ЦибульскаЯ в гостях у tochka.net

5

ЦибульскаЯ презентовала свой новый клип "Держи меня руками", который был снят в Америке.

Почему съемки видео растянулись на 2 дня? Почему большинство отснятых моментов так и не попали в клип? Как встреча с бывшим поменяла жизнь Оли?

В среду 27-го апреля в 13.00 Самая Поющая Ведущая лично прокомментирует все сплетни вокруг своего нового клипа и ответит на вопросы читателей онлайн-ресурса tochka.net

Ответы 37

Антон:
10
У тебя очень красивые ноги!!! почему ты их обычно скрываешь?
ЦибульскаЯ:
Всім привіт! Я - Оля Цибульская, вітаю всіх читачів порталу Тochka.net! Ми з вами зараз будемо спілкуватись і я дуже радію цьому, тому що у мене вийшов новий відеокліп, який ми знімали в Америці, і є, що вам розповісти :)
Конференція починається з ніг :) Антон, я ніг не скриваю. Ноги - це така жіноча штука, яка вирішує дуже багато запитань. Мої ноги допомогли мені знайти мужчину мого серця. Вони допомагають мені танцювати для Вас - мені здається, що в кліпі "До ранку" я їх якраз-таки не приховувала, а показала все, що вони вміють (не все, але багато чого). Обіцяю, Антоне, Вас далі дивувати якимось нарядами, де мої ноги будуть видніші :) Приходьте на концерти!

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
9
Почему ты решила снимать в Америке?
ЦибульскаЯ:
Тому що "Держи меня руками" - це достатньо символічна робота. Ви знаєте, що пісню "До ранку" ми зробили з Монатіком і далі з ним працюємо. Ми далі записуємо пісні і наступний трек, який з'явиться, буде теж україномовним. Але я поїхала до Борисполя, зустрічатись свого друга із Америки і поки очікувала, побачила хлопця, за яким я дуже скучила, якого я шалено кохала і думала, що він - принц мого життя і інших принців просто не буде. Але ми розійшлися, він сказав, що я - не принцеса його серця. Я дуже страждала і написала пісню "Держи мене руками" - це було дуже-дуже давно. Всю цю історію, повернувшись з Борисполя, я розказала своїй подрузі Тіні Ярошенко, яка зараз живе в Нью-Йорку. Тіна мені сказала, що це знак з гори, що мені треба летіти до Америки і терміново знімати - про любов, про відносини. Причому, робити це в Нью-Йорку, тому що це місто, де ти можеш почуватись максимально одиноким при великий кількості людей. І навпаки - ти можеш знайти того, хто любий до твого серця. Так що історія вийшла дуже романтична!

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
7
Здравствуй Оля! Можно ли тебе дарить обувь? У тебя размер ноги какой? Ножка сильно маленькая?
ЦибульскаЯ:
Можна дарувати взуття. Але минулої конференції Ви вже задавали це питання і після моїх відповідей ніяких подарунків не надходило... Я думаю, якщо Ви захочете щось подарувати, то з Вами на Тochka.net обов'язково поділяться контактами.

Понравился ответ? Поделись:

Рома:
7
как твой муж отреагировал на твой клип в постели с мужиком? я б убил реально
ЦибульскаЯ:
По-перше, тому Ви і не мій чоловік :) Тому що людина, яка одружується на артисті, - вона чітко розуміє специфіку професії. Плюс у відносинах є певна степінь довіри. Якщо Ви любите, якщо Ви зустрічаєте свою людину, то все, що було до неї, всі моменти ревнощів - вони якби є, але вони вщухають. Ти довіряєш. І як Ви не страхуйтесь у відносинах з половинкою, якщо Вас не люблять або не любити Ви, то ніякі перевірки телефонів, перечитування соціальних мереж, постійні страхування - це все не гарантує Вам того, що людина буде Вам сто років предана-обязана и влюблена. Так що мій чоловік, я сподіваюсь, не париться на цю тему. Я розказувала йому сценарій кліпу, він знав, що там будуть відверті інтимні сцени в рамках дозволеного (в тих, які я собі дозволяю, в першу чергу). Правда була така ситуація: ми проговорювали сцену в ліжку і якраз таки той момент, коли ми з актором Джонатаном були на постелі посеред Times Square, навколо нас знімальна група - відкривається двері, заходить мій коханий із кавою і питається: "Каву бу?"... і зависає. Він був в шоці, тому що одна справа чути, що я буду в ліжку з іншим чоловіком на зйомках і інша справа - відкрити двері і побачити це в реальності. Але все ж таки частина відзнятого матеріалу завдяки коханому таки не потрапила до відеокліпу, а те, що вдалося відвоювати, - Ви можете побачити в кліпі "Держи меня руками".

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
5
Привіт, самій співочій ведучі, і дуже талановитій і прекрасній Олічці! Я вас обожнюю, ви - така молодець, із великим задоволенням слухаю і дивлюсь вас у ефірах, і дуже радію, коли ви даруєте нам свої нові пісні та кліпи! Питання таке: Ваш рецепт сімейного щастя! Дякую вам, що ви в нас є, залишайтесь такою позитивною, радісною та щасливою!
ЦибульскаЯ:
Олечка, я дякую Вам за ваші слова, які Ви мені говорите! Вони мене мотивували сьогодні не їсти після шостої, щоб бути для Вас далі стрункою :) А відносно рецепту щастя: мені здається, що рецепт - це дуже безглузда штука, тому що одного конкретного рецепту для всіх не існує. Може, коли я вже буду жіночкою в літах і у мене за плічми буде величезний багаж років, тоді я Вам розповім, як воно має бути насправді. Але, мені здається, що в своєму житті Ви повинні самі для себе винайти свій рецепт щастя. Кажуть, що мені це вдається - бути і мамою, і бізнес-вумен, і дружиною, і артисткою. Але, яка я мама - ми дізнаємось, коли виросте наш Нестор. Яка я дружина - буде видно по успіхам мого чоловіка, який розвивається поруч зі мною. Дякую Вам за компліменти! Та шукайте свій рецепт!

Понравился ответ? Поделись:

Ліля:
4
Ви невгамовна! Чи знаходите час на відпочинок з сім'єю?
ЦибульскаЯ:
Так, звичайно. Ранок (якщо у мене не презентація, не знімальний майданчик, не інтерв'ю) я завжди стараюсь проводити вдома з сином. Тому що це великий кайф бачити, як твій карапуз вилізає із-під ковдри, засуває два пальці в носа-в вуха, кричить "Ма!" і "Та!" та посміхається. Це найкращий заряд на весь день. Звичайно, після роботи я лечу додому, тому що сім’я - це великий стимул та енергія. Мій чоловік багато працює, я багато працюю, але вихідні - це святе для нас. Вихідні ми проводимо втрьох - сміємося, стоїмо на голові, жуємо траву, виїжджаємо за місто відпочивати. І, дійсно, цих двох днів вистачає для того, щоб зарядити себе емоціями на весь тиждень.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
4
Оля,під яку музику любиш танцювати?
ЦибульскаЯ:
Звичайно, під свою :) Я знайшла диски з ФЗ, пісні, які виходили пізніше - послухала і подумала "О, Боже, який треш". Мені складно це слухати, тому що це був матеріал нав'язаний проектом та продюсерами, які намагались ліпити Олю Цибульску. Але потім Оля знайшла себе, після народження дитини, нарешті знайшла, що їй подобається. І тепер в музиці я своя фанатка - ставлю гучно в машині і Вам також раджу!

Понравился ответ? Поделись:

Лиля:
4
на героиню какой книги ты считаешь себя похожей?
ЦибульскаЯ:
Боже мій, як Ви розумієте, з періоду Анни Кареніної, яка кидається на рельси через кохання я вже вийшла, тому і вийшов кліп "Держи меня руками". Можна подивитись і розуміти, що якщо тебе кинув бойфренд, якого ти вважала пупом Землі, то кохання в твоєму житті не закінчилось. Я зараза щаслива мама, щаслива дружина. І в тебе буде теж саме - треба, щоб просто пройшов час і на вулиці-в літаку-в гримерці-в туалеті ти зустріла свою людину. Не хотіла говорити, але доведеться зробити ексклюзивну заяву: я вважаю себе героїнею своєї книги. Як би феєрично це не звучало з моїх вуст, але Оля Цибульская зараз з одним українським виданням пише книжку про те, як встигати все - займатися родиною, займатись кар'єрою, не боятись народжувати дітей, що таке сім’я і як вона стимулює жінку нарешті злізти з коня, вийти з горящей избы і ну його в дупу ті мідні труби - просто почувати себе класно і встигати робити в своєму житті все. Як тільки книга буде готова, я обов'язково приїду на Тochka.net - поділюся, презентую і подарую декілька примірників, щоб Ви точно знали відповіді на всі запитання.

Понравился ответ? Поделись:

ЮлиАнна:
4
Привет Оля)Ты сейчас общаешся с Сашей Бодянским ?И с кем из Первой фабрики звёзд (Именно с первой)поддерживаешь отношения?
ЦибульскаЯ:
Із Сашою, на жаль чи на щастя, ми постійних відносин не підтримуємо. Коли Саша зі своїм колективом приїжджав до України виступати - звичайно, ми бачились. Я була на концерті, ми спілкувались, тому що дует "Опасные связи" - це плідний відрізок мого життя. Я вважаю, що він прикольний, цікавий, я йому вдячна, але потім постійні переписки з Сашою у нас припинились. Мені було дуже приємно, що в своїх офіційних групах Саша розмістив мій сольний кліп і написав, що дуже радіє тому, що я продовжую займатись музикою, йому дуже подобається мій кліп і він надалі слідкує за моєю творчістю.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
3
Оля,как давно Вы пишете стихи? И какой любимый стих?
ЦибульскаЯ:
Перший вірш я написала в школі, мабуть, в класі другому. Зараз віршів дуже багато, всі вони є на сайті. Ми видавали проект "МЖ", де відомі чоловіки читали мої вірші під музику. Я знову написала велику кількість віршів і думаю видавати-не видавати, адже зараз у нас в Україні, куди не плюнь - скрізь поети:) Тому поки що всю мою лірику можна читати на сайті. Кожен вірш - це мої переживання, якийсь період мого життя.

Понравился ответ? Поделись:

Никита:
3
Оля,я Вас люблю! Жаль,что не успел сделать предложение... Всегда наблюдаю за творчеством Вашим! Спасибо что вы есть!!!!!
ЦибульскаЯ:
Дякую за сказані слова! Мені дуже б хотілось, щоб Ви не упускали свої шанси - якщо є якась міледі, яка Вам подобається, вперед, бо заберуть!

Понравился ответ? Поделись:

Рома:
3
что заставляет тебя работать и работать, какой стимул? Как бороться с ленью?
ЦибульскаЯ:
У Чехова була класна цитата відносно ліні - я живу в страшному будинку, я пишу блідими чорнилами, я не їм те, що хотів би, я страшенно вдягнений і винна в цьому тільки вона і з нею я не можу розлучитись, тому що це лінь-матушка. Наше життя пропорційне заняттям та зусиллям, які ви докладаєте кожного дня. Я не знаю, як можна не мотивувати себе. Як можна нічого не робити? Людина або просто відбуває свій період на Землі, або проживає своє життя на всі тисячу відсотків. Мені завжди шкода свого часу і даремно прожитого дня. Все.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
3
Скажи, ты обижена на отказ Меладзе в сотрудничестве ? Может это связано с тем, что он не видит тебя в образе секси-дивы, как Брежневу, а больше матери либо народной любимицы ?
ЦибульскаЯ:
Насправді у мене не було пропозицій від Кості Меладзе і я не просилась до нього в колектив. Тому що я ревную сцену до всіх і я не пустила б ще двох клуш стояти поруч з собою, співати пісню і не давати мені висказатись :) I'm sorry, дівчата, але це просто не для мене. Жіночий колектив на сцені - це не для мене, я б цього не витримала.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
3
Здравствуйте Оля! Почему ты не снимаешь новые выпуски Самые Поющие Новости? Когда еще новые песни?
ЦибульскаЯ:
Ви розумієте, "Самые Поющие Новости"- це як Оскар в кінематографі, але в українському шоу-бізнесі. Я випускала ці новини, коли у нас відбувались якісь глобальні, мегацікаві новини, про які мені хотілося заспівати, розказати, показати своїм глядачам. Зараз шоу-біз - смажить шашлик і відпочиває (звичайно, не всі, я знаю, що у Віталіка Козловського мегакрутий концерт, на який я, на жаль, не змогла приїхати). Як тільки відбудеться якась мегаподія або відбудеться якась мегановина, про яку я дізнаюсь першою, - одразу Ви подивитесь нові "Самые Поющие Новости". Дивіться мій кліп, вникайте, думайте та пишіть мені свої коментарії - я дуже активно спілкуюсь в соцмережах. А "Держи меня руками" - це занадто відверта пісня, раніше я не ділилась особистим життям та відносинами, а в цей раз я максимально відверта і, сподіваюсь, що ви розкажете мені про свій досвід.

Понравился ответ? Поделись:

Алеся:
3
как планируешь встречать Пасху?
ЦибульскаЯ:
Вгадайте? В дорозі :) Ми збираємось з дитиною їхати до батьків, тому що, в першу чергу, це родинне свято. І дуже хочеться, щоб бабусі-дідусі були поруч в цей день. А потім Нестор залишиться у бабусі з дідом, а мама сідає в літак і летить працювати, тому що вже 2 травня у мене великий концерт. Поки що не можу сказати, де він відбудеться, але пізніше напишу про це в соцмережах.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
2
Оля,ты крутая! Обожаю тебя!!! Приезжай в Харьков!
ЦибульскаЯ:
До речі, в Харкові я буду поєднувати два серця - зводити і ставити на рушник. Так що, слідкуйте за Інстаграмом і якщо будете мати час - приходьте, я буду роздавати автографи.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
2
Мега круто клип! Спасибо что Вы есть! Расскажите, о съёмках клипа
ЦибульскаЯ:
Дякую! Режисер - Тіна Ярошенко, у нас знімався молодий голлівудський актор Джонатан, вже досить відомий. Був один з топових гримерів компанії МАС, який ворожив над моєю зовнішністю - я дивилась на себе в люстерко і казала, що три дні не буду знімати мейкап, так і поїду в Україну, щоб всі бачили, яка я гарна. Була досить різноманітна компанія, за два дні було багато всього - ми замерзли, тоді дуже дуло вітром і на Бруклінському мосту дуже хотілося плакати не від того, що він мене "покинув", а від того, що дує в дупу і хочеться натягнути рейтузи :) Але така у нас професія, я думаю, що це дуже класний досвід. Мені б хотілось і надалі приїжджати до Америки, працювати там, набиратись досвіду і привозити його до України.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
2
С какими знаками зодиака тебе легче всего контактировать?
ЦибульскаЯ:
Тілець. Тільця я відчуваю зразу, ми можемо спілкуватись, нам дуже легко. Але, чесно скажу, що не дуже вірю в гороскопи. Головне, щоб по гороскопу людина не була свинею, а з іншими знаками я знайду спільну мову - у мене така професія :)

Понравился ответ? Поделись:

Роза:
2
В тебе дуже гострий язик)))) шо порадиш читати, щоб стати такою як ти? Кльово стібешся з Нікіти
ЦибульскаЯ:
Знаєте, скільки я його заточую зранку :) Я в принципі раджу читати, тому що це розвиває і фантазію, і мислення, і розвиває Вас, як людину. Зараз я дочитую другий том "Шантарам" - дуже цікава книга, спробуйте. З нового - хочу прочитати "Щегол", я начиталась рецензій і думаю, що це буде наступна книга, за яку я візьмусь.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
2
Здравствуй, Оля) А ты планируешь в ближайшем будущем пополнение в семействе? И вообще, ты бы хотела большую семью или с работой это слышком большое удоволствие?Спасибо за ответ)
ЦибульскаЯ:
Ви думаєте, що діти - це як хом'ячок, захотіла і завела? :) Насправді так не буває. Діти - це дар Божий. Я ніколи нічого не робила, щоб дітей не було, щоб вони не з'являлись або навпаки - з'являлись швидше. Вибачте мене за відвертість. Я завжди довіряла Долі, Богу і знала, що як тільки з'явиться людина, з якою я захочу дитину, і ми скажемо "Боженька, будь ласка", то нам буде посланий карапуз. Так і сталося з Нестором. Ми з моїм чоловіком зустрічались якийсь період, потім розійшлись тому що я вирішила, що ще не готова займатись сім’єю. Потім, через якийсь час, він написав мені від руки листа, ми полетіли до Парижу, кохання, всі діла... можна сказати, що з Парижу ми прилетіли з Нестором. Я зрозуміла, що у нас буде син і я дійсно готова створювати сім’ю. Мені хочеться, щоб нас було більше, але коли це станеться, про це знає тільки Бог.

Понравился ответ? Поделись:

Иван:
2
тебя сложно вывести из себя? как борешься со стрессом?
ЦибульскаЯ:
Так, складно. Мене важко вивести на емоції. Але, інколи, як і будь-яка людина, Цибульская злітає з катушок. Я рідко реагую на хамство, я не розумію марнотратство у всіх його проявах. І, напевно, все.

Понравился ответ? Поделись:

Lilit:
2
у тебя в инста классный аккаунт! почему ты не показываешь сына? мне очень нравится видео где ты поешь! и когда поют твои фаны, круто что ты их тоже показываешь, это шанс засветиться, жаль что я не пою(((( как научится петь как ты?
ЦибульскаЯ:
Тому що син ще дуже маленький. А Інстаграм мами, яка є публічною особою, - це все ж таки невеличка частина шоу-бізнесу. Шоу-бізнес - це така сфера, куди людина повинна прийти свідомо. Коли Нестор сам цього захоче - тоді будь ласка, тоді я буду йому допомагати, а зараз він ще маленький. Мені здається, в моїй творчості відбувається багато цікавих речей і нема чого перекривати дитиною.
Включайте голосно "До ранку" або "Держи мене руками", гучно включаєте душ і співаєте - буде просто прилив енергетики, один-в-один Цибульская :) Співайте, у Вас є реальна можливість показати себе людям, у мене більше 32 тисяч підписчиків - я буду із задоволенням показувати Вас людям, тому що колись сама починала і розумію, наскільки важливо допомагати один одному.

Понравился ответ? Поделись:

Паша:
2
Какой самый смешной или нелепый подарок тебе когда либо дарили?
ЦибульскаЯ:
Неважлива сума грошей, витрачена на подарунок, а дуже важлива увага. Іноді просто якась відкритка або вчасна кава - заставляють посміхнутись і підняти настрій. Поки що мене не смішили подарунки.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
2
какой у тебя рингтон на телефоне? напой плиз!
ЦибульскаЯ:
"Держи меня руками" - до речі, я довго не беру трубку, щоб люди слухали пісню :)

Понравился ответ? Поделись:

Sera:
2
я сейчас на 6м месяце. как тебе в роли мамы? устаешь? как совмещаешь ребенка и работу?
ЦибульскаЯ:
Ви так запитуєте, ніби це щось космічне для жінки:) Материнство - це природне явище, це так природно та приємно. Я згадувала, що я вагітна лише, коли син штовхався в животі, коли була в душі, коли зав'язувала шнурки або проходила повз дзеркало. Всю вагітність я пробігала на високих підборах, я була в ефірі, прокидалась о четвертій ранку і за п'ять днів до народження Нестора вела корпоратив. Мамою бути - це дуже круто, тому що у Вас з'являється найкращий тайм-менеджмент, у Вас є людина, дивлячись в очі якій, Вам хочеться ставати кращою. І плюс Ви дуже правильно починаєте виставляти пріоритети в житті, Ви чітко знаєте, на що витрачати час, а на що - ні. Я Вас вітаю, Ви дуже в класному стані! Виспіться і зробіть щось максимально корисне для себе, тому що, як тільки на світ з'явиться ваш карапуз, Ви забудете, що таке егоїзм.

Понравился ответ? Поделись:

Ниночка:
2
Почему ты поешь то одну песню на русском, то одну на украинском?
ЦибульскаЯ:
А я так і розмовляю - одне слово на російській, одне на українській. Тому що, мені здається, немає різниці, якою мовою розмовляють люди в Україні. Головне, щоб вони знали українську, любили її, спілкувались один з одним і знаходили спільні точки соприкосновения. Дуже часто у нас маніпулюють мовним запитанням, намагаючись ним прикрити решту проблем, які є в Україні. Тому, я б хотіла, щоб Ви менш переймались через те, якою мовою говорить ваш співрозмовник, а більше вникали в те, що він несе і що він робить для країни, в якій він живе.

Понравился ответ? Поделись:

Диночка:
1
какое у тебя хобби? какой любишь спорт?
ЦибульскаЯ:
Нет у меня никаких хоббей :) Хобі співпало з моєю професією - я ніяк не можу жити без сцени, без радіо та без телебачення. Моє хобі - Самая поющая ведущая, я живу в ньому 24 години на добу. А спорт терпіти не можу - це жах, складно кожен раз повертати себе до форми, це дається дуже непросто, але професія зобов'язує. Тому я люблю спорт з індивідуальним тренером, у мене повинні бути заняття, щоб хтось наді мною стояв і казав: "19-20", "я сказал "приседаем" - інакше Цибульская нічого не буде робити. Найкращий спорт для дівчат - це аеробна нагрузка, якийсь фітнес. Але мені скучно стрибати, тому я займаюсь танцями з Колею Бойченко - два рази на тиждень у мене танці.

Понравился ответ? Поделись:

саша:
1
Оля, смогла бы ты комментировать футбольный матч?
ЦибульскаЯ:
Ні, це якась повна чепурда. Я ж нічого не розумію - там 22 хлопці і одна резинка, яку вони всі доганяють :) В чому там суть, незрозуміло :) Треба знати купу законів та правил. Я люблю бокс з дитинства, вболіваю за наших братів Кличко. Хвилююсь і слідкую за Володею Кличко, знаю, що він збирається повертати собі чемпіонські пояси. Всіх закликаю вболівати за наших спортсменів! Спорт - це дуже непроста справа, якщо артист може співати під фонограму, то спортсмен не може вийти на ринг і зробити щось під фонограму. Що вони вміють і чого вони варті - ми бачимо прямо на ринзі.

Понравился ответ? Поделись:

дмитрик:
1
Оль, ти будеш дивитись євробачення? за кого вболіватимеш?
ЦибульскаЯ:
Звичайно, я буду дивитись "Євробачення" - це одна з найбільших шоу-бізнесових площадок в світі, це дуже цікавий досвід. За кого я можу вболівати, як українка? Звичайно, буду тримати кулаки за нашу країну - дуже хочеться, щоб її помітили і звернули на неї увагу!

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
1
Как ты просыпаешься, то есть что тебя будит? это обычный будильник?
ЦибульскаЯ:
Ні, це мій карапузик :) Від цього, самого найкращого в світі будильника, я прокидаюсь.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999