VALEVSKAYA в гостях tochka.net

13

В новом клипе певицы на хит "Тебе хочу" Наталья Валевская предстала с обнаженными частями тела и специально для читателей tochka.net готова поделиться интимными подробностями закулисья съемок клипа и отношением супруга-продюсера к происходящему в кадре.

 

Какая была реакция мужа, когда он увидел сценарий? Кто этот загадочный актер в кадре и как он связан с Валевской? Наталья готова ответить на все вопросы во время веб-конференции.

Ответы 17

Лера:
1
Наташа,выглядите просто великолепно! Вы придерживаетесь какой то диеты?
Дякую! Від жінки особливо приємно отримати комплімент! Так, я притримуюсь дієти, але здорової дієти – обмежую себе трошечки в чомусь, але не дуже. А просто частіше харчуюсь, це дрібне харчування, яке мені прописала моя дієтолог – коли, що і в якій годині я маю їсти, скільки я маю пити, дні розвантаження. Також ця людина весь час стимулює мене ходити на тренування. Без цього ніяк, тому що я дуже схильна до повноти і я дуже люблю солодке, я нічого не можу з собою подіяти, тим більше, зараз приїхав мій чоловік з закордонного відрядження і навіз в хату купу солодощів – я не знаю, навіщо він це зробив, моя дієта піде на смарку :) Але без фанатизму – якщо хочеться, то треба потрошечку собі дозволяти. Ми зараз відчуваємо, що час пришвидшився і якщо в такому шаленому темпі не робити для себе якісь приємності, то можна просто з’їхати з глузду – тому цей невеликий смаколик також входить в програму маленьких приємностей, які я для себе роблю щодня. А потім в кінці місяця – щось глобальне за ці старання, за всі зусилля, які я докладаю.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
1
Какой стиль одежды в повседневной жизни Вы предпочитаете?
По-перше, вітаю всіх, хто зараз разом з нами на онлайн-конференції на Tochka.net! Гарне запитання, все залежить від настрою. Якщо відкрити мої шафи, то там можна побачити діловий одяг (тому що, крім того, що я співачка, я ще і церемоніймейстер), спортивний одяг, тому що так зручніше вигулювати собаку. Це може бути і щось з дрес-коду, тому що в буденний день може відбуватись якийсь захід, який потребує довгої вечірньої сукні, макіяжу і т.д. А сьогодні я вдягнулась в безпрограшний варіант: білий верх, чорний низ, це зручні лосини під шкіру, широка, дуже зручна біла сорочка і прикраса ручної роботи. Білих сорочок дуже багато в моєму гардеробі, вони різної стилістки, я їх дуже люблю. До речі, сьогодні вранці думала про те, треба ще одну купити :) А на сцену я виходжу виключно в сценічних костюмах, які я не ношу в повсякденному житті. День на день у мене несхожий, і одяг, в якому я ходжу, може щодня змінюватись кардинальним чином – все класно! А якщо я вчитель, то, звичайно, це одяг, який має носити вчитель – щось більш стримане, без викликів.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
1
Расскажите свои секреты красоты!
Секретів багато. Я знаю, що ті, хто слідкують за мною та моєю творчістю, могли побачите те, що змінилась моя зовнішність та музичний напрямок. Змінилося волосся, стрижка, фарбування – я по-інакшому себе позиціоную, а стосовно краси, можу сказати, що я працюю з професіоналами, тому мені легше в цьому. Я їм дуже довіряю, я знайшла своїх людей, близьких мені по духу, з прекрасною вдачею. Я можу прийти до свого стиліста, закрити очі, а коли відкрию – мене все буде влаштовувати, я в цьому впевнена. Так само і мій косметолог, яка мені допомагає підтримувати обличчя в гарному вигляді, все ж таки, 18 мені вже минуло. Без косметолога артисту взагалі неможна жити, тому що ми дуже сильно користуємось косметикою, тому потрібно слідкувати за шкірою. Це може бути якийсь грамотний крем, зараз стільки цікавих і дуже корисних на натуральній основі засобів для догляду, на які я звертаю увагу. Я звертаю увагу, що крем, яким ти користуєшся, треба змінювати, тому що шкіра до нього звикає – це може бути вітамінний комплекс, з осені це може бути живлячий комплекс. Так само з волоссям – у мене багато засобів. Це сироватка для коріння, обов’язково маски, особливо в зимовий період, різний термозахист, Для тіла я використовую багато різних засобів – масла, різні лосьйони, для ніг та судин – обов’язково спеціальний крем, тому що я дуже довго знаходжусь на ногах. Так що кожна ділянка тіла піддається окремому догляду, без цього ніяк. Слава Богу, зараз окрім крему «Балет» та дитячого крему існує багато всього, є вибір, який можна підібрати під себе і по ціні, і по якості. Доглядати за собою необхідно! У мене шалений графік, я дуже мало сплю і якщо я ще не буду за собою доглядати, це буде не дуже добре. Ще у мене є таке вподобання – останнім часом я один раз на тиждень навідуюсь до масажного салону. Це дуже різні процедури: баночний масаж спини, який відновлює тіло, допомагає локально, масаж для обличчя, масаж стоп, загальний масаж. Це я роблю обов’язково і кожен тиждень у мене різний масаж, без цього неможливо. І, звичайно, робота над внутрішнім станом, тому що ти можеш бути мегакрасивим, але з кислим обличчям, користуватись мегакрутими засобами для догляду, але очі будуть потухшими, якщо ти незадоволений і нещасливий. Це певна робота над собою – це і книжки, і медитації, те, що допомагає залишатись емоційно спокійною в такому шаленому графіку.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Вы бы не хотели сняться в кино? Мне кажется, у вас бы очень хорошо получилось.
Клас! Дякую, Сергій! Дуже хотіла б знятись в кіно – і я думаю, що з певною підготовкою до цього дуже складного, але дуже цікавого процесу, я справилась би з роллю. Хоча б з невеличкою для початку – з чогось треба починати. Я б зробила це з величезним задоволенням.

Понравился ответ? Поделись:

ЛОЛА:
0
Привет! Расскажите о своих домашних, очень мало информации в интернете об этом.
Я досить відкрита людина, можливо занадто – можливо, мені потрібно бути більш стриманішою, але це все мій характері і віра в людей, я вірю, що всі люди хороші і гарні. Мені хочеться ділитися з усім світом, коли у мене щось стається в житті. Але треба розуміти, що не всі радіють твоєму щастю, тому я притримую свій норов і стосовно приватного життя я намагаюсь не розповсюджувати інформацію, тому що це є потаємним, куди не всім треба встромлювати свого носа. Тому я відмежую і маю свої кордони, в які я тактовно не пускаю інших людей. У мене є близькі друзі, у мене прекрасна родина – мама, тато, старший на два з половиною роки брат, є тітки, є багато сестер та братів в Білорусі та Росії, по всьому світу багато-багато родичів. Я дуже щаслива людина, тому що у мене є стільки рідних. А ще у мене є друзі, яких я ціную – я розумію, що це вже справжні друзі. Декілька років тому я загадала, щоб у мене стало ще більше справжніх друзів – і так і сталось. Думаю, що на цьому сюрпризи по новим людям, які з’являються в моєму житті, не закінчаться і буде ще більше друзів. Ще у мене є прихильники – це також моя родина, тому що ці люди вірять в мене і багато років підтримують мене, незважаючи ні нащо. Це також моя родина – я дуже сильно їх люблю. А ще у мене вдома є мегапозитивна руда собака Марго – це моя улюблена домашня тварина, я її дуже довго чекала, вона три місяці була у відпустці, у діда на канікулах, і нарешті вона повернулась. Моя сама близька людина – це мій чоловік Володимир, про стосунки з яким я нічого не розказую і викладаю дуже мало фото. Ми вже 15 років в одній творчій упряжці, він мій продюсер, але те, що між нами – це під замком, навіть мами не знають, що у нас. Друзі знають більше, але не все.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Здравствуйте Наташа! :)Вы мне очень нравитесь .Желаю вам больших творческих успехов !:) Вам бы хотелось в будущем открыть вокальную школу ?
Цікаве запитання. Кристина, я дуже рада, що я Вам подобаюсь! Дякую за побажання великого успіху! Наразі хочу Вас, можливо, проінформувати, що у мене є вокальна академія MUZA Production, навіть більше – це академія мистецтв, в якій не лише вокал. Нам вже два прекрасних творчих роки, два роки успіху наших вихованців і моїх, як педагога та засновниці. Ми вивчаємо не тільки вокал, нещодавно у нас був День відкритих дверей – кожен бажаючий мав змогу взяти участь в інтенсиві з вокалу, акторської майстерності, ораторського мистецтва, гри на музичних інструментах, хореографії та малювання. Звичайно, всі були дуже задоволені! Але я на цьому не зупиняюсь – ми всіх чекаємо, двері академії відриті, ми хочемо бути корисними вам та світу! У мене прекрасні педагоги, які мають багаторічний досвід і хворіють своєю справою – ми гарантуємо вам сто відсотків результату. Я дуже рада, що у мене є така академія, я там реалізуюсь сама – ми там репетируємо за композитором, це така наша репетиційна база, там дуже класно. Ми організували академію спільно з моїм композитором і дуже великим другом, якому я дуже рада, тому що один в полі – взагалі не воїн і сама я б не справилась. Дякую йому, що він такий є! Я дуже хочу ділитися своїм досвідом, це дуже класно, коли у тебе є порадники та наставники, тому що, коли я починала, я не зустрічала майже нікого, хто міг би порадити, а не просто критикувати. Дуже класно поєднувати об’єктивну критику з порадами, щоб знати, куди рухатись – у нас якраз таке місце, до якого я запрошую всіх!

Понравился ответ? Поделись:

Зина:
0
Планируешь концерты? Когда и где?
Звичайно! Найближчий виступ у мене 18 листопада на щорічній церемонії «Жінка ІІІ тисячоліття» – це мій найближчий виступ, я буду виступати з піснею «Мир над Україною». 9 грудня в Палаці «Україна» на «Шлягері року» мене будуть нагороджувати за одну з пісень (за яку, не скажу) – приходьте і все побачите, я буду дуже рада з вами зустрітись!

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Коли слід чекати вихід альбому?
Скажу так, що я не ставила перед собою дедлайну, тому що інколи щось йде не по плану, щось може статись, буває по-різному. Казати наперед – це погана прикмета. Але, якщо казати хоча б приблизно, то, можливо, в травні, а можливо восени, тому що пісень багато, ми хочемо зробити альбом повноцінним. Над однією піснею ми працюємо по два місяці, ми весь час її трансформуємо, ми можемо написати одну партію та слова, а потім переробити, або прописати зовсім нові інструменти. «Огонь моей души» ми взагалі робили півроку, ми весь час хотіли щось в неї привнести, зробити її ще кращою. Тому, краще взяти час з запасом – восени 2018 року чекайте на альбом!

Понравился ответ? Поделись:

Галина:
0
У тебя есть сцена , на которой бы мечтала выступить? И скажи, пожалуйста, кто из музыкантов тебе нравится в Украине, Россие и США?
Так, у мене є сцена, на якій я хочу виступити – це не мрія, це мета. На жаль, я не можу зараз Вам сказати про це, тому що свої мегацілі треба тримати при собі, щоб не розсіяти енергію. Це одна з світових високих сцен – мене будоражить мета, виступити там і дати там своє шоу. А взагалі, було б класно проїхатись, як мінімум, по Європі, виступити на всіх майданчиках, які є, а згодом – і поїхати по світу. Стосовно музикантів в Україні – так сталось, що деякі вже виїхали в сусідню державу, це професіонали з багаторічним досвідом. А з тих, хто лишився – це Дмитро Монатік. Він прекрасна людина, не лише музикант, автор і аранжувальник. Він прекрасний в хореографічному плані і в шоу. Мені дуже сподобалось шоу Злати Огнєвіч в Палаці «Україна». У Вані Дорна дуже нестандартний підхід, за ним дуже цікаво спостерігати, він весь час шукає щось нове, не боїться експериментів – це круто. Як музикант мені дуже подобається Гайтана – вона володіє технікою, я б сказала, що у неї музика тече в крові. Олександр Пономарев, Андрій Данилко – настільки серйозно підходить до музичного матеріалу, у нього шоу, у нього живі музиканти, все настільки відточене, я розумію, скільки роботи в це вкладено. З російських – це Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров, Микола Басков, гурт «Вінтаж», Нюша, дуже подобається Єва Польна – вона особлива, її пісні мають свій почерк. В США – Леді Гага, Дженніфер Лопес, Ріанна, Нікі Мінаж, Кеті Перрі, моя улюблена Селін Діон… ще багато. А ще я дуже захоплююсь співом італійця Андреа Бочеллі.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія:
0
Наталю, чи будуть найближчим часом нові прем'єри пісень?
Зараз ми працюємо над однією з пісень – нам треба багато над нею працювати, щоб її випустити. Ми дуже хочемо випустити для вас забойний новорічний трек в новому амплуа і у нас дуже мало на це часу, тому що вже середина листопаду і нам потрібно виконати програму максимум. Хоча новорічні пісні виконуються дуже вузький період часу, але треба зробити щось новесеньке – так що десь в середині грудня чекайте на новий мегазабойний новорічний трек.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Сейчас многие звезды украинского шоу-бизнеса учавствуют в разных проектах и шоу. Вы бы хотели попробовать себя в новом амплуа?
Класне запитання, але хочу сказати, що у мене зовсім немає часу дивитись телевізор і шоу. Раніше я мала більше часу і дивилась всі талант-шоу, які є в Україні, дуже любила «Танцюють всі», я фанат цього шоу і всіх людей, які так тяжко працюють. Також мене захоплюють «Танці з зірками», тому що там можна підтягнути не тільки фігуру, але ще і набути нових знань в абсолютно різних танцювальних напрямках. Там працює величезна команда професіоналів, яка працює над твоїм образом, тому – так, це було б дуже цікаво та класно. Ще можу сказати, що сьогодні я йду на кастинг одного з відомих каналів – хто знає, можливо скоро ви будете бачите мене ще частіше по телевізору, це було б класно :)

Понравился ответ? Поделись:

Павел:
0
У каждой девушки есть свои комлексы. А есть ли они у вас? Если да, то какие?И как вы боретесь с этим?
Тут така тема, що коли ти втомлюєшся, тобі багато чого в собі починає не подобатись, тільки тому, що ти випадаєш з нормального життя і починаєш прискіпливо до себе ставитись. Але я багато років над собою працювала і продовжую працювати. У мене були комплекси, вони з’явились тому що деякі люди говорили в мою адресу не дуже добрі слова. Але якщо прислуховуватись до того поганого, що тобі говорять, то проходить час і ти починаєш вірити в те, що ти весь такий кривий та негарний, не відповідаєш образу, який намалював соціум – але це настільки суб’єктивна думка. Тому зараз у мене немає комплексів – я можу бути трошки незадоволена зовнішнім виглядом, але непотрібно на це дуже звертати увагу, не треба роздувати з мухи слона. Фреді Меркурі теж мав неправильний прикус, але це не зашкодило йому стати улюбленою світовою зіркою. Всі комплекси здебільшого в нашій голові. А погані люди були, є і будуть – не треба прислуховуватись до них, головне, щоб ті люди, які Вас оточують, любили Вас і у Вас все було добре.

Понравился ответ? Поделись:

Зина:
0
Если сравнивать ваше творчество в самом начале и сейчас как вы думаете, оно поменялось?
Сто відсотків, що змінилось, тому що я починала співати в рок-стилі і мої перші авторські пісні були в рок-напрямку. Але згодом я змінила напрямок на популярну музику, а тепер знову зміню напрямок. Мені приємно слухати мої авторські пісні, які я писала сама, я дуже горджуся цією роботою, тому що це фундамент, який допомагає мені бути тим, хто я є сьогодні. Але, так, відрізняються на сто відсотків.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Почему вы так редко появляетесь на экранах? У вас был какой-то перерыв или вы учавствуете в каких-то проектах?
Це не зовсім перерва, тому що я все ж таки випускала та записувала пісні, брала участь в «Слов’янському базарі» і т.і. Я багато чим займалась, зовсім не відпочивала на курорті. Моя нова справа – моя академія – забрала у мене багато часу. Щоб мій новий проект приносив людям користь, на це потрібно було покласти дуже багато часу та зусиль і не лише моїх. Тому мене було менше – тому що я свої сили направила на академію. І добре, що у мене був такий період, тому що я зробила таку паузу, щоб зрозуміти, куди я хочу рухатись далі, що саме я хочу виконувати, якою я хочу бути. Всі два роки я ходила на різні тренінги та навчання, я отримувала нові знання, робила внутрішню трансформацію – без цього не може статися нового етапу. І, звичайно, благодійність мала місце, без цього теж ніяк. А зараз – я вже повернулась і в моїй команді з’явились нові люди, таким чином, Ви вже будете бачити мене частіше.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
Привет Наташа! У меня сразу нескольок вопросов к тебе: у тебя есть музыкальное образование? Если да, то, что ты окончила? Кем ты мечтала стать? Любишь ли ты сладкое? Какое предпочтение отдаешь в еде? Твой любимый исполнитель? Любимое тьвое произведение ( классическая музыка)? Твой любимый поэт? Если представить, что завтра Бог назначил Вам аудиенцию и разрешил задать один вопрос или просьбу, что бы ты попросила или спросила? Спасибо!
Вітаю! Так, у мене є музична освіта – це музична школа, я закінчила музичну школу в Хмельницькому, мені там дійсно пощастило з викладачами. Також у мене вища музична освіта – я закінчила Київський національний інститут культури, там мені також дуже пощастило з педагогами, я пішла звідти з величезним багажем знань. Було ще дуже багато наставників та викладачів, з якими я займалась в індивідуальному порядку. І зараз є такі наставники – думаю, навчання не закінчиться ніколи, тому що знати все неможливо і весь час потрібно тримати себе в формі. Однаковою бути не можна – весь час треба щось привносити і наповнювати себе новими знаннями. Я мріяла стати багато ким, я це з посмішкою згадую. Я з дитинства дуже любила лікарів і мені дуже подобалась ця професія. У нас вдома був фармакологічний довідник, який я весь час листала, були книжки по травам, моя бабуся, яка по стану здоров’я не могла приймати хімічні препарати, вирощувала трави, все пахло цими травами, завжди вдома була свіжа м’ята і чаї з м’ятою. Зараз, якщо я хочу бути трошки енергійною, то я п’ю чай з женьшенем, якщо хочу зробити профілактику, то п’ю чай з імбирем і т.і. Також я дуже хотіла отримати професію слідчого – напевно перечитала Артура Конан Дойля в свій час :) В дитинстві мені дуже подобались детективи, я думала, що це дуже цікава професія. Але за станом здоров’я мені не можна було вчитись в Школі міліції – це дуже добре, що я не стала слідчим, тому що це надзвичайно емоційно важка професія для мене. Ще одна професія – біолог, через те, що я розбиралась в травах, мені було цікаво працювати з рослинами. Але перемогла творча професія. В день я маю з’їсти 200 грам салату, це може бути мікс, обов’язково якесь салатне листя там має бути. Це салат без солі, соль замінює соя (дуже дозовано), обов’язково оливкова олія. Дуже рідко я роблю салат зі сметаною. Це якийсь білок – біле м'ясо, курятина, індичка. Зранку – це овсянка, яйце, сир, тост, інколи я їм зранку сосиски, але не українського виробника, а з Білорусі або європейських країн. Також зефірка або якийсь смаколик. Це вода, чай і обов’язково кава з ранку зі спеціями та холодним молоком (мигдалевим, коров’яче молоко я не п’ю зовсім), можу з’їсти йогурт і банан, а ввечері знову салат та білок. Мені ще з музичної школи дуже подобається Гріг, Вівальді, Бах, Моцарт. Я не дуже люблю Шопена, але деякі твори мені подобаються – я не дуже люблю сумні твори, я більше люблю твори, які надихають. Мені дуже подобається Повароті, Монсерат Кабалье, Марія Калас, Анна Нетребко – у неї шикарний вокал і прекрасний тембр. Я взагалі, кожен день дякую Богу і прошу у нього, так що я не чекаю на завтра. Я зараз прошу його про дитину і завтра б попросила, якби він назначив мені аудієнцію.

Понравился ответ? Поделись:

Николай:
0
Как относишься к музыкальным конкурсам и премиям? Есть мысли выступить на евровидении?
До музичних конкурсів та премій я ставлюся по-різному – у нас в країні дуже часто оцінки глядачів не збігаються з оцінками журі. І, на жаль, дуже часто кінцевий результат не задовольняє глядача, тобто того самого головного, для кого створюються ці шоу. Тому я завжди над цим задумуюсь, тому що це величезний пласт мого життя і я звикла кожну секунду проживати з користю і не витрачати сили даремно. Але є і об’єктивні конкурси. Цього року у мене немає думок про «Євробачення», зараз я працюю над новим альбомом, для мене це зараз головне, на чому я маю зосередитись. До «Євробачення» потрібно готуватись десь за рік, пісні для цього конкурсу мають свій формат, який не зовсім вписується в мій формат, тому в цей рік я навіть не встигла б готуватись. Можливо, на наступний рік – як показує «Євробачення», вікових обмежень немає. Тим більше практика показую, що коли країна виграла, то може пройти багато років перш, ніж ця країна знову переможе, тому що це величезне фінансове навантаження на країну, тому що країна має показати себе з кращої сторони. Але головне – це участь в цьому шоу, показати себе як творча людина, не тільки перемога важлива. Також познайомитись з продюсерами, проїхатися Європою – це класно, тому, можливо, наступного року.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Назовите 3 составляющих пункта Вашего успеха
Перше, це Божий дар. Друге, це команда. Третє, це репертуар. Шкода, що тільки три, у мене ще багато :) Дякую всім за запитання! До зустрічі, мої любі прихильники – зустрічаємось на концертах, приходьте, люблю вас!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999