Оля ЦибульскаЯ в гостях у E-motion

1 18

СамаЯ поющаЯ ведущаЯ, она же Оля ЦибульскаЯ, 18-го июня представит в Киеве свою музыкально-информационно-эмоциональную бомбу! А для читателей Tochka.net ЦибульскаЯ расскажет, как проходит подготовка к концерту "А Он мне нужен", кто этот Он и почему шоу-вумен представляет свое шоу только сейчас!

Ответы 29

Кристина:
10
Оленька, привет, скажи пожалуйста какие книги ты сейчас читаешь???? Какая твоя самая любимая???))))))))
Оля ЦибульскаЯ:
Всім привіт! Я - Оля ЦибульскаЯ, самаЯ поющаЯ ведущаЯ, тільки що мчалась до вас, щоб поговорити! Я прошу пробачення за запізнення. Цю годину я з задоволенням проведу з вами і розповім все, чого ви ще не знаєте!

Зараз читаю "Кисло-сладкая журналистика" (Матвея Ганапольского). Я багато чула про цю книжку, оскільки мені доводиться брати інтерв'ю у людей, які приходять в гості до "Guten Morgen", то хочеться "достичь пика в этом деле". Скажу чесно, якби ця книжка потрапила мені в руки на другому курсі Естрадно-циркового коледжу, то від неї було б трішки більше користі. Багато чого мені відомо, але є речі, які мені відкриваються. Він дійсно дуже цікава персона, з хорошим почуттям гумору, саркастичний, людина, яка на своєму шляху зустрічала багатьох артистів - там є чому повчитись. В різні періоди у мене різні улюблені книжки. Колись мене просто порвала біографія нашої Мадонни, потім я засипала з книжкою "Волхв" Фаулза і мені снилися якісь чудернацькі сни. Сьогоднішнє покоління дуже захоплюється фільмом "Сумерки" і читає цю сагу - їм дуже подобається, тому що трішки страшно, трішки любові, трішки всього. Колись на мене таким чином вплинула книга "Парфумер" Зюскінда. Скажу чесно, після цієї книги я боялася ходити з кухні до ванни. Так що, якщо вам хочеться гострих відчуттів і чогось такого почитати на канікулах, дізнатися чогось цікавого, то тоді раджу вам Зюскінда і його "Парфумера".

Понравился ответ? Поделись:

катя:
8
Оля,скажите , как вам работается в гутен Морген?Как вы успеваете совмещать с радио?
Оля ЦибульскаЯ:
"Guten Morgen" мені дуже подобається. Я дуже раділа, коли Даша Коломієць стала ведучою "Guten Morgen", тому що вважала, що така молода енергійна розумна дівчина - це саме те, що треба людям зранку. Потім керівництво М1 визначило, що я тоже ничего, і запросило мене до "Guten Morgen". Чесно вам кажу, я дуже сильно кайфую. Я знаю багато інформації про артистів, я працюю на радіостанції, я можу розказати про музику, яку слухали раніше і яку слухають зараз, ми чітко слідкуємо за відео, які з'являються, ми завжди шукаємо для вас якусь нову інформацію. Тому, коли ти прокидаєшся о 5 ранку і розумієш, що вже о 7 можеш сказати людям щось корисне, підняти комусь настрій - тоді ти почуваєш себе дуже круто. А після ефіру на М1 я йду на ефіри "Русского радио". Коли з ваших повідомлень я розумію, що комусь підіймаю настрій, комусь даю пораду - я від цього дуже щаслива. Коли ти робиш те, що тобі подобається, ти не думаєш про час, ти думаєш про те, щоб встигнути зробити більше.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
6
Приветик Оля! У меня к тебе 3 очень весёлых вопроса,постарайся на них честно ответить,только если можно, то отвечай на русском языке, ведь у тебя так красиво получается говорить по -русски: 1. Какой у тебя рост? 2. Какой у тебя размер ноги? 3. Как ты считаешь, у тебя ножка как у золушки?
Оля ЦибульскаЯ:
У меня рост 168 см, но я ношу высокий каблук, размер ноги у меня - 39. Я не догадываюсь, какого размера была нога у Золушки, но, я думаю, что если мой принц найдет хрустальную туфельку и захочет надеть ее на мою ножку 39 размера, то я могу согнуть пальцы и притвориться, что у меня 35 :) Главное - встретить своего принца.

Понравился ответ? Поделись:

Роман:
5
Ольга а концерт будет записываться?можно ли будет увидеть его тем кто не из Киева?
Оля ЦибульскаЯ:
Так, друзі, нарешті я буду вам не лише розказувати, а ще і показувати. 18 червня в "Caribbean Club" я збираю всіх свої друзів, я збираю тих, хто дійсно хоче подивитись, на що я здатна. О 19 всі сходяться, фотографуються, дають інтерв'ю, а о 20 - я вийду на сцену. Цей вечір я не називаю концертом, це така собі бесіда, мені хочеться поспілкуватись, я хочу показати вам свою музику. Я знайшла трьох сексапільних музикантів, з яким ми разом будемо робити чудо на сцені. Вони дійсно розкішні, вони різнопланові, вони харизматичні, я кожного люблю. Я буду розповідати історії зі свого особистого життя, буду розповідати історії про те, які трапляються чоловіки в моєму житті. І скажу вам по секрету: на сцені з'явиться той, кому я присвячую цей вечір. Так, що якщо у вас є можливість, обов'язково приходьте. А якщо ні - весь концерт обов'язково буде зніматись, і я буду викладати його на своєму каналі на YouTube і на своєму сайті.

Понравился ответ? Поделись:

Аркадий Зайкин:
4
как это Самая поющая ведущая?
Оля ЦибульскаЯ:
Розповідаю: за освітою я артистка-вокалістка, після ФЗ я думала, що я буду тільки співати і нічого іншого. Але так склалось, що в моєму житті з'явилось радіо та телебачення - і я відчула, що кайфую від цього процесу більше, ніж якби я кожні три місяці записувала пісню, знімала кліп і їхала в гастрольний тур. Я зрозуміла, що мені хочеться говорити, люди мене слухають, мені є, що розповісти. Мені цікаво спілкуватись і чути думку людей. Плюс я зустрічаю дуже велику кількість дуже цікавих особистостей - і мені так хочеться поділитись цією інформацією, познайомити вас з цими людьми і розказати велику кількість таємниць. Коли я починала свій шлях ведучої, мені було складно через те, що ніхто не хотів розповідати цю інформацію, доводилось здогадуватись, як влаштований шоу-бізнес. А зараз я налаштована ділитись своїм досвідом. Тому визначила: музику я люблю, співати, кажуть, вмію, телебачення і радіо я обожнюю - все це склалось в один образ самой поющей ведущей. В нашій країні таких дівчат більше немає, і я кайфую від цього. Ще раз запрошую всіх 18 червня на свій невеличкий вечір!

Понравился ответ? Поделись:

Равшана:
3
Оля, вы мой кумир! Смотрю М1 только ради вас. Я тоже хочу стать ведущей, сейчас заканчиваю 10 класс, скажите с чего мне нужно начать подготовку к этой своей профессии мечты? Спасибо и удачного концерта!
Оля ЦибульскаЯ:
Дуже дякую! Треба розпочати з тверезої оцінки себе. Якщо ти розумієш, що твій талант - це не просто слова мами і тата, які безперечно люблять свою дитину. Якщо ти бачиш, що на тебе реагують люди, тоді ти повинна займатись самовдосконаленням. Зараз в Інтернеті величезна кількість курсів, величезна кількість інформації, яку ти можеш читати-дивитися-слухати. Якщо ти живеш в якомусь маленькому місті і розумієш, що не можеш там реалізуватись - ти обов'язково збираєш гроші на квиток, сідаєш в потяг і приїжджаєш в більше місто, де є радіостанція, де є ТБ. Можна влаштуватись секретарем в компанію - носити каву радіоведучому, а потім поступово, підслухуючи, підглядаючи і показуючи, на що ти здатна, ти можеш дійти до своєї мети. Постійно самовдосконалюйся, зроби так, щоб якомога більше людей в цьому світі дізнались, що ти така, що ти талановита. А ще читай мій блог, де я ділюся своїм досвідом, своїми схемами, які спрацювали, як я шукала пісню, як я шукала тексти, як я шукала місце, де я хочу працювати. Читайте - я завжди з задоволенням розповідаю.

Понравился ответ? Поделись:

витёк:
2
Какие виды спорта тебе нравятся? будешь следить за футбольным первенством мира в бразилии?
Оля ЦибульскаЯ:
Хочеш-не хочеш, а слідкувати за ЧМ доведеться нам всім, тому що це дійсно велике глобальне дійство. Тим більше, я чула, що там великий-великий бюджет, там витрачена велика кількість грошей. Відкриття буде сьогодні, я знаю, що Дженіфер Лопес спеціально до відкриття написала пісню, буде виконувати її разом із Pitbull. Як на мене, це дуже великий подвиг зі сторони співачки, тому що, за плітками, вона розлучилась зі своїм бойфрендом, а ви знаєте, яка кака на душі, коли ти розлучаєшся з коханим. Сьогодні їй доведеться взяти себе в кулак, вийти на сцену і вжарити. Тому відкриття я подивлюсь обов'язково. А так, чесно вам скажу, за футболістами я не спостерігаю, я більше люблю бокс. Я дивлюся всі бої, завжди дуже вболіваю за Володю Кличко. Але вашій улюбленій збірній дійсно бажаю успіху – нехай перемагає найсильніший! А до Бразилії я б поїхала із задоволенням, якби хтось запросив.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
2
Ольга, а как можно пригласить Вас к нам на свадьбу ведущей. Это 16го авгутса.
Оля ЦибульскаЯ:
Насправді дзвоніть - на сайті є всі координати. Я із задоволенням можу приїхати на ваше свято (правда, не знаю, чи ця дата вільна, але директор Юлія із задоволенням відповість на всі ваші запитання). Чесно Вам скажу: буквально на минулих вихідних я провела 501 весілля в своєму житті. І з цих 501 весілля - не було жодного розлучення. Я завжди дуже щиро бажаю людям кохання, завжди дуже відповідально ставлюсь до своєї роботи. І якщо мені вдасться ще поєднати ваші два серця – тьотя Оля буде дуже щаслива!

Понравился ответ? Поделись:

Марья:
2
а как тебя называют дома? какую музыку слушаешь? что за история с Анной Седоковой? кому бы ты доверила самое ценное, уезжая на год в другую страну?
Оля ЦибульскаЯ:
Мене називають - доценька, Олічка, малинка – так мама каже.
Велику кількість музики я слухаю, всю, яка грає в радіоефірі, мені дуже подобається іспанська культура – я слухаю багато іспанських музикантів. Зараз мені подобається інструментальна музика, я слухаю Бетховена, Моцарта, Баха, Вівальді. Все залежить від настрою. Коли хочеться по-справжньому релакснути, я включаю Андреа Бочеллі – просто сексапільний мужик, з розкішним голосом, який дарує велику кількість позитиву. І, звичайно, слідкую за тим, що відбувається в нашому українському шоу-бізнесі. І дуже радію, якщо комусь із артистів вдається заспівати щось класне або зняти якусь хорошу відеороботу.
Найдорожче для мене - це люди, яких я люблю, мої рідні та близькі. Я знаю, що вони завжди поруч зі мною, і я довіряю їх тільки собі. А коли я від'їжджаю на гастролі, мої друзі піклуються про мого кота Сімбу і наглядають за вазонами з квітами. Я все це контролюю по телефону і завжди дуже хвилююсь.

Понравился ответ? Поделись:

Шайба:
2
Привет! Тебе никогда не говорили, что ты чем-то похожа на Татьяну Денисову?
Оля ЦибульскаЯ:
В мене була дуже смішна ситуація: колись в одному ТЦ я купувала каву і чула, як дівчата за касовим апаратом сперечались між собою – Денисова я чи Цибульская :) Мені казали декілька разів, що ми з нею схожі. Не знаю. Те, що ми не сестри – це точно :) Але Таня – дуже симпатична дівчина, і таке порівняння звучить для мене лише як комплімент.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
2
Оля Привет! Зачем ты работаешь телеведущей, у тебя невероятно противный голос! Смысл? Неужели ты думаешь что тебе светит карьерный рост?
Оля ЦибульскаЯ:
Коля, я не думаю, я делаю. Стосовно "противного голоса" - на вкус и цвет товарищей нет. Я чітко розумію, що я не стодоларова купюра і не можу всім подобатись. Але є люди, які приємно реагують на мій голос - мені здається, що від цього я стаю набагато щасливіша. Стосовно кар'єрного росту - час покаже, давайте зустрінемось через років п'ять.

Понравился ответ? Поделись:

Наташа:
2
добрый день, Оля! вы такая разговорчивая, часто ли вы молчите (когда не спите и не едите) и не надоедает ли вам постоянно улыбаться и шутить? :))) спасибо, что дарите позитив))
Оля ЦибульскаЯ:
Мені не набридає. Люди кажуть, що я не відрізняюсь в житті від тої Олі, яка є на сцені. Був момент, коли мені радили придумати псевдонім, створити якийсь образ, але я зрозуміла, що все це настільки штучно, що ви перестанете мені вірити.
Мовчу я у стоматолога з відкрити ротом :) Але в паузах ми все-таки встигаємо розповісти одна одній якісь анекдоти, поділитись якимись життєвими ситуаціями. Вдома я мовчу, коли приходжу з роботи, я мовчу. Мені треба трошки набратись енергії, з’їсти кілограм черешні, послухати якусь музику, почитати якусь книжку, погладити кота і хоча б годину не відповідати на телефонні дзвінки. Я теж втомлююсь, правда.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
2
Оля ви заміжня? Мрієте про пишне весілля?
Оля ЦибульскаЯ:
Я не заміжня. Нічого на пальцях у мене немає, є лише один гарний подарунок :) Штампа в паспорті у мене немає. А стосовно весілля – я провела їх велику кількість і особисто для себе такого свята не хочу. Поясню, чому. По-перше, весілля – це біла сукня. Мені доводилось дуже часто вдягати весільні сукні для фотосесій, для показів, для презентацій – тому таке бажання відпало. Тим більше, я колись, ще будучи школяркою, працювала в весільному салоні – там я намірялась такої кількості суконь, що зараз мені її не хочеться. Насправді гарною можна бути і без весільної сукні, кожного дня. Якщо і буду виходити заміж, то, напевно, в якійсь гарній вишитій довгій сорочці. Причому це буде вінчання, і все. Плюс на весіллі має бути хороша ведуча, а оскільки найкраща ведуча для весіль – це Оля ЦибульскаЯ, то не можу ж я працювати на власному особистому весіллі :) Тому, мені хочеться чогось більш сімейного, лаконічного, з найближчими людьми і своє щастя не ділити не з ким. Сорі, але хоч щось залиште мені :)

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
2
а можна выиграть приглашения на ваш концерт? например за самый лучший вопрос?
Оля ЦибульскаЯ:
Звісно, можна! Бачите цей квиток - після конференції я визначу саме цікаве запитання і з задоволенням подарую це запрошення!

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
1
Ольга наверное этот вопрос вам уже миллион раз задавали. но почему вы перестали работать с Александром Бодянским?Вы вроде казались идеальной парой во всех смыслах(и творческой и романтической)!Я бы даже сказал вы были Анжеликой Варум и Леонидом Агутиным нашей эстрады!
Оля ЦибульскаЯ:
О, Боже мій :) Ми перестали працювати з різних причин. По-перше, в той момент в Україні настала сильна криза, яка вдарила і у нас не було можливості знімати відео і записувати пісні. Хоча ми і намагались працювати всіма силами, нас тоді підтримував глобально Філіп Кіркоров – ми записували пісні, шили костюми, у нас були постійні репетиції, але романтичні відносини у нас з Сашею ніяк не клеїлись. Плюс Саша почав налагоджувати відносини з дівчиною, з якою зустрічався раніше – з Наною. В результаті Нана почала докладати руку до нашої творчості, коментувати, як нам краще виглядати і співати – у мене, звісно, від цього почало зносити дах. Тому що особисте – особистим, а робота – є робота. Потім Саша вирішив повернутись до Москви, тому що в Україні було складно з роботою, я в той момент вже працювала на радіо. І на даний момент я знаю, що він танцює в мюзиклі "Чикаго" в Москві, у них з Наною народилась прекрасна донечка Єва, вони народили її в Америці. Вони дуже щасливі в особистому житті, Саша продовжує виступати і займатись музикою, ми з ним періодично в соцмережах спілкуємось, вітаємо один одного з днем народження. Завжди з приємним теплом згадуємо про "Опасные связи", тому що кліп у нас був хороший, є велика кількість приємних моментів, які перекривають весь негатив. А Вам дякую за те, що пам’ятаєте! Це вже так давно було.

Понравился ответ? Поделись:

Ангелина:
1
Привет, Оля, какой рингтон у тебя стоит на мобильном телефоне???? Какими марками ты пользуешься по уходу за волосами???? Какую косметику предпочитаешь????
Оля ЦибульскаЯ:
У мене стоять "Метелики-бабочки". Моя подруга – головний колорист компанії Володимира Тарасюка, вони роблять свою косметику в Італії і Іспанії. Вона доглядає за моїм волоссям, за що я дуже вдячна. Скажу чесно, що поза ефіром я взагалі не фарбуюсь, тому що шкіра дуже втомлюється, особливо важко з тональним кремом після зйомок протягом дня, особливо в таку спеку. Дівчата, не фарбуйтесь якомога довше, тому що це дійсно псує вашу шкіру, якою б якісною косметика не була.

Понравился ответ? Поделись:

АЛЕКСЕЙ:
1
скажите общаетесь ли вы с фанатами в интернете?
Оля ЦибульскаЯ:
Слідкую. Я є в Фейсбук і ВКонтакті, періодично я слідкую за тим, що відбувається в моїх групах, як ви коментуєте, що вам подобається, що вам не подобається. Коли мені пишуть особисті повідомлення – їх велика кількість, і не на всі запитання я встигаю відповідати. Запитання в стилі "Привет, как дела? Почему не пишеш?" я ігнорую, тому що ми не знайомі, це якась неконструктивна розмова, на яку, чесно, немає часу. Якщо у вас дійсно є якесь запитання або ви хочете подружитись, придумайте щось цікавіше ніж "Привет, как дела?"

Понравился ответ? Поделись:

Нестор:
1
Оля, привет! Ты етого не знала, но я был влюблен в тебе когда ты победила на Фабрике звезд. Но теперь у меня есть жена. У тебя тоже наверно кто-то есть. Он любит тебя а ты его?
Оля ЦибульскаЯ:
Нестор, я дуже люблю чоловіків і вони мене люблять. Я щаслива від того, що мене оточують чоловіки, які по-справжньому знають ціну хорошим відносинам. Я Вас вітаю з тим, що ви одружились, мені дуже приємно, що Ви були в мене закохані! Звичайно, шкода, що наша любов залишилась з трьома крапками :) Я Вас вітаю, дякую за це повідомлення, воно змусило мене посміхнутись!

Понравился ответ? Поделись:

RizeUniq:
1
Оля! А ты в курсе, что Седокова украла твою идею клипа. Краски-шмаски, полотно и даже позы те же. И кто тогда дурак?
Оля ЦибульскаЯ:
Дурака нема, а ось дурочки, напевно, що дві. Неприємна ситуація. В силу того, що я працюю на музичному каналі, мені доводиться дивитись всі відеороботи, які з’являються, а особливо я слідкую за людьми, яким симпатизую. Аню я люблю давним-давно, я виступала з нею на ФЗ, ми з нею тоді співали "Самая-самая лучшая девочка". Симпатія у мене завжди була. Мені подобається те, що вона робить, вона постійно змінюється, це постійний креатив – і тут я бачу її відеороботу і бачу, що там є певні кадри, певні мізансцени просто один-в-один. Спочатку я не вірю своїм очам: Аня так само вдягнена, в неї так само заколене волосся, вона так само малює картину, яка потім ніби оживає... у мене був просто ступор, я не розуміла, що відбувається. Я після цього написала відеорежисеру. Насправді, відеорежисер, який знімав мою відеороботу, він був другим режисером на зйомках кліпу Ані Седокової. І так сталося, що кліпи стали дуже схожими – видно хтось лінувався придумати щось інше. Ця ситуація розв'язалась дуже тактовно зі сторони Ані – вона подзвонила мені, вибачилась, сказала, що так само почуває себе, дійсно кліпи дуже схожі між собою, вона не знала, що "Метелики-бабочки" були такими самими, ми поговорили-посміялись. Я сказала, що я не ображаюсь, звичайно, я не буду звертатись в ніякі структури, не буду жалітися, але ситуація достатньо неприємна. До речі, стосовно креативності – якщо ви щось створюєте, намагайтесь робити щось унікальне. Це так круто, коли ти робиш щось нове, не схоже ні на що. Як бачите, в шоу-бізнесі, як в житті, буває всяке. Я ні на кого не ображаюсь, і бажаю всім мира та добра!

Понравился ответ? Поделись:

Полина:
1
что ты готовишь дома?какое твое любимое блюдо?)
Оля ЦибульскаЯ:
Дома я не готую нічого в даний момент. Тому що, коли ти вдома готуєш якесь блюдо, то обов’язково після 18 ти сідаєш і напераєшься. І потім не як Попелюшка в кадрі, а як колобок. У мене дома є тільки корм для кота і вівсянка на ранок. Одного разу так хотілось їсти вночі, що я почала нюхати корм для кота, але зупинилася :) Коли приїжджають мої батьки або братик приходить в гості, мені подобається зробити якийсь салат, рибку, щось швиденько зварганити і нагодувати чимось смачним.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина:
1
Приветик,Оля!:) Задам тебе вот такие вопросики: 1.Чего бы ты хотела достигнуть до 40 лет? 2.Гордишься ли ты собой? 3.Твоё любимое блюдо? Заранее спасибо! Желаю тебе успехов!Ты умничка!
Оля ЦибульскаЯ:
В мене є плани, я не пишу собі вішліст, але я в голові чітко відчуваю, який стан у мене має бути. Я думаю, що на той період я вже буду мамою, в мене буде своя програма, я буду продовжувати займатись музикою і у мене є ще одна мрія, про яку я промовчу для того, щоб вона обов’язково збулася.
Я хвалю себе, коли в мене щось виходить, я купую собі за це подарунки. Я люблю себе. Але я великий критик для себе самої, і мені важливо, щоб мною пишались ті, хто мене любить, і ті, хто для мене дійсно є авторитетами, – це мої батьки, моя сім’я, мої найближчі люди. І звичайно, ви. Тому що дійсно все робиться для глядача, дуже хочеться, щоб ви бачили в цьому якісь старання, бачили бажання щось донести. Але, якщо вірити дядьку Фрейду, більшість людей – егоїсти і в першу чергу, звичайно, все роблять для себе.
Я всеядная. Якщо Ви запросите мене на вечерю, Ви зрозумієте, що я дуже люблю їсти і їжі завжди замовляю дуже багато. У мене є друг, який завжди запрошує мене до ресторану, тому що не може йти туди з дівчатами, бо вони їдять лише салатик, а Цибульская їсть перше, друге і компот :)

Понравился ответ? Поделись:

Inna:
1
А у кого вы одеваетесь? Ваши образы мне очень нравятся. Вы любите шопинг и одежду?
Оля ЦибульскаЯ:
Інна, якусь частину речей (шкарпетки, взуття, сумки, білизну) я, звичайно, купую. Я люблю шопінг, але люблю робити це за кордоном, останній раз це було в Парижі і Барселоні. Але більше мені подобається щось вигадувати і шити для себе. У мене є чарівниця тьотя Люда, яка швидко реалізує всі мої мрії.

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
1
Ви верытэ в Бога?
Оля ЦибульскаЯ:
Звичайно, вірю. Я знаю, що Він знає, як краще. Коли я не знаю, яке рішення прийняти або куди йти, я прошу дати мені знак, підказати. Він жодного разу мене не підводив. Я вірю, що Він нас любить, я дякую Йому за кожен день. Чесно.

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
1
Здравствуйте, Ольга. Вы наверное понимаете, что не самая востребованная певица, можно сказать "звезда одного дня". Вас это не напрягает? Или вы больше поете для себя, для души и не стремитесь достичь каких то заоблачных высот ?
Оля ЦибульскаЯ:
Я взагалі не співачка – я ведуча, яка співає. А відносно "одного дня" - час покаже. Зараз ще рано судити. Давайте ми проживемо ще якусь кількість років, а потім будемо ставити кліше або навпаки аплодувати великим успіхам. Я сама слідкую за своїм розвитком – вдається мені щось, чи не вдається. Плюс людина може бути щасливою від різних речей: можна просто лежати в траві і слухати, як вона шумить, бігати в гумових чоботях по болоту, лягти з коханою людиною дома, коли йде дощ, і слухати, як він б’є по даху. Бути щасливим дуже просто – тому, чесно скажу, мене нічого не напрягає.

Понравился ответ? Поделись:

иван:
0
Привет, Олечка! Я твой преданный фанат! Можно с тобой сфотографироваться? Также я обожаю футбол и хотел бы, чтобы ты оставила автограф на моём футбольном мяче. Возможно ли это?
Оля ЦибульскаЯ:
Давай! Я позирую!
Ми можемо щось придумати – я думаю, що Тochka.net може організувати нашу зустріч. Якщо ми зустрінемось в цій студії – ти будеш з футбольним м’ячем і я обов'язково розпишусь на твоєму м'ячі. Я обіцяю!

Понравился ответ? Поделись:

Слава:
0
Оля а не планируется ли новое телевизионное шоу от вас, например авторское шоу от Оли Цибульской(Шоу которое можно смело назвать Цибульская шоу)!!!
Оля ЦибульскаЯ:
О, Боже, Ургант-шоу, Педан-Притула-шоу, Цибульская-шоу - куди його тикати, ці шоу з прізвищами :) Я думаю над програмою, не скажу, що це буде мега-шоу, але це буде щось достатньо веселе. Напевно, що не в найближчій рік - у мене трішки інші плани. Але, як тільки я відчую, що я готова, що зібрана професійна команда, що мені є, що вам розповісти - таке шоу з'явиться на українському ТБ. Плюс українське ТБ ще має підготуватись до цього шоу і до Ольги Цибульської.
Я дякую вам за сьогоднішню розмову, мені дуже приємно, що у вас є якісь запитання і ви не соромитесь їх задавати! І найголовніше, що я хочу вам сказати: збутись своїй мрії заважаєте тільки ви самі - ваші страхи, ваші сумніви, ваша лінь, ваше небажання здвинути з місця п'яту точку. Рухайтесь, спілкуйтесь, ідіть назустріч до людини, яку любите, не соромтесь подзвонити, якщо вам хочеться! І не соромтесь заходити на мій сайт і слідкувати за всім, що відбувається. 18 червня я чекаю вас в "Caribbean Club" - дуже хочу, щоб вам сподобалось, я до цього відповідально готуюсь. Будьте щасливі, все буде гарно! А запрошення на концерт я подарую Нестору - приходьте на концерт з дружиною, якщо дружина не буде проти :) Чекаю, дружині привіт! Дай Боже кожному знайти свою половинку і бути щасливим! Девочки, принца можно ждать всю жизнь, а мужик - каждый день нужен! "А он мне нужен" - 18 червня. Пока!

Понравился ответ? Поделись:

инга:
0
Добрый день. У меня вопрос к Ольге такой "Ккто Ваш кумир с детства и на кого хотелось быть похожей". Спасибо большое!
Оля ЦибульскаЯ:
Я люблю багатьох артистів – мені подобається Людмила Гурченко, Алла Пугачова, Мадонна, Селін Діон. Але у мене ніколи не було бажання бути як хтось, хотілося чомусь вчитись, дивитись, як людина поводить себе на сцені та в кадрі, але кумир - це не для мене.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
Олечка, как вы считаете, можно ли переборщить с комплиментами мужчине? Какие по вашему мнению стоить говорить парню, а какие нет?
Оля ЦибульскаЯ:
Не можна, якщо компліменти щирі. А якщо говорити заради того, щоб говорити... Якщо ви говорите чоловіку дійсно те, що ви думаєте, він це відчуває (і це видно по вашим очам). Колись справжні жінки в спеціальних закладах навчались говорити компліменти. Діліться своїми емоціями, не шкодуйте їх для мужчини – і мужчина це по-справжньому оцінить. З вас компліменти, з нього – бруліанти :).

Понравился ответ? Поделись:

Владимир Ганджук:
0
Вас послали работать на Русском радио (Украина) потому, что вы говорите на суржику? Очень смешно!
Оля ЦибульскаЯ:
Якщо розібратись "суржик" – це не те, що Ви маєте на увазі. Я спілкуюсь двома мовами одразу, я чітко переключаюсь з української мови на російську, в суржику є свої специфічні слова. Я з Рівненщини – там всі говорять чистою українською мовою, без акценту, мова достатньо літературна. Цей район України має найчистішу, не змішану українську мову. А також я спілкуюсь з великою кількістю людей, які говорять російською мовою. І це все за якийсь час в мені поєдналось, для мене не складає великої проблеми переключатись з однієї мови на іншу. Я так думаю, я так жартую, плюс є велика кількість розкішних російськомовних цитат, які хочеться вам розказувати – коли я зустрічаю їх в книжках, я завжди їх запам’ятовую і ділюся з вами.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (1)

символов 999