Юрий Ткач и Илона Гвоздёва в гостях tochka.net

16

В гости к tochka.net придет одна из самых ярких пар шоу "Танці з зірками" Илона Гвоздёва и Юрий Ткач. Участник "Лиги смеха" и программы "Игры приколов" Юрий Ткач расскажет о своих танцевальных буднях и о том, как оценивает свои шансы на победу.

 

А его замечательная партнёрша Илона Гроздёва наконец расскажет, как ей удалось "вылепить" одного из претендентов на победу в шоу "Танці з зірками".

 

Если у тебя есть вопросы к паре или к каждому из наших гостей отдельно, тогда ты можешь смело их задавать. Ребята ответят на все твои вопросы 23 октября в 16:30.

Ответы 33

Оля:
1
Много ли у вас фанатов? Пишут ли вам в личные сообщения разные пожелания или комплименти или может дарят подарки?
По-перше, відразу всім громадний привіт і дуже велике спасибі тим, хто за нас голосував та відправляв смс! Всім, хто підтримував та казав дуже гарні слова! Це дуже сильно надихало та підтримувало! І це дає нам змогу посміхатись далі, не дивлячись на те, що ми вилетіли з шоу! Звісно, дуже багато. З шоу – десь в три рази збільшилась кількість підписників в Інстаграм (за час шоу – за два місяці). А загалом дуже багато людей пишуть дуже круті штуки та підтримують. Але не всім є змога відповісти, тому я всім намагаюсь ставити лайки, щоб людина побачила, що її прочитали і відмітили. Я дуже намагаюсь відповідати, але зараз в Інстаграмі прийшло більше трьох тисяч дуже крутих повідомлень з підтримкою, хтось згоден, хтось ні, але всі позитивні до нас з Ілоною. Тому ми трішечки відпочинемо і завтра знову в бій – будемо готувати наш новий номер і будемо готуватись до ефіру, але вже не як учасники, а як просто гості:) Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Света:
0
Вам важко було працювати в онлайн режимі?
Так. Ми ж, актори, люді дуже хитрі – якщо не вийшло, можна ще один дубль зробити, якщо знову не вийшло, то можна ще один зробити… можна десять-п'ятнадцять дублів робити. А тут ні – один раз і одразу рішення: або нафіг, або ще трохи протримаєшся. І це дуже круто, це дуже важко. Я не уявляю, як Наташа витримує три сезони, якщо мені запропонують другий раз, то я над цим замислюсь – йти чи ні. Це дуже важко, це дуже крута авантюра, для тебе не існує роботи, друзів, родини. У тебе ввечері є дві-три години, коли ти приходиш, щось поїв і тебе вирубає спати. А зранку – треба йти на тренування. І отак два з половиною місяці без перерв. Це два з половиною місяці вирваних з життя, але це дуже круто!

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Вы самые крутые!!! Передавайте привет Илоне))) Вас часто называют самой смешной парой. Как вы относитесь к такому статусу?
Дякую! Отлично! Це ж дуже круто, коли ти можеш посміятися з себе, от я лисуватий пузатий мужик – це ж гумор, правильно? Сумувати завжди встигнемо, а треба сміятись, як можна більше. Це моя позиція – більше посміхатись, більше гумору, дуже хочеться мати гарний настрій, завжди цікаво спілкуватись з людьми, які з гумором. Якщо людина з гумором – вона добра, а якщо вона добра – вона з гумором. Це Інь і Янь. Тому це круто, звісно, називайте нас так! Дуже всім дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Как вам работается в команде 95 квартала, с Зеленским?) Они вам помогли в запуске новых проектов?
Це наші старші брати – і Вова підтримував, і Женя, і всі ребята. Ребята, величезне спасибі за те, що ви нас підтримуєте! Без них нічого б не вийшло, це наші старші братики, які завжди рядом та підтримують – це дуже відчувається, ти розумієш, що ти не один і з тобою не студія «95 Квартал», а сім’я «95 Квартал».

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Это не вопрос, а благодарность за ваш талант. На паркете в танцах вы были лучшей парой. Браво!!! Надеюсь, что на этом вы не остановитесь, а пойдете дальше завоевывать новые вершины и победы. Удачи вам!
Ой, спасибі громадное! Спасибі всім, хто пише такі слова! Я все читаю, кожен коментарій – це емоція людини і вона передається через слова, коли ти це читаєш, це прямо торкає до сліз. Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Сбылись ли ваши детские мечты?
Я думаю, що так. Я дуже мріяв з дитинства, з юності бути відомим та популярним, щоб мене показували по телевізору. Я дуже мріяв бути коміком і навіть коли я вступав до ВУЗу, тато сказав мені, що я повинен стати бізнесменом, повинен стати крутим чуваком без свої жартів, якщо я вступлю до ВУЗу, то він від мене відв’яжеться. І я поступив, і звідси я вже попер не як бізнесмен, а як комік. Тому мої мрії потихенечку здійснюються,а їх дуже багато – одна мрія здійснилась і з’явилась інша. Людина без мрії – мабуть, не людина.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Юра, в каком возрасте проявился ваш актерский талант и проявляется ли он у вашей дочерей?
У мене поки одна дочурка :) Так, талант у неї проявляється і вчора Ліза це показала, тому що вчора вона виступала з Наталією Могилевською і вона трішечки дала сльозинку. Вона дуже розчулилась від того танцю, який танцювала Наташа, він дуже сильний. І вона, як справжня актриса, все пропустила крізь себе. А потім вона з Владом Ямою підняла для нас 9. А акторський талант у мене з’явився десь у десятому класі, коли я вже зрозумів, що я хочу бути актором, але я пішов на механіка металургійного обладнання до металургійного ВУЗу – це перша освіта для тата і друга освіта фінансиста – це для мами. Для себе я не встиг отримати акторської освіти, але, я думаю, що якщо ти чогось дуже хочеш, то це у тебе виходить. Я дуже хочу бути актором, дуже хочу бути професійним актором і, я думаю, що у мене буде час і я або закінчу курсі, або якийсь ВУЗ закінчу, щоб піднабратись досвіду.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
В каких еще проектах вы бы хотели попробовать себя?
Ой, дуже хочу якийсь фільм. Мені здається, що я прямо «созрел», я прямо стиглий апельсин, я готовий! Я не знаю, або це буде комедія, або це буде якась драма. Я не думаю, що я підхожу на образ коханця, але я підхожу на якісь конкретні серйозні ролі – «Танці» це показали.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Есть выражение: "Если человек талантлив, то талантлив во всем." Какие еще не раскрытые таланты у вас припрятаны от зрителя?
У мене є дуже крутий талант, якого я сам соромлюсь і я думаю, що він у мене розкриється, - це талант до схуднення. Я думаю, що я все ж таки розкрию його і буду контролювати цей процес, щоб мене не носило туди-сюди. Тому що за два місяці – я схуднув на десять кг, це правда. А до цього я схуд десь на 26-28 кг, тому я хочу розвивати цей талант. І якщо є ВУЗ по схудненню – я хочу до нього вступити. Я хочу бути актором і я хочу худнути.

Понравился ответ? Поделись:

Викторианна:
0
Когоз учнаків був для вас конкурентом ?
Всі. Після того, як пішов Діма Комаров, - всі. До цього був Діма Комаров – це і смішно, і правда, тому що за Діму голосувало дуже багато людей, якщо голосують, то тут нікуди не підеш. Але, мабуть, сама крута пара – це Ахтем та Олена Шоптенко, це Прима і Ферзь. Ахтем – дуже крутий, дуже стриманий, але він татарин, він не може бути легким, він дуже глибока людина. І, я так думаю, що вони переможуть, в будь-якому випадку я дуже цього хочу і тепер я буду відправляти за них смс!

Понравился ответ? Поделись:

Гриша:
0
Юрий и Илона вы супер пара! Все время за вас болела и голосовала. Скажите с кем успели сдружиться на проекте? За кого болеете? И как считаете, жури объективны или у каждого есть свои фавориты?
Журі – об’єктивне. Мабуть, самий об’єктивний – це Влад Яма, тому що він чіткий: «так» або «ні», його нікуди не носить. Ми дуже круто здружилися з Бабкіними, ми ходили до них на концерт. Дуже подружилися з Оленою та Ахтемом. Після того, як Діма зробив для нас такий доленосний вчинок, ми з ним дуже сильно подружилися і зараз спілкуємось з ним. З Холоденко дуже круто – вона мегажінка, вона дуже крута, у мене таке відчуття, що вона ніколи не хвилюється. І, звісно, з Камалією – вона вчора мені зателефонувала і ми хвилин 30 були на зв’язку, ми лялякали. А так, з усіма підтримуємо стосунки та спілкуємось.

Понравился ответ? Поделись:

Мия:
0
Как вы относитесь к критике? Кто из судей шоу "Танці зірками" самый строгий на ваш взгляд?
До критики я ставлюсь дуже гарно, тому що критика – це вектор, куди тобі треба рухатись, це дуже круто. А самий сторогий, напевно, для мене – це Влад Яма, тому що він такий правдивий, а ми ж усі правди боїмося. І Катерина Кухар – ми з нею дуже сильно подружились, їй дуже сильно подобається наша донечка Лізочка і вона вже запросила нас на свої концерти. Думаю, я продовжу займатись танцями, мені дуже сподобалась студія, де займаються Монатік та Влад Яма, мені дуже подобається напрям хіп-хоп, дуже хочеться займатись саме ним. Монатік – дуже крутий, він такий добрий, йому все подобається, хочеться просто підняти його на ручки і у вальсі закружити, він дуже хороша людина.

Понравился ответ? Поделись:

Митя:
0
Расскажите немного о втором сезоне «Одного разу під Полтавою»?
Це не другий сезон, це вже четвертий – цим літом ми зняли четвертий та п’ятий сезони, 40 серій, це продовження історії. В сюжеті дуже багато нестандартних поворотів, дуже багато екшена, ці серії стали більш яскравіші, в сюжеті дуже круті повороти. І ми вибрали, на мій погляд, дуже нестандартні теми, по всім стандартним темам ми вже пройшлися. І поки ми б’ємо рекорди – «Полтава» в порядку, до речі, вона граничить з «Танцями», але вона йде на «Тет», а «Танці» на «1+1».

Понравился ответ? Поделись:

Ден:
0
Сейчас в эфире идет «Игры Приколов», расскажите на какие темы Вы там шутите?
«Ігри приколів» – це шоу, яке йде на «плюсах» по п’ятницям, ми зняли вже п’ять серій і, я думаю, що попереду продовження. Це дуже авантюрна штука, ми зробили максимум, такого в Україні ще ніхто не робив – таке шоу, такого масштабу, з такими людьми, з таким поворотом я не побоюсь таких слів, з найкращими коміками України. З чудовим авторським составом і крутими продюсерами. В це шоу вкладена душа і дуже багато часу кожного з нас, цей час виміряються не годинами, які ми провели в павільйоні, а роками, які кожна людина пройшла в гуморі. Там ми розкриваємо звичайні теми, які знайомі всім, соціальні теми, теми, які на слуху. Я думаю, що це шоу буде набирати оборотів. Ми зробили таке шоу в Україні першими і, я думаю, до нас ніхто не дострибне, тому надалі нам потрібно тільки вдосконалюватись.

Понравился ответ? Поделись:

Вика:
0
Вчера Вы исполнили номер в образе стариков. Как вживались в роль? Илона брала у Вас уроки актерского мастерства?
Ілона не брала у мене уроків акторської майстерності. Ілона дуже крута, дуже мощна дівка, я б назвав її вогонь-баба, тому їй неможливо щось казати – вона все знає, вона всі вміє, вона молодець і у неї все виходить. І що саме цікаве – це правда.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Чем увлекается Лиза и Рия?
Ліза захоплюється Рією, а Рія захоплюється Лізою – вони дуже близькі подружки, вони завжди поруч. Ілонка дуже рідко бере Рію, тому що вона ходить до садочку, а Ліза ще тільки готується до садочку, ходить туди тільки на кілька годин. Рія захоплюється мамою, а Ліза – захоплюється татом.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
0
Вчера в номере Могилевской приняла участие Ваша, Юра, доченька Лиза. Это ее первый выход на такую большую сцену?
Так, це її перший вихід і це ідея Наташі. Вона дуже сильно попросила і сказала, якщо ми не проти, то було б дуже круто… відразу ж, для Наташі без проблем. Наташа – молодець, вона йде як танк, а танки грязі не бояться. Тому на танк можна садити будь-яких дітей – танк буде йти вперед, а діти будуть чистими. Тому, все гарно :)

Понравился ответ? Поделись:

Маринка:
0
Ваши доченьки Лиза и Рия регулярно приезжали поддерживать вас на площадку и стали настоящими детками закулисья. С кем из звездных участников они проводили больше всего времени? Кто стал их другом?
Артем Гагарін з Лізою постійно бавився. Ще Катерина Ігорівна та Наташа Могилевська дуже полюбили Лізу. Наші два режисера (дві Наташі), головний хореограф Вася Козар… Ми просто виховуємо Лізу так, що потрібно бути світлою, відвертою, доброю людиною – і вона така і є, вона з цим живе.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
«Танці з зірками» поменял ваши жизни?
Так! Почав менше жерти, менше пити – всього менше почав робити. Більше танців і менше всього іншого, зовсім життя не було – ці два з половиною місяці ми просто вкалували кожен Божий день. Спочатку нам казали: «Ми вас дуже сильно травмувати не будемо – давайте по сім годин на день». Ми так пропрацювали десять днів і я сказав, що так можна двинутись – і нам зробили чотири години кожен день. Був лише один день перерви, коли у Ілони захворіла Ріа і вони поїхали до лікарні, це був у мене вихідний. А так – кожен день на протязі двох з половиною місяців.

Понравился ответ? Поделись:

Денис:
0
Ребята, какой танец в вашем исполнении Вам запомнился больше всего?
У мене навіть три таких танці – це хіп-хоп, це «Гадкий Я», коли я побрився налисо, і вальс.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Юра и Илона, какая первая мысль сегодня была, когда Вы проснулись после эфира?
«Вика, где водичка?» :) Як нормальна людина я приїхав додому, для мене все скінчилось, ми видохнули – я зібрав вдома на кухні друзів, ми сіли, трішечки поля лякали і сьогодні вранці я прокинувся і перша думка була: «Де водичка?»

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
0
Юра та Илона ким ви бачите себе через 20 років?
Таким же, але більше актором – людиною, яка буде більше умнічати, вже з досвідом. Через 20 років мені вже буде 44 і я буду хорошою доброю людиною. Я буду ще добріший і я, сподіваюсь, не крупнішим, а стрункішим. Буду більш лисуватим, сподіваюсь, не дурнуватішим. Я знаю, що це буде 47 сезон «Одного разу під Полтавою» - це точно :)

Понравился ответ? Поделись:

Ганна:
0
Юра, поділися, як ти вгамовуєш страх перед виходом на сцену?
Чесно: ніяк, це для мене дуже жутка штука, я дуже сильно хвилююсь. Я і трохи нервуюся, і трохи психую – я хворію перед виходом, я прямо з розуму схожу. Дуже страшно, дуже боюся, дуже-дуже сильно переймаюсь. Я так хвилювався, коли моя дружина поїхала до пологового будинку, коли поступав до ВУЗу – отак кожну неділю, уявляєте? Це ж з розуму можна зійти.

Понравился ответ? Поделись:

Николь:
0
Юра, чтобы ты сделал если б имел возможность иметь какую-то сверхспособность?
Я б, мабуть, робив всіх щасливими. Я дуже хочу, щоб всі радувались. Коли я бачу людину, яка сумує, мені здається, що моя сверхмісія – розсмішити, зробити людину добрішою, мені цього дуже хочеться.

Понравился ответ? Поделись:

Леша:
0
Илона и Юра привет! Расскажите, где вы любите отдыхать? И что для вас самый лучший отдых?
Для мене найкращий відпочинок, коли мене ніхто не зачіпає, коли я лежу десь на пляжі, неважливо де. Дуже люблю табір «Дружба» під Дніпропетровськом – це сосни, річка Самара, пісні Бабкіна, вогнище, студентський табір, друзі і задушевна розмова. І дуже люблю море, хоча в цьому році я літом був лише 5 днів в Одесі – шикарне місто, просто неймовірне.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
0
Юра, на які теми ти ніколи не будеш жартувати? Чи гумор все-таки не має меж?
Навіть, не знаю, я можу про все шуткувати. Гумор – це така цікава штука, що можна жартувати про все. Важно, з якою метою ти це робиш – якщо ти зле жартуєш, то це відчувається і тоді це вже не жарт, це жорсткий сарказм. Наприклад, Наташа Могилевська над собою сміється і ми над нею сміємось, і Шоптенко, і Ахтем, і Бабкіни. Можна про все жартувати, завжди можна сказати: «Це жарт, я ж пожартував» і все.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Вопрос для Илоны и Юры: Ваш любимый музыкальный клип? Песня? Фильм? Книга?
Книги я практично не читаю, це у мене з дитинства така традиція, яку я дуже полюбив, - ні хріна не читати. Зараз все є в Інтернеті – букв мені вистачає :) Я меломан, мені подобається абсолютно все – до Верки Сердючки. Мені дуже подобається фільм «Аватар» - це мій самий любимий фільм, я його раз п’ятсот передивлявся. І коли мені хреново – я вмикаю «Аватар» і все, я там.

Понравился ответ? Поделись:

Алиса:
0
Юрий, как вы считаете, что делает Ваш юмор таким добрым, может есть какая-то техника создания?
Треба тільки від души жартувати і все. Треба тільки жартувати по-доброму і все буде гарно. Якщо є злий умисел, то тоді жарт буде злим. Бути сумним можуть абсолютно всі, а от жартувати, бути добрим – це не кожному дано. Але це можна в собі виховати, відновити, народити – треба просто бути добрим, чесним, відвертим, порядним. От прямо, як бабуся казала – отак треба робити.

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
Юрий, Илона у вас есть какое-то золотое правило, которое вы никогда не нарушите?
Розумієте, кожен з нас в душі – пацан, такий пацанковатий, школяр, тому, в принципі, все можна порушувати. Головне – знати межу, тоді все буде гарно.

Понравился ответ? Поделись:

Дарья:
0
Вы ожидали, что именно вчера вылетите, когда стояли в номинации с Шоптенко?
Так. Могилевська та Шоптенко – це історія, заради якої «Танці» пішли. І це дуже цікава історія – як же вони будуть робитись через десять років. Це цікавіше за гумор, якісь історії всіх разом взятих. Тому ми все розуміли – це нормально, це шоу, це закономірно. Я від себе такого не очікував, я планував максимум п’ятий ефір, нам пророкували третій… але потім сьомий-восьмий-дев’ятий. І я зрозумів, що в десятому ми будемо сто відсотків, тому що там будуть всі. Ми зробили те, чого від нас абсолютно ніхто не очікував, саме головне – я боровся сам з собою, я худнув, я не їв, не пив, не спав, я тільки тренувався. Тому і було спокійно – спасибі, що так все вийшло, мені все подобається!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999