Олег Ляшко рассказал, зачем Украине радикалы?! (онлайн)

9 0

Смотрите сейчас, с 15:00, на tochka.net видео-конференцию с народным депутатом Украины, лидером Радикальной партии Олегом Ляшко.

Олег Ляшко расскажет о том, какие люди должны править страной.

Спросите у него о новой Радикальной партии, ее целях и приоритетах. Обсудите, что нужно для того, чтобы улучшить жизнь украинцев, и в чем нужно ограничить власть имущих.

Задайте вопрос Олегу о том, почему он решил создать свою партию, какими будут ее первые шаги, а также как Украине улучшить свою позицию на мировом рынке.

Олег Ляшко  в 1998 году окончил юридический факультет Харьковского государственного педагогического университета им. Г. Сковороды.

Карьера Олега Валерьевича началась с должности корреспондента газеты "Молодая Гвардия" в 1990 году. С 2006 года он стал депутатом Украины от блока Юлии Тимошенко. На сегодняшний день Олег беспартийный, он занимается созданием собственной партии - "Радикальной партии Олега Ляшко".

Ляшко признан самым активным депутатом парламента, он также вошел в тройку депутатов-лидеров по написанию законопроектов.

Ответы 74

Степан:
24
Олег, кто от вашего имени пишет ваши блоги? увольте его - ужасно, все эти ваши Требую, Захищаю! Вимагаю! Замах! - пахнет советским союзом и дешевой попсой.
Олег Ляшко:
Степан, сам особисто пишу свої блоги. Хіба що тільки себе звільнити. Багато років займаюсь журналістикою. Написав першу статтю, коли мені було років 14. Я тоді навчався в школі-інтернат, і нас послали на поля збирати буряки. І там я побачив, що хлопці із сусідньої середньої школи розкидали хліб на полі. Я написав про це статтю. Їх було троє чи четверо. І вони потім перестріли мене біля інтернату і побили.
Так що, як умію. Ті, хто читав, кажуть, що нормально. Знаєте, «на вкус и цвет товарищей нет».

Понравился ответ? Поделись:

007:
14
Олег, извините, не знаю Вашего отчества. А кто такой тот Боря с видео на ютубе?
Олег Ляшко:
Валерійович.
Не знаю. Насправді, коли людям ні за що більше взяти і по суті немає, що сказати, є відомі правила, коли в усьому світі намагаються дискредитувати політиків, влазити в постіль із свічкою. Я не виключення, не перша жертва і не остання.

Понравился ответ? Поделись:

Допитливий:
12
Чому ви пішли в політику, а не в шоубізнес, як Поплавський?
Олег Ляшко:
З дитинства я займаюся політикою. Дуже багато років як опозиційний журналіст. Понад 10 років я був опозиційним редактором газет. За часів Кучми тричі проти мене кримінальні справи порушували, ув’язнювали. Політика – це моє життя. Я навіть в дитинстві скакав на кроваті і казав, що буду генеральним секретарем ЦК КПРС. Поки виріс, КПРС розвалилося, доведеться президентом ставати. Я в політиці сьогодні, бо там немає людей, які здатні підіймати Україну з колін сьогодні. Саме тому я сьогодні формую команду - молоді хлопці й дівчата, разом з якими ми будемо підіймати Україну з колін.

Понравился ответ? Поделись:

Сергій з Житомира:
9
Мені дуже наравляться ваші фото з дівчонками і бабушками - вам легко їх уговорити сісти вам на руки?
Олег Ляшко:
Я взагалі їх не умовляю. Коли я приїжджаю, вони самі сідають. У нас просто дуже тісний контакт між людьми. Я проводжу сотні зустрічей, на відміну від інших депутатів і політиків. Люди мене люблять, а я їх люблю. Я вважаю, що людей треба підтримувати. Якщо ти справді народний депутат, ти маєш з народом спілкуватися, без жлобства, зазнайства, чванства, а нормально. Я живу за принципом – стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе.

Понравился ответ? Поделись:

Ярослав:
8
Олег, судя по профайлу на ФБ вы там очень активны. Вы можете прямо сейчас доказать, что именно вы там оставляете сообщения и комментарии?
Олег Ляшко:
От мій фейсбук, я його веду. Якщо ви мені залишите повідомлення, я його зараз подивлюся, відповім. В мене майже 4000 друзів. Мене дома навіть іноді критикують, що я люблю мій айпад більше, ніж рідних і собаку. Так що сам особисто займаюся.

Понравился ответ? Поделись:

Тезка:
7
Какой ваш любимый цвет?
Олег Ляшко:
Білий. Взагалі різні кольори. Я не люблю сірого, чорного.
Люблю світлі кольори. В мене, видно, душа світла, тому і кольори світлі.

Понравился ответ? Поделись:

Украинец:
6
Почему политики нагло врут и не выполняют свои обещания?
Олег Ляшко:
Тому що немає ніякої відповідальності за те, що брешуть і не виконують своїх обіцянок. Тому що за 20 років звикли приходити перед виборами, вішати лапшу на вуха, після виборів зникать, і нікого не видно, не чутно. Саме тому в програмі Радикальної партії передбачено встановлення відповідальності політиків, зокрема механізм відкликання депутатів, скорочення терміну повноважень депутатів, одна людина не більше, ніж двічі, може бути депутатом. Так само ми пропонуємо заборонити бути депутатами пенсіонерам. Сьогодні в Верховній Раді 140 депутатів – пенсіонери. Вони отримують зарплату і пенсію, і нічого не роблять. Майже 200 депутатів не написали жодного закону, хоча наступного року вже закінчується термін повноважень. Ми пропонуємо чисельність депутатів скоротити до 200, а також встановити відповідальність, щоб не брехали. Але відповідальність, мається на увазі, не в тюрму саджати, а відповідальність політична – можливість відкликати, частіше проводити вибори, для того, щоб не обростали мохом у Верховній Раді, а частіше йшли до людей.
Я вважаю, що передвиборча програма повинна бути документом, за який має бути юридична і політична відповідальність.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
6
Олег, сколько вы тратите в месяц? И стали ли вы экономить после кризиса?
Олег Ляшко:
Намагаюся тратити по доходах, щоб доходи співпадали з витратами. Не хочу брати приклад з нинішнього уряду Азарова і з колишнього уряду Тимошенко, які тратили значно більше, ніж отримували. Для порівняння, в 2009 році уряд Тимошенко запозичив 150 млрд. грн. кредитів, всі їх спрямували на виплату зарплат і пенсій, а тепер ці кредити з процентами нашим дітям повертати треба буде. Уряд Азарова 140 млрд. грн. кредитів запозичив, так само проїли на зарплати і пенсії. І цього року теж план понад 100 млрд. грн. запозичити.
Тому я намагаюся тратити ті доходи, які в мене є.
Так, став економити. Не тому, що я багато витрачаю. Багато грошей які я отримую, трачу на благодійність, якісь проекти, на виборчу компанію. Тому так, я економлю. Наприклад, якщо раніше я міг собі дозволити купити 2-3 пари взуття, то зараз я думаю, треба мені купувати, чи ні. Цієї зими я вирішив не купувати нове взуття, буду доношувати те, що було раніше. Так само одяг і все інше. Я вважаю неправильним розкошувати, коли іншим не має, на що жити. Це аморально.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
5
Олег, не знаю какую суть несут борды с вами по всей Украине, но они всегда мне поднимают настроение, улыбают. И еще мне нравится ваша педантичность. Я после программы "Без мандата" просто в вас влюбилась. Спасибо вам за хорошее настроение!
Олег Ляшко:
Дякую, Аню. Після вашого питання мій настрій ще краще став. Я думаю, що поганий той політик, після зустрічі з яким люди йдуть і плачуть. Я перед собою завжди ставлю завдання – дати людям перспективи, дати бачення світла в кінці тунелю. Так, в нашій країні багато проблем. Та я саме та людина, яка пропонує вирішувати ці проблеми, даю конкретні пропозиції до їх вирішення. Я думаю, важливо не причитати, як все погано, а показати, як зробити, щоб було краще. Тому якщо на зустріч зі мною люди йдуть, можливо, насуплені, то після зустрічі йдуть задоволені. Мені дуже приємно, що після зустрічі зі мною у людей підіймається настрій. Я і далі буду тримати таку ж позицію.

Понравился ответ? Поделись:

88:
5
Олег, почему бы вам открыто не заявить о своей сексуальной ориентации и не войти тем самым в историю украинской политики?
Олег Ляшко:
Я відкрито і заявляю. Все нормально в мене з орієнтацією.

Понравился ответ? Поделись:

Сеня:
5
Ви можете назвати справжню причину вашого роставання з БЮТ?
Олег Ляшко:
Мене виключили з БЮТ у жовтні минулого року. Формальний привід був, що я начебто голосував за зміни до Конституції, до закону про Кабмін, до регламенту. Насправді дуже легко перевірити по стенограмі тодішнього засідання Верховної Ради, що я не голосував за ці зміни. Навпаки, я виступав категорично проти. На мою думку, мене виключили з однієї причини - жаба задавила, що у цій політичній силі виріс новий лідер. Там всі звикли сидіти під юбкою у Тимошенко. Я завжди був одним з небагатьох у БЮТі, хто казав свою позицію прямо в очі Тимошенко, хто з нею сварився і сперечався. Тому мене там і не люблять. Всі роблять все тишком-нишком, дбають про місце у списках, близькість до тіла лідера. А мене хвилюють інтереси країни і людей в першу чергу. Якщо я бачу, що робиться щось не так, я про це кажу, вигідно мені це чи ні. Бо я не вважаю за потрібне обдурювати людей заради власного інтересу, заради того, щоб в мене були гарні стосунки з лідером чи місце у першій 5-ці. Мене не цікавить місце в першій чи 21-ій п’ятірці. Мене цікавить те, що я можу зробити для країни.

Понравился ответ? Поделись:

Тая:
5
Олег, ваша радикальная партия какой направленности? Радикально правая или радикально левая? Среднего не дано, не надо выкручиваться. Иначе бы она была бы не радикальная
Олег Ляшко:
Ні радикально права, ні радикально ліва. Це називається україно-центризм.
Ви, мабуть, начиталися підручників, думаєте, що є ліва і права. Третє тисячоліття дає інші позиції. В чому полягає радикалізм нашої партії. Головне завдання, що ми ставимо перед собою, це відновлення власного виробництва. За 20 років Україну перетворили на територію для споживання. До нас завозять всякий імпортний непотріб, який втричі дорожчий, ніж в Європі, хоча наші зарплати значно менші, і годують нас ним. В нас мільйони громадян сидять без роботи, їм немає, чим годувати дітей. Тому ми пропонуємо радикальні кроки, спрямовані на зміну ситуації в країні, зокрема на відновлення власного виробництва, щодо зміни системи влади. Україна за 20 років поневолена зовнішнім і внутрішнім ворогом. Зовнішній ворог – єгипетська картопля, китайська гречка, турецькі огірки-помідори, кредити міжнародного валютного фонду. Внутрішній – олігархи. Коли десяток сімей з мільярдами красуються у журналі Форбс, а мільйони громадян не знають, за що комуналку заплатити, дитині кусок хліба купити. Ми пропонуємо змінювати цю ситуацію.
Що стосується відновлення власного виробництва. Це радикальне зниження податків, як мінімум утричі, для представників малого і середнього бізнесу, а так само втричі підвищення податків для олігархів. Я буквально вчора підписав відповідний законопроект і зареєстрував його у Верховній Раді. Друге - доступність кредитів. У нас сьогодні мінімальна процентна ставка по кредитах – 30%. При таких кредитах економіка розвиватися не буде. Тому ми пропонуємо максимум 5% річних по кредиту для бізнесу, 3% річних для придбання житла для молоді. Третє - радикальне обмеження доступу імпорту в країну для того, щоб наші люди мали можливість продавати свої товари. Нам Господь дає унікальну можливість годувати півсвіту з наших чорноземів, а нам пропонують давитися імпортним непотребом.
Ми пропонуємо ліквідувати місцеві адміністрації, замість них щоб були облради. Також ми пропонуємо оновити систему профтех освіти, бо зараз дітям з бідних сімей немає де навчатися. Ми пропонуємо зробити безкоштовну медицину і освіту за рахунок збільшення як мінімум в десятеро видатків на освіту і медицину. Адже в третьому тисячолітті, коли в тебе немає здоров’я і розуму, ти нікому не потрібен. На превеликий жаль, нинішня влада вкладає в себе гроші.

Понравился ответ? Поделись:

Виктор:
5
Олег, на какой машине вы передвигаетесь по Киеву? Можете продемонстрировать свой телефон?
Олег Ляшко:
Range Rover. Про неї не один раз писали, складали якісь казки щодо вартості. Він коштує значно дешевше. Якщо б ті, хто пише про мою машину, постояли би півдня під Верховною Радою, вони б побачили зовсім інший парк.
Я не ношу з собою телефону. В мене Nokia, якщо вас цікавить модель.
А номер телефону, 255 44 62 - мій робочий. Також ви можете зайти на мій сайт liashko.ua, де ознайомитесь з усією інформацією. Або запишіться до мене в друзі на Facebook, будете в режимі реального часу бачити все те, чим я займаюся.

Понравился ответ? Поделись:

Вася:
4
Сколько денег вы как депутат Верховной рады получаете от государства в виде зароботной платы и льгот? Не кажется ли вам, что эти деньги лучше отдать простому народу - и честнее, и СПРАВЕДЛИВЕЕ будет?
Олег Ляшко:
Заробітна плата як у депутата в мене 13700 грн, пільгами ніякими я не користувався і не користуюсь. Навпаки, я був автором законопроекту, який передбачає скасування всіх цих пільг.
Віддаю щодня. І не тільки своє, а і спонсорів шукаю. Говорив нещодавно з жінкою із Прилук, в якої дитина не розмовляє. Я їй вже допоміг півроку назад, зараз знову треба.
Але я не олігарх. В мене не вистачає грошей, щоб всім допомогти. Але максимально де є можливість, я намагаюся допомагати.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
3
Какие у вас сейчас отношения с Юлией Тимошенко? Какие из ее качеств как политика вам нравятся?
Олег Ляшко:
В мене немає на сьогоднішній день з нею жодних стосунків.
Щодо якостей політика, які подобаються, є наполегливість, цілеспрямованість. Водночас не подобається її абсолютна жага до влади, вона готова піти заради цього на все. Я би на місці Януковича не саджав би її, а призначив би уповноваженим представником України на переговорах газових з Росією. Зважаючи на дружні стосунки між Тимошенко і Путіним, їй би вдалося домовитися краще, ніж Януковичу і Азарову.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
3
Олеже, як себе почуває Ваша дівчинка? критичні дні закінчились?
Олег Ляшко:
Все нормально, дякуючи Богу. Це про мою собаку. Тепер критичні дні почалися у Шахтарика. Це дворняга, яку я усиновив.

Понравился ответ? Поделись:

Николай:
3
Олег!Проанализируйте еще раз все преимущества социалистического строя и встаньте пож на этот путь!Вы же из простого народа-так и творите для простого народа своего!Будьте хоть один истинный патриот своего народа!Не обогащение смысл жизни а в служении своему народу,вопрос-Хотите остаться в памяти своего народа ?
Олег Ляшко:
Я думаю, поганий той політик, який не мріє залишитися в пам’яті свого народу. І щоб його згадували, як писав наш Шевченко, "незлим тихим словом".
Я абсолютно впевнений, що вирішення проблем нашої країни – у відновленні власного виробництва. Поки мільйони людей без зарплати і роботи, ніякого майбутнього в нашій країні не буде. Тому Радикальна партія Олега Ляшка ставить перед собою завдання – дати молодим сім’ям, українським людям перспективу, можливість працювати і заробляти, щоб кожна українська сім’я мала роботу, зарплату, щоб діти ходили у дитячий садок, мали можливість лікуватися і навчатися. Я ставлю перед собою завдання – відновити ці права, дати можливість кожній українській сім’ї себе реалізувати. Людина створена для праці. Коли я прийду до влади, не працюватимуть інваліди, пенсіонери і діти. Завдання держави – підтримувати ці категорії громадян. Усі інші мають працювати. Ніякого туніядства, центрів зайнятості, де мільярди тратяться на допомоги по безробіттю, замість того, щоб вкладати ці гроші у створення робочих місць.

Понравился ответ? Поделись:

микола:
3
Олег Валерьевич.Вашу помощь многим семьям и жителям Украины мы помним и видим постоянно.Особенно хороший рейтинг у Вас в Бахмаче и районе.Но как Вы относитесь к сегодняшним реалиям политической жизни,ведь молодым партиям преодолеть хотябы 1% на выборах нереально.Партии Кличко,Гриценко,Катеринчук и т.д тому пример.Вам бы с партией фронт перемен Яценюка,как Вы к этому относитесь.Благодарим за помощь и ответ,
Олег Ляшко:
Дякую за те, що пам’ятаєте, що я робив в бахмацькому районі. Це моя батьківщина. Я завтра буду в тому районі на 1 вересня в школах-інтернатах, які я закінчував, відвідувати дітвору і давати їм приклад, як потрібно рухатися по життю.
Я готовий об’єднуватися з тими, хто буде підіймати зі мною Україну з колін. На мою думку Яценюк нічим не відрізняється від Тігіпко. Колись Тігіпко видавали за месію, нового реформатора, хоча він такий же новий, як і Янукович, Тимошенко. Те саме і Яценюк.
Я не збираюся об’єднуватися з тими політичними силами, які фінансуються олігархами. Я ще доволі молодий. Мені всього 38 років. Я не ставлю собі за мету на брехні пройти до парламенту. Моє завдання – підіймати Україну з колін. Я це робитиму з мільйоном молодих хлопців і дівчат, які сьогодні без блату і волохатої руки не мають ні можливості працевлаштуватися, ні можливості заробити копійку. Я хочу дати їм можливість самореалізуватися.

Понравился ответ? Поделись:

Остап:
2
Уважаемый господин Ляшко, какие политические идеи и партии на западноевропейской политической сцене наиболее близки по платформе вашей Радикальной партии? Предполагаются ли с ними какие-либо контакты или сотрудничество? Спасибо за ответ.
Олег Ляшко:
В мене поки не було часу ознайомитися з західноєвропейськими партіями. Бо головне завдання, яке я перед собою ставлю, це спілкування з українськими людьми. Коли я об’їду кожну людину в Україні, дійду до кожного райцентру, обласного центру і села, коли мені вже нічого буде робить, тоді я буду знайомитися з програмами західних партій.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
2
Говорят , недавно на вас напали на рынке Винницы. Вы обратились в милицию?
Олег Ляшко:
Так. Це було минулого понеділка, коли я спілкувався з людьми на місцевому привокзальному базарі. На мене налетів бандюган,кілька разів вдарив мене, намагався нашкодити мені спілкуватися з людьми. Я звернувся до прокуратури, щоб порушити кримінальну справу за перешкоджання здійснення мною депутатських повноважень. Я знаю, що центр громадських зв’язків місцевої міліції повідомив, що я ні з якими заявами не звертався. Чекати чогось від міліції… Вони завжди кажуть на біле чорне. Що міліція, що прокуратура. Вони намагаються звести нанівець, перетворити на клоунаду той випадок, який стався. Але я буду домогтися притягнення до відповідальності того нападника для того, щоб іншим непорадно було.

Понравился ответ? Поделись:

Боря:
2
Скажите, где вы купили такой красивый платочек, как на фото? Долго ли подбирали что б в тон?
Олег Ляшко:
То не краватка, то національний прапор. Це я в Дюссельдорфі на Євробаченні. Той прапор зі мною ще з Євробачення в Москві. Я його вожу с собою по всьому світу. Скрізь, де в мене є можливість, я його високо підіймаю над головою, щоб у всьому світі український прапор було здалеку видно. Бо я є патріотом, я люблю свою країну.

Понравился ответ? Поделись:

fanatka:
2
Олег, слушать вас, смотреть и читать - одна радость :) продолжайте нас радовать!
Олег Ляшко:
Щиро вам дякую! І вам, щоб все було радісно в житті.

Понравился ответ? Поделись:

Михайлина:
1
Пане Олегу! Ви побудували свою інформаційну роботу з виборцями за рецептом Леоніда Черновецького зразка початку 2000х років: з’являєтеся з бабусями, провокуєте скандали, демонструєте особисте життя тощо. Ви справді вважаєте, що це ефективна технологія, яка самостійно приведе вашу партію у парламент?
Олег Ляшко:
Я вважаю свій зміст діяльності депутата і лідера Радикальної партії в тому, щоб спілкуватися з людьми. Всі літні канікули я зустрічався з простими людьми, на відміну від інших депутатів, які відпочивали на морях. Я йду в села, міста, туди, де не ступала нога депутата. Я не збираюся прикидаться, видавати себе за того, ким я не є. Я простий український сільський хлопець, який виріс в дитячому будинку-інтернаті, який чогось досягнув в своєму житті. Хочу дати можливість реалізувати себе мільйонам таких же хлопців і дівчат. Я без понтів і чванства, без живота і вгодованого обличчя. І сприймайте мене таким, який я є.

Понравился ответ? Поделись:

Эдуард:
1
Пане Олеже! Ви така ввічлива, доброзичлива та відкрита до людей людина - чому ж ваша колишня прес-секретарка жалілася, що ви її грубо ображали та умови праці у неї були надзвичайно стресові?
Олег Ляшко:
Я намагаюся бути ввічливим, доброзичливим і відкритим. В кожної людини є свої плюси і мінуси. Це недоліки дитдомівського виховання. Я справді інколи лаюся, при чому трьохповерховим матом, коли мене виводять. Господи, прости мені цю нестриманість. Я – Стрілець за знаком зодіаку. Характер в мене взривний, але я швидко відходжу. Я не злопам’ятний, не тримаю камня на душі.
Стресові. А як вся країна живе в умовах стресу 20 років? Мільйони людей зранку встають, вечором лягають, не маючи ні роботи, ні зарплати. Від цього отримують стрес, бо немає, чим дітей годувати. А вона отримувала гроші, мала роботу, та ще і стрес від цього отримувала? Якби не отримувала зарплату, можливо було б казати про стрес. А коли платять гроші, одне задоволення. Я думаю, кожен би хотів бути на її місці.
Да, я сам працюю 24 години на добу, з ранку до вечора. Я вам розкажу графік минулого тижня. Минула субота й неділя – Кіровоградська область, понеділок – Вінниця, вівторок-п’ятниця – Луганськ на День Незалежності, субота – Чернігівська область, неділя – Львівська область. Я зі своєю дочкою в основному по телефону спілкуюся. Да, я сам так працюю, бо вважаю, що 20 років згаяли, гризуться політики між собою за доступ до корита, замість того, щоб підіймати країну і розвиватися. Ми після розвалу Радянського союзу мали найкращі стартові можливості, і їх згаяли. Тому сьогодні гаяти ці можливості часу немає. Тому я сам пашу і всіх, хто біля мене, змушую працювати. І я дам можливість працювати всім українським громадянам.

Понравился ответ? Поделись:

Политически озабоченный:
1
Каков процент, по вашим ощущениям, наберет Радикальная партия на выборах 2012 года?
Олег Ляшко:
Я завжди дотримуюсь принципу "Як Бог дасть". Але зважаючи на мої зустрічі з людьми, на ту масову підтримку, масовий вияв позитивних емоцій, я розраховую, що мінімум відсотків ми 10 наберем, матимемо потужну команду в Парламенті для того, щоб вирішувати всі ті проблеми, які стоять перед країною. А тих, хто 20 років керував країною, поганою мітлою виженемо з влади. Я ставлю перед собою завдання привести молодь до влади.

Понравился ответ? Поделись:

Валентина Омельченко:
1
Коли ми, прості громадяни, вже побачимо це "Покращення"? До прикладу: ціни на продукти харчування ростуть з кожним місяцем з жахливою швидкістю, зарплати залишаються низькими, соціальних гарантій ніхто надати не може. Що коїться?
Олег Ляшко:
При нинішній владі не буде ніякого покращення, це вже очевидно. Ми вже побачили їх покращення – податковий кодекс, який знищив малий і середній бізнес, пенсійна так звана реформа, яка є геноцидом, покликана зменшити кількість тих, хто має право на отримання пенсії, тепер нам готують аферу тисячоліття - продаж землі, коли мінімум 300 млрд. доларів хочуть роздере банити, забрати в селян, і перетворити селян на батраків. Від цієї влади покращення не було і бути не може. Але і від минулої покращення не буде. Давайте не будемо робити собі Месію. По ділах судити треба, а не по словах.
Коли ми до влади приведемо молодь, коли ви підтримуєте мою Радикальну партію, тоді кожна українська сім’я буде мати роботу, зарплату, кусок хліба, житимуть у своїй хаті і народжуватимуть мінімум по 3 дітей.

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
1
Кто представляет вашу политическую силу в Херсоне и в области. Спасибо.
Олег Ляшко:
Ми формуємо команди в областях. Якщо ви готові працювати, розділяєте погляди Радикальної партії, приєднуйтесь до мене. На сайті liashko.ua ви знайдете всю необхідну інформацію для того, щоб стати членом нашої команди.

Понравился ответ? Поделись:

Микола:
1
Добрий день! Олеже Володимировичу, дайте будь ласка відповіді на такі питання: 1) Розкажіть, як народні депутати беруть собі помічників, які критерії підбору і чи реально простому громадянину ними стати? 2) Яку найбільшу суму грошей Ви заробили у своєму житті (крім зарплатні у ВРУ)?
Олег Ляшко:
1. Я маю помічників по розумових здібностях. Мені однаково, хто в нього папа чи мама, важливо, щоб він давав ідеї, можливість вигравати і рухатись вперед. Біля мене багато молодих хлопців і дівчат, з якими я знайомлюся десь на зустрічах, які розкриваються, показують свої здібності і потім зі мною працюють.
2. Продав пару років тому земельну ділянку, заробив чималу суму грошей, яку зараз поклав в банк, маю з того невеликий процент.

Понравился ответ? Поделись:

Антонина:
1
Купили ли вы место в подземном убежище на случай ЧП в 2012 году? Слышала многие богатые люди построили себе подобные бункеры в Конча-Заспе возле дома, сейчас это модно.
Олег Ляшко:
Мені хтось розказував, що багато відомих людей України купили собі місце на кладовищі Єрусалиму, бо сподіваються, що коли Господь стане і йтиме до Єрусалиму, вони першими попадуться на його шляху. Але не з їхніми гріхами.
Проблема полягає в тому, що для українських багатіїв Україна є лише територією для заробляння. Вони висмоктують гроші за рахунок експлуатації людей, ресурсів українських, а насправді все закордоном тримають, дітей там народжують, навчають їх, лікуються, живуть, відпочивають.
Я хочу, щоб в Україні не було олігархів. Ми виведемо олігархів як клас. В Україні буде міцний малий і середній бізнес, середній клас, який є основою будь-якого демократичного суспільства.
Я не потребую собі жодних бункерів, я завжди серед людей. Якщо мільйони українських громадян не ховаються в бункерах, то і я цього разом з ними не збираюся робити.

Понравился ответ? Поделись:

Губка боб:
1
Скажите, какие цели преследовала рекламная кампания "Шануй свою маму". Спасибо
Олег Ляшко:
Згадати про свою маму, шанувати свою маму. Адже мати - найдорожче, що є в нашому житті. Коли ми щодня кудись біжимо, заробляємо, працюємо, ми забуваємо про тих людей, які найближчі до нас. Тому я переслідував мету нагадати кожному, що коли в вас є мама, її треба цінити. Коли наші батьки помирають, ми розуміємо, як ми постаріли.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (9)

символов 999
  • Alexandr -4 назад

    Ув Олег! вы конечно человек с большёй буквы! Ну Вы пропустили вот такой очень мерзкий и подлейший случай!? Как!? Ну Как племянник вора и негодяя разыскиваемого "пана" Присяжнюка , Игорь Владимирович Присяжнюк на сегодняшний день занимает очень важный и высокий пост в Одессе ? Он, Присяжнюк Игорь Владимирович, представитель партии регионов, полностью проросийский поклонник, является начальником Одесской Государственной инспекции охраны труда в горной промышленности, строительстве и энергетике
    Одесса, ул проспект Шевченко...Искренне ,Человек который искренно принимает понятия федерализации! Господи! Искренне верю что про эту мерзость Вы были просто не в курсе! ПРОРОСИЙСКУЮ МЕРЗЯКУ НА ГЕЛЯКУ!!! КЛАН ПРИСЯЖНЮКОВ ВОН! ВОН! ВОН!!!

    Прокомментировать Мне нравится
    • Гость -4 назад

      Да! Есть такой деятель!Он удрал сей час в отпуск!И рванул к себе на родину, на ДОНБАСС!Он ставленник опального Присяжнюка! своего дяди!Они оба из клана Януковичей! Их всех погнали , а про него как то позабыли!Присяжнюк Игорь Владимирович бывший СБУшник!Ещё тот перец!В интернете плотно торгует сельхоз техникой.Ну понятно откуда ноги ростут! Но поверьте! Ляшко эти остатки "Партии Регионов"одним махом сметёт! Олег Ляшко такой!!!!!!

      Прокомментировать Мне нравится
  • Alexandr -4 назад

    Береги Вас и Вашу семъю Бог! Вы обязанны долго долго ЖИТЬ!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -4 назад

    Береги Вас и Вашу семъю Бог! Вы обязанны долго долго ЖИТЬ!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -4 назад

    Пане Олеже перевірьте міліцію в Надвірній Івано-Франківська область,всюди владу поскидали,а в нас як були кримінали так і лишились,що вони витворяють Ви собі не можете уявити!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    как вам день черноморского флота россии?

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    как вам день черноморского флота россии?

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість -2 назад

    Мда всиновить він 15 тьолок

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость -2 назад

    якби у природи з людиною були ринкові відносини,чим би на Вашу думку це закінчилося?

    Прокомментировать Мне нравится