Певица Солоха в гостях tochka.net

3

Певица Солоха всего за год сумела покорить сердца украинцев веселыми хитами и яркой внешностью. Образ артистки легко узнаваем - фишкой Солохи является традиционный головной убор с одноименным названием. Певица умело соединяет народные мотивы с модным диско. Узнай больше об украинской артистке Солохе, задав свой вопрос! 

Ответы 28

Даша:
2
Здравствуйте!Почему у Солохи именно такой головной убор?
Бачите, сьогодні я вирішила зімпровізувати :) До речі, перший раз я публічно з’явилась в такому цікавому береті. А чому саме солоха? Тому що саме ім’я за себе говорить: співачка Солоха, підтримка українських традицій, пам’ятаєте, у нас жінки завжди носили хусточку, яку цікаво пов’язували, що вона нагадувала образ солохи. Тому я – сучасна Солоха, я несу в маси кохання до українських традицій, тому я – Солоха.

Понравился ответ? Поделись:

ирина:
1
чому саме таке сценічне імя ви собі вибрали?
Коли дитя народжується, йому дають ім’я, воно само для себе ім’я не обирає. Так само, як не обирають батьків і країну народження. Артист, якщо він працює с продюсером, – інколи так трапляється, що артист не обирає собі ім’я, а вже є якийсь проект, продюсер щось побачив, хоче щось створити. Так спочатку у Володимира Бебешко з’явилась ідея, що повинна бути така Солоха і він шукав-шукав, років 20 у нього була така ідея. І так сталося, що ми випадково познайомилися, я дізналась, що у нього буде кастинг на співачку Солоха – і ось я вже приміряю другий рік цей образ. Як кажуть, вдало, але не мені судити. Тому, так трапилось – не я обрала, але я дуже цьому рада і гармонійно себе відчуваю.

Понравился ответ? Поделись:

Алена:
0
Что Вас вдохновляет на ваше творчество? Почему именно такой образ?
Тому що такий образ побачив Володимир Бебешко. Я його теж так побачила, прийняла і він зі мною гармонійно поєднується, я так в нього закохалася. Це образ Солохи, якого зараз не вистачає українській естраді, щоб відновити українську музику та пісню з неймовірним колоритом, традиціями, культурою. І ще Солоха – це просто весело та круто! Тому саме так. Солоха – це музика вихідного позитивного дня. Я бажаю всім успіху, вдачі, щоб ви завжди посміхались, навіть, якщо щось погане! Мене надихає бажання співати і доносити цей спів, лікувати душі. Бажання бути цим лікарем людських душ. Коли ти приходиш на день народження або презентацію, всі люди в своїх клопотах, з келихам и в руці, їдять канапешки, обговорюють свої діла – і я перемикаю їх, в цьому сенсі, я як чаклунка, як екстрасенс, це просто сміхотерапія, зараз ми танцюємо і посміхаємось. Коли я знаю, що я це вмію і це в мене виходить, я також отримую від цього задоволення. По-перше, я зробила гарну місію – вже день прожитий не дарма, це мене дуже надихає. Хочеться творити, приїжджати до студії, їздити Київ-Одеса, долати кілометри, тому що є мета і це у мене виходить. Я від цього кайфую і передаю цей кайф, як хворобу – і люди також починають хворіти цією доброю хворобою. Це приємно!

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
У каждой девушки есть свои комлексы. А есть ли они у вас? Если да, то какие?И как вы боретесь с этим?
Звісно, є комплекси. У жінок це все, що стосується зовнішності. Вчора ввечері у мене була просто невеличка депресія через те, що я трішки поправилася, трішки не така, як хотілося б. Є, звісно, такі хвилинні комплекси, з якими ми боремося. Але як же без цього? Ми ж живі люди. Я не повірю, що є людина в світі, яка просто задоволена собою, яку все в собі влаштовує – такого не буває. Ми завжди незадоволені чимось в собі – це є шлях до росту. Нормально, що є комплекси – просто нормально переживайте їх, не треба комплексувати, знайдіть подругу, яка заспокоїть. В комплексах завжди можна знайти плюс. Наприклад, мій чоловік каже, що коли я була +5 кг після пологів, яка я була кльова булочка, він мене називав «Булочка з маком ти моя» Тому всі комплекси можуть стати вашими великими плюсами.

Понравился ответ? Поделись:

Никита:
0
Кого из украинских исполнителей считаешь прогресивным, и хто из них есть в твоем плейлисте
Коли я роблю масажі або щось готую, я люблю, щоб був якийсь фон. Тому що у мене немає часу, щоб просто слухати музику – я слухаю музику, коли мені це зручно, коли є час між справами. Я слухаю класичну музику, це Бах, Шуберт, Моцарт, Шопен, є Маріконе. Українських і російських у мене нема, тому що я і так їх чую, я вже сприймаю їх, як свої знайомих – ще їх слухати? Тому я виховую свій смак класикою, тим паче класична музика настільки позитивно впливає на наш мозок, що навіть клітини відновлюються – це таке диво. В жодній музиці світу, окрім класичної, немає цього дива, тому, будь ласка, слухайте класику, навіть, якщо вона вам не подобається, починайте потрошку. І потім ви побачите, що ви прямо класичний експерт і на концерти почнете ходити.

Понравился ответ? Поделись:

Лилия:
0
1)как вы совмещаете личную жизнь и карьеру? 2)ваши близкие и друзья поддерживают ваше творчество? 3)кроме музыкальной деятельности вас что-нибудь интересует? 4)есть ли у вас любимые исполнители или группы в России или в США?
1. Чудово. Три дні тому я приїхала з Одеси від свого чоловіка і дитя (але у мене є няня, яка турбується про дитину, поки мене немає). Всі дорослі люди, у всіх є своя робота, мій чоловік також часто в відрядженнях за кордоном – це нормально, ми розуміємо один одного. Є довіра – це головне, немає дитячих ревнощів. Тому я дуже чудово поєдную, це навіть йде на користь родині, тому що ти починаєш сумувати і ваші зустрічі відбуваються, як вперше, з пристрастю. Тому, дівчата, обирайте таку роботу, щоб можна було гастролювати, як я :) 2. Мене підтримують. Друзів не буває багато, найвірніших – одиниці, вони мене підтримують всіма руками та ногами, як кажуть. Що збивало з толку моїх знайомих – це те, що я різко два роки тому перейшла на українську мову, тобто зі мною відбувались якісь метаморфози, які трішки дивно вплинули на моє коло. Але вони вже звикли, робота – є робота. Тим паче, я завжди була скритою патріоткою – у мене дві збірки віршів, це філософська-патріотична лірика про Україну. Я завжди чи соромилась цього, чи не знала, як це сприймуть. А зараз, коли в країні така ситуація, коли мова настільки необхідна, коли народ зголоднів за справжньою українською культурою – я дуже задоволена тим, що зараз є можливість показати людям всю свою патріотичну думку. 3. Ой, багато чого цікавить. Музична діяльність – це одна сфера, я цим живу та люблю займатись. Але я жива людина, у мене є захоплення – це і спорт, і приготування їжі, я обожнюю кулінарію, я ділюся з усіма рецептами здорового харчування, досліджую, як поєднуються продукти, що у нас відбувається в травленні, тобто зараз я трішки почала захоплюватись медичною стороною. Я обожнюю тварин – у мене вдома живе три собаки та папуга. Я обожнюю подорожувати, але зараз на це немає часу. Багато всього цікавого в світі – світ треба пізнавати, треба читати, слухати нову цікаву музику. 4. Знаєте, російська естрада складається з самих яскравих українців. Наші дівчата – Софія Ротару, Ані Лорак, Світлана Лобода – вони мені подобаються. Я не буду говорити про зрадили чи не зрадили Україну, я буду говорити про особисту зацікавленість, про співачку, про жінку. А з західних мені подобається музичний стиль Лари Фабіан, Мераї Кері , Уітні Хьюстон – це люди, по пластинках яких я навчалась співу. І інколи, коли є можливість в караоке заспівати Лари Фабіан «Je T'aime» – у мене мурашки і у всіх мурашки. Я задоволена, що можу інколи доторкнутись до такого великого сучасного мистецтва.

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
0
Если бы тебе предложили роль в кино, то какую роль ты бы хотела?
Актор повинен мати великий спектр емоцій та ролей. Як би був вибір, то хотілось би якусь драматичну роль, з місією, можливо, з драматичним кінцем (як «Анна Кареніна»). Хочеться показати всі свої струнки. Але, в принципі, якщо б запропонували зіграти роль якоїсь сварливої бабки на базарі чи якогось чоловіка, то чому б і ні? Мені цікаво приміряти щось нове. Зараз з продюсером ми вирішили створити новий образ, в якому я буду зовсім інша – інший колір волосся, інша довжина, інший стиль. Це та сама Солоха – щира, відверта, україномовна, співоча, але трошки інша. Не потрібно бути завжди в одній ролі – люди, змінюйтесь, це нормально!

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
Солоха, расскажи, какой самый неожиданный сюрприз делали для тебя поклонники?
Чогось неймовірного з парашутами та гелікоптерами не було, але завжди приємно, коли прихильники дарують щось, зроблене своїми руками – я це зберігаю, думаю, що це саме головне. Думаю, що ще все попереду!

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
А вы задумываетесь о семье? Сейчас, кончено, все гонятся за карьерой, но на каком месте у вас семья?
Якщо не буде роботи, то і родини може не бути (в моєму випадку). Тому що в період перед вагітністю, під час вагітності та після вагітності (це два-три роки) наша родина майже розвалювалась, тому що у мене була страшенна депресія. Я була щаслива через те, що я стану мамою, що я виношую нове життя, але те, що я не займалась улюбленою справою, мене просто пригнічувало. Я б просто поставила пам’ятник при житті своєму чоловіку, який все розумів, витримував всі мої капризи та неврози. В цьому випадку на першому місці може бути професія. А в іншому – родина, тому що вона дає тобі основу, заради чого ти працюєш. Ми це робимо, щоб діти були нагодовані, щоб була перспектива на майбутнє, щоб мама завжди посміхалась – це дуже залежить та пов’язане, кар’єра і родина повинні стояти на одному місці.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
0
Долгий ли путь был к творчеству ?
Все життя. Я пам’ятаю себе ще в дитячому садочку, у нас була веранда, де всі ховались від дощу і ця веранда служила мені сценою – я завжди робила концерти для вихователів, завжди співала якісь пісні. Мені ще тоді казали: «Ох, росте артистка!» Потім я пішла до школи, брала участь в шкільному КВК, очолювала сектор дозвілля, співала в шкільному рок-гурті (до речі, першими були пісні Земфіри). Тому скільки мені років, скільки я себе свідомо пам’ятаю – стільки я йду до сцени, до творчості і не можу жити без контакту з глядачами та слухачами.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Какие творческие планы на будущее?
Я вже казала, що ми трішки змінюємо музичний концепт – поки що це секрет. Після конференції я їду до студії – ми записуємо масштабний музичний витвір з 10-15 пісень, щоб це був повноцінний концерт. Навесні будемо новий кліп знімати – процес йде. Хочеться взяти участь в шоу. Буду до вас в гості приходити, буду жити та гастролювати! До речі, незабаром Масляна – я всіх запрошую до ВДНГ, приходьте, відсвяткуйте Масляну в найкращих українських традиціях! Будь ласка, окрім мене буде ще багато яскравих українських зірок – 17 лютого на ВДНХ!

Понравился ответ? Поделись:

Татьяна:
0
Ты умничка! Расскажи как быть уверенным в себе( Что для этого нужно. Я боюсь выходить на сцену.
Спочатку збирайте родину, маму, тата, сестру – читаєте віршик. Потім запрошуєте друзів. Потім на якихось гуляннях, днях народження та весіллях – говоріть тост або співайте. Тобто треба змалку починати, пробувати – і все буде добре!

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Как вы ухаживаете за собой? Придерживаетесь ли вы какой то диеты?
Дієта обов’язково присутня в житті. До речі, сьогодні ще не снідала, тому що перед виступами, перемовинами, інтерв’ю – треба бути голодним, від цього більше енергії та навіть розум краще працює. Я не вживаю цукор, все те, що містить дріжджі, білий хліб, майже не вживаю м'ясо, дуже рідко вживаю рибу. Не вживаю молоко, тому що воно не для людей – корова годує теля, а ми – ми не теля, ми людський організм, у нас інша біологія. До харчування відношусь серйозно, у мене є деякі заборони, але я до цього не страждаю, тому що продукти я замінила. Наприклад, цукор я заміняю стевією чи медом і нормально та повноцінно себе почуваю. Обов’язково якийсь спорт. Нещодавно я закайфувала від плавання – вдома в Одесі я кожен день ходжу до басейну і отримую кайф, це і косметологічні процедури, працюють всі м’язи обличчя, пальці, ноги, все тіло. Навіть фітнес не дає тобі такого навантаження, як басейн. Вдома у мене є шест, тому що колись я захопилась Pole dance, але не для того, щоб зваблювати (хоча колись для чоловіка робила відкриті концерти), а захопилась як видом спорту. Для того, щоб триматись на шості треба мати дуже сильні руки та ноги, це дуже цікавий спорт. Треба змінювати спорт – біг, теніс, плавання – зараз є багато способі зайнятися спортом, щоб це було цікаво. І обов’язково масажі, коли на це є можливість та час. І кохання до себе – любити себе. Думаю, цього вже достатньо.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
0
Говорят, что в жизни нужно попробовать всё. Есть ли вещи, которые вы никогда не попробуете?
Думаю, що це важкі наркотики – це випадки, коли потрібно навчатись на чужих прикладах, на жаль, поганих. Думаю, що ніколи не стану вбивцею, ніколи не візьму ніж, щоб вбити людину. Ніколи не відвернуся від свого дитя. Ніколи не вб’ю тварину.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
Молодым артистам сейчас сложно. Что вам помогает, только честно, продвигаться по лестнице популярности: деньги, пиарщики или ваш талант?
Думаю, що спочатку це особистість. Важко піарити та писати пісні для людини, яка не може це достойно виконати та донести. Тому все залежить від мене. Якщо ти пуста, якщо тобі немає, що сказати людям – ти не будеш відчувати пісню, в такому випадку не треба взагалі виходити на сцену. Тому, по-перше, це знайти в собі сили, бажання, неймовірне кохання до уваги, до публіки, до людей, потрібно бути трішки божевільною. Друге – потрібен класний продюсер, наставник, матеріал, з яким ти будеш працювати. І, звісно, це команда, яка з тобою працює і вірить в тебе. Короля робить світа – це правда, тому ці три аспекти самі важливі.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Что бы никогда не сделал ради популярности? Явно же были всякие предложения для того, чтоб быстрее получить успех и добится успеха?
Я б ніколи не поступилася своїми принципами. Знаю, що раніше була така практика: коли дівчат набирали до гуртів, їм одразу казали, що вони повинні будуть робити деякі аморальні речі. Ось на такі умови я б не пішла. Повірте, були такі пропозиції – я б вже могла співати в деяких відомих в Україні гуртах, але у мене є свої моральні принципи. Тому що я є особистість, мені є, що сказати, я маю голос – уявляєте, я ще співаю, а не лише можу фліртувати з чоловіками чи якось по-іншому себе проявляти.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Снялись бы в плейбое? Оголяться для девушки = пошло или допустимо?
Знаєте, Playboy – це вже класика, навіть Мерилін Монро в ньому знімалась. Я знаю, що на комерційній основі дівчата самі дають гроші, щоб потрапити до Playboy – вибачте, в такому випадку звісно ні. Але, якщо б мене запросили, я б продумала, як би я знімалась, в якому б вигляді я була, тому що красу жіночого тіла можна показати по-різному. Можна показати пошло, вульгарно, брудно. А можна показати з легкою еротикою, показати красу, щось прикрити, а-ля натяк – я за цей еротичний натяк. Тому, будь ласка, запрошуйте! Це не соромно для жінки, якщо це гарно, якщо це як мистецтво. Згадайте картини, на яких жінки оголені та товсті – це мистецтво. Це було гарно. А зараз трішки інші тіла, більш гарніші та здоровіші – тому, чому ми не можемо залишити для наших нащадків те, якими були жінки нашого часу.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
А вы бы сделали пластическую операцию? Как относитесь к этому?
Думаю, що коли мені буде років 70-80 мені просто доведеться її зробити зради поваги до мого слухача, якщо я ще буду на сцені. Чому ні? Скільки б не критикували Людмилу Гурченко, але яка вона молодець через те, що вона турбувалась, якою вона вийде до вас – це нормально. Хіба цікавіше спостерігати стару обвисшу бабку? Якщо у людини є можливість і у неї така професія – вона надає приклад поколінням, це все нормально. Але все повинно бути з розумом, якщо ти молода людина, нічого не потрібно в собі змінювати – трішки підкреслюй те, що тобі Бог дав. Тому нормально ставлюся.

Понравился ответ? Поделись:

Слива:
0
Вам никто не говорил, что вы похлжи на алену из группы алена и тамерлан? Вам вообще нравится ваша внешность?
О, це перший раз мені сказали! До речі, з Оленою ми знайомі. В українському шоу-бізнесі настільки рідкість, щоб у дівчини-співачки були ямочки – свої, природні :) Думаю, що нас поєднують ці ямочки, колір волосся, а ще позитив і жага до життя, вона теж – дуже позитивна :)

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
0
я всегда слежу за музыкальными номинациями. но вас пока нигде не видела. Как вы думаете, почему так происходит? Артистов много, а выбираеютоднех и техже, так получается?
У мене теж таке питання: чому одні і ті самі? Вже просто сумно за цим спостерігати, ти вже наперед знаєш, можеш закрити очі та вуха і сказати, хто буде. Таке враження, що це вже банда, своя мафія склалася за ці часи. Але нічого, ми теж будемо в банді, дайте часу :) Я ще дуже молодий проект, нам тільки другий рік пішов – тому все буде! Якщо будете за мене вболівати, цікавитися, давати заявочки – все буде швидше. Але ми з командою також працюємо, ми це так не залишимо, обіцяю :)

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
Сложно сейчас молодому артисту выделиться среди всех остальных исполнителей. Чем берете?
Я думаю, що ми дуже серйозно виділяємося – і музичною концепцією, і зовнішнім образом Солохи. Навіть саме звучання – Солоха, це вже цікаво! Те, що ми інтерпретували народну українську пісню – це вже щось нове. Треба приходити на концерти та слухати пісні, які ви ще не чули, тому що, на жаль, люди судять по трьох кліпах, які вони бачили по телебаченню – а це дуже мало, так як моя програма більше 20 пісень. Будь ласка, чекаю вас на Масляну 17 лютого!

Понравился ответ? Поделись:

Тира9:
0
А у вас есть дети,муж? Как относитесь к ранним бракам? и что для вас означает создать семью?
В мене є донечка і в мене є чоловік. Я не проти ранніх шлюбів. Раннім може бути шлюб в тому випадку, коли чоловік старший, мінімум, на 5-7 (а то і 10 років). Тому що коли в ранніх шлюбах дівчині та хлопцю по 18 років – вибачте, але я даю 2-3, максимум 5 років, цьому шлюбу (це приклад всіх моїх знайомих дівчат, які повиходили заміж в такому віці). Тому я проти, як показує практика – ще молоді та дурні. Як мінімум, в 22-23 роки. Але, я пам’ятаю, як мені пропонували стати дружиною в 22 роки – ви що, я ще така молода, я хочу гуляти. Дівчата, нагуляйтеся, подивіться взагалі, хто що з себе уявляє, складіть нормальну картину світу, щоб чітко розуміти, що ви для себе хочете. Коли я чітко зрозуміла, чого я хочу – я дала посил і знайшла саме такого чоловіка. Все можливо!

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Почему вы решили взять себе именно такой псевдним? Какую своб песню можете назвать самой популярной? На какой большоу плозадке мечтали бы выступить?
Не знаю. Дивлячись, в якому регіоні. Останнім часом – це «Булочка з маком», її знають і діти, і дорослі. Молодь більше знає «Стьопу». Зараз у нас нова пісня «За життя!» – для весілля, для народження. Майданчик – чим більший, тим кращий. Почнемо з «Палацу «Україна», потім Палац Спорту, а потім – чим більше, тим краще. Я за, є сили, є енергія, є матеріал – зробимо масштабне шоу!

Понравился ответ? Поделись:

Олена Палашек:
0
Какие песни проще петь- грустные или веселые?
Для мене веселі. Мене пригнітив період, коли я була в депресійному стані – бувають такі стани, але я краще напишу вірш і разом з віршем цей стан залишиться на листі. Я більше люблю посміхатися та і навіщо, зараз стільки сумних пісень? Я за гумор, за сатиру, за щось навіть трішки жорстке, але веселе.

Понравился ответ? Поделись:

Полина:
0
Солоха, привет! У меня к тебе несколько весёлых вопросов, сможешь на них ответить? Какой у тебя рост и размер ноги? У тебя маленькая ножка?
Ну, я думаю, що якщо б принц шукав свою Попелюшку, він би одягнув на мене цю завітну туфельку. В мене – 36, навіть інколи 35,5, мій зріст – 160 см. Тобто я така Дюймовочка і багато хто, коли бачать мене вживу, говорять, що уявляли мене високою. Про вагу запитання, не було, але я скажу: у мене 48 кг – це навіть замало на 160 см.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
Дорогая СолоХа были у тебя провалы на концертах
Було таке, що вимкнулась апаратура, але таке обов’язково трапляється з кожним артистом. Припинялась музика, але я співала далі. Це нормально. Це самий масштабний казус. Бувало, що солоха падала з голови – ну і що? Я її ще взяла-покрутила і кинула до залу. Тобто з будь-якої ситуації є вихід. Я ще не падала на сцені – мабуть, ще попереду у мене ці веселі падіння :) Подивимося, які «випробування» готує мені Доля :)

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
Как давно и где вы познакомились с ИННОЙ ГУЗЕНКО?
Нас познайомила спільна знайома Роксі – це така цікава дівчина в Одесі, майстриня по волоссю, дуже спортивна, цікава, дієва. Інна Гузенко очолює один з самих відомих і потужних дитячих продюсерських центрів в Україні. І вона почала мене запрошувати співати на дитячі свята, виявилось, всі діти співають мою «Булочку з маком», я для них наче образ якоїсь Барбі, вони хочуть пофоткатись, пообніматись – отак ми з Інночкою товаришуємо і я частий гість на її дитячих святах.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
Коли Ви ще раз приїдете до Трускавцю? Був дуже гарний виступ!
Дуже приємно, що таке пишуть! Так нещодавно я була саме там в одному з готелів, де я пила водичку, оздоровлювалась і де у мене був виступ. Коли запросять, тоді я і приїду, я ж не проти і відкрита для концертів та виступів, якщо ви на мене чекаєте. В Трускавці мене дуже сподобалося, я вперше відпочивала в Україні саме на курорті і хочу сказати що Карлові Вари та Баден-Баден просто відпочивають порівняно з нашою водою, кліматом, продуктами та щирими людьми! Просто супер, я всім раджу не забувати про курорти Західної України!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999