Победитель "Голосу країни 8" Елена Луценко в гостях tochka.net

29 апреля стало известно имя победителя вокального шоу "Голос країни 8" канала "1+1". Победила участница команды Сергея Бабкина Елена Луценко.

 

Именно она получила звание "Голос страны". Также певица получила месяц ротации на ХитФМ и квартиру в ЖК "Счастливый". С чем мы ее и поздравляем. 

 

2 мая Елена Луценко появится в гостях tochka.net, где расскажет о своем новом статусе и о других интересных вещах связанных с проектом "Голос країни 8".

 

Успей задать свой вопрос победителю 8 сезона проекта "Голос країни" Елене Луценко.

Ответы 41

Светлана:
1
А кем ты мечтала стать в детстве? Могла подумать, что когда-то прославишься на всю страну? Ты считаешь кареьру певицы достойной работой?
В дитинстві все дуже банально: звичайно, хотіла стати співачкою і постійно співала з маминим лаком в руках :) Ніколи не думала, що зможу прославитись. Це для мене була приємна несподіванка, шок, ейфорія – навіть не вистачало слів, щоб виразити свою радість. Я вважаю достойною і нелегкою кар’єру співачки. Тут потрібно постійно боротись з тим, що є різні люди і різні коментарі. Але, якщо ти до цього плідно йшов і ти цього хочеш – у тебе все може вийти.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
0
Как ты переборола страх выступать перед большой аудиторией? До этого брала участие в конкурсах-вокальных проектах?
Переборювати страх насправді дуже легко. Коли ти не думаєш про те, хто на тебе зараз дивиться, хто що скаже про тебе – ти просто повинен проникнутися кожним словом своєї пісні, повірити в свою історію і тільки тоді тобі повірить глядач. Коли ці компоненти поєднати, ти про все забуваєш і зайві думки, які були у тебе в голові, просто відсіюються.

Понравился ответ? Поделись:

Аджелина:
0
Какой самый ценный совет тебе дал Сергей Бабкин?
Залишатись справжнім, не одягати маски і залишатись собою.

Понравился ответ? Поделись:

Миша:
0
Вместе вы пережили отношения на расстоянии. Какой ваш секрет?
Найголовніше – це довіра. Коли ти довіряєш людині, у тебе відпадає ряд запитань і ти розумієш, що потрібно цінувати кожну хвилину, коли ви знаходитесь разом, а не шукати причину для того, щоб посваритись. Тому, найголовніше – це довіра.

Понравился ответ? Поделись:

Светлана:
0
Это правда, что ты хочешь со своим молодым человеком построить такие же отношения, как и Сергея Бабкина с женой?
Звичайно, це для мене така певна модель – у них надзвичайні відносини. Я, звичайно, хочу таких самих, побудувати таку саму сім’ю, як Сергій і Сніжана.

Понравился ответ? Поделись:

Лидия:
0
У тебя есть оберег?
Так, я неодноразово говорила, що найкращий оберіг – це мамина молитва. Поки живі батьки, ти маєш великий захист від усього лихого та злого, від усіх лихих поглядів.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Важно ли развивать украинские традиции и прививать их детям, как ты считаешь? И еще, расскажи про вашу традицию петь за большим семейным столом.
Дуже важливо розвивати українські традиції – ми ж живемо в нашій країні, в Україні. Будь-яка людина має бути патріотом і поважати традиції нашого народу. Традиція співати за нашим великим столом передавалась з покоління до покоління, через те, що у нас співоча родина, ми не уявляємо якогось свята без пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Ирен:
0
Какие песни в твоем исполнении любит больше всего баба Надя?
Пісня, яку я виконувала на фіналі, мама навчила мене їй ще з трьох років, коли я навчилась розмовляти. Баба Надя любить абсолютно всі пісні, українські та російські, вона у нас – берегиня роду і любить співати абсолютно все.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
В утреннем эфире «Сніданку з 1+1» ты расплакалась от сюрприза, который тебе подготовили родные. Как они тебя поздравили вне эфира?
Мама так плакала, що не можна було її заспокоїти. Це просто дуже велика радість, ніхто цього не очікував. Я щаслива від того, що могла співати на сцені і люди прониклися моєю історією та моїм співом – я їм за це дуже вдячна.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
В одном из интервью ты рассказывала про бабу Надю, которая является берегиней вашего рода. Как она отреагировал на твою победу?
Вона взагалі не спала до ранку. Вона була дуже щаслива за мене, разом зі своїми подружками вона святкувала мою перемогу, для неї це була дуже велика подія в житті, так само, як і для мене.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Какие у тебя отношения с братом?
У нас дуже близькі відносини з братом, це та людина, яка зі мною постійно. Він мені другий батько. Я його дуже ціную, як людину, як брата – це найближча людина в моєму житті.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Алена, в эфире «Голосу країни» ты рассказывала, как переживала нужду в семье. Это действительно так?
Так, я б не хотіла, щоб мене жаліли або ще щось, але дійсно було так, що не вистачало навіть на хліб. Але батьки ні в чому не відмовляли нам з братом і віддавали останнє. Я знаю, що якби у мене була б сім’я, я б так само все робила б для дітей і ні в якому разі не пошкодувала б.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
что для тебя было самым большим открытием в шоу? Моежт ты чему-то научилась или тебя кто-то удивил своим поведением?
Для мене великим відкриттям було те, що все дійсно дуже прозоро. Я думала, що мені буде дуже важко через те, що я з простої сім’ї, я думала, що там люди вже зіркового стану. Але насправді всі дуже прості та щирі. Мені сподобалось, що до мене відносились на рівні з усіма. Я щаслива, що «Голос країни» дарує можливість, шанс та велику путівку в велике майбутнє таким простим людям, як я.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Как считаешь, существует ли творчество вне политики?
Трошки не розумію це запитання. Людина може просто співати і не бути причетною до політки – звичайно, я така людина. Я взагалі не причетна ні до політики, ні до чого.

Понравился ответ? Поделись:

Лиля:
0
Чувствуешь себя знаменитостью? Боишься зазнаться ?
Взагалі не відчуваю себе знаменитою. Я не люблю слово «зірка» чи щось подібне, тому що нею ще не являюсь – мені потрібно дуже багато і плідно працювати над тим, щоб довести це звання. Потрібно ще дуже багато всього зробити, щоб розвинутись в цій професії, це тільки початок руху.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
В каких ты отношениях с мамой? Часто недоговариваешь ей или уберегаешь ее от неприятных новостей?
У нас з мамою дуже близькі відносини, я розповідаю їй абсолютно все. У мене немає такого, щоб я не розповіла чогось, навіть якусь погану новину, тому що це найближча людина, яка тобі дійсно порадить, буде за тебе щиро переживати. Я з мамою ділюся абсолютно всім.

Понравился ответ? Поделись:

Ленка:
0
Были ли какие-то претензии к твоей внешности? Как ты считаешь, певица должна выглядеть отлично или так, как ей хочется выглядеть самой?
Були претензії до моєї зовнішності і я сама бачу, що мені ще багато для цього потрібно зробити, тому що немає межі досконалості. Звичайно, потрібно працювати над зовнішністю. Співачка повинна виглядати так, як вона вважає за потрібне. Ці питання я вже буду вирішувати сама, але над собою я буду працювати дуже плідно і ще дуже довго.

Понравился ответ? Поделись:

тарас:
0
ты бы познакомилась с парнем через соц сети? Как к ним относишься? Веришь, что таким образом можно встретить свою судьбу?
Я зі своєю коханою людиною познайомилась в кав’ярні, але потім ми продовжували розмову в соціальній мережі. Я думаю, якщо це доля, то вона тебе зайде і в кав’ярні, і в соціальних мережах, тому, я думаю, що свою долю можна зустріти скрізь.

Понравился ответ? Поделись:

Дами:
0
чем ты увлекаешься в жизни, кроме музыки? Как проводишь свое свободное время и на что никогда не будешь тратить свое время? спасибо. с победой тебя!!!
Дякую! Раніше я дуже любила фотографувати, але, коли проходить «Голос країни», ти просто живеш цим проектом. Мені подобається фотографувати, я б із задоволенням продовжувала б це хобі. Більшість вільного часу проводжу з родиною або наодинці. Якби я відчувала, що я щось не так роблю в своєму житті, я б не витрачала на це час, але я відчуваю, що це моє.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Ты будешь участвовать к каких-то украинских фестивалях этим летом? у тебя есть наброски каких-то песен?
Мене дуже багато запрошують – вже як гостя і як члена журі. Я ще не знаю, чи буду я там учасником, побачимо. Так, є пісні, які я хочу записати найближчим часом, і обов’язково все це покажу на загал, тільки трішечки пізніше.

Понравился ответ? Поделись:

Варя:
0
Кем себя видешь через 10 лет? Назови свои самые главне достоинтсва и недостатки?
Через 10 років я дуже хочу реалізувати себе в житті загалом – і як мама, і як співачка. Тому музика музикою, але кожна жінка в житті має реалізувати себе як мама і відчути, що таке материнство – я це планую на майбутні 10 років. Про переваги, напевно, повинен говорити хтось інший, а не я. А недоліки в кожної людини є свої. Мені потрібно більше працювати над своїми комплексами. У мене є комплекси, які мені важкого в собі перебороти, але я не буду говорити, які.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
Хотела бы стать тренером голоса в следующем сезоне? или поучаствовать в проекте, где надо уметь танцевать или смешить?
Тренером я не стану, тому що я зробила дуже мало, щоб сидіти в цьому кріслі. На даний момент там сидять люди, які досягнули дуже багато в своєму житті, я такого ще не досягнула. Я б із задоволенням приймала участь в танцювальних проектах, тому що я закінчила музичну школу, для мене це було б цікавим. Смішить? Я не знаю, я думаю, у мене це не дуже виходить, тому, думаю, від цього я б утрималася.

Понравился ответ? Поделись:

Тимур:
0
Сколько времени ты удиляешь социальным сетях? Будешь готова раздеться для мужского глянца? Не хотела бы представить Украину на конкурсе Евровидение?
Багато я зараз приділяю цьому часу, тому що багато людей додаються до мене в друзі для того, щоб бачити моє життя, як я живу. Тому я намагаюсь розповідати людям максимально все. Ні, не буду готова, у мене в житті є певні пріоритети, чого я не робила б. Цей конкурс – дуже велика місія, до якої треба дуже плідно готуватися. Якщо у мене буде пісня, якщо у мене буде моя команда, яка мені буде допомагати, то я із задоволенням. Але зараз у мене такого нема.

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
0
Ты верила в детсве в санту, ельфов и зубную фею? Как считаешь, современные дети будут в это все верить или доступ к интеренету лишит их такой фантазии?
Звичайно, я вірила в Діда Мороза та Миколая. Постійно дивилась під подушкою, чи приніс мені Миколаї якийсь подарунок. Я думаю, що це все залежить не від інтернету, а від батьків – як батьки будуть виховувати своїх дітей, так вони і будуть розвиватись, це діло кожного.

Понравился ответ? Поделись:

Аделина:
0
Не боишься, что у тебя может не получится дальше заявить о себе после проекта? Ведь многие участники шоу, остаются только участниками или победителями шоу.
Боятися – я не боюсь, але буду робити все для того, щоб не загубитись і далі розвиватися.

Понравился ответ? Поделись:

Валентина:
0
За что чаще всего тебя критиковали в детстве? И вообще как относишься к критике.
Якщо це здорова критика, я відношусь абсолютно адекватно. Якщо ці люди вже чогось досягнули в своєму житті, особливо в музичній професій, я із задоволенням дослухаюсь до їх порад. Я була дуже непосидюча, я взагалі була повною протилежністю тому, яка я є зараз. Мене мама постійно шукала і казала, що я циганча з голубими очами, тому що я постійно була у всіх сусідів, сама заходила, сама відчиняла двері, тому мене мама постійно не могла знайти в дитинстві, я постійно десь ходила.

Понравился ответ? Поделись:

Снежка:
0
Кто в твоей жизни сыграл важную ключевую роль (может кто-то из родных, друзей, икон стиля, знаменитых исполнителей и т.д.)?
Важливу роль в моєму житті відіграв мій брат, який в цьому сезоні змусив мене прийти на «Голос країни».

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Привет!Поздравляю с достойной победой. Я так понимаю, что ты переезжаешь в Киев. Ты тут будешь жить сама или с родными?
Дякую за привітання! Я планую переїхати до Києва, дуже цього хочу. Думаю, буду жити сама, але будемо жити і будемо бачити.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Ты можешь назвать себя счастливым чеовеком? Чего еще не хватает в твоей жизни?
Я відчуваю себе щасливою людиною, тому що мені випав такий шанс, який, мабуть, хоче відчути кожна людина, яка займається співом. Я себе ще не реалізувала, тому хочеться себе реалізувати саме як співачку.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Кто-то из тренеров тебе давал напутствия после проекта? Были ли какие-то необычные подарки от родных и совсем незнакомых людей?
Так, мене дуже підтримував Потап. Він підтримував мене, я дуже влюбилась в нього, як в тренера, він молодець. Він підтримував правильними словами, казав, щоб ми не чекали, що нам хтось щось буде пропонувати, що, якщо є бажання, треба самим йти до своєї мети. Він на своєму прикладі показує, що все реально і все можливо, він молодець в цьому плані. Ні, таких подарунків не було.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999