Роман Муха, продюсер телеканала М2 в гостях tochka.net

19 мая в Национальном дворце искусств "Украина" телеканал M2 подведет музыкальные итоги года и назовет лучших представителей украинской музыкальной сцены, а также покажет невероятное и яркое шоу с участием топовых артистов.

 

Организаторы национальной музыкальной премии "Золотая жар-птица", телеканал М2 и компания "Таврийские игры", вручат награды в 12 номинациях. За легендарную статуэтку будут соревноваться 60 украинских артистов и коллективов. В каждой номинации представлено по пять артистов.

 

Ты можешь задать любой вопрос о музыкальной премии продюсеру телеканала М2 Роману Мухе. В пятницу в 15.00 он охотно на них ответит!

Ответы 23

Катя:
0
Как бороться с тем, чтобы в маршрутках не звучал шансон?)
Це важка боротьба на довгі роки, Катя, настройтесь :) Звичайно, Ви теж можете встати в нашу армію борців з шансоном в маршрутках – просто підходите до водія і в неагресивній формі робите не зауваження, а просто побажання: «Ви знаєте, Ви ж нормальна людина, а слухаєте музику, яка походить від тюремної творчості» Просто задавати такі питання, щоб водій маршрутки розумів, що його музичний смак не поділяють учасники цього переїзду. Коли Ви будете про це постійно говорити, то в один день він піде на компроміс і включить Хіт FM або Мелодія FM та інші прекрасні радіостанції. Тут питання в тому, що музичні смаки людини формуються, як правило, до 20 років, а потім людина росте і в 40 у неї такі ж смаки, як і в 20. Тому, якщо він виріс в важкі 90ті на тюремному шансоні, то йому дуже важко прийняти якусь нову музику, нові стилі, яки вимагають трошки більше естетичного смаку. Тому треба, по-перше, робити зауваження, проводити роботу з водіями маршруток, а, по-друге, розуміти, що це надовго, тому що ці люди вже такими сформовані.

Понравился ответ? Поделись:

Володимир:
0
Від вас залежить доля людей в якомусь смислі - ви обираєте переможців премій, берете людей на роботу... Чи колись поступали не по совісті, працювали з кимось непрофесіональним?
Так, в якомусь сенсі від мене залежить доля людей і я абсолютно усвідомлюю цю відповідальність. Коли ми беремо на роботу людей, все просто: люди повинні відповідати умовам посади, на яку вони претендують. Як правило, я не приймаю рішення самостійно – це завжди колегіальне рішення людей, які мають відношення до цієї посади. Ми даємо завдання, дивимось, чим раніше займалась людина. Якщо говорити про переможців премії, то це теж колегіальне рішення. В даному випадку у нас два етапи відбору переможців. Перший – як артисти потрапляють до номінації. Все дуже просто: разом з музичною редакцією ми дивимось, які кліпи набрали найбільше охоплення по аудиторії, вони потрапляють до п’ятірки. А цими днями розсилаються анкети 25 експертам (це відомі в нашому шоу-бізнесі люди з досвідом, як правило, продюсери ТВ-каналів і радіо, які точно знають ринок, за ім’я кожного з них ми можемо відповідати, що це професіонал), які будуть представляти остаточне рішення – кого з цих 5 вибрати переможцем. Це теж не буде одностайне голосування – це підсумок балів, як вони виберуть, так і буде створений профіль церемонії М2 «Золота Жар-птиця», такі люди проїдуть в переможці і отримають золоту статуетку. В експертній раді у нас є люди, які будуть голосувати за інноваційну, нову, креативну музику, а є люди більш традиційного спрямування – думаю, нас чекає така невеличка баталія в експертній раді, тому що ми зібрали людей, які чітко та безкомпромісно відстоюють свою думку. Тому реально мені дуже важко робити прогноз, хто переможе – будемо вирішувати по балам! Коли ми обирали ці 5, я розумів, що кожен з них реально заслужив перемогу – і кожному з них державну премію, статуетку та пожиттєву пенсію :) Поганих нема, тому я буду радий за всіх, а особливо за нові імена. Я хочу, щоб люди побачили, скільки у нас дуже крутої стильної української музики.

Понравился ответ? Поделись:

катя:
0
Какая страна Вам ближе всего по менталитету?
Так, одразу Ви мене хочете на несерйозний лад налаштувати :) Ну, дивіться, країни відповідають якимсь людським рисам характеру, тому я не можу виділити одну країну. Скоріше, я можу сказати, де мені комфортно, а не де мені ближче по менталітету. Тому що по менталітету, напевно, ближче Європа - Німеччина, Швеція, Норвегія, Швейцарія. Думаю, по менталітету мені будуть дуже близькими Іспанія, Італія та Португалія. Але відчуваю я себе дуже добре в азійських країнах. Наприклад, я себе дуже добре відчуваю в Таїланді – там відчуваюсь безпечніше, ніж у себе вдома, навіть відчуття дому так само є в східних країнах. Я був в багатьох – в Непалі, Індії, Китаї, там всюди мені дуже комфортно, думаю, я зміг би там жити без проблем.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
Роман, в день рождения Тины Кароль Потап назвал ее лидером украинского шоу-бизнеса. Согласны ли с этим утверждением? И если нет, кто для вас является таковым?
Ну, раз Потап сказав :) Дивіться, взагалі, що можна сказати про наш шоу-бізнес. Люди, які добились вершин в нашому шоу-бізнесі, всі вони безумовно заслуговують поваги, тому що ці люди поклали своє життя на ваги успіху, музики і мистецтва. Повірте, в їх житті більше нічого нема, окрім мистецтва та сцени. Тому, звичайно, з одного боку їм, напевно, всі заздрять. А з другого боку – люди не замислюються, скільки це часу, праці, переживань, зусиль та енергії, це реально все життя. Для мене Тіна – одна з яскравих та глибоких особистостей, тому що ті меседжі, які вона транслює в широкі маси, викликають у мене якусь гармонію, якесь глибоке розуміння. Я розумію цю людину, вона визиває у мене симпатію, як і Потап, як і всю люди, які добились успіху в нашій країні, бо це дуже нелегко.

Понравился ответ? Поделись:

даша:
0
Любите активный отдых? любите ли охоту? и как относитесь к охотникам. которые убиваютживотных?
А я готувався говорити про нашу премію «Золота Жар-птиця» :) Я дуже люблю активний відпочинок, але, як для мене, полювання не зовсім відноситься до активного відпочинку, для мене це щось таке, що заважає відпочинку. Коли одне сотворіння переслідує та вбиває іншого – Ви серйозно вважаєте, що це відпочинок? Для мене це насильство, щось таке, що не повинна робити людина, у всякому випадку, для розваг. Є чітка межа, в тваринному світі все дуже просто: тварина вбиває тварину тільки в двох випадках – або коли захищається і її загрожує смерть, або коли вона на межі голоду і їй треба себе прогодувати. Просто полювати заради вбивства і якогось задоволення… ну, природа не передбачувала такий хід подій. Я думаю, це людська самовидумка від голови, щоб якось розважитись і прикрасити свої сірі будні. Я не поділяю симпатії до такого виду дозвілля.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
Роман, не так давно стало известно о создании детской премии Bashka kids Awards. Как вы относитесь к подобным инициативам и, как считаете, пройдет ли церемония на достойном уровне? Согласны ли с выбором номинантов?
На жаль, я не знаю про премію Bashka kids Awards. До подібних ініціатив відношусь дуже позитивно, тому що всі люди, які проявляють творчість в нашій країні, вони для мене заслуговують на повагу просто відразу апріорі. Ми живемо в специфічній країні – навіть просто жити тут непросто. А ще знайти в собі силу та енергію, щоб щось творити – це заслуговує на повагу, просто, коли людина щось створює, тим більше, коли це стосується людей, які підіймають над життєвими проблемами та пробують робити музику. Особливо, коли це діти. Я завжди сприяю, підтримую і поважаю таких людей, тому це прекрасно. На жаль, я не бачив, який там вибір номінантів, але, я сподіваюсь, що журі там прозоре та чесне і навіть, якщо якимсь дітям просто вручать якісь призи – це вже прекрасно.

Понравился ответ? Поделись:

Марта:
0
Вам нравится работы бадоева? Кого из молодых клипмейкеров могли бы отметить?
Звичайно, подобаються, він визнаний талант. Але більше того, той графік виробництва, який забезпечує Алан Бадоєв, в мене викликає здивування. Як поєднати творчу та менеджерську складові, як поєднати емоційний настрій та менеджерську структурованість – повірте, це дуже складно, для цього потрібен ще один окремий талант. В Алана є відразу декілька талантів: він може створити ідею, режисуру, забезпечити її реалізацію, зібрати та утримати команду. Тому, напевно, він і досягнув таких вершин, тому що він відразу зібрав декілька талантів в своїй персоні. Стосовно молодих кліпмейкерів – в світі відео років 5-7 відбулася революція, тому що стали доступними нові камери, набагато дешевші, ніж попередні, і дуже багато молодих випускників ВУЗів і просто бажаючих знімати накупили камери. Ось тепер ніби всі в рівних умовах, бери та знімай, але, виявилось, що не так це просто – зняти кліп. Виявилось, що потрібна величезна організаційна частина, потрібна команда, потрібен досвід та зв’язки, монтажне бачення… дуже багато всього. Тому тих, хто вибрався наверх, кому наші артисти довіряють виробництво кліпу, не так багато, – їх можна порахувати на пальцях двох рук, їх не так багато. Мені подобається Леонід Колосовський, прекрасна людина, у нього прекрасні кліпи. Подобається режисер, який знімає для Dilemma.

Понравился ответ? Поделись:

АЛина:
0
Сложно быть продюсером такого масштабного канала? Как вам удалось заполучить такую должность?
Якщо Ви послідовно, добре, якісно робите свою роботу, то Ви завжди ростете – і по фінансам, і по впливу, і по можливостям, і по досвіду. Тому відповідь можна звести до декількох слів: якісно робіть свою роботу і у Вас буде ріст. Непросто бути продюсером, тому що тільки інформаційний потік, якій треба обробляти кожен день, він на межі можливостей людського мозку. Інколи одночасно доводиться обробляти по десять діалогів в месенджерах і деколи буває перегруз, все закіпає та перегрівається. Важливо справлятись з цим інформаційним потоком і приймати правильні рішення, тому що за кожним рішенням є свої наслідки. Мені дуже хотілось зробити щось для розвитку нашої музичної культури і я відчував особливий потенціал, це якраз період після Майдану, який є в народі та наших творчих людях. Мені хотілось, щоб їх почули та побачили – тут зійшлись мої інтереси та інтереси засновників каналу, ми просто знайшли спільну мову. Всім було цікаво, щоб народ побачив творчих людей, які пишуть музику та знімають кліпи.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Вы когда-то хотели стать певцом? О какой профессии мечтали в детстве?
Я хотів стати співаком дуже короткий час в підлітковому віці. Навіть пам’ятаю, що у нас було дві чи три репетиції рок-групи :) Якось цей момент швидко пройшов, я ніколи довгий час не мріяв стати співаком. Просто у мене інший характер.

Понравился ответ? Поделись:

Вера:
0
кто из певцов/иц вам нравится еще и как актер?
Всі співаки (а особливо співачки) – вони актори, повірте. Вихід на сцену треба синхронізувати з текстом, месенджами, які ти транслюєш зі сцени в аудиторію. Можу пригадати останніх, кого я бачив, це Марійка Яремчук, Валерій Харчишин, прем’єру з якими ми недавно бачили. Але це все-таки різні професії, мене більше притягує музична сцена і робота з цими людьми, їх творчість.

Понравился ответ? Поделись:

мила:
0
У вас есть дети? хотели бы, чтоб они занялись музыкой или как-то связывали свою жизни с телевиденьем?
В мене є діти – двоє синів. У нас повна демократія в плані вибору дитячих професій – ми просто слідкуємо, куди їх тягне, їх інтереси та друзі. Зараз вони ходять до бійцівського клубу, відпрацьовують удари руками та ногами. Так, я б хотів, оскільки мені подобається все, що зв’язано з музикою – я б хотів, щоб вони займались музикою, але, здається, я навіть не разу про це не говорив. Роки три тому я запропонував купити їм гітару або клавіши, але я не відчув, що їх це дуже приваблює на даний життєвий момент, тому вони займались футболом, танцями, брейком, вони активні у мене хлопці. Про ТБ рано говорити, у мене не було амбіцій поставити їх на сцену. Я б хотів, щоб такі речі вони обирали самі, тому що я розумію, чим ризикують люди, які виходять на сцену, я розумію цей стиль життя сценічної персони – це непростий шлях, дійсно потрібно принести в жертву своє життя, щоб добитись успіху в музичній кар’єрі, стати відомим, це дуже багато праці. Можливо, я не хотів би обтягувати своїх дітей такою великою кількістю роботи, тому нехай вони самі обирають – це їх життя і їх рішення, їх відповідальність. Побачимо, може підростуть та захочуть – тоді поговоримо.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
0
Музыка в 90-х, в начале 2000-х и сейчас, что общего что разного?
Безумовно, відмінності є великі. Я вважаю (всупереч поширеній думці), що зараз набагато більше крутої музики, ніж було в 90х. Це пов’язано з тим, що музична творчість в світі стала більш доступною. Студійне обладнання, софт, можливість навчатись стали більше доступними, тому більше людей по всьому світу включені в процес виробництва музики – відповідно, більше людей ростуть в цьому, накопичують досвід, створюють хіти. Зараз в західних чартах я знаходжу набагато більше крутої музики, ніж в 90х-2000х. Як її всю переслухати – я не маю уявлення, але зараз кожна людина може вибрати для себе ту музику, яка їй подобається, тусуватись в своїх спільнотах, обмінюватись новинками, кожен в своєму маленькому світі щось поширює і помагає творцям. Це крутий процес, який буде розвиватись далі.

Понравился ответ? Поделись:

Роман:
0
Роман, тезка, здравствуйте. Случайно узнал о том, что придёте на онлайн, не видел у вас в фейсбуке анонса. Удачно я попал) Хочу задать такой вопрос: как часто артисты обвиняют жюри музыкальных премий в предвзятости и кумовстве?
Часто, Роман, дуже часто звинувачують. Артисти – як діти, які виросли і яким вдалося принести в своє доросле життя цю дитячість та капризи і в тому числі мають деякі трошки дитячі судження. Я не говорю про всіх артистів, але це поширено в середовищі артистів. Дуже часто вони роблять помилки у взаємовідносинах і звинувачують в цьому журі або організаторів. У них багато таких дитячих, навіть смішних амбіцій – це дуже поширене явище, але ми намагаємось до них так і ставитись, як до дітей. Якщо нас дивляться артисти, хочу сказати такий меседж: коли ви комунікуєте з продюсерами радіо або ТБ, слідкуйте, в першу чергу, за тим, як ви з ними підтримуєте відносини, тому що дуже часто саме по вашій причині відбуваються вибори з точки зору – брати або не брати в ротацію. Є артисти, які розуміють, як працює цей механізм, а є ті, які не хочуть розібратись в механізмі: у них не взяли пісню і у них всі винні. Але дуже часто причина в тому, що артист не поцікавився форматом радіостанції, умовами і т.д. Кожен телеканал та радіостанція живуть за своїми правилами, які треба знати, якщо ви вже в цьому шоу-бізнесі.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Как считаете, кто круче: украинские артисты или российские? Кто из пострасоветских стран смог выделиться и создать хорошую музыкальную культуру?
Гарне питання. Завжди до цього моменту російські артисти випереджували українських по цілому ряду параметрів і це було зрозуміло, тому що у них величезний ринок, створений ще в часи Радянського Союзу, який розвивався і, більше того, від нас туди вимивались таланти. Аранжувальники, продюсери, режисери, хореографи з усього Радянського Союзу вимивались туди. Це сприяло тому, що в Росії були дійсно круті артисти. Але зараз ситуація трошки міняється. З моментом, коли Україна трошечки закрила для росіян свій концертний простір, з’явився голод від наших людей на артистів, який почали задовольняти наші артисти. Вони почали їздити, заробляти гроші, робити кращий продукт. Крім того, з’явилась величезна кількість нових артистів, цьому, в першу чергу, сприяв канал М2 і прийняті квоти. З’явилась площадка для молодих виконавців і вони стали більш натхненно створювати свій продукт. Два-три десятка нових імен з’явились саме за останні два роки – цей процес мене так само приємно вражає і надихає, хочеться допомагати цим людям, щоб вони надалі створювали свій продукт. Я вважаю, що сьогодні наші артисти по рівню ні в чому не програють російським артистам – можливо, в багатьох питаннях вони вийшли на світовий рівень по якості продакшн, студійного запису, аранжування та зведення, це точно.

Понравился ответ? Поделись:

Тимур:
0
Были такие исполнители, которые вам лично не заходили, вы не могли даже подумать о том, что он (она или они) смогут завоевать любовь миллионов, а потом они ярко выстреливали? как считаете, у вас идеальный музыкальный вкус?
Ні, звичайно, я не вважаю, що у мене ідеальний смак. До музредакторів дуже часто ставлять претензії, які звучать приблизно так: «Ви ж теж людина, Ви ж теж можете помилятись, чому Ви приймаєте таку відповідальність, кого ставити в ефір, а кого ні?» Але музредактори – це люди, які дуже довго працюють з музикою. Наприклад, я працюю з 91 року на радіо, спочатку діджеєм, потім програмним директором, працював на ТБ, ціле життя з музикою. Коли Ви освоюєте якусь нову тему, Ви починаєте цим цікавитись, у Вас відбувається активність мозку, нейронні зв’язки починають розвиватись і Ви все більше та більше освоюєте цю інформацію. Так само і в музиці у музреадкторів – якщо людина слухає таку величезну кількість хітової музичної інформації, то у неї в голові створюється, так звана, прошивка. Коли приходить нова пісня, то я можу стверджувати з ймовірністю 95%, що муз редактор може зрозуміти, піде в нього ця пісня на радіо чи не піде – це певна прошивка в голові, яка дозволяє прийняти таке рішення. Але, щоб уникнути цих 5% похибки, у нас на каналі музична редакція складається з 5 чоловік, які збираються разом і дивляться кліп. І тільки після того, як ми подивились кліп, обговорили його, тоді приймається рішення – ставити його в ефір чи ні. Тому навряд чи мій особистий музичний смак приймає рішення про постановку музичного кліпу в ефір – це колективне рішення. Але, так, музичний смак, сформований протягом багатьох років, дає такий досвід і можливість відрізняти хітову музику від нехітової.

Понравился ответ? Поделись:

Андрей:
0
Назовите три самых арких артистка из вашего детсва. И троих, кого слушаете больше 15 лет и до сих пор кайфуете от новый песен этих исполнителей (групп) Спасибо)
Я боюсь, що Вам ця інформація не дуже сподобається. Справа в тому, що я виріс на рок-музиці. З самого дитинства я слухав Deep Purple, Metallica, Scorpions, Motorhead, Sepultura, Rainbow – я до сих пір слухаю ці старі записи, вони мене вражають. До речі, я слухаю вінілові пластинки, коли я слухаю це звучання, цю творчу думку людей, які грали музику в 70р, як вони будували свої композиції, скільки там інноваційності на той час, скільки там душі та майстерності. А потім слухаю українську рок-музику, яку я люблю, я все ж таки хотів би побажати нашим українським музикантам побільше вчитись в цих метрів. Дуже часто у нас музикою називають гітарний риф, який за собою не має ні емоційності, ні майстерності, ні технологічності, нічого складного та нового. Саме тому рок-музика тих часів ввійшла в мейнстрім, заполонила нову аудиторію і стала таким важливим стилем на 20 років – 70-80рр пройшли під знаком рок-музики. Так, я всіх їх слухаю багато років і досі кайфую.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Какой жанр музыки вы слушаете? есть ли песня, которая заслушана до дыр? какое радио для вас являетеся самым авторитетным по выбору музыки и почему именно оно?
Коли я працював на радіо, я був рок-діджей і вів програму про рок, а переді мною працював джаз-діджей, який був набагато старший за мене, дуже м’яка та інтелігентна людина. Він сказав мені, що поважає мій вибір рок-музики, але, якщо людина довгий час слухає будь-яку музику, рано чи пізно вона все одно приходить до джазу і класики. І він був правий – джаз вже давно став одним з моїх улюблених стилів. Зараз багато прекрасних стилів – мені дуже подобається ембієнт, лаунж, новий RnB, новий та старий рок.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Вы довольне тем, как развивается украинская музыка, что украинская музыка появилась в украинских фильмах? как считаете, у нас оочень большой разрыв с Европой и США в плане музыки и кино?
Так, у нас дуже велика різниця з Європою та США в музичному плані. Це зумовлено величиною ринку і, в першу чергу, різницею в економічних масштабів нашої країни та США або Європи – звідси все починається. Наприклад, гурт «Антитіла» приїжджає до вашого міста – скільки людей прийде і заплатить за квиток? Ну, 1000-1500. Розумієте скільки гурту треба вкласти в свою музику, життя, менеджмент для того, щоб просто існувати? І скільки треба об’їздити міст, щоб хоча б повернути ці затрати? Якщо прийде 10 тисяч – це вже інша ситуація, тому що буде більше грошей і більше можливостей для створення музики. Я дуже задоволений тим, як змінилось виробництво українського музичного продукту за останні три роки – виросла якість, виросла кількість і це росте далі. До речі, на нашій премії ви будете мати можливість почути сюрприз – Настя Каменських виступить українською, також MOZGI, Потап і Мішель Андраде . Тобто ми вже прийшли до того, що музика є, її крутять по ТВ та радіо – тепер треба підтягнутись людям. Щоб продукт існував далі, продовжував створюватись – вам треба його купити. Я розумію, що людей ніяк не змусиш полюбити того чи іншого артиста, але потрібен час для того, щоб радіо та ТБ привили цей новий смак, любов до українських артистів. Я абсолютно переконаний, що через два-три роки людей на концерти стане ходити набагато більше. Це, як маховик: дуже важко починати та розкручуватись, але потім, коли воно почне працювати – все буде в порядку. І наші артисти будуть відчувати себе потрібними (що дуже потрібно артистам), відчувати себе популярними, впевненими в собі – для артистів це дуже важливо, щоб вони могли творити щось дійсно творче. Тому що зараз багато артистів, але у них творчість з голови, а не від серця – вони розуміють, що треба створити продукт, треба сісти, напрягтись та написати, але справжня творчість йде від серця, а не від голови і люди це завжди відчувають. Почекаємо ще трошки і українські люди будуть приходити на українських артистів – весь цей комплекс запрацює і буде вже не такий великий розрив.

Понравился ответ? Поделись:

Алексей:
0
Сколько времени в вашей жизни занимает музыка? вы гордитесь своими работами и проектами? хотели бы сменить работу?
Не хочу змінювати роботу. Музика займає все моє життя. Перше, що я роблю, коли я прокидаюсь зранку, я запускаю в телефоні додаток М2 – це сюрприз, який ми для вас зробили. Тобто я запускаю М2 і музика – це постійний фон. Звичайно, я слухаю не лише М2, тому що хочеться послухати пісні, про які ми вже говорили сьогодні, Але музика – це реально все моє життя від підліткового віку до тепер. Це те, за допомогою чого, веселіше та приємніше жити, краще та смачніше жити. Це те, що приносить особливе задоволення кожен день.

Понравился ответ? Поделись:

Леша:
0
а кто вам будет саваить шоу? Бадоев?) нет, я серьезно. кто заниемается созданием шоу премии "Золотая жар-птица"? прошлое, горят, было на 7 из 10)
Останнє шоу «Золота жар-птиця», якщо я не помиляюсь, було в 2005 році – тоді це була премія, яка була законодавцем інших музичних премій. «Золота жар-птиця» лишилась в пам’яті людей, як сама крута премія, яка збирала самих крутих артистів, переможцями були всі ті імена, які до тепер є самими головними, вищим ешелоном. Всі, хто зараз в топі, всі вони пройшли через премію «Золота жар-птиця». В цьому році шоу буде ставити Олена Коляденко – прекрасний режисер, ми з нею зараз працюємо, у неї прекрасні ідеї. Інше, завжди актуальне питання, як збалансувати творчий політ і ресурсну базу, а задумки у нас прекрасні, головне, щоб всі вони у нас вдались.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
А как вы отбираете номинантов и кто решает, кто же победит в премии "Золотая жар-птица"? и где она проходит?
В цьому році – 19 травня в Палаці «Україна». Квитки вже в продажі, будь ласка! 60 артистів в номінаціях – буде тільки 12 переможців.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
У вас есть любимые артисты, которым вы бы могли дали пожизненую премию музыкальная гордость Украины?
Особисто я люблю всіх артистів. Наприклад, артист випустив перший альбом або зробив три кліпи – все, він від держави повинен отримувати пожиттєву премію, тому що він щось зробив в нашій країні, що дуже непросто. Повірте, зняти три кліпи – це дуже непросто. Записати пісню в якісній студії з якісним аранжувальником – це мінімум тисяча доларів (як правило, від тисячі і до п’яти). Щоб зняти кліп з нормальною командою – це від трьох тисяч доларів і вище, верхньої межі немає. Тому, якщо людина записала альбом, випустила три кліпи – повірте, вона вже заслуговує на премію. Я б всім її давав, я дуже щедра душа :)

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
В Украине сейчас достаточно много премий, каких хочешь, на любой вкус!)) В чем особенность музыкальной премии "Золотая жар-птица"?
Гарне питання. Багато премій – це скільки? З нашою – три, тобто взагалі небагато. Наша премія – це перша українська премія взагалі. У нас в лайнапі та номінаціях всі артисти співають українською, ми себе позиціонуємо, як М2-канал української музики, тобто у нас перша українська премія – це перше. Друге – ми ставимо перед собою на меті підтримку і розвиток української музичної культури. На цю премію ми виводимо на сцену відразу близько десяти нових для масової аудиторії імен. Ми відразу виводимо на сцену величезну кількість нових артистів і певною мірою ми ризикуємо, тому що люди ходять на відомі імена, купляють білети на розкручені бренди. Але, оскілки у нас на меті є виведення на сцену нового пласта українських артистів, то ми свідомо їдемо на цей ризик і розуміємо, що цим людям потрібна підтримка і визнання. Саме для цього створена наша премія, щоб ці артисти, які творять, відчули, що їх бачать і чують, що вони потрібні. Повірте, для артистів це важливіше, ніж фінансова винагорода – артист живе з концертів, але черпає натхнення з визнання. Тому наша премія особлива в тому, що ми хочемо підтримувати цих молодих артистів.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999