Ольга Мартыновская на tochka.net

19

В эту пятницу состоится онлайн-конференция на tochka.net с победительницей проекта «МастерШеф 3» Ольгой Мартыновской, которая расскажет самые интересные подробности проекта.

Узнай у Ольги, с кем на проекте «МастерШеф 3» ей было комфортней всего работать, какие отношения Мартыновскую связывают с Олегом Кошевым, а также приятно ли ей было получить подарок от самого Эктора Хименес-Браво.

Задавай свои вопросы Ольге.

Ответы 14

максим:
3
с какими учасниками мастер шефа вы дружите после проекта! желаю вам удачи
Ольга Мартыновская:
Доброго дня! Вітаю всіх учасників, читачів та глядачів з наступаючим Новим роком! Бажаю гарного здоров’я, щастя, успіхів в усіх ваших починаннях. Нехай ваші мрії збуваються кожного дня, а не лише в новому році :)
Дякую! Ні для кого не секрет (або ж відкрию вам секрет), що з Сергієм Чібарем ми продовжуємо спілкуватись, і більше того – дружити. Частенько бачимось, спілкуємось по телефону, він приїжджав до мене в гості. Часто бачимось і ведемо переписку з Андрієм Колесником – він прекрасна людина і хороший товариш. Бачились з Мариною Шевченко, Анею Жигалюк – це моя улюблена подружка. З Анатолієм Цуперяком ми також ведемо переписку – це маленький звіт один одному, у кого які успіхи, хто чим займається. В принципі недружніх стосунків не з ким не склалося, дякуючи Богу. Всі ми спілкуємось. Можливо, хтось через зуби, але з посмішкою :)

Понравился ответ? Поделись:

максим:
3
вы есть в вконтакте если есть то как подписаны
Ольга Мартыновская:
Я є – Ольга Мартиновська. Я не підписана ніяким ніком, хоча різних прізвиськ у мене вистачає. Будь ласка, вступайте, я прийму Вас в друзі! Хоча не знаю, можливо зараз вже створені якісь фейки, я не дуже компетентна в соціальних мережах.

Понравился ответ? Поделись:

Катюша:
3
Здравствуйте, Ольга) Вы очень талантливая и я очень рада что вы победили) Как ваша жизнь? Скажите, тяжело ли было на проекте? Ожидали ли вы что вы сможете победить? С кем здружились за время проекта, а с кем было больше всего разногласий?) Заранее спасибо за ответы) Передай те пожалуйста привет Катюше из города Николаев**))
Ольга Мартыновская:
Дуже дякую, Катюша! Моя землячка, Катюша з Миколаєва, привіт тобі! Дякую за такі теплі слова!
Чи очікувала я, що зможу перемогти? В принципі, з такою ціллю, мрією там намірам я йшла на проект «Мастер-Шеф». Спочатку ціль була – просто взяти участь в проекті. Але чим більше людина має, тим більше вона хоче. Коли я вже почала брати участь в проекті, звісно захотілося перемоги і нічого іншого. Ми здружилися з Андрієм, з Сергієм. І з ними ж ми більш за все дискутували, культурно сварились з приводу кулінарних і життєвих тем, з приводу відносин. Такий у нас був контраст – дружба на базі дискусій.

Понравился ответ? Поделись:

максим:
0
вы во францию поехали с сергеям чибарем или сама!
Ольга Мартыновская:
До Франції я ще не поїхала – лише 30 грудня у мене літак. Я лечу до Франції на три місяці навчання. А Сергій обов’язково прилетить до мене трішки пізніше. Ми запланували нашу поїздку на кінець березня. Думаю, що все буде добре, і у Сергія також буде час – і ми обов’язково проведемо разом такий тиждень весняних канікул біля Ейфелевої вежі. Як я і обіцяла, обов’язково буде фотозвіт.

Понравился ответ? Поделись:

максим:
0
сложно било готовит карту украины на мастер шеф
Ольга Мартыновская:
Дякую, Максим, за запитання! Це насправді один з найскладніших конкурсів за весь проект. Так, це було складно. По-перше в тому, що коли ми почали аналізувати, в якій області яка страва є специфічною, властивою саме цій області, ми зрозуміли, що такого чіткого гастрономічного розподілення в Україні немає. Голубці, деруни, налисники, борщ – це готують скрізь (єдине, що борщ може бути по-полтавські, по-закарпатьскі) В цьому плані було важко – саме віднайти ту страву, яка буде відповідати тій чи іншій адміністративній одиниці . Плюс ця карта була справді величезною. Мабуть по телевізору ви не відчули, наскільки великою була ця карта. Ми оббігали її кругами, ми готували-готували-готували ці чотири години – і все одно за кількістю було мало продуктів, щоб заповнити сантиметр до сантиметру. При цьому ми не зупинялися на жодну хвилину, весь час були в роботі. Дякую, що Ви мені про це нагадали! Аж мурашки пішли по тілу :)

Я всім щиро дякую за запитання! Сподіваюсь вам сподобалось та відповіді мої були повноцінними! З наступаючим Новим роком! Мрійте – мрії збуваються! Всього найкращого! Приходьте на кастинги четвертого сезону. «Майстер-Шеф» - це круто, це цікаво, це перспективно! Дякую, до нових зустрічей!

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
0
Ольго скажіть будь-ласка чи плануєте Ви в майбутньому співпрацювати в кулінаріі зі своїм другом сергієм Чібарем, і чим він зараз займається.Дякую
Ольга Мартыновская:
Дякую за запитання! Мабуть Сергій краще б відповів на це питання :) Життя така штука, може повернути в будь-який напрямок. Тому, як станеться завтра, як повернуться наші відносини з Сергієм, це ще невідомо. І чи ще захоче Сергій зі мною співпрацювати. Звісно, я б дуже хотіла зі своїми друзями створити власний бізнес, власну справу – і вести її з надійними людьми, яких я вже добре знаю. Я щиро вірю і надіюсь, що Сергій не знехтує нашою дружбою і прийде мені на допомогу в сфері кулінарії. Можливо він буде піарщиком, тому що його основна справа – це телебачення. А чи захоче він все ж таки повертатись до кулінарії? Я все ж таки вірю, що так.

Понравился ответ? Поделись:

Виталий:
0
Добрый день, с кем вы больше всего подружились на проекте? Чем планируете теперь заниматься? Какие у вас еще хобби, кроме кулинарии?
Ольга Мартыновская:
Стосовно дружби на проекті – читайте відповідь вище. Я планую займатись кулінарію, навчанням У Франції, отриманням диплому та статусу, хочу набути відчуття професіонала. З дитинства моє хобі – це музика, я займалась грою на фортепіано і закінчила музичну школу. Також це спорт, який супроводжує мене з дитинства. Мій тато – вчитель фізкультури, тому я компетентна майже в усіх видах спорту, але потрошку. Також люблю читати книги у вільний час. Також можу назвати одним з хобі флористику. Зараз, після проходження стажування, я досі цікавлюсь квітами.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Приветик, Оля! У меня к тебе три очень весёлых вопроса, постарайся на них ответить, только если можно, то честно: 1. Какой у тебя рост? 2. Какой у тебя размер ноги? 3. Правда ли, что у тебя размер ноги маленький?
Ольга Мартыновская:
Питання дійсно кумедні :) У мене 173 см., Розмір ноги – це таке питання, з якого я завжди комплексувала, але куди вже дінешся від цього розміру – він у мене 40. Тому неправда, що він маленький :) Але тато мене завжди заспокоював: широка нога, тому буду впевнено стояти на землі і впевнено марширувати до своїх успіхів та цілей :)

Понравился ответ? Поделись:

Надя Лазько:
0
Здравствуйте Оля! Скажите пожалуйста,были ли у вас какие то знаки,предчувствия возможно сны что именно вы будете победителем ? И закончили ли вы обучения в школе Le Cordon Bleu? Спасибо:-)
Ольга Мартыновская:
Навчання в школі ще не починала. З великим бажанням і нетерпінням чекаю 6 січня, коли я зберу свій рюкзачок з необхідним приладдям і піду до цієї школи. Ще трішки залишилось. Обов’язково розповів всім, як проходило і закінчилось моє навчання. А ніяких передчуттів та снів не було. Я чекала, намагалась прислухатись і придивитись, згадати всі свої сни, прочитати про них в соннику. Але їх не було. Єдине, що можу згадати, це те, що влітку, коли вже почався «Мастер-Шеф», у нас дома прибилось три кішечки і всі народили по п’ять кошенят – у нас в родині вважається, що це до гарних великих прибутків. Більше нічого такого містичного не було.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Олечка!Вы самая лучшая!Поздравляем с победой!Из города Днепроптеровска!Немогли бы Вы,передать привет-Марине из Днепропетровска))Спасибо!С НОВЫМ ГОДОМ!Счастья,здоровья,любви и конечно удачи!Мы Вас любим!!!!!!!
Ольга Мартыновская:
Дякую! Це не питання, а побажання! Я також Вам, Марина із Дніпропетровська, передаю привіт! Вас також з наступаючими новорічними та різдвяними святами! Бажаю Вам всього найкращого і найтеплішого в наступаючому Новому році! Дякую за гарні слова!

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Ольчка скажіть будь-ласка 3 секрети щоб добитися успіху?
Ольга Мартыновская:
Для мене самої це поки що секрет :) Я думаю, у кожного свої шляхи досягнення успіху. Але основні загальноприйняті – це цілеспрямованість, постійний розвиток і віра (в себе, в мрію, в Бога, в свою справу – треба бути просто наповненим вірою).

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Олічко скажіть як ви будете святкувати Новий рік?А також як ви гадаєте в новорічну ніч,щоб збулися ваі бажання?
Ольга Мартыновская:
Новий рік я буду святкувати вже не в Україні, а у Франції. Я хочу зустріти його сама, з келихом смачного ігристого шампанського, з прекрасним кусочком французького сиру, який я обожнюю, та з багетом. Я хочу провести його наодинці зі своїми думками, саме в цю ніч підвести підсумки року, який приходить, розставити по поличкам свої плани на наступний рік, щоб все було організовано та раціонально, вдихнути новорічного повітря і з новими силами та натхненням піти до школи на навчання. А загадаю в новорічну ніч, як завжди, здоров’я та благополуччя для рідних та батьків, які мене підтримували весь цей час, завдяки яким я маю все, що я маю. А конкретно все ж таки загадаю отримати повноцінний диплом кулінара.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Що ви порадите,щоб стати розумною,освіченою людиною?Книги якісь порадьте,для розуму?
Ольга Мартыновская:
Книги – це взагалі таблетки для розуму, їх обов’язково читати. Взагалі, читати дуже важливо для того, щоб бути розумною людиною. І незалежно від того, читаєте ви пресу, художню літературу, історичну, наукові книжки – читання змушує постійно безупинно працювати розум. Це розвиває пам’ять і логіку. Ніколи не читайте, якщо вам сказали, що ось цю книгу необхідно прочитати, тоді все в тебе зміниться, ти станеш розумною та освіченою і можеш йти на «Что? Где? Когда?». Ні. Читайте ті книги, які для вас цікаві, те, що ви вважаєте для себе важливим, – саме це піде на користь.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Що потрібно зробити щоб здійснити свою мрію?Наприклад я дуже хочу стати співачкою.Порадьте будь-ласка щось.
Ольга Мартыновская:
Щоб здійснити свою мрію, до мрії треба йти. Вже прекрасно, що у Вас є мрія, тому що за моїми спостереженнями у багатьох людей мрії як такої немає. Або ж вона дуже абстрактна. Мріючи, конкретизуйте свою мрію, робіть все необхідне – маленькими кроками, сходинка за сходинкою Ви будете наближатися до своєї мрії. Обов’язково займайтесь постійним саморозвитком, ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Завжди пам’ятайте, що може бути краще і треба, щоб було краще. Як вам стати співачкою, на жаль, я порадити не можу, тому що у мене взагалі відсутня здатність до співу – в мне немає слуху та голосу, хоча я і закінчила музикальну школу. Але, на жаль, такими здібностями Господь мене не наділив. З кулінарії я могла б щось порадити. Просто працюйте над собою і йдіть до своєї мрії.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999