Рената Штифель расскажет, как попасть на "Новую волну"

3 20

Полуфиналистка отборочного тура  "Новой волны" ответит на вопросы читателей во время веб-конференции.

Представительница солнечного Закарпатья Рената Штифель всерьез настроена на победу. Девушка считает, что ее участие в конкурсах "Черноморские игры", "Молода Галичина" и "Детское Евровидение" поможет ей достойно выступить и на этом конкурсе.

В скором времени Штифель также готовится выпустить свой дебютный альбом, который назовет Music in me. Рената считает, что эта фраза - отражение ее души. В людях певица ценит искренность, честность и порядочность. Кроме того, девушка любит кататься на мотоциклах. А вот ради победы она запросто может войти в клетку с тиграми!

Сейчас девушка плотно готовится к отборочным турам в Москве. А вот как проходил национальный отбор на конкурс "Новая волна", и какими были отношения между конкурсантами, вы сможете узнать, задав вопросы Ренате Штифель во время веб-конференции 13 апреля в 15:00.

Как думаете, у Ренаты Штифель есть шансы поехать на "Новую волну"?

 

Ответы 27

маша:):
68
ренато4ка привіт)))) прикро,що ти не поїдеш до юрамали,я впевнена,що ти гідно б себе там представила))) в мене такі питання: як батьки тебе називали в дитинстві???? що потрібно зробити,щоб твоя мрія здійснилася????? і про що ти мріяла в дитинствіі???? дякую за відповіді))))
Рената Штифель:
Привіт всім! Я – Рената Штифель. Зараз я буду відповідати на ваші запитання.
Взагалі, з дитинства мене мама називала Рена, скорочено від ім’я Рената. Зараз в академії деякі сокурсники називають мене Ренатé. Навіть не знаю, чому.
Я думаю, що мені потрібно багато працювати, потрібно вдосконалюватися, і мати біля себе людей, які будуть мене в цьому підтримувати, які будуть мені допомагати.
Про те, що і зараз мрію - виступати на великій сцені, стати співачкою світового рівня.

Понравился ответ? Поделись:

маша:):
63
ренато4ко,скажи будь ласочка чи зайняте зараз твоє серце????чи є в тебе на даний момент хлопець???? ти закохувалася по справжньому????
Рената Штифель:
Можу сказати сміло, що на даний момент в мене немає хлопця, моє серце ніким не зайняте. Дуже важко відповісти на це питання у мої 18 років. Напевно, була симпатія, закохуваність. Але я не можу сказати, що колись у житті кохала.

Понравился ответ? Поделись:

zzz:
53
Привіт Рената! 1-як тобі Києв, чи плануєш ти повернутися в Ужгород назавжди? 2-з ким ти потоваришувала на Новій Хвилі, і чи сподобався тобі конкурс? 3-ти вважаєш себе "зіркою"? 4-і одне таке провокативне запитання це правдо що в тебе роман з одним із братів Борисенко ;)?
Рената Штифель:
1. За цей період, який я живу у Києві, багато чого змінилося в моєму житті. Я потоваришувала з багатьма продюсерами, композиторами, зірками, виконавцями, зробила крок вперед. Я не бачу сенсу повертатися в Ужгород. Хоча в Ужгороді я теж працювала, записувала пісні. Тобто, не сиділа без діла. Але в Києві я зробила крок вперед, піднялася на більший рівень. Хоча в мене ще все попереду.
2. Спілкувалася я зі всіма конкурсантами. Найбільше спілкувалася з дуетом "Emotion", Ірою Крістініною, Стасом Шурінсом, братами Борисенко. Я хочу сказати про Ірку Крістініну. Я дуже рада, що цей конкурс нам поєднав. Ірина - дуже чудова люди, яка відкрилась мені. І я рада, що знайшла її.
4. Можу сказати вам впевнено - ні, ніякого роману немає. Не знаю, чому таке запитання. Можливо, тому що Вова в одному інтерв’ю сказав, що я йому подобаюсь.
Так, з Вовою я спілкувалася більше, ніж с Сашою. Але нічого тісного в нас немає.

Понравился ответ? Поделись:

:*:
52
Привет,Рената .Мне очень хотелось бы узнать.Училась ли ты в детстве в музыкальной школе и на каких музыкальных инструментах умеешь играть?кто или что вдохновляет тебя к творчеству? Не хотела бы ты представлять нашу страну на «Евровидении»?
Рената Штифель:
Так, я навчалася у музичній школі по класу фортепіано, три роки тому закінчила. Також трохи вмію грати на ударці.
Я не можу сказати. Для себе я ще не зрозуміла, хто надихає у творчості.
Так, я б хотіла представляти нашу країну на "Євробаченні". Я думаю, кожен виконавець хоче цього. Але я розумію, що не доросла ще до цього віку. Потрібно мати спонсорів, великі кошти. Це дуже важко, тому що конкуренція дуже велика.

Понравился ответ? Поделись:

♥Ренату :
47
Привет,Рената.Что для тебя музыка? Это способ развлечься, избавится от стресса, отдохнуть?.. вдохновение или это что-то другое? Какую музыку ты слушаешь? У тебя есть кумир? С кем из звезд ты хотела бы спеть дуэтом?. Спасибо тебе огромное, за твое творчество.Ты очень хороший , светлый, искренний человек, верь в свои силы, всё получиться.Мы с тобой и иди вперёд к намеченной цели, не сворачивая на тёмные дорожки жизни. Верь в свою мечту! ... Мечты..они ведут нас вперед. Кстати, очень нравиться песня-"мой первый день" . Спасибо, большое за ответы и за то, что ты есть . Улыбнись)):*
Рената Штифель:
Для мене музика - це все моє життя. Без музики я не можу обійтись. Музика - це моя їжа, я завжди слухаю музику. Моє життя без музики не може існувати. Це, можна сказати, саундтрек мого життя.
Я слухаю різну музику. Сказати конкретно я не можу. Для мене головне - щоб був хороший текст, гармонія.
У мене є багато кумирів. Думаю. Не потрібно їх перераховувати. Це світові зірки, фірмачі. Всі виконавці їх слухають, на них вчаться.
Напевно, з Стасом Шурінсом заспівала би, з Григорієм Лєпсом. Із світових - Селін Діон, Уітні Хьюстон, різні фірмачі...

Понравился ответ? Поделись:

Лариса:
39
"Нова хвиля" - це що для тебе: черговий конкурс чи рух вперед?
Рената Штифель:
Я приймала участь у багатьох конкурсах. Але другий рік поспіль вирішала приймати участь у таких масштабних конкурсах, як "Нова Хвиля". Це дійсно, рух уперед. Це можливість розвиватися, знаходити нових друзів. Думаю, я і наступного року буду приймати участь, не дивлячись на те, пройду чи ні.

Понравился ответ? Поделись:

FishkA:
31
Здраствуйте,это Катя с Кривого Рога.У меня вопрос такой:какую музыку вы слушаете,какая ваша любимая песня на данный момент и есть ли песня, которую вы очень любите на протяжении многих лет?
Рената Штифель:
Я різну музику слухаю. На даний момент мені подобається Eric Benet "My Prayer", Joss Stone "Incredible". Думаю, ви їх послухаєте і зрозумієте, який стиль мені подобається.
На протязі багатьох років подобається пісня Rod Stewart "Sailing". І, напевно, Europe "Carrie". Це ті пісні, які завжди будуть жити, завжди залишатися в серцях кожного слухача.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
31
Ренаточко привіт!!! 1)що для тебе "Нова хвиля"? 2)як ти оцінюеш виступи Дитячої нової хвилі?Хто тобі більше усього подобаеться з дітей? 3)Чи вважаеш Машу Собко своїм головним конкурентом?
Рената Штифель:
"Нова хвиля" - рух вперед. Думаю, кожен хоче приймати участь у такому масштабному конкурсі. І, взагалі, представляти Україну на такому конкурсі.
Цього року була дуже велика конкуренція. Мені найбільше сподобався Нікіта Кесельов, Дашка Твердохліб, маленька дівчинка 6-7 років. Нікіта пройшов на "Нову хвилю". Я думаю, він достойно представить Україну.
Ні. Не вважаю. Взагалі не вважаю нікого конкурентом. Ми всі здружилися. Нас з Машою не можна порівнювати. Хоча ми удвох – ліричні виконавці. Маша по-своєму чимось краще, я - по-своєму. В неї своя ізюминка, в мене своя. Не можна сказати, що ми були якісь конкурентки.

Понравился ответ? Поделись:

VANJA:
27
Ренаточка, з ким типотоваришувала на конкурсі "Новая Волна "?
Рената Штифель:
Я говорила, дуже тісні стосунки з Ірою Крістініною, це Стас Шурінс, дает "Emotion", брати Борисенки. Я спілкувалися зі всіма учасниками. Мій день народження проходив на "Новій хвилі", всі прийшли мене привітати. Дуже дякую "Точці" за великий торт, який був дуже смачний. І дякую всім організаторам, що зробили для мене таке свято.

Понравился ответ? Поделись:

маша:):
23
коли ти зрозуміла,що мрієш бути співа4кою??????? і що робила для здійснення своїх мрій?????\ дякую,за те,що даруєш нам свою творчість "пісня мой первый день без тебя"- неймовірна,дуже класна)))))
Рената Штифель:
Співаю я з дитячого садка. Не знаю, чи я хотіла співати, чи ні. Та я до теперішнього моменту співаю. Мені дуже подобається. Мені з дитинства в цьому допомагали батьки.
Працюю, займаюся, вдосконалююся, беру для себе щось цікаве, їжджу на різноманітні конкурси, набираюся досвіду.
Ця пісня не моя. Нажаль. Це пісня Олі Кормухіної, я її готувала, як хіт країни. Але мені дуже приємно, що людям подобається моє виконання.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
20
Ты есть Вконтакте?
Рената Штифель:
Так, я є в соціальних мережах – в "Однокласниках", "ВКонтакті", на "Mail.ru" і "Facebook". Можете знайти мене там, зв’язатися зі мною. Я обов’язково буду відповідати на ваші запитання, спілкуватися з вами.

Понравился ответ? Поделись:

NM:
16
Здравствуй, Рената....скажи пожалуйста, есть ли у тебя авторские песни, если да, то где можно их послушать?
Рената Штифель:
Так, є в мене багато авторських пісень є. Їх можна послухати в інтернеті, вони всі є на моїй сторінці. Їх не дуже багато. Ми відклали все, що писалося в дитинстві. І почали писати новий репертуар, який можна виконувати і пускати на різні радіостанції і телеканали.

Понравился ответ? Поделись:

Ким:
14
Ренатка, коли я вже побачу у продажах твій альбом???люблю*
Рената Штифель:
Тоді, коли я запишу досить багато пісень, з яких я зможу зробити альбом. Ви обов’язково дізнаєтесь, коли це буде.

Понравился ответ? Поделись:

Киевляека:
12
Привет Рената! Можно ли тебе дарить обувь? Пожалуйста назови свой размер ноги?
Рената Штифель:
Привіт. Мені взагалі ніхто таке питання не задавав. Можна, авжеж, якщо ви хочете. Мій розмір - 36-37. Дуже дякую, що ви надумали зробити мені такий подарунок. :)

Понравился ответ? Поделись:

jkdfjk:
12
Привіт! В тебе є продюсер чи можливо це батьки? Чи вважаєш ти що гроші все вирішують? Чим ти вразила суддів Нової Хвилі твоя думка? В тебе в Києві є власна квартира чи ти проживаєш в гуртожитку? Важко тобі бути без рідних в Києві?
Рената Штифель:
Зараз в мене є продюсер. Я працюю з Інною Машковською. Вона є продюсером дуету "Emotion".
Два роки тому я так вважала. На нашій естраді з’являлися різні гурти, і я б не сказала, що всі талановиті. Тоді я думала, що гроші вирішують все. Але зараз радує те, що продюсерам потрібні таланти, голоси. І зараз я думаю, що гроші не будуть все вирішувати.
Напевно, тим, що я була одна із сильніших учасниць. І, напевно, те, що я не виглядаю на свої 18 років. Я виходжу на сцену дуже маленька, худенька і відкриваю рот, і всіх це чомусь дивує, як я співаю.
Ні, я не проживаю в гуртожитку. Я живу з дівчиною Аліною, яка теж співає. Ми знімаємо разом квартиру. Без батьків важко. Часу на все не вистачає.

Понравился ответ? Поделись:

пвап:
11
Ти би пішла на кастинги фабрики зірок, х-фактор, голос країни, якщо ні чому?
Рената Штифель:
Я в таких шоу і кастингах ніколи не приймала участь. Того року тільки приймала участь у кастингу на шоу "Україна сльозам не вірить", увійшла у 30-ку. Я знаю, що там великі стреси, хвилювання, це все дуже важко. Я не знаю, чи могла би бути на "Фабриці зірок". Але можливо, ми все обговоримо з командою і я буду приймати участь у кастингах цих шоу.

Понравился ответ? Поделись:

Иванка:
11
Ти наша умнічка, зірочка маленька!!!!!!! Ренаточка, які плани на майбутнє? Конкурс "Новая Волна", що для тебе значить?, чи плануєш ще раз взяти участь у наступному році?
Рената Штифель:
Зараз ми з продюсером в пошуку стилю, готуємо пісні, на які б могли зробити кліп. Я думаю, ми випустимо скоро кліп і зробимо презентацію.
Якщо чесно, після Москви я сказала, що я вже 2 роки приймаю участь, напевно, щось не те в мені, напевно, я не формат. Але проходить час, і я прийду на кастинг у 2012 році. І буду йти до кінця. Сподіваюся, я не підведу наступного року глядачів, всіх, хто за мене вболіває.

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
11
Рената, у тебя есть мечта??? и как ты планируешь развиваться в ближайшее время?? есть ли в твоих планах тур по стране Украине??? какие твои прогнозы на твоё участие в Новой Волне, победишь???
Рената Штифель:
Хотілося б, авжеж, виграти, представляти Україну на "Новий хвилі". Але, на жаль, цього року не вийшло.
Моя мрія - виступати на великій сцені, стати світовою співачкою.
Завжди потрібно розвиватися, працювати.
Я думаю, в планах буде тур по Україні, але зараз немає репертуару, з яким я могла би вразити всіх глядачів.

Понравился ответ? Поделись:

fffff:
11
как дела
Рената Штифель:
Добре. Багато вражень, так як тільки з Москви повернулась. Багато знайомств. Все добре. Та зараз треба приступати до навчання.

Понравился ответ? Поделись:

Lena:
10
Ренаточка, дуже достойний виступ!!!!!!!!!! Хотілося б тебе слухати-і-слухати!!!!!!!!!! Як думаєш чого тобі невистачило для перемоги у півфіналі( у Москві) для перемоги? Хотілося б ще раз почути почути твій голос, можлио щось заспіваєш?
Рената Штифель:
Дякую. Я намагалася добре виступити.
Напевно, те, що я ще дуже маленька, в мене немає багато досвіду на сцені. Мені потрібно ще багато працювати, аби представляти Україну на такому масштабному конкурсі як "Нова хвиля". Але в мене все ще попереду, я тільки виходжу, з’являюся на цій естраді. Я буду працювати. І думаю, наступного року я зроблю все, щоб потрапити на "Нову Хвилю".

Понравился ответ? Поделись:

Natali:
10
Привіт Рената!!!!!! Бачила відбірковий тур Нової Хвилі, ти виступила достойно, молодчинка! Чесно кажучи нерозумію, всі тебе хвалили дуже сильно, але чому ти непройшла. Ти була одна з самих достойнішних предсталяти Україну на конкурсі "Новая Волна". Що ти можеш сказати про цей конкурс? Чи все тут так чисто, як говорять члени жюрі? Які поради можеш дати своїм наступникам, що б досягнути перемогу в цьому конкурсі? Надіюся на твою перемогу в конкурсі "Новая Волна" - 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рената Штифель:
Дякую.
Багато людей сподівалися, що я поїду. Мені дуже соромно, що я не змогла виправдати ваші надії. Хотілося перемогти. Можливо, того року я не все знала, що потрібно для цього конкурсу. Цього року я багато готувалася, дизайнери шили костюми. Все йшло так, як потрібно. Не знаю, чому не пройшла. Я запитувала про це журі, вони говорили, що я маленька, що я не знаю, які стреси можуть бути на "Новій Хвилі".
Готуйте хороший репертуар, тому що це конкурс виконавця. Я думаю, пісні мають бути досить вокальні. Ви повинні виходити на сцену і виливати всі емоції людям, журі.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза Бородина:
9
Добрый день! Для начала хотела сказать, что твой голос один из самых красивых в Украине (которых я когда либо слышала). Каждая творческая личность стремится к популярности. Чего бы ты хотела от неё получить? Творческое признание общества или, возможно, славу от которой сносит крышу? Очень рада была нашему знакомству! Ты прелеснейший человечек, пусть грязь, которую не вымывают "убрщицы" шоу-бизнеса, не прилипает ктебе!))) УДАЧИ!
Рената Штифель:
Дуже приємні слова. Мені ще ніколи таке не говорили.
Я навіть не знаю, як відповісти. Я з дитинства мріяла, і я знаю, що доб’юсь того, що хочу. Можливо, не весь сенс у популярності. Просто хочеться співати і дарувати емоції глядачам.

Понравился ответ? Поделись:

Olja:
8
Як аргументують члени жюри в Москві, те що ти непройшла? Мені відомо, що Маша Собко дуже сильно "залажала", а Коля Серга - смішненький, але ми усі розуміємо, прекрасно, що це не формат НВ! Які враження від НВ? ти у нас уже другий рік проходиш на НВ до Москви, але там тобі невдається "обігнати суперників", як думаєш чому? Що зробиш для того щоб перемогти на "Новій Хвилі" в наступному році?
Рената Штифель:
Я б не сказала, що Маша Собко "залажала". Вона дуже хороша дівчинка, яка дуже багато працює. Можливо, в цих учасників більше опиту, ніж у мене. І вони виглядають на сцені як зірки. А я поки маленька дівчинка, яка тільки починає. Я думаю, в мене все попереду.
Маша достойно виступила, щоб представляти країну на "Новий хвилі".

Понравился ответ? Поделись:

маша:):
0
можеш заспівати якусь із своїх пісень яка тобі найбільше подобається??????
Рената Штифель:
Можу заспівати кусочок авторської пісні, яка була написана пару років тому. Вона мені принесла багато нагород і премій.
Хочу подякувати всім, хто мене підтримував, вірив у мене. Дуже вибачаюся, що цього року я трошки вас підвела. Наступного року я зроблю все, аби перемогти. Дякую всім. Всіх люблю. Цьомаю.

Понравился ответ? Поделись:

FishkA:
0
у тебя красивый браслет!)
Рената Штифель:
Дякую. Ви не перша людина, яка про це мені говорить. :)

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Які справи на сьогодні?)
Рената Штифель:
Сьогодні насичений день. Я прогуляла академію, тому що зараз відповідаю на ваші запитання. Мені ще потрібно з’їздити до своїх дизайнерів, які готували мене на "Нову хвилю", віддати їм деякі речі, хоча дуже не хочеться. Мій знайомий запросив сьогодні мене до караоке, щоб я навчила його співати. А завтра потрібно в академію, багато вчити, працювати.

Понравился ответ? Поделись:

маша:):
0
як ти можеш оцінити себе як співачку?????
Рената Штифель:
Я себе ніколи не оцінюю. Я дуже самокритична, мені ніколи не подобається, як я співаю. Завжди хочеться більшого результату. Завжди хочеться краще виступити, краще показати себе. Я себе оцінити ніяк не можу, завжди питаюся про враження у людей, які мене підтримують

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (3)

символов 999
  • _Карина 13 лет назад

    Рената, у тебя есть мечта??? и как ты планируешь развиваться в ближайшее время?? есть ли в твоих планах тур по стране Украине??? какие твои прогнозы на твоё участие в Новой Волне, победишь???

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Иза 13 лет назад

    Ренатик 1.что значит для тебя петь?2.какие твои любимые исполнители и на кого ты ровняешься?

    Прокомментировать Мне нравится
  • lizaveta1122 13 лет назад

    Рената! Як довго ти готувалась до участі у конкурсі "Нова хвиля"? Хто тебе підтримує у твоїй творчості?

    Прокомментировать Мне нравится