Михаил Мирка в гостях у Tochka.net

18

Михаил Мирка представляет команду Тамары Гвердцители в финале шоу «Голос країни 4». Начинающий артист обошел многих талантливых вокалистов и удостоился чести не только попасть в команду к легендарной Тамаре Гвердцители, но и представлять ее команду в финале.

Большой опыт талантливой певицы помог Михаилу Мирке состояться как артисту. Какие ценные советы Тамара Гвердцители давала Михаилу и как он готовится к финалу, ты можешь узнать у него лично.

Свои вопросы для Михаила Мирки оставляй здесь, и уже в эту пятницу (5 июня) в 15:00 певец ответит на них.

Ответы 19

Серж:
6
Миша ,я видел запись от 1+1 и там было,что ты продал ноутбук ради того ,что бы приехать на кастинг "Голоса".Сейчас ты весь такой: в смокинге , с галстуком. Откуда ты берешь деньги на все это,если у тебя не хватает даже на проезд????
Михаил Мирка:
Всім доброго дня! Я дуже радий, що маю можливість з вами поспілкуватись і відповісти на ваші запитання!
Так, я дійсно продав ноутбук, тому що я не мав коштів, щоб доїхати до Києва і Київ я дуже мало знав. Але я за цим не жалкую - ноутбук буде, а такий шанс, як Голос країни буває, можливо раз в житті. А ноутбук можна ще буде купити. Справа не в ноуті, а в тому, щоб ми були здорові і щасливі.

Понравился ответ? Поделись:

Юра Курта:
5
Міша,привіт!!!Пам"ятаєш мене:? У тебе була дівчина?І скільки ви зустрічались? дякую за відповідь)))
Михаил Мирка:
В мене було небагато дівчат. Бувало по-різному. Якщо ти зустрічаєшся з людиною, але ваші думки розходяться, то який в цьому сенс? Щоб зустрічатися з людною треба, перш за все, довіряти людині - з кожним днем ваші відносини мають ставати кращими і кращими. А якщо ви не довіряєте один одному, тоді краще не ризикувати.

Понравился ответ? Поделись:

Недруг:
5
Привіт,які відносини у тебе з твоїми суперниками у фіналі?З Ігорем,з Ольгою,з Марленом?
Михаил Мирка:
Відносини у мене з Марленом, Олечкою і Ігорем - нормальні, людські, ми поважаємо один одного, нормально спілкуємось. Звісно, є конкуренція, але все ж таки ми люди. Ми вже переможці – той, хто залишився один в команді у тренера. Ми поважаємо один одного. Ми нормально спілкуємось, мені приємно, що є такі люди в Києві - кожен з нас від якоїсь частини країни (Оля з Вінниці, Марлен з Криму, Ігор з Києва, я з Західної України), але всі ми єдині і дружні, намагаємось не показувати свою конкуренцію. Це шоу і треба сприймати його на належному рівні.

Понравился ответ? Поделись:

Серж:
5
Опять этот вопрос,у тебя не был денег,что бы приехать на кастинг ..а Сейчас ты уже с айфоном.Откуда это все?Тебе покупает Тамара Михайловна? Удачи тебе.
Михаил Мирка:
Так, у мене є айфон 4 - мені його подарував друг, який привозить айфони з Америки. Він дав мені розстрочку на пару місяців. Через пару місяців я маю віддати йому гроші за айфон. Чесно кажучи, я заліз в борги.

Понравился ответ? Поделись:

Люда:
3
Миша, чему учит тебя Тамара Гвердцители? Насколько важна для тебя победа?
Михаил Мирка:
Перш за все, вона вчить мене бути людиною і відноситись до людей з повагою і любов'ю, віддаватись не на сто відсотків, а на двісті п’ятдесят. Вона дуже велика і водночас дуже проста жінка, без пафосу і зіркової хвороби. Вони для мене друга мама, духовна мама. Я її дуже люблю і поважаю за те, що вона сприймає людей такими, які вони є, і дає їм путівку в життя – це насправді для мене дуже важливо. Перемога для мене дуже важлива – це, мабуть, мрія всього мого життя. Але це вже - як ви вирішите, як ми заспіваємо і покажемо себе. Зараз тяжко сказати, бо в фіналі буде дуже тяжко. Для кожного перемога означає щось своє, це дуже тяжко пояснити.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
2
Михайло, хто з дівчат-учасників сподобався на проекті, з ким спілкуєшся, маєш дружні стосунки?
Михаил Мирка:
З усіма дівчатами спілкуюсь - ми вітаємось, нормальні людські стосунки.

Понравился ответ? Поделись:

Руся:
1
Міша, я за тебе вболіваю і бажаю тобі успіху! А питання у мене таке. Хто твій найбільший друг на проекті? З ким з учасників тобі найлегше спілкуватися і чому? Чи є у тебе друзі серед фіналістів?
Михаил Мирка:
Я дуже дякую Вам! Ви розумієте, що я дружу і спілкуюсь з усіма учасниками. А друзі в житті бувають досить рідко. У мене є друзі в селі, які зі мною виросли, які підтримують мене зі школи, коли я по весіллям співав, які мене підтримали ще до "Голосу", є друзі у Львові. Я поважаю всіх учасників - дуже сильні голоси і дуже талановиті люди. Я насправді вдячний всім!

Понравился ответ? Поделись:

Иван :
1
Михаил привет! А кто тебе создал официальный сайт! Желаю тебе победы!
Михаил Мирка:
Сайт створив один хлопець, який почув мій виступ. Я йому дуже сильно вдячний - Юра, дякую тобі!

Понравился ответ? Поделись:

Наталья:
1
Михаил, здравствуйте! Расскажите, как выглядит "Голос країни" изнутри? Какие интересные моменты не показывают зрителям?)) Спасибо!
Михаил Мирка:
Дякую Вам також! Багато цікавих моментів - коли ми просто дуріємо, багато життєрадісних нюансів. Не все записується на камеру та мобільний телефон. Навіть не можу сказати.

Понравился ответ? Поделись:

Светлана:
1
Миша, твоя мама не ревнует к Тамаре Гвердцители? Мне кажется, что вы с Тамарой уже стали родными :).
Михаил Мирка:
Ні, чому мама має ревнувати? Це так смішно. Мама з великою повагою ставиться до Тамари Михайлівни, як до співачки та до людини. Їй лише приємно з того, що я представляю її команду. Тому, навіть не може бути такої думки. І мені дуже приємно, що вона мій тренер.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
1
Чи є в тебе якась грань, яку ти ще не показав глядачам? Плануєш це зробити в фіналі? Розкажи, чим узагалі дивуватимеш у неділю?
Михаил Мирка:
Так, я буду намагатись здивувати піснею. Я буду намагатись включити іншу манеру голосу – не оперну і не естрадну, зробити щось, чого ще не було. Щось більш драйвовіше, з хрипотою. Я буду намагатись показати вам, що я не є одноплановим виконавцем.

Понравился ответ? Поделись:

Борис:
1
Михайле, нещодавно ти довів сувору Тамару Гвердцителі до сліз. А коли ти сам плакав востаннє? Як вважаєш, чи достойна це справа для чоловіка?
Михаил Мирка:
Знаєте, є така приказка: "І сильні чоловіки плачуть". Так дійсно і є. Це були сльози радості. Я - досить сентиментальна людина і не вважаю, що в цьому є щось погане або людина слабка. Просто мені настільки стало приємно в той час, коли я відчув, що коли мій тренер плаче - справжня леді, жінка, яка майже ніколи не плаче. Це тяжко пояснити.

Понравился ответ? Поделись:

Алена:
1
Планируешь ли ты после окончания "Голоса" переезжать в Киев?
Михаил Мирка:
Дорогі друзі, якщо я буду потрібен вам в Києві, якщо мені взагалі хтось щось запропонує – я буду дуже радий. Я буду себе вдосконалювати, звісно, я переїду в Київ, це навіть не обговорюється. Я дуже люблю Київ – це дуже гарне місто, тут дуже хороші люди! Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Наташа:
1
Миш, есть ли у тебя девушка? Если да, то ревнует ли она тебя к поклонницам?
Михаил Мирка:
Ні, у мене зараз немає дівчини. Я зараз повністю закоханий в музику, хочу нести людям радість і любов, щоб люди були щасливі. А сам вже почекаю з особистим життям.

Понравился ответ? Поделись:

Алина:
1
Какая песня стоит у тебя на рингтоне?
Михаил Мирка:
На рінгтоні у мене стоїть дзвінок старого телефону.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
1
Миша, за что ты больше всего благодарен Тамаре Гвердцители? Что ты чувствуешь, когда поешь с легендой на одной сцене?
Михаил Мирка:
Я вдячний Тамарі Михайлівні за те, що вона обрала мене і підтримує мене, не дивлячись на те, що я приїхав з села, що я простий хлопець. Вона мене просто підтримала, як людина - мені дуже сильно приємно.
Коли я співаю з нею, перш за все, я відчуваю дуже велику відповідальність. І дуже велику приємність одночасно. Для мене це дійсно честь. Дякую Тамарі Михайлівні і всім-всім-всім!

Понравился ответ? Поделись:

Людмила:
1
1. Ты сказал, что устал от костюмов на сцене. Как ты любишь одеваться в повседневной жизни? И в чем будешь выступать на финале?
2. На что ты готов ради своей цели?
Михаил Мирка:
Так, я насправді трішки втомився від костюмів - хочу трошки змінити свій стиль. Та і дуже жарко зараз, така пора – літо. Навіть не дивно, що втомився. Дивіться "Голос країни" і обов'язково побачите ці зміни, будуть свої нюанси. Я навіть поки що не знаю, в чому буду в фіналі - ми будемо щось міняти, щось робити, я ще не говорив зі стилістом. Буде три композиції з тренером, і дві - сольні. Буду намагатись вас приємно здивувати. А заради своєї мети я готовий на все, але в розумному сенсі. Готовий пожертвувати і часом, і особистим життям. Зараз закоханий в музику.

Понравился ответ? Поделись:

Люда:
0
1.Що дає тобі натхнення іти до перемоги? 2. Є щось таке чого ти ніколи не забудеш з проекту? 3. Чи відбулися якісь зміни у твоєму особистому чи творчому житті за час проекту? Що Голос Країни вже дав тобі?
Михаил Мирка:
Натхнення мені даєте ви, дорогі слухачі! Бо без вас не було б цього натхнення - я звертаюсь до вас з великою повагою, дякую за те, що ви є! Без вас не було б натхнення, не було б нічого – я б не співав і не відповідав зараз на ваші запитання.
Ніколи з проекту я не забуду, коли до мене підійшла маленька-маленька дівчинка, років двох, і сказала: "Можна з Вами сфотографуватись?" – я взяв її на руки і ми зробили дуже класне фото. Діти - це наше майбутнє.
Так, у мене відбулись зміни в творчому і особистому житті. "Голос країни" дав мені відповідальність, розуміння того, що треба себе вдосконалювати. Проект дає мені можливість бути самим собою і висловлювати свої думки щиро – так, як я думаю. Робити більше радості і чогось позитивного, бо негативу і так вистачає. Цей проект не намагається завалити конкурсанта, навпаки - він дає щось духовне і моральне для людей.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
0
Михайло, які плани на майбутнє, чим плануєш займатися???
Михаил Мирка:
Я написав пару пісень, поки що я наспівав їх на свій телефон. Якщо збудеться моя мрія і я виграю "Голос країни", то ви їх обов'язково почуєте в скорому часі. Їх дуже багато - я буду намагатись вам їх передати, щоб це було для вас приємним.

Дорогі українці, я хочу побажати вам миру, злагоди, натхнення, спокою, любові, уваги один до одного - любіть і цінуйте один одного. І ми обов'язково будемо найщасливішою країною на планеті. Слава Україні!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999