"БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" в гостях у tochka.net

12

В феврале 2017 группа "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" презентовала долгожданный альбом "5хвилин". Сначала музыканты поделились им со своими фанами в социальных сетях, а уже 14 февраля, в Ровно, начался масштабный тур артистов по Украине в его поддержку.

 

"БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" начали сотрудничество с известным и очень талантливым саунд-продюсером Артуром Даниеляном, поэтому в альбоме разные по характеру и звучанию песни.

 

3 марта, в 12.00, группа "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" придет в гости к онлайн-ресурсу tochka.net, и ответит на все вопросы читателей. 

Ответы 47

Назар Весельський:
4
Ваші враження від учасників та переможців Євробачення.
Сергій: У мене позитивне ставлення до переможців національного відбору - чудовий колектив, ми з ними давно товаришуємо. В принципі, мені все сподобалось - і відбір, і учасники, там було багато вартих уваги виконавців і багато хто з них міг би отримати цю перемогу.

Понравился ответ? Поделись:

Назар:
2
Яка музика зараз в вашому плеєрі?
Сергій: Це до Андрія, я взагалі музику з дитинства не люблю, тому, не знаю, що Вам на це сказати. Взагалі, я дуже часто слухаю радіо - все, що зараз слухають люди на вартих уваги станціях зі смаком, все це я слухаю. Андрей: Да на самом деле разная - нет предпочтения какой-то одной команде. Но в последнее время мне очень нравится электронная музыка.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
2
Чи буде "Без обмежень" учасником цьогорічного Атлас-вікенду? Дуже хочеться і там вас побачити. :)
Сергій: Так, можемо похвастатися тим, що і цього року ми також будемо учасниками Atlas Weekend.

Понравился ответ? Поделись:

Люся:
1
Расскажите о нескольких ваших табу. Что не будете делать или говорить никогда в своей жизни?
Сергій: Коли нас запитують про наші обмеження (бо ми без обмежень) - ми можемо похвалитися тим, що ніхто з учасників гурту "Без обмежень" не вживає ніяких наркотиків. Що і вам всім радимо робити - не вживайте ніяких наркотиків!

Понравился ответ? Поделись:

Назар Весельський:
1
Нарешті все-таки головне питання: коти чи собаки?
Сергій: Коти :) Андрей: Коти :)

Понравился ответ? Поделись:

Оля Козачинська:
1
Привіт! У мене до вас не питання а скоріше прохання! У мене сьогодні день народження, я б хотіла почути привітання від гурту! (Якщо це можливо) Дякую :-*
Сергій: Олечка, ми вітаємо тебе з Днем народження! Бажаємо тобі міцного здоров'я, щастя, всього найкращого! Нарешті до нас прийшла весна - хай і в твоєму серці завжди буде весна, незалежно від того, яка в цей момент на улиці погода! Андрей: И всегда будь собой!

Понравился ответ? Поделись:

Ллія:
0
На що надихає Вас дощ?
На зонтик :)

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Розкажіть про перший концерт, на якому ви були. Опишіть ідеальний концерт групи Без Обмежень. Дякую
Якщо Ви про наш концерт, то наш гурт вперше вийшов на сцену 19 квітня 2002 року в Будинку школярів в м. Мукачеві. Це було надзвичайно жахливий виступ, але він перший, тому я його пам'ятаю. Ідеальний виступ гурту "Без обмежень" - це вщент заповнений Олімпійський (або якийсь стадіон "Уемблі" в Лондоні). Дуже приємно виходити на сцену, коли у тебе повний зал, людям подобається і ця енергетика присутня в залі - в цьому і є сенс всього, чим ми займаємось.

Понравился ответ? Поделись:

Лана:
0
Добрый день, Сергей и Андрей. Любимая группа БО. Есть ли у вас какая-либо традиция перед выходом на сцену? И есть ли у вас какая-нибудь примета, которая говорит о том, что концерт пройдет блестяще? Ну кроме полного зала, конечно). Спасибо вам за ваши песни.
Сергій: Ми завжди один одного обіймаємо перед виступом і бажаємо успіху. А нарахунок прикмет - у нас формувалась така штука, якщо саундчек у нас проходить погано, то виступ буде класним. Тому ми не стараємось, щоб саундчек пройшов гарно - ми хочемо, щоб саундчек пройшов погано, а виступ після нього був класним.

Понравился ответ? Поделись:

Лілія:
0
Чого очікуєте від життя?
Андрей: Не умирать :) Сергій: Просто жити.

Понравился ответ? Поделись:

Лілія:
0
Що для Вас означає,, Бути щасливим,,?
Сергій: Мені подобається дивитись на свою доньку, як вона росте, як вона співає татові або інші пісні. До речі, вона дуже любить команду Vivienne Mort - також всім раджу послухати цей гурт.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Для вас возможен роман с поклонницей?
Сергій: Для мене - ні. Ніяких романів, дівчата, навіть не сподівайтесь - ми одружені люди.

Понравился ответ? Поделись:

Ева:
0
Какой ваш любимый алкогольный напиток?
Сергій: Я люблю коньяк. Інколи перед виходом на сцену вживаю 25 грам "Закарпатського" - він допомагає зібратись і також допомагає голосовим зв'язкам.

Понравился ответ? Поделись:

Римма:
0
Сколько нужно денег для счастья?
Та скільки у Вас є :) Ви ж знаєте, що щастя не в грошах, а в їх кількості. Мені потрібно стільки грошей, щоб їх просто вистачало і щоб про них не думати. В цьому і все задоволення від грошей - що ти можеш про них просто не думати.

Понравился ответ? Поделись:

Наталка:
0
Сергій, ваші нічні посиденьки з Герою і Жекою на кухні під гітару ще повторяться? Це була шикарна пряма трансляція!!! Так сподобалось не спати до ранку разом із вами) відчула себе частинкою вашого дружньої банди! Ви чудові) дякую за те, що ви такі є)
Гарно ми тоді посиділи :) Гера дійсно включив пряму трансляцію і ми там фанились, з нами було 40 людей і ми до ранку сиділи. Ну, поки що ми більше так не збирались з ними, але обов'язково зберемось - дуже класні хлопці! Ми з ними були на проекті "Х-Фактор" і після проекту ми також товаришуємо.

Понравился ответ? Поделись:

Костя:
0
З ким би ви хотіли разом заспівати на великій сцені?
З Джимі Хендріксом І Елвісом Преслі :)

Понравился ответ? Поделись:

Яна:
0
Чи поїдете гурт "Без Обмежень" на Ше.Fest 2017?
Поки що нас не запрошували. В тому році ми були. Звісно, якщо нас запросять, то ми поїдемо - класний фестиваль!

Понравился ответ? Поделись:

Софія:
0
Що для вас завжди буде на першому місці?
Сергій: Мені здається, що, в першу чергу, людям треба бути людяними. Тобто поважати людей, з якими ти живеш та спілкуєшся. Мені здається, що людяність повинна завжди бути на першому місці.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
0
У вас есть домашнее животное?
Андрей: Есть - кот и рыбки :)

Понравился ответ? Поделись:

Свiтлана:
0
Привiт, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ! Коли у продаж з'являться новi товари з назвою гурту? Люблю вас ***
Дуже скоро. Зараз ми завершуємо ілюстрування альбому "5 хвилин". Тому скоро з'явиться новий мерч з назвою "5 хвилин", в тому числі і диски, і майки, і браслетики - ви все зможете придбати на нашій сторінці в соцмережах, підписуйтесь, там завжди буде щось нове.

Понравился ответ? Поделись:

Христина Журавська:
0
Я запорізька співачка-поетеса. Як талоновитим виконавцям краще прокласти свій шлях до шоу бізнесу? З чого почати?
Перше, що треба мати, - це якісний матеріал. Якщо Ви пишете, звісно, продовжуйте це робити і знаходьте шляхи, щоб донести себе до слухача. Зараз це досить просто зробити, тому що в наш час в інтернеті відкриті всі можливості - розвивайте свої сторінки в соцмережах, запрошуйте друзів, просіть їх ділитися вашими сторінками і рано чи пізно ваша творчість дійде до слухача. Андрей: В первую очередь, надо просто делать и не сомневаться, а потом уже все пойдет.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Без обмежень скажіть будьласка чи плануєте з туром завітати до Херсону чекаю вас знетерпіням хочу побувати на вашому концерті дякую вамза вашу творчість.
Поки що ми не планували, але все можливо і все дуже швидко змінюється. Зараз ми маємо 20 виступів в 20 містах України, тому не виключено, що Херсон також з'явиться в цьому списку.

Понравился ответ? Поделись:

Інна:
0
Яка з нових пісень є особисто для Вас головною, особливою?
Сергій: Мені в альбомі подобається кожна пісня. Мені особисто найбільше подобається пісня "Налий мені " - не можу сказати, чому, але мені вона найбільш до душі. Дякуємо вам, друзі! До зустрічі на концертах!

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Доброго дня, гурт Без обмежень! Ви - номер один. Ваша творчість завжди захоплює і дає сили не здаватись. Скажіть будь ласка, чи буде у Львові авторгаф-сесія після вашого концерту?)
Сергій: Ми завжди після виступів проводимо багато часу з нашими прихильниками. Ми завжди виходимо під сцену після концерту - фотографуємось, обнімаємось, роздаємо автографи і спілкуємось. Звісно, що це буде і у Львові - тож приходьте, поспілкуємось та відпочинемо!

Понравился ответ? Поделись:

Миша:
0
Когда и где ждать фан-встречу?
Найближча наша фан-зустріч буде в Луцьку перед концертом 10 березня. Після виступу ми завжди виходимо в зал - спілкуємось і фотографуємось з тими, хто до нас прийшов. Тому, слідкуйте за графіком наших виступів.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Верите ли в духов? Случались ли с вами какие-то невероятные истории?
Сергій: Ми, як і всі люди - є якісь історії, але зараз я їх не пригадаю. Я людина нерелігійна, але все ж таки, мені здається, що над нами щось є і цим процесом все ж таки хтось керує.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
Как ваши родители относятся к вашему творчеству? Не ревнует ли жена в вашим фанаткам? Есть ли у вас какая-нибудь фитча, без которой вы не выйдете на сцену?
Сергій: Батьки мене особисто завжди підтримували. Дружина мене не ревнує, тому що вона в мені впевнена. Андрей: Перед концертом ми обнимаемся и прощаемся, потому что выходим, как последний раз.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Какой подарок поклонника запомнился больше всего? Как относитесь к каверам на ваши песни?
Сергій: Кавери - це прикольно, я завжди переглядаю в соцмережах, якщо знаходжу, що хтось заспівав нашу пісню. Нам дарять подарунки, останнім часом все більше - це надзвичайно приємно. Нам приємна ваша увага, а подарунки, як такі - це в принципі, не настільки і важливо. Але надзвичайно приємно, тому всім дякуємо!

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
Как вам сотрудничество с Артуром Даниеляном? Есть ли моменты, в которых вам приходится искать компромисс?
Сергій: Артур - надзвичайно талановитий музикант, відомий в Україні саундпродюсер, він працював з багатьма українськими музикантами. Нам було дуже приємно і працювалось дуже легко. Компроміси в музиці завжди приємні, тому що музика неоднозначна і потрібно знаходити якісь варіанти, вирішувати якісь проблеми, як все має звучати. Але саундпродюсер для цього і існує, щоб він вніс новий погляд на твою творчість, трішки змінив її, надав їй іншого смаку або відтінку. Тому некомфортних компромісів не було - нам працюється комфортно і результат ви можете чути. Він доволі непоганий і нам подобається цей результат.

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
0
У вас есть подарок на 8 Марта? Кого будете поздравлять из женщин?
Сергій: Я вважаю, що це свято - абсолютно неприродне, в моєму календарі воно не відзначено нічим. Хоча, якщо нам всім так хочеться відмітити нарешті прихід весни і в цей день ми будемо вітати своїх улюблених дівчат, - ми також до цього приєднаємось. Хоча розфарбувати це свято можна трішки іншими барвами, ніж воно зараз залишилось, з таким пострадянським присмаком. Я привітаю з приходом весни свою маму, свою дружину і свою донечку.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999