Тоня Матвиенко выиграет «Голос країни»?

22 0

Фаворитка песенного шоу впервые после вокального поединка расскажет, как она будет бороться за победу в «Голосе країни», во время онлайн-конференции 8 июля в 13-00.

Тоня Матвиенко не сразу смогла доказать звездным тренерам шоу «Голос країни», что она достойна участвовать в проекте. Однако во время слепого прослушивания девушке дали второй шанс, которым Тоня успешно воспользовалась и попала в команду Русланы.

Более того, упорство и уникальный тембр голоса дочки народной артистки Украины Нины Матвиенко помогли участнице шоу победить в вокальных боях и получить возможность выступать в прямых эфирах проекта. Теперь, после пройденных кастингов, Тоня Матвиенко стала одной из фавориток шоу и главной претенденткой на победу.

О том, как Тоня Матвиенко собирается обойти своих конкурентов и выиграть в шоу «Голос країни», вы сможете узнать, задав ей вопрос во время онлайн-конференции 8 июля в 13-00.

 

Ответы 27

Анатолій Ткаченко:
32
Тоня, скажіть будь ласка, якщо Ви виграєте шоу, Вам запропонує свій контракт Universal... Та чи думаєте Ви, що вони захочуть з Вами працювати як з виконавицею пісень виключно українською мовою? Чи Ви заради контракту заспіваєте на інших мовах?
Тоня Матвиенко:
Добрий день усім! Я - Тоня Матвієнко, прийшла відповісти на ваші питання.

Мабуть, заради контракту я зможу. Але треба спочатку виграти цей проект. Треба почекати, зараз важко щось сказати. Якщо поїду в іншу країну, то, можливо, буде цікаво перекласти українську пісню на англійську. Заради перемоги я згодна на все.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
26
Здравствуйте, Тоня! У вас и правда неплохой голос, но меня интересует такой вот вопрос: Вам не считаете что в "Голосе страны" должны участвовать люди из народа, не распиаренные ранее? У вас уже есть клипы, да и мама не последний человек в шоу-бизе..Вам не кажется что Вы (конкретно против Вас я ничего не имею - без обид) и все эти Анны-Марии, Милы Нетич, Иры Пойзен и Наташа которая поет в трех группах занимаете место тех, кому и правда нужен шанс - талантливых людей из глубинки, но о которых пока никто не слышал ( а если и дальше так пойдет - то никто никогда и не услышит)? .Сейчас очень много муз.проектов подобного типа, а лица одни и те же - надоело смотреть!
Тоня Матвиенко:
Я вважаю, що я людина з народу. Можливо, я пробувала себе піарити раніше, але до «Голосу країни» я не була відомою людиною.
У мене тільки один кліп. І мама ніякого відношення до шоубізнесу не має. Вона дійсно дуже популярна, але до шоубізнесу відношення не має.
У всіх був рівний шанс потрапити на проект. Треба було зареєструватися, потім був кастінг. А сам Костя Меладзе вирішував, хто попаде. Казати, що я займаю чиєсь місце, я не можу. Я займаю своє місце.
Я в жодному шоу не приймала участь. Це мій перший проект.

Понравился ответ? Поделись:

Наталя, м.Знам'янка:
17
Антоніна, скажіть будь ласка, Ваша донечка також співає?Якщо так, то який більше жанр їй подобається?
Тоня Матвиенко:
У мене Улляна також співає. Я навіть примушую її ходити до музичної школи, до якої вона зовсім не хоче ходити. Зі мною так само було, мене також батьки заставляли ходити. Та результат, який є на сьогоднішній день, ви бачите. Я дуже вдячна, що я розбираюся в музиці, відчуваю її. Надіюся, Улляна в майбутньому скаже такі ж слова.
Вона в мене сучасна дівчина. Їй дуже подобається Потап і Настя Каменських, Бейонсі, Ріана. Але вона навіть співає мої пісні. Тихенько, щоб ніхто не бачив. :)

Понравился ответ? Поделись:

Ксенія:
13
Добрий день ! Тоня у вас чарівний голос .Бажаю вам творчого успіху ) Хто з молодих співаків вам подобається ??
Тоня Матвиенко:
Мені подобається Еріка. Остання «Фабрика Зірок» була для мене дуже цікавою. Там була дуже талановита молодь. Мені навіть хотілося б, щоб побільше було молодих співаків. Щоб фундамент української естради складався на майбутнє.
Стас Шурінс - дуже цікавий хлопець. Особливо було незабутнє виконання з моєю мамою «Квітка-душа».

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
11
Доброго дня ! Який у вас діапазон голосу ???
Тоня Матвиенко:
Якщо взяти малу октаву, це нота соль, якщо зранку :)
І фа другої октави, якщо відкритим народним голосом. А якщо академічним, хоча я його мало вживаю у піснях, може, ля-сі другої октави. У шкільному хорі я була другим альтом, дуже низьким голосом.

Понравился ответ? Поделись:

Олексій:
10
Добрий день, Пані Антоніно, більшість людей у Facebook і під відео виступу у дуелі з Олександром Оверченком вважають, що насправді Ви не те що програли дуель. Ви співали без високих нот і на довгих нотах Ваш голос був дуже нестабільним. Чи розумієте Ви, що у когорті найслабших виконавців на проекті і такий спів лише відштовхне людей від української музики?
Тоня Матвиенко:
По-перше, пісня не дозволяла показати мої високі ноти. І у пісні до приспіву іде не мелодія, а нібито розмова. Все, що було в моїх силах, я відтворила в пісні. Я співала з душею, це саме головне.
Я не згодна, я думаю, що я на цьому проекті для того, щоб повернути людей до української пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Киевлянка:
10
Здравствуй Тоня! Ответь пожалуйста на такой вопрос: Какой у тебя размер ноги? Часто ли тебе приходиться шить обувь на заказ?
Тоня Матвиенко:
Слава Богу, з ногою повезло. Мій розмір - 36. Був один раз, коли я шила взуття. Мені потрібно було особливе взуття під один костюм, чобітки.

Понравился ответ? Поделись:

Виталий:
9
Сейчас на многих форумах идет бурное обсуждение батла между Вами и Александром Оверченко. Многие считают что вы не заслуженно одержали победу. Меня интересует Ваше мнение по этому поводу, умеете ли вы давать оценку сами себе?
Тоня Матвиенко:
Да, я можу себе оцінювати. Якщо я зробила по своїм міркам правильно, то я заспівала добре. Вибирала Руслана, мій тренер. Я знаю, що Саша прекрасно заспівав. Якщо Руслана вважає, що я повинна продовжувати участь у проекті, значить я буду боротися і йти уперед. Руслана зараз готує собі сильну команду. І якщо вона вірить у мене, в те, що я буду сильною, значить я такою і буду.

Понравился ответ? Поделись:

Валерiя:
9
Доброго дня, Тоню! Хочу тобi вiдверто подякувати за твою щирiсть у виконаннi та за твiй неперевершений голос! Це справдi голос країни! Хочу тобi вiд усього серця побажати нiколи не зупинятися та продовжувати традицiї спiву своєї матусi! Маю до тебе декiлька запитань: 1.Кого ти вважаєш своїм конкурентом на проектi? 2.Ти спiваєш з самого дитинства? 3.Який твiй улюблений колiр? 4.Яка твоя улюблена страва?
Тоня Матвиенко:
Дуже дякую!
1. Я не думаю, що це конкуренти, але є співаки з потужнішим голосом. Але я вважаю, що сила голосу не в потужності. Сила голосу в тому, щоб добратися до серця глядача і слухача. І я вважаю своїм конкурентом Мілу Нітіч. Я її дуже поважаю, голос в неї просто супер.
2. Я співаю з 10 років. Мама взяла мене на гастролі в США і по дорозі в літаку навчила співати. І це були мої перші кроки на сцену.
3. Білий і блакитний.
4. Я люблю борщ, голубці і різні салатики.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
8
А какой Ваш натуральный цвет волос?
Тоня Матвиенко:
Я русява. :)

Понравился ответ? Поделись:

Лилия:
8
Тонечка, здравствуй!!! Ты такая милая... Я тебя очень люблю! Спасибо тебе, зайчик, за искренность и тепло! Я очень болела за тебя! Помни, ТЫ ЛУЧШАЯ!!! Нине Митрофановне передавай огромный привет и крепкого здоровья - у тебя замечательная мама! 1) Скажи, Тоня, ты даже разговариваешь на украинском языке? 2) Чем сейчас занимаешься? 3) Какие твои любимые фрукты и овощи? 4) Кто ты по знаку Зодиака? 5) Есть ли у тебя парень? Если секрет, можешь не отвечать))) Успехов, любви и вдохновения!!!!
Тоня Матвиенко:
1. Так, я розмовляю українською мовою.
2. Нещодавно дозволила собі поїхати в Крим, відпочити. І зараз займаюся вокалом, вчу свої пісні, щоб не забути їх під час проекту. Розвиваю себе.
3. З фруктів я люблю черешню і кавуни, з овочів - огірки і баклажани.
4. Я овен.
5. Немає. :)
Дуже дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Кристина из Харькова:
7
Привет Тоня! Скажи пожалуйста,любишь ли ты делать татуировки? Есть ли на твоём теле хотя бы одна тату?
Тоня Матвиенко:
Люблю. У мене їх дві :)

Понравился ответ? Поделись:

Ігор Опацький:
6
Тоню, перш за все дозвольте подякувати за ваш талант, голос у Вас неймовірний!!!!! Бажаю вам творчих досягнень та перемоги у шоу. Скажіть будь-ласка, хто з сучасних естрадних виконавців є вашим улюбленим? З ким би хотіли заспівати дуетом? І ще: кого з учасників шоу вважаєте найсильнішим конкурентом?
Тоня Матвиенко:
І вам дякую!
Я люблю Ані Лорак і групу «Бумбокс». Дуетом я би хотіла заспівати саме з цим колективом.

Понравился ответ? Поделись:

яра:
6
Чи завжди перемога є перемогою особисто для тебе .Адже ти несеш не тільки відповідальність за себе ,але і за свій рід,тобто все ,що б ти не робила сформує думку не лише про тебе,як про особистість,але і про шлях встановлення і особистністну цінність всіх твоїх відомих родичів. в цьому ракурсі чи задоволена ти і на скільки задоволена своєю перемогою в дуелі?Чи була вона, на твою думку,настільки сильною і беззаперечною,щоб бути достойною тебе?
Тоня Матвиенко:
Не завжди. Навіть якщо я не переможу у проекті, я і так вже перемогла для самої себе.
Це не стосується тільки проекту «Голос країни». Я завжди несу відповідальність за всі свої вчинки. За рід я не можу нести відповідальність. Мене батьки гарно виховали, я вважаю. І я вже не маленька дитина. Я знаю, що завжди, що б я не робила, мама буде мною гордитися.
Я задоволена своєю перемогою. Я дивилася свій виступ. Все буде добре!

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
5
Скажіть будь ласка а ким ви працюєте ??
Тоня Матвиенко:
Я є солістка «Київської камерати». Це камерний оркестр.

Понравился ответ? Поделись:

Іванчишин М.:
4
Добрий день! Скажіть, будь ласка, як ви поставилися до того, шо Ваш коуч Руслана Лежичко на попередньому відборі, не впізнавши Вас, сказала, що якби зрозуміла, хто Ви, одразу ж натиснула б кнопку? Чи не образила Вас така заява, адже прослуховування було "сліпим", і жюри повинно було спиратися лише на голос виконавця? Дякую.
Тоня Матвиенко:
Вона мене не могла впізнати, бо ми з нею не знайомі. Може, вона подумала, що хтось копіює голос. Я не знаю, які були думки в неї тоді. Я була на самому початку прослуховування, а місць було всього 14 у команді. І мабуть, вона хотіла ще почекати людину, яку їй треба в команду.

Понравился ответ? Поделись:

Димон:
4
Доброга дня Тоню! Тоню зізнайтеся щіро,вам не соромно що завдяки вашого прізвища,цей проек мусив залишити неперевершана та талановита людина який на мій погляд і на погляд богатьох телеглядичив є Сашко?
Тоня Матвиенко:
Мені не соромно, що в мене таке прізвище.
Він залишив проект, бо так вважає мій тренер.

Понравился ответ? Поделись:

Ірина:
3
Антоніно, на першому прослуховуванні Вас не відібрали та сказали, що Ви не формат цього шоу , але так стались обставини і приймаєте участь у ньому. Скажіть будь ласка чи вважаєте особисто Ви себе голосом країни? Чи вважате Ви, що треба співати у такому ж жанрі як Вша мати, може досить однієї Матвієнко, адже Вас будуть порівнювати, чи не хотілось би Вам співати в іншому напрямку?
Тоня Матвиенко:
Так, я вважаю себе голосом країни, тому і пішла у цей проект.
Так, я вважаю. Ніколи нічого не досить. Бо я не можу бути другою Ніною Матвієнко. Я буду Тонею Матвієнко. Мама моя - дійсно легенда. А я дочка, яка хоче також співати, яка любить співати. І якщо це буде комусь приносити задоволення, я буду дуже щасливою людиною.
У мене вже є свої напрямки, які зовсім не торкаються моєї мами.

Понравился ответ? Поделись:

рок:
3
Тоня, спасибо Вам, за то, что вы такая есть. Будьте всегда собой, Ваш голос и Вы прекрасны) Вы сотрудничали когда-то, или может планируете сотрудничать с кем-то из Ди-джеев?
Тоня Матвиенко:
Ні, ніколи не було такої пропозиції, взяти мою пісню і обробити її. Але я б із задоволенням дала свої пісні, щоб їх крутили на дискотеках. :)

Понравился ответ? Поделись:

гость:
3
Ты училась у своей мамы, а сейчас техника у тебя отработана? Ты часто занимаешься вокалом? Тоня, ты действительно "Голос страны"!!
Тоня Матвиенко:
Я думаю, техніка голосу не може бути до кінця відпрацьована. Голос треба розвивати і вдосконалювати. Для цього треба займатися вокалом кожен день.
І дякую за останні слова!

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
3
Здравствуйте,Тоня!Интересно, у Вас есть муж и дети,братья,сёстры?
Тоня Матвиенко:
Чоловіка в мене немає. Є дочка, двоє рідних братів. І 25 двоюрідних братів і сестер. :)

Понравился ответ? Поделись:

bambina:
2
Тонечка, а какую музыку Вы слушаете?
Тоня Матвиенко:
Вчора я була на концерті Стінга. Це чудова музика! Колосальне задоволення отримала від прослуханого і побаченого. Не знаю, чи я коли-небудь досягну цього рівня, але я буду намагатися.
Так само я люблю попсу. :)

Понравился ответ? Поделись:

Васьок:
2
Привіт Тоню! Ти вважаєш,що ти зможеш стати голосом країни? Кого вважаєш дійсно сильним для себе суперником? Ти є Вконтакті? Тоня,хотілося б також запитати,чи є в тебе вже власні пісні і які,про що?
Тоня Матвиенко:
Звичайно, так. Я буду боротися.
Мене «ВКонтакті» вже немає, мою сторінку заблокували. Мабуть, треба зробити іншу. :)
Я є в «Однокласниках» і на «Facebook».
Так, в мене є власні пісні. Особливо велика база є «ВКонтакті», я їх туди виклала. Вони дуже різнопланові.

Понравился ответ? Поделись:

Dima:
2
Доброго вам дня люба Тонічка, ми дуже вас любимо та поважаємо як талановиту співачку.Якщо ви виграєте це шоу, ви плануєте міні тур по нашій чудовій країні?
Тоня Матвиенко:
Це ще так далеко! Я не знаю, як все складеться. Якщо я виграю шоу, то, звичайно, в першу чергу треба буде об’їздити всю нашу країну.

Понравился ответ? Поделись:

Ігор:
0
Доброго вам дня Антоніно ! Перш за все компліменти ви неймовірна співачка й гордість України...ми горді за таку співачку як ви!!! Скажіть в одному з інтерв*ю ви сказали...ПЕТЬ НА РУССКОМ НЕ БУДУ НЕ ХОЧУ ПОДВЕСТИ МАМУ....скажіть а якщо б наприклад ваша мама вам сказали СПІВАЙ ДОНЮ ПО-РОСІЙСЬКИ БО БІЛЬШЕ ГРОШЕНЯТ ЗБЕРЕШ Й ТОДІ ЗАЖИВЕМО ви б тоді зразу заспівали РОСІЙСЬКОЮ? Й друге питання таке: ВИСПІЛКУЄТЕСЯ ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ ЧИ Й РОСІЙСЬКОЮ ТАКОЖ?уСПІХІВ ВАМ!!!!!!!!
Тоня Матвиенко:
Мама так ніколи не сказала б! :)
Я розумію, що гроші вирішують все, але не в цьому щастя.
Якщо ви прочитали це інтерв’ю, я сказала, що в своїй особистій творчості я не співаю на російській мові, бо це для моєї мами дуже важливо, я її поважаю, в першу чергу, як донька. А далі я сказала, що якщо мені в шоу прийдеться заспівати на російській мові, то я заспіваю. Бо є правила, і це проект.

Понравился ответ? Поделись:

Интересная:
0
Тоня, здравствуйте! Скажите, как у вас получается так хорошо выглядеть?:) В чем секрет?
Тоня Матвиенко:
Завжди бути у гарному настрої і відчувати себе молодою. І звичайно, займатися собою. Я маю на увазі спорт і здорове харчування.

Я дуже всім дякую за запитання. Дякую, що є така підтримка в мене. Я вас не підведу! Я вас дуже всіх люблю!

Понравился ответ? Поделись:

Маріна:
0
Привіт,Тоня. На проекті ти являєшся серцем України,вміло поєднуєш фольклор з попсовим виконанням...бажаю тобі успіху!!! Але також є учасники з грузинськими нотками та харизмою,які вже завоювали прихильність...своєю винятковою манерою вони виділяються зпоміж інших...чи не вважаєш ти їх головними конкурентами?
Тоня Матвиенко:
Кожний учасник на проекті - мій конкурент. Кожен - талановитий. На даний момент ми всі там не просто так, ми всі є голосом країни. Вибір буде за вами на прямих ефірах. Ми всі дуже переживаємо, і просимо вболівати за нас! Я кажу це від усіх учасників, бо я знаю, як для них це важливо.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (22)

символов 999
  • маша -6 назад

    привіт тоня! а це правда що ти з арсеном чекаєш на дитину???

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    Привіт,Тоню я хочу взнати скільки вашій дочці років?

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    Трындец, ее же не выбрали сразу... Откуда этот "украинский лубок" появился в финале?

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    Тоня!Ты супер! Тільки не задирай ніс!:)

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -12 назад

    Ужас! Тоня как ты достала со своими гусями.......

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Марко -12 назад

    Тоню - ТИ ВРОДЛИВА, ГАРНА, ВЕСЕЛА, ТИ - ГОЛОС УКРАЇНИ! я - ЗА ТЕБЕ!!!!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Ірина -12 назад

    Тоня Матвієнко - це продовжувач нашої національної гордості, слави, душі. Співати у нас на Україні вміє кожен другий , а от співати серцем - одиниці, в які входить родина Матвієнко. Ми повинні навчитися цінувати, берегти і примножувати наші унікальні таланти. А це можливо тільки тоді, коли ми подолаємо в собі дуже велику національну ваду - ЗАЗДРІСТЬ!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Ангрі -12 назад

    Не сказала головного - це звичайне ділор, що таким, як Тоня, у кого відомі батьки, завжди будуть докоряти і підозрювати, заздрити. І що їм робити? Згинути з лиця землі, не жити? Вони ж теж талановиті, Згадайте Дениса Повалій - хлопець неординарний - але ж не дають ходу такі, як Констянтин Меладзе - він боїться таких. Хто така Руслана ... Перемогла на Євробачені вона дякуючи костюму , танцю(балету), українському народному ритму, але аж ніяк не своєму голосу, який без болю та оскоми не почуєш... Чи Безграмотний Пономарев ( Я ЛЮБЛЮ (наголс на першу лю, а повинно бути на другу лю) Гидко слухати... І пісні у нього якись зовсім дитячі, відно. що інтелект його не переобтяжує...А Діана,,, Як солістка свого гурту можливо, супер, але як тренер - пшик. Вона вбиває всяку ідивідуальність, Співати, як вона - в ніс ... Боже,спаси. Таку, як Тоня, треба берегти, зберігати, і т. д. Писала б ще багато, але ліки!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Оля -11 назад

    Добрий день! Антоніна скажіть чи віриш ти в свою перемогу.В тебе дуже гарний голос

    Прокомментировать Мне нравится
    • _Ангри. -12 назад

      Зоряна, відкіля ти взялась - груба та неотесана....Можу сказати, що не люблю народний спів, такий, який часто доводилось чути, але спів Тоні - чистий, без вульгарних, простолюдинних інтонацій, Лльється, Дзвенить, Сиплеться сріблом. Голос Тоні,прошу вибаченя у Ніно Матвіївно, Навіть краще Вашого, більш мегнетичний, більш теплий та пристрастний!..

      Прокомментировать Мне нравится
  • _Оля -11 назад

    Добрий день! Антоніна скажіть чи віриш ти в свою перемогу.В тебе дуже гарний голос

    Прокомментировать Мне нравится
Показать еще