Задай вопрос Марии Яремчук

20

В четверг, 6 декабря, в 15:00 на emotion.tochka.net состоится веб-конференция с Марией Яремчук.

Задай вопрос Марии Яремчук прямо сейчас.

Обладательница третьей премии и приза зрительских симпатий конкурса «Новая волна» Мария Яремчук сняла дебютное видео.

Создание клипа для Марии стало подарком от российского оператора связи компании «МегаФон» за победу в номинации «Будущее зависит от тебя». А российский канал «Муз-TV» премировал Марию ротациями ее клипа в России.

Песню «Со мной опять» Марии Яремчук написали композитор и продюсер Константин Меладзе и поэт Андрей Француз. Съемку видео исполнительница решила доверить одному из самых востребованных украинских режиссеров, Сергею Ткаченко.


Ответы 51

Саша:
0
Мария, здравствуйте! Насколько профессиональные люди в Вашей команде? У них есть какие-то достижения в шоу-бизнесе? Какрва их репутация? Или же для Вас это не важно, и основные решения принимаете непосредственно Вы?
Мария Яремчук:
Я зараз не буду «колупатися» в особистостях людей, які зі мною працюють. Мені здається, це неправильно. Просто скажу, що це класні люди, і дай Боже, щоб все у нас було добре.

Понравился ответ? Поделись:

Бумbum@ukr.net:
0
Хотела бы создать женскую футбольную/баскетбольную/хоккейную команду звезд украинской эстрады? Кого бы там хотела видеть?
Мария Яремчук:
Ну, не знаю. В футбол я не граю, люблю тільки дивитись. Баскетбол і хокей – тим більше. Із ігор з м’ячем мені подобається тільки волейбол.
Мабуть, я б взяла всіх, крім мене :) Тому що з м’ячиком не дуже дружу.

Понравился ответ? Поделись:

Галина:
0
Маша здравствуй, где можно взять минусовку "Тече вода"? И, если не секрет, где ты делала аранжировку? Заранее, огромное спасибо!
Мария Яремчук:
Аранжування робив Андрій Француз. Вірніше, ми разом її робили, я казала, що мені подобається, що мені потрібно, а Андрій – це все втілював. Я не знаю, де можна взяти «мінус», але знаю, що вже є багато людей, які самі робили на такий манер «мінусовку». Можливо, вже навіть оригінал є в Інтернеті – пошукайте. Дякую Вам також!

Понравился ответ? Поделись:

Rita:
0
Мария,как Вы относитесь к тому,что в нашем шоубизнесе дамы берут за правило оголяться в клипах,на сцене,в фотосессиях?Надеюсь,Вы пошлой не станете!Вы наше будущее!
Мария Яремчук:
Дякую! В кожного своя дорога, в кожного свій смак. Мені здається, що жінка має бути красивою, сексуальною, але не вульгарною. Тому я точно оголятися не буду. Жіночність має випромінюватись як флюїди. Але у кожного свій стиль, кожен заробляє, як може, і кожен показує свою особистість, як може.

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
0
Мария, а вы верите в конец света, который должен наступить в этом году? Вы купили место в бункере?
Мария Яремчук:
Звідки у бідної студентки гроші на місце в бункері? :) Ні, я не вірю. Що станеться, те станеться – ми від цього ніяк не вбережемося і ми на це ніяк не впливаємо. Мабуть, навіть добре, що стався такий інформаційний бум з цим "кінцем світу" – можливо, якась частина людства нарешті замислиться, що треба бути трішки добрішими і трішки більше віддавати любові своїм близьким. Тому що дуже печально від того, який жорстокий світ.

Понравился ответ? Поделись:

Днепропетровск:
0
Спасибо за ваш ответ. Мы вас любим )
Мария Яремчук:
Дякую! Я теж Вас дуже люблю, Дніпропетровськ!

Понравился ответ? Поделись:

Диана:
0
Марія, як часто вступаєш в дискусії з прихильниками, які коментують статті про тебе?
Мария Яремчук:
Ніколи. Я думаю, що це неправильно. Я вважаю, захищати свою точку зору потрібно діями, а не словами. Кожен має свою точку зору, і я не збираюсь когось осуджувати. Я просто буду намагатись змінити якусь негативну точку зору про себе своїми поступками, своїми діями.
Дуже дякую вам за ваші запитання! Дякую за дуже хороші побажання, мені дуже приємно, що вам сподобалось моє перше відео! До нових зустрічей!

Понравился ответ? Поделись:

Юрій:
0
Марічко, ти неймовірно красива дівчина! А чи бувають в твоєму житті випадки коли відчуваєш, що перевагу ( в будь чому) тобі надають перш за все через красу, а вже потім дивляться на твій талант?
Мария Яремчук:
Тоді виходить: спочатку прізвище, потім краса, потім талант – але це не те, чого я хочу. Я вважаю, що все має бути органічно. Іноді ми бачимо людей, які не володіють якоюсь надзвичайною красою, але вони харизматичні і просто подобаються, і ти не можеш нічого з цим зробити. Я думаю, якщо людина талановита, то вона красива цим.

Понравился ответ? Поделись:

Русланка:
0
Маша, что не говори, но звездная фамилия все равно тебе в чем то помогала. Но есть и обратная сторона медали. Скажи, а часто ли тебе вообще в жизни приходилось страдать из-за своей известной фамилии? Например, еще до участия в муз. проектах.
Мария Яремчук:
Я згідна з тим, що допомагала. Не буду лукавити, тому що залишились корисні татові зв’язки, багато друзів, які допомагають порадами – за це я, звичайно, дуже вдячна долі. Взагалі, я вдячна долі просто за те, хто мій тато є. Тому що я знаю, що це була прекрасна людина. І все, що я чую про тата від друзів і родини, це тільки найкращі слова. Тому я просто щаслива, що мій батько це гідна людина, Людина з великої літери, тим більше, легенда української естради. Все решта – це просто маленькі деталі. Насправді суспільство – воно жорстоке. Має бути щось святе, що просто дає сенс жити.

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
0
Здравствуйте, Мария! Какие качества вы цените в людях? Ваш идеал мужчины. Как вы относитесь к певице Злате Огневич, нравится ли вам ее творчество? Удачи вам!
Мария Яремчук:
Звичайно, подобається. Я особисто з нею не знайома, але мені подобається багато її пісень, подобається її голос, вона дуже красива. Я вважаю, що це одна з найкращих представниць сучасного шоу-бізнесу в Україні.
Десь на підсвідомому рівні мені завжди подобаються чоловіки, зовнішньо схожі на мого тата. Можливо, це якась така генетична пам'ять. А якихось конкретних критеріїв не маю.

Понравился ответ? Поделись:

ANNA:
0
Мария насколько вы сентиментальный человек? Легко поддаетесь наплыву своих чувств?
Мария Яремчук:
Так, дуже легко. Я екстраверт, я емоційна, і мій настрій може мінятись з швидкістю світла. Я намагаюсь з цим боротися, але насправді я дуже емоційна.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
0
Маша, хотілося б запитати, чи плануєш ти у майбутньому вступити до політичної партії і піти кроками Таїсії Повалій, до прикладу? Будь ласка, не ображайся на таке запитання, але спостерігаючи за останніми подіями чомусь саме таке враження про тебе і складається.
Мария Яремчук:
Не планую в майбутньому я так робити. І не ображаюсь на запитання, я розумію, що це цікаво. В майбутньому я планую весь свій вільний час присвячувати улюбленій справі – співати і творити.

Понравился ответ? Поделись:

Руслана:
0
Мне очень нравится ваши песни и вы прекрасно поёте, скажите, а что для вас самое главное в песни?
Мария Яремчук:
Дякую Вам дуже! Для мене найважливіше, просто слухаючи вперше пісню, знайти себе. Змогти вдягнути на себе пісню. Приміряти на себе образ пісні. І це відбувається дуже швидко – або це моє, або це не моє. Або я можу вималювати у себе в підсвідомості якийсь сюжет, який я зможу передати на сцені, або ні – тоді це не моє і нічого не вийде.

Понравился ответ? Поделись:

Яна:
0
Добрий день, Маша. Скажи, будь ласка, хто твій улюблений виконавець? І якою піснею ти могла б описати свій внутрішній стан в даний момент? Дякую! Бажаю тобі удачі и творчих успіхів!
Мария Яремчук:
Дякую, Вам також удачі! На даний момент одна з моїх улюблених пісень – це пісня «Only Time» Enya з мого улюбленого кінофільму «Солодкий листопад». Enya – це взагалі один з найулюбленіших стилів музики, які я люблю слухати.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
0
Марія, який у тебе телефон (модель)? Послугами яких мобільних операторів користуєшся? Чи є у тебе водійські права? Які марки автомобілів найбільше подобаються?
Мария Яремчук:
У мене айфон 5 – біленький, легенький :)
Права у мене є. Воджу. Це про мене: за рулем как богиня – пассажиры моляться, пешеходы крестятся :)
Моя найулюбленіша марка – Lexus. Мені здається, що це найстабільніша і найкраща машина для мене.

Понравился ответ? Поделись:

Наташа:
0
Мария здравствуй! Поздравляю с премьерой очень красивой песни и клипа "Со мной опять". Скажи, продолжиается ли твое сотрудничество с Меладзе и Французом? Готовите ли вы новые подарки в виде красивых песен? Или теперь ты, со своей новой командой будешь искать новых композиторов? Это была инициатива Меладзе, написать тебе песню?
Мария Яремчук:
Я вже напевно замучила Костю розмовами про нього. Я буду тільки рада, якщо ми зробимо щось красиве. Ще до того, як я з’явилась на проектах, я шукала хороші пісні. Я шукаю їх по сьогоднішній день. Намагаюсь знайти спільну мову з композиторами і поетами. Ніколи не знаєш, де тебе чекає хороший хіт. Крім того, я намагаюсь писати сама, але це, скоріше, поки що ескізи, а не готові пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Мария, какой из твоих концертов по Украине запомнился тебе больше всего и почему? Были ли у тебя неприятные истории, связанные с поклонниками? Если да, то какие?
Мария Яремчук:
Мені дуже подобається, як мене приймають на Харківщині, на Львівщині. Взагалі у нас скрізь дуже прекрасний народ. 1 грудня був концерт в палаці «Україна» – це був концерт Василя Попадюка, нашого скрипаля. Я отримала просто масу задоволення від виконання з живим акомпанементом. Все ж таки, жива музика – це жива музика, тим більше, з таким надзвичайно талановитим скрипалем.

Понравился ответ? Поделись:

Svitlana:
0
Марічко,мене цікавить така річ: які твої найбільш улюблені парфуми? Чи є в тебе домашні тварини?
Мария Яремчук:
Мені найбільше подобаються Chanel Chance (класичні).
В Чернівцях є собачка і кошеня, я за ним дуже сумую. Якби не моя завантаженість, я б з великим задоволенням і в Києві тримала тваринку, але, боюсь, що вона не виживе в таких складних умовах моєї неуваги.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Маша!У тебя хорошие вокальные данные.Но почему иногда ты используешь плюсовую фонограмму или поешь поверх нее?
Мария Яремчук:
Дякую! Так виходить: інколи бувають зйомки або коли я не встигла вистроїти звук. Я намагаюсь робити це якомога рідше, але, чого гріха таїти, таке буває. Були б Ви на моєму місці, я думаю, Ви б мене зрозуміли.

Понравился ответ? Поделись:

Denis:
0
Мария, что может тебя огорчить и бывают ли моменты, когда хочется всё бросить? Что ты слушаешь для души, оставаясь наедине с собой? Спасибо!
Мария Яремчук:
Дякую за гарне питання.
Ми з мамою по східному гороскопу Півні, тому «бої півнів» це стабільна ситуація в нашій сім’ї. Ми дуже часто любимо собі ускладнювати життя, хоча я маму дуже люблю і ми дуже швидко миримося. Мабуть, так цікавіше жити.
Ще я Риба, а вони всі такі романтичні, мрійливі, мінливі, дуже часто буває таке, що здається, нібито приходить депресняк. Але я намагаюсь слухати хорошу музику для душі і я люблю залишатися сама.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
0
Маша, цікаво запитати, як Ви відсвяткували вихід свого першого кліпу? Чи повністю задоволені результатом?
Мария Яремчук:
Скажімо так, я гучно не святкувала. Просто прийшли найближчі друзі привітати мене. Завжди хочеться ще, щось добавити, щось забрати – і я вважаю, що це правильно, коли ти не задоволений на сто відсотків. Тому, є стимул – йти вперед, в наступному кліпі зробити щось яскравіше.

Понравился ответ? Поделись:

Narod:
0
Маріє! Маю тривожне передчуття, що з часом ти все-таки перейдеш на російський музичний ринок, як і більшість артистів. Тому в мене не запитання, а скоріше прохання. Будь-ласка, не покидай нас! Ти і твій талант потрібні нам тут, в Україні!
Мария Яремчук:
Дякую! Такого кордону немає. Українською я буду співати, і зараз працюю над двома українськими піснями. Як я і казала завжди раніше, я думаю, в музиці немає такого гострого питання – музика має мову музики. А головне – це мелодика, енергетика, яка має чіпляти за живе. Мені здається, що не має бути така негативна реакція, наприклад, на російську пісню. Остання пісня мені сподобалась по своїй мелодиці, в першу чергу, тут немає ніякого «переходу на російський ринок» чи чогось такого. Я буду працювати, буду надіятись, що якомога більшим людям буде подобатись те, що я роблю. Але, в першу чергу, звичайно, українська публіка – це моя аудиторія.

Понравился ответ? Поделись:

Наташа:
0
Мария, кем бы ты была, если бы не стала артисткой? И какие профессии ты считаешь наиболее важными и полезными?
Мария Яремчук:
Я по-любому стала б артисткою. З самого дитинства неможливо було не помітити мого такого непереборного бажання – грати, співати, я писала казки і т.д. Я вважаю, що це все ж таки моє. Але я також паралельно вчуся на факультеті історії, політології і міжнародних відносин. Мені подобається вчити мови, я вважаю, що скільки мов ти знаєш – стільки раз ти людина. Тим більше, для співачки дуже корисно знати мови, щоб розуміти, про що співаєш.

Понравился ответ? Поделись:

Yana:
0
Маш, какое у тебя самое любимое блюдо? Какую пищу никогда не ешь?
Мария Яремчук:
Нет такой пищи, которую я никогда не ем. Я ем все.
Я дуже люблю їсти, мене саму лякає мій апетит. Найбільше люблю нашу українську кухню. Люблю хороше сало – з часничком, з гірчичкою, з паприкою зверху, на чорний хлібчик. Люблю борщ з чебрецем і реберцями – це мій улюблений борщ. Українська кухня – на першому місці. Потім італійська кухня, а якщо приготовано з любов’ю – все смачно.

Понравился ответ? Поделись:

Люда:
0
Мария, если заболеваете - пользуетесь каким-то магическим рецептом быстрого выздоровления, который моментально возвращает голосовые связки в норму?
Мария Яремчук:
Хворію я частенько. Але в мене є такий чарівний доктор, дуже хороший лор, якого я завжди прохожу, – вона мене завжди просто рятує, за що я дуже вдячна.

Понравился ответ? Поделись:

Сашко:
0
Перш за все вітаю тебе з першим чудовим кліпом! Марія, скажи будь ласка чому режисером свого дебютного кліпу ти обрала саме Сергія Ткаченка? Як проходив вибір місця зйомок?
Мария Яремчук:
Все дуже просто: я звернулась до Сергія і він придумав сценарій, який мені сподобався. Спочатку я не хотіла, щоб це був дощ. Але ідея дощу в будинку і сонця за вікном мені дуже сподобалась. Це дуже образно, яскрава алегорія того, що іноді в душі відбувається зовсім не те, що зовні. Вибирав місце Сергій Ткаченко, тому це до нього запитання. З Сергієм мені сподобалось працювати, він горить тим, що він робить, видно, що це його справа.

Понравился ответ? Поделись:

Коля Незборецкий:
0
Мария скажите пожалуйста, когда от вас будет что то новое, и вы будете выступать в Днепропетровске?
Мария Яремчук:
Як у Дніпропетровську, так і в Чернівцях, так і у Львові, так і у Вінниці. Якщо буде в мене якась робота в Дніпропетровську – то з великим задоволенням! До речі, я давним-давно не була в цих краях, недавно проїжджала там, і дуже мені сподобалось, як розцвів Дніпропетровськ.
В мене кожен день щось нове. І в творчості я знову ж таки працюю над піснями, щоб вам догодити.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Маша, помнится, Вы принимали участие в показе свадебных платьев в рамках Всеукраинского свадебного фестиваля Angel Fest. А в реальной жизни когда планируете примерить свадебное платье? Есть достойный кандидат в мужья?
Мария Яремчук:
Я, мабуть, не готова відповісти на це запитання. Поки що приміряю лише концертні сукні. А весільні – лише в рамках Весільного фестивалю Angel Fest. Це все, що я можу сказати.

Понравился ответ? Поделись:

Marina:
0
Мария, скажи пожалуйста сколько октав ты можешь взять? Исполняла ли ты когда-нибудь оперные произведения? Насколько хорошо владеешь игрой на фортепиано?
Мария Яремчук:
Я ніколи не співала оперну музику, оперні твори – у мене просто інакше поставлений вокал. А на фортепіано дуже люблю грати, буквально недавно купила собі синтезатор додому. Тому що в Києві у мене не було цього інструменту (в Чернівцях є). Це таке хобі, я люблю щось писати. Я закінчила музичну школу, я там добре вчилась, але погано відвідувала, тому більше граю на слух.

Понравился ответ? Поделись:

Алинка:
0
Маша, у меня несколько вопросов: в идеальном случае, какой промежуток времени тебе нужно оставить перед концертом, чтобы спокойно подготовиться: разогреть связки, прорепетировать, настроиться, и т д? А после концерта, чтобы отойти от всех эмоций?
Мария Яремчук:
Дуже хороше питання. Я абсолютно не люблю довго готуватись до виступу, довго розспівуватись, тому що потім взагалі важко співати. Я намагаюсь просто розім’яти м’язи, буквально щось пробурмотіти – цього абсолютно достатньо. Навіть достатньо просто послухати музику якихось виконавців для того, щоб зв’язки самі стали в тон, самі тонізувались. А морально я завжди готова виходити на сцену. А після концерту – інколи дуже довго. Але це дуже приємний стан, тому мені подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999