Тоня Матвиенко и Арсен Мирзоян в гостях у E-motion

5 20

25 марта в 11.00 Тоня Матвиенко и Арсен Мирзоян ответят на все вопросы читателей E-motion.tochka.net Артисты расскажут о том, как принимали участие и открывали для себя новые танцевальные постановки в проекте "Страсти на паркете". Так же поделятся историей о дуэтной песне Ивана-Купала, на которую уже снят клип.

Ответы 22

Віка:
10
Ви любите тоню?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Доброго ранку всім, хто нас зараз бачить! Дякуємо, що ви сьогодні з нами в ранковий час! Ми раді тому, що ви з нами - значить ми ще цікаві :)

Арсен: Так.

Понравился ответ? Поделись:

ОЛЕКСАНДР:
9
Арсене, чи часто Ви подорожуєте? Чи є у Вас якась творча мрія? І ще одне, чи не могли б Ви хоч інколи викладати в інтернет акорди (ноти, таби) Ваших пісень? Нам, слухачам, хочеться грати Ваші пісні на гітарі. Можливо у Вас і ваших музикантів є ноти Ваших пісень на фортепіано ? Будь-ласка викладайте хоч якісь записи!!! Для нас, слухачів це важливо!!! Дякую за увагу))))
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Скажу, що я не часто подорожую, можливо, таке бажання і є, але завжди пріоритетом була моя власна творча составляюча - вона якось не співпадає з моїм бажанням подорожувати. Тому такої нав'язливої ідеї немає. Я більш люблю активний відпочинок, а це не обов'язково пов'язано з подорожами. Мені в принципі вистачає території нашої України для повноцінного відпочинку. А щодо акордів, пісень і нот - то колись мова про це йшлась. Я хотів попросити музикантів, щоб вони робили цифровки і записували ноти. Зараз вони все знають на пам'ять, але ж архіви десь залишились. Зараз ми не дуже часто бачимось і якось ми цей момент знову і знову пропускаємо. Але я обіцяю, що ми це зробимо.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
4
Тоня і Арсен, по гороскопу ви відповідно Овен та Телец. Обидва знаки дуже "вперті". Як вам разом вдається ужитись ?. Хто першим поступається своєю "впертістю" ?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Якби проблема була тільки в цьому :)
Арсен: Так, ми дуже вперті, ми обоє розуміємо, що поступатися ніхто не буде, тому ми просто лишаємось при своїй думці. Іноді є компроміси. Людина має бути впертою, це не є недоліком.
Тоня: Мені здається, що я не дуже вперта. Мені подобається, що Арсен по гороскопу Телець і що він впертий.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
3
Коли Ви плануєте випустити третій альбом? Я знаю, що склад гурту "Бабурка" на початку його існування був інший (знаю, що і назва була інша), що сприяло зміненню музикантів в гурті? Як Ви познайомились з теперішніми учасниками групи?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Насправді нічого дивного: є музиканти, які прогресують, а є - які не прогресують. Склад - це запорожці, з якими я давно познайомився на запорізьких майданчиках, всі ми один одного добре знаємо і поважаємо за те, що колись ми лишились в строю. Без якихось мотивацій, просто на власному ентузіазмі ми мали ту ж саму впертість і бажання бути професіоналами.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина :
3
Антоніна та Арсен скажіть ,як у Вас ,виникла ідея створити кліп на пісню Івана Купала .Хто перший вирішив взагалі створити кліп разом .І ,які плани у Вас,на майбутне чи плануєте записати разом диск .
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Я тут ні до чого, я тільки в 2011 році заспівала з Арсеном дуетну пісню. А все інше - це суто творчість Арсена, я навіть не знала, що на цю пісню буде кліп.
Арсен: Можу відкрити секрет, що так само і я не знав, що буде кліп на цю пісню. Це була ідея режисера Кадіма Тарасова, я гадаю, що йому вдалося нас всіх надурити :) Але результат мені дуже подобається.
Тоня: Свою спільну творчість ми ніяк не плануємо. У нас окрема творчість, різні жанри, різна аудиторія. У нас лише один раз була дуетна пісня. Ребрендінга не буде :)

Понравился ответ? Поделись:

ВІКА:
2
ТОНЯ, Я ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ БАЖАЮ ВАМ ЩАСТЯ З АРСЕНОМ! Ви чудова пара і прекрасні виконавці...Слідкуючи за вашими, Тоня, інтерв"ю, я зрозуміла, що ви вірите в Бога. А скажіть, будь-ласка, як ви ставитесь до посту, чи дотримуєтесь ви його?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: В першу чергу, хочу подякувати за добрі слова, бо їх зараз мало. Зовсім мало. Так, я вірю в Бога. Можу розказати, коли в сім’ї батьки постувати, мене вони не примушували, бо я була ще дитиною і мій організм повинен був повноцінно розвиватися. А зараз, ви знаєте, що коли людина в дорозі, то вона може не дотримуватись посту, а я - постійно в дорозі. Як ви бачите, що я не є повною людиною, тому мені здається, що якщо я буду постувати, то це буде виснажливим для мого організму.
Арсен: Я можу сказати, що постував лише два рази. І більше повторювати не збираюсь, бо з такими фізичними і емоційними навантаженням це просто нереально. Особливо, коли це турові поїздки і знайти пістне харчування дуже складно.

Понравился ответ? Поделись:

Любовь Восточная:
2
Споете? Все права зарегистрированы. Для вас двоих написала. Мы любим вопреки. 1. Пеплом ложится на Землю туман, Кажется, вечность наш длится роман. Мы обнимаем друг друга любя, И ненавидим за это себя! Разные судьбы и разные сны, Мы словно воздух друг другу нужны. Мне не согреться на этой Земле, Если тебя, тебя, рядом нет! П-в. Мы любим вопреки, Мы из противоречий. Прощаемся до встречи, Касанием руки. Мы любим вопреки, Всему, что есть на свете. Никто нас не заметит, Мы как слова легки! 2. Кем же придумана эта игра? Все точно так же, как было вчера Если я камнем сорвусь с высоты, Следом за мною оступишься ты. Мы с тобой квиты, ты день, а я – ночь, Вряд ли нам кто-то сумеет помочь. Не угасая, пылает свеча, Нам не расстаться с тобою сейчас! Любовь Восточная 096 81 777 45 blv80@ukr.net
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Вибачте, але я не співаю на російській мові.
Арсен: Знаєте, я звик розповідати про кохання, не використовуючи ці терміни. Тому це трохи не моє. Дякую, Любов, але в принципі я більше займаюсь українською творчістю і навіть обурююсь сам на себе, коли пишу російською, але такі випадки бувають. Якщо це є, то це якісь виключні моменти, бонус треки в альбомах, щось додаткове, це не філософія цілих альбомі або концертів.

Понравился ответ? Поделись:

Віка:
2
Хто ви по гороскопу?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Я - Овен. Арсен: Я - Телець.

Понравился ответ? Поделись:

Віка:
2
Яка найулюбленіша пісня є у вашому репертуарі, чому?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: У мене це залежить від настрою. Нещодавно була репетиція, і два твори ми робили в акустичній версії. І пісня "Мавка" на сьогоднішній момент мені до душі.
Арсен: Я люблю абсолютно все. Але, щоб воно було справжнім. Я в музиці люблю слухати віртуозів, і це не залежить від стилю чи напрямку музики. Я не люблю комп'ютери, я люблю живе виконання, коли людина майстерно опановує музичний інструмент і доводить всім, що вона найкраща. Оце я люблю.

Понравился ответ? Поделись:

віка:
1
Тоня, я від щирого серця бажаю вам з Арсеном щастя і творчого росту...судячи, з ваших інтерв"ю ви віруючі, а скажіть будь-ласка, як ви ставитесь до посту, чи дотримувались колись?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Читайте, будь ласка, відповідь вище.

Понравился ответ? Поделись:

сергій:
1
Тоня і Арсен. Ви часто окремо приїжджали до Тернополя. Цікаво чи можна буде якось найближчим часом побачити в цьому місті разом і як вам взагалі Тернопіль.
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Так, я дуже часто в Тернополі. Найближчим часом взагалі важко щось планувати, бо професія артист зараз взагалі неактуальна. Дійсно, немає виступів і концертів, бо все-таки концерт - це "розвага" людей. Можливо, зараз до концертів вже відносяться не так скептично, як ще два місяці назад. Думаю, що все налагодиться і буде робота. Взагалі я переживаю про те, щоб все у нас в Україні налагодилося. З Арсеном виступів не планується.
Арсен: Я не можу зараз підтвердити. Запланований тур Західною Україною одразу після Пасхи, якщо я точно пам'ятаю, Тернопіль - це 22 квітня. Але слідкуйте за рекламою, дати туру з'являться незабаром.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Які ваші найулюбленніші книги і фільми?чи можливо серіали?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Зараз ми на ніч дивимось "Теорію великого вибуху".
Арсен: Я більше люблю поезію, і просто сам для себе більше читаю поетів, бо це стан. І як людина, яка пише, я хочу зрозуміти автора, не в плані тексту, який він передає, а в якому емоційному стані він це написав. Останній поет, якого перечитував, це Тарас Григорович Шевченко "Кобзар". Це не якійсь піар, це дійсно пов'язано з підготовкою до 200-річча, тому, як кажуть, освічений - значить озброєний.
Тоня: Я люблю психологічні книжки. В них я знаходжу порятунок. Я думаю, що у кожної людини бувають такі моменти, коли трапляється така "стіна", якийсь тупік, якісь нерозуміння, чому так відбувається і що далі повинно відбутися. Це я говорю загалом, про мій навколишній світ.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Арсен і Тонічка я дуже мрію стати співачкою із самого дитинства!Мені 16 років,я займаюсь вокалом всього лише перший рік.Порадьте будь-ласка що мені робити і як йти до своєї мріЇ?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Я раджу дійсно шукати і знайти себе. Дивно чи не дивно, але можу процитувати Святослава Вакарчука, який комусь побажав, що не треба мріяти про велику сцену, натовп і промінь світла, який світить на тебе, - просто співай, роби свою справу, головне - щоб цей промінь світла зверху проходив крізь тебе. І тоді додасться все - і велика сцена, і натовп.
Тоня: Мрія любить, коли про неї не просто мріють. Вона любить кроки і дії. От Ви вже зробили один крок до своєї мрії. Будь ласка, не зупиняйтеся, бо мрії дійсно здійснюються.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Із скількох років ви займаєтесь вокалом?Що можете підказати починаючим артистам?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Можна назвати це школою вокалу - те, що робив я. Мене завжди цікавили вокальні прийоми, які використовують американські рок-співаки. Цього не було в жодних вокальних школах, викладачі взагалі не розуміли, до чого це. Бо так, ніби, неправильно. Тоді я просто ставив касету гурту "Skid Row" ("Monkey Business"), і просто як пародист намагався перейняти манеру та подачу. І так потроху, засвоював техніку, саме як рок-виконавець.
Тоня: Я займаюся вокалом з 10 років. Якщо Ви хочете в майбутньому бути професійним співаком, то співати треба, мабуть, кожен день. І треба вибирати такі пісні, які більш-менш підходять до вашого голосу, це ви повинні почути самі. Голос можна розвивати і навіть змінювати. Якщо є можливість, то було б дуже добре освоїти нотну грамоту. Якщо у Вас не абсолютний слух, дуже важливо уміти не тільки гарно співати, а ще і чисто співати. Тому музичний інструмент фортепіано (розпівка) буде дуже відшліфовувати та чистити ваш голос. Так що - точіть та відточуйте. І тоді той промінь, про який казав Арсен, пройде через вас і вас почують.
Арсен: Все просто: є данні - є дар. Так само, як у спортсменів є данні до якогось виду спорту, але ці люди наполегливо тренуються кожного дня. Тобто мати дар і данні - це не значить, що ти чогось досягнеш, нічого не роблячи. Це важка праця.

Понравился ответ? Поделись:

Павло:
0
Доброго дня!!! Моє питання адресоване Арсену. Арсене, як Ви відноситесь, до того, що хтось співає ваші пісні, записуючи cover-версії? І чи слухали, Ви хоч якусь з них? Дякую!!!!!!!!
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Я нормально до цього ставлюся. Тільки вчора слухав двох хлопців, які виконували пісню "Стрелы".

Понравился ответ? Поделись:

Света!:
0
Арсен, вам не стыдно было бросать семью из за Тониных денег? Вернее денег её мамы? Видели по ТВ её нехилый домик и обстановочку, и вы там как король лежите в кровати, а Тоня вам носочки напяливает. Видно, что она вас очень любит, а вы - сомневаюсь.
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Ви знаєте, Світлана, соромно мені було якби я поступив нечесно. Про які гроші Ви кажете, я взагалі не розумію. І сама фраза про родину недоречна. Я пішов від дружини, а на від дітей. Що Вам ще додати? Будьте щасливі.

Понравился ответ? Поделись:

Ірина:
0
Чи плануєте Ви записати спільну композиці?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Колись планували, гадаю, що при нагоді ми обов'язково це зробимо. Зараз просто трохи інші плани.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Слава Україні! у мене запитання не про творчість сьогодні. Арсене, чи готовий ти йти боронити країну якщо доведеться? твої пости на фейсбуці досить жорсткі з цього приводу, але що в реальності ти готовий робити і як?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Героям слава! В реальності я готовий поступити як обізнаний громадянин України. В соцмережі Фейсбук я дозволяю собі свій емоційний стан, ненормативну лексику, але 23.03 я висловив свою позицію і більше не хочу розмовляти про політику. Хочу побажати всім українцям, щоб на сьогоднішній день люди вірили лише фактам, бо насправді інтернет-ресурсам не можна вірити, поки не буде відеозвернень. Як приклад - звернення російських акторів, які нібито підтримують політику Путіна. Але Армен Джигарханян це спростував, заявив, що нічого не підписував. Тому, повторюсь, прошу вірити лише фактам.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Тонь, но не всім же дано співати . Декому треба і космічні ракети в космос запускати . :)
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Ну, так:)
Арсен: Якщо в Україні побудують щось подібне до "Байконуру", я з радістю приїду з концертною програмою на урочисте відкриття :)

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Арсен, а що за червона ниточка в вас на руці ???
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Арсен: Це корпоративна мітка резидентів "Камеді Клаб Україна" :) Одразу привіт Дмитру Рупчєву і Миколі Атанову. Коля, вітаю з народженням дитини! Тепер, ти - папа!
Друзі, ми закінчили :) Нагадаємо, що сьогодні церемонія нагородження премії "Юна", в мене сьогодні ніби має бути святковий настрій, але я як Ді Капріо, який не отримує статуеток, знаходжусь в такому ж стані :) Дякую за те, що номінований. Мені не потрібні статуетки, мені потрібні мої слухачі, ніякі звання і премії не порівняються з народним визнанням. Друзі, любить Україну! Не вірте нікому, вірте лише собі. Бо ви - це те, що ви думаєте. Тому любить Україну і лишайтесь українцями, не йдіть на поводу у політиків, якими б вони не були, хорошими чи поганими! Нікому не вірте і лишайтесь українцями!
Тоня: Хочу всім подякувати за те, що у мене є такі чудові прихильники! Ви мене надихаєте, ви даєте мені стимул! Я дуже хочу, щоб у вас все було дуже добре в сім'ях, щоб ви були здорові і не переживали. Слава Україні!

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Привіт Тонічка і Арсен!Скажіть які вашу співочі голоси?альт сопранно?
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: В школі я була другим альтом, і я розумію, чого. Бо весь мій спів був лише першою октавою. А зараз я можу бути і другим альтом і мецо сопрано. Я використовую весь свій потенціал. І точно назвати, який в мене голос, я навіть не можу.
Арсен: В школі я був крайній правий нападник :) Так само весь спів мого тренера був лише першої октавою. А від себе додам, що я чітко розумію, що мій голос це стовідсотковий тенор. Такий "легирований" тенор.

Понравился ответ? Поделись:

Ліна:
0
Арсене,Тоню,чи завітаєте ви з концертом в м.Черкаси? Дуже хочу попасти до вас на концерт!!!!
Тоня Матвиенко, Арсен Мирзоян:
Тоня: Обов'язково. Але зараз у мене немає концертів.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (5)

символов 999
  • Гость 10 лет назад

    Классика! Армянин и тупая блондинка!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 10 лет назад

    Естественно , что о негативных людях будут говорить негативно .Тут показной патриотизм ради выгоды прославится и пиара ! Антонина Матвиенко - ш...-разлучница , а Арсен - еще тот ....Так что у людей есть уши , глаза , ум ,чтоб понять и видеть, кто есть кто

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 10 лет назад

    Ого, чому такі негативні коментарі?
    Чудові артисти, красиві люди. Бажаю їм щастя і успіхів у їхній творчості.
    І дякую за патріотизм!!! МОЛОДЦІ!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 10 лет назад

    Обе моральные уроды

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 10 лет назад

    Одна разбила семью, другой бросил детей.

    Прокомментировать Мне нравится