Солист группы БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергей Танчинец в гостях tochka.net

7

9 февраля тебя ждет встреча с фронтменом группы БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергеем Танчинцем. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ - известные украинские рок-романтики. Мужественные парни, которые завоевали много сердец своей искренностью и умением откровенно делиться своими чувствами. 

У ребят много новостей и планов. Недавно группа сняла клип на нежную и романтическую песню "Хочеш" из будущего альбома и отправляется в тур в День влюбленных. Весной будет презентован новый альбом. Ты можешь узнать много нового! Поэтому готовь интересные вопросы - автор лучшего имеет шанс получить билеты на концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ!

Ответы 44

©Анастасия:
3
Как думаешь какая эмоция самая опасная и губитешьная для человека?
Напевно, що злість, це одна з найбільших проблем людини. Злість може сформуватись в людині з різних причин – через заздрощі, обурення і т.д. А взагалі, мені дуже не подобається фанатичність, релігійна фанатичність. Я вважаю, що більшість проблем між людьми на нашій планеті основані на релігійній фанатичності та нетерпимості.

Понравился ответ? Поделись:

Зианджа:
2
Приветик, Серёжка! Ты не поверишь, но я ужасно рада, что у меня появилась возможность задать тебе парочку вопросиков, поскольку в реале я вряд ли решусь, и так: 1. Как ты относишься к трансгендерам? 2. Представим, что твое ♥сердце♥ освободилось как рой безумных пчёлок из улья и я приглашаю тебя на свидание, ты бы согласился? 3. Какие отношения тебя связывают с фронтменом группы Юркеш? Спасибо за ответики) Цём-цём)
Привіт! 1. Дивіться, я взагалі не люблю хейтерів і коли люди чогось там не дуже сильно люблять. Я вважаю, якщо людина в своєму житті робить те, що їй подобається, те, що вона робить не заважає, не приносить нікому ніякої шкоди, нікого не ображає, не претендує на чиюсь власність або свободу, то людина вправі робити все, що завгодно. І трансгендери теж мають право робити свою трансгендерність. Я б не дуже хотів, щоб ми популяризували нестандартні, некласичні відносини між людьми, тому що, як тато, я б хотів, щоб у моєї доньки була класична родина з чоловіком та дітьми. Але при цьому я з повагою відношусь до вибору людей. 2. Вау, максимально романтично написано, але перепрошую, напевно, що ні. 3. Юрко Юрченко – відомий давним-давно всім українцям і не тільки українцям, зараз він взагалі знову суперстар, з чим я вітаю весь колектив та Юру особисто. Ми з ним знайомі досить давно, колись в 2007-2008 ми з ним перетинались на студії у нашого спільного на той час саундпродюсера Олега Шевченко, так і познайомились. Потім довгий час не бачились і десь рік тому назад ми зустрілись на якомусь інтерв’ю, перетинались на «Х-Фактор». Це глиба. Наші судьби переплітаються в тому, що довгий час Юркеш і Без обмежень були в абсолютному андеграунді і нам важко було встати до лав українського шоу-бізнесу. І нам, слава Богу, вдалося і йому з його проектом теж вдалось, це не може не тішити українських меломанів та музикантів.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
2
Сергію Володимировичу, скажіть, а чи плануєте Ви записати кавер на якусь із пісень Андрія Кузьменка?
Так, це досить доречне запитання, тому що буквально вчора ми закінчили роботу над кавером однієї пісні, яка називається «Мовчати». Вона, певно, не буде входити до нашого наступного альбому, це робота над саундтреком до нового фільму «Позивний «Бандерас», який ми зможемо побачити десь восени – детективний фільм про АТО, про війну. Я бачив частину, це надзвичайно цікава історія. В фільмі буде звучати кавер на пісню «Мовчати» і авторська пісня від гурту «Без обмежень».

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
1
На що ваш гурт ніколи не піде заради популярності?
Ми - люди, з яких складається гурт - напевно не підемо на зраду. Повертаючись до теми, яку вже б’ють з усіх боків, щодо виступів в країні-агресорі – ми цього не зробимо ніколи, ні за яких умов. У нас були пропозиції від українців, які там живуть, але ми їх чемно запросили приїхати до України і прийти на наш концерт. Я вважаю, що так мали б робити всі справжні громадяни своєї держави. Я зараз говорю про людей, не про артистів – людина повинна розуміти, що зараз відбувається в державі, які взаємовідносини з сусідом і зробити правильні висновки.

Понравился ответ? Поделись:

Vicash:
1
У якому куточку світу тобі б хотілось побувати і чому саме там?
Мені дуже подобається Азія в цілому, там є багато країн, в яких хочеться побувати. Але мені дуже хочеться в Австралію, це надзвичайно яскравий континент за флорою та фауною – ось дуже мені хочеться до Австралії.

Понравился ответ? Поделись:

Ваня:
1
Меня супруга все время тащит на ваши концерты) А я иду и даже иногда пританцовываю. А куда вас любит водить ваша жена? вы часто уступаете друг другу в отношениях? Вам было сложно в начале отношений, когда вы решили съехаться жить вместе?
Класна у Вас дружина, Ваня, вітаю! Моя дружина надзвичайно полюбляє подорожувати, як правило, вона у нас ініціатор якихось поїздок. Ми вже багато років живемо разом і розуміємо, що родини не буває без взаємних компромісів і поступок. Тому обов’язково потрібно поступатись дружині – як у Висоцького, ти можеш буди хоч тисячу разів правий, але, яка різниця, якщо твоя жінка плаче. Ні, нам не було важко, тому що нам цього дуже сильно хотілося і ми цим дуже тішились та насолоджувались.

Понравился ответ? Поделись:

Тамила:
1
Вы довольны своей внешностью? Как относитесь к критике? От кого ее слушаете, а от кого нет?
А Ви задоволені моєю зовнішністю?:) Я задоволений своєю зовнішністю – молодий чоловік середніх років, повний сили та енергії. Займаюсь в залі, намагаюсь слідкувати за своєю зовнішністю – так, я нею задоволений. Критика завжди неприємна, ми всі це знаємо. Але, якщо вона конструктивна, я її приймаю, можливо, я навіть не скажу про це, але висновки зроблю. Від близьких людей вона сприймається простіше, від незнайомих – складніше, тому що ти починаєш видивлятись і думати, чи не хейтять тебе на рівному місці. Критика – корисна штука, але критик повинен вміти нею користуватись, щоб не образити людину.

Понравился ответ? Поделись:

Лиля:
1
Скоро День святого Валентина. Как будете отмечать, с кем? Расскажите о своем самом странном подарке на ДСВ, о подарке, который вас обескуражил? Что дарите супруге? Вы договариваетесь о подарках или доверяете фантазии друг друга?
У нас починається друга частина туру на підтримку синглу «Хочеш» - м. Умань 14 лютого, тобто ми будемо працювати. Але моя дружина буде на цьому концерті зі мною, потім ми в колі друзів проведемо цей вечір після концерту, тому – все нормально :) Якщо чесно, я досить обережно ставлюся до подарунків. Я взагалі не люблю, коли мені дарують подарунки – мені приємніше самому дарувати подарунки. Мені дуже важко дотерпіти до того моменту, коли вже можна подарувати подарунок, з цим я мучусь, але, звісно, обговорювати подарунки не дуже прикольно – хитруємо по-різному. Якихось таких подарунків, на жаль, я не пам’ятаю.

Понравился ответ? Поделись:

Тася:
1
Вы следите за модой? Без чего не обойдеться ваш гардероб и кто выбирает вещи: вы или ваша супруга? Насколько вы доверяете вкусу вашей жены в выборе подарков, одежды и т.д.?)
Абсолютно довіряю смаку моєї дружини. У мене немає фанатичного ставлення до одягу – я люблю зручний одяг, більш-менш сучасний. Я артист і мені потрібно слідкувати за зовнішнім виглядом та за одягом, тому, звісно, ми це робимо і наче нам вдається це робити.

Понравился ответ? Поделись:

Мира:
1
Вы выступали в Лондоне, с чем вас поздравляю) А есть разница между украинсцами и англичагнами-украинцами? Как вам подготовка к концерту? Все происходило точно так, как и в Украине? Было ли у вас свободное время? И были ли ваши вторые половинки во время концерта в Лондоне?
Дякую! Можливо є, але ми були там всього три дні – можливо я не встиг знайти якісь розбіжності. Вони там надзвичайно патріотичні, у них дуже болить за те, що відбувається в державі через війну, політичний і економічний стан. Ми живемо в цьому просторі і вже звикаємо до цього і до війни, звісно, це погано. Але це реалії – люди звикаються з ситуацією. А там вони утровано все отримують, вони постійно за цим слідкують. Люди, до яких ми їздили, це волонтери, які в Лондоні дуже багато роблять для Україні – в розмірі коштів це небагато, але в енергії та бажанні це робити, це дуже багато. Якби ми всі робили так, як вони, певно, у нас все було б набагато краще. Тому різниця, можливо, тільки в цьому. Ми їздили лише гуртом, було трошки часу – ми погуляли по 5-6 годин по місту. Концерт починався, як і завжди – приїзд на локацію, саундчек, обід і концерт. Концерт був надзвичайно повний енергетично, така шалена атмосфера, нам дуже сподобалось, було близько 450 людей в невеликому приміщенні. Був дуже гарний концерт, власно, як і завжди. Нас запросили волонтери, які привозять українських артистів до Лондону.

Понравился ответ? Поделись:

Тоня:
1
Вы уже, наверняка, столько интервью давали и столько разных вопросов слышали... Назовите самый задаваемый вопрос и вопрос, который вы бы сами хотели, чтоб вам задали (но никогда журналисты у вас об этом не спрашивали)? Спасибо)
Про питання, яке б я хотів – не знаю, нічого не відповім. А про питання, яке задається постійно: «Коли презентація пісні або кліпу?» і «А що ви вкладали в текст цієї пісні?» Люди, ну, ось пісня – почитайте текст, не складний текст, прочитайте і кожен сам для себе з’ясує. І питання про назву гурту – журналістам хочеться запитувати знову і знову і ми терплячи відповідаємо на це запитання.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
1
Сергей, а вы единственный поющий человек в группе?
Та ні, звісно, що не один. У нас гітарист закінчив хорову школу, наш барабанщик – взагалі мультиінструменталіст, грає і співає, і басист співає... тільки я їм цього не дозволяю, щоб вони не забирали у мене хліб. Хоча ми використовуємо записи хлопців на студії. Бек-вокалом інколи допомагає басист Саша, можливо ми зробимо так, щоб цим займався і Олексій – буде у нас таке вокальне тріо.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
1
Сергію, скажіть, а чи плануєте Ви в майбутньому записувати якісь дуетні пісні? Якщо так, то з ким саме?
Та ні, звісно, що не один. У нас гітарист закінчив хорову школу, наш барабанщик – взагалі мультиінструменталіст, грає і співає, і басист співає... тільки я їм цього не дозволяю, щоб вони не забирали у мене хліб. Хоча ми використовуємо записи хлопців на студії. Бек-вокалом інколи допомагає басист Саша, можливо ми зробимо так, щоб цим займався і Олексій – буде у нас таке вокальне тріо.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
1
Сергію Володимировичу, скажіть, а які пісні входитимуть до Вашого нового альбому? Він буде романтичним чи драйвовим?
По-перше, це секрет :) Він буде різноманітнішим частинами трошки динамічнішим, але також буде наповнений і ліричними піснями такими, як «Хочеш».

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
1
1) Який Ваш девіз? 2) Як ви можете відрізняти гарну людину від поганого? 3) У Вас будуть пісні в новому альбомі такі як "Беркут", "Тарасова гора". 4) Чи плануєте Ви знятись в будь-якому фильмі. Велике спасибі.
1. Напевно, що немає, але життя мене наштовхує на думку, що ніколи не можна складати руки, потрібно завжди рухатись до своєї мети. Хоча я його не формулював саме для себе. 2. За діями, вчинками, висловами – так само, як і всі відрізняють. Інтуїтивно, скоріш за все. 3. Будуть трошки динамічніші та потужніші пісні – люди, які хочуть важкої музики, знайдуть для себе трошки матеріалу.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
0
Якось на концерті пісню "5 хвилин" ви виконували з Пігурою та Сичаком. На вашу думку чи зазвучала ця пісня у виконанні хлопців якось інакше, чи була якась відмінність?
Так, не раз. Звісно, кожен з нас індивідуальність. Пігура – надзвичайно талановитий вокаліст, Віталік – також гітарист від Бога, вони внесли абсолютно свою вокальну манеру. Нам це дуже сподобалось, думаю, ще будуть концерти, де ми заспіваємо разом. Зараз хлопці починають працювати, вийшов їх перший сингл «Маяк», який всім раджу послухати.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
0
Чи писали ви колись пісні для когось іншого, окрім свого гурту?
Ми писали «Беркут» не зовсім для гурту – це був гімн хокейного клубу «Беркут». Ми мали співпрацю з Лідою Аксеніч. Але сонграйтером я не є – можливо, це у мене і виходило б, але у мене до цього не лежить душа. Мені хочеться писати для гурту, на замовлення не писав нікому, можливо, колись це буде, але поки що таких планів немає.

Понравился ответ? Поделись:

Дмитро:
0
Останні кілька років Без обмежень віддають перевагу ліриці в нових піснях і називають себе рок-романтиками. Хлопці коли ви знову стрельнете якимось шаленим емоційним рок-хітом і валитимете рок? Саме рок. Щось типу "Зима", "Полет", "Мила моя".
Дякую! В новому альбомі будуть пісні, які Ви зможете дописати до цього списку.

Понравился ответ? Поделись:

Віталій:
0
На відкритті магазину "XAGON MEN" в Мануфактурі дівчинка Карінка подарувала Вам саморобну новорічну іграшку. Чи повісили Ви її на ялинку?))
Повісили, дякую! Тільки вже зняли, тому що ялинку я все-таки не полінувався і виніс, не чекав до березня :)

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Як ставитесь до формату акустичного виступу? Чи не думали ви про акустичний тур?
У нас є акустична програма, яка складається з кращих треків з трьох альбомів гурту «Без обмежень». Ми грали її восени в Києві. Вона дуже класно звучить, багатьом людям пісні в такій обробці подобаються навіть більше, ніж оригінал. Зараз ми від’їжджаємо в тур «Хочеш», а в квітні знову починаємо тур-презентацію нового альбому, ось коли ми його закінчимо, тоді, можливо, нам захочеться зробити акустичний тур. Але наступний альбом буде повнорозмірним, на створення цього альбому потрібен час, а там – подивимось. Можливо, будуть якісь точечні виступи, але програма звучить красиво. Дякую за запитання!

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Помните своей первое выступление на сцене? Каким оно было, сколько вам было лет и что б вы в нем изменили? только честно)
З 15 до 16 років у мене був гурт, ми грали дум-метал. Гурт проіснував один рік і ми мали півтора виступи. Нас ніхто нікуди не запрошував і не запросив би, тому для того, щоб самостійно виступити на сцені, ми вирішили організувати фестиваль важкої музики. З барабанщиком ми пішли до відділу культури Мукачева, це був 1997 рік – ми прийшли до начальника, сказали, що хочемо фестиваль важкої музики, попросили виділити будинок культури, автобуси, щоб привезти музикантів з різних міст Закарпатської обл., з якими ми зв’язались, хоча тоді ще не було інтернету та телефонів. Начальник на нас так подивився, а вони переїжджали з одного крила ратуші до іншого і у нього там стояв важкий-важкий стіл, ну він нам і сказав: «Ну, беріть стіл, організатори рока» і ми взяли той стіл і перенесли його через всю ратушу :) Тоді вони нам виділили кошти і ми зробили цей фестиваль, на якому виступали останніми. Але у мене була надзвичайно розстроєна гітара, яку я не міг настроїти – це був епік фейл, ми зіграли надзвичайно погано і це була катастрофа. Це був мій перший виступ на сцені взагалі.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Здравствуйте) Какая песня вашей группе далась сложней всего? И с какой песней у вас связанные самые позитивные эмоции? Спасибо за ответы)
Важких треків я не згадаю. Були заминки з піснями типу «Зима», «Без неї ніяк» була абсолютно іншою, ми декілька разів намагались її переробити, півтори року ми нею займались час від часу – вона вийшла надзвичайно потужною, це один з кращих треків. Позитивні емоції у мене, як у музиканта та автора текстів, викликає остання пісня, написана мною. Написав пісню – вона для тебе найкраща і від неї ти отримуєш найбільше задоволення. Через місяць написав іншу – і знову теж саме. Тому остання написана – завжди найкраща.

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Сергію,чи плануєте ви ще знімати Громилка в кліпах?
Так, він знімався у нас в одному кліпі. Можливо. Поки не знаю, поки що не думали над наступними сценаріями, але все може бути.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Доброго дня! Дякую за нову відеороботу. Дуже ніжна. Скажіть, будь ласка, приїжджаючи у нове місто з концертом, Ви намагаєтеся прогулятись ним та подивитись визначні місця? І яке місто найбільше справило враження як в хорошому так і в поганому сенсі?
Дякую! Намагаємось подивитись місто, якщо в ньому не були. В Кам'янець-Подільському я був перший раз, мені дуже сподобалось – дуже охайне красиве місто, я б його виділив за останні часи. Я всім раджу туди з’їздити. Хоча для артиста найкраще місто – те, в якому він дає концерт, і ця публіка найкраща. А найулюбленіше – це моє рідне місто Мукачево, в якому я народився і прожив багато років. Також запрошую заїжджати туди, там є на що подивитись!

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
0
Сергію Володимировичу, скажіть, а що б Ви порадили робити в ситуаціі, коли "п'ять хвилин"без людини, яка подобається, перетворюються на "п'ять сторіч"? Як ій про то сказати?
Ну, я не знаю. Підійдіть та скажіть. Або напишіть повідомлення, якщо Вам соромно. От Зианджа не посоромилась та написала повідомлення, зробіть так і Ви – напишіть повідомлення.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
0
Сергійку, скажіть, а чи збираєте Ви яку-небудь колекцію?
Зараз нічого не збираю. Тато у мене нумізмат, він збирає сучасні монети – у нього дуже велика колекція, він завжди вихваляється новими придбаннями. Я зі всіх своїх друзів збираю монети, якщо вони кудись їздять, вони про це пам’ятають і привозять монети для колекції.

Понравился ответ? Поделись:

©Анастасия:
0
Можно узнать относительно религиозных взглядов? Есть ли место в вашей жизни для Бога и какой взгляд и мнение о том, как была создана/появилась земля?
Я вірю в людей. В те, що якщо люди захочуть жити нормально, то вони будуть жити нормально. Людина може робити те, що вона хоче, якщо це не завдає шкоди іншій людині, якщо вона не перетинає межу. Це не релігія, це просто принцип життя. В якихось особливих релігійних обрядах я не приймаю участі. Можливо є якийсь енергетичний комок в цьому Всесвіті, який його створив і створив все життя. А можливо і нема, я не знаю. Я живу на землі, радію своїй дитині, займаюсь музикою і мені дуже не хочеться, щоб була якась манія переслідування. Я поважаю віруючих людей, вони ходять до церкви, це нормально, але коли це стає фанатизмом, це становиться проблемою. Мені навіть хотілося б, щоб цим керувалась наша держава, коли відбуваються якісь захоплення земель або не відспівування маленької дитинки, яка ні в чому не винна, – це відвертий бред. І всі ці їхні канони вони абсолютно нічого не вартують, якщо ми говоримо про життя, про душу цієї дитини. Всі ці канони повинні бути відкинути, щоб у батьків було полегшення горя і дитина була проведена в той світ так, як цього просять батьки. Тому фанатичність – це зло. Віра в Бога у кожного своя – хай буде і хай підтримується.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасія Мартинюк:
0
Сергію Володимировичу, скажіть, а чи не планували Ви взяти участь у "Голосі краіни"?
В якій якості Ви маєте на увазі? Поки що не було пропозиції і ми не планували брати участі.

Понравился ответ? Поделись:

©Анастасия:
0
Когда нибудь приходилось быть свидетелем отважного поступка, проявления героизма? Или возможно самому быть тем самым человеком?)
Певно всі ми в дитинстві знімали кошенят з дерев, якщо це можна вважати героїзмом. Біля нас живе велика кількість людей, яких ми сміливо можемо назвати героями і перед якими знімаємо уявний капелюх, – це наші воїни, які нас боронять вже четвертий рік на Сході України. А першими такими героями стала Небесна сотня. На жаль, вони вже не з нами, але вони вже в кращому світі – дивляться на нас з вами і думають, як же ми з цього всього будемо виплутуватись. Отаких людей ми сміливо називаємо героями.

Понравился ответ? Поделись:

©Анастасия:
0
Какую черту характера хотелось бы изменить в себе, убрать? Или может уже?
Інколи я буваю занадто впертим. Я вже розумію, що я був не правий і треба було задкувати трохи назад, а мені дуже важко це зробити. Певно, що така риса характеру мені в собі не подобається. Але з іншого боку ця риса зробила так, що «Без обмежень» сьогодні є у нас і у вас. І ми продовжуємо працювати, бо колись давним-давно я вперся і не хотів цього всього покидати. Не знаю, корисно це чи ні, але воно в мені є, тому хай буде.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999