Спроси DZIDZIO о трэш-хип-хоп дэнс концерте в Киеве

67 0

Популярный коллектив DZIDZIO 20 июня заедет в гости к afisha.tochka.net.

Веб-конференция с драйвовой группой, которая уже успела прославиться на всю Западную Украину и начинает покорять оставшуюся часть страны, начнется в 16:00.

День общения наших читателей со звездами был выбран не случайно, ведь уже 21 июня в киевском клубе Byblos состоится презентация нового клипа DZIDZIO "Ха-ха-ха".

Стиль группы DZIDZIO трудно описать, но ребята все же придумали названий направлению своего творчества - нас ждет трэш-хип-хоп концерт.

Портал tochka.net будет проводить онлайн-трансляцию концерта DZIDZIO в Киеве. Поэтому если вы не сможете попасть в столицу на выступление своих любимцев, то не расстраивайтесь - наслаждайтесь концертом прямо из дома на video.tochka.net.

Также прямая трансляция будет проходить на официальном канале DZIDZIO видеохостинге YouTube.

Ответы 54

Діана:
246
Як Юлік потрапив до вашого колективу? І чому саме він?
Dzidzio:
Привіт-привіт! Ми популярна група Dzidzio, ми зараз на каналі Тochka.net на онлайн-конференції. Це означає, що я буду зачитувати ваші запитання і відразу відповідати.
Будемо починати! Якщо будуть дурні запитання – будуть дурні відповіді :)
До речі, закликаю весь свій улюблений фан-клуб задавати мені питання, я буду з вами спілкуватись!

Діана, дуже дякуємо тобі за те, що твоє запитання перше. Треба подарувати тобі диск :)
Напевно, ти підняла настрій Юліку, бо він дуже переживає, що ніхто його не згадує. По-перше, він талановитий хлопець, він дуже кльово грає на клавішах, він талановитий піаніст. Можете подивитись на його пальці. І ще в нього є один додатковий зуб. Через цей зуб він і є феноменом :)

Понравился ответ? Поделись:

ilon4uk:
238
привіт Дзідзьо =) в мене навіть не питання до тебе, а просте прохання.. ПОСМІХНИСЬ на камеру :****** дякую:*
Dzidzio:
Посміхаємось :) Ми даруємо тобі диск!

Понравился ответ? Поделись:

Ігор Ковалевич:
203
Вельме шановний тоюрідний брат Миколая Dzidzio,який наступний хіт ви запропонуєте глядачу?
Dzidzio:
Наступний хіт буде пісня про пса: «А я боявся пса, бо він мав гострі зуби. Якби не пес, я би тебе поцьомав, зая, в губи».

Понравился ответ? Поделись:

Ігур:
197
Добрий день, а де історія про то, як Ви з Мейсоном в поїзді їхали?
Dzidzio:
Прошу брати зараз яйця і кидати в мене, карати мене. Якщо я обіцяв, я маю виконати. Якщо чесно, ця історія є, якщо буде час, я її перегляну і обов’язково виконаю.
А ви думаєте, що Мейсона поховали або зарізали? Ні, ми думаємо, що робити далі. Ми будемо робити щось трішки глобальніше. Тож, Ігур, не переживайте, дякуємо за запитання!

Понравился ответ? Поделись:

Радік:
195
Питання до всієї групи - Ким ви Мріяли Стати в Дитинстві?)
Dzidzio:
Ми колись були страшними великими бізнесменами. У Юліка весь час було одне бажання – стати музикантом. А я ще хотів бути зоотехніком, хотів каструвати домашніх котів і свиней. Я ріс в селі і це була дуже вигідна робота, окрім грошей тобі давали яйця і сметану.

Понравился ответ? Поделись:

Віталій:
195
Дзідзьо салют тобі і твоїм колєгам скажи коли буде відкрито інтернет магазин бо я туво хочу костюм як твій)
Dzidzio:
Віталій, я думаю так, що ще треба дати нам трішки часу. Вже всі майки і труси для дівчат і хлопців розроблені. Вони дуже грані, дуже мені подобаються. Дуже прикольні майки, будуть кепочки, відкривачки. Все це буде, все це буде продаватися на нашому сайті в інтернет-магазині. Ціни будуть трошки кусатись, а як ви хотіли? Я цим не командую, але я хочу, щоб все було якісним.

Понравился ответ? Поделись:

Лєна:
193
а які вам подобаються дівчата?опишіть їх.(особливо цікавить відповідь Юліка!)
Dzidzio:
Мене в дівчатах цікавить душа. Є одна душа, а є трохи нижче дві душі.
Різні дівчата. Залежить від дня, парне число, непарне число, яка пора року. Моделек люблю. Сьогодні хочу руду.

Понравился ответ? Поделись:

Міша 17 =):
192
Здоров Дзідзьо ! Яу справи ? Цого нема інтересних історій та відео про тебе,маму,Екатерину та групу ? Коли будуть нові пісні і які їх назви ? Чого не написав якусь пісню про Євро 2012 ? І чи повернула такого вболівальника як тебе наша українська збірна виграшем ?
Dzidzio:
По-перше, вони програли. Але я вчора вболівав. Всі дивилися на мене: що це за мавпа бородата прийшла? Більше дивились на мене, ніж на футбол. В них був останній шанс, щоб мене вернути до футболу. Але вони його не використали: вони, як завжди, гарно грали, але програли. В них такий талант є. Але гарно грали, я переживав, кричав. Мене навіть не цікавить, хто вчора виграв, – якщо завжди буде така гра, я буду дивитись. Футбол має бути професійним.
Справи у нас офігенно, дуже добре!
Ми скоро напишемо відео, як відбувається наш день – як ми прокидаємось в готелі, як ми снідаємо, як ми миємо голову милом... все, як є. Як дівчата ввечері приходять, стукають під вікнами, як Юлік презервативи купує (ми ж за здоровий спосіб життя). Все, все буде!
Дякуємо за запитання, Михайло, ми даруємо тобі диск!

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
192
Привіт Dzidzio),ти цього літа десь збираєшся їхати відпочивати?? В тебе є дівчина =)?
Dzidzio:
Цього літа відпочивати ми будемо тільки в нашому в каділаці. Ми повідкриваємо вікна і будемо відпочивати.

Понравился ответ? Поделись:

Rauchy98:
190
Dzidzio, чим ти займався перед початком твоєї мегапопулярності?
Dzidzio:
Чим я займався? На рибу ходив і гриби збирав. Хробаки копав, як на рибу йшов. До дівчат залицявся. Жив, як людина, – садив бульбу, копав бульбу, підгортав бульбу, пас корів. Робив те, що всі люди в селі. Все те саме, що робите ви, – ходив в туалет, мив голову, ходив стригтися, на Пасху їздив в Чернівці на базар, бо там дешевші шкарпетки. Жив, як звичайна людина. І зараз живу майже так само.

Понравился ответ? Поделись:

Добродій:
190
Хлопці, а чому ви поміняли образ фронтмена з прикольного дідуся на індіянця? і шо з мамою з Іспанії? а коли з"явиться у кліпах поштарка Катерина? Дякую!!!
Dzidzio:
То я просто був в Таїланді. Ніякого відношення до індійців це не має, це просто так, бо мені так в голову встріло.

Понравился ответ? Поделись:

Уляна:
177
Привіт дорогий Дідзьо.Ви дужекласні Вас любить уся країна. Чи переглядаєте ви своє відео коли його зняяли? І якщо дивитесь то як самим вам з себе буває смішно???
Dzidzio:
Я сміюсь, капець. Так що ми любимо переглядати своє відео і так само ржемо, як ті коні.

Понравился ответ? Поделись:

Лєна:
176
а де Катєріна?коли ж ми її побачимо?
Dzidzio:
Катерина вдома. Вона готується сідати на потяг, збирається, сумку пакує.

Понравился ответ? Поделись:

Ігор Ковалевич:
30
Dzidzio чи сподобалось тобі в Коломиї публіка коли ти до нас приїждав.І коли ще ти до нас завітаєш?
Dzidzio:
Ігор, Коломия – взагалі супер. Коломия, я вас люблю! Коли ми їдемо з концертом, ми плачемо!

Понравился ответ? Поделись:

Віцик:
16
Дзідзьо, хто придумав тобі такий образ і як ти до цього відніся з початку твої творчої діяльносі?
Dzidzio:
Та хто? Я не придумав. Так і є. Я такий був, я ніколи не вигадував. Я простий, як двері. Як є – так є.

Понравился ответ? Поделись:

Ігор Савчак :
15
привіт всім )) Дзідзьо чому так мало концертів в твоєму рідному місті ? всі дуже чекаємо тебе на день міста 12 липня ))) P.S вози із собою мейсона )))
Dzidzio:
Ігор, бери ручку і записуй акуратно: 24 червня в місті Новояворівську на великій сцені в 19.00 буде виступати твій кумир – мегапопулярний Dzidzio. Так що, ти обов’язково приходиш на площу, позаду сцени збираються всі наші фанати і ми трошки поспілкуємось! І так само 12 липня ми будемо закривати фестиваль. Так що – два концерти. Даруємо тобі запрошення!

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
14
Привіт мегапопулярному Dzidzio і всій його компанії!!! питання: чому відмінився концерт в Одесі 28 числа ( так писалось в афіші на сайті)? Ми всі його дуже чекали. І вже приготовили віскі!!!! ))))
Dzidzio:
Ми перенесли концерт, ми просто фізично не встигаємо. Люди, ми будемо в Одесі 1 липня, може, якийсь концерт придумаємо находу. 26 будемо в Ялті, 27 – в Дніпропетровську, 28 ми мали бути в Одесі, але ми фізично не встигаємо. Але 1 липня ми будемо у вас. Я б хотів прогулятися біля Чорного моря і з’їсти ті креветки. Одеса, чекайте на нас, ми скоро у вас будемо!

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
14
Дзідзьо в Тернополі 29 червня в НК Бомбі буде 2 виступи ?? І коли буде новий конкурс в фан групі?
Dzidzio:
Так, 29 червня ми буде будемо виступати в Тернополі. Буде два концерти. Перший концерт – для малоліток. Я їх дуже люблю, з ними дуже цікаво спілкуватись, вони зараз дуже розумні. Так що поважаю всіх, кому від 3-х до 18-ти. А другий концерт – для всіх, кому вже перевалило за 18. Я там можу навіть трішки перегібати палку і навіть матюкатись (але в межах).

Понравился ответ? Поделись:

Taser:
13
А то часом не мейсон в Києві результати матчів прогнозує?
Dzidzio:
Нє-нє, то якась підробка. До речі, люди, я вам скажу правду: всі матчі, які відбувались, я вгадав. По цифрам я все вгадав, але хто виграє – не вгадав.

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
12
Дзідзьо,а буде прелюдія до клупу?
Dzidzio:
Ти маєш совість, Тарас? Ясно, що буде. Але десь через місяць після кліпу. Так що ви чекайте, я вже сам чекаю.

Понравился ответ? Поделись:

віталік:
12
коли ви будете в новояворівську і чи буде ше якись конкруси чи любеш хокей
Dzidzio:
Хокей люблю, але не маю часу дивитись. Будемо 24 червня і 12 липня.

Понравился ответ? Поделись:

Ярослав:
12
Чи змінолось в тебе якось ставлення до людей і близьких..після зтворення гурту DZIDZIO....?????
Dzidzio:
Ставлення до людей в мене ніколи не змінюється. Я завжди є такий простий і таким буду. Я стараюся показати всім артистам, що треба поменше пафосу. Треба любити своїх фанатів і відповідно до них ставитись. Є багато концертів, коли ти не можеш дати автограф, але ти можеш сказати зі сцени: «Люди, вибачте! Я знаю, що ви б хотіли зі мною пофоткатись і взяти автограф, але я не маю часу, фізично не встигаю. Вибачте, я вас люблю і поважаю. Я ще приїду іншим разом». А я бачив на свої очі, коли ми виступали, різні артисти (і першого класу) перед маленькими дітьми закривали двері – отаких артистів я б посадив голою сракою на гострі вила. Бо це прийшли твої фанати, а ти так зневажливо до них ставишся. За таке треба бити по шиї. Я стараюся кожному приділити увагу, а якщо не можу – вибачаюсь. Привіт фан-клубу, я знаю що ви мене дивитесь – люблю всіх!

Понравился ответ? Поделись:

Казімір Малєвічь із Кієва:
11
Сало є?
Dzidzio:
Є. Тобі яке? З-під ребра дати, чи з-під горла? Є сало, але, якщо чесно, воно вже трошки розтало. Якщо тобі треба сало, ти передзвони до Львова, в Коломию і в Стрий – січові стрільці там мають сала дофіга.

Понравился ответ? Поделись:

ма:
11
поїхали на море?
Dzidzio:
Поїхали! Якщо ти ставиш мені, то поїхали. Ми будемо купатися, будемо ходити по гальці.

Понравился ответ? Поделись:

Марко:
11
Дзідзьо,якби хтось написав для тебе пісню,чи заспівав би ти її якщо б вона тобі сподобалась?І чи поділився б гонораром з автором?
Dzidzio:
Ясно, що так. Я ще раз кажу: якщо ви хочете, щоб ми заспівали вашу пісню, вам треба придумати гарну історію. Мелодію не треба, мелодію я сам маю писати. Вам треба просто придумати текст – куплети і приспів. Якщо нам підійде, ясно, що я її заспіваю, ясно, що я пропіарю творця-барда і заплачу гроші. Чесно кажу від себе. Але треба зробити так, щоб пісня нам підійшла. Присилайте мені свої пісні і обов’язково з номером телефону, щоб я міг з вами зв’язатися. До речі, мені вже один хлопець написав пісню, яка мені сподобалась – «Ключ на 32». Якщо автор нас зараз слухає, я кажу, що це непогано, в тебе вже щось виходить.

Понравился ответ? Поделись:

Павло,Пелешок:
9
Привіт дзідзьо ти кращий,хотів задати таке питання.Чи незадумувався ти представляти Україну на Євробаченні? Дякую за увагу.
Dzidzio:
Та я над тим ніколи не задумувався. Задумуйтесь ви, якщо ви цього хочете. Якщо ви всі разом захочете, щоб я там був – я там буду. Але це бажання маєте виявити ви, а не я. Це ви відчуваєте, чи готовий я і чи готові ви мене підтримувати. Якщо ви будете готові і зберете два мільйони підписів, то я можу і народним депутатом стати (але я цього ніколи не зроблю). Треба трошки часу. Якщо ви захочете – я поїду.

Понравился ответ? Поделись:

Лєна:
9
Дзідзьо,як вам Рівне?коли плануєте ще до нас приїхати?всі були в захваті від вас!так тримати!отримала хороше враження від концерту,але шкода що так і невдалося отримати диск)
Dzidzio:
Лєна, диск вже твій! Ми даємо завдання нашому адміністратору ВКонтакті – роздати диски всім, кому я пообіцяв. Всі, кому я пообіцяв диск, пишіть адміністратору фан-клуба ВКонтакті. Рівне ми полюбили. Якщо ви будете нас запрошувати, ми обов’язково будемо приїжджати хоч кожен день.

Понравился ответ? Поделись:

Артур:
7
Дзідзьо приїжай в Франківськ коли приїдеш?
Dzidzio:
Та ми зараз, до речі, весь час у Франківську. Машину мили недавно в Франківську, купалися біля Франківська, я ще я сам ходив в ларьок купляти «Колу». Скоро будемо в Франківську, ти дивись в нашу афішу.

Понравился ответ? Поделись:

Денис:
7
Дзiдзьо коли ти приiдеш у мiсто Хмiльник Вiнницька обл.))) Ми тебе запрошуэмо,тут дуже класно)
Dzidzio:
Якщо ви запрошуєте, то ви маєте організувати нам концерт. Мають передзвонити люди з клубу, що вони дійсно хочуть Dzidzio – і ми приїжджаємо. Нема проблем. Вінниця – це класно. Ми раз там були, але організатори щось напартачили – кинули все на самотьок і мало людей прийшло. А потім нам куча людей писала: «А чого ніхто не знав?»

Понравился ответ? Поделись:

натуля:
6
Дзідзьо скіки тобі років? якшо це не секрет)
Dzidzio:
Мені рівно стільки років, як Миколаю, ми з ним однолітки. Мій двоюрідний брат – Миколай, а троюрідний брат – Дід Мороз. Але Дід Мороз – це ще шмаркач порівняно з Миколаєм. Мені рівно стільки, скільки Миколаю. А скільки Миколаю – стільки і мені.
До речі, гарне запитання. Натуля, ми даруємо тобі диск!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (67)

символов 999
Показать еще