Певец Артём КАЙ в гостях tochka.net

Певец Артём КАЙ относится к новому поколению украинских артистов, ведомых идеей создавать подобные знаковые проекты. Двукратный победитель проекта «Караоке на Майдане, участник 5 сезона шоу «Х-Фактор», финалист конкурса «Хит-конвейер» на телеканале М2, номинант в категории «Новые имена» премии «Золотая Жар-птица 2018» - Артём КАЙ переходит на новый этап творчества.

 

За годы кропотливой работы в студии и поиска собственного звучания, исполнитель готов поделиться с поклонниками результатами своих трудов. 23 октября в Caribbean Club состоится презентация дебютного альбома «Доля» и большая сольная программа. Об этом и не только Артём расскажет в режиме онлайн-конференции в 13:00 на tochka.net. Успей задать свой вопрос!

Ответы 22

Олег:
0
Чи не боїшся перенасичення ринку артистами та гіперконкуренції в цій сфері?
Можна сказати, що я не боюся і не думаю про це, тому що я маю свій стиль і свою впізнаваність в ньому. Якщо знайдеться людина, яка буде писати наближено до мене, я буду тільки радий, тому що такої музики стане більше і люди стануть слухати іншу музику, розуміти, що приспів може бути гарним, наповнений сенсом, що він може бути хітовим і може запам’ятовуватись. Тому про гіперконкуренцію в Україні я не думаю, тому що тут головне кожному зайняти свою нішу. Багато хто її вже зайняв, багато хто в пошуках. Я вважаю, що моя ніша, вона зайнята мною, як соул-виконавцем, але це не значить, що там буду я один – ні, якщо людина комфортно відчуває себе в цій музиці, то чому б і ні? Можливо ми колись і дует запишемо, це ж музика. Я не розділяю думку людей, які кажуть, що це суровий строгий шоу-бізнес – все ж таки люди хочуть чути творчість. І я ніколи не буду згоден з тими, хто каже, що зараз, на жаль, творчість не головна. Ні, ми всі відчуваємо, у нас у абсолютно всіх є серце. Дякую всім за запитання! А свій диск я дарую Танюшці, яка задала запитання про саму незручну ситуацію :)

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Какую премию ты бы хотел получить за свою карьеру? Давай одну американскую или британскую и одну - украинскую
Доброго дня! Звичайно, якщо я зараз скажу Греммі, то нікого цим не здивую, але це, якщо брати масштабні плани і виходити на Америку. Ще я найближчим часом планую розпочати кар’єру актора, тому, можливо – Оскар :) В Україні не так і багато премій, тому, думаю, що якщо «Золоту жар-птицю» мені в цьому році не вдалося потримати в руках, то я буду робити все можливе, щоб в наступному році все ж таки перемогти в одній з номінацій. Ми всі розуміємо, що для цього потрібно докласти багато зусиль і працювати кожен день і довго-довго.

Понравился ответ? Поделись:

Макар:
0
Какой любишь алкоголь? Как часто тебя можно встретить на светских вечеринках?
Коли мій менеджер говорить, що є якась вечірка, то я по мірі можливостей, звичайно, приходжу. Але намагаюсь не вживати алкоголь там, де присутні журналісти або камери – я вважаю, що це занадто дурний тон. Тому що в будь-який момент ти можеш дати інтерв’ю і потім буде язичок заплітатись або буде червоне обличчя, тому буде не дуже зручно. І не відміняємо того, що можна сильно втомитися перед вечіркою, в від одного бокалу вина тобі стане дуже добре і ти почнеш танцювати під Олега Вінника :) Скажу чесно, що останнім часом я дуже полюбив пити сухе червоне вино і зараз я експериментую, купую різні сорти різних виробників. А взагалі по-різному – під настрій, під свято, під захід. Взагалі, я дуже сильно люблю футбол, а який футбол без пива? Це дійсно біда, тому що ти випиваєш, а потім думаєш, навіщо ти це зробив. Тому що пиво – це найжахливіше для твоєї фігури, я дуже заздрю людям, які, скільки б не їли і не пили, залишаються в формі, тому що від природи у них така статура.

Понравился ответ? Поделись:

Варя:
0
Если я не ошибаюсь, ты когда-то ты пел с девушкой. почему решил сольно выступать?
Можливо Ви мене з кимось сплутали, тому що з дівчатами я виступав виключно в караоке – можливо в караоке Ви мене і бачили, це можливо. Але я не виступав на сцені з дівчиною. У мене багато пісень, які б могли потенційно стати дуетними, але для дуету ще не прийшов час.

Понравился ответ? Поделись:

Лина:
0
Молодые артисты любят заявлять о себе через нацотбор? ты будешь так делать?
Я подавав заявку на минуле «Євробачення», здається, мені навіть нічого не відписали. Так, я збираюсь, але знову ж таки, як і до етапу написання пісень, до цього треба прийти і до цього треба готуватися. Якщо цей альбом я готував рік, то на «Євробачення» також потрібен рік, щоб підібрати пісню, продумати, чому саме вона, в чому її фішка, тому що моя музика не схожа на ту, що звучить на «Євробаченні». Але ж ми бачили, як виграв конкурсант з Португалії з піснею, яка взагалі, як кажуть у нас, не схожа на формат. Тому коли я зберусь, коли у мене буде пісня для «Євробачення», яку має почути весь світ, я думаю, що докладу максимум зусиль, щоб потрапити до нацвідбору. До речі, про це я казав на останньому «Караоке», яке я виграв в Києві – тому моє слово буде цінним, якщо я його дотримаюсь.

Понравился ответ? Поделись:

Тамара:
0
Привет) как ты относишься к разным конкурсам талантов и шоу подобного рода? Можно ли прославится или начать карьеру с такого?
Моя кар’єра з такого і почалась, в принципі після перемоги в «Караоке» я почав співати. Коли я туди йшов, я всього-навсього закінчив музичну школу по класу скрипки і я не співав, саме після перемоги я захотів навчатись цьому професійно, я один рік провчився в театрі професійної пісні і після цього, на здивування всіх, я вирішив піти вчитися саме на вокаліста і вступив до Київської естрадної академії (не дивлячись на те, що школу я закінчив з золотою медаллю і мене з руками і ногами брали на всі економічні факультети). Після цього було друге «Караоке», яке я виграв, і п’ятий «Х-Фактор», я вважаю, що всі ці конкурси відіграли ключову роль. Після «Караоке» я почав цим займатись, а після «Х-Фактору» у мене вже була тверда позиція, що я буду співати, чого б мені це не коштувало і щоб мені хто не казав.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
А как вы пришли в тому, что хотите стать певцом?
Все діло в любові до творчості ще з дитинства. Ніхто зараз не зможе сказати, чому хлопець, якому було 7 років, сам вирішив піти на скрипку. А після перемоги на «Караоке» у мене з’явилось бажання, я відчув, що я цього хочу і я ловлю від цього кайф. Я провчився рік, було 6-7 виступів на сцені з каверами інших виконавців і мені цього вистачило, щоб я зрозумів, що саме цим я хочу займатись.

Понравился ответ? Поделись:

Витальевна:
0
Если бы поймал золотую рыбку, то какие бы три желания загадал?
Я знаю, хто це: мама, ну ти що не могла придумати щось легше? :) Останнім часом я дуже багато хворію, тому загадав би міцного цілодобового і цілорічного здоров’я собі і всім своїм рідним, близьким, знайомим та друзям. Друге: щоб був мир в усьому світі. На артистів це дуже сильно впливає, коли ти все бачиш, все відчуваєш, постійно погані новини і тільки погані. Чому у нас немає каналу, який би показував тільки успіхи та досягнення? І трете: щоб після пива не ріс живіт :)

Понравился ответ? Поделись:

Віталій:
0
Чия творчість у виконані пісень тобі подобається серед українських та зарубіжних виконавців?
Ще з дитинства я переспівав майже всі пісні «Океану Ельзи», тому мені подобається творчість «ОЕ». Що стосується виконання, то з кожним роком прогресує Тіна Кароль і зараз її майстерність на найкращому рівні. Останнім часом я дуже підсів на творчість однієї групи, яка стала відома після того, як я з нею познайомився, це Kaleo. Дуже сильно мені сподобався Філ Коллінз, особливо пісня «In the Air Tonight», я продивився його двохгодинний концерт на одному диханні.

Понравился ответ? Поделись:

Татьяна:
0
Планируется ли сольный концерт в Южноукраинске?
Звичайно, зараз якраз думаю над тим, що додати. Скоріш за все це буде в березні, перед 8 Березня – концерт, присвячений всім жінкам!

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
0
Какие ощущения перед концертом ?
Мандраж і паніка – в кожного артиста це має бути присутнє. Але воно все проходить з першим кроком на сцену, коли ти чуєш перший акорд. Поганий той артист, який не хвилюється.

Понравился ответ? Поделись:

Дарина Загоруйко:
0
Скільки часу ви скалаєте текст пісні? Та чи легко вам це вдається?
Насправді по-різному. Багато хто питає, як саме створюється пісня – спочатку текст або музика чи навпаки? Буває абсолютно по-різному – як муза прийшла, який настрій. Буває так, що ти лягаєш на диван, береш диктофон і через 10 хвилин у тебе вже є пісня, потім ти підбираєш акорди на ту мелодію, яку наспівав, і у тебе вже народжується пісня. Був випадок, коли я дуже швидко написав куплет та приспів, але другий куплет я народив десь за півроку. Причому це було так: лежиш, дивишся телевізор, почув фразу і зрозумів, що вона підходить до пісні, з одного рядка у тебе з’являється другий куплет. Погано саме «діставати» з себе текст, я дуже люблю, коли це все швидко проходить сенсовою однією лінією, коли від серця, від души – воно завжди швидко. А коли ти щось видумуєш, придумуєш якісь історії, то потім ця пісня не буде вже так чіпляти.

Понравился ответ? Поделись:

Ивановна:
0
Расскажи о своей любви
У мене зараз немає другої половинки, я сам. У всіх був період, коли ти закоханий, коли тобі добре, а потім наступає період, коли тебе вже щось не влаштовує – в кожних відносинах, які у мене були, наступав такий період. Ти справляєшся з цим і переходиш на інший етап, більш високий та серйозний або ти закінчуєш ці відносини, тому що вони шкодять і тобі, і твоєму партнеру. Я хочу сказати, що, напевно, я ще не до кінця розумію, що таке справжнє кохання і не думаю, що багато людей це знають, тому у нас все життя попереду. Взагалі, артисти повинні закохуватись і повинні розходитись, так народжується музика. Коли тобі добре – ти пишеш про світле, коли тобі погано – ти пишеш про печаль, але в цьому і весь сенс.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Чи плануєте Ви у майбутньому змінити свій стиль у музиці?
Я вже себе знайшов – в чому мені комфортно і в чому я маю своє обличчя і певну впізнаваність. В минулому я пробував – це був відвертий поп на російській мові, але я не відчував себе на сцені. Тобто на сцені була людина, яка співає пісню (можливо через те, що пісню написав не я, або вона просто мені не підходить). Мені здається, я взагалі не створений, щоб виступати на сцені з балетом і програшах ще щось танцювати. Навіть, якщо я буду змінюватись, це буде десь біля того, чим я зараз займаюсь, зараз у мене в альбомі є соул, є ритм-енд-блюз, є госпел, а хочеться щось ближче до року. Зараз у мене вийшов трек, який оцінили як блюз. Тобто ще йде творчий пошук, але я не хочу відходити від фірмової музики. На жаль, у нас в країні достатньо поп-музики, яка схожа між собою, але хочеться мати своє обличчя і нести свою історію в творчість.

Понравился ответ? Поделись:

Лёся):
0
Где будешь праздновать Новый год? Любишь подарки?)
Новий рік, скоріш за все, якщо не намалюється якогось виступу або корпоративну, я буду святкувати з родиною в Южноукраїньску, тому що це родинне свято. Так, я люблю подарунки, але зараз вони трішки втрачають сенс, тому що у тебе все є. Але коли людина сама бачить, що у тебе вже є речі, які потрібно замінити – наприклад, твій улюблений гаманець, який вже протерся. Я дуже люблю подарунки і завжди на них реагую, як маленька дитина.

Понравился ответ? Поделись:

Полина:
0
Что для тебя значит музыка?
Музика – це життя, ти просипаєшся і засинаєш з музикою. Навіть у сні мені частіше за все сняться сни, коли я десь виступаю або на якомусь концерті. Зараз, на даний період часу, музика рятує мене багато від чого. Коли у звичайної людини наступає якийсь не дуже добрий період в житті, хтось йде в алкогольну залежність, хтось заспокоюється за допомогою наркотичних засобів, хтось втрачає розум та голову, через що в житті починаються перипетії. А що робить музика? Ти вкладаєш в пісню абсолютно всю свою печаль, роздратованість, злість – і коли ти написав пісню, у тебе потім камінь з души спадає і тобі добре. Музика здатна вбирати в себе всю енергетику погану, або хорошу і це все залишається в піснях. Тому, коли люди мені пишуть, що вони плакали, що у них були мурашки або сльози, мені приємно, але я цьому не дивуюсь, коли я сам її писав, у мене були ще довші сльози. Коли людина реагує таким чином, то значить, що це все правда і це діє, ні для кого це не секрет. Тому зараз музика – це все.

Понравился ответ? Поделись:

Виктория:
0
Артем, видела ты на днях презентовал клип. Расскажи о нем. Кто режиссер?
Режисер – Влад Разіховський, це вже третя робота з ним і в минулу суботу ми презентували кліп. Це пісня вже з майбутнього другого альбому, тому вона дещо несхожа, але все одно в своєму фірмовому смаку. Це був найважчий кліп, в цілому ми його знімали майже добу. Ми змінили 6-7 локацій (це було і поле, і британський квартал, і бар, і дорога…) Сюжет в тому, що молода людина після розриву стосунків – кожен переживає по-своєму і кліпі показано, як би переживав мій герой. Все почалось з бару, він випив, пішов далі і під час того, як він йде, перед ним повстають спогади і перед ним починає марити ця дівчина. Доходить до того, що він починає шалено бігти, вночі він опиняється в лісі, коли вже темно, він збивається, падає, царапає собі обличчя та руки. І в один момент, коли він майже втратив свою свідомість, він бачить цю дівчину в світлі. Основна ідея в том, що якийсь період часу ти ще кохаєш, вона тобі марить, ти її бачиш, але ти все одно розумієш, що там нікого нема. Останні кадри дуже символічні – в лісі туман та світло, ми бачимо лише її силует і в наступному кадрі мій погляд, перед яким просто нікого нема. Це така фільмова історія, коли ти йдеш до чогось, але потім в фіналі розумієш, що ти прийшов абсолютно ні до чого.

Понравился ответ? Поделись:

Кирилл:
0
Когда будет песня на английском?
У мене є повний переклад мого альбому на англійську мову, просто нема часу зараз його записувати. Я все ж таки хочу спочатку більше вивчити саме мову, а не вчити текст. Думаю, що найближчим часом я деякі пісні з альбому запишу в англійськомовній версії. А якщо я хочу виходити на Америку, то я буду писати пісні англійською мовою.

Понравился ответ? Поделись:

Виктор:
0
Ваше відношення до виконання пісень відомими виконавцями під «плюс»
Дуже негативне, чесно. Ніколи в житті я не співав під «плюс». Причому було багато ефірів на ТБ і в останній момент я чомусь думаю, що десь буде або якась лажа з апаратурою, або буде щось нечутно. Мені кажуть, що таке моє відношення не є правильним, тому що я сам можу опинитись в такому моменті, наприклад, на зйомках новорічної передачі, коли тобі скажуть або тільки під «плюс», або не співаєш. Більше всього я цього боюсь, коли тебе поставлять в рамки – ти розумієш, що тобі це требо, але тобі потрібно імітувати спів. Є другий варіант, коли ти дуже сильно захворів перед важливим виступом і інакше не можеш. Я навіть не хочу думати про такі моменти, щоб до себе їх не притягувати. Я не знаю, як би я поступив – мені здається, що якщо можна було б заспівати під «мінус» наживо будь де, навіть на самій простій апаратурі, але наживо, це було б краще. Які ж емоції ти можеш передати, коли ти просто імітуєш слова?

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
В каком городе Вы планируете следующий свой концерт?
Звичайно, плани є. Всі вони припадають на весну, тому що взимку є що робити і це не дуже сезон, з концертами трошки не зручно. А на весну я планую, як мінімум, 5-6 концертів, але це буде Західна Україна. Я хочу великі міста: Львів, Івано-Франківськ, можливо Дніпро, Рівне, Южноукраїнськ, Миколаїв, Одеса, Харків, їх багато – я буду все більше розуміти, де мене хочуть бачити. А я хоч зараз поїхав в тур, тільки дайте мені людину, яка це все організує. Тому що зараз я стикнувся з організацією концерту в Києві і хочу сказати, що мені довелось дізнатись дуже багато всього нового і насправді все це дуже складно.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Ти будеш на своєму концерті співати лише свої пісні? Як так то чому?
Так, на концерті я буду співати лише свої пісні. Тому що це концерт-презентація альбому і люди прийдуть послухати саме альбом. І мені не вистачить 24 пісень, щоб розповісти все, що я хочу, на цьому концерті, тому розповідати на свій манер чужі історії – для мене це трата часу. Стільки хочеться всього сказати, стільким поділитись – хоч би мені вистачило часу зробити це своїми піснями.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Артем, привет! Слушала твой альбом Доля, очень понравился. Ты сам его писал? Или ты покупаешь песни? Какая из песен твоя любимая?
Я сам пишу пісні. У мене є саундпродюсер, якій допомагає мені з музичною частиною, і є людина, яка допомагає мені з текстовим наповненням, тому що самому дуже важко скласти це все, зробити все правильно, щоб не було ніяких повторів. Тому я дякую прекрасній співачці Мар'яні Головко за те, що вона також вклала частину своєї душі в цей альбом. Раніше я купував пісні, але після роботи саме над цим першим альбомом, коли я зрозумів, як це все створюється, як треба мислити, який певний сенс треба вкладати в кожну пісню, щоб це не повторювалось, – я почав писати сам все, і музику, і текст, а потім вже ми все це обгортаємо в аранжування і отримуємо цукерочку. Тобто кожен приходить до цього в свій певний період життя, в своєму віці. Я свій перший текст до пісні на російській мові написав в 18 років і зараз у мене є ця пісня, вона для мене дуже важлива, але її немає в альбомі, тому що вона на російській мові. Можливо, згодом я захочу показати себе з іншої сторони і люди почують цю пісню. Що стосується альбому, то всі пісні дуже близькі до серця, а на репетиціях я кайфую більш за все від пісні «У пам’яті є шлях».

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999