ILLARIA в гостях у tochka.net

15

15 февраля в 11:30 в гостях у tochka.net певица и композитор ILLARIA – новое дыхание украинской этнической музыки. Среди коллег по сцене она отличается своим мистическим образом, оригинальным репертуаром и сильным голосом, диапазон которого достигает трех октав.

 

11 февраля ILLARIA стала победительницей второго полуфинала в отборе на Евровидение 2017 (организаторы "СТБ" и "UA:Перший"), представив трогательную песню о жизненном пути "Thank You for My Way".


Кстати, для артистки это уже вторая борьба за право представлять Украину на Евровидении. Певица участвовала в национальном отборе в 2014 году с авторской песней "I'm alive" ("Я жива"). ILLARIA была единственной из всех участников, кто исполнил песню на двух языках – английском и украинском.

 

За 10 лет творческого пути ILLARIA спродюсировала три собственные сольные пластинки – "Вільна", "13 місяців" та "Я жива".

 

У читателей онлайн-ресурса tochka.net будет уникальная возможность узнать из первых уст о том, как певица готовится к финальному выступлению.

Ответы 37

Мира:
2
Есть ли у тебя кумиры в мире музыки? Если да, то кто?
ILLARIA :
Я б не сказала, що це саме кумири, скоріше, це музиканти, у яких я вчусь, за якими я слідкую і до яких я із задоволенням ходжу на концерти. Серед світових - це Bjork, Lady Gaga, Мілен Фармер, Торі Еймос, Tori Amos... багато хто.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
2
Иллария, кто вы по знаку зодиака? верите ли в астрологию? с какими знаками вам легко, а с какими тяжело?
ILLARIA :
По традиційному астрологічному календарю я - Стрілець. Але нещодавно я відкрила, що є ще такий знак - Змієносець. І виявилось, що я народилась якраз в цей період, при цьому у мне є відповідний знак з родинок на тілі. Тому можна сказати, що я такий Стрілець-Змієносець. А стосовно знаків - в принципі, я намагалась дослідити цей момент, і нібито здавалось, що я не маю дружити з Козерогами, але мої найближчі друзі - це Козероги. Мені здається, не все залежить від знаку зодіаку - багато чого залежить від твого характеру та вміння дружити з людьми.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
2
Привет, Иллария! Очень понравилось ваше выступление в полуфинале национального отбора. Чем будете удивлять в финале?
ILLARIA :
Всім привіт! Зі святом, сьогодні Стрітення, всім бажаю, щоб весна перемогла! Дякую за питання! В першу чергу - піснею, тому що "Євробачення" - це конкурс пісні. Мені пощастило, тому що у мене неймовірно красива пісні і, як я зрозуміла, образ Мавки теж всім сподобався - багато хто мене підтримав і я дуже за це вдячна. Будемо розвивати наш образ, вдосконалювати і ще більше радувати піснею. Акцент робимо на пісню та на образ Мавки.

Понравился ответ? Поделись:

Рая:
1
У вас очень оригинальные наряды на концертах. Кто их придумывает?
ILLARIA :
Дякую! Костюми - це теж частина загального образу і, як правило, вони приходять до мене у вигляді таких яскравих картинок, коли я навіть тільки починаю писати музику. Мені пощастило, що я працюю з неймовірними професіоналами, талановитими людьми, саме з українськими креативними дизайнерами. Я дуже люблю українських дизайнерів, це Олена Олійник, Настя Іванова, Олексій Залевський... багато з ким я працювала і продовжую просто дружити. Кожна пісня одразу направляє мене до певного дизайнера, я розумію, що цей образ краще зробить саме цей дизайнер. І тепер багато з них мої близькі друзі і навіть родичі, наприклад, Лілі Братусь і Настя Іванова - мої куми. Тобто через роботу до близьких відносин, дуже приємно, що саме так складається.

Понравился ответ? Поделись:

Лара:
1
Ваш номер судьи сравнили с постановкой Златы Огневич. Согласны ли вы с этим? Как вообще отнсоитесь к критике? Спасибо!
ILLARIA :
До критики відношусь дуже об'єктивно і нормально. Вважаю, що коли ти йдеш на конкурс, ти маєш бути готовим до критики, це нормально. Будь-яка критика - направлена не на те, щоб тебе образити, а не те, щоб зробити тебе краще. Тому я саме так до неї відношусь - дуже легко і позитивно. А стосовно зауваження - можливо, через те, що ми обидві в довгих сукнях і обидві любимо казку. Хоча у неї було не суто українське фентазі, у мене була конкретно казка "Лісова пісня". Це моя улюблена притча, в якій я знайшла схожі мотиви зі своєю історією життя, саме тому я обрала цей образ. Я думаю, що це не пряме сходство, а, можливо, якісь паралелі, які Ви побачили.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
1
Какого из жжури нацотбора ты боишься больше всего? Как тебе притула в качестве ведущего?
ILLARIA :
Притула - неймовірний ведучий! Неймовірна людина, професіонал, з почуттям гумору, розумничка - я вважаю, що він просто найкращий ведучий. Стосовно журі - не можу сказати, що взагалі боюся журі. Ну, чого їх боятися? Вони всі - неймовірні музиканти, які були в мої шкурі, вони всі колись починали, вони всі пройшли життєвий шлях, у них є досвід. Навпаки, мені здається, їх треба поважати, любити і радіти з того, що у нас є такі неймовірні люди.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
1
У тебя есть парень? И есть ли такие темы о которыхъ ты не будешь говорить с прессой, поклонниками?
ILLARIA :
Так.

Понравился ответ? Поделись:

Тима:
1
У тебя есть дорузья в шоу-бизнесе? С кем работаешь и с кем бы хотела поработать?
ILLARIA :
Так, я можу похвалитись - друзі у мене є. Ми товаришуємо з багатьма музикантами. Я дуже дружу з Анжелікою Рудницькою - я дуже пишаюся цією дружбою, це навіть просто жіноча дружба. Я спілкуюсь з Олегом Скрипкою - ми спілкуємось на "Ви", але я завжди можу до нього подзвонити та спитати поради, він часто запрошує мене на "Країну мрій". Вже багато років я знаю, я її дуже поважаю, ми прекрасно спілкуємось MamaRika. Я довірлива людина, відкрита до дружби та відносин - якщо музиканті справжні та хороші люди, я завжди готова спілкуватись.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
1
Привет. Расскажи, с кем бы хотела спеть в дуэте.
ILLARIA :
Багато з ким :) Я мрію заспівати та зіграти в чотири руки з Tori Amos. Навіть колись купували квиток на її концерт, але він тоді, на жаль, відмінився. Я дуже хочу з нею познайомитись. Мені було б цікаво заспівати, наприклад, з Metallica або Depeche Mode, з якимось рок-гуртом. Багато з ким. Мені б хотілось працювати з закордонними артистами, щоб внести в сучасну музику український колорит. Було б цікаво попрацювати з діджеями - ще все попереду, думаю, мені ще вдасться це зробити.

Понравился ответ? Поделись:

Рина:
1
Иллария, привет. Почему выбрала себе именно такой псевдоним?
ILLARIA :
Псевдонім вибрала через те, що почала писати музику в стилі етно і мені захотілось підібрати таке ім'я, яке б відповідало музиці. Я пробували різні варіанти і от в якийсь певний момент я почула це ім'я - воно впало до мене з неба в прямому сенсі цього слова. Тому що якраз я летіла літаком і почула це ім'я - ILLARIA, я зрозуміла, що воно мені дуже підходить. Тепер це ім'я мене супроводжує, багато хто знає мене як ILLARIA і не уявляє, як мене можна називати по-іншому. Значить воно по-справді мені пасує.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
0
Що допомагає вам триматися й не впадатиу відчай, коли ситуація складається не так, як хотілося б?
ILLARIA :
По-перше, це моя життєрадісність. Я дуже люблю життя, я величезний оптиміст і мені допомагають мої рідні та друзі, ми один одного підтримуємо в скрутну хвилину. Я просто вірю в краще і це мені допомагає і дає натхнення.

Понравился ответ? Поделись:

Рома:
0
Сколько нужно денег для счастья?
ILLARIA :
Для щастя взагалі не потрібні гроші. Я не вірю, що гроші роблять людину щасливою. Гроші - це можливість. Можливо, гроші дають якусь свободу в чомусь, але, якщо в тебе є гроші на... булочку з родзинками, то ти можеш бути щасливим від цього. А якщо в тебе є мільйони, а ти не знаєш, чого ти хочеш від життя, то тобі гроші не допоможуть.

Понравился ответ? Поделись:

Алекс:
0
Иллария,что для тебя самое главное в жизни?
ILLARIA :
Родина на першому місці. І, звичайно, творчість - внутрішня свобода, свобода мислення, свобода творчості.

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
Иллария здравствуйте! Расскажите, откуда вы черпаете вдохновение?
ILLARIA :
Натхнення - воно скрізь, насправді. Натхнення - це така штука, яку не можна потрогати руками, не можна притягнути, не можна попросити прийти. Якщо ти творча людина, то постійно знаходишся в стані творчості і стані натхнення - будь що може тебе спровокувати на нову пісню або ідею. Просто треба бути до цього відкритим та помічати деталі - тоді натхнення буде твоїм супутником по життю.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
У вас такое необычное имя. Что оно означает? Помогает ли как-то по жизни?
ILLARIA :
ILLARIA означає - "та, що несе світло" і це мій життєвий маніфест та вектор. Я впевнена, що кожна людина приходить на Землю з певною місією, я відчуваю, що моя місія - нести світло та робити світ кращим.

Понравился ответ? Поделись:

Роза:
0
Ваше любимое блюдо?
ILLARIA :
Борщ, який варить мій чоловік - це найсмачніше, що може бути у світі :)

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
От кого тебе важно услышать критику, а от кого ты не будешь воспринимать ни советы. ни критику?
ILLARIA :
Я сприймаю критику від тих, хто є професіоналами в своїй справі. Тобто, якщо мене критикує фахівець, якого я поважаю - звісно, я прислухаюсь. Якщо це людина, яка не розуміється в тому, що говорить, або це голослівна критика - скоріше за все, я просто пропущу це крізь вуха. Але в будь-якому випадку я зроблю свої висновки.

Понравился ответ? Поделись:

Алиса:
0
В каких ты отношениях с константином меладзе? Ты ранее была с ним знакома, до нацотбора?
ILLARIA :
Костянтина Меладзе я дуже поважаю і в останнє перед кастингами я бачила його на проекті "Голос", 5 років тому. Більше ми не перетинались - тільки двічі в житті. І я щаслива, тому що я завжди мріяла хоча б отримати якусь рецензію від нього. Але, коли я потрапила на "Голос", він був продюсером цього шоу і мені пощастило співпрацювати з ним тоді. Він - найперший продюсер шоу, який зрозумів мою музику, зрозумів мою душу і надихнув мене на цей музичний шлях. До нього мені всі казали, що це "не формат", а він зрозумів, тому що він сам неймовірний музикант, який сам пройшов доволі тернистий шлях. Після "Голосу" я з ним не перетиналась, не чулась, не бачилась до тих пір, поки не принесла пісню на Національний відбір, де він теж є продюсером. Так само він відчув мою пісню. Він хороший музикант, він також любить етніку - в цьому плані мені пощастило, що саме він в журі, тому що він розуміє цю музику і я йому за це дуже вдячна.

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
Планируешь концерты? Когда и где?
ILLARIA :
Планую. Не так давно у мене був сольний концерт в Києві, де я презентувала новий альбом "Я жива". А цього року я святкую 10 років творчого життя, тому я дуже хочу зробити тур по Україні. Коли він буде точно - я поки не можу сказати, пропоную слідкувати за подіями на моєму сайті та в соцмережах. Приєднуйтесь та дивіться!

Понравился ответ? Поделись:

Арина:
0
Назови топ 5 секретов своей красоты. Спасибо)
ILLARIA :
Дякую! По-перше, я природна, все, що я маю, - це все природне, нічого штучного. По-друге, це, напевно, сяяння з середини. Тому що для жінки дуже важливо сяяти, бути щасливою та бути гармонійною. Трете - я прислухаюсь до себе. Я постійно прислухаюсь до себе: чого я сама хочу, як я хочу виглядати, що я хочу з'їсти, що я хочу зробити, що я хочу заспівати. Я завжди в діалозі собою. Четверте - мені пощастило, я просто не люблю шкідливої їжі. Я просто їм те, що корисне, і це мені подобається. П'яте, напевно, це активність. Я дуже активна, не завжди у мене є час на спортзал, але я дуже люблю активно відпочивати. Якщо у мене з'являється час на відпочинок, то це не просто лежання, а обов'язково дослідження якогось нового ландшафту, поїздки. Я дуже люблю рух - для мене це дуже важливо. Можливо, ці поради комусь допоможуть.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
Із якою твариною можете порівняти себе?
ILLARIA :
Я все ж таки людина, правда, з роду мавп, але всі ми з роду мавп. А якщо говорити про тварин, які мені близькі, то це, звичайно, кішки. У нас вдома живе руда кішка з пухнастим хвостом та великими щічками. Вона дуже гарно гармонізує простір в будинку.

Понравился ответ? Поделись:

Миша:
0
Коли слід чекати вихід альбому?
ILLARIA :
В 2016 році я випустила платівку, вже третю, яку я вже традиційно сама спродюсувала. Далі - побачимо, цього року я не планувала випускати платівок, але хто знає - я творча людина, можливо, мені чогось захочеться. Можливо, це буде англомовна платівка.

Понравился ответ? Поделись:

Севастьян:
0
У тебя есть сцена , на которой бы мечтала выступить? И скажи, пожалуйста, кто из музыкантов тебе нравится в Украине, Россие и США?
ILLARIA :
Так, я мрію виступити на Grammy. Буквально вчора переглядала свіже Grammy - як там не вистачає української етніки, обов'язково треба це виправити :) Звичайно, це сцена "Євробачення" та стадіон Wembley - дуже б хотілось зробити там великий концерт. Дійсно я хочу багато гастролювати по всьому світі, хоча б виконати дитячу мрію - я ще ніколи не мала сольного концерту в Палаці "Україна" і дуже хочу, щоб це відбулося. Стосовно артистів, якщо казати про українських - це ті, з ким я вже дружу та співпрацюю. І Олег Скрипка, і Костянтин Меладзе - це неймовірні музиканти, яких я поважаю. Це Мар'яна Садовська, яка, на жаль, живе не в Україні, але вона неймовірно відчуває фольклор, досліджує його та по-своєму інтерпретує. Багато нових імен з'являється, які мені подобаються.

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
Здравствуйте, Иллария. :) Мне кажется, что Костя Меладзе как-то по особенному к вам относиться, вы дружите? Не поступало ли вам от него предложение посотрудничать вместе?)
ILLARIA :
Взагалі, підійти до Меладзе - це вже така честь. Для мене він насправді Бог у музичному світі - я можу так сказати. Він дуже скромна людина і, звичайно, ніколи не сприйме ці слова. Але він неймовірний музикант і людина, яка вміє спонукати артиста, він вміє зазирати всередину, тому що він сам дуже наповнений - це великий дар. Я з ним перетиналась в житті лише двічі - це велике щастя та фарт. Я не буду приховувати, що співрацювати з ним - це моя мрія. Якщо так відбудеться, що я зможу з ним ще співпрацювати, це буде для мене величезною честю та щастям. Я дуже вдячна йому, що він колись показав мені на "Голосі", що я можу самостійно піти своїм шляхом і нічого не боятися - за це я йому дуже вдячна. Зараз я бачу, що йому подобаються мої пісні - це мене дуже надихає на позитивний, рішучий лад.

Понравился ответ? Поделись:

Валя:
0
Какое самое яркое воспомнинание у тебя связанно с детством?
ILLARIA :
Напевно, коли батьки брали мене з собою в похід. Коли мені було років 5, ми ходили з батьками в походи по Криму, для мене Крим асоціюється саме з дитинством. Ми жили в наметі, інколи йшли цілий день, а потім зупинялись десь на пустирі, на березі моря і зранку виявлялось, що перед нами неймовірний пляж, на якому ми і залишались. Тато пірнав за мідіями та рапанами, яких ми готували на вогнищі. Ввечері ми дивились на зірки - це дуже теплі спогади.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
0
Чи є Вас улюблена справа, окрім музики? Чи є Вас домашні тваринки? Хто вони?
ILLARIA :
Так, у мене є кішка і не одна. Одна кішка живе у бабусі, друга живе у нас - я дуже люблю котів. Стосовно улюблених справ - я дуже люблю, коли у мене випадає хвилинка трішечки побути на самоті (а це буває дуже рідко, тому що у мене маленька дитина і дуже багато справ), я люблю занурюватись в книжки. Для мене дуже важливо отримувати нові історії, я не люблю дивитись телевізор, я люблю книжки. І, звісно, це подорожі - з родиною, з друзями, якісь шалені креативні поїздки.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Чего ты боишься больше всего на свете?
ILLARIA :
Як у всіх людей, у мене є кілька фобій - я трішечки боюся висоти, трішечки боюся літаків, трішечки боюся змій. В принципі, нічого такого. Але найстрашніше для мене - прожити життя впусту. Хочеться розуміти, що ти живеш для чогось, що ти наповнюєш своє життя і життя інших людей. Треба прожити життя класно, цікаво, наповнено - так, щоб не жаліти потім, що чогось не зробив, когось не зігрів, когось образив. Найважливіше, мені здається, - це прожити гарне життя і лишити по собі слід.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Добрый день. Я узнал про вас с отбора, раньше никогда о вас не слышал, и был так приятно удивлен. В нашей стране есть такой артист как вы!!!! просто бравоооо! песня мне очень понравилась! и я так понимаю, что все песни вы пишете сами? у вас есть продюсер к которому вы прислушиваетесь?
ILLARIA :
У мене немає продюсера і ніколи не було. Я всього досягала самостійно зі своєю командою - у мене є команда музикантів, команда стилістів, команда піарщиків та менеджерів. Це все мої однодумці, люди, на яких я можу покластись. Здебільшого я пишу для себе сама або використовую український фольклор. Але з піснею на "Євробачення" вийшло інакше, цю пісню мені написали Іван та Анна Розіни, але по моїм побажанням. Тобто вони врахували мій музичний стиль, текст я повністю продиктувала українською, а Аня вже написала текст англійською. Також я безпосередньо брала участь в аранжуванні. Тобто це така командна робота, можливо, саме тому ця пісня так сподобалась людям, тому що вона має різні погляди, вона дуже об'єктивна - вона про мене, вона від мене і про Україну, так, як її бачу.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Расскажи о своих музыкальных пристрастьях? Есть ли в плейлисте композиции украинских артистов. Если да, то что это за песни и чьи они?
ILLARIA :
Я люблю абсолютно різну музику. Росла я взагалі на році, замість колискової тато ставив мені ACDC, Led Zeppelin, Deep Purple, також я дуже люблю класику. За освітою я музикант, вокаліст і виконавець, тому слухаю та аналізую багато музики, граю на фортепіано. Мені цікаво відкривати музику, дуже люблю сучасну музику, особливо британську, мені подобається, що там роблять зі звуком, різні поєднання. Є багато неймовірних музикантів, які мають на мене якийсь вплив, на мою естетику. Серед українських виконавців я люблю "ДахаБраха", слухаю Джамалу і багато малознаної музики, інструментальну музику, український рок та джаз - у нас дуже цікава музика.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Представь, у тебя есть возможность загадать одно желание, которое точно осуществится. Какое это будет желание?
ILLARIA :
Мир.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999