Андрей Лучанко в гостях у tochka.net

22

В прошлые выходные мы с вами могли насладиться четвертьфиналом проекта «Голос країни 5», в котором отсеялась половина участников из четырех команд звездных тренеров.

А пока полуфиналисты проекта готовятся ко второму прямому эфиру, мы продолжаем узнавать закулисные истории и тайны проекта. О них нам расскажет участник команды Святослава Вакарчука – Андрей Лучанко.

Как работается Андрею с рок-легендой? Как его друзья и родственники отнеслись к такой славе? И что самое сложное для участника на проекте?

Задавай свои вопросы и уже в этот четверг (28 мая) в 11:00 участник проекта «Голос країни 5» ответит на самые интересные из них.

Ответы 15

Катя:
18
у тебя есть девушка?
Андрей Лучанко:
Всім привіт! Мене звати Андрей Лучанко, сьогодні я відповім на деякі ваші запитання!
Відразу отак в лоб :) Я не буду казати, чи є в мене дівчина - нехай це поки що залишиться секретом.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
2
Чи з'являються плани щодо сольних концертів? :)
Андрей Лучанко:
Так, більше того, я збираюсь зібрати свою власну групу, зараз якраз працюю над цим. Я шукаю талановитих класних музикантів, які хочуть творити музику, для яких музика - це щось більше. Я навіть зняв про це невеликий ролік, який ви можете знайти його на моїх сторінках в соцмережах.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина:
2
Я знаю что у тебя мама на заработках и ты ее давно не видел, она приедет на прямые эфиры?
Андрей Лучанко:
Так, моя мама зараз в Лондоні, вона працює. Не знаю, чи вдасться їй приїхати на прямі ефіри. Я дуже на це сподіваюсь. Я її запрошував, але, на жаль, обставини поки що цього не дозволяють.

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
1
в мене мама також за кордоном у Італії, як ти вже 7 років без неї??? це ж печаль... коли вона приїде? скоріще ставай зіркою з великими статками і забирай її додому!
Андрей Лучанко:
Дякую за таке побажання! Звичайно, важко, без рідної людини, тим більше, її немає поруч вже такий довгий час. Але ми тримаємось - дай Боже здоров'я тим, хто створив Скайп, це дуже рятує :) Наприклад, я віддав свій телефон рідним, які були зі мною, тому що мама дзвонила мені кожні 5 хвилин, так що я не міг зосередитись на пісні. Я дуже сподіваюсь, що ваші слова справдяться і нарешті настане той момент, коли вона вже не буде працювати, я вже буду її забезпечувати.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
1
ты так классно смотришься с детьми))) своих не хочешь еще??? у тебя есть девушка? только честно!
Андрей Лучанко:
Дякую! Я не знаю нарахунок дітей - це вже як час покаже. Дітей я дуже люблю, дуже хочу мати дітей. Але поки що потрібно стати на ноги, щоб я міг забезпечити для них гарне майбутнє, тоді вже можна думати про дітей серйозно. А щодо дівчини - я вже відповідав вище.

Понравился ответ? Поделись:

Ирочка:
1
Андрію, ти такий класний! я слухала твої пісні - ти дуже талановитий, розкажи, на Голосі що найбільше тебе розвиває - репетиції - спілкування зі Святославом чи сам виступ?
Андрей Лучанко:
Дуже дякую, що Ви цікавитись моєю творчістю, це завжди приємно! В мене дуже багато ідей на нові пісні, але поки що вийшло записати лише три - Ви можете знайти їх в соцмережах. Мене розвиває сама атмосфера "Голосу", спостерігання за роботою професійної команди - ти вже набираєшся шаленого досвіду. Репетиції з Святославом та музикантами "Голосу". Звичайно, це спілкування з Вакарчуком - півтори роки тому назад я дивився його концерт в фан-зоні і навіть подумати не міг, що у мене буде така можливість - спілкуватись з ним на різні життєві теми. Я дуже вдячний за це і Долі і проекту, всім, хто мене підтримував і всім, хто допоміг мені наважитись піти на "Голос країни!"

Понравился ответ? Поделись:

Солнышко ясное:
1
ты умница! как Святослав в жизни? чему научил? вот самому важному?
Андрей Лучанко:
Дякую! Святослав в житті абсолютно такий, як і на сцені - він не носить ніяких масок, в нього немає ніяких акторських-театральних етюдів, які він грає. Найбільше, що мені подобається в ньому, - те, що, незважаючи на свій статус, він залишається самим собою і відкритим для кожного. Саме знаходження поруч з ним надихає на нові творіння і на нові ідеї, на творіння свого. Він навчив мене бути самим собою, навчив мене бути відданим сцені та глядачам, тим, хто тебе слухає. Віддаватись повністю слухачам, заряджатись їх енергією і, звичайно, завжди самовдосконалюватись і не припиняти саморозвитку. Сподіваюсь, що моє спілкування зі Святославом після проекту продовжиться і я ще багато чому зможу у нього навчитись. Мені ще багато чому потрібно вчитись. Я хочу навчитись у нього саме збирати всю цю енергію в одне ціле і просто роздавати її всім, при цьому завжди залишатись в тонусі. Я досі не розумію, як після такої кількості концертів і гастролей він має час для всіх, для кожного учасника проекту. У нього дуже напружений графік, при цьому він завжди знаходить час на нас і завжди залишається енергійним - це найбільша таємниця Святослава Вакарчука.

Понравился ответ? Поделись:

Алина:
1
С кем на проекте ты подружился?
Андрей Лучанко:
Насправді подружився з усіма. Я зараз сумую за кожним учасником, навіть зараз некомфортно, коли павільйон майже пустий - немає цього руху, спілкування, шуму. "Голос країни" дав мені другу музичну сім'ю, з якою я не хочу ніколи розлучатись, я хочу завжди з ними підтримувати зв'язок. Це одна з моїх найбільших перемог. Кожен учасник з команди Святослава він по-своєму неймовірний, я з усіма дуже-дуже сильно подружився. З інших команд я дуже подружився з Нікітою, ми одразу знайшли спільну мову. У нас не було якоїсь конкуренції, з усіма була лише дружба.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Охарактеризуй всех тренеров и учасников - ты их знаешь лично - какие они на самом деле?
Андрей Лучанко:
Всі тренери - дуже світлі та позитивні люди. Святослав - це людина, яка не носить масок, якщо він хоче щось сказати, то він це скаже, що в нього на серці - це він і каже. Олександр - дуже класний дядько, дуже позитивний, з яким спілкуватись дуже приємно, він підтримував нас після всіх батлів, він нереально класний. Тіна Кароль - це дуже красива жінка і неймовірно шикарна співачка. А учасники - такі, яких ви бачите на екрані, такі вони і в житті. У Нікіти батарейки ніколи не закінчуються :) Фелікс - одесит, він ніколи не припиняє нас дивувати. Кожен учасник залишається таким, який він на екрані. Розповім трошки про фіналістів. Недавно з Дімою ми на гітарі награвали один одному свої авторські пісні. Він не просто хороша людина - він геніальний музикант. Коли він грав мені свою пісню, я не міг повірити, що це якась невідома пісня. Він - просто якась неземна особистість. Таня - дуже красива дівчина з нереально сильним вокалом, мені здається, що це і є майбутнє українського шоу-бізнесу. Влад - це просто людина-герой, в свої роки з настільки потужнім голосом. Я ніколи не зустрічав таких людей - він дуже відкритий, дуже веселий завжди, з ним завжди приємно поговорити. До речі, послухайте авторські пісні кожного з учасників, вони у них є. Мебо - це просто Божа людина, дуже світла, дуже хороша людина, дуже класний музикант, в нього також є своя група. Їх пісні просто виносять тебе думками на берег океану, ти розслабляєшся і вже не думаєш про буденність. Він називає мене першим вчителем української мови - мені дуже приємно. Він також навчав мене деяких грузинських слів.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
что будешь делать если победишь в Голосе и что - если вылетишь в это восресенье?
Андрей Лучанко:
Дякую за запитання! Я буду дуже радий - це, по-перше :) Буду продовжувати займатись музикою, популяризувати українську пісню. Я хочу створити свою групу, мої пісні ви можете знайти на моїх соцсторінках. Я все одно буду продовжувати займатись музикою, я вже відчуваю себе переможцем, тому що я знайшов на "Голосі країни" свою другу сім'ю, своїх друзів, я працював з найкрутішою командою, я набрався шаленого досвіду, я поспілкувався з метрами українського шоу-бізнесу. Зі Святославом Вакарчуком ми говорили не лише про проект, а і про життя - небагато людей можуть похвалитись тим, що так близько знають таких людей. А я можу - для мене це перемога!
Дуже дякую всім за запитання! Мені було дуже цікаво, що ви цікавитесь мною, моїми досягненнями та моєю творчістю. Ви можете запитати мене про все, що вас цікавить, в моїх соцмережах! Пишіть, я відповім кожному, до нових зустрічей!

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Чи не думав ти одного разу представити Україну на Євробаченні? Бо, на мою думку, лишилось тільки створити виграшну пісню, голос та харизма вже є.
Андрей Лучанко:
Чесно кажучи, "Євробачення" я не дивився вже роки три. Я не можу сказати, що я є фанатом цього конкурсу або що він мені не подобається. Я можу послухати деякі пісні, додати їх до свого плейлиста, але такого, щоб я фанатів від цього конкурсу і бажав в ньому прийняти участь - такого немає. Я буду творити пісні не для конкурсу, а для людей. Дякую за голос та харизму!

Понравился ответ? Поделись:

Артем:
0
Добрий день, Андрію! Ти дуже класно співаєш! Як Ти любиш проводити свій вільний час?
Андрей Лучанко:
На жаль або на щастя, поки я на проекті - вільного часу у мене немає. Я вчусь в університеті - в цьому полягає весь мій вільний час. Я проводжу весь час за книжками, за курсовими та заліками. А якщо вже говорити про зовсім вільний час, то я люблю просто поспати :)

Понравился ответ? Поделись:

Vitalii:
0
Остання книга яку прочитав? Що радиш прочитати?
Андрей Лучанко:
Це "Інферно" - дуже крута книга. Я насправді прочитав всі книги Дена Брауна, обов'язково почитайте. Також раджу всім прочитати Карлоса Кастанеду - це людина, яка змінює, розширює вашу свідомість. Обов'язково почитайте Аллана Монро "Астральна проекція" - це крута езотерична книжка, яка просто розірве ваш мозок і ви будете по-іншому дивитись на світ. Прочитайте книгу "Усвідомлені сновидіння" - це книга про нереальні можливості нашого мозку. Книги Стівен хокінга - дуже крутий автору та вчений. Книга "Як розпізнати брехню" Пол Єкмана - також дуже корисна книжка. Також почитайте древньогрецьку філософію. Читайте все, що вам подобається, - ніколи не слухайте мене та того, що вам нав'язують інші, у вас повинна бути своя думка. Тоді ви сформуєтесь як особистість, тоді у вас буде величезний запас думок, якими ви потім зможете апелювати або суперечити.

Понравился ответ? Поделись:

Яна:
0
Яку музику ти любиш слухати? "Океан Ельзи" слухаєш?:) Яка твоя улюблена пісня і чому?
Андрей Лучанко:
Люблю слухати будь яку музику - рок, популярна музика, блюз, джаз... безліч. Навіть не можу назвати конкретної групи, навіть не пам'ятаю. Також дуже люблю слухати сучасну класичну музику, саундтреки до різних фільмів. Звичайно, "Океан Ельзи" слухаю :) Це надзвичайна група. Це вже не просто група, це вже певний еталон, група, яка надихає людей, яка підіймає настрій, яка змушує творити щось своє. Якщо ви хочете ознайомитись з сучасною українською музикою - обов'язково послухайте "Океан Ельзи". Мені подобаються всі пісні, остання, яку я слухав, - "На небі". Я цю пісню полюбив з перших акордів, в ній стільки світла, така позитивна пісня, що мені хочеться ніколи не переставати її слухати. А улюблена взагалі - нехай це буде пісня "Wanted dead or alive" Bon Jovi, яку я слухав, мабуть, разів тисячу так точно.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Чи з'явились у тебе фанати? Гордишся,що тепер тебе знає багато люлей? Наперед дякую :)
Андрей Лучанко:
Мені здається, до фанатів ще дуже довго, ще дуже багато потрібно працювати, щоб можна було назвати фанатами людей, які на мене підписуються та додають до друзів. Я поки ще не показав себе, не показав свою творчість так, як я хочу. Я всім дякую, хто слідкує за мною і пише мені коментарі, але не вважаю фанатами, я називаю їх друзями, які цікавляться моїми музикальними досягненнями. Я не вважаю, що це факт, яким треба гордитись. На жаль, є багато персонажів, яких знає багато людей - цим не потрібно гордитись. Гордитись потрібно, наприклад, випуском нового альбому, пісні, якимись конкретними досягненнями. Я гордий тим, що знайшов стільки друзів на "Голосі країни", я гордий, що вони приходять і підтримують нас, що ми тримаємо з ними зв'язок. Я пишаюсь всією нашою дружною командою.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999