Задай вопрос Ангелине Моняк на E-motion

12 0

В четверг у нас в гостях будет финалистка популярного шоу "Голос країни 2".

Вокалистка расскажет о шагах к финалу и о том, как ей удалось опередить своих конкурентов по проекту. Также можешь узнать о том, как ей работалось с ее звездным тренером Валерией и что она думает о других членах жюри.

Ты можешь задать любой вопрос Ангелине Моняк. Пообщайся со звездой лично!

Ответы 34

Наталья:
16
Ангелина, в кокой школе г.Ужгорода ты училась? Удачи тебе в финале!!! Я за тебя болею))))
Ангелинa Моняк:
Привіт всім! Я починаю відповідати на ваші запитання!

Дякую за вболівання! Я навчалась в Ужгороді в загальноосвітній школі №8.

Понравился ответ? Поделись:

Вопрос:
12
Ангелина, что ты думаешь об Ани Лорак? Есть ли у тебя какие-то любимые песни этой певицы?
Ангелинa Моняк:
Я думаю, що Ані Лорак – прекрасна співачка, яка дуже гарно представляє нашу країну, напевно, по всьому світу. В мене є улюблені пісні – дуже стара пісня "Я вернусь", пісня Оксани з мюзиклу "Вечера на хуторе близ Диканьки" і дуже подобається пісня "Сонце".

Понравился ответ? Поделись:

Ксюша:
11
Приветик Ангелина! У меня к тебе такие вопросы: Какой у тебя рост и размер ноги?
Ангелинa Моняк:
Зріст у мене – 169 см, а розмір ноги – 36.

Понравился ответ? Поделись:

Марійка:
10
Привіт!Скажи,будь ласка,як тобі вдається так чудово виглядати?Можливо є якийсь секрет?
Ангелинa Моняк:
Дуже дякую, Марійка! Мені дуже приємно, що ти так думаєш. Мені здається, що людина гарно виглядає тоді, коли всередині у неї все в порядку – її душа спокійна, вона живе щасливо. Тобто виглядаєш гарно тоді, коли ти щаслива людина. Секрету як такого немає, немає якихось дієт чи вправ. Я нічого такого ще для себе не визначила. Але якщо щось з’явиться, я обов’язково всім розкажу.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
7
Ангеліно, добрий день! Маєте великий талант, тож бажаю Вам не розгубитися у відповідальні моменти Вашого співочого життя. Дозвольте кілька запитань зі сфери оперного вокалу. 1. Яка вокальна школа Вам і Вашому голосу більше до вподоби -- італійська (бельканто), російська чи українська? На Вашу думку, чи є сьогодні в Україні педагоги, здатні виростити, виплекати співака світового масштабу. Донедавна таким Учителем була Євгенія Мірошниченко... 2. Як продовження першого запитання :). До кого в учениці Ви мрієте потрапити? 3. Ви прекрасно знаєте, що нерідко оперних співачок класифікують за композиторами (з огляду на характер ролей і вимоги авторів опер до їх виконання) -- вердієвські, росінієвські, моцартівські і т.д... До яких би Ви себе зарахували на цьому етапі Вашого професійного становлення? 4. Яку партію і в якій опері Ви мрієте заспівати? І з ким би Ви хотіли вийти на одну сцену? Ну і насамкінець... Бережіть Ваш дар, передусім учіться і йдіть уперед. Ви заслуговуєте на те, щоби через кілька років Ваш голос звучав і в Метрополітен Опера, і в Ковент-Гардені, і в Ла Скала, і в Большом. І щоби всі говорили: світ побачив українську La Divina. Тільки не за- і не розгубіться. І -- спасибі Вашим батькам! :)
Ангелинa Моняк:
Дякую!
Звичайно, італійська. Я просто мрію навчатись в Італії в белькантовій школі.
До речі, я зараз співаю її твір "Ой, піду я межи гори", він мені дуже подобається. Я думаю, що є. Я практично не займалась вокалом, але в Ужгороді у мене було декілька занять з педагогом Підгородською Надією Миколаївною. Вона просто неймовірний вчитель. Вона вже випустила і буде випускати прекрасних студентів.
Насправді я поки що не знаю. Не можу сказати. До кого потраплю – до того потраплю і буду навчатись у нього.
Думаю, Моцарта виконують співачки з легким сопрано, лірико-колоратурним сопрано. Я так думаю, що мені ближчий Моцарт.
Дуже мрію заспівати арію цариці ночі з "Чарівної флейти".
Я хочу виходити на сцену з усіма прекрасними співаками. Не можу когось назвати, мені подобаються абсолютно всі. Поки що не можу назвати, вибачте.
Гарно дякую за те, що ви в мене вірите!

Понравился ответ? Поделись:

Алинка:
6
приветик Ангелиночка)) ты очень красивая,у тебя просто нереально шикарный голос) желаю тебе победы в голосе страны,ты этого заслуживаешь) скажи с кем ты подружилась на голосе страны? как ты проводишь свободное время? кто из певиц тебе нравится? какую музыку слушаешь? смотрела ли ты 1 сезон голоса страны и за кого болела?__) передай мне привет если несложно) успехов в творчестве)
Ангелинa Моняк:
Дякую! Мені дуже приємно, коли люди так кажуть.
Я подружилась абсолютно з усіма, ні тільки зі своєю командою, а і з учасникам з інших команд. Там працюють просто прекрасні люди. Ми подружились не лише з учасниками, а навіть з усім персоналом.
Зараз, чесно кажу, у мене немає вільного часу. А зазвичай я можу погуляти з подругою, подивитись якесь цікаве кіно, послухати музику для того, щоб просто розслабитись або навіть позайматись спортом.
Мені дуже подобається академічна співачка Марія Каллас – це оперна діва всіх часів. Також з академічних мені дуже подобається Анна Нетребко.
Щодо естрадних виконавців – мені дуже-дуже подобаються Селін Діон, Крістіна Агілєра, Мерая Кері, Бейонсе і Аліша Кіз. Хоча в дитинстві я дуже захоплювалась творчістю Брітні Спірс – мені дуже подобалось, як вона танцює, як вона поводить себе на сцені. Це було щось неймовірне для мене, такий приклад.
Скажу чесно, попри те, що я академічна співачка, я слухаю естрадну музику, це популярна музика. Але більше мені подобається блюз, джаз і рок. Тобто я люблю все, крім шансону.
Чесно вам скажу: на жаль, я не дивилась перший сезон, я взагалі не знала, що є "Голос країни". Дивилась моя подруга, яка і порадила мені прийти на кастинг. Тому ні за кого не вболівала, тому що нікого не знала.
Дякую за побажання!

Понравился ответ? Поделись:

Сергій, Чернівці, журналіст:
5
Дуже рідко, коли збігаються в одній людині краса, розум, скромність і неймовірний голос. Нехай береже тебе, Ангелінко, Бог. Ми всі бачили, як ти достойно і з честю пережила в напівфіналі несподіваний удар від Валерії, але зовсім не показала цього. Хоча у цей момент, признайся, було ж дуже боляче, чи не так?! Ти молодець. Ти - справжнє відкриття, гордість і Голос Країни, як би не завершився фінал. Головне, вірити в себе і йти до мети. Радуй нас і надалі. Успіхів! Цьом! :)
Ангелинa Моняк:
Дякую, Сергій!
Хочу сказати, що це мене зовсім не засмутило, тому що я знаю, що Валерія зробила так, як підказало їй серце, я поважаю кожну її думку. Не було боляче, особливо, коли я дізналась, як мене підтримав народ – для мене це дуже багато значить. Я дякую вам всім за те, що ви мене так підтримуєте!
Дякую Вам! Дуже приємні слова! Цьом :)

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
4
Здравствуйте Ангелина! Очень хотелось-бы знать кто для Вас в музыке является эталоном, предметом восхищения и подражания? Мне бы не хотелось использовать слово кумир, но для меня, но как вы относитесь к песням Фредди Меркьюри - кумиру миллионов людей? Спасибо! Желаю победы в Голосе Страны!
Ангелинa Моняк:
Я нікого не копіюю, в мене немає особливого еталону – я хочу бути собою. Я хочу, щоб знали таку співачку – Ангеліну Моняк. Я сподіваюсь, що колись це станеться і я зможу реалізувати себе, зможу дарувати творчість всім людям.
Чесно скажу: я навіть не слухала його, вибачте, буд ласка. Обов’язково послухаю.
Дякую Вам!

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
4
Ангеліно чому вас ніколи не було чути в рідному Ужгороді?
Ангелинa Моняк:
Мене було чути – в той рік, в який я пронавчалась в музичному училищі. На жаль, я вже там не навчаюсь. Але тоді, коли я там навчалась, я виступала з симфонічним оркестром – можна було послухати.

Понравился ответ? Поделись:

Ю:
4
Полит.вопрос - ВЫ согласны с арестом Юлии тимошенко или относитесь к тем людям, которые хотят ее освобождения?спасибо
Ангелинa Моняк:
Знаєте, я не хочу влазити в політику – це для мене дуже болюча тема. Так як раніше я поступала на юридичний, трішечки займалась політологією. Але я не хотіла б відповідати на це запитання. Вибачте.

Понравился ответ? Поделись:

Алиса:
2
Ангелина А появились ли у тебя за время проекта друзья и враги? Кем ты хотела стать в детстве? Какой твой любимый вид спорта?
Ангелинa Моняк:
Звичайно, друзі з’явились. Дуже багато друзів з’явилось на проекті. А вороги? Я навіть не знаю. Взагалі, не можна називати людину "ворогом". Тобто для мене ворогів немає.
Звичайно, я хотіла стати співачкою. Я настільки марила сценою. І, бачите, здійснилась моя мрія. Якщо людина дуже-дуже сильно вірить, то вона здійснює свою мрію
Мені дуже подобаються плавання, біг і аеробіка.

Понравился ответ? Поделись:

Sanek:
1
Привет Ангелиночка!!!=) у тебя есть парень? у тебя есть авто? если да то какая?)
Ангелинa Моняк:
Ні, у мене немає хлопця на даний момент.
Ні, автомобіля у мене немає, у мого тата є.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
1
Ангеліно, з ким ти на "Голосі..." у гарних стосунках? Як тобі Ілларія? Що можеш сказати про Катю Очадчу? Ти знаєш англійську? Як би тебе назвали батьки, якщо б не Ангеліна? В тебе дуже рідкісне ім'я))) Хто придумав тобі: мамочка чи тато? Чому ти прийшла на "Голос країни", якщо ти взагалі-то оперна співачка? Опера - це твоя стихія, Ангеліно! Ще в тебе гарно виходять пісні українською... Мені подобається :) Дякую за твою щирість! Завжди залишайся такою: щирою, привітливою та усміхненою!!!!!! Вибач, якщо щось не так.... Успіхів тобі!
Ангелинa Моняк:
Ще раз хочу сказати – абсолютно з усіма. Там абсолютно всі – прекрасні люди. Без виключення.
Ілларія – неймовірна людина, дуже особлива. Я з нею дуже сильно подружилася. Вона дуже хороша. В ній є якесь світло, мені здається, що вона дійсно чарівниця. З нею дуже приємно спілкуватися, від неї дуже хороша енергія. Я дуже її люблю.
Катя Осадча – професіонал своєї справи, прекрасна ведуча. Вона хороша людина, вона мені дуже подобається.
Я знаю англійську на середньому рівні, хочу вдосконалити її. Зараз на це немає часу. Але я думаю, що в найближчому часі я буду знати її досконало.
Я не знаю. Мені здається – Іванкою. Так мене назвала мама, а мій тато, так як його звати Іван, хотів назвати дочку ім’ям, схожим на своє, – Яна або Іванна. Я так думаю.
Немає такого визначення "естрадний голос країни" або "популярний голос країни". Тим і класний цей проект – присутні всі жанри. Проект був би нецікавим, якби все було в суто одному жанрі. Я думаю, дуже класно, коли збираються співаки абсолютно різних жанрів. В мене широкий естрадний репертуар, а на даний момент я виступаю на "Голосі країни" як академічна співачка. Я дуже рада, що зараз я подобаюсь в цьому жанрі. Тому що раніше були люди, які слухали мене в естрадному жанрі і казали, що я ніколи не буду займатися оперою, тому що у мене абсолютно не оперний голос. І якщо мене зараз люди бачать як оперну співачку, напевно я досягла якихось вершин.
Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Юлія :
1
Ангеліно, скільки тобі років і коли ти народилася? Чому ти вибрала саме Валерію? Напередодні сліпих прослуховувань до кого хотіла піти: до Сашка, Діани, Олега чи все ж таки до Валерії? Чи сумнівалась ти перед вибором? **************** Що для тебе кохання? Чи є в тебе кохана людина? А автомобіль є? :) Якої марки?
Ангелинa Моняк:
Я народилась в 1991 році – мені 20 років. 11 серпня мені буде 21.
Валерію вибрала якось інтуїтивно. Мені подобалися всі тренери, але якось так серце підказало. Це було просто інтуїтивно.
Я хотіла піти до Олександра Пономарьова або до Валерії спочатку. Обирати дійсно дуже важко, це був важкий для мене вибір. Але обрала і дійшла до фіналу.
Звичайно, сумнівалась. Тисячу разів думала – було дуже важко.
На даний момент я не переживаю стану кохання. Мені здається, я навіть ще не відкрила для себе, що таке кохання.
Коханої людини поки що немає.
Ні, власного автомобіля поки що немає. Сподіваюсь, що колись буде.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
1
Чи займалась ти чимось в дитинстві? Наприклад, танцями, балетом, художньою гімнастикою? Як вчилась у школі? Усе встигала? Як ти вважаєш, те що дають у школі - все треба брати на замітку? Чи краще навчання - це те, яке дають батьки? Дякую за відповідь!))))))))))))) Хочу, щоб ти перемогла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) Цьом!
Ангелинa Моняк:
На жаль, я не займалась танцями чи гімнастикою, але дуже хотіла. Не розумію, чому батьки не віддали мене в музичну школу або на танці. В мене в школі було дуже багато енергії. В школі я навчалась дуже добре, з дуже великим відривом від усіх дітей, встигала абсолютно все. Не розумію, чому батьки цим знехтували, але вони зараз дуже жаліють, що вони не використали цих можливостей. Але все склалось так, як склалось. Зараз я дуже щаслива, все добре.
Ні, я вважаю, що не все потрібно брати на замітку. Предметів дуже багато, і я не думаю, що потрібно встигати робити абсолютно все. Тобто не потрібно повністю закидувати предмет, але все ж таки потрібно приділяти більше уваги тому предмету, який тобі більше подобається, в якому ти бачиш якусь перспективу.
Звичайно, батьків потрібно слухатись. Хоча, дивлячись, які батьки. Можливо є такі батьки, які самі прожили не дуже хороше життя і можуть давати погані установи своїм дітям. Хоча, мені здається, що всі батьки бажають дітям тільки найкращого.
Дякую Вам! Цьом :)

Понравился ответ? Поделись:

Эвелина:
0
Желаю Вам ПОБЕДЫ! Какая оперная ария - Ваша любимая?
Ангелинa Моняк:
У мене так багато улюблених арій, я не можу сказати, яка моя улюблена. Взагалі перша опера, яку я почула, – це "Травіата". Я навіть не знала, що це "Травіата", не знала, хто її написав. Колись я почула веселу арію Віолети "Sempre libera"– я почула цю чудову арію по телевізору в рекламі автомобіля. Потім я знайшла її в Інтернеті, потім я вже дізналась, що це Джузеппе Верді, що це "Травіата". Напевно ця арія мені найближча, тому що це перша опера, яку я почула. Хоча мені подобається дуже багато арій – я їх всі відчуваю і дуже люблю.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
Ангелина,у тебя,конечно,голос от Бога.Но не считаешь ли ты,что в Украине и так слишком много звезд.Чем ты занимаешься помимо пения?
Ангелинa Моняк:
Дякую! Насправді коли ти займаєшся музикою, тобі потрібно присвячувати їй весь час, потрібно жити музикою. Для того щоб займатися музикою, мало любити музику – потрібно фанатіти. Якщо ти фанат, тоді ти зможеш жити в цьому музичному житті. Тому весь свій час я присвячую музиці, вже не виходить по-іншому.
Ще я пишу вірші. Мої верші на релігійно-філософську тематику. Можливо, видам збірку.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія:
0
Ангеліно, як ви налаштовуєте себе на перемогу у проекті? У разі перемоги у шоу, ви отримаєте контракт на запис і випуск свого альбому з найвідомішою звукозаписної компанії світу - Universal Music. Як у такому випадку ви будете поєднувати естрадну діяльність із навчанням у петербурзькому Маріїнському театрі? Чи є у ваших планах виступ у рідному місті?
Ангелинa Моняк:
Я просто вважаю, що я достойна того, щоб перемогти. Я так вважаю. Звичайно, є люди, які з цим не згідні – це абсолютно нормально. Але я так вважаю, хочеться бути відвертою з вами.
Я хотіла б виправити: навчатися в Маріїнському театрі неможливо, в ньому можна працювати, співати. А навчатися можна при Маріїнському театрі в академії. Я поки що не поступила до консерваторії, тільки мають бути вступні іспити. Тому різне може бути, ніхто не знає, як станеться. Скажу чесно: я мрію поїхати на навчання в Італію.
З кожним фіналістом проводилась бесіда, і мені сказали, що якщо я захочу навчатись, я зможу поєднувати.
Я дуже хочу виступити в рідному місті. Перед першим прями ефіром я мала виступати в нашій філармонії в Ужгороді з прекрасним романсом Кос-Анатольського, який колись виконувала Євгенія Мірошниченко. До речі, тільки вона одна у світі виконувала цей твір. Я мала виступати, але це прийшлось відкласти. Сподіваюсь, я ще зможу виступити в своєму місті.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Ангеліна, чи вважаєте ви правильним вчинок Дінани Арбєніної стосовно розподілення відсотків між Олександром і Павлом? Чи все ж таки глядачі повинні вирішувати подальшу участь у шоу конкурсантів, ось як у Вашому випадку? Дякую за відповідь! Бажаю Вам перемоги!
Ангелинa Моняк:
Діана – дуже особливий тренер, вона особлива людина. Я її дуже поважаю, мені подобається її творчість і вона сама – прекрасна людина. Але, чесно скажу, звичайно, було дуже важко дивитись на Олександра, на його обличчя в цей момент... Звичайно, такого ніхто не чекав. Я так само дуже засмучена через Олександра. І не я одна, а всі учасники. Олександр – абсолютно гідний для того, щоб взагалі виграти це шоу.
Звичайно, глядачі повинні вирішувати, навіть без тренера. Я вважаю, хай вирішує народ. Ми даруємо творчість народу, а не тренерам. Тому, я думаю, що потрібно, щоб кожного разу все вирішував народ.
Дякую Вам!

Понравился ответ? Поделись:

Alina:
0
Яка Ваша улюблена опера? та чи часто ходите на оперу чи балет?
Ангелинa Моняк:
Зараз вам буде дуже смішно, але я практично ніколи не ходжу на оперу чи балет. На жаль. В мене навіть до недавнього часу не було можливості поїхати в оперу.
Звичайно, хочеться піти в оперу. Я була в Маріїнському театрі – це перший оперний театр, в якому я була. В мене був шок, я думала, що втрачу свідомість, коли дивилась зі сцени на весь цей зал.
Улюблена опера – "Травіата", тому що це перша опера, про яку я дізналась. Вона пов’язана з тим періодом, коли я дізналась про оперу, тому вона для мене більш важливіша. Також мені дуже подобається "Чарівна флейта", дуже подобається опера "Електра", опера "Демон", опера "Ріголєтто"... взагалі дуже багато опер подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Макс:
0
На кого ти більш схожа з батьків? Ти дуже красива)))) І твій голос справді надзвичайний і чарівний!!! Обов'язково відправлю за тебе 20 есемесок!!! Мені для тебе не шкода :) ТИ справнжній ГОЛОС КРАЇНИ!
Ангелинa Моняк:
Дякую! Дуже приємні слова!
Хтось каже, що я схожа на тата, хтось каже, що на маму. Тому, я думаю, що я трішки похожа на маму, трішки похожа на тата. Дуже-дуже гарно дякую! Для мене дуже дорогоцінне те, що Ви будете відправляти за мене смс!

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Ангеліночко, Ви дуже гарно відповідаєте на запитання! Вас приємно слухати.... Ваш голос - просто супер! Дякую за те, що Ви є! Вболіваю за Вас усім сердцем!!!!!
Ангелинa Моняк:
Мені так приємно! Я відповідаю на запитання з любов’ю, тому що ви задаєте такі гарні запитання, що мені просто дуже приємно їх слухати!
Велике спасибі!

Понравился ответ? Поделись:

юрік:
0
я тебе кохаю
Ангелинa Моняк:
Мені, звичайно, приємно, що мені висловлюють такі почуття. Але Ви ж мене не знаєте – я не знаю, як можна кохати людину на відстані. Але щирий Вам привіт! Мені подобаються всі люди, яким я подобаюсь! Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Який твій улюблений фільм і книга? Бажаю тобі перемоги! Ти гідна стати Голосом Країни!!! Обожнюю тебе!!!!!!!!!!!!
Ангелинa Моняк:
Мені дуже подобається фільм "Кров тамплієрів". Я дуже люблю такі релігійно-філософські теми.
Мені дуже подобається Стендаль, його "Червоне і чорне". Також подобається Бальзак. І дуже подобається "Біле ікло".

Я дуже дякую всім за запитання! Мені було дуже приємно! До наступної зустрічі! Всього вам найкращого!

Понравился ответ? Поделись:

Sofiya:
0
Ангеліна,чому ти вирішила взяти участь саме в Голосі країни?
Ангелинa Моняк:
Це мій перший конкурс, я не приймала участі абсолютно ні в яких конкурсах.
Я вирішила взяти участь, тому що мені так порадили. Я подумала, що мені, напевно, потрібно спробувати.

Понравился ответ? Поделись:

Софа:
0
Чи ти читаєш коментарі до твоїх виступів, зокрема, на офіційному сайті "Голосу країни"? Чи не бентежать тебе негативні відгуки? Дякую.
Ангелинa Моняк:
Після перших ефірів я перестала читати коментарі, хоча спочатку читала. Я, звичайно, розумію, що до кожної поради треба прислуховуватись, тому що це говорить народ, а артисти виступають для народу. Але зараз я вже не читаю коментарі, тому що були такі речі, коли люди переходили межу, починали сваритися між собою. І я вирішила, що краще не читати ці відгуки, не псувати собі настрій. Олег Скрипка дав мені таку пораду – не читати погані відгуки. Тому що, коли ти читаєш щось негативне, люди, які пишуть щось негативне, вони ніби вампіри, які забирають у тебе енергію. А я хочу, щоб енергія завжди була зі мною, тому що мені потрібно її віддавати на сцені публіці, а потім знову приймати – такий обмін енергією.

Понравился ответ? Поделись:

Алла :
0
Привіт,Ангеліночко!)ти дуже гарна,світла,талановита,позитивна і просто чудова дівчинка!бажаю успіху на твоєму шляху! в мене до тебе таке питання:ким мріяла стати в дитинстві ? З скількох років співаєш та чим думаєш займатися після "Голосу країни"?)))
Ангелинa Моняк:
Дякую! Дуже Вам дякую!
Професійно почала займатись музикою з 19 років, тобто рік з половиною займаюсь музикою.
Я збираюся, вступити до оперної академії і навчатись там. Але водночас я хочу також робити собі кар’єру, реалізовувати себе як артист.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Скажи, что тебе підштовхує до перемоги?!)
Ангелинa Моняк:
: Моя мета і мрія, яка живе всередині – це додає мені наснаги. Це і все. Я просто цілеспрямована людина, яка мріє реалізувати свою мрію. Насправді я дуже люблю перемагати, мені подобається бути лідером – я кажу це відверто, не буду цього приховувати. Мені тато завжди казав, що треба вміти програвати з гідністю, а я йому завжди казала, що програють тільки слабкі люди. Завжди краще вигравати. Коли ті лідер, коли ти виграєш – ти щаслива людина. Я живу таким стимулом. Перемога для мене важлива.

Понравился ответ? Поделись:

Алим Якубов:
0
Мне кажется ты выграешь в этом сезоне. А какое твоё мнение? Как тебе удается быть идеальной внешне и так красиво петь? Каково это ощущение, недавно быть обычной студенткой, а сейчас звездой, мечтой многих мужчин???
Ангелинa Моняк:
Дякую! Дай Бог, щоб це сталось, мені буде дуже приємно. А якщо так не станеться, я постараюсь не засмучуватись.
Я чесно сказала, що люблю перемагати і дуже хотіла б виграти. Мені здається, що кожен учасник хоче перемогти, навіть, якщо вони кажуть, що їм все одно. Просто люди тримають це в собі, вони хочуть виграти, але вам цього не кажуть. Мені здається, що краще все казати відверто, нічого не приховувати.
Мені дуже приємно, що Ви так кажете. Дякую! Я не знаю, як так вдається. Не знаю, що Вам сказати. Немає ніякого секрету.
Насправді я не вважаю себе зараз зіркою. Ми всі – учасники проекту, ми ще не зірки. Ми ще нереалізовані артисти. Відчуття приємне тим, що життя починає відрізнятись від звичного життя – це концерти, репетиції. Мені приємно працювати в цій сфері, серед артистів, серед енергійних людей, які днями і ночами працюють над собою. Просто приємно бути на "Голосі країни".

Понравился ответ? Поделись:

Юля*:
0
Ангелінка ти виграєш на проекті Голосу країни я за тебе тримаю кулаки..бажаю..удачі і всього самоо самого...ти виграєш ти найкраща ..в тебе дуже чудовий голос Удачі ти будеш фіналісткою..шоу..!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))
Ангелинa Моняк:
Дякую! Мені дуже приємно, що Ви в мене вірите!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (12)

символов 999
  • Гість 12 лет назад

    Ангеліно, мені дуже подобається як Ви співаєте, бажаю перемоги! Чи в подальшому Ви будете виступати в Україні, як співачка? Дуже хотілося би почути Вас.
    Удачі!!!
    Аня.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 12 лет назад

    Бажаю тобі перемоги в Голосі країни ти справді достойна виграти)))))))))*

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 12 лет назад

    тупая овца

    Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 12 лет назад

      кто, ты?? да!!!!!! действительно редко можно встретить таких самокритичных людей... :)
      запомни, выскочка! другими словами не скажешь((( если вы кому-то даете критическую НЕконструктивную оценку - ВЫ ДАЕТЕ ЕЕ САМИ СЕБЕ!!!!!!!!! Бог Вам судья!!!

      Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 12 лет назад

    Яремчук трудолюбивая и талантливая!
    Моняк по своему хороша...
    но опера у нас не актуальна вот и все!

    Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 12 лет назад

      Моняк может петь разные песни, при чем здесь опера?? просто опера - это ее сильная сторона!!! понятно??? яремчук до моняк еще умыться!!!

      Прокомментировать Мне нравится
  • Анатолій 12 лет назад

    Ви навчаєтесь в муз. училищі? Тому що такий голос,як у Вас повинен був корегуватись спеціалістом в цій галузі.

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 12 лет назад

    Angelina! Ti lucsaea!Nicogo ne slusai! Uspehov!Pobedi!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гість 12 лет назад

    сергей ангелина ты проиграешь

    Прокомментировать Мне нравится
    • _Владимир Станиславов 12 лет назад

      Интересно,Сергей,а на чем основана Ваша уверенность? У Ангелины если не больше шансов,чем у других участников,то уж точно никак не меньше. Да и не в победе дело,а в том,что она раскрыла свой талант,показала себя и ее заметили. Она дала возможность насладится своим голосом тем,кому он нравится и лично я ей весьма благодарен.

      Прокомментировать Мне нравится
    • Гість 12 лет назад

      ДА НО ТАБАКОВ И ЯРЕМЧУК ЛУЧШЕ ПО ВОКАЛУ

      Прокомментировать Мне нравится
    • Мариночка 12 лет назад

      Могу еще понять вас по поводу Табакова, но Яремчук...?!!!! Похоже, у вас проблемы со слухом....(((( она такая вокалистка как из меня балерина Волочкова(((( лучше бы сидела в своем задрыпанном городе и не лезла в шоубиз!!!! правду говорят, на детях талантливых и известных родителей природа отдыхает :) это как раз тот самый случай!!!! как она позорно пела песню Селин Дион((((((( соседи по батареям стучали.....((((((((((((

      Прокомментировать Мне нравится