Задай вопрос группе "Тінь Сонця"

7 20

В четверг, 31 марта, накануне киевского концерта, киевская группа "Тінь Сонця" станет гостем afisha.tochka.net.

Музыканты расскажут о своем новом альбоме "Танець серця", о предстоящем концерте в Киеве, поделятся новостями из жизни группы, а также ответят на все вопросы читателей tochka.net.

Начнется конференция в 14:00.

Авторы лучших вопросов получат призы от музыкантов - диски с автографами.

Презентация альбома "Танець серця" состоится 2 апреля в КМЦ НаУКМА (ул. Ильинская, 9). Начало - 19:00, вход - 40-50 грн.

"Тінь Сонця" играет в жанре "heavy-folk" (в народе - "казацкий рок"), смешав бандуру и скрипку с традиционным для рок-музыки гитарным сопровождением.

Ответы 38

Антон:
50
У вашому новому альбомі "Танець Серця" є пісня "У цьому полі, синьому, як льон" яка покладена на слова великого українського поета - Василя Стуса. Також акустичний варіант цього запису вперше з'явився на сольному альбомі Сергія Василюка. Отож, питання до Сергія: які ваші особисті враження від вірша Стуса? Яку саме ідею для себе Ви винесли? Я наприклад вважаю, що цей вірш, як і творчість даного поета, має просто фантастичну художньо-естетичну та патріотичну цінність.
Сергей Василюк:
Добрий день!
Я з вами згоден. Стосовно моїх асоціацій, я думаю, Василь Стус змальовував багатогранність нашого світу, багатогранність кожної людини, її різні прояви, і водночас проводив паралелі з багатогранністю нашого оточення, і, звичайно, прив’язував це до патріотично-соціальних тем, тобто як оточення впливає на особистість, якій не є байдужою доля її Батьківщини.
Я вважаю, що Василь Стус заслужено входить до пантеону наших героїв. Хотів би відмітити, що героями України слід вважати не лише військових і політиків, а і митців, винахідників та громадських діячів.

Понравился ответ? Поделись:

Юлія :
44
Чекали, та дочекались! Вітаю з виходом третього альбому! Питанння: Чому саме така назва альбому - "Танець Серця"??
Сергей Василюк:
За нашою традицією альбоми ми називаємо з уривку якоїсь пісні. Цей уривок певною мірою відтворює настрій всього альбому. Перший альбом «Над диким полем» названий з тексту пісні «Дикі гуси», яка свого часу була дуже знаковою. «Полум’яна рута» - шматочок пісні «Чугайстер», а «Танець серця» - шматочок пісні «Тінь сонця», яка є певною мірою заглавною на нашому новому альбомі.

Понравился ответ? Поделись:

Кучерява:
42
Вітаю! Скажіть, будь-ласка, записуючи альбом, яку головну ідею ви хотіли донести до слухача?
Сергей Василюк:
Кожна пісня народжує свої особливі емоції. Мені важко узагальнити весь альбом. Але я маю відмітити, що цей альбом є більш багатогранний і різноплановий, доступний до ширших кіл шанувальників поезії, музики. Це не значить, що альбом став більш попсовим. Просто ми торкались більшої кількості тем, є дуже особисті пісні, глибокі власні переживання і переосмислення сенсу життя і смерті. Водночас, цей альбом буде так само з міфічними образами, з патріотичними темами. Тобто, найкраще, що у нас є.

Понравился ответ? Поделись:

місяцю мій:
13
Дивилися ваш кліп "Місяцю мій". Сподобалося, дякуємо. Розкажіть про зйомки, із ким ви його створювали, як працювалося, скільки забрало часу і грошей?
Сергей Василюк:
Працювали із режисером Анатолієм Попелем. Це молодий український режисер, який зняв короткометражку «Привиди». З ним було приємно працювати. Ми його обрали, тому що це людина, з якою ми дуже споріднені у баченні цієї пісні і доволі близькі по духу. Зараз Анатолій є нашим піар-директором, допомагає у просуванні гурту «Тінь сонця», нашої творчості до потенційних слухачів.
Було багато варіантів сценарію, але ми зупинилися на варіанті Анатолія Попеля. Було дуже цікаво знімати, це була наша перша серйозна відео-робота. Знімали в Пущі-Водиці і на Лисій горі, знімали 3 дні. Звичайно, було приємно працювати з Сашком Лірником і всією командою Анатолія Попеля.

Понравился ответ? Поделись:

panna inna:
11
Сергію! ми знаємо, що ви - великий футбольний уболівальник. Розкажіть будь ласка, свох враження щодо останніх динамівських матчів. і опишіть найкращий матч на своїй пам"яті. дякую за те, що ви є.
Сергей Василюк:
Я дуже люблю футбол, український футбол. Активно слідкую за його перемогами з 2004 року. Стосовно останніх матчів «Динамо Київ», я тішуся з того, що йде прогрес. Приємно дивитися на гру «Динамо». За останні роки матчі із «Manchester City» і турецькою командою дуже приємно вразили. Збірна, на жаль, поки що не має такої злагодженості, як «Динамо Київ». Найбільш знаковий чи пам’ятний для мене матч - вихід «Динамо Київ» до півфіналу Ліги Чемпіонів. Це було в березні 1999 року, коли динамівці втретє за свою історію і на моїх очах вийшли до півфіналу, здолавши мадридський «Реал». Хоча гра була доволі блідою і не найкращою для «Динамо», але результат був для мене омріяний. Також, я би виділив матч 1994 року «Динамо» – «Спартак», де динамівці обіграли своїх одвічних суперників. Пам’ятними лишаються двобої з «Барселоною». Я з ностальгією згадую ті часи, коли «Динамо Київ» був у складі переважно українських футболістів.

Понравился ответ? Поделись:

коля:
9
як ви постали як гурт? чи завжди хотілося робити таку патріотичну музику?
Сергей Василюк:
Патріотична музика, якщо ви маєте на увазі тексти, постала у нас в 2003 році, ми стали грати у жанрі козацький рок, ставили собі за мету подавати українську пісню сильною, життєствердною, з глибоким генетичним українським корінням. В першому альбомі «Над диким полем» в нас багато символіки часів запорізького козацтва. Ми робимо місток із минулого в сьогодення, щоб з оптимізмом дивитися в майбутнє. Але я вважаю, що патріотичною музикою можна назвати будь-яку, незалежно від текстів, головне, щоб вона була чесна і зроблена на рідній мові.

Понравился ответ? Поделись:

Шарова Надя:
8
Кто у вас в группе уже семейный человек? ваши семьи как относятся к вашему занятию музыкой и вашему стилю?
Сергей Василюк:
У нас найбільш сімейною людиною є наш бас-гитарист Іван Григоряк, в нього вже 2 маленькі донечки є. Всі інші не одружені, дітей не мають. Наші батьки і рідні з розумінням і великим ентузіазмом ставляться до нашої роботи, вболівають за нас, відвідують наші концерти.

Понравился ответ? Поделись:

zaza:
8
Скажіть будь ласка, ви знаєте ще когось, хто грає в силі козацький рок у нас в Україні, або когось, хто грає хеві-фольк за кордоном?
Сергей Василюк:
На превеликий жаль, хеві-метал і хеві-фолк зараз не дуже популярний в світі. Я з тривого спостерігаю за тенденціями світової музики. Рок-музика, на мою думку, дедалі більше деградує. Там практично немає ні поезії, ні мелодії красивої, є суцільні ритми і важкий супровід.
Козацький рок – поняття дуже розтяжиме. Якщо сприймати козацький рок як музику, створену сучасними козаками, національно свідомими людьми, то варто виділити наших вчителів «Кому вниз», «Вій», наших ровесників «Самі свої», «Веремій» і «ТаРута». Але це не хеві-фолк.

Понравился ответ? Поделись:

Lori:
6
Як відомо, "Тінь Сонця", а особливо Сергій Василюк активно виступають за збереження архітектурних пам'яток Києва (наприклад, Замок Барона). Чого вдалося добитися? Є якісь результати?
Сергей Василюк:
Природоохоронний і архітектурноохоронний рух в України не дуже консолідований. Дуже часто різні організації роблять акції, про які інші не знають. Ми намагаємося долучатися до всіх акцій. Я дуже болісно ставлюся до архітектурних міст, як Чернівці і Львів. Сьогодні, як я чув, зняли чернівецького мера, який був при владі десь 14 років, і чернівчани були задоволені його діяльністю. Дуже прикро, що так відбулося. Прикро, що у Львові до Євро-2012 будуть проводитися якісь реконструкції доріг, які, можливо, зроблять Львів надто сучасним, ніж того хотілося б.
Результати є. Та в першу чергу, цим займаються цільові по цим питанням організації. Ми їх підтримуємо, але не вистачає часу на саму організацію.

Понравился ответ? Поделись:

катерина:
6
Сергію, ти часто закохуєшся? як будеш одружуватись? в народних традиціях?
Сергей Василюк:
Захоплююсь я доволі часто, а закохуюсь по-справжньому… За моє життя було 3-4 сильних почуттів, одне з них все ще лишається актуальним, хоча і нереалізованим, на жаль. Думаю, буду одружуватися в народних традиціях. Я завжди прагну, щоб сучасний українець не обмежував себе від свого коріння, своїх традицій, навіть в місті.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
6
У мне аж два питання: 1) Стиль пісень з альбому "Танець серця" трохи відрізняється від попередніх альбомів. Адже "Над диким полем" це "козацька" тема, "Полум'яна рута" - Київська Русь, а новий альбом передає внутрішні переживання та почуття. Чи планує гурт повернення до більш важкої музики? 2) питання мабуть не в тему. Якби у вас була машина часу, то в якій епосі ви б хотіли побувати?
Сергей Василюк:
1. Ви трошки плутаєте важку музику і патріотичну. Якщо лірична чи особиста поезія, це легка музика, а коли патріотична, то важка. Наш альбом за своїм звучанням буде більш важким за гітарним саундом, хоча там так багато особистих пісень. Альбом торкатиметься також патріотичних тем.
2. Я останнім часом дуже захоплююсь епохою зламу 19-20 сторіч. Тоді відбувалися цікаві сторінки української історії, відбувався дуже потужний народно-визвольний рух, дуже буремні цікаві події. Мені б було цікаво там побувати. Також я великий шанувальник архітектури старих міст. Зараз часто милуюся залишками старого Києва. Саме тоді, на початку 20 сторіччя, розбудовувався наш київський центр, який я дуже люблю.

Понравился ответ? Поделись:

Мікуня:
5
Вітаю із випуском альбому! Нарешті ми дочекалися!!! Розкажіть, чому саме така назва?
Сергей Василюк:
Я вже відповідав на це питання.

Понравился ответ? Поделись:

козочка:
5
Чи є в Україні перспективні молоді гурти? кого ви слухаєте із сучасників?
Сергей Василюк:
В порівнянні з кінцем 90-х років мене дуже мало захоплює сучасна українська сцена. В ті роки робилася більш цікава музика. Є хороші гурти, періодично я їх слухаю, але не фанатію від них. Я вже згадував гурти, до того списку додав би ще «Гапочку». Це творчий легкий рок з цікавою поетичною лідеркою.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
4
Порівнюю альбом "Над Диким Полем" із "Полум'яною Рутою" і демо нового альбому. Я спостерігаю дрейф від власне такого трикутника козацтво-Україна-земля до менш войовничих, більш природно-язичницьких мотивів. Напевне, це пов'язано зі зміною світогляду, як саме? Чи плануєте повернутися "до джерел"?
Сергей Василюк:
Важко однозначно відповісти на ваше питання. Ви говорите, що від войовничості ми дрейфуємо до язичницьких тем, і ви вважаєте, що це віддалення від нашого коріння. Насправді, дохристиянські традиції і є наше коріння.
Ми не хочемо бути весь час однаковими, у нас є багато, чого сказати. Ми не відходимо від гостро-патріотичних тем, ми філософськи подаємо нашу любов до України. Ви зможете пересвідчитися в цьому на нашому концерті, будуть зіграні найкращі композиції. Наш репертуар залишається незмінним, він просто збагачується. А новий альбом показує дещо інші наші сторони.

Понравился ответ? Поделись:

Навка:
3
Сергію, в інтерв'ю Україні Молодій Ви заявляєте, що музика Тінь Сонця це "передусім не хард–рок або хеві–метал, які нам постійно приписували" . Чому не творите в цих стилях? Адже багато їх прихильників імпонують Тінь Сонця.
Сергей Василюк:
В «Україні молодій» дуже обрізалося це інтерв’ю. Трошки неточно була подана моя відповідь. Ці стилі присутні в нашій творчості, просто ми намагаємося робити свій рок-метал з елементами фолку і хеві, робити щось своє. Я сподіваюся, вам це подобається.

Понравился ответ? Поделись:

фанатка:
2
Сергію, скажи, на які фести ви поїдете цього літа? Який у тебе улюблений фест?
Сергей Василюк:
Зараз ми ведемо переговори з багатьма фестами. Ми однозначно відвідаємо фестиваль «Захід», на якому минулого року відбувся наш найкращий за історію виступ. Я не можу сказати, що це мій улюблений фест, але я вдячний організаторам, в тому числі і Якову Матвійчуку, що він зібрав так багато людей і забезпечив виконавців таким хорошим саундом. Це дуже рідко буває. Звичайно, люблю «Трипільське коло». З прикрістю бачу, що є якісь проблеми у фестивалю «Підкамінь». Сподіваюся, що побачите нас неодноразово цього літа в Україні і за кордоном.

Понравился ответ? Поделись:

петрик пяточкін:
2
скільки часу на день (тиждень) іде на заняття музикою?
Сергей Василюк:
Регулярно займаємося музикою 2-3 години на день. Маю сказати, що «Тінь сонця» - не лише музиканти, а й політичні аналітики, дослідники історії. Нас багато чого цікавить. Можливо, саме тому в наших текстах такі теми з’являються.

Понравился ответ? Поделись:

Володимир:
2
Де знімався кліп "місяцю мій"? чи є інші відеокліпи (можливо, неофіційні)? і коли плануєте зробити ще відео? На яку пісню хотілося би зняти кліп?
Сергей Василюк:
Якщо ми будемо знімати найближчим часом кліп, це буде відео на пісню "По вранішній зорі". Неофіційний кліп є на пісню "Даремно" в дуеті з Наталею Денюк, яка буде виступати в одному з номерів на нашому концерті 2 квітня.

Понравился ответ? Поделись:

Lesak:
2
Мої вітання, шановні "Тінь сонця"! Скажіть, будь ласка, чи можливо вас буде побачити і послухати в Дніпропетровську? Дякую.
Сергей Василюк:
Я думаю, неодмінно побачете.

Понравился ответ? Поделись:

Inko:
2
Доброго здоров'ячка! Бандуристкою в гурт візьмете?=) Натхнення вам!
Сергей Василюк:
Вам потрібно звернутися до Івана Лозана, який вирішить, наскільки ви компетентні в вашій грі на цьому інструменті. Хоча, ми всі можемо в тій чи іншій мірі це оцінити.
В нас же є Іван Лозан, тому, думаю, другої бандури нам поки що не потрібно. Але дякую за пропозицію.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
1
Доброго дня. Маю декілька запитань: 1. Чи з народження Ви розмовляєте українською мовою? Якщо ні, то що стало поштовхом до цього? Родина поділяє Ваші погляди? 2. Ваше ставлення до суржику і чи помічаєте його за собою? Як боретесь з цим ганебним явищем? 3. Що у нашому сьогоденні найбільше Вас обурює? 4. Кого б Ви могли назвати своїм наставником? 5. Ваші релігійні переконання? Як Ви ставитесь до язичництва? 6. Щоб Ви наразі порадили прочитати з того, що самі недавно читали? Ваші улюблені книги? 7. Як Ви ставитесь до молодіжних субкультур? Чи були у Вас сутички з людьми які носять спортивні костюми, лузають соняшникове насіння і розмовляють незрозумілою мовою? Чи вирішували питання за допомогою сили? 8. Дарують Вам фани подарунки? Якщо так, то який найбільше сподобався чи запам'ятався? Щиро вдячна за Вашу музику :)
Сергей Василюк:
1. Ні, не з народження. Приблизно з 6 років ми перейшли на українську з батьком і його лінією родичів. А в 2002 році перейшов повністю на українську, коли почав нею думати. Я дуже радий, що мої близькі і друзі сприйняли це з розумінням. І багато хто з них також вже перейшов на українську.
Поштовхом може бути душевна спорідненість з українською стихією. Мене завжди надихали народні українські багатоголосі пісні, мене завжди підіймав козацький марш, захоплювали козаки.
2. Я вважаю, що літературна мова це певною мірою штучна мова. Суржик в форматі Вірки Сердючки мені не подобається. Але суржик з русизмами і суржик в форматі діалектів - це різне. Я категорично проти, щоб, наприклад, древлянський чи гуцульський говір подавила літературна українська мова. Я хочу, щоб вони лишалися зі своєю самобутністю. Це певною мірою регіональні мови, які треба захищати.
3. Корумпованість влади, байдужість широкого загалу до цього.
4. Певно, життя є моїм наставником. Але варто відмітити батьків, дідусів і бабусь, хороших вчителів у школі.
5. Я вважаю, що дохристиянські традиції є більш патріотичними, більш екологічними, більш сімейними. Вони мені ближче. Але я до всіх релігій ставлюсь з розумінням і повагою.
6. «Залишенець» і «Чорний ворон» Василя Шкляра. Це вже таких хіт. І, звичайно, новий роман Ліни Костенко «Записки сумасшедшего».
7. Я намагаюся до всіх людей, незалежно від субкультури, ставитися з розумінням і повагою, якщо вони хоча б трошки є адекватними. Були і бійки, а бувало, розходилися миром навіть з найнеадекватнішими на перший погляд людьми.
8. Наші шанувальники дарують свою увагу і внутрішній світ. Я вважаю це найбільшим подарунком. Дуже приємно, що багатьох можна назвати приятелями і друзями. На останньому виступі в Києві мені подарували великий соняшник. Було дуже приємно.

Понравился ответ? Поделись:

Марія Нестерова:
1
Де у Києві більше за все подобається грати концерти? Є улюблені майданчики? У яких регіонах "Тінь Сонця" зустрічали найтепліше?
Сергей Василюк:
Зала в Києво-Могилянській академії є найулюбленішою. Вона збирає всіх бажаючих відвідати наш концерт, до 1000 чоловік. Ця зала стала вже рідною. Хоча відвідувачами наших концертів є не лише могилянці. Вони становлять відсотків 10. Але це хороша зала.

Понравился ответ? Поделись:

Віталік:
1
Де за кордоном уже виступав ваш гурт? Чи сподобалося? Куди б ще хотілося поїхати з концертами і наскільки це рентабельно?
Сергей Василюк:
Наскільки це рентабельно, це залежить від нашої популярності, яка, слава Богу, зростає. Сподіваюся, що зараз рентабельно буде виступати всюди. Немає окремих обраних регіонів, в яких ми би хотіли виступити. Ми всюди будемо раді бачити розуміючого слухача, який тонко відчуває нашу творчість. Є якесь особливе упереджене ставлення до української діаспори за кордоном. Хочеться до них донести живу Україну, тому що вони мало про нас знають. Є симпатія до слав’янського світу. Ми всі походимо з одного слав’янського кореня. Ми виступали в Польщі, Білорусі. Плануються виступи в Росії, Чехії, Словаччині, можливо, в Сербії.

Понравился ответ? Поделись:

Андрійко:
1
Скажіть, чі бувають у вас сваркі всередині гурту?
Сергей Василюк:
Звичайно, бувають. Це все творчий процес. Колектив певною мірою нагадує державу. Державу в особі політиків і регіонів, які по-різному бачать майбутнє держави. В деяким питаннях ми не сходимося. Але є кілька правил. Останнє слово за автором пісні. Лідером гурту є Сергій Василюк, але він не зловживає своїми повноваженнями :)

Понравился ответ? Поделись:

Андрійко:
1
Почуваєте себе рок-зіркамі? Ну там алкоголь, наркотики, розпустні жінки, скандали :)
Сергей Василюк:
Двояке питання. На мою думку, людина може почувати себе рок-зіркою, не вживаючи алкоголь, наркотики, ведучи нормальні стосунки з жінками. Я би не сказав, що ми мріяли бути рок-зірками. Ми робимо улюблену музику. Єдине, за що ми боремося, - за поширення цієї творчості до всього нашого потенційного слухача. Звичайно, великі концерти створюють особливу атмосферу, коли ти відчуваєш себе дійсно крутим на сцені. Це дуже особливе відчуття. Але це не є прагненням – бути рок-зіркою. Ми дуже відкриті до своїх шанувальників, шукаємо в них нових друзів.

Понравился ответ? Поделись:

Андрійко:
1
Чи ламали ви колись на концерті апаратуру?
Сергей Василюк:
Не пригадую...
Бувало, що падали мікрофони, гітари. Я падав, один раз перечепився через монітор, відчув себе рок-зіркою. :)

Понравился ответ? Поделись:

Андрійко:
1
Чи має хтось з гурту сайд-проект, і якщо так - в яка це музика?
Сергей Василюк:
Іван Лозан має студійний сайд-проект «Сонцесвіт», він ґрунтується на його творчості, яка значною мірою відрізняється від творчості «Тінь сонця». Цієї зими я спробував зробити свій сайд-проект «Урус-Шайтан», де виконується хеві-фолк англійською мовою, але про Україну. Поки я не знайшов багато однодумців, щоб його реалізовувати. Хоча деякі пісні ви можете послухати в інтернеті. Можливо, сайд-проектом можна вважати мою сольну діяльність. Сьогодні ввечері, о 19 годині, відбудеться мій виступ у Будинку архітектора до дня народження великого українця Миколи Міхновського.

Понравился ответ? Поделись:

Панілоцина:
1
Крим чи Карпати?
Сергей Василюк:
Провокаційне питання.
Колись Крим я вважав чужим, поки в мене там не відбулася цікава романтична історія, коли я підіймався на гору з берега до своєї дівчини, ледь не зірвавшись. Коли я вдерся на ту гору, я страшенно полюбив Крим.
Карпати теж в мене асоціюються з однією чудовою дівчину. Я полюбив Карпати. Але найбільш рідним ландшафтом для мене є дніпровські кручі, заплави, Наддніпрянщина, степи.

Понравился ответ? Поделись:

НикитоС:
1
Я вот посмотрел тут ваш клип на трек "Місяцю мій" - песня неплохо ... хоть я и почти не слушаю рок ) а клип.... фильтр навеивает мысли о примитиве и малобюджетности .... + не везде наложено 1 в 1 ...звук дорожка отстает ... хотя может отрендерили криво
Сергей Василюк:
Дійсно, кліп малобюджетний. Звичайно, на таку пісню як «Місяць мій» можна було б зняти і кращий кліп. Але я вважаю, що режисер зробив свою роботу добросовісно.
Щодо того, що звук інколи не співпадає з відео, в нас траплялися такі випадки, але, можливо, це недостатня потужність комп’ютера.

Понравился ответ? Поделись:

Петро:
1
Якщо Соня Рогальська полишила колектив, то чи є тепер хтось, хто грає на скрипці? Якщо є, то хто?
Сергей Василюк:
Ні, ми вже з минулого року граємо просто в дві гітари, соло-гітара заміняє скрипку. Зараз соло-гітаристом є Микола Лозан, молодший брат Івана Лозана.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (7)

символов 999
  • Юлия Лопаницина -8 назад

    Шановні друзі! От і настав урочистий момент! Сергій Василюк передав нам призи для авторів найкращих запитань. Ось вони:

    1) КОНОНОВ із питанням про фарби.

    2) LORI із питанням про архітектурні пам"ятки.

    3) АНТОН із питанням про пісню на вірш Василя Стуса.

    4) АННА із цілим оберемком запитань, у тому числі про мову, подарунки фанатів і хлопців із соняховим насінням.

    Всі четверо отримують у подарунок новий альбом гурту "Тінь Сонця" - "Танець Серця", а Анна - ще бонус-подарунок - альбом "Полум"яна Рута".

    П.С.: Сергій переказував усім учасникам величезне спасибі, і хотів би насправді відзначити набагато більшу кількість шанувальників!

    п.п.с.: щоби забрати свої подарунки, зв"яжіться із нами за адресою: y.lopanitsyna@digital-ventures.net

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Марічка -8 назад

    Здається один, а насправді такий різний.....Дуже гарні фото:)) Спасибі!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Юлия Лопаницина -8 назад

    У суботу, перез концертом-презентацією альбому "Танець серця", Сергій Василюк передасть офіційно уповноваженому представнику порталу "Точка.нет" подарунки і скаже, які питання він обрав найкращими. Вибачте, що не можемо повідомити вас одразу ж. Це пояснюється крайньою зайнятістю артиста і відсутністю подарунків у нашому офісі на даний момент. Імена переможців будуть оприлюднені, а переможці проінформовані - у понеділок, 4 квітня! Дякуємо, що ви з нами!)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Юлия Лопаницина -8 назад

    У суботу, перез концертом-презентацією альбому "Танець серця", Сергій Василюк передасть офіційно уповноваженому представнику порталу "Точка.нет" подарунки і скаже, які питання він обрав найкращими. Вибачте, що не можемо повідомити вас одразу ж. Це пояснюється крайньою зайнятістю артиста і відсутністю подарунків у нашому офісі на даний момент. Імена переможців будуть оприлюднені, а переможці проінформовані - у понеділок, 4 квітня! Дякуємо, що ви з нами!)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Юлия Лопаницина -8 назад

    У суботу, перез концертом-презентацією альбому "Танець серця", Сергій Василюк передасть офіційно уповноваженому представнику порталу "Точка.нет" подарунки і скаже, які питання він обрав найкращими. Вибачте, що не можемо повідомити вас одразу ж. Це пояснюється крайньою зайнятістю артиста і відсутністю подарунків у нашому офісі на даний момент. Імена переможців будуть оприлюднені, а переможці проінформовані - у понеділок, 4 квітня! Дякуємо, що ви з нами!)

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість -8 назад

    А як можна буде дізнатися які запитання обрані кращими Сергієм? Якщо повідомлення будуть розсилатися на емейл, то через який час? А фото дійсно класні :))

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гість -8 назад

    Веселі фото!

    Прокомментировать Мне нравится