Павел Зибров и Женя Янович в гостях у tochka.net

16

20 февраля в гости к tochka.net придут народный артист Украины Павел Зибров и актер студии "Мамахохотала" Женя Янович. А говорить они будут об украинском фильме "Инфоголик", в котором Женя сыграл главную роль. 

 

Как проходили съемки полнометражной комедии? Почему этот фильм станет близок зрителю? И как Павлу Зиброву и Жене Яновичу работалось на съемочной площадке? На эти и другие вопросы гости ответят в понедельник, 20 февраля, в 13:00. А пока можете посмотреть трейлер.

 

Студия производства: студия "Мамахохотала" и Idea Production

Заказчик: "НЛО TV"

Сценаристы: Евгений Янович, Бекир Мамедиев, Евгений Бугров (студия "Мамахохотала")

Премьера фильма "Инфоголик" состоится 2 марта.

 

Ответы 29

Помельникова Ирина из Одессы:
4
Здравствуйте. Сколько бутылок нужно сдать, чтоб сняться в хорошем фильме?
Павло: Привіт всім, хто нас дивиться! Якщо чесно, то ніяких бутилок ми не здавали, - просто запросили. І я перший раз зіграв Павла Зіброва - такого чаклуна-кудесника. Дуже цікава роль, мені сподобалась - сам над собою посміявся. Євген: Так, самоіронія - це чудова риса характеру. Звісно, ніхто ніякі пляшки не здавав, але, якщо Ви хочете, можемо сказати потрібну кількість: потрібно здати 19 пляшок оксамитового напою самогонки і після цього принести ці пляшки нам, ми їх понюхаємо і, якщо ми зрозуміємо, що там була настойка на айві - то ми знімемо Вас в нашому фільмі.

Понравился ответ? Поделись:

Ганди:
2
Женя, что утебя на личном фронте? Есть девушка?
Євген: Скажімо так, ми працюємо в цьому напрямку. Думаю, що мій час ще попереду. Павло: Вся харизма - в вусах. Відпускай такі вуса і будеш мати увагу від жінок :)

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Павел,какой совет можете дать современной молодёжи, которые хотят развивать себя в сфере актерства? Женя,твоя работа на телеведении и вне его влияют как то на твою личную жизнь? Твоя девушка ревнует тебя к твоему обществу?)
Павло: Я сам для себе відкрив, що можу зіграти роль в кіно. Але я вже 40 років професійно на сцені, тому, я розумію, що таке актор. Хочеш-не хочеш, а мої концерти – це міні-спектаклі, а інколи – і великі спектаклі (наприклад, в Палаці «Україна»). Тому цей досвід та життєвий досвід дозволили мені грати в кіно. Якби цього не було, то я б не грав. Якби я був двірником чи автослюсарем – я б не зіграв.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Евгений,как думаешь, если пойти учиться в Киевский университет Карпенко Карого на исскуство театра и кино,то можно ли выбиться в люди или это всё ерунда и здесь нужно иметь только и связи и всё должно быть по блату?
Євген: Я не вчився, у мене немає акторської освіти, я розумію, що через це у мене є якісь пробіли. Але дуже величезну роль грає досвід. За допомогою "Мамахохотала" я також набирався досвіду і деякі прогалини в акторстві я надолужував саме за рахунок цього досвіду. Але, я впевнений, що потрібна якась база, якась освіта, щоб все це систематизувати. Я зараз над цим замислюсь, тому що час від часу виникає якась прогалина і обов'язково треба працювати зі сценічною мовою. І як сказав Павло Миколайович: якщо Бог дав, то, мабуть, вийде.

Понравился ответ? Поделись:

Константин:
0
Добрый день! Евгений! Я надеюсь, Вы не будете останавливатся на достигнутом и продолжите сниматься в кино? Павел Николаевич! Вы довольны своей мини ролью в Инфоголике? Наверняка Вы тем самым (своим жестом с средним пальцем) поддерживаете отечественный автопром?
Павло: Ну, так, ту машину, яку мені дали в кіно - таку може так і підтримую. Задоволений, я рад тому, як я зіграв - я навіть не чекав, що я можу так зіграти. Я задоволений своєю роллю - це Зібров в новій якості. Євген: Я думаю, що це може стати таким мемом - цей жест підхоплять, будуть ним ділитися і показувати багато кому.

Понравился ответ? Поделись:

Бугров:
0
Женя, на поляну ще заходиш?
Євген: Це у нас в КПІ було таке культове місце - Поляна, де всі збирались з гітарами, що там тільки не відбувалось. Але, ні, зараз я вже не захожу, але КПІ я люблю - вважаю його найкращим ВУЗом України по комьюніті, яке там є. Тобто туди поступають вже розумні люди або прошарені, які мають якісь скіли. І коли ці люди починають між собою спілкуватись, то кожен з них виграє. Тому що зараз, наприклад, я знаю, до кого мені звернутись, щоб мені щось зробили в якомусь з напрямків - ми всі між собою дружимо і допомагаємо розвиватись далі один одному. КПІ - це круто! В деякій мірі завдяки КПІ я є тим, хто я є зараз. Мабуть, якби не КПІ, я б зараз не сидів поруч із Павлом Зібровим.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
мамахохотала будет делать тур по украине? если да то по каким городам?
Тур Україною буде в квітні, з 18 по 28, буде 8 чи 9 міст. Ми знайшли собі гарного спонсора і будемо їхати тими містами, які цікаві і нам, і спонсору. Точно будуть Чернігів, Харків, Львів, Черкаси, Полтава, Запоріжжя… скоро буде вся інформація по туру.

Понравился ответ? Поделись:

Артем Радищенко:
0
Павло Зибров у вас с Плюшевым Бруклином будуть писни
Павло: Хотілося б. Наприклад, "Женщина любимая". Думаю, ще щось треба з робити. А чому б і ні? Будемо писати, тому що молодь потребує, час потребує - значить, будемо писати. В ногу з часом. Зараз у нас переговори з Потапом - він почув це все і, можливо, я буду читати реп.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Женя,собираешься жениться?:)
Поки що ні.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Жень,Ты на сцене такой же как и дома?
Євген: Та ні, мабуть. На сцені ж бувають різні образи, тобто абсолютно по-різному буває. Бувають ролі, в які можна вкласти частинку себе, але в основному ти перевтілюєшся. На сцені я більш агресивний, судячи з останніх ролей, які були в "Мамахохотала".

Понравился ответ? Поделись:

тупак:
0
Женя як часто до вас підходять і кажуть Гусь ну ти д.біл ? Скільки йде часу на зйомки одиного епізоду мама хохотала ?
Євген: Час від часу кажуть: «Ну, это же ты гусь?» Буває, люди соромляться, кажуть: «Можна я скажу? Я дуже хочу сказати»… я розумію, що цей образ трішки приклеївся в свій час, тому я не ображаюсь. Час від часу це відбувається, але все менше та менше. Ми не знімаємо по епізоду в 45 хвилин – знімається декілька випусків одразу. Максимально ми знімаємо за 3 дні 15 випусків – тобто знімаємо 75 номерів, по 25 номерів в день. З них у основних акторів – порядку 50-60, тобто це неймовірні об'єми.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Ребята, как вам работалось вместе? Были трудности?
Павло: Ми починали з того, що розминались - з 50 грам коньячку. Тому що вже було холодно, тому потрібно було зігрітись перш, ніж йти на площадку. Ну, і для знайомства - так прийнято :) Я думаю, після цього посипляться на Зіброва пропозиції. Євген: Ми ще не булі знайомі, а мені подзвонила мама (у мене є гарна традиція - кожного дня розмовляти з мамою по телефону) - і виходить так, що я розмовляю з мамою і кажу їй, що зараз має прийти Павло Зібров. І тут - бац, заходить Павло Миколайович і я даю мамі трубочку. Він каже: "Так, мамо, все добре, зараз будемо зніматись".... Я навіть трішки приревнував Павла Миколайовича, тому що у мами є тато.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Павло, не думали ли вы стать режиссером какого-то фильма?
Павло: Режисер - це тяжка справа. У мене взагалі дружина - режисер, постановник, сценарист. І всі мої великі сольні номери творила Марина Володимирівна, тому, мабуть треба її залучати, а я - виконавець, я слухаюсь.

Понравился ответ? Поделись:

Алла:
0
Павел, вы верите в астрологию? С какими знаками зодиака вам сложно, а с какими - легко?
Павло: Так, бабка моєї дружини, царство їй небесне, вона була повитухою, приймала роди, дивилася по зорям, давала якісь поради і у моєї дружини є цей дар. У неї бувають віщі сни і в багатьох випадках (я не кажу, що у всіх) вона попереджає правильно. Тому в нашій родині є свій астролог - Марина Володимирівна. У мене син - Лев, говориш йому говориш, а йому все одно. Хоча, якщо він сказав - то він зробить, на нього можна покластися. Але іноді з ним складно буває. А легко мені з Дівами та Рибами.

Понравился ответ? Поделись:

Арина:
0
Ребята, вы забобонные? Верите в приметы?
Ви що? Тьху-тьху-тьху, які забобони, які прикмети? Ні!

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Павел, как вы познакомились с женой?
Павло: Це спілка підприємців та промисловців, 23-24 роки назад - мене туди запросили на концерт. Я приїхав до них, почекав, поки там ті дядьки підпишуть бумаги, скреплять їх печатками і я підсів до дівчинки, яка сиділа в залі, тому що біля неї було вільне місце в залі. Підсів та дивлюсь: ого, яка дівчинка, білявка, ніжки гарні, грудна клітина така цікава. Ось і познайомились, попосміхались, я тоді поспівав, потім заходимо на фуршет - дивлюсь, і вона на фуршеті. І ця дівчина була Марина Володимирівна - ми з нею познайомились, обмінялись телефончиками. І що саме цікаве - вона сама перша передзвонила артисту Зіброву. Передзвонили з подружкою: "Хі-хі, ха-ха, а можна Вас запросити на приватну вечірку, щоб Ви у нас вдома поспівали, Павло Зібров?" Нормальні дівчата? Я прийшов на вечірку з гітарою, заспівав і пам'ятаю, що залишився. І вже 23 роки ми з Мариною. Вот так вот: сняли Павла Зиброва, сняли :)

Понравился ответ? Поделись:

Павло:
0
Привіт, тьозка. Хто крутіший: Іво Бобул чи Лері Вінн?
Павло: Крутіше, звісно Павло Зібров - ні Іво Бобул, ні Лері Він. Коли мені було 20-30, я дивився на старих виконавців і думав: "Кому вони потрібні? Хто на їх концерти ходить" - а на їх концерти ходили наші мами, тати, бабусі та дідусі. А деякі показували квитки або фотографії, з моїх концертів або з концертів Бобула, на яких вони були 25-30-40 разів. Як можна слухати концерти Павла Зіброва 10 разів? Це ж можна двинутись мозками, але я дуже вдячний нашим фанам за те, що вони є! А Іво Бобул мені дуже подобається - він унікальний співак, подібного голосу в Україні у нас просто немає. Якби у нього було ще таке почуття гумору, то було б супер, тому що він іноді не розуміє анекдотів або коли хтось над ним підтрунює, він одразу серйозно починає відповідати. Не потрібно, Іво - потрібно з посмішкою і більше проживемо :) Євген: Я Вам скажу, Ви не зациклюйтесь на тій аудиторії, яка у Вас є, тому що вже з'являється нова аудиторія.

Понравился ответ? Поделись:

Мариана:
0
Жень, складно і писати фільм, а потім в ньому грати?
Євген: Так, дуже важко на знімальному майданчику відмежовувати себе-сценариста від себе-актора. Ось і все. Просто в деякі моменти з режисером ти починаєш говорити як сценарист, а тобі дають задачі як актору. А потім в деякі моменти режисер радиться з тобою, як зі сценаристом, а ти - хочеш навпаки хочеш думати над свою роллю.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина:
0
Павло Миколайович, які поради ви можете дати Жені як молодому актору?
Павло: Те, що на знімальному майданчику він і режисер, і актор, і постановник - тут немає ніяких побажань та запитань, він сам все знає. Що таке актор? Це коли у тебе є дар Божий Це як батюшка виходить на паперть - і до одного приходить 20 прихожан, а до іншого приходять тисячі . Батюшка - це теж, як актор, у нього своя місія, на нього дивляться, його люблять, на нього йдуть. Так і ми в своїй сфері - якщо є дар Божий, ясно, що ще мають бути педагоги по життю.

Понравился ответ? Поделись:

Євгеній Володимирович Притула:
0
Євген Володимирович, а чому ти вболіваєш саме за "Рому" ?
Так, склалось, що в 2000 я дивився матч саме між Нідерландами та Італією, тоді за Італію грав чудовий футболіст - Франческо Тотті, у нього тоді ще була така шевелюра, майже як у Павла Миколайовича. І мені дуже почав імпонувати цей гравець, Шевченко тоді перейшов до "Мілану", я дивився серію А, чомусь всі були за Шеву, а мені, мабуть хотілось бути не таким, як інші. Тому я почав вболівати за "Рому", в тому році вони стали чемпіонами Італії і після цього жодного разу не вигравали чемпіонства. Але я вже 17 років за них вболіваю і сподіваюсь, що вони стануть чемпіонами. Але все одно я вболіваю за київське "Дінамо" - це два моїх улюблених клуби, які, до речі, засновані в одному році.

Понравился ответ? Поделись:

Елена Морозова:
0
Если бы в фильме "Инфоголик" , вместо новостей, сбывались анекдоты и допустим главный герой прочитал вот такой анекдот : "Чисто не там, где убирают, а там, где не мусорят. Поэтому дворник выкинул метлу и купил ружье" Как выкрутитесь?
Тоді б у нас вийшов би якийсь тріллер і називався б він не «Інфоголік», а «Двірник». Павло: Я б грав двірника з кулеметом :) У мене таке було: влітку, жара, зупинився на світлофорі, йде хлопець з дівчиною і кидає на вулицю порожню пляшку з-під «Кока-Коли». Я зупиняюся, виходжу, беру цю порожню пляшку і того чувачка - бемсь по голові. Не боляче, але він був такий зніяковілий та розгублений, він почервонів. Дівчина мене впізнала: «Це ви?», а я їм кажу, щоб більше так не кидали-не мусорили.

Понравился ответ? Поделись:

Рома Корзун:
0
Как появилась идея зарождения Инфоголика?
Євген: Спочатку ми хотіли щось зробити на кшталт "Операция «Ы» и другие приключения Шурика". Буле три сучасних історії, написаних про гаджети, три авторські групи написали синопсиси. А потім подумали і вирішили, що не будемо робити 3 по 30 хвилин, а оберемо одну ідею - всі ідеї були достойні, але чомусь зупинились на тій, яку писала наша авторська група. Тому почали розписувати ідею, пов'язану з новинами.

Понравился ответ? Поделись:

Мишаня:
0
Женя,скільки ти пісень вивчив щоб Зібров погодився зніматися,або ж скільки в фільмі дівчат,що Зібров все ж таки погодився?)
От що Ви таке кажете? Вам не соромно? Які жінки і пісні? Все серйозно! Ми одразу прописували роль під Павла Миколайовича, навіть не було варіантів, що там міг бути хтось інший.

Понравился ответ? Поделись:

Ярик:
0
Євген, у мене досить особисте питання...Ти вже знімався в серіалі і також з музикантом, тож чи в цьому фільмі буде якась коронна фраза по типу:"Гусь, ти д****!" І питання до Павла Миколайовича. Чи виникало у вас бажання сказати Євгену фразу яка була описана вище?)))
Євген: Ні, не буде. Ми насправді дуже сильно розмежовували ці проекти, щоб люди взагалі не проводили ці паралелі. Павло: Ну навіщо? Не хотілося.

Понравился ответ? Поделись:

Олег Ільчишин:
0
Жека,якщо є Павло Зібров то і повинен бути Плюшевий Бруклін. У фільмі вони будуть?
А чому? Вони вже переросли це все. Можливо, в наступних фільмах. Ми хотіли соліста взяти на роль роздатчика газет, але потім знайшли більш ущербного автора студії "Мамахохотала" :) Але, насправді просто тому, що не підійшли типажі.

Понравился ответ? Поделись:

BENARIS007:
0
Когда выйдет Как Закалялса Стайл 3 сезон?? Як Ярмачок поживает??
Якщо в третьому сезоні замість Сашки буде Павло Миколайович (як варіант, тому що Сашка зараз активно займається музикою і не завжди виходить поєднувати) - може, дійсно буде щось інше та цікавіше.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
0
Женя,как ты попал в Мама хохотала?)
Євген: Ви цього не знаєте, але Павло Миколайович у нас - чорний кардинал-масон всія "Мамахохотала". Тобто ми до нього підходили, він дивився на нас 5 хвилин, підходимо ми чи ні. І після цього створилася "Мамахохотала" :) Насправді ми грали в збірній КПІ і після цього вирішили, що хочемо займатись гумором далі, а не ставати інженерами. Тому ми пішли своєю стежкою - почали займатись гумором і зробили студію "Мамахохотала".Я абсолютно не жалкую, що я займаюсь саме цим.

Понравился ответ? Поделись:

Ростислав:
0
Ты ещё общаешся с Ярмаком???
Євген: Звичайно, дуже добре спілкуюся з Сашкою. Просто не завжди ми викладаємо фотки, коли бачимось, але дійсно спілкуємось. Ця людина - одна з близьких в моєму житті, яка на мене по-хорошому вплинула і з якою ми дуже спілкуємось. Санька - класний, я йому бажаю тільки самого найкращого. Це та людина, за якою майбутнє нашого українського музичного ринку (не хочу казати шоу-бізнес).

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Павло Зібров я хочу вас запитати. Чи можете мені допомогти з голосом. Я хочу його розвивати, а в мене не получається. Що робити?
Павло: У мене є декілька приватних учнів, які займаються, і добре займаються, тому що я викладаю 15 років в Національному університеті культури і мистецтв. Є там дітки, які хочуть навчатись, але більшість не хочуть - просто їх мами хочуть, щоб вони стали зірками. До речі, самий перший період - самий тяжкий в будь-чому, це постановочні моменти, де потрібні фізичні вправи, потрібні дихальні вправи, через які потрібно пройти (це півроку-року). Хто, хоче - будь ласка. У кого є гроші - будь ласка, тому що без грошей не виходить у мене викладання. Але іноді я прослуховую (мені достатньо 5 хв.) і кажу: "Ви знаєте, у Вас нічого не вийде, навіть і за гроші, але не вийде". Так напряму і кажу - краще одразу сказати, нехай це буде образливо та неприємно.

Понравился ответ? Поделись:

Амина:
0
Скільки пісень Павла Зіброва ти Женя,співав в важливі для тебе моменти?
Євген: Насправді я дуже багато пісень Павла Зіброва знаю, "Хрещатик" я дуже часто співаю.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999