ТІК и Анастасия Приходько в гостях у tochka.net

8

24 мая в 13.00 в гостях у онлайн-издания tochka.net  группа ТІК и Анастасия Приходько, записавшие социальный дуэт ІсторіЯ. 

Виктор Бронюк и Анастасия Приходько четко определили свою гражданскую позицию еще в начале развития трагических событий, которые знаменуют Новейшую историю Независимой Украины. Артисты напоминают: Историю никогда не смогут создать абстрактные ОНИ. ІсторіЯ – лишь в руках миллионов наших Я. 

Как будет развиваться дальше социальный дуэт Бронюка и Приходько и какие еще новые патриотичные песни планируют записать артисты, вы сможете узнать  во время онлайн-конференции 24 мая в 13.00. А также лидер группы ТІК Виктор Бронюк, вернувшийся на днях из Лондона, расскажет вам, как встречают украинские песни за границей. 

Ответы 26

Миа :
0
Виктор, мечтаю снятсья в одном из ваших клипов. Что делать???? Что для этого нужно?
ТІК и Анастасия Приходько:
На нашому сайті є контакти піар-служби - пишіть туди, залишайте своє резюме. Будемо знімати пісню про робота - чому б і ні? У нас часто буває, що на зйомках потрібні люди. Наші адміністратори в соцмережах зібрали базу людей, бажаючих зніматись в наших кліпах, - коли були потрібні актори, люди запрошувались. Можливо, навіть і на головні ролі. Тому заходьте на наші соціальні сторінки, присилайте свої пробні ролі, свої виступи в різних театрах - і ми будемо мати на увазі, ми завжди готові до творчої співпраці.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей :
0
Что для вас значит любовь?
ТІК и Анастасия Приходько:
Любов - це все. Все починається з любові. І на любові тримається світ, як би Ви до нього не відносились. Всі речі, всі обставини, весь позитивний рух - тільки від любові. Тому живіть з любов'ю в серці, творіть добро з любов'ю, живіть з любов'ю - і все буде добре!

Понравился ответ? Поделись:

Леха:
0
Виктор, ТИК - мужская группа, почему вы решили взять к себе Настю. Я понимаю, что это только для исполнения вашей новой песни, Может Настя станет почётным членом вашей команды?)
ТІК и Анастасия Приходько:
У мене є декілька варіантів відповіді на це запитання. Можливо, і стане :)

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Почему вы решили спеть дуетом? Будут ли ещё совместные песни?
ТІК и Анастасия Приходько:
Доброго дня всім, хто зараз налаштувався на Тochka.net! Одразу хочу перепросити: Анастасія Приходько, в зв'язку з колапсом, який сьогодні твориться в транспортній мережі м. Києва, не встигає потрапити на конференцію на заплановану годину. Так що я буду віддуватися сам - відповім на ті запитання, на які зможу.
Карточный долг. Тобто програли в карти - прийшлося записати дует. Ви ж самі розумієте, що життя - це гра. Будуть виграші - ще будуть дуети. Будуть програші - все одно будуть дуети. Це творчий процес: було бажання заспівати з Настею - ми і заспівали. Буде бажання заспівати ще з кимось - заспіваємо ще з кимось. Ідея пісні прийшла спонтанно, ми якраз закінчили пісню і, будучи на гастролях, дуже часто так буває, що ти сидиш десь обідаєш чи вечеряєш і паралельно тобі включають телебачення - там хтось співає або розказує. І от з одного телеекрану Анастасія говорила про те, що вона тепер вирішила розпочати україномовну творчість. І ми вирішили їй в цьому допомогти - я зателефонував та запропонував їй, вона одразу позитивно на це відреагувала і ми заспівали разом.

Понравился ответ? Поделись:

Надежда :
0
Виктор, Анастасия, выступаете ли на корпоративах? Расскажите о ваших райдерах.
ТІК и Анастасия Приходько:
На корпоративах виступає, мабуть, більшість учасників шоу-бізнесу. Стосовно нашого райдеру та умов виступу - будь ласка, заходьте на наш офіційний сайт, в розділі "Контакти" є вся, потрібна Вам інформація. Тобто телефонуйте - ми завжди готові до творчої співпраці. На всі питання, які у Вас будуть виникати, ми із задоволенням відповімо.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
0
Привет, Настя!) Как тебе выступление Джамалы на евровидение? Ты же уже была на этом конкурсе и наверняка мжешь оценить выступление Джа. Как тебе оно?
ТІК и Анастасия Приходько:
Чесно кажучи, особливо не спостерігав за тими перипетіями, що відбувалися. Виступ Джамали, безумовно, дивився. Мені сподобалось. Це було від душі, по-справжньому - напевно, з рештою це і вплинуло на результат.

Понравился ответ? Поделись:

Вася:
0
ТИК и Анастасия Приходько будут теперь работать вместе? Подскажите, пожалуйста, кто автор песни ІсторіЯ?
ТІК и Анастасия Приходько:
Я. І музика, і букви, і ноти.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Вы часто помагаете участникам АТО. Не боитесь туда ездить?
ТІК и Анастасия Приходько:
Ми неодноразово там були. Треба було допомогти - допомагали (медикаментами, продовольством). Треба було купувати автомобіль - купували автомобіль. Треба було допомагати переселенцям - допомагали переселенцям. Це наша спільна боротьба. Хтось пішов добровольцем на Схід, когось мобілізували. Коли до тебе звертаються, ти розумієш, що вони звертаються тому, що бачать в тобі надію, що ти можеш допомогти. Звичайно, допомагаємо. На сьогодні ми зараз більше працюємо над соціальною адоптацією тих людей, які були на фронті, зазнали поранень. Багато хто з них отримав неоціненний бойовий досвід - хтось виступає консультантом нових програм для військових систем, хтось йде працювати до органів влади, допомагає людям, які пройшли АТО. Звичайно, хотілося б, щоб це все швидше закінчилось і скоріше повернутись до своєї діяльності - творчої, до якихось соціальних, творчо-побутових проектів. Але нічого не заважає - сьогодні життя вимагає таких рішень та вчинків і ми не стоїмо осторонь цього всього.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина :
0
Здравствуйте, Виктор и Анастасия! Расскажите пожалуйста во ваших планах на будущее, концертах. Спасибо за ответ)
ТІК и Анастасия Приходько:
На даний момент колектив працює над створенням нового альбому. Виступаємо на концертах, на якихось Днях міст, недавно повернулись з Лондона. А на осінь вже плануємо тур, зараз до нього активно готуємось. Все нормально - колектив живе та працює, щось створює і, безумовно, ділимось з вами тим, що вже створили.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Вы бы хотели принять участие в каком-либо шоу, к примеру, в "Голосе страны" или "Х-факторе"? И как вообще вы относитесь к подобным шоу?
ТІК и Анастасия Приходько:
Взагалі до всіх талант-шоу я відношуся, скажемо так, не дуже позитивно. Тому що насправді це рафіновані шоу та ТБ-проекти, мета яких для мене до кінця не зрозуміла. Тому що я вважаю, що, як в конкурсі так і в житті, є якийсь відсоток людей, які готові працювати заради результату, і вони його досягаю. Але часто канал використовує таких людей - і, на жаль, коли начинається нове шоу, про цих учасників чомусь забувають. Можливо, це зв'язано з тим, що весь час з ними працювала команда ТБ-каналу, а потім приходиться працювати самому - не всі готові до такої праці. Багато хто з молодих людей бачить в цьому прямий шлях для себе, але проект закінчиться і щоб був результат - треба працювати і працювати далі, причому ще більш тяжче і наполегливіше.

Понравился ответ? Поделись:

Васька:
0
А какие у вас были прозвища в детстве?
ТІК и Анастасия Приходько:
Якщо чесно, у мене якось не склалось з прозвищами. Можна сказати, що їх не було.

Понравился ответ? Поделись:

Вова:
0
Назовите свои любимые песни из собственного творчества. Явно же есть такие работы, которыми вы гордитесь) Спасибо)
ТІК и Анастасия Приходько:
Досить часто задають таке запитання, але це, як запитати у батька, кого з дітей він любить найбільше. Як ви думаєте, яка була б відповідь у нормального батька? Кожна пісня - це частинка життя, частинка емоцій та переживань. Часто питають, чи нас не задовбало виконувати "Оленів" - але з цих пісень все починалось, вони створювали настрій, якщо люди хочуть їх чути, то не треба лишати їх цієї можливості.

Понравился ответ? Поделись:

Денис:
0
Если я не ошибаюсь, то, Виктор, вы учитель.. Не сложилось у вас с преподованием, да? Почему тогда делали такой выбор? У меня просто сын поступает в этом году ..переживаю, чтоб не зря учился.
ТІК и Анастасия Приходько:
У мене дві педагогічних освіти. Перша - це вчитель образотворчого мистецтва та художньої праці, друга - вчитель історії та правознавства. Можливо це дивно для когось прозвучить, але професія педагога досить універсальна, в навчальному процесі має бути опосередкований процес взаємодії, тобто діалог. Коли він є - тоді буде результат. Для мене головне, щоб він був - і діалог, і результат.

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
Как вы считаете, кто из украинских исполнителей мог бы представить Украину на "Евровидение-2017"?
ТІК и Анастасия Приходько:
Я думаю, що напевно Зіброва пошлють :)

Понравился ответ? Поделись:

Вероника:
0
Вы бы хотели, что бы ваши дети пошли по вашим стопам? Кем они мечтают стать сейчас? Вопрос и к Насте, и к Виктору) Спасибо за ответ)
ТІК и Анастасия Приходько:
Вони ще досить маленькі, дочці - 7 років, сину - 5,5 років. Я не буду заперечувати, якщо вони підуть по моїм стопам. Але саме головне, щоб вони були людьми. Я розумію, що якщо у них є бажання - це добре, але як батькові мені не байдуже, чим вони будуть займатись. Я, чесно кажучи, не розумів, ким я хочу бути. Але, маючи дві професії, працюючи чиновником в Вінницькій раді, я зрозумів, що треба згадати, про що я мріяв і що я маю на даний момент. І коли я сказав батькам, що я вирішив звільнитись, то для них це було досить незрозумілим: покинути все, щоб піти займатись незрозуміло чим. Вони захвилювались, але довірили мені і сказали, щоб я вирішував сам. Батьки мають, якщо не власним прикладом, то сукупністю мотиваційних факторів, пояснювати дітям, щоб у них більш-менш конкретизувалось чітке бачення.

Понравился ответ? Поделись:

Валера:
0
Как вы относитесь к украинским артистам, которые выступают на территории России?
ТІК и Анастасия Приходько:
Кожен з них має свою голову на плечах. Я - не суддя. Моя особиста думка: в умовах відкритої агресії, з позиції громадянина та просто людини, - це неприпустимо. Хтось вважає по-іншому - він має на це право, Бог йому суддя.

Понравился ответ? Поделись:

Святик:
0
Кем вы хотели стать в детстве? и расскажите о своей самой большой ошибке в жизни.
ТІК и Анастасия Приходько:
Я не звик нічого в житті сприймати, як якусь велику помилку. Часто, думаючи, що ми вчинили якусь велику помилку, - так складається, що це був ключовий момент в житті, який ми переступили та пішли далі. Взагалі, я не з тих людей, хто живе минулим. Якщо щось не вдалося - напевно, що так було треба. Головне - робити висновки та рухатись далі, не зупинятися.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Если бы вы могли выбирать в какой стране прожить жизнь, то какую вы выбрали и почему?) Только представим, что Украины не существует)
ТІК и Анастасия Приходько:
По-перше, я навіть не хочу уявляти, що України не існує. Тому що в контексті подій, що відбуваються, багато хто в світі сьогодні хотів би, щоб України не існувало. Але країна існувала, існує і буде існувати. Можливо, це банально, але я люблю свою Батьківщину. У мене було багато моментів, коли можна було б кудись поїхати, шукати кращої долі, але там гарно, де нас немає. Україна - це кожен з нас. Якщо ми всі разом будемо творити та думати про щось позитивне, ми завжди це побудуємо. Не треба шукати кращої долі або кращої країни. Повірте мені, у нас гарна держава, у нас гарні та розумні люди, єдине - треба не мріяти, що колись ти будеш жити в гарній державі, а сьогодні все робити для того, щоб вже сьогодні жити гарним життям в гарній державі.

Понравился ответ? Поделись:

Варя:
0
У вас есть музыкальные кумиры? Кто они?
ТІК и Анастасия Приходько:
Так я ж вже сказав - Павло Зібров :) Насправді, все залежить від настрою. Подорожуючи Україною, особливо любимо слухати якісь регіональні радіостанції, у них є якійсь колорит, якась родзинка та оригінальність. А так все залежить від настрою - бувають моменти, коли хочеться послухати Стінга, а бувають моменти, коли хочеться послухати щось українською, інколи хочеться чогось динамічного, інколи навпаки - чогось спокійного.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
А будет клип на песню ІсторіЯ? Когда его ждать?
ТІК и Анастасия Приходько:
Ми зараз якраз про це активно спілкуємось. Не хочеться обмежуватись якоюсь окремою історією, тому що кожен день відбувається безліч цікавих історій і не хотілося б пропустити якусь з них. Якщо ми говоримо про переможну історію, то кожен день - це маленька перемога. Не хотілося б візуалізувати одну з них і тим самим обмежувати слухача та глядача. Тому ми відкриті до того, що хтось може зробити на нашу пісню свій відеоряд - монтаж фото чи щось інше. Ми готові все це прийняти. Можливо, зробимо свою історію одного дня. Тому що тут не хочеться якогось пафосу - для нас важлива та річ, що це мають бути якісь моменти індивідуального переживання та розуміння в ім'я якоїсь світлої мети. У нас вона одна і не змінна - з нами Бог, перемога та Україна.

Понравился ответ? Поделись:

Яна :
0
Что вы считаете самым главным в жизни, без чего не обойтись человеку?
ТІК и Анастасия Приходько:
Багато без чого. Без кохання, без посміши, без тепла, без сонця... Дуже багато різних факторів. Якщо у тебе є сьогодні можливість щось пізнати і отримати від цього задоволення, від якихось земних радощів - ніщо не заважає.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
А слабо прямо сейчас спеть припев вашей новой песни?
ТІК и Анастасия Приходько:
Не слабо :)

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Много читала о том, как кажый из вас начинал свой творческий путь. Но очень хотела бы услышать об этом от вас! Когда вы решили, что будете петь/ создадите группу? Вы хотели петь с самого детства или оно само собой так получилось? Какие были первые ощущения, когда вы собрали целый зал ваших поклонников?
ТІК и Анастасия Приходько:
Насправді, все починається з дитячої мрії. Кожен з нас в житті про щось мріяв. Можна мріяти все життя, а можна втілити свою мрію, але для цього треба щось робити. У мене була така мрія - створити свою групу. Мрії мають здатність втілюватись, але для цього треба працювати-працювати-працювати - і обов'язково прийде результат. Я можу багато розказувати - це питання навіть не однієї години, тому що кожен етап - це окрема історія, про яку можна довго говорити. Головне - це працьовитість та наполегливість. Майте свою мрію і йдіть до неї, працюйте.
Було лоскотно :) Перший зал - напевно, був ще в дитячому садочку, коли я співав "Крейсер "Аврора" і ще якісь "ля-ля-ля", "жу-жу-жу". Напевно, ці відчуття пройшли через все життя. Навіть важко пояснити, що саме. То розумієш, що комусь даруєш посмішу, комусь даруєш радісні моменти - і просто працюєш заради цього всього.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитрий :
0
Сколько денег нужно для счастья?
ТІК и Анастасия Приходько:
Я є прибічником тієї теорії, що щастя не в грошах. І навіть не в їх кількості. Тому що, на жаль всіх грошей не заробиш, але це нормальне бажання здорової людини - працювати і отримувати гроші за свою роботу. Але, скільки б ти не заробив, в гонитві за заробітком ти все одно розумієш, що є речі більш важливіші - родина, друзі, близькі люди. Це завжди важливіше. Я ніколи не був серед тих людей, які жили чи робили щось заради грошей. "Тік" ніколи не створювався, як проект для заробляння грошей. Так, тут є така складова, тому що шоу - це шоу, бізнес - це бізнес, треба чітко розуміти сам процес. Але, мені здається, що того, хто починає зосереджуватись на грошах, - його рано чи пізно гроші просто роз'їдають.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга :
0
Хочу сделать татуировку, но бось. Что можете посоветовать?
ТІК и Анастасия Приходько:
Може, сходіть до гадалки, хай страх зніміть :) Я не знаю, що Вам порадити - я теж думав про татуїровку... попробуйте, може, це не страшно. Потім мені напишіть - може я теж піду, зроблю собі якусь Аллу Пугачову в молодості.

Понравился ответ? Поделись:

Соля:
0
Вікторе, ви як колишній вчитель історії, як ставитесь до численних перейменувань міст та населених пунктів? Невже це настільно важливо у нинішній ситуаціїї, що склалася в Україні???
ТІК и Анастасия Приходько:
Знаєте, є таке китайське прокляття: щоб ти жив в епоху змін. Тобто, на жаль, це та річ, яка давно мала відбутися, але ми завжди тішили себе самообманом та іншим. Не може бути три правди: твоя, моя і правда - правда завжди одна. Для мене, як для людини з історичною освітою, важливо завжди дивитись на історію під об'єктивним кутом. З'ясувалось, що не такі вже вони були і хороші, тому що винищувались мільйони людей. Цього не можна зробити за один день, але мешканці самі повинні висловитися. З деякими речами я погоджуюсь, в плані Дніпропетровська - це дійсно спірна річ, якщо ми говоримо про Артемівськ, Орджонікідзе, Фрунзе - цього насправді вже давно потрібно позбутися, ще 25 років назад, ми б тепер мали набагато менше клопоту.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999