Задай вопрос Марысе Горобец

15

В преддверии Ukrainian Fashion Week  в гостях у tochka.net  побывает  телеведущая, генеральный продюсер телеканала UKRAINIANFASHION Марыся Горобец.

Конференция состоится  1 марта в 15:00.

Спросите  у Марыси Горобец  о подготовке к Ukrainian fashion week, модных тенденциях 2013 года, стратегии развития первого украинского видеоглянца и о том, легко ли совмещать две роли в одной.  

Телеведущая откровенно ответит на все вопросы читателей tochka.net
Задай вопросы Марысе Горобец прямо сейчас


 

Ответы 28

Альф:
58
Вам нравится Ваше имя? Хотели бы поменять его? Сколько лет хотели бы прожить?
Марыся Горобец:
Вітаю глядачів порталу Tochka.net! Сьогодні перший день весни. Сподіваюся, питання теж будуть весняними.

Звісно, ім’я мені подобається. Дякую татові і мамі. До речі, це моє справжнє ім’я, а не псевдонім. Марися – на честь польського режисера Єжи Гоффмана, який в рік мого народження випустив на екрани фільм «Знахар». Змінити не хочу, воно мені дуже подобається.
Хочу жити стільки, скільки Бог дасть. В мене дуже насичене життя. Я хотіла би, щоб всі сучасні технології розвивалися разом зі мною, і років 120 я би змогла прожити. На це є можливості. Головне - не нервувати. Тому що стреси вбивають все навколо.

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
5
Вы согласны с тем,что мужа надо выбирать при помощи линейки?
Марыся Горобец:
Я не розумію ваше запитання... :)
Головне, щоб в нього було гарне почуття гумору :)

Понравился ответ? Поделись:

Света:
4
У вас шикарная грудь.Как вы за ней ухаживаете?
Марыся Горобец:
Я не знаю, як вам то видно... Але я не жаліюся. Справді, гарна. Кажуть :)
Я плаваю і віджимаюся. Як мінімум у такий спосіб намагаюся підтримую себе у гарній фізичній формі. Звичайно, частину декольте мащу всякими приємностями: кремами, татовим медом…

Понравился ответ? Поделись:

Слава:
3
что нужно женщине для счастья?)
Марыся Горобец:
Те, щоб нас не тільки на 8 березня вітали. :)
Щоб життя було не за сценарієм. В мене таймінг розписаний. А так хочеться несподіванок приємних. Я думаю, це справжнє щастя. Можливо, я буду говорити про прості речі - але щоб найдорожчі люди були здорові. Можна встигнути багато, бути реалізованою, але якщо немає здоровя, то нема в тому всьому зміста.

Понравился ответ? Поделись:

Урри:
3
Привет. В прошлой конференции ты говорила, что любишь играть в хоккей? Это правда? Такая хрупка женственная, одеваешь тяжеленную форму, гоняешься за шайбой, которая может все зубы выбить и не боишься?
Марыся Горобец:
Якщо я таке казала (хоча я не пригадую...)... в хокей я грала у дитинстві. Ми з лози робили шайби і клюшки. Я знаю правила хокею. Можна грати у хокей. Я грала у дитинстві.

Понравился ответ? Поделись:

Помельникова Ирина:
3
Здравствуйте,у меня есть очень хороший друг Анатолий Горобец...:)ваш однофамилец...Можете сейчас от себя передать ему привет на камеру?:)спасибо Вопрос: сколько раз в день вы кушаете и какие ваши любимые блюда..спасибо.
Марыся Горобец:
Пане Анатолію, вам вітання! Дай Боже, щоб у вас з початком весни крила були розкритими, і ви літали як справжній птах.
Поснідати встигла сьогодні. А на обід сьогодні tochka.net. З обідом у мене, як правило, трабли. Але намагаюся останнім часом корегувати цей процес - ділові зустрічі призначати на обідній час і поєднувати приємне з корисним. Я собі останнім часом дозволяю вечеряти після 10-ї години. Головне – з якими емоціями споживати їжу.

Понравился ответ? Поделись:

Мари:
2
Хотели бы Вы представить свою коллекцию на фешн вик?
Марыся Горобец:
Насправді, останнім часом мені пропозиції такі поступали. Як, як творча людина, думала і бдумаю про це. Тому думаю, що десь на 33 ЮФУ я вам щось представлю.

Понравился ответ? Поделись:

Инга:
2
Как вы думаете, у украинской моды есть будущее? Когда имена укранских дизайнеров прогремят на весь мир?
Марыся Горобец:
Якби я не вірила, що в української моди є майбутнє, ми б не створили українский канал про моду. Він створений лише тому, що в нас зявився цілий пласт дизайнерів, які можуть прославляти нашу моду за кордоном і роблять це.
Сьогодні це Ліля Пустовіт, Камєнская-Кононова. Наспарвді, дуже багато молодих і талановитих. Які роблять дуже класну фешн-роботу. Наше завдання все це красиво показувати вам. Враховуючи те, що ми в ефірі у супутнику, нас бачить вся Європа, мені телефонують з Італії.

Понравился ответ? Поделись:

Вера:
1
Что сейчас на вас одето?
Марыся Горобец:
Вам про все розповідати? :)
Краватка куплена в Амстердамі.

Понравился ответ? Поделись:

Алекс:
1
С кем из украинских знаменитостей вы дружите?
Марыся Горобец:
В цьому телефоні є всі. :)
Практично зі всіма в гарних стосунках. Завтра в нас пряма трансляція. По червоній доріжчі пройдуть най-най. Я хочу потеревенити зі всіма.
Не має можливості спілкуватися з багаться просто зустрівшись на каву. Все повязано з роботою.
Справжніх друзів серед зірок немає, бо нема часу встановлювати ці стосунки.

Понравился ответ? Поделись:

Юлька:
1
Любите ли вы готовить? какое у вас коронное блюдо? какие у вас хобби?
Марыся Горобец:
Звісно, люблю готувати. Останнім часом катастрофічно не вистачає часу.
Я займаюся верховою їздою. Чекаю, коли стане тепліше, бо тренування відбуваються на відкритому повітрі. Сподіваюся, з квітня почну займатися.
Мандри - якщо це можно назвати хобі. Це найценніше, що в мене є. Сподіваюся, найближчим часом зможу дозволити собі кудись відлетіти.

Понравился ответ? Поделись:

Вася:
1
какой твой рост?
Марыся Горобец:
177 см. Вам підходить? :)

Понравился ответ? Поделись:

Алена :
1
Кого из украинских политиков вы бы назвали стильными людьми?
Марыся Горобец:
Не хотіла б називати конкретні імена...
Пана Кличка... З ним товаришую, слідкую за його стилем. Високий статний мужчина. Підібрати костюм йому не просто. Але він за цим слідкує.

Понравился ответ? Поделись:

Masha Manyuk:
1
Вопроса два: от моды все устают, не правда ли? я имею в виду тех, кто с ней работает. что тебя еще радует? ты чем отвлекаешься от работы? и второй вопрос: данная позиция - не предел мечтаний. какова стратегическая цель? редактор модного глянца или владелица модного магазина? Спасибо, Марыся!
Марыся Горобец:
Правда.
Маша, якщо це ти, побачимось с тобою завтра на червоній доріжці! :)
Від моди можна втомитися, якщо ти загіпнетизований нею. Я з модою на "ти". Я розумію, що це сьогодні бізнес. Відволікаюся завдяки своїм близьким, завдяки хобі, завдяки тому, що йду в фітнес-центр, релаксую.
Я не скажу, що свідомо йшла до продюсеру каналу. Але коли почули моє бачення, дозволили формувати політику каналу, призначили мене генеральним продюсером, це для мене велика честь і відповідальність. Я вчилась на журналістику. Але я журналіст, який пройшшов все. Я з самого першого сезону писала про колекції і дизайнерів. Тому сьогодні я можу складати всі пазли. Ми з кожним днем стаємо більш схожими на канал Лайфстайл.Тв. Це не тільки мода, це життя. Мода в усьому. Ми хотіли би більше говорити про стиль.
Не знаю, що буде далі. Не знаю, скільки мені вдасться протриматися на цій позиції. Але скільки буде, стільки я буду вкладати, щоб українська мода була знана у всьому світі.

Понравился ответ? Поделись:

Виктор:
1
Какой из наших дизайнеров new stream вам нравится? Когда вы сможете расширить покрытие вещания канала UFC? Этот бизнес прибыльный сейчас?
Марыся Горобец:
Сьогодні, якщзо говорити про покриття, ми активно працюємо над цим. Ми є в супутнику, що покриває всю Європу, є в кабельних мережах України. З 1 квітня ми на 99% покриваємо всю Одесу. В нас активно розвинений західний регіон. Активні в соц. мережах.
Чекайте від нас цікавих спільних проектів з Точка.нет. Це для нас показник.
Телебачення ніколи не було прибутковим. Це платформа для спілкування. Якщо говорити про фешн-напрямок, я нашим інвесторам намагаюся довести, що наше завдання максимально робити цікавий контент. Тоді прийдуть і рекламодавці і бренди.
Найближчим часом розпочнеться UFW. Ми є офіційними партнерами. В нас постійно йде робота над контентом.

Понравился ответ? Поделись:

Ася:
1
Марыся, расскажите честно, а сколько получает продюсер телеканала UKRAINIANFASHION?
Марыся Горобец:
Нехай це буде комерційною таємницею. Я не меркантильна людина. Я - за ідею.
Інколи я себе за це лаю, бо могла б отримувати значно більше. Але для мене важливіше те, що я взагалі маю можливість бути дотичною до цього процесу.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
1
Какие из мировых недель моды вы посещали?
Марыся Горобец:
Цього разу у звязку з робочими моментами не змогла відвідати жодну. Хоча запрошували багато. Навіть Дольче Габана запрошували.
Була запрошена на конкретні покази. На повних тижнях ще не була. Просто так дливитися я не хочу. Хотіла б приїхати з командою і відзняти це. Вже приходять запрошення. Думаю, наступного сезону будуть наші ексклюзивні включення.

Понравился ответ? Поделись:

Мирослава:
1
Какие бренды среди люксовых марок чаще всего покупаете в аутлет центрах? И какие аутлеты вы лично посещаете?
Марыся Горобец:
Я не можу сказати, що я брендоманка. Я щиро не просто ціную і люблю українських дизанерів, я їх підтримую. Аксесуари я купляю іноземних брендів. Але якщо я бачу щось цікаве, я купую. Намагаюся відкривати невідомі бренди.
Цю краватку я придбала в Амстердамі. Я звертаю увагу на якість і оригінальність.
Якщо в мене є можливість шопінгу, я роблю це за кордоном. Зараз популярні аутлети навколо Мілану. Там доступні ціни. Всі раджу.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Здравствуйте! Я ОЧЕНЬ ЖДУ ОТВЕТА! Меня зовут Ольга. Я мечтаю работать на Вашем канале! Это моя цель. У меня есть 2х-летний опыт работы на ТВ. Я писала письма о стажировке хотя бы у Вас, но не было ответа. Что делать???
Марыся Горобец:
Мені особисто на пошту приходить до 10 резюме. Вдячна за інтерес до каналу. Ми розглядаємо практично кожне резюме. прохання написати ще нам, я особисто перегляну.
Я би хотіла, щоб кожен писав конкретно, що ви хочете. Будьте конкретні. Важливо знати, чого ви хочете. Ким ви хочете бути? Ведучою, оператором? Ставте ціль, тоді ви зможете її досягти.

Дякую всім за запитання! хочу подякувати всім, хто був активний. Я намагалася бути відвертою.
В моді відвертість, індевідуальність, чіткі цілі. Ми їх ставимо і досягаємою.
Дивіться UKRAINIANFASHION!

Понравился ответ? Поделись:

Олеся:
0
Как вы добились Вашего текущего статуса? а кем хотели быть в детстве?
Марыся Горобец:
Я хотіла бути балериною. Навіть поступала в хореографічне училище. Пройшла 3 тури, а потім зрозуміла, що церез зріст мене не взяли. Сказали, що в мене широка кістка, мені буде важко бути витонченою балериною.
Я танцями займалася з 4х років. В мене тато професійно танцював. Я не стала балериною. Але стала людиною, яка може дозволити спілкуватися з ким завгодно. Я вчилася на політолога. Але потім зрозуміла, що це не моє, і вибрала напрямок моди.
До статусу я йшла дуже довго, проходила різні етапи. Від простого дурналіста дійшла до ген. продюсеру каналу. Головне - не боятися жодної роботи. Для людини, яка в тв-сфері знаходиться, треба вміти робити все. Коли ти є урніверсальним солдатом, ти цінуєшся як справжній працівник. В нас невелика команда, але це справжні професіонали. В нас всі можуть замінювати один одного.
Універсальність в моді сьогодні. Зранку я ген.продюсер, в обід - телеведуча, а ввечері гість вечірки. Це дозволяє почувати себе комфортно.

Понравился ответ? Поделись:

Кирилл:
0
Что вы думаете о людях, которые одеваются в секонде? Сами покупаете там что-нибудь?
Марыся Горобец:
Ні, не купляла ніколи.
Коли буваю за кордоном, люблю оригінальні містечка, де можна знайти оригінальні старовинні речі.
Але якщо люди можуть там знайти щось стильне і красиве, чому б ні? Є дві категорії - люди, які через фінансове становище не можуть щось інше купити, а є ті, хто купляє там щось дійсно оригінальне.

Понравился ответ? Поделись:

Мари:
0
Что бы вы сделали, если бы на светском мероприятии обнаружили девушку, одетую в такое же платье, как у Вам?
Марыся Горобец:
Класно.
Такого ніколи не було. Але я не панікую по таким дрібницям. Кожна річ на різних людях виглядає по-різному. Заморочуватися не потрібно.

Понравился ответ? Поделись:

Ася:
0
У кого вы одеваетесь? Каких дизайнеров любите больше всего?
Марыся Горобец:
Я люблю наших українських дизайнерів, вдягаюся в них. Боюсь когось забути.
Я не просто кажу, що їх люблю, а справді з ними працюю. Процентів на 70 в моєму гардеробі українські дизайнери. Практично всі ті, хто на вустах, у кожного буваю в шоурумі.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
0
Так какие они модные тенденции 2013?
Марыся Горобец:
Я обожнюю наш глянець. Ми вам теж постійно щось пропонуємо. Модні тенденції - це те, що йде тільки вам. Навіть якщо це супертренд, але вам це не пасує, це нелогічно - вдягати це.
Дуже важливо мати своє бачення на будь-яку тенденцію. Якщо вам не пасує зелений, а це супертренд, чого вам це вдягати? Тому я закликаю кожного з вас сформувати певний власний стиль і тенденції.

Понравился ответ? Поделись:

Ленок:
0
Как будет развиваться первый украинский видеоглянец?
Марыся Горобец:
Наш канал зрозумів, що ми не просто мода, ми телебачення, яке показує івенти в Україні і за її межами, показуємо дизайнерів, показуємо, як живуть редакції українського і московського глянцю. Це значно більше, ніж мода. Ми плануємо покоряти не тільки Україну. В планах амбіції значно більше. Є інтерес із Грузії і Білорусі. Можливо, будемо розвивати напрямок регіональної франшизи. Головне, що контент постійно обмновлюється. Міжнародні бренди надсилають нам дефіле, бекстейжи, українські дизайнери надають інфо-поводи. Наше завдання - все це міксувати. Ми ставимо великі цілі. Якщо у вас є побажання, ми відкриті. Звертайтеся, пропонуйте ідеї. Наша команда росте і розвивається.
Цього року заплановано понад 10 івентів. Ми тепер будемо ініціювати красиві заходи.

Понравился ответ? Поделись:

Макс:
0
Расскажите, какие передачи вы сейчас ведете, где вас можно лицезреть?
Марыся Горобец:
Окрім того, що я генеральний продю.сер каналу, я веду програму там. Якщо не в ефірі каналу бачите, всі програми можете переглянути на сайті нашого каналу.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
0
А вы любите театр?
Марыся Горобец:
Я люблю театр. Запросіть! :)
Востаннє ходила на Крейзі Хорс. Це не театр, а кабаре.
Театр люблю, але сотаннім часом не вистачає часу.

Понравился ответ? Поделись:

Гуру:
0
Как вы оцениваете уровень организации UFW? Дизайнеры будут дальше бегать за недостающими частями одежды в магазины?
Марыся Горобец:
Я не знаю, що ви маєте на увазі. Форсмажори бувають різні. Може, підбори зламаються...
На сьогодні UFW це професійний тиждень моди, який відповідає всім європейським стандартам. З нами рахується, за нами слідкують, нас відмічають.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999