Группа БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в гостях tochka.net

9

Группа БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ - известные украинские рок-романтики, которые сейчас путешествуют по Украине, продолжая тур с новым синглом #Хочеш и любимыми песнями из 3-х альбомов. В промежутке между выступлениями ребята нашли время заехать в гости к tochka.net и ответить на ваши вопросы.

 

Мужественные парни, которые завоевали много сердец своей искренностью и умением откровенно делиться своими чувствами. Музыканты остаются верны себе, не прекращают экспериментировать и не признают никаких лимитов в формате или стиле, поэтому в музыке и текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ каждый найдет что-то для себя - от тихой изящной лирики до безумного драйва.

 

О своей музыке, поклонниках и тех, кто вдохновляет этих мужчин совсем скоро расскажут тебе участники группы БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.


А пока у тебя есть возможность задать свой вопрос музыкантам. Ответы на них ты услышишь 30 октября в 13:00.

Ответы 43

Ігор Єгоров:
1
Що надихнуло вас творити всю ту музику? Який це перший момент був ”що ось треба донести це людям”?
Привіт всім! Якщо чесно, я не пам’ятаю, цих моментів, тому що це було дуже давно. Я років з 11 займаюсь, або намагаюсь займатись, музикою. З першим гуртом ми грали важку музику, мені тоді було 16 років – мені тоді, чесно кажучи, нічого особливого в 16 років доносити не хотілося, мені просто хотілося займатись музикою. Так воно все і понеслось. А потім через півтори року з’явився гурт «Без обмежень» і ми потихеньку-потихеньку почали створювати музику. Зараз ми вже трошки подорослішали, навколо нас відбуваються якісь події, якісь події, які, звісно, ми осмислюємо, – і так з’являються наші пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
1
Чому музика має таку силу, такий вплив на людину?
Навіть не знаю. Певно тому, що слова, які покладено на мелодію і звучать в музиці, - певно вони простіше та легше сприймаються нашою свідомістю. Це цікаве питання, на яке, на жаль, я не маю відповіді. Але я так собі відчуваю, що музика – це ще один інструмент спілкування між людьми, тому що слова про любов, покладені на музику, звучать набагато ніжніше, ніж якщо ти їх просто говориш без музики.

Понравился ответ? Поделись:

Филипп:
1
Один очень известный певец говорил, что часто артистам приходится петь под фонограмму не потому, что они так хотят, а потому, что это требование организаторов, поэтому артистам приходится принимать такие условия, иначе они не получат возможности выступить. Сергей, ты согласен с этим утверждением? Тебе приходилось петь под фонограмму? Если да, то какие твои впечатления? Если нет, то ты готов к этому или для тебя это неприемлемо? А если заболит горло, а концерт уже назначен и билеты раскуплены? Что тогда? Спасибо за ответ!
На щастя, ці часи проходять, навіть для ТВ-проектів. Нам доводилось співати на Першому Українському Національному, коли ти просто під «плюс» виходиш і співаєш одну свою пісню. Але часи змінюються і навіть ТВ-проекти дозволяють собі робити це, як мінімум, під «мінус», коли музика в записі, а вокаліст співає наживо. Сучасний ТВ-проект, дякувати Богові, перейшов на рівень повного живого звучання, у мене немає якихось категоричних заяв, якщо б так було треба, якийсь благодійний виступ чи ще щось, то я б заспівав під «мінус». Але все нормально, всі проекти зараз звучать наживо, а якщо заболить горло, то люди просто переносять концерт.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
1
Доброго дня! Перш за все хочу привітати Вас з тим, що 2 кліпи перетнули позначку в мільйон переглядів на Ютуб :) Питання наступні: 1.Вас стали більше впізнавати на вулиці просити фото, афтограф. Це не заважає у житті? 2.Чи немає бажання записати нову версію якої небудь пісні, яку давно не виконували?. 3. Про що Ви зараз мрієте?.
Дякую! 1. Так, стали трошки більше впізнавати, але це дуже приємно. Я скромна людина, мені трошки незручно, але, звісно, це приємно, тому я ніколи не відмовляю – із задоволенням фотографуюсь і даю автографи. Є такі думки, але я керуюсь принципом, що краще написати щось нове, ніж перероблювати старе. Але, можливо, з часом нам захочеться переписати пісні в сучаснішому або дорослішому звучанні, можливо ми до цього повернемось. Дякую, що нагадали – можливо ми так і зробимо. 3. Є декілька мрій, але вони зовсім-зовсім мої, тому я повідомлю про них, коли вони здійсняться.

Понравился ответ? Поделись:

Миша:
1
Когда и где ждать фан-встречу?
Ми досить давно не робили фан-зустрічей просто без концерту. Тому вірніше буде прийти до нас на виступ – після концерту ми, як правило, виходимо до залу і фотографуємось з усіма бажаючими, тому можете зустрітись з нами на наших концертах.

Понравился ответ? Поделись:

Тамила:
1
Розкажіть про перший концерт, на якому ви були. Опишіть ідеальний концерт групи Без Обмежень. Дякую
Перший концерт: 19 січня 2000 року ми грали в Будинку піонерів – надзвичайно фальшиво, надзвичайно були розстроєні гітари, ніхто не потрапляв ні в ноту, ні в пісню, це була повна катастрофа, але ми вийшли звідти зірками і ми зрозуміли, що все – це наш шлях, по якому ми будемо йти. А ідеальний концерт – це Олімпійський у Києві, ми до цього прагнемо, можливо, через якийсь час ми його зберемо з вашою допомогою. Для нас це стадіонний концерт – ми до цього рухаємось і так воно і буде.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
1
Дуже дякуємо за концерт в Черкасах! Питання — Які були ваші улюблені іграшки в дитинстві?
Дякую! В Черкасах нам також сподобалось, там була гарна атмосфера! Я вже згадував, що в дитинстві чомусь любив зброю – у мене було дуже багато різних пістолетів-автоматів, якихось шабель, все це у мене було під подушкою, як розповідають батьки. Я любив зброю.

Понравился ответ? Поделись:

Вікторія:
1
Доброго дня! Захоплююсь вашою творчістю=) І мені цікаво дізнатись, що означають Ваші татуювання на руках, Сергію?=)
Татуювання насправді нічого на означають – це просто малюнки. Татуювання необов’язково повинні щось означати, тобі просто подобається, як буде виглядати твоя рука з татуюванням. Це ілюстрація до фільму «Тіні забутих предків», мені дуже подобається цей фільм Параджанова – от я зробив собі татуювання. Татуювання приносить мені естетичне задоволенні, власне, тому нічого не означає.

Понравился ответ? Поделись:

Лилия:
1
Что влияет на ваше творчество? Как оно изменилось за последние несколько лет? С кем из зарубежных исполнителей вы можете себя сравнить?
Порівняти себе не можу не з ким, тому що я суб’єктивний і навряд чи зміг би об’єктивно себе порівняти з кимось. Мені не хотілося б себе з кимось порівнювати. Творчість дійсно змінилась. У нас була величезна творча пауза і за цей час багато чого змінилось і в державі, і в нас – ми подорослішали, виросли, по-іншому почали сприймати себе і світ. Особливо творчість змінилась після Революції Гідності – в ті моменти, коли в державі все кардинально змінювалось і люди просипались від пострадянського наплювательського відношення на себе і на державу. Люди почали розуміти, що є ми, є українці, є своя культура, є свої артисти – вони завжди були, але ми на них не зважали, нам хотілося дивитись в бік Москви і знаходити там собі кумирів. А потім кров першої сотні – це промило нам очі і ми почали дивитись на світ трошки по-іншому. А потім взагалі почалась війна, на жаль, люди почали втрачати життя і тут вже зовсім стало не до танців. Мене часто запитують, чому у мене таке сумні пісні – тому що я не пишу пісні навмисно, у мене нема бізнес-плану для захоплення музичної сцени будь-якою ціною. Я пишу те, що пишеться, а пишеться те, що мене оточує і пишуться сумні тексти. Звісно, життя впливає на творчість артиста і це дуже добре. Мені хотілося б щоб артисти частіше говорили про те, що у нас відбувається. Мені хочеться говорити більше про те, що відбувається, ніж про інше.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Чи є у вас вдома домашні тварини? Або кого б хотіли б мати з тварин?
Є, у нас є рижий кіт, звуть його Гром, йому чотири роки – максимальний разгільдяй, втік нещодавно, три тижні ми його не могли знайти. Ми його дуже сильно любимо, він у нас такий кусака-царапуха, але ми його дуже сильно любимо. Мені б ще хотілося собаку, але, можливо, трошки пізніше ми зможемо його собі дозволити. Зараз у нас є Гром і нам його достатньо.

Понравился ответ? Поделись:

Ігор:
0
Чи не хотіли би ви в майбутньому побити рекорд України 25 концертів за 30 днів? Або концерт більш ніж на 85 тис. людей, як ви сказали на Олімпійському?
Звісно, ми хочемо 85 тисяч+ на Олімпійському. Мені здається, що за 32 дні гурт «Антитіла» дав 30 виступів, тому цей рекорд вже побити. Але, поганий той солдат, який не хоче бути генералом, тому, власне, так ми рухаємось.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
0
Сергію, чи є такі люди на нашій естраді, кого Ви вважаєте своїм особистим прикладом?
Є дуже багато талановитих артистів і тих, кого ми називаємо мастодонтами української сцени (ВВ, Плач Єремії, Океан Єльзи, Брати Гадюкіни, Бумбокс), я багато артистів, які зробили дуже багато для української сцени.

Понравился ответ? Поделись:

Півник:
0
Ви завжди мріяли співати? Які мрії були у Вас в дитинстві? Хто Ви за освітою?
Співати я почав років з 10-11, до цього, як всі діти 80х років, я хотів бути космонавтом. Це було досить природним для того часу, мені здається. Потім я хотів бути міліціонером, потім військовим, я дуже любив зброю, постійно ходи в з якимись пластиковими пістолетами та шаблями :) Я покинув школу після 9 класу і хотів йти до Ужгородського коледжу культури на режисера, але оскільки тато у мене Інженер з великої літери, то я пішов по його кроках в технічну спеціальність. Але я ніколи не працював за професією і, чесно кажучи, не дуже в ній орієнтувався, тому що з першого курсу у мене вже була така «комора» з музичними інструментами, де ми щось починали бринькати.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Три речі, які би взяли з собою скажімо на безлюдний острів?
Ну, дружина та діти – це не речі, тому будемо розуміти, що я і так маю їх порчу. Певно, що візьму гітару, пляшку джину та мобільний телефон :)  

Понравился ответ? Поделись:

Ірина:
0
Хто з відомих людей викликає у вас повагу і захоплення?
Повагу – багато хто. А захоплення – трошки стрьомне слово, багато хто з музикантів, з вчених людей. Якщо з сучасних, то це Маск, а якщо трошки раніше, то Ейнштейн. Загальновідомі люди, які у всіх викликають повагу та захоплення.  

Понравился ответ? Поделись:

Петро:
0
Чи хотіли б ви знятися в кіно? Якщо так, то в якій ролі ви себе бачите?
У мене була невеличка спроба, але, мені здається, що людина має займатись тим, що у неї виходить. Мені здається, що мені вдається досить непогано писати пісні, тому кіно – це не для мене. Можливо, трошки згодом мені захочеться. Але я і так відчуваю якийсь дискомфорт, знімаючись у відеокліпах, мені важко, в цілому акторство – це не моє, але якщо у мене виникне таке бажання, то я із задоволенням спробую. Яка роль? Певно якийсь продавець зброї, або щось таке.

Понравился ответ? Поделись:

Кристи:
0
Яка головна мета для Вас в житті? Чого хотіли б досягти або чого ще не досягли, до чого варто прагнути? Що для Вас важливіше любов або кар'єра?
Головна мета кожної людини – це продовження життя. Мені здається, що найголовніше, для чого ми тут є, це для того, щоб народити та виховати своїх діточок. Це основне. Якщо говорити про те, чого я не досяг, то не досягли ми ще багато чого. А до чого я прагну – це до повноцінної творчої реалізації. Мені дуже подобається те, що я роблю, те, чим я займаюсь в житті, ми отримуємо від цього величезне задоволення і, дякуючи цьому, ми можемо жити в цьому світі, забезпечувати себе та свою родину і т.д. Мені здається, що коли людина робить те, що вона любить, - це і є щастя. Ми будемо продовжувати йти цим шляхом, поки буде нашого віку. Музика – це така штука, до якої слово «кар’єра» не дуже використовується, тому любов та музику я ціную однаково і тішусь і тому, і тому.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
0
Наскільки я знаю Ви любите активно відпочивати, а що ще робите у вільний час?
Ну, сильно великим екстремалом мене не назвеш. Ми відпочиваємо, як і всі: коли холодно, то хочеться в тепло, коли жарко, то хочеться, щоб було трошки прохолодніше. Ми часто їздимо до моїх батьків в Закарпаття, я дуже люблю там бувати, тому що там дуже гарна природа. Вільний час я проводжу з родиною, часто кудись їздимо. Часто витрачаю свій час на соціальні мережі – не знаю, добре це чи погано, з одного боку це добре, а з іншого – це забирає вільний час. Ми живемо спокійним життям, яким живе більшість людей.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
0
Як ви відновлюєте свої сили після концертів? Чи існує якийсь ритуал?
Після концерту хочеться відпочити просто фізично, тому що весь день ти в русі, переїзди, потім енергетичний викид – організм та дух спустошуються на самому концерті. Звісно, ти отримуєш там багато енергії, але і віддаєш багато, тому після концерту хочеться фізично відпочити. Після концерту ми відразу їдемо додому і вже вдома на наступний день я дуже люблю повалятися в горизонтальному положенні і набратись сил. Але буває, що у нас наступного дня також концерт, тому ми рухаємось-рухаємось, а потім вже відпочиваємо за всі концерти. Ритуалів ніяких немає, ми обнімаємось та бажаємо успіху один одному перед виходом на сцену, робимо невелику розпівку та йдемо працювати.

Понравился ответ? Поделись:

Валентина Ігорівна:
0
Люблю вас, ви найкращі! колись напишу про вас книгу... а що ви любите читати?
Дякую! Взаємно! Читати? Стандартна відмазка: «Ой, так не вистачає часу». Власне, раніше я читав таку, навіть шкільну, класику Еріх Марія Ремарк і т.д. Відносно недавно я перечитав майже всі відомі твори Мирослава Дочинця – це відомий український письменник, мій земляк. Він дуже гарно і дуже зрозуміло для закарпатських людей описує рідну землю, події, які відбувались.

Понравился ответ? Поделись:

Люся:
0
Як Вам вдається писати такі класні пісні ??? Що надихає на їх написання?
Не знаю, вони якось самостійно пишуться. Не люблю казати, що я беру їх десь із Вічності або з Космосу. У мне є талант – римувати слова, довкола мене відбувається життя і я проживаю своє життя, маю своє внутрішнє відчуття сьогодення або, якщо ми говоримо про ліричні тексти, про взаємовідносини чоловіка та жінки. На те, що я маю в собі, накладається зовнішній вплив – і так складаються тексти. Мої тексти не завжди на сто відсотків автобіографічні, є тексти-роздуми на якусь тему. Наприклад пісня «Най Би Вже Весна» - я не був на фронті, але я собі уявив, як би я відчував себе, будучи на війні, чого мені хотілося б на той момент. От і склався такий текст. Мене надихає навколишнє життя, те, що нас всіх оточує, ми це все переживаємо і потім намагаємось описати у віршах.

Понравился ответ? Поделись:

Софія:
0
На яку пісню хочете зняти наступний кліп?І в яких містах Вас чекати з туром?)дякую(ви чудові)
Дякую! Ми зараз плануємо зняти відео на пісню «Хочеш», потім буде ще один сінгл, можливо, на нього також буде знято відео – ми пізніше про це розповімо. А тур у нас розпочався досить незвично – ми почали з міста Лондон, ми взагалі були перший раз за кордоном з виступом гурту «Без обмежень» і це було досить гарно. Потім був чудовий концерт у Львові, оскільки там був досить гарний концерт, то ми вирішили зробити концерт на біс і зіграємо в цьому турі у Львові два рази. А далі у нас – Дніпро, Полтава, Чернігів, Ковель, Запоріжжя, Хмельницький, Вінниця, Луцьк, Рівне, Мукачево, Новоград-Волинський і Київ. Тому, всіх, хто почув свої міста, - заходьте до нас на сторінку, дізнавайтесь, де саме буде концерт і замовляйте квитки.

Понравился ответ? Поделись:

Костя:
0
З ким із українських зірок ві би хотіли заспівати?
Багато є людей, з якими хотілося б заспівати, але поки що дуетів у нас не планується. З молодих артистів мені дуже подобається Дима Бабак, ми познайомились рік тому назад, мені дуже подобається його тембр, його творчість – прекрасні пісні. Є ще прекрасний український співак Адам – можливо з ним. Поки що ця розмова не на часі, але, якщо нам захочеться це зробити, ми зробимо. Поки що будемо займатись матеріалом для нового альбому.

Понравился ответ? Поделись:

Павло:
0
Як Ви ставитеся до соц мереж спілкуєтеся зі своїми слухачами через них ??
Соціальні мережі – це ще одна реальність, яка з’явилась десять років тому і докорінно змінила наш побут, життя та світ. Звісно, я позитивно відношусь до їх існування – вони допомагають артистам і простим людям спілкуватись. Я намагаюсь відповідати на повідомлення, відписую майже всім. Переважна кількість повідомлень з приємними словами подяки – я вам всім дуже дякую за те, що ви за нами слідкуємо і слухаєте нашу музику!

Понравился ответ? Поделись:

Микола:
0
Як часто ви бачитеся зі своїми батьками, рідними? Як вони ставляться до вашої творчості? Слухають ваші пісні?
Мама – одна з небагатьох, хто першою чує наші пісні і мені важлива її думка. І тату, і мамі дуже подобається те, чим ми займаємось. Коли ми виступаємо на Закарпатті – вони приходять до нас на концерти. Часто бачимось, тому що у нас часто виступи на Закарпатті, ми заїжджаємо до моїх батьків – мама накриває на стіл, папа приносить гарне домашнє вино і ми класно відпочиваємо з дороги у моїх батьків. Тому, якщо вони мене зараз бачать, я передаю їм вітання!

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Здравствуйте)) Ребята, обожаю ваши песни, спасибо за концерты! Мой вопрос: сейчас группа ведет активную жизнь - концерты, записи в студии, выступления в клубах, пресс-конференции. .. Скажите, вы не устали еще от переездов и такого ритма?
Насправді ми прагнули цього все життя – такого ритму і такого життя ми і хотіли. Звісно, інколи важко, але, коли людина робить те, що вона любить, вона відчуває себе щасливою. Я відчуваю себе щасливим, коли я їду на концерт. Звісно, організм потім дає якісь температури, протяги та т.і., але вдома нас відігрівають, ми п’ємо багато чаїв і готуємось далі – поки що не втомились. Я завжди приводжу в приклад Metallica, про яку втому можна говорити, коли люди по півроку їздять тур і грають по 150 концертів за такий тур. Тому ми повні сил, працюємо і будемо приїздити до вас, де б ви не були.

Понравился ответ? Поделись:

Валерій:
0
Сергію і Ко, перш за все, хотілося б Вам сказати величезне дякую за Ваші пісні. Коли я жив у зоні АТО, вони надавали мені віру у майбутнє і надихали на гарні почуття. Більше, ніж просто музика. Так от, моє запитання: Який із подарунків (чи моментів) Вам запам'ятався із дитинства найбільше? Можливо, це надихнуло Вас на написання тексту до якоїсь із Ваших пісень?! Дякую за увагу! :) Привіт із Полтави!
Мене дуже тішить, коли наша музика потрапляє до людей в зону АТО – це надважлива задача і артистів, і медійників, і всіх-всіх, щоб там з’являлось якомога більше української музики. Ми потім отримуємо відгуки, що це не просто музика, а вона допомагала людям з чимось справлятись, давала силу – це дуже важливо. Я дякую Вам, що Ви написали такий коментар! В дитинстві кожен дарунок для дитини – це свято, ти більше в ті часи, коли було все було не так просто, як тепер. Я їх не пам’ятаю, але я впевнений, що позитивні відчуття мене в ті моменти переповнювали. Мені дуже хотілось гітару і нарешті, на 11річча, мені батьки купили гітару – таку стареньку-стареньку, радянську семіструнку, ця гітара була тією мрією, що збулась, і потім, через цю гітару, я почав займатись музикою. Певно, це найголовніший подарунок з дитинства.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Я знаю, что ваша группа уже много лет выступает, но услышала о вас я не так давно. Ка считаете, вас слушают женщины какого возраста?
Нас слушают не только женщины :) Я був здивований, коли перший тур, який нам робили наші друзі «Мегаподія» - дуже дякую, вони і зараз допомагають нам робити цей тур – вони нам зробили перший виступ в м. Рівно, в якому ми ніколи не виступали до цього. Це був міський будинок культури з сидячими місцями, це було досить дивно, але, коли я вийшов на сцену і побачив вщент переповнений зал – настільки переповнений, що стільці стояли в проходах – я був надзвичайно здивований і приємно вражений. А здивований я був тим, що в залі сиділи сім’ї з трьох поколінь – дідусь з бабусею, їх донька з чоловіком і їх діти. Для мене це такий легкий феномен. До нас на концерти приходять з дітками і вони отримують задоволення від концерту, їм подобається те, що вони бачать, я часто запрошую їх на сцену і останню пісню ми доспівуємо з дітлахами, це так весело виходить. І в той же час до нас ходять люди, яким 55-60 років – мені це дуже подобається і нам дуже не хочеться цього втрачати. Тому, я думаю, що на наші концерти ходять жінки різного віку. І ми за це вам дуже вдячні – будемо робити все, щоб вам на наших виступах було комфортно!

Понравился ответ? Поделись:

Валентина:
0
Есть такие вещи, которые вы делать никогда не будете, даже за большие деньги?
Звісно, є. У кожної людини є такі речі. Дуже не хотілося б, не дай Боже, когось вбити. І з собою я багато чого не робив би, навіть за великі гроші, і з довколишнім світом. Тому, звісно такі речі є і вони мусять бути у кожної нормальної здорової людини.

Понравился ответ? Поделись:

Варя:
0
Ваши вторые половинки не ревнуют вас к поклонницам?
Ні, тому що важливіше жінок, ніж наші другі половинки, в нашому житті немає – ми на них тому і одружені. Ми робимо гарну якісну музику і, якщо нас слухають і дівчата в тому числі, це нормально. Мені здається, що ревнувати тут просто нема до чого. Власне у мене вдома ніколи не виникало таких питань.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999