Мила Нитич готовится стать лучшим «Голосом країни»

6 0

Популярная украинская певица расскажет о борьбе за первое место в популярном проекте во время онлайн-конференции на e-motion.tochka.net.

Мила Нитич - участница шоу «Голос краіни» на телеканале 1+1. Мила соревнуется за главный приз в команде самого младшего тренера Стаса Пьехи. Молодая певица является одним из лидеров зрительского голосования и это неудивительно, ведь на международном конкурсе «Новая волна» в 2009 году сама Алла Борисовна Пугачева отметила ее талант личной премией.

Об участие в самом громком проекте сезона, закулисных интригах и шансах на победу Мила Нитич расскажет 19 августа в 12-00 во время веб-конференции на e-motion.tochka.net. Поспеши задать свой вопрос юной звезде!

 

Ответы 73

Слава:
65
Людмила, готова ли ты пойти на свидание в ресторан со своим большим поклонником? И получить огромный букет цветов?! ))))) P.S. Я есть у тебя в друзьях вконтакте. Слава Филатов ;-)
Мила Нитич:
Привет всем!

Приятно получать такие вопросы. Я всегда очень рада знакомиться с новыми хорошими людьми, тем более с поклонниками. Так что можно об этом подумать.

Понравился ответ? Поделись:

Yakov:
47
О, чарівна, Міла! Замість питань просяться одні побажання добра і виконання всіх Ваших мрій! Може комусь з конкурсантів почесна вже участь у проекті «Голос країни», але знаю, Ви гідні тільки перемоги! Сам собі задаю питання: якого характеру пісні потрібно виконати Мілі в півфіналі-фіналі, щоб оволодіти симпатіями тих, хто віддає зараз свої голоси за Ваню, Владика, Тоню. Підмиває запитати про це і Вас. Але ... - дочекаємося все-таки Ваших виступів, в них і почуємо відповідь на секретне питання. А поки питаннячко: чи є свої твори в музиці, поезії? ;-)
Мила Нитич:
Ні, поки що немає. Я не пишу. Можливо, в мене є такий талант. Але я ніколи не намагалася, не пробувала писати нічого. Я думаю, все приходить в свій час. Якщо воно дано Богом, воно в любому випадку прийде до мене, і я почну писати музику чи пісні. В мене є друг, який тільки недавно почав писати такі твори, на які, здається, був не здатен ніколи в житті.

Понравился ответ? Поделись:

Христя:
45
Міла привіт!)) Хочу запитати,чи заспіваєш ти на проекті разом зі Стасом П"єхою? І друге питання: Чи плануєш ти зі Стасом продовжувати співпрацювати після закінчення шоу (можливо ви запишете спільну пісню і відзнімете на неї кліп)? Дякую за відповіді, Удачі!!!))
Мила Нитич:
На рахунок дуету дуже багато, хто запитує. Я не знаю, наскільки це можливо. Я би з задоволенням з ним заспівала. Співпрацювати після проекту – я не знаю, наскільки і це можливо. Життя дуже непередбачуване, не знаєш, що тебе чекає завтра. Звичайно, якби була пропозиція від Стаса, я б з задоволенням з ним попрацювала. В мене є, чому в нього повчитися. Він дуже цікава людина, дуже цікава, як творча особистість.

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
43
Привіт Міла)))Ти дуже класна співачка=)Продовжуй в тому ж дусі))У мене до тебе кілька запитань: 1)Як тобі співпраця з Стасом ?2)Хто найбільше подобається з конкурсантів?3)Які твої подальші плани після проекту?4)Чи віриш в свою перемогу?5)Що плануєш заспівати цієї неділі?Наперед дякую за відповіді)))
Мила Нитич:
1. Зі Стасом працювати завжди дуже приємно. Він дуже досвідчена людина, гарний порадник. Він завжди відчуває те, що потрібно. Можливо, навіть ті речі, які я не завжди відчуваю. Він знає, як краще їх подати.
2. В мене є кілька фаворитів. Це, звичайно, Сергій Юрченко. Особливо після останньої програми, він мене просто скорив. Влад Ситник, Арсен Мирзоян дуже подобається.
3. Працювати далі, розвиватися. Хочеться зняти новий кліп, відразу пустити в ротацію, щоб люди пам’ятали.
4. Вірити завжди потрібно. І надіятися. Тому я надіюсь, буду робити все, що від мене залежить, щоб перемогти в цьому проекті. А далі вже як життя і Боженька дасть.
5. Я вас дуже люблю, але мені не можна оголошувати до ефіру. Але я, чомусь, впевнена, що вам сподобається. Пісня буде весела та українська.

Понравился ответ? Поделись:

Софія:
42
Привіт! Людо, скажи, будь-ласка, чи був у твоєму житті період, коли близькі (рідні) не вірили у те, що ти можеш стати вокалісткою? і ким у такому разі вони пропонували тобі стати? І ще - якою переважно мовою ти спілкуєшся? Заздалегідь вдячна за відповідь! Успіхів тобі!
Мила Нитич:
Були моменти, коли не те, що не вірили, просто сумнівалися, що є можливість вийти на велику сцену і зайняти свою нішу. Тому так, звичайно, батьки переживали, радили зайнятися іншою професією, щоб мати серйозну освіту. Але, як бачите, доля зробила своє.
Спілкуюся завжди українською. Але якщо людина спілкується російською, то мені легше спілкуватися її мовою.

Понравился ответ? Поделись:

Максим:
39
Здраствуйте! Как вы представляете четвёрку лидеров из проекта ( один участник ис одной команды )
Мила Нитич:
Я не можу зараз нічого сказати. Я зрозуміла, що за одну програму може багато чого помінятися. Тому пророчити, хто буде в фіналі, не можна.

Понравился ответ? Поделись:

Алла :
39
Мила,не знаю кому как,но ты ШИКАРНО спела "Айсберг")!!!! Я не смотрю "Голос страны" в прямых эфирах,разве что некоторые номера на ютубе...Когда услышала твое исполнение-мурашки побежали по коже. Признаюсь,песню эту очень люблю,но в исполнении Аллы Пугачевой слышала лишь несколько раз.) Если бы она услышала твое исполнение,думаю не пожалела,что дала тебе "звезду" на "Новой волне"! Ты очень хорошо поешь,правда. Мне очень интересно,есть ли ты в контакте,очень бы хотела с тобой пообщаться.? И еще один вопросик,ты наблюдала за "х-фактором"? Если да,то за кого ты болела? Спасибо тебе,удачи и море улыбок!)
Мила Нитич:
Дуже дякую за теплі слова. Можу сказати, що в «Контакті» я є. З задоволенням поспілкуюся з тобою.
За «Х-Фактором» спостерігала. Нове шоу, було цікаво. Вболівала за Машу Рак, Льошу Кузнєцова. За нього більше, тому що він завжди мені більше подобався. Він - заслужений переможець. Хоча було багато класних – Іра Борисюк, Володя Ткаченко, Саша Кривошапко. Вони всі молодці. А Монатік мене взагалі просто покорив! Я його обожнюю. Коли з ним познайомилася, дуже сподобався як людина, а до цього – як виконавець.

Понравился ответ? Поделись:

Inna317:
38
Привет Мила)))))))))Если бы к тебе на проекте не повернулся Стас Пьеха,к кому бы ты пошла в команду?
Мила Нитич:
Я думаю, до Арбєніної. В мене з самого початку була така дилема - Стас або Арбєніна.

Понравился ответ? Поделись:

Алёна:
33
Добрый день Мила.Вы очень яркая певица у Вас голос очень сильный спасибо что Вы есть* У меня к Вам вопрос : Если бы Вам предложили стать тренером 2 сезона Голоса Країни ,Вы бы согласились?Наперёд спасибо за ответ*♥
Мила Нитич:
Чесно? Ні. Це така адська робота. Я би не взяла на себе відповідальність викидати людей з проекту. В мене не вистачило б духу, сміливості. Я вважаю, що в житті все завжди вирішує Бог. Я не є суддею, не маю право вирішувати, кому вилітати.

Понравился ответ? Поделись:

MUFA:
32
Если бы Пугачёва услышала как ты спела её песню "Айсберг",она бы забрала у тебя звезду Алла обратно.В тебе стало больше куклы,меньше души.На Волне души было достаточно.Шоу биз закалил но забрал душу? Задумайся и работай над собой.Только благодаря груди великой не станешь.
Мила Нитич:
Що я тобі можу сказати? Дякую за критику, але я з тобою не погоджуюся. Шоубіз мене ще не закалив, і куклою я себе не вважаю і не буду вважати. Я не намагаюся сподобатися всім. Комусь подобається, комусь не подобається. Таке життя. «Ко всем лицом не повернешься», хоча старатися треба.

Понравился ответ? Поделись:

Вікторія:
29
Яка ваша мета в як співачки у майбутньому??
Мила Нитич:
Я думаю, дуже проста. Я працюю заради того, щоб завоювати вашу любов. Я сказала слово «завоювати» не просто так. Тут як на війні. Завжди потрібну бути "на чєку". Тому що дуже важко вашу любов дістати, і дуже легко втратити.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
28
Привет! Меня интересует несколько вопросов: 1. Ты очень красивая и талантливая девушка, но не ужели в тебе еще некто, кроме Аллы Пугачевой, не разглядел такой потенциал? Почему так редко можно услышать твой голос с радиоприёмников и телевизора? 2. Кого из участников считаешь своим наибольшим конкурентом? Почему? 3. Талантливый человек - талантлив во всем. Чем увлекаешься по мимо музыки? P.S. Ждем новых песен в твоем исполнении! С уважением Валерия.
Мила Нитич:
Я думаю, що багато хто, можливо, щось бачить, але мало хто буде займатися. Така ситуація в країні і світі, що ніхто не впевнений в завтрашньому дні. Завжди треба йти вперед самій, не надіючись ні на кого.
Всьому свій час. Буде час, коли можна буде постійно буде чути. Я ще не дуже відома, пісні не завжди форматні. Я думаю, що все з часом буде нормально.
Багатьох. Якщо бути об’єктивною, то Арсен Мирзоян. Зараз ми з ним обоє лідери, але я все-таки на другому місці. Можливо, я й не дойду до фіналу. Хоча я дуже хочу, буду старатися.

Понравился ответ? Поделись:

Кристи:
26
Некоторые певцы не любят слово фанаты. А как ты относишься к этому слову или тебе больше нравится слово поклонник?
Мила Нитич:
Фанати - дійсно, можна по-різному трактувати. Є люди, які дуже фанатично відносяться до співаків, своїх улюбленців. Найголовніше, щоб це не пересікало ніяких меж. Любити, звичайно, потрібно ту людину, яка тобі подобається, тебе надихає. Але потрібно, щоб все було в міру. Найголовніше – не напрягати ту людину, яку ти любиш. «Поклонник» – гарне слово. Але «фанат» мені подобається більше.

Понравился ответ? Поделись:

невидимка):
23
привет, Мила) как у тебя дела на личном фронте? нравится ли кто-то тебе из конкурсантов? и кто? и как вообще можно завоевать твое сердце? что для этого нужно?
Мила Нитич:
На особистому поки що немає нічого. «Голос країни» забирає 90% часу.
Звичайно, подобається. У нас всі чоловіки красиві на проекті. Арсен Мирзоян, Сергій Юрченко, Влад Ситник, Вася Логай. Всі подобаються. Просто подобаються як люди. Я не розглядаю їх як чоловіків. Вони для мене просто друзі, конкурсанти.

Понравился ответ? Поделись:

Лерка:
23
Людочка, привет! Если скажу, что ты супер - значит, ничего не скажу. Твой голос потрясающий! Я за тебя болею! Ты лучшая!!! Хмельницк и Хмельницкая область держит за тебя кулачки)) А вопрос мой такой: как ты относишься к Кате Осадчей? По твоему мнению, она хорошая и достойная телеведущая? Спасибо! Цемик*))))))
Мила Нитич:
В мене було відношення до Каті не з найкращикх, доки я з нею не познайомилася. Мені здавалося, що вона така "сорока", мене те дратувало. Але коли я з Катєю познайомилася, вона зовсім інша людина. Мені дуже приємно з нею працювати.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
23
Добрый день,Мила!)Во-первых,хочу выразить свои самые лучшие чувства к тебе!) Ты лучшая на этом проекте,бесспорно!)Достойна победы!)Не хочу обижать других конкурсантов,но...тут даже по-моему видно невооруженным глазом,что ты лучшая!) Скажи,что бы ты могла посоветовать и пожелать всем тем,кто только начинает свой творческий путь,кто учится? спасибо заранее!)Удачи!)Больших творческих успехов!) П.С.Одесса за тебя!))))
Мила Нитич:
Спасибо!
Я можу порадити тільки впевненості в собі. І завжди йти до своєї мети, чітко знати, чого ти хочеш від життя. Коли є мета, коли людина чітко знає, що їй потрібно, вона досягає великих успіхів. Вірте в себе! Все буде добре!

Понравился ответ? Поделись:

Даша Десятник:
23
Милочка.Ты лучше всех.Прекрасный голос и артистизм.Болею только за тебя!!!Удачки тебе!
Мила Нитич:
Дякую велике!

Понравился ответ? Поделись:

Викки:
22
Мил, а не считаешь ли ты несправедливым по отношению к другим участникам тот факт, что ты уже была известной певицей до "Голоса страны"?
Мила Нитич:
Ми вже багато цю тему мусолили. Ні, я так не вважаю. Якби я була відомою, як Тіна Кароль, Ані Лорак, тоді було б ваше питання правильним. Це було б смішно і недоречно - брати участь у шоу. Те, що я взяла зірку Пугачової, це доля.

Понравился ответ? Поделись:

Ева Бушмина :
22
Милв здравствуйте! Для того, чтобы, выйти в финал Вам необходимо победить вашего главного конкурента в команде Арсена Мерзояна, что будете для этого делать, на какие крайние меры можете пойти и планируете ли использовать связи вашего продюсера Владимира Бебешко?
Мила Нитич:
Володимир ніякого відношення до цього проекту не має. Він може порадити, яку пісню вибрати. Він відмовився від того, щоб з кимось домовлятися.
Єдине, що я можу зробити - заспівати. Люди з самого початку вибирають улюбленців. Арсена любить своя публіка, мене своя. Я Арсену бажаю перемоги. Але я не збираюся здаватися. Я теж маю талант.

Понравился ответ? Поделись:

Ольчик:
22
Приветик,Мила!!! у меня не вопрос,а пожелание:удачи тебе,веры в себя,иди только вперёд и не останавливайся!!!!
Мила Нитич:
Дякую!!

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
22
Здраствуй Міло.......чула як ти співаєш,дуже гарно,хотіла спитати "Як ти уявляєш своє майбутнє?)"
Мила Нитич:
Дивлячись, яке. Якщо зі сторони співачки, мені б хотілося багато концертів, бути коханою публікою, хочеться бути потрібною глядачам. Зі сторони сім'ї - коханого чоловіка, діточок, свій дім.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
22
Привіт)Мілочка у тебе прекрасний голос, я досі дивуюсь чому ти не зірка великих масштабів. Запитання:1)Не хотіла б ти взяти участь у "Євробаченні"? 2)Що ти хочеш заспівати на "Голосі країни"? 3)із ким із учасників "голоса країни" ти б заспівала???
Мила Нитич:
1. Я вже раз була там. Мені не сильно сподобалося. Але можна ще раз спробувати.
2. Ще багато чого. Всі ті пісні, які я буду вибирати, я сподіваюся, вам сподобаються

Понравился ответ? Поделись:

Lenylq:
21
Мила ты умнича, прекрасная певица, девушка, актриса, ты достойна звания "Голос Країни "трудись мы в тебя верим. Один вопросик:что на этой недели исполнишь?
Мила Нитич:
Не можу казати. Не буду. Але вам сподобається.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
19
Здраствуйте Мила!В интернете появились фотографии,на которых вы нежно обнимаетесь со Стасом Пьехой.Это дружеские объятия или что то более?Заранее спасибо за ответ)
Мила Нитич:
Ні, ми просто друзі. Стас просто підійшов, обняв від радощів. А ці кадри зафіксували.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
17
привіт,Міла!якщо ти не пройдеш у фінал,які твої плани?що заспіваєш цієї неділі?
Мила Нитич:
Ми вже зараз займаємося зйомками нового кліпу. В нас є нова пісня. Звичайно, писати нові пісні, більше показуватися на екранах.

Понравился ответ? Поделись:

Ann=*:
11
правда что у тебя роман со Стасом Пьеха?
Мила Нитич:
А якщо я скажу Так? Вам полегшає?
Ні, ми просто приятелі! Ми з ним дуже рідко бачимося.

Понравился ответ? Поделись:

Екатерина:
8
Мила вы очень красивая девушка и талатливая вокалистка,удачи тебе во всех твоих начинаниях,радуй нас своими пснями и своим волшебным голосом...Днепропетровск за тебя=)))а вопрос в следующем какие отношения связывают тебя со Стасом Пьехой???
Мила Нитич:
Тільки дружні і ділові!

Понравился ответ? Поделись:

kolegaS:
4
Ще раз привіт! Скажи, будь ласка, Міла, з ким би ти хотіла заспівати дуетом ( і чи хотіла б взагалі?) з українських та зарубіжних виконавців?
Мила Нитич:
Звичайно, хотіла б. З Гайтаною дуже б хотіла, з Тіною Кароль, Ані Лорак.
Я б мріяла заспівати з Уітні Хьюстон.

Понравился ответ? Поделись:

Віка:
4
Привіт)Міла,які у тебе стосунки із твоїм тренером?Часом не любовні?))))
Мила Нитич:
Часом не любовні...

Понравился ответ? Поделись:

Любов:
3
скажи, будь ласка, Міла, чи впливає якось Володимир Володимирович Бебешко на твою участь у шоу 0 вибір пісень, одягу. Як він поставився до того, що ти обрала Стаса, а не, скажімо, Пономарьова...
Мила Нитич:
Ми думали, якщо розвернуться всі четверо, то я піду до Стаса чи Арбєніної. Не того, що я не поважаю інших. Просто вони інакше все бачать. З ними дуже хотілося попрацювати.
Ми обираємо пісні разом, обговорюємо, які краще. За деякі пісні боролася, бо були розбіжності в думках. На рахунок одягу, над нами працюють тільки стилісти.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (6)

символов 999