Задай вопрос Антину Мухарскому

20

10 июля на онлайн-конференции tochka.net побывает автор и ведущий проекта анархо-кабаре «Зеленая лампа» на телеканале ТВi Антон Мухарский.

Антин расскажет о своем новом проекте и планах на будущее.


Задай вопрос Антину Мухарскому прямо сейчас.

 

Ответы 16

Надія:
2
Не страшно? :)
Антин Мухарский:
Доброго дня всім, хто нас бачить, чує і читає.

Інколи буває. Буду лукавим, якщо скажу, що не страшно. Буває інколи страшно. Людині взагалі від народження страшно. І цей страх живе в людині з різних причин – він може боятися смерті, побиття, боятися за близьких... Якщо якась людина скаже, що їй не страшно, то вона збреше. Але страх нам потрібен. Коли ти переборюєш страх, ти стаєш вільнішим. Тому інколи буває страшно. Але ти збираєшся і переступаєш через щось у собі. І потім наступає страшний кайф.

Понравился ответ? Поделись:

Хюррем:
1
Антін, а Вам подобається телеканал ТВі і чи не плануєте переміститися зі своєю "Зеленою лампою" на якийсь інший укр. канал?
Антин Мухарский:
В моєму житті ще не було жодного разу такого ступеню свободи, розкутості, абсолютної відсутності цензури, навіть самоцензури. Те, що ми робимо, це унікальний прецедент для українського телебачення. Наді мною нема нікого. Я - сам собі господар :)
Такого в моєму професійному житті ніколи не було. Завжди приходилося втілювати тою чи іншою мірою спільні, або чиїсь думки, постійно з кимось радитися. А тут - воля. Це дуже цінно.
ТВі - дякую, що такий канал є, що він приютив нас, українських анархістів, дав можливість робити щось в інтелектуальному полі.

Понравился ответ? Поделись:

Жлоб:
1
Ми дивилися і нам було смішно. Але декому - ні. Яка, взагалі, ваша цільова аудиторія, для кого ви робите цей продукт? І друге - а у вас не забагато матів в Зеленій лампі?
Антин Мухарский:
Якщо охарактеризувати навколишню ситуацію в Україні, то матів забагато не буває. Жарт :)
Цільова аудиторія програми - сталий визрівший середній клас. Люди, які можуть дозволити собі мандрувати, цікавитися не тільки бутіками, але й музеями, книжками, кінематографом, це люди, передусім, здатні до аналізу, самоосвіти, з певними культурними уподобаннями.
Тому наша програма дійсно може служити подразником для людей, які звикли до стриманого телебачення. А з іншого боку, ллє бальзам на рани людей, які втомилися від стерильного телебачення. Програма дискусійна, програма неоднозначна. Але головне, що ніхто не лишається байдужим.

Понравился ответ? Поделись:

Ранімий чєлавєк:
1
Які ваші улюблені книги? Кого ви зараз читаєте? Кого порекомендуєте почитати таким, як я(23 роки)??
Антин Мухарский:
Зараз переважно читаю публіцистику, або історичні книжки, або мемуарні твори. Абсолютно втратив інтерес до будь-якої розважальної літератури, белетристики.
Людині, яка має 23 роки, радив би читати усіх українських авторів, серед яких передусім - Андрухович, Винничук, Жадан. Перечитати, якщо не читали, Хвильового, раннього Тичину. І останній роман Антіна Мухарського – «Доба». :)

Понравился ответ? Поделись:

Мирося:
1
Антін, а чому Ви назвали свій проект "Зелена лампа"? Чому не "Синій абажур" або " Червоний ліхтар"?))
Антин Мухарский:
Можна ще «Помаранчевий світильник»... :)
Назва «Зелена лампа» виникла спонтанно. Зелений колір для мене є кольором надії. А нічне світло наштовхує на приємне спілкування. Тому це так поєдналося абсолютно спонтанно. Вже потім я дізнався, що у Гріна є маленьке оповідання, яке називається «Зелена лампа». Там йдеться про англійського міліонера, який взяв з вулиці жебрака, поселив його на Пікаділлі, і оплачував йому все життя з єдиною умовою – щоб той кожного вечора запалював зелену лампу. Через десять років міліонер потрапив у лікарню, втратив весь свій статок. І він зустрічає людину, яку він бачив 10 років тому. І ця людина – це той хлопець, якого він посадив і примусив щодня вмикати зелену лампу. За ці 10 років ця людина вивчилася, стала лікарем. І коли він спитав, що йому принесла зелена лампа, він відповів: «Вона принесла мені все – можливість вчитися. Аналізувати, робити себе і свят навколо кращим». Метафоричне оповідання. Але коли народилася ідея назви програми, з режисерської точки зору мав бути якийсь епіцентр, який збирає все довкола, якийсь магніт, точка. Тому це спершу символ, а вже потім він починає обростати якимись подробицями.

Понравился ответ? Поделись:

Савiк Морозов:
0
Ви б згодилися вести передачу "Свобода слова" з Антiном Мухарським? Особливо з драками та матюками, порваними шароварами та косоворотками?
Антин Мухарский:
Ні.

Понравился ответ? Поделись:

Махно:
0
Антін, а хто б для Вас особисто став найвизначнішим гостем "Зеленої лампи"? В українському масштабі і в світовому масштабі?
Антин Мухарский:
Нажаль, всі ті, кого б я хотів бачити найбільше у «Зеленій лампі», вже не існують у вигляді матеріального тіла: Лєнін, Гітлер, Мао Цзедун, Елвіс Преслі, Т.Г.Шевченко, Леся Українка. Але нині на Україні є постаті такого масштабу, зокрема - Ліна Костенко, Іван Дзюба, Андрухович, Винничук, художник Арсен Савадов. Це все постаті світового масштабу. З ними дуже хочеться поспілкуватися.

Понравился ответ? Поделись:

Зелена лампа:
0
Ви якось будете видозмінювати свій проект, на мій погляд, його треба зробити динамічнішим..? Яка, взагалі, ваша аудиторія? На кого ви орієнтуєтесь? І, до речі, чув, що Ви видали вже кілька книжок - про що вони?
Антин Мухарский:
Почну з книжок. В минулому році вийшов неполіткорректний роман "Доба (сповідь молодого бандерівця)". В цьому році вийшла книжка "Після злучення тварина сумна", куди увійшли три повісті - "Данєцький Х", "Трахнути відьму" та "Смерть малороса" - радикальна українська проза, не бажана для читання людям, яким не виповнився 21 рік.
В цьому році ще планується грандіозне видання першої української "жлобології", де 33 відомих українських письменника, культуролога, художника висловили своє ставлення до теми жлобів і жлобства в українському соціумі, політикумі, культурі. Це буде товстезний мистецький каталог, ілюстрований роботами художників-жлобістів. Презентація відбудеться на львівському форумі видавців.
Найближчим часом проект «Зелена лампа» видозмінювати не будемо. Як на мене, динаміка дуже пристойна.

Понравился ответ? Поделись:

Каріна:
0
Шоу-гьорлз "Вітерець" - це професійні хвойди?
Антин Мухарский:
Звідки такий цинізм і абсолютне нерозуміння театральної естетики? Якщо ноги голі і сісі видні, то обов’язково хвойди? Заздрите?? :)

Дякую дуже всім. До побачення!

Понравился ответ? Поделись:

Павло Гуменюк:
0
Чи хотiли б ви бути продюсером, режисером, хореографом, щоб бути ближче до молодих талантiв?
Антин Мухарский:
Ні. Волію бути ближчим до своїх старших друзів, які є для мене моральними і професійними авторитетами.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр :
0
В наш час приналежнiсть до певноi релiгii - це як партквиток у радянськi часи?
Антин Мухарский:
Я так розумію, мова йде про переважну приналежність привладної верхівки до так званих "цінностей" масковскага православія. Згоден, святе місце пустим не буває. Партквитки поклали, взяли у руки свічки.

Понравился ответ? Поделись:

Олег з Полтави:
0
Пане, Антін. Чи погоджуєтесь Ви з думкою про те, що в сучасній Україні встановився період "зростаючої безвідповідальності", до того ж в усіх галузях життя????? Де шукати правду і чи існує вона взагалі??? (відповіді у стилі Подервянського буде достатньо)=)
Антин Мухарский:
Я б навіть сказав - період тотальної дебілізації. Частково відповідь на це питання можна знайти трохи вище, коли я говорив про відсутність професіоналів в усіх галузях людської діяльності. Нівелюється будь-яке розуміння про професійну честь, гідність і відповідальність. Дивлячись сучасне ТБ, у молоді складається хибне враження, що отак запросто можна стати відомим, популярним, багатим, як це показується в талант-шоу, або вхопити вдачу за бороду, одружившись на черговому холостяку. Все це шлях до тотальних розчарувань і депресій. НЕ ДИВІТЬСЯ ТЕЛЕВІЗОР! (окрім «Зеленої лампи»)
Живіть реальним життям!

Понравился ответ? Поделись:

Теобальд:
0
Антiне Несторовичу, у Вас за всей творчий шлях я нарахував десяток амплуа: актор, конферанс, викладач, художник, ведучий, письменник, ведучий, спiвак. Яка творча професiя Вам не пiдвладна?
Антин Мухарский:
Слюсар-фрезеровщик. Абсолютно нічого не вмію робити руками. Полички падають, цвяхи не тримаються, рослини гинуть. Проте діти у мене прекрасні.

Понравился ответ? Поделись:

Венiамiн:
0
1.Якi у вас релiгiйнi погляди? 2. Якi у вас полiтичнi вподобання? 3. Яка ваша зарплата? Дайте вiдповiдь з максимальною несерйознiстю
Антин Мухарский:
1. Широкі (з привалюванням християнських цінностей)
2. Ненавиджу політику.
3. Я вже 13 років офіційно не отримую зарплати. Все, що я заробляю, це не зарплата, а гонорари за певні виконані роботи.
Ніщо так не розбещує і не деморалізує, як виплачувана вчасно маленька зарплата.

Понравился ответ? Поделись:

Карпо:
0
Патрiотизм - любов до украiнцiв чи ненависть до ворогiв Украiни?
Антин Мухарский:
Патріотизм, нажаль, найчастіше - останній прихисток непрофесіоналів. Нещодавно мав на Західній Україні випадок - люди організовували фестиваль патріотичної пісні. Найбільш непрофесійної організації свята я не зустрічав ніколи в своєму житті. І все ховалося за слоганами "Ми ж це робимо на благо України!". І така ситуація в різних варіаціях зустрічалася мені досить часто. Люди, елементарно не виконуючи базових професійних обов’язків, списують свої недоліки на начебто благі цілі, яким вони служать. Це велика біда. Українцям і українству треба передусім ставати професіоналами і чесно робити свою справу на своєму маленькому плацдармі.

Понравился ответ? Поделись:

Мама анархія:
0
Антін, чому у вашій програмі такі вульгарні дівки? Та ще й неграмотні? Невже кращих не знайшли?!
Антин Мухарский:
У нас прекрасні дівчата! Своїми грудьми їх виплакала сучасна Україна. Вийдіть на Хрещатик, подивіться на переважну більшість розважальних шоу, усюди - балет «Вітерець». В головах порожньо, проте тіло прекрасне. Це об’єктивна реальність.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999