Задай вопрос группе "С.К.А.Й."

11 20

Задай любой вопрос группе "С.К.А.Й."в пятницу, 8 апреля, на afisha.tochka.net.

Кроме ответов на ваши уникальные вопросы, вы услышите от музыкантов рассказ о презентации своего нового клипа "!" и то, как они поднялись на новую ступень своего творчества, ведь их музыка и клип заметно изменили свое направление.

Конференция начнется в 15:00.

Напомним, что недавно группа "С.К.А.Й." презентовала свой новый клип на песню с оригинальным названием "!". Режиссерами работы стали Андрей и Филипп Рожен. Это не первая их совместная работа с группой. Они были режиссерами клипов "Best Друг" и "Подаруй світло".

Последний клип насыщен разнообразными образами и символами, которые каждый трактует по-своему. Также оригинальным является то, что в клипе ни разу не показывается группа в полном составе, а лишь по одному.

Ответы 71

крис лав с.к.а.й:):
36
Вам подобається Полтава?) Коли плануєте завітати - там вас буде чекати приємний сюрприз!)
С.К.А.Й:
Привіт. Чекаємо на ваші запитання.
В Полтаві я вперше вийшов на сцену в нетверезому стані. Слава Богу, з різними кольорами на обличчі я справився з важким завданням живого виступу, справився на відмінно, як показала реакція публіки. Після цього взяв урок - не вживати перед концертом, навіть трішечки.
Тому Полтава нам дуже подобається. Обов'язково приїдемо ще.

Понравился ответ? Поделись:

Діана:
23
Олеже, що для Вас є найголовнішим? Без чого Ви не уявляєте кожен свій день (не враховуючи музику)?
С.К.А.Й:
Без душу, без ранкової кави, без приємних слів, без посмішок своїх діточок, дружини, без дзвінків друзів, без репетицій, без автомобіля тепер, без телефону. І без текстово-музичних фантазій.

Понравился ответ? Поделись:

Христя:
22
Добрий день! Мені дуже подобається ваш гурт, але нажаль ваші пісні та кліпи я спостерігаю лише в інтернеті. Чому так? Чому вітчизняного гурту немає на вітчизняних каналах та радіостанціях?
С.К.А.Й:
Я думаю, що треба запитати не стільки нас, скільки безпосередньо канали і радіо. Два роки назад наша присутність була інтенсивніша. Але в нас була довга пауза. А практика світчить, що довгі паузи йдуть не на користь. Тому думаю, з часом ми надолужимо те, що ми втратили. І навіть більше, підвищемо своє перебування на радіо і телебаченні.

Понравился ответ? Поделись:

Галя ( Тернопіль ):
21
Доброго дня! Кліп на пісню " ! " є різностороннім, і оригінальним, просто класний) Приємно, що його транслюють на одному з каналів нашого телебачення, і досить часто)) І питання: На вашу думку, присутня унікальність у вашому гурті, в чрму вона проявляється?
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: В искренности, редко сейчас есть группы, которые есть настоящими. В том, что это живая настоящая команда. В основном, все сейчас коммерциализировано.

Понравился ответ? Поделись:

Таня(Тернопіль):
18
Доброго дня?Скажіть будь ласка чи є у Вас найулюбленіше місце чи місто,яке навіює особливу атфосферу,якщо так то що особливого у ньому? Дякую,хорошого дня)
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: Наверное, родной город. Там всегда особенное ощущение. Мой родной город - Житомир.
Олег Собчук: В мене, звісно, це файне рідне місто Тернопіль. А друге рідне місто - Київ (тепер). А взагалі, в Україні мені подобається багато міст, зоврема, Чернівці, Львів, Одеса, Донецьк, Харків, Луганськ.

Понравился ответ? Поделись:

Христя:
18
Що вас надихнуло до стоворення "!"??? Дякую.
С.К.А.Й:
Життя.

Понравился ответ? Поделись:

Валік:
16
Люблю вашу музику і слухаю вас дуже давно. Вітаю з виходом третього альбому! Молодці! А коли планується четвертий? І взагалі, яку ви музику слухаєте самі? Як, зокрема, відноситеся до творчості One Republic? І чи не збираєтеся піти на їхній концерт 13 квітня?
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Знаємо, що вони будуть.13 я лечу з країни у справах, тому піти не зможу. Хоча хотілося б. Цікаво було б почути їх вживу.
Дуже дякуємо вам за прихильність до нашого гурту, нашої музики. Можу сказати, що на 4 альбом вже складені 3 композиції. Не хочу говорити конкретних дат. Але між 3 і 4 альбомом не буде таких тривалих пауз, як між 2 і 3.
Олег Тарасенко: Думаю, пойду.

Понравился ответ? Поделись:

Тінуся:
13
Привітик!!!!!) Вітаю вас із новим кліпом!!!! Ви, як завжди - просто the best!!!! В мене до вас декілька питань...По-перше, як ви проводите вільний від роботи час, що робите, де відпочиваєте? І взагалі де вас можна зустріти в Києві, в яких місцях ви найчастіше, образно кажучи, "тусуєтеся"?) А ще одне, які ваші улюблені страви і чи ходите ви в Макдоналдс? О, і під яким гаслом ви б порадили самим собі і нам, вашим прихильникам, провести "весну 2011"?... І чи планується автограф-сесія доо виходу нового кліпу?...А то в мене скоро сесія і хотілося б, щоб ви підписали мені заліковку на удачу!) Вибачте, що так загрузила питаннями)
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Слово "Макдональдс" в присутності моєї доньки краще не говорити. З того часу, як ми приїхали в Київ, це заборонене слово. Але деколи роблю виключення.
Ми проводимо свій час переважно на репетиціях і на студії. Натусувалися ми вже достатньо протягом 5 років, тому час трішки попрацювати.
Олег Тарасенко: Кохаймося!
Олег Собчук: Автограф-сесія відбудеться у будь-якому випадку. А вам добре здати сесію. На рахунок автографа в заліковці - нема питань.

Понравился ответ? Поделись:

Роман:
11
ПІСЛЯ ЯКОГО СТВЕРДЖЕННЯ ЧИ ДУМКИ ВИ СТАВИТЕ ЗНАК ОКЛИКУ У ВЛАСНОМУ ЖИТТІ? (знак питання:)
С.К.А.Й:
Хороше запитання.
Я сам неодноразово над цим замислювався. Є різні періоди в житті. Є час збирати каміння, а є - коли розкидати.
Сам альбом "!", саме це поняття, є абстрактним. Тому що якщо на всьому акцентувати увагу, то можно посивіти до 30 років. Наш "!" має на увазі - вибирати для себе головні речі в житті. Ті речі, які є безсмертними, є найважливішими. Ставити "!" на тому, що треба цінувати зараз. На собі в першу чергу.

Понравился ответ? Поделись:

Діана:
9
Перш за все, дякую! В цьому слові для мене вміщується багато: посмішка, глибина, вітер, позитив, енергія і...спокій в поєднанні з експресією...Тобто все те, що викликають у мене Ваші пісні... А в чому Ви, Олеже, шукаєте наснагу?
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Практично у всьому. В музиці, спорті, вихованні (самого себе також), у спілкуванні з друзями, людьми, в подорожуванні, в не погодженні з іншими точками зору, в природі.
Олег Тарасенко: Я с тобой абсолютно согласен :)

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
8
Що нового на рахунок туру? Чи планується найближчим часом концерт в рідному Тернополі?
С.К.А.Й:
Ми чекаємо інформації.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
8
Що вас надихає творити таку чудову музику?
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: Все может. Начиная с фильма хорошего, заканчивая погодой.

Понравился ответ? Поделись:

Бойкова К.:
7
Привіт, мої любі! Як відноситеся до кандидатури Міки Ньютон на Євробачення? Чи у вас самих ніколи не виникало бажання туди поїхати? І яка пісня зараз у вас постіно крутиться в голові, а?) Мені дуже цікаво!
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Я вболівав за Злату. Я вважаю, вона - найкращий кандидат на участь у "Євробаченні" від України. Але поживемо, побачимо. Сподіваюся, Міка Ньютон достойно покаже свій талант.
Ми про це не думаємо постійно. Не було такого. Але якщо у нас з'явиться можливість і запрошення, то ми прикладемо зусилля.
В мене в голові пісня "Ти сподобалась мені" з мого сольного проекту MUZA.

Понравился ответ? Поделись:

Оля Максимчук:
7
Какой он, "бест друг"?
С.К.А.Й:
The best.
Олег Собчук: Такий, який залишиться з тобою до кінця, що б не сталося.
Олег Тарасенко: Уже столько было сказано. Если он есть, он такой.. Человек, который всегда поможет, всё поймет, простит.

Понравился ответ? Поделись:

Ира :
7
Какой самый необычный случай произошел с вами напротяжении вашей творческой жизни?Почему именно вы захотели стать музыкантом и певцом?Как долго вы добивались того,чтобы стать популярным?Трудно ли было?
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: Я всегда хотел стать певцом. Но стал бас-гитаристом.
Олег Собчук: До сих пір не можу назвати себе музикантом... Я в досконалості не володію інструментом. Тому повірте, зараз намагаюся піднятися на той рівень, щоб з гордістю називати себе музикантом. Я недавно зрозумів, що не вмію співати. Дуже добре, що я це зрозумів. Я почав активно вчитися, слухати і тренуватися на різних аудіо-тренінгах по вдосконаленню вокальних вмінь. Я ніколи не планував стати співаком, в мене були якісь завуальовані бажання. Я мріяв бути моряком, космонавтом. Та я щасливий, що я займаюся тим, що мені подобається. Я відчуваю, що я на свому місці. Я хочу розвиватися, йти далі.
Олег Тарасенко: Совершенству нет предела.
Олег Собчук: С.К.А.Й. ніколи не ставив за мету бути популярним. Я не розумію сам, чому. Але чітко знаю, що це дуже добре. Ми просто працювали і не оберталися назад. Ми просто були настільки впевнені, що робимо правильно, що над цим не задумувалися. Ми вважаємо, що хороша музика мусить бути популярною, намагаємося всіма силами робити цю хорошу музику. Щоб якомога більше людей її почуло в різних країнах.

Понравился ответ? Поделись:

Stusja Novitska:
6
Що робити інфузорії туфельці, якщо туфельки їй не підходять?
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Купити кросівки і не паритися.
Олег Тарасенко: Полететь в Египет, отдохнуть.

Понравился ответ? Поделись:

Кріста:
5
Олеже, у мене питання до тебе! Колись моя сестричка радила тобі почитати Григорія Квашу)...Ти ще не читав? А, якщо читав, то що думаєш?) Вона просто місця собі не знаходить від цікавості!!!!
С.К.А.Й:
Чесно, ще не читав. Дякую, що нагадали. Обов'язково почитаю!

Понравился ответ? Поделись:

всім серцем відданий Вам прихильник):
5
Привіт?) Як часто вас можна побачити на Хрещатику? Чи любите там займатися шопінгом?) Чи ще їздите колись на метро чи лише на персональному автомобілі?)
С.К.А.Й:
Кожну суботу і неділю граємо там з капелюхом у переходах, на пероні. А коли холодно, в метро. А ви нас що, не бачили?? :)
З наступного року у С.К.А.Й. буде своя окрема лінія метро.

Понравился ответ? Поделись:

Крістіна:
5
Здоровенькі були!!!! Я б хотіла запитати, чи запам*ятовуєте ви обличчя людей, які постійно ходять на ваші концерти? Чи можете їх потім впізнати десь на вулиці? Що у ваших прихильниках привертає вашу увагу на концертах?) Що вам приємно у спілкуванні із вашими прихильниками, а що ні? Яка зустріч із прихильниками запам*яталася, ну, окрім, зустрічі з тортом?????)
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Здоровенькі були!
Деякі запам'ятовуємо, деякі ні. Складно запам'ятати всіх, бо людей багато. Мені дуже подобається, коли прихильники ковбасяться перед сценою. Я з задоволенням ковбашуся разом з ними.
Олег Тарасенко: Трудно кого-то разглядеть, когда светит очень сильно в глаза прожектор.
Олег Собчук: Приємно взагалі бачити, що в тебе є прихильники, слухати від них приємні слова, конструктивну критику, побажання. Я завжди готовий до спілкування, прояву уваги до прихильників, якщо в мене на це є час.

Понравился ответ? Поделись:

барбариска я :):
5
Олеже!!!!!!!!!.. Колись Ваші слова стали для мене поштовхом до реалізації власної мрії, а саме - правильного вибору професії.. а що надихає Вас, щодня піднімає з ліжка з велетенськими планами змінити цей світ на краще, змінити щось в собі, створити щось нове ??? :) Та й узагалі.. весна - пора для свіжих ідей, творчої реалізації, вдосконалості, любові..))) Які шалені думки приходять в голови Олегу Собчуку та усім-усім іншим у квітні... ??? :) Що стоїть (лежить, висить.. )) у Вас на рінгтоні мобільного?? p.s.: щиро) Тернопіль за Вами скучив ^^
С.К.А.Й:
Дякую. Радий, що якимось чином зміг вам допомогти. Сподіваюся, вибрана спеціальність вас влаштовує.
Мене з ліжка підіймає мій маленький синочок. Він або б'є мене іграшками по голові, або крутить мені носа, або просто вилазить мені на голову. Тоді в мене просто немає вибору. Я встаю і змінюю цей світ на краще.
На рінгтоні в мене айфон.
Бажаємо вам свіжої, красивої і закоханої весни.

Понравился ответ? Поделись:

Ksusha Lipinskaya:
5
Вконтакте и на Facebook на страничке Гурт [skay.com.ua] Скай сидите вы или админ?:)
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Ми є "ВКонтакті" і на "Facebook" як особисто, так і наші групи.
Олег Тарасенко: Дааа...

Понравился ответ? Поделись:

Діма:
5
Олеже, про що Ви думаєте, коли нам - фанатам даєте свої афтографи?
С.К.А.Й:
Думаю, щоб дай Бог ви один одного не передушили, всі залишилися живі здорові. :)
А ще мені дуже приємно. Коли в тебе беруть автограф, це світчення, що твою роботу цінять, що терба продовжувати далі.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
5
Олег, ви курите? чи маєте ви якісь шкідливі звички?
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Я не палю. Хоча у виключених випадках можу дозволити собі вишневу сігару з віскі хорошим. Дуже рідко таке буває.
Так само, як і всі, люблю з друзями посидіти, подивитися футбол, випити пива. Але яскраво виражених шкідливих звичок в мене немає.
Олег Тарасенко: Курю, бухаю, употребляю наркотики... И всем советую! Это шутка ;))))

Понравился ответ? Поделись:

Анжелика:
5
Привіт! Дуже мало відомо про вашу сімю. І ви не часто буваєте на світських заходах, вважаєте їх нудними? Якої думки про смерть Людмили Гурченко ? Дякую.
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: Родители живут в другом городе.
Бывает, иногда ходим. Иногда они скучные.
Олег Собчук: Я не хочу, щоб про мою сім'ю було багато чого відомо. Кожна людина має право на особисте життя.
Ми буваємо на тих заходах, на яких хочемо бути.
Дуже шкода, що талановиті хороші люди йдуть з життя. Хотілося б, щоб такі люди жили вічно. Ми щиро співчуваємо.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитрий:
4
Доброго дня!!!!Пели вы когда нибудь под фонограмму, и как вы относитесь к артистам которые так поступают?Считаете ли это правильным?
С.К.А.Й:
Олег Тарасенко: Артистам, которые поют под фонограмму, нужно платить распечатанными на принтере деньгами.
Олег Собчук: Під фонограмму нам доводилося співати лише на телезйомках. Особливого кайфу ми від цього не отримуємо.

Понравился ответ? Поделись:

барбариска я. знову):
4
О! і ще одне: чи їдете (ідете:) Ви на шаленокоханочудових MUSE.. ??? їдемо разом, усі рідні тернополяни!)) Чоп-Київ, поїзд №8 ))))) створимо таку собі найліпшішу "м"юсівську" делегацію) **з серйозним обличчям не відповідайте :-)
С.К.А.Й:
Якщо будемо в Києві, то підемо обов'язково.

Понравился ответ? Поделись:

Ніна:
4
Добрий день, дорогі! як гадаєте, що потрібно робити молодим гуртам у нашій країні, аби досягати визнання міжнародного ґатунку? от як, наприклад, у США, усе так популяризується, що чи не кожен з нас та усього світу чує їх музику. що порадите, базуючись на власному досвіді (питання до кожного музиканта зі "С.К.А.Й.":)) ДЯКУЮ!
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Молодим гуртам не варто зациклюватися на просторах України. До недавна я особисто і багато команд вважали, що не можна співати іншою мовою. Практика показує, що навіть треба. Немає нічого поганого у бажанні показати свою музику світу. Слава Богу, є інтернет. За допомогою нього у молодих гуртів є багато шансів стати популярними в світі. Але не варто забувати, що крім англійської, російської в Україні бажано мати більшість пісень українською.
Олег Тарасенко: Українська мова по милозвучності десь на 2 місці у світі.

Понравился ответ? Поделись:

Валентинка:
3
Хелло! Як справи? ) Мене дуже цікавить питання - о котрій годині ви лягаєте спати і коли прокидаєтеся? Скільки годин вам потрібно, щоб виспатися? І чи часто до вас приходить бажання викинути будильник через вікно чи розбити його об стінку????)))) Як боритеся із сонливістю, п*єте редбули - кави чи якимсь іншим способом? І що любите більше - день чи ніч?) Чи слухали колись "філософські роздуми до і після опівночі із Назіпом Хамітовим"?)))) Дякую наперед за відповіді! Безмежно вас всіх люблю!!!!!!!
С.К.А.Й:
Олег Собчук: Раніше 24 не лягаємо. Прокидаюся я переважно о 7.20, везу дочку в школу.
Всередньому, 5 годин.
Ред булів не люблю, вважаю їх шкідливими для здоров'я. З сонливістю борюся за допомогою кави і їжі.
Люблю день і ніч. Використовую їх на повну.
Не знаю, хто такий Назіп Хамітов, але сьогодні ж ввечері узнаю. Дякую.
Олег Тарасенко: Я люблю больше ночь. Пью Ред булл. Сплю по 3 часа. Ложусь в 7 утра. Это все временно.

Понравился ответ? Поделись:

Аля:
3
Олеже, у Вас уже підростає донечка...Не важко із її новими дівочими проблемами?) Чим вона захоплюється і як відноситься до вашої роботи? Не хоче піти вашою стежкою?)
С.К.А.Й:
Доця росте не по днях, а по годинах. Не сказав би, що робиться важче, робиться цікавіше. Вона ходить у музичну школу на клас вокалу і фортепіано, а також на бальні танці.
До моєї роботи відноситься дуже добре.
Вона один день хоче бути співачкою, на другий переконана, що буде художницею, на третій - письменницею. Її казки можуть розсмішити будь-кого будь-коли.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
3
гарного настрою) перш за все - величезніше дякую за живу і драйвову музику. дійсно, це так і є, і зі мною погодяться багато людей. можна вас привітати з успішним сольним дебютом--піснею і кліпом з Мартею Шпак. однак суть мого питання полягає в тому, чи ніяк не вплине Ваша, Олеже, сольна кар*єра на творчість гурту? Дякую за відповідь на майбутнє)) Оля
С.К.А.Й:
Дякуємо вам також.
Я впевнений, що моя сольна кар'єра погано не вплине на творчість і діяльність гурту С.К.А.Й., а навпаки, розширить горизонти.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (11)

символов 999