Виктор Павлик в гостях у tochka.net

16

20 марта в 13:00 народный артист Украины, певец, гитарист, капитан футбольной команды звезд украинской эстрады Виктор Павлик придет в гости к онлайн-ресурсу tochka.net.

 

Виктор расскажет о том, какие сюрпризы ожидают зрителей на презентации его новой программы "Over drive" 18 апреля в Atlas, в которой исполнит свои песни в рок-версии.

 

"Это не эксперимент, это моя стихия. Я люблю рок, всю жизнь его слушаю, значит так стали звезды, теперь пришло время мне его петь. У меня супер музыканты, каждый из них любит свое дело, это главное", – говорит артист. 

 

Также певец прокомментирует релиз новой композиции "Соло" (песня Андрея Кузьменко), на которую вскоре будет сниматься видеоклип.

Ответы 17

Ната:
1
Что самое сложное в работе артиста?
Виктор Павлик:
Доброго дня! Всім привіт! Щастя, здоров'я, любові, успіхів, всього самого-самого доброго! Саме перше, напевно, це правильно знайти себе в житті - а я свято вірю, що я займаюсь тим, що я маю робити. Господь послав мене на цю Землю робити те, що я роблю, тобто я знайшов своє покликання. Треба знайти взаєморозуміння з глядачем, знайти можливість відповісти кожному з великої армії слухачів, знайти можливість спілкування з кожним. Коротше кажучи, кожному з вас знайти куточок кімнати в моєму серці - все дуже просто.

Понравился ответ? Поделись:

Марианна:
1
Как вы относитесь к журналистам? У вас есть вопросы, на которые вы не будете отвечать?
Виктор Павлик:
До журналістів я відношусь дуже добре, тому що розумію, що журналісти - це те, що нас робить. Тобто ми нікуди без журналістів (як і вони без нас), тому я дуже поважаю всіх журналістів і готовий відповісти на кожне запитання. Сьогодні за найкращі питання Коля (В какие отношениях вы были с Андреем Кузьмено? Какого оно работать над его творением "Соло"?) та Крис (Рок музыка в Украине не очень востребована. Как считаете? ПОчему вы выбрали именно рок направление? Спасибо) отримують квитки на концерт 18 квітна. І всіх запрошую 18 квітня в "Атлас" в 19.00 на програму "Over drive" - не пошкодуєте, буде дуже гаряче!

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
1
Виктор, какие ваши личные ТОП-5 книг, которые вы считаете нужно прочитать каждому?
Виктор Павлик:
Топ-5 не скажу. Але, однозначно, це Біблія - настільна книга, книга життя. Відразу кажу, що її важко всю прочитати, її можна читати все життя по кругу і нічого не зрозуміти, а можна прочитати один раз і зрозуміти, це дуже складна філософська книга. Але вона наперед перекриває решту чотири книги. А в дитинстві мені дуже подобалась трилогія "Таємний посол", я ці книжки в дитинстві перечитував декілька разів, настільки вони мені подобалися і настільки були для мене цікавими. "Камо грядеши" - я її так і не прочитав, але мій помічник та колега вже 10 років дає мені цю книжку і каже прочитати, бо вона дуже класна. Я кілька разів брав її читати, але не прочитав. Все життя хотів прочитали, але, може і добре, що не прочитав, - "Майстер та Маргарита". Кажуть, що це класика, яку нібито обов'язково прочитати, але я людина віруюча і для мене зірка для мене одна-єдина - це Віфлеємська зірка, єдиний Господь Ісус Христос. Повертаючись до Біблії - для любого християнина, для любої нормальної людини це є настільна книга, це є інструкція для нашого життя.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
1
добрый день. Как вы относитесь к выбору артиста в этом году на Евровиденье, группы O.Torvald?
Виктор Павлик:
Насамперед хочу сказати, що я дуже добре знаю Женю, ми з однієї, так би мовити, компашки. Моє хобі - я є байкером і Женя - так само, тому ми з ним дуже часто пересікаємось на тих чи інших злетах та тусовках. Ми дуже тепло спілкуємось, особисто Женю я дуже поважаю, а творчість O.Torvald - скажу чесно, не дуже знаю, кілька разів чув деякі треки, бачив кліп, мені дуже імпонує, в моєму хіт-параді O.Torvald входить в першу п'ятірку. Команду та Женю поважаю, пісня непогана, зіграна класно. Прямий ефір я не бачив, дивився запис - виконана пісня, звісно, з хвилюванням. Молодці, перемоги вам! А для мене, взагалі, завжди в таких тусовках головне - участь, а не перемога.

Понравился ответ? Поделись:

Ярослав Грищук:
1
Привіт Віктор Франкович, роскажіть будь ласка про своє дитинство. Як ви досягли успіху, який був ваш перший концерт і у якому місті?? Привіт з ВІнниці)
Виктор Павлик:
Вітаю Вінницю! В мене там дуже багато друзів, в першу чергу, це відомий співак Лері Він, колись в 94-95 р.р. я часто їздив до нього в гості. Розказувати, яким було дитинство, це дуже довго. Я єдине, що пам'ятаю, в років 10-12 я вже грав на гітарі, в 13 - я вже співав "Hotel California" (тобто 38 років назад я співав цю пісню і до сих пір я її співаю). Я пам'ятаю, щ в Будинку піонерів я грав в ансамблі "Едельвейс". Мій перший виступ на сцені відбувся в Тернопільській обласній філармонії 1986 р., тому я вже 30 років на сцені. Були гастролі, по два-три концерти в день, а по-справжньому все почалось в 1992 році з групи "Анна-Марія". Вінницю люблю, дуже-дуже мрію приїхати до вас з концертом! Пам'ятаю ці часи з "Анна-Марія" - ми виступали в літньому театрі-ракушці, можливо, навіть хтось із старожилів пам'ятає наші концерти.

Понравился ответ? Поделись:

Машка:
0
У вас была не одна жена. Помните как делали предложение каждой из них? Еще хотела узнать, как вы относитесь к ранним бракам и к ранней беременности. И правда, что в СССР секса не было?
Виктор Павлик:
Почнемо з останнього: правда, що в СРСР сексу не було, тільки дуже-дуже тихенько. А якщо і було то мало, це з серії "Мертві бджоли не гудуть, а якщо гудуть, то тихо-тихо". Я негативно ставлюсь до ранніх браків, тому що сам перший раз оженився дуже рано в 18 років. А ще через два місяці народився мій син Сашко, якому в квітні буде 33 роки. Я не хочу на особисту тему взагалі говорити. У мене дружні, абсолютно нормальні стосунки зі всіма. Хочу сказати тільки одне: люблю людей і свято вірю в те, що Господь послав мене на цю Землю робити те, що я роблю. Тому я навіть сам собі не належу - я належу людям, належу вам, належу Богу. Я є раб Божий і служу народу України.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Вы страдали звёздной болезнью? Как считаете, кто из молодых артистов слишком высокого о себе мнения?
Виктор Павлик:
Стосовно молодих артистів мені складно казати, тому що їх дуже-дуже багато. У нас стільки зірок, що неба не видно :) Взагалі Україна багата талантами, Бог виділяє український народ, тому що мова дуже співуча (друга після української, хоча я вважаю, що українська на першому місці). Не можу назвати нікого з артистів, тому що всі намагаються вести себе добре. Але, якби навіть я когось собі згадав, то я б все одно не сказав, тому що цього непотрібно казати. Я просто бажаю всім завжди залишатись людьми і пам'ятати, що потрібно поступати так, як би ти хотів, щоб поступали до тебе - тоді все буде добре. Бог - є любов, люби і буде легше жити на більму світі. Навряд чи я страждав від зіркової хвороби, тому що я багато років є на сцені.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
В какие отношениях вы были с Андреем Кузьмено? Какого оно работать над его творением "Соло"?
Виктор Павлик:
Молодець, Коля - переміг сьогодні! Це саме круте запитання, яке може бути. Я був в дуже близьких відносинах з Кузьмою, як колега, ми дуже добре товаришували. Шкода, що його немає з нами, тому що нам його не вистачає. Але, хто знає, хто з нас щасливіший - він чи ми? Ми, люди, які живемо на грішній Землі, але душа вічна - я в це свято вірю. Вірю, що Андрійко зараз на Небесах, в царстві Божому, співає десь в хорі, але він нас дуже добре чує. Це цікава історія, тому що пісню "Соло" колись раніше я взагалі не знав, вона була одна з небагатьох маловідомих. Для мене "Соло" з'явилась, коли Андрійко пішов з цього світу. Мені подзвонив гітарист "Скрябіна" Олексій і сказав, що мама Андрія дуже-дуже попросила, щоб я заспівав "Соло" - це одна з її найулюбленіших пісень. Для мене це дуже велика честь, мене це відраз пройняло наскрізь! Звичайно, я дуже серйозно поставився до цієї пісні - я переслухував її день-другий і зрозумів, що це дуже сильна пісня, вона дуже звучить, як вірш. В моєму житті дві пісні, які можна читати як вірш - "Ти подобаєшся мені" і "Соло". Я співав цю пісню на концертах пам'яті Андрія, це дуже інтимний момент, але це дуже важливо. Я завжди знав, знаю і буду знати, що Андрій з нами - особливо це знають його прихильники, яких у нього дуже велика армія. Я дуже пишаюсь тим, що ми були колегами, що ми зналися. І по ідеї Владислава Сотнікова, ми будемо знімати кліп на цю пісню за дуже цікавим сценарієм, про який я не буду розказувати. Можу сказати, що там буду я - як я, потім я буду років 15 тому назад, потім я буду зовсім маленький - і цей зовсім маленький впреться в мене сьогоднішнього на байку. Все просто: "Ми з вами є на тій землі, як клавіші на піаніно, як клавіши на піаніно". З сьогоднішнього дня в YouTube вже є аудіоверсія цієї пісні - це видання цього року.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Помните свою первую любовь? Кто она и как вы с ней познакомились? Верите в любовь с первого взгляда?
Виктор Павлик:
Вірю. В кохання з першого погляду дуже вірю. Не познайомився з нею ніяк, до сих пір з нею не знайомий, тобто особисто та фізично. Це відома актриса кіно - Наталя Фатєєва. Мені було років 6-7, по ТБ показували дуже класний музичний фільм "Пісні моря", в якому головну роль грала актриса Наталя Фатєєва. Неймовірно красива жінка - і все, по цьому фільму я в неї закохався. Це реально було моє перше кохання. Але саме цікаве, що приблизно років 15 тому назад ми разом з нею були на одній ТБ-програмі в одному шоу, куди були запрошені різні відомі люди - і Президент, і депутати, і різні актори. Я був запрошений на цю програму - і за сусіднім столиком сиділа Наталя Фатєєва, моя перша любов. Але я не насмілився підійти до неї. Я розумію, що, напевно, їй дуже багато людей освідчились в коханні, адже вона була одною з ведучих акторок бувшого Радянського Союзу.

Понравился ответ? Поделись:

Валентин:
0
Какие самые яркие концерты были у вас в жизни? Не жалеете, что стали музыкантом? Сложно вам сейчас конкурировать с молодыми ребятами, новыми именами в музыке?
Виктор Павлик:
На рахунок того, що я став музикантом, я вже кілька разів казав - я свято вірю, що це воля Божа, це не моя воля. Бог посилає людину в тілі на Землю, подивитись, що ця душа буде робити і далеко не гроші важливі, ми всі це прекрасно знаємо. Тому, звісно, не жалкую, я знаю, що я на своєму місці. У мене було багато яскравих концертів, за 30 років на сцені їх було немало. Одним з самим-самим був концерт в Палаці "Україна" з оркестром, чотири тисячі людей в залі, це дуже важлива подія. Але я свято вірю, що один з найяскравіших концертів у мене ще попереду. Один з концертів - 18 квітня у "Атласі" з програмою "Over drive" - всіх запрошую! Відкрию невеличку таємницю: на 50 років я хочу зробити ювілейний сольний концерт "55" разом з рок-групою Pavlik Over Drive і з симфонічним оркестром. Я ніколи не замислювався над конкуренцією - я просто роблю свою справу, і все. Я просто знаю, що конкуренція є, і це нормально. Звичайно, йдуть часи - нові виконавці, нові стилі та течії.

Понравился ответ? Поделись:

Крис:
0
Рок музыка в Украине не очень востребована. Как считаете? ПОчему вы выбрали именно рок направление? Спасибо)
Виктор Павлик:
Так, Ви правильно кажете, але знову ж таки - яка музика? Я в Інтернеті часто знаходжу, наприклад, мені дуже подобаються "Антитіла", мені дуже подобається "Без обмежень", дуже подобається "The Hardkiss", тим більше, що зараз вони заспівали українською.

Понравился ответ? Поделись:

Вика:
0
Вы капитан футбольной команды ? Я, наверное, что-то пропустила из вашей жизни. Когда вы стали капитаном? и вообще, какими видами спорта увлекались в детстве и увлекаетесь сейчас?
Виктор Павлик:
Я не капітан - я президент ФК "Маестро", капітан у нас - Фозі з ТНМК. А генеральний продюсер та засновник команди - Влад Сотніков. Щовівторка та п'ятниці з 9 до 12 у нас тренування на базі "Динамо Київ". У нас в команді артисти театру та кіно, співаки та актори - багато цікавих людей. Ми робимо виїзні ігри, які закінчуються великим гала-концертом. І частково ми робимо це благодійно - частку грошей віддаємо на добрі справи, купуємо якісь апарати для лікарень. Це дрібничка, але все наше життя складається з дрібничок.

Понравился ответ? Поделись:

Лази:
0
У вас есть подопечные? Вы столько лет на сцене, не думали заняться собственным новым проектом, только не в качестве музыканта?
Виктор Павлик:
По-перше, це ФК "Маестро", по-друге, я - байкер, я багато катаюсь. У мене 7-8 років назад була група "Павлики International" - бойз-бенд, хлопці різних національностей. Ідея була така, що гурт переспівував пісні з мого репертуару. Сьогодні є мій син Саша - він багато чому в мене вчиться, я йому максимально допомагаю чи можу, насамперед, словом та підказкою. Продюсерського центру у мене немає і я не думаю про це. Але росте мій внук Давид - якщо він захоче співати, до дідусь йому буде максимально допомагати, можливо, стану його продюсером.

Понравился ответ? Поделись:

Витя:
0
С кем из артистов вы дружите?Как относитесь к тому, что вас сравнивают с Павлом Зибровым? Есть ли желание заняться чем-то, кроме музыки? Спасибо за ответы
Виктор Павлик:
По-перше, мене не зрівнюють з Павлом Зібровим - просто він є Павло, а я є Павлик. Плюс у мене син Павло. Плюс ми з Павлом Миколайовичем дружимо немало років, але у мене немає настільки гарних вус, але нічого :) Ми з ним колись разом співали на якомусь проекті. Ми в дуже дружніх стосунках, я навіть їжджу до нього в гості часом - ми рибалимо, у нього є банька, тому ми паримось, смажимо шашлики, спілкуємось, чай п'ємо багато. Ні, нема бажання, тому що у мене є футбол, є байк, є внуки, є друзі. Ще я дуже люблю лижі взимку - з Борисюком ми часто зустрічаємось, любимо в січні відпочивати в Буковелі, він дуже гарний лижник.

Понравился ответ? Поделись:

Ярослав Грищук:
0
Чи була у вас думка або навіть мрія виступити на Євробачені?
Виктор Павлик:
Чому думка? Я приймав участь у відбірковому турі, не пам'ятаю, який це був рік, це було досить давно. Я пам'ятаю, що це був той рік, коли від України поїхали "Ґринджоли". Я співав пісню "Світ за вікном" на музику Олега Білого, слова англійською мовою написала Анастасії Лазо - ми зробили пісню "I Never Loved You". Хто має бажання - може дуже просто її послухати. Послухайте, з якою піснею я хотів виступати на "Єврбаченні", потім можете розказати свої думки з цього приводу.

Понравился ответ? Поделись:

коля:
0
а какие сейчай увас отношения с товарищами по группе анна мария
Виктор Павлик:
Дуже шкода, але в минулому році в дуже молодому віці нас залишив клавішник Роман Тодорук. З барабанщиком Миколою ми бачимося дуже рідко - він живе в Тернополі, я толком не знаю, чим він займається. Я більше спілкуюсь з його молодшим братом Віталіком, який дуже гарно грає на саксофоні. Василь Кулак - наш художній керівник, він живе в Тернополі, у нас дуже теплі давні стосунки, ми ще з дитинства знайомі, тобто знаємось приблизно 37-38 років. Він файний дядько, має в Тернополі свій музичний магазин - приходьте!

Понравился ответ? Поделись:

Валера:
0
Как Вы думаете, Вы популярный человек? И что для Вас означает популярность и слава?
Виктор Павлик:
Я вважаю, що все ж таки я немало зробив для української естради, для української культури. В минулому році Президент підписав указ про присвоєння мені звання народного артиста України, а за цим званням стоїть немало безсонних ночей, концертів та роботи - це дуже складно. Тому я вважаю, що я залишив слід в історії українського мистецтва - це приємно. І дуже б хотілось, щоб люди слухали та пам'ятали мої пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999