Павел Табаков расскажет E-motion, как попасть в команду Дианы Арбениной

3 20

 

Участник шоу «Голос країни. Нова історія» готов поделиться с нашими читателями своими секретами и ответить на  все ваши вопросы.

Павел Табаков всем давно известен, но мало кто знает о том, как складывалась жизнь певца после победы в телепроекте «Шанс». Сейчас о Паше заговорили с новой силой, ведь его талант никуда не пропал и он готов покорить страну в очередной раз своим потрясающим голосом со сцены шоу «Голос країни. Нова історія».

Спроси у Павла Табакова, каким образом он заполучил сердце Дианы Арбениной, которая развернула к нему кресло во время слепых прослушиваний и стала его звездным  тренером.

 

Ответы 35

Лариса:
112
Спростуйте або підтвердіть інформацію про те, що справжнім автором пісні "Ти моя" є відомий львівський композитор Володимир Возняк? Оскільки в етері "Голосу Країни" автором цієї пісні Павло Табаков назвав себе...
Павел Табаков:
Привіт всім!

Була у нас розмова з Володимиром Возняком, який є моїм гітаристом. Ми давно дружимо. Основним автором є він. Не знаю, чому така версія вийшла до ефіру. Основна моя праця - це музика.

Понравился ответ? Поделись:

Славік:
96
дуже здивований тим, що вас фактично звинувачують у плагіаті.. прокоментуйте будь-ласка ситуацію з піснею "Ти моя"...хто ж таки написав слова та музику до цієї пісні - Ви чи Возняк Володимир? З нетерпінням очікую Вашої відповіді!!!
Павел Табаков:
Ніякого плагіату немає. Доля мого вкладу у музику твору присутня. Це ви можете побачити на офіційному сайті.

Понравился ответ? Поделись:

Мар'яна:
44
Привіт Павло!!! Безмежно рада, що Ви в проекті!!! Ви дуууууууже талановитий!!! Бажаю що б участь у цьому проекті принесла Вам задоволення, потрібний досвід, необхідні знайомства та реальне визнання в рідній країні!!! А тепер мої запитання: Ви в дитинстві мріяли стати музикантом-співаком (якщо ні, то ким)? Чи є у Вас хоббі, захоплення окрім музики? Чи вірите Ви в Свою перемогу на проекті (підказка, правильна відповідь ТАК!), адже з вірою перемагають? Бажаю Вам ПЕРЕМОГИ!!! А ще, дякую Вам за українську пісню!!! Ваша шанувальниця Мар'яна)))
Павел Табаков:
Дякую дуже!
Насправді, ні. В мене була схильність до архіології. Я любив пригодницькі фільми. Мені було 6 років, я побачив, як працюють архіологи, мене це зацікавило. Потім я почав співати. І зараз я називаю себе архіолог в музиці.
Я збираю багатофільмів і дисків. Фільми це класика або фільми видатних режисерів. Особливо цікавлять мене фільми про творчих людей, не тільки композиторів.
Так, звичайно, я вірю. Я вірю в себе і свою перемогу. принаймні у фінал я налаштований попасти. Дякую за підтримку!

Понравился ответ? Поделись:

Мар'яна:
9
Привіт Павло!!! Коли Ви вперше усвідомили, що музика, то справа вашого життя? Як Ви проводите свій вільний час, чи є прихильником активного відпочинку? З ким з українських виконавців (гуртів) хотіли б заспівати чи попрацювати? дякую))
Павел Табаков:
9 клас, викликає директор і каже, що треба виступати за свій клас. Треба, то треба. Я тоді шаленів від Бітлз, сказав, що їх буду співати. Хвилювання було неймовірно. Вся школа зібралася, руки тримтять, в руках гітара, і немає стійки для мікрофона. Дівчина вийшла і тримтячими руками тримала мені мікрофон. І під кінець вся школа встала і почала зі мною співати. Я зрозумів, що можна підіймати зали. Я захопився. І це такий найяскравіший момент, з якого все почалося.
Так, звісно. Це і дайвінг, і гори. Ми вже відкрили горно-лижний сезон. 4 роки я ще займався бадмінтоном. Мені це дуже подобалося. Всім раджу.
З багатьма. Я не буду зараз перелік робити виконавців. Але є достойні люди, з якими хочеться попрацювати.

Понравился ответ? Поделись:

Юлия:
8
Павел, добрый день! Вы - первый артист, за которого я отправляла СМС в качестве голосования, было это 7 лет назад, кажется, что вот-вот совсем недавно)) Очень рада снова видеть Вас на просторах украинского шоубизнеса. Возможно, благодаря новому проекту, Вы сможете остаться с нами дольше, и будете радовать своим творчеством не только преданную аудиторию поклонников, но и более широкие массы. Вы заслуживаете гораздо более широкого признания! А вопросик у меня такой. Кого и молодых исполнителей, которые появились в последние год-два, Вы могли бы выделить, может быть, чье-то творчество пришлось Вам по душе? Спасибо за ответ и удачи на шоу!
Павел Табаков:
Ще раз дуже дякую! Приємно, що памятаєте мене ще з проекту Шанс.<
Я готую багато сюрпризів. Зокрема, вже 5 альбом записується.
Напевно, це Злата Огневіч. Мені дуже подобажться її творчість. Мені це дуже імонуює. Це дуже великий рівень.

Понравился ответ? Поделись:

Ганна:
8
Павле, вітаю! Дуже радію з того, що Ви на проекті! Бажаю Вам перемоги!!! Ви є дійсно Талант!! В мене таке питання: чому Ви обрали саме Діану, а не Валерію? З приводу третього тренера - влучили в самісіньке яблучко )))). Розкажіть, будь-ласка, як Ви познайомились з відомим польським композитором - маестром Кшесиміром Дембським? Ви чудово заспівали на відкритті європейського стадіону культури з його дружиною - Анною Юркштович. Дякую Вам дуже! )) Чи хотіли б Ви заспівати "Думку на два серця" в ефірі "Голосу Країни"?
Павел Табаков:
Дякую за гарне питання.
Це був якийсь внутрішній порив, мені підказало серце, що я хочу до Діани. Напевно тому, що Діана це рокнролл, а Валерія - більш ліричний жанр. Лірики мені вистачає в творчості, а рокнролу я би додав. Цьому хочу навчитися у Діани.
Це було досить давно, ми їздили на гастролі після закінчення консерваторії. В мене був акапельно-джазовий гурт. Нас запросили на гастролі у Польщу. І якось Кшесимір запросив нас на народження його дружини. Я грав циганські наспіви на акордеоні. Це було надзвичайно. Була дуже поважна публіка. Ось там ми і познайомились. А потім він подзвонив мені, і запитав, чи міг би я виконати Думку на два серця. Був дуже професійний підхід. Це був концерт стадіону культуру, виступали наші гурти, а ми все це дійство завершували. Оркестр складався з львівської філармонії, поляків, було чоловік 70 на сцені. Був використаний мапінг, це коли лазером малюють на стінах будинків.

Понравился ответ? Поделись:

Мар'яна:
7
Пригадайте, будь-ласка, курйозний випадок у Вашому житті! Знаю про Вашу коротеньку творчу співпрацю з гуртом Ad libitum, чи не збираєтесь колись ще разом поспівати?
Павел Табаков:
Це було так давно. І не так довго триваа співпраця.
Згадаю про свою подругу, яка є американка, але живе у Львові. Ми заробляли на життя тим, що співали у джазових клубах дуетом. Потім зявився гурт Ad libitum, і ми почали співпрацю.
Випадків було дуже багато. Напевно, це було з колективом Орфей, ми з ними 12 років їздили по Європі. Це історія про жука. Був ботанічний сад, сцена, літній концерт. Ми акапелла співаємо українські пісні, і на нашого баса сідає здоровезний жук. І у всіх починається істерика на сцені, а потім в залі. Я ще не бачив такої істеричної хвилі. Здоровезний дядько бігав від жука.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
5
Доброго дня , Паша. Спостерігаю за Вами давно і хочу сказати , що Ви неймовірно обдарований співак і , до того ж , здається , чудова людина . А питання в мене таке : Ви стільки разів брали участь у найрізноманітніших конкурсах ( " Шанс " , " УМТ " ) . Ви гадаєте , що цього не досить ? Чому Ви вирішили прийти на " Голос країни " ? Чим , по Вашому , це шоу відрізняється від усіх інших ? Чи розраховуєте Ви за допомогою вже згаданого проекту досягти більшого успіху , ніж у попередніх ? Дуже дякую за відповіді. Бажаю Вам удачі.
Павел Табаков:
Дяже дякую!
Мені, в першу чергу, цікава різножанровість цього шоу. Воно зроблено для професіоналів. Я бачу багатьох людей, які професійно займаються музикою. Це і не дивно. Шоу професійне. Не кожен вокаліст заспіває з оркестром. Мені сподобався живий формат і різножанровість. Я подивився на своїх друзів, попитався, сказали, що класний проект. Я спочатку думав. На інше шоу я б вже не пішов. А тут все ж таки хочу показати себе не тільки, як ліричний співак. Павло Табаков має не тільки лірику. Я хочу це показати і донести.
Звичайно, розраховую. Ще більшого і більшого. :)

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
5
Пашо, вітаю вас з участю в ГК! Чесно кажучи, сподівалась Вас в ньому побачити ще в першому сезоні. А коли в півфіналі шоу почула "Тільки ти моя", одразу ж сяйнула думка: ну все! Це - знак! )))) В другому сезоні обов*язково Павло мусить з*явитись в Голосі. )) Пашо, бажаю Вам найперше успіху в "Голосі країни"! Бо Ваш голос по праву претендує, щоб називатись тепер - Голос України! Бережіть Ваш скарб! ) ) Зичу успіхів в стратегії й тактиці на шоу! )) Щиро Вам бажаю стрімкого успішного розвитку кар*єри, натхнення для для створення нових, чудових пісень та написання музики. Хай найзаповітніші мрії збуваються! Сімейного Вам затишку та тепла! Мочіть усіх!)))
Павел Табаков:
Дуже дякую! Стратегія і тактика дійсно важливі.
Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Юрій:
4
Павле! Ви є співак, який працює в різних музичних жанрах, починаючи від оперного співу до року. Чим Ви здивуєте своїх шанувальників на цьому проекті?
Павел Табаков:
Я би хотів показати джазові моменти мого голосу. Також ми записали альбом джазово-блюзовий. Хочу показати щось в цьому жанрі.

Понравился ответ? Поделись:

hagis:
3
1. почему вы не пробовались на шоу Х-фактор? и как вы оцениваете этот проект? 2. какие песни из репертуара Дианы Арбениной вы знаете? и какие готовы исполнить во время проекта?
Павел Табаков:
1. Щось мені не хотілося. Я подивився, був на двох зйомочних днях, подивився, як багато фріків проходить. І щось мені не дуже захотілося як солісту там виступати. Але ми там були з Арфеєм, виступали там як запрошені гості.
Гарне шоу. В кожній країні є Х-Фактор.
2. Не так багато пісень я знаю. Був на концерті, послухав. Просто не знаю, як пісні називаються. Романси під гітару - дуже класно, надзвичайно подобаються. І взагалі вона імпонує меня як людина. Я бачив, як Діана розповідає про Квін, вона мене просто захопила і надихнула.

Понравился ответ? Поделись:

Алеся Диденко:
3
Павел, здравствуйте! я без вопроса) просто хочу сказать, что вы очень замечательный человек с потрясающим голосом, да еще и бешеной энергетикой. желаю вам удачи и победы!!
Павел Табаков:
Спасибо огромное! Очень приятно!

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
2
Добрый день! Паша, болела за Вас еще в "Шансе". Желаю Вам удачи в проекте! Очень рада была Вас увидеть в "Голосе страны". Вы замечательный певец. А вопрос такой: скажите, с кем из участников "Шанса" Вы поддерживаете отношения и сейчас, спустя несколько лет после его завершения, и где в интернете можно приобрести ДВД всех Ваших концертов, состоявшихся в городе Львове? К сожалению, на Вашем сайте информации об этом нет... Благодарю Вас за ответ. Спасибо большое Вам за Вашу музыку! Удачи на шоу!
Павел Табаков:
Дуже дякую.
Однозначно, Олеся, яка зараз в Голосі країни. Зі своїм конкурентом так само пересікаємося на студії, з Петром Дмитриченко. Ми з ним особливо дружимо, плюс переможець Шансу. В нас таке тріо. Це двохметровий красень і співак.
Маринка Маковій, Лєна Корнєєва, яка пише пісні. Я думаю, чоловік 10 контактує між собою.
Всі вони не продаються. Якщо я і записував, воли лежать в відеотеці. Пішов у люди тільки різдвяний концерт. Цей диск, можливо, можна десть знайти. Я його можу викласти в інтернеті.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
2
Привет!Меня очень тронуло ,когда ты пел песню "Mama",как тебе работается с Дианой,почему ты именно ее выбрал,ты знаком с ее творчеством?
Павел Табаков:
Дуже дякую за таку гарну хвалу. Я трошки переживав, хоча виконував її не вперше.
Я був на концерті Діани, мені імпонує з нею спілкуватися. Вибрав її, бо імпонує її як людина, і я хочу трохи рокнролу в себе.

Понравился ответ? Поделись:

Едуард:
2
доброго дня Павло а скажить яка фiшка в тому як писать пiснi ?
Павел Табаков:
Я себе позиціоную не тільки, як співак, я називаю себе музикантом. Я володію 3 інструментами, пишу музику. В мене лежить недороблений мюзікл, бо в нашій країні дуже складно його продати.
В мене найкращі пісні виходять за 15 хвилин. І я кайфую від процесу.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
2
Паша, добрый день! Являюсь Вашей поклонницей с 6 летним стажем ). Скажите пожалуйста, когда планируется следующий альбом и в каком стиле он будет? Спасибо за Ваше творчество. Болею за Вас в "Голосе Страны".
Павел Табаков:
Дуже приємно! Дуже дякую!
Я сподіваюсь, що після шоу я засяду серйозно в студії. Деякі речі ви вже чули. Буде гарний інтернешнл альбом, різними мовами.

Понравился ответ? Поделись:

plower@ukr.net:
2
В Европе ваша популярность больше чем тут? и как поживает Ваша группа Орфей?) спасибо за ответы! и победы в шоу!
Павел Табаков:
Орфей дуже добре себе почуває. Зараз готується до гастролів у Голандії. Вони там попадають у різні шоу. Вони виконують духовну музику, класику, світові хіти. Це просто обожнюють там.
А Амстердамі ми приїхали, а за тиждень до нас там виступав Поваротті. І знаєте, ми їх розірвали. Було багато артистів, а нас викликали на біс. Ми були в шоці.

Понравился ответ? Поделись:

Арбенина...):
2
ты куришь??? смотри мне, до встречи в воскресенье!)))))))))))))
Павел Табаков:
Насправді не курю. Мені вистачає диму від прізвища. :)
Тільки в останній пісні я заспивав, що хотілося курити.

Понравился ответ? Поделись:

енот:
1
если не выиграете в шоу ГК, чем будете заниматься дальше?
Павел Табаков:
Тим, чим і займався. Не відміняється випуск альбому, концерти. Займатись є чим. Творчість вирує. Мені приємно, що потрапив у Голос країни.

Понравился ответ? Поделись:

Павел:
1
вы когда-то сидели на диетах??)) если да, то какими были эти диеты)
Павел Табаков:
Що, так погано виглядаю? :)
Ніколи не сидів. Я великий солодкоїжка. Але постійно ходжу в зал, займаюся спортом. Обожнюю плавання. Напевно, мені цього вистачає для підтримки форми.

Понравился ответ? Поделись:

Иванна:
1
Недавно прошел конфликт с Пающими трусами и Арбениной, на чьей вы стороне? только не говорите, что вы не в курсе :) мы не поверим!
Павел Табаков:
Я дивився передачу. Я б не сказав, що це страшний конфлікт.
Діані не сподобалася дівчина с групи. Я просто глядач. Я не рефері. Я не буду коментувати.

Понравился ответ? Поделись:

Интер:
1
в чем успех Козловского? пчему после проекта "Шанс" он стал известен и до сих пор популярен? не хочу вас обидеть, но о вашем таланте, к сожалению, мало кто знает
Павел Табаков:
Шановний Інтер, Віталік просто попав відразу в свою нішу. Його побачили на Шансі і знали, що з нього зробити, як розвивати, які пісні писати. Він попав у нішу і там працює.
Я ніяких контрактів не підписував, був знятий один кліп. Те, що мене не було видно, то після проекту я поїхав на гастролі з Орфеєм. Абсолютно про це не шкодую.
Пісні творяться альбомами, концерти робляться.

Понравился ответ? Поделись:

Александр:
1
Хотите детей и жену? карьера всегда мешает семье или нет?)
Павел Табаков:
В якому плані, Олександр?
Дружина є. Донька є.
Це залежить від розуміння в сімї. Якщо люди розуміють, знають специфіку професії, це не буде перешкодою. Дружина каже, що більше дома треба бувати.

Понравился ответ? Поделись:

grew1@i.ua:
1
В каких странах вам больше всего нравится и почему? Не хотели бы вы стать лицом какой-нибудь торговой марки и что именно вы согласились бы рекламировать?:) П.С. ПОБЕДЫ В ШОУ!
Павел Табаков:
Я нічого не рекламував, хочу були пропозиції, повязані з прізвищем.
Обожнюю Францію. Я був там вже 24 рази. Ми обїздили всю Францію. Дуже імпонує мова, я її в побуті вивчив. Мені здається, що французи і італійі близькі до нашого менталітету.

Понравился ответ? Поделись:

Дарина:
1
Здраствуйте Павел!Расскажите вас Диана Арбенина не ругала когда у вас что-то не получалось)))))))Спасибо)))))))
Павел Табаков:
Не було навіть натяку. Ми дорослі люди. Все, що ви бачили в ефірі, все так і було.
Вона дуже приємна людина, я отримую насолоду від спілкування.

Понравился ответ? Поделись:

Вікторія:
1
А якби вас не обрала Діана Арбеніна, а скажімо обрали б Олександр Пономарьов та Олег Скрипка. Кого б з них обрали ви?
Павел Табаков:
Я навіть не думав над таким питанням. Скрипка до мене не повернувся, в нього свої бачення музичні. З творчість Пономарьова знайомий давно, завдяки його пісні я потрапив на проект Шанс.
Я би вірішив на сцені, запитав би у інтуїції.

Понравился ответ? Поделись:

Арбенина*)))))))))))))):
1
ты куришь???
Павел Табаков:
Не курю!!

Понравился ответ? Поделись:

Катерина**:
1
Привіт) дуже подобається як ти співаєш...творчих тобі здобутків...всього найкращого... чекаю та тебе у прямий ефірах, буду дуже вболівати) Які дівчата тобі подобаються* Полюбляєш ти читати, і що саме? І чому саме "Голос Країни", а не х-фактор, наприклад? Є ТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ, В ЯКИХ?
Павел Табаков:
Дуже дякую!
Насправді, подобаються харизматичні дівчата, які несуть заряд в собі. Це внутрішній світ, коли цікаво спілкуватися з перших хилин. Обїхавши всю Європу, 100% стверджую, що українські дівчата найкращі.
Різні книжки читаю. Зараз читаю біографію Стінга. Перед тим читав інтернет-роман Януша Вишневського.
Я є в соціальних мережах, на Facebook і в Контакті.

Понравился ответ? Поделись:

наталья:
1
почему вы переехали в Киев? тут лучше?) снимаете вартиру или купили?)
Павел Табаков:
Я постійно мотався туди-сюди, іноді жив у поїзді. А тепер вирішив, що в Київі буде більше розвитку. Я не збираюся покидати Львів. Будуть різдвяні концерти. В цьому році не було, бо почався Голос країни. Хоча програму готували. Можливо, покажемо її восени.

Понравился ответ? Поделись:

Илья:
1
с кем вы общаетесь из тех, кто был с Вами в Шансе? и почему после Шанса лишь немногие продолжают быть на плаву?
Павел Табаков:
Пливе корабль якогось проекту, ви туди потрапляєте, а залишаю.ться одиниці, всіх інших висажують у відкрите море. Хто міє плавати, випливе.
Треба мати жилку, постійно йти до своєї мети. Якщо ти будеш бити у стінку в одну точку, ти пробєш її. Над цим треба задуматися. Я відчуваю покликання, я музикант.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (3)

символов 999
  • Єлена 12 лет назад

    Доброго дня,Павло!!!Низькій уклін Вашому Таланту!!!Вперше почувши у "Шансі",була заворожена таким проникливим голосом!!!Це така рідкість-у Вас душа співає та іншим душам вже неможливо не підхопити цей спів.Та Ви вже є не тільки голосом,а уособленням України!Божої ласки та благословення Вам,Вашій родині та Діані (стала настільки рідною в Україні) на довгі-довгі роки!!! Питання: коли Ви плануєте найближчий концерт у Києві?Дуже раді будемо родиною відвідати!

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость 12 лет назад

    замечательный певец желаю удачи

    Прокомментировать Мне нравится
  • _Гость 12 лет назад

    надежда

    Прокомментировать Мне нравится