Руслана рассказала о новом образе бунтарки

9 19

Известная певица станет гостьей онлайн-конференции на e-motion.tochka.net и ответит на все вопросы поклонников.

Совсем недавно Руслана неожиданно сменила «дикий» образ на бунтарский. Как говорит певица, она уже свыклась с новой собой - уже не «дикой», но еще более скандальной! Руслана надеется, что всем понравится ее новый имидж, как в свое время понравился имидж «дикой» Русланы.

У всех желающих есть прекрасная возможность задать свои вопросы победительнице конкурса «Евровидение» и экс-народному депутату Руслане.

Певица призналась, что готова ответить даже на самые личные вопросы на e-motion.tochka.net 19 мая в 13:00.

 

Ответы 30

Ярiк, Одесса. :
419
День добрый! Здоб Ши Здуб, Дана Интернешнл, Лена (Германия) и другие участники Евровидения-2011 – что их заставило повторно выйти на сцену и представить новый образ, а в некотором случае закрепить успех на прошлом конкурсе и еще раз напомнить о себе и своем проекте? Вы, как победитель конкурса – оцените их шансы и нужно ли им было это делать для имиджа страны или от этих стран больше не кого послать или перед Германией все пытаются выставиться, как это было на Евро в Москве? Если Украина еще раз закрытым отбором предложит Руслане поехать на Евровидение - что Руслана будет делать ? )
Руслана:
Привіт всім, це Руслана!
Я не знаю, чому Україна має лише закритим відбором запропонувати поїхати. Можна і відкритим. Але я не впевнена, що я поїду. Поки що... Якщо це дійсно буде необхідно, і я це відчую, я поїду.

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
127
Привет, Руслана! Начало нового проекта просто шикарно, поздравляю! =))) Скажи, пожалуйста, как ты себя чувствовала в образе пацанки в клипе на песню Вау? Как относишься к девушкам, которые идут в таком образе по жизни?
Руслана:
Я всім дівчатам раджу залишатися в обох образах, як я це зробила в кліпі. Ми органічні в ролі sexy girl, а іноді хочемо розслабитися і побути lucky boy. Це є наша суть. А цим літом головне роздягатися, як радив наш президент. :)

Понравился ответ? Поделись:

Lina:
98
Привіт, скажіть, будь ласка, кого з українських і зарубіжних виконавців слухаєте, який стиль в музиці вам більше імпонує? Дякую, чекаю на Вас у Луцьку (доречі, як Вам це місто?).
Руслана:
Привіт, Луцьк! У Луцьку живе моя сестра Світлана. Я передаю їй привіт. І всім моїм друзям, за якими я скучила.
Слухаю багато етнічної музики. Останній диск я купила тиждень того в Стамбулі - Військова старовинна маршова музика. Мене це захоплює в контексті мого нового альбому.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
82
Руслана, какой Вы были в школьные и студеньческие годы - бунтаркой и прогульщицей или можете похвастаться красным дипломом?
Руслана:
В мене міг бути червоний диплом в школі, якби не одна "4" серед всіх "5"-ок. "4" була з хімії. Я закінчувала математичну школу, захоплювалась алгеброю, водночас готувалася до вступу в консерваторію. Як і будь-яка нормальна школярка, я прогулювала уроки зі всім класом. Якщо нас хтось здавав, ми припиняли спілкування з цією людиною. :)
В Консерваторії теж міг бути червоний диплом, якби не одна "3" серед всіх "5"-ок. Я дуже сперечалася з викладачем. Пішла на принцип і не хотіла перездавати. Предмет був складний, але я його знала. І вирішила настояти на своєму. Але теж прогулювала. Я вчилася з дуже цікавими особистостями. Наприклад, Зоряна Кушплер - одна з прим у Віденській опері. А Василь Лацанич очолює "МТС".

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
71
Русланочка, дякую за твою творчість і за те, що ти є така чудова!:) У мене декілька питань: 1. Минулого року ти казала, що можливо візьмеш участь у конкурсі "Євровойс", це все ще входить у твої плани? 2.Чи будуть у новому альбомі ліричні пісні? 3.Як ти ставишся до того, що твої прихильники намагаються тебе наслідувати, копіювати?..А як щодо колег по сцені, помічала якийсь плагіат? 4. Навчитися гарно співати можна у будь-якому віці чи треба займатися цим з дитинства? Дякую за відповіді! Ти amazing!
Руслана:
Ти теж amazing! Співати можна завжди, ми ж українці! Головне не робити це тільки по святах і після пляшки вина. Це має бути стан душі. Щодо "Євровойс", були спроби мене запросити, я брала участь у прес-конференції, але ми не домовилися про співпрацю. Ліричних пісень не буде. Будуть романтичні. Будуть різні пісні, готуйтеся до сюрпризів! Їх буде достатньо.
Щодо плагіату, я була би рада, тому що української екзотики не вистачає.

Понравился ответ? Поделись:

Александр (Alex__Angel) :
64
Привет! Поздравляю с релизом нового проекта! Начало неоднозначно, интересно что будет дальше. Вопрос: Обновление и смена стиля это безусловно великолепно! Но вот почему Руслана обновляется, а ее веб ресурсы нет? Состояние forum.ruslana.ua и fanclub.ruslana.ua оставляет желать лучшего. Это уже стало форматом, причем форматом в плохом смысле. Мне хочется его сломать, но что я могу сделать?
Руслана:
Привіт, Олександр! Якщо ти готовий вступити в нашу команду, давай! Бо ми зашиваємося. :)
В мене почав ще чоловік співати, так що ресурси офісу розділилися. А тут ще й на "Євробаченні" Азербайджан виграв, якому ми допомагали. Отже, коли зміниться форум, я не знаю. :)

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
63
Привіт Руслано! Ти нереально крута і твій новий образ теж....... Мене цікавить таке питання: "Чому на офіційному сайті не викладають твої фотосесії в повному обсязі, а лише по дві, три фото з однієї фотосесії? і ще й до того з невеликим розширенням... чому не ви не викладаєте фото з великим розширенням.?
Руслана:
Привіт, Женя! Оскільки нашу продукцію дуже часто піратують, ми намагаємося не викладати матеріали, які цьому сприяють. Все решта ми придумаємо, як надати через наш сайт в хорошій якості, ексклюзивно. Лише зараз думаємо, за якою схемою це краще зробити. Я особисто займаюся розробкою нового сайту, тому він так довго розробляться :)

Понравился ответ? Поделись:

Alexandru Busa:
48
Шановні Руслана, я великий шанувальник Ви з Румунії, а також журналіст. Мені подобається ваш новий проект, і я чекаю нового альбому від вас. Ви коли-небудь розглянути повернення Eurovsion? Ви могли б також брати участь як автора пісень. Мій друге питання. Чи плануєте ви випустити новий сингл в інших європейських країнах, таких як Румунія? Третє питання: Ви б хотіли представити українській голосів для фіналу Євробачення в цьому році пісенний конкурс?
Руслана:
Привіт, Румунія, їду до вас на концерт 25 червня! Це буде великий open air, в мене буде сольний виступ 1,5 години, подробиці на моєму сайці. Побачимося! До зустрічі!
Так. І новий альбом і нові сингли будуть в англомовних версіях з’являтися за кордоном. Ми розпочали з Кіпру.

Понравился ответ? Поделись:

Фифа:
48
День добрый! Какие у вас отношения с Пономаревым? Вы дружите? Почему он развелся?
Руслана:
Я дуже добре товаришую з Сашком. Це один з найщиріших моїх друзів з шоу-бізнесу. Ще я товаришую з Гайтанкою, в чудових стосунках з Білик, Лободою і тримаю кулачки за Ані Лорак, з якою ми дуже товаришуємо. Люблю всіх своїх колег, завжди зичу їм фантастичних успіхів. Сподіваюся, що в Сашка все буде гаразд. Я його щиро люблю.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
47
Очень понравился Ваш новый клип. Скажите, были ли курьёзы на площадке?
Руслана:
Привіт, Саша!
Курйози були, звичайно. Один з найбільших - коли всі виявили, що в образі хлопця я дивилася цікавіше, ніж у ролі дівчини. Тепер не знаю, як на це реагувати :)
Очевидно, нижній брейк, який я повторювала за Южиним (Женя з балету Май Вєй, хореограф львівської команди на Майдансі), всім сподобався.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
35
Здравствуйте, Руслана. Очень нравится ваша новая песня и имидж. Что подвигло Вас на такие перемены?
Руслана:
Ми до кінця не знали, який буде образ в кліпі. Він сформувався за годину до того, як розпочалася зйомка кліпу. Дуже багато людей допомогло мені у цьому. В першу чергу, мій промо-менеджер Маша, яка сидить навпроти мене, і стилісти - Оля Слонь, Катя Булах, а також дизайнери - Оксана Корованьська та Тарас Мисько.

Понравился ответ? Поделись:

Макс:
34
Крутая прическа, тебе идет. Это состояние души или дань моде?
Руслана:
Ніякій моді я ніколи не слідую. Цю зачіску моя мама робить мені з 7 років. В мене є фото-докази. Це моя перша зачіска, коли я вийшла на сцену маленькою. Майже така зачіска в мене була на Славянскому базарі. Я боялася її робити, бо всі знову б сказали, що я дика. А оскільки під час кліпу мені було все байдуже :), я знову відважилася на дикий начос.

Понравился ответ? Поделись:

Irina:
31
Гарного дня! Проект "Дикі танці" - найкращий музичний проект у світі! Мені дуже подобається Ваша творчість! Як можна потрапити в Вашу менеджерську команду?
Руслана:
Привіт, Іринко! Ми з задоволенням приймаємо у свою команду ініціативних неспокійних людей. В нас важко, багато роботи. Так що гарно подумайте! :)

Понравился ответ? Поделись:

Вадим:
25
Привет Руслана!!!Мне очень понравился твой новый имидж,особенно твоё выступление 24 апреля на Майдане в стиле рок!Скажи,что мы сможем в ближайшее время услышать или увидеть нового в твоих музыкальных и видео работах?Будешь ли ты в дальнейшем использовать роковый стиль?
Руслана:
14 травня я виступала на Майндансі разом з Мігелем (головний хореограф проекту) та балетом Май вей. З нами виступало 2000 танцорів, це безпрецедентний танцювальний флаеш-моб.Ми не все встигли зробити, що нам хотілося, але ми були першими. Формат, у якому я виступила, і є ідея мого нового альбому: слов*янська екзотика, масові танці та дісторшн-гітари. Але цекайте на сюрпризи. Далі буде...

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
24
Здравствуйте! Знаю что все наверняка будут хвалить новый клип, но я врать не хочу - мне не понравился.......Образ брэйк -дэнс похож больше на бомжа, а второй "слизан" с Бейонси или ещё кого......Раньше Вы были Не ТАКОЙ КАК ВСЕ и это цепляло, а копирование западных звезд по крайней мере некрасиво......Хотим видеть старую Руслану или Руслану-романтика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Руслана:
Старої Руслани вже не буде. Кліп ми зробили у жанрі пародії. Цей жанр дозволяє використовувати абсолютно все. Єдине, образ кого ми використали, це була корона від Фреді Меркурі і пістолети у вигляді мікрофонів від Лари Крофт (Анджеліни Джолі). Настрій кліпа - той самий задорний і веселий, що і в Коломийці. Тільки замість гуцульских танців були танцювальні змагання у стилі хіп-хоп. Ось так сьогодні відривається українка. Це сміливо і ніякого копіювання. Музика 100% оригінальна. Нічого спільного с Бейонсі не має. Я була і залишаюся оригінальною. Жодного реферансу.

Понравился ответ? Поделись:

Стас:
22
Руслана, почему сотрудничество с CFC Consulting закончилось после Евровидения? Если бы тебе пришлось выбирать между друзьями и фанатами, то кого бы ты выбрала и чтобы сказала тем, кто остался бы в пролете? Что тебе близко и что чуждо, не приемлишь и не понимаешь в американском менталитете? Почему трек My love был выпущен только в Болгарии (очень достойная композиция)? Сколько часов тебе нужно, чтобы выспаться и сколько ты спишь сейчас?
Руслана:
Співпраця с СФС, як і з іншими людьми, з якими я процювала після Євробачення, логічно закінчилася після Євробачення. Люди були шалено втомлені, потребували перерви. Біля мене залишилися найвідданіші, найвитриваліші, для кого Руслана є єдиним важливим проектом. СФС багато зробило для моєї перемоги, я вдячна їм за це. Особисто Генадію Курочкіну, Василю Яблонському та Василю Мірошниченко.
Для мене друзі і фани однаково близькі і дорогі. Біля мене ніхто не залишається "в прольоті". Я намагаюся дати реалізуватися всім, хто зі мною працює.
В Америрці, як і в будь-якій іншій країні є хороше і не дуже. Мені імпонує шалена працездатність, стримління до мистецтва. Іноді здається, що Америці соромно за дешеву культуру, яку вона видає на весь світ. Всередині країні панує етнічна, джазова та класична музика. Саме в Америці я знову згадала, що я деригент за освітою.
Пісня Май лав була зроблена ексклюзивно для Болгарії з відомим виконавцем Славі. Це був мій подарунок йому і Болгарії. Дякую, що тобі сподобалася ця пісня.
Останній тиждень я спала по 2 години. Сьогодня вперше поспала 8. Ура! :)

Понравился ответ? Поделись:

Людмила:
18
Здравствуй, Руслана! Каждый твой новый проект - это находка. Знаешь, это как водолаз - он ныряет под воду, его долго не видно, а потом он раз - и выныривает с жемчужиной в руке. Точно так же и у тебя - ты исчезаешь на несколько лет, а потом показываешь нам эту жемчужину, -знаешь, зачем ныряешь в воду! Думаю с этим проектом твоя аудитория расшириться, это точно! Желаю чтобы этот проект имел такой же успех, как и Дикие танцы! Ты молодец!
Руслана:
Привіт, Людмила! Це одне з найтепліших відгуків за останній час. Дякую, що ти така позитивна! Це саме головне в моєму проекті - давати вам хороший настрій, посмішку і драйв. Поки людина пульсує, вона щаслива.

Понравился ответ? Поделись:

Стас:
14
Насколько было трудно множество раз ла-ла-лейкать в дуэте с Мисси Элиотт? Ты не задолбалась?) Что ты думаешь по поводу того, что творится в мире? Где можно увидеть заставку с деревом из телевизоров, которая транслировалась во время благотворительного концерта в Арене? твои менеджеры могут выложить ее в сеть?
Руслана:
Трек з Міссі Еліот був надзвичайно цікавим. Я швидко записала вокал, і Міссі. Ми писалися в Миайамі на студії Хіт Фекторі. Мотиви в стилі лалала, або шалала, або шидіригідана, або найнайнайнай, або гей, або вау, характерні для мене. Тому я не задовбалася. :)
Щодо твого прохання викласти в мережу, ми спробуємо знайти ці матеріали і викласти. Дякую за питання.

Понравился ответ? Поделись:

Стас:
12
Руслана, есть ли общая стратегия продвижения тебя как певицы или проекта: есть ли у тебя сейчас контракт со звукозаписывающими компаниями Egoworks и Comp EMI, и если да, то как объяснить, что ты выпускаешь альбомы не каждый год конвеером как на западе? контрактом предусмотрены какие-то особые условия в сроках? Какие коммерческие результаты Wild Energy на основных музыкальных рынках? Был ли запущен Вогонь чи лід на разных языках (испанский, еще какие-то)?
Руслана:
Принципової стратегії просування бренду немає, і бути не може. Музика це не Кока-кола. У таку стратегію я не вірила і ніколи не повірю. Успіх неможливо створити на папері, технічно в офісі і т.д. Це процес емоціїний, стихійний і не піддається логіки. Ах, якби ж це всі розуміли!
На сьогоднішій день в мене контракти з Comp EMI та Ворнер. Будь-яка рекордингова компанія чекає на альбом артиста незалежно від термінів. Аби він був успішним. Wild Energy альбом був виданий в основних крахнах, як ми і планували. Він не здобув такого успіху, як Вайлд денсес, але шоу побачили набагато більше країн світу. Від Канади до Кореї. Я побувала на дуже гучних заходах. І сьогодні мене позиціонують, як одну з небагатьох співачок, яка активна після пееремоги на Євробаченні.

Понравился ответ? Поделись:

Галина:
12
Коли ми почуємо романтичні пісні від Руслни? Коли знову побачимо її в ніжному образі принцеси всіх романтиків та закоханих? Чи буде знову Різдво з Русланою?
Руслана:
Різдвяний трек ми обов*язково зробимо. Чи вистачить сил і грошей на цілий проект - покаже час. Найдоречніше з*явитися знову у романтичному образі, звичайно, під час різдвяних свят. У новому проекті будуть дуже різнопланові пісні. Але в останньому альбомі Вайлд Енерджі, їх теж вистачало. Це і трек Відлуння мрій і Синтетична.

Понравился ответ? Поделись:

Max:
12
Во многом согласен с Яриком (Одесса). Сейчас (последние года 2-3) в массе музыкальных СМИ (украинских, российских) Евровидение называют и "междусобойчиком", и "конкурсом для домохозяек", и просто непрестижным фестивалем среди поп-исполнителей. Как Вы считаете, действительно ли Евровидение утратило свою популярность (я говорю не только о странах экс-СССР и экс-социалистической Европы, но и Западной Европе)? Знаете ли вы в современной Европе хорошие альтернативы Евровидению? Что в контексте общеевропейской музыки дала Руслане победа на Евровидении? С точки зрения шоу-бизнеса - сколько альбомов было издано в Западной Европе, сколько дисков было продано? Какие шансы музыке из восточной Европы (включая того же Горана Бреговича, стилистика которого, я понимаю, вам близка: популярный фолк) пробиваться в чарты и на музыкальный рынок Европы Западной? Реально ли украинской группе пойти по пути шведских ABBA, Ace of Base или Roxette? Кого из современных украинских групп и исполнителей популярной музыки вы бы прежде всего назвали как способных к такому "прорыву"?
Руслана:
Привіт, Макс! Боюсь, моя відповідь тобі не сподобається. Для того, щоб відповідати ти критеріям, які ти ставиш у своїх запитаннях, треба мати амбіції і працювати набагато більше, ніж у нас це прийнято. Ми хочемо наслідувати Америку і Росію, споживати їх музіику на айподах і у клубах, і при цьому вимагати, щоб українськи проекти були популярні у світі. Чудес не буває. Хочешь, щоб українська музика зробила прорив, зроби прорив в собі. Запитай себе, як часто ти відриваєшся саме під украхнські пісні?! А якісниї українських хітів достатньо.

Понравился ответ? Поделись:

Оля Макс:
12
День добрый! В украинском шоу-бизе начался беби-бум,не хотите и себе родить ребеночка?
Руслана:
Хочу дуже-дуже. Готуюся до цього. І коли настане час, стану мать-героїнею. :)

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
11
моя дорогая Руся))))Почему Вы пропали с музыкальных каналов???Вы забросили творчество???А так приятно слушать Ваши песни, хотелось бы что-то новенькое.Спасибо))))))))
Руслана:
Привіт, Оксанка! Вмиклни бдудь-який музичний канал, і ти мене там побачиш з новою піснею "Вау". :)

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
11
Доброго дня!!!!!Руслана скажить чи планується дует з Олександром Положинським
Руслана:
Ми з Сашком співпрацювали оджногоь разу над піснею В ритмі серця, що була гімном київського Євробачення у 2005 році. Такожє ми з ним разом їздили минулого року на проект каналу Інтер - БУМ. Це чудовий музикант, я його дуже поважаю. Якщо буде можливість, ми обов*язково зробимо щось разом.

Понравился ответ? Поделись:

Поля:
9
Привет моя самая любимая певица!!) Ты лучшая! Сколько себя помню, столько слушаю твою музыку)) Скажи, пожалуйста, почему ты не поешь в рок стиле? Я думаю этот стиль тебе близок....
Руслана:
24 квітня на Майдані я виступала з рок-групою Вайт, не побоялася зробити відверто важкі версії своїх пісень: нового синглу Вау та відомої Вайлд Денсес. Цей експеримент мені сподобався самій, я дуже хочу зробити кілька рокових пісень. Зараз над ними триває робота на студії.

Понравился ответ? Поделись:

Ника Славина:
8
Здраствуй., Руслана. мне кажется ты самая талантливая певица. Которая прославляет Украину. Это хорошо что на нашей эстраде есть такие артисты)удачи тебе во всём. и скажи есть ли ты ВКонтакте?? И ещё. передай мне привет)) буду очень рада)
Руслана:
Привіт, Ніка, передаю тобі вітання. дякую за теплі слова. В контакті я є, отже будемо спілкуватися!

Понравился ответ? Поделись:

Olena Soltysyak:
8
Добрий день, Руслано! )))Я прихильниця Вашої творчості ще з часів Світанку, тож за цей час, Ви побували в різних образах, стилях.... і зараз - рок.... Чому Ви вибрали саме рок? Це карденально інший образ, чому не фольк (як на мене це Ваша родзинка). Я розумію, Ви енергійна та талановита людина, котра хоче попробувати та виконати все у своїй кар"єрі, але чи такі експеременти не відштовхнуть людей, котрі захоплюються Вашою творчістю вже давно? І останнє запитання, яке не стосується Вашої творчості. Вконтактах у Вас є сторінка, де на стіні пишуть Ваші прихильники і Ви. Декілька тижнів тому назад на Вашій стіні я написала повідомлення ( про "Вечір па"мяті М. Мозгового"), але на наступний день хтось його видалив, чому одні повідомлення зникають, а інші ні? Дякую за Ваші відповіді.))) Файне місто Тернопіль завжди чекає на Вас-Руслано!))))
Руслана:
Фольк нікуди не дівся. Пол-перше в пісні Вау використана одна з найпопулярніших тем Глінки, Марш Чорномора з опери Руслан і Людмила. Що, до речі, ускладнило її шлях на радіо. Після цьбого я виступила 20 числа з Гораном Бреговичем в Палаці Україна. Що вас могло відштовхзнути, я не знаю. Очевидно, ви не готові сприймати Руслану в різних образах. А стояти на місці я не буду.

Понравился ответ? Поделись:

Леша:
7
Руслана- Вы крутая! Новый стиль и образ - бомба. Вы такая красивая были на презентации, МАйдане, фотосессии. Что вас вдохновило?
Руслана:
Мене надихає весна, музика, кохання, друзі. Це все для вас!
З любов*ю, ваша Руслана!

Ми спробуємо дати відповіді на важливі питання, на які не встигли відповісти.

Понравился ответ? Поделись:

Сашко:
7
Добрий день!!! Захоплююсь вашим талантом! Скажіть "голос країни" буде в прямому ефірі? як вам працюється на цьому проекті? успіхів вам і творчого натхнення!!!
Руслана:
Голос кріїни - фантастичний проект. Обов*язково дивіться його на каналі 1+1 з 22 травня. Там крім мене будуть фантастичні музиканти, Олександр Пономарьов, Стас Пьеха, Діана Арбєніна. Під керівництвом Кості Меладзе цей проект набуває найпрофесійнішого музичного рівня. Цей проект виключно про голос. А українці - співоча нація. Я впевнена, що голоси, які ми відібрали, зроблять революцію в украхнському шоубізнесі.

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
7
Руслана, привіт, скажіть, будь ласка, чи неплануєте концерту у рідному місті Львові, наші левині сердця чекають на вас...)
Руслана:
Привіт, Марта! Ми обов*язково зустрінемося найближчим часом.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (9)

символов 999
  • _Гість -9 назад

    По крайней мере кроме неё,ещё никто не достиг чего она смогла достигнуть-это и заслуженная победа на Евровидение,Европа по крайней мере оценили,а мы своих же начинаем критиковать,и пока единственная награда из всего нашего "поющего" шоу-бизнеса World Music Awards и т.д. и я уверен что она ещё покажет на что она способна,так что нечего гнать!!!И напримере той же Тины Кароль,которая тоже типо меняет прическу,а теперь вообще из-за тупого спора с мужем-продюсером под мальчика постриглась,песни особо не поменялись,а стали ещё с глубоким смыслом-то Шиншилла то Микроволновка,просто гениально,да к тому же выбирают лучшей певицей и ещё и красавицей...и так большая часть нашего шоу бизнеса,куда мы катимся,люди прозрейте!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Кукусик :)) -9 назад

    Руслана красивая, талантливая с очень красивым и сильным голосом!!!!!!!!!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _PLUT -8 назад

    Когда эта обезьяна уже слезет со сцены, затрахала она со своими пиар-ходами!!! Нормальные песни пой!!!! Причёсочку поменяла и новый образ? Убейся!!! Макака.

    Прокомментировать Мне нравится
  • _вадим -8 назад

    какая она певица?победу ей присудили за то что проломила сцену.

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость -8 назад

    На Ёлку не похожа?..)

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Ыч -8 назад

    Ничё общего с Ёлкой не видно?..

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость -8 назад

    Симпатичная , но безголосая.

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость -8 назад

    одними прическами тупо пиарится, где творчество, у нее ж музыкальная вышка, позорище

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость -8 назад

    Какая красавица)))))))

    Прокомментировать Мне нравится