополь чи Сімферополь.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
0
Ольга, здравствуй* Вы - просто супер* ваша тройка - заряд позитивных эмоций* Я хотела бы спросить.. насчёт денежной карточки. Я отсылаю сообщения в группу: почему именно я должна получить эту карточку)) а когда именно будут результаты, кто получит эту денежный эквивалент? и по каким критериям вы будете выбирать победителя? спасибо* вы - лучшая*
Ольга Фреймут:
В нас на facebook є сторінка Підйому. Там на стіні є лінк на конкурс. Зайдіть туди і напишіть щось дуже оригінальне. Кожного тижня ми роздаємо карточки діткам, які мають хороші плани на канікули.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія:
0
Доброго дня! Мені дуже подобається ваш стиль! Підкажіть будь ласка, як виробити гарний смак в одязі ? І чи не задумувались ви створити власну колекцію одягу?
Ольга Фреймут:
Я б із задоволенням. Але я не вмію малювати. Мені навіть собачку не вдається намалювати. Ескізи я можу тільки уявити.
Мені важливо подобатися людям. Ми одягаємося для оточення. Гарний смак в одязі - над цим треба працювати. Придивляйтеся до людей на вулиці, особливо в Європі. Дивіться модні журнали, але не всі підряд.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (19)

символов 999
  • Гость 9 лет назад

    Дякую Вам за такий позитив. :3
    З захопленням переглядаю телепередачі, де ви є ведучою.)
    Не слухайте нікого, хто кидається поганими фразами в Вашу сторону.)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 9 лет назад

    Оля вы для меня авторитет, хочу стать такой как и вы но пока не верю что стану такая как вы. мне 14 лет но мои мечты только о телевидении хочу чтобы обо мне говорили так же как о вас

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 10 лет назад

    Дайте свій номер телефону

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 11 лет назад

    Запрошуємо тебе Ольга провірити фітнес клуби -буде дуже інтересно.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 12 лет назад

    Олічка,я вами захоплююсь!!!!!!Ви мій кумир!!!!!!!я б дуже хотіла поспілкуватись з вами....ви можите дати свій e-mail,чи написати мені maksimyshka13@mail.ru.буду вдячна

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 12 лет назад

    привіт Оля дайте свій e-mail

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость 12 лет назад

    Эта ... (не буду называть) - сунет свой нос куда ей не надо. А передача "Ревизор" - это же капец. Глупый народ - не знает законов!! Гнать ее пеньками вместе с ее сьемочной группой! Может она симпатичная и умная, но эта ее НАГЛОСТЬ убивает. Можно подумать что у нее дома так чисто и идеально... Чистоплюйка, блин.

    Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 9 лет назад

      Який не отримав відзнаку

      Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 9 лет назад

      Це дуже класна програма а це напевно власник ягось кафе чи ресторану

      Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 11 лет назад

      "Глупый народ - не знает своих законов" - в Законе про информацию говорится о том, что журналист, при наличии подтверждающих документов, имеет право на владение любой информации, за исключением комерческих и государственных тайн, кухня в кафе или комната в гостиннице к таким тайнам не относятся. Умник!

      Прокомментировать Мне нравится
    Показать все 4 комментария
  • _Гость 13 лет назад

    Оля дуже щира, чуйна людина, а ще Вона навчалася зі мною в музичній школі і класно грає на фортепіано!!!! Аня Тітко (Квятковська).

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість 13 лет назад

    блииннн..... куда все таки подъем приедет- в Севастополь или в Симферополь??

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість 13 лет назад

    Дуже гарна, стильна жінка. Бачу її кожного ранку протягом двох років(десь так) , тому Оля, Сергій і Саша вже рідними стали. Люблю Вас!

    Прокомментировать Мне нравится
Показать еще