Sonya Kay в гостях у tochka.net

Эта певица, песни которой напевает вся страна. Ее тембр узнает любой слушатель радиостанций. Совсем недавно артистка выпустила новую песню "Ягуар". Когда выйдет клип? Какое отношение Sonya Kay имеет к семейству кошачих? Певица ответит на любой твой вопрос, даже самый каверзный!

Ответы 34

Юрий:
1
Сколько Вы времени тратите на себя перед выходом из дома?
Привіт! Ну, що сказати – я ж жінка і, на жаль або на щастя, мені потрібно дуже багато часу, щоб зібратись, тим паче, що макіяж у мене – це десь година, потім ще зачіска. Якщо концерт – то це дві години точно. Без макіяжу я точно не вийду на вулицю, тому що, ну, навіщо ж лякати людей :) Тому для мене це стабільно кожен раз дві години.

Понравился ответ? Поделись:

мама:
1
З якою історичною особою ви хотіли б зустрітися? Які три книги ви взяли б із собою на незалюднений острів?
Для мене історична особа – це Майкл Джексон. Я вважаю, що він геніальна людина, геніальний музикант та артист, він зробив дуже великий вклад в музику і мені дуже хотілося б зустрітись саме з ним. На безлюдний острів точно треба взяти з собою книгу «Як вижити» - як розпалити багаття і як добувати їжу в таких випадках :)

Понравился ответ? Поделись:

саня:
1
Яка ваша найбільша слабкість?
Моя найбільша слабкість – це, мабуть, те, що люди думають про мене. Інколи це дуже дратує мене саму, а ще я дуже самокритична людина, страшенно самокритична і мені завжди щось не подобається в собі, в тому, що я роблю. Я завжди намагаюсь робити все краще, але моя самокритичність інколи все ж таки трішечки пробиває.

Понравился ответ? Поделись:

вова:
1
- Если Вас сравнивают с другими певицами, Вы это воспринимаете как комплимент или обиду?
Я не сприймаю це як комплімент, тому що я вважаю, що кожен артист різний і у кожного є своя фішка, своя родзинка. Тому, вважаю, що порівнювати це якось безглуздо, тому що ми всі різні і робимо різну музику, різний стиль і в музиці, і в одязі, і в образах, тому порівнювати – це якось не про мене. Мене найчастіше порівнюють з Дуа Ліпою – це, звісно, комплімент, що казати :)

Понравился ответ? Поделись:

форс:
1
- А есть ли у Вас какие-то приметы, талисманы, ритуалы на сцене?
Є, я завжди ношу з собою янтар – це мій талісман і я без нього нікуди не виходжу. Ще на лівій руці у мене є така штучка з монастиря, яка захищає мене від усіляких злих духів та злих очей, які на мене завжди дивляться. На жаль, не всюди люді добі, інколи є і заздрість, тому треба щось носити, чи червону нитку, чи таку штучку з монастиря, яка Вас захистить.

Понравился ответ? Поделись:

катя:
1
- Какие у Вас планы на ближайший год – профессиональные и личные?
Професійних планів дуже багато. На наступний рік ми плануємо випускати альбом, тому що пісень вже достатньо багато для повноцінного альбому, десь 12 треків. Є ще одна пісня, яка буде в ротаціях вже наступного року, тому що зараз було б трошечки неправильно запускати ще одну пісню, тому що скоро Новий рік, всі будуть святкувати і людям буде не до цього. Ми ще плануємо дуже багато концертів, думаю, що наступною весною буде тур. Ми також плануємо розвиватись не лише в Україні, а ще і за кордоном – в Канаді, в Америці, в Європі. Вже кілька треків грають на радіостанціях в Америці – це дуже круто і ми хочемо розвиватися ще більше в цьому напрямку. А особисте на те і є особистим, щоб залишатись в секреті.

Понравился ответ? Поделись:

аня:
1
Нет желания все бросить к «чертовой бабушке» и начать что-то совершенно новое?
Аня, дуже класне запитання. Думаю, у кожної людини інколи є таке бажання – все закинути, взагалі забути, кудись поїхати і забути про всі проблеми, про все, що тебе оточує. Але це такий переломний період, коли треба зрозуміти і прислухатись до тієї половинки себе, яка тобі скаже, що все нормально, що не треба зупинятись, а треба йти далі. Тому що багато буде таких моментів, коли щось буде не виходити, тобі буде щось не подобатись, але це тебе загартовує і робить ще сильнішим – ти будеш знати, що у тебе все обов’язково вийде.

Понравился ответ? Поделись:

надя:
1
Опишите свою рабочую обстановку?
У мене велика команда, ми всі дуже позитивні, ми всі дружимо, збираємося не лише на концертах, тому у нас така дуже гаряча атмосфера. Ми дуже веселі і завжди любимо спілкуватись з новими людьми, тому що це класно, коли ти пізнаєш людину, яка розвивається не тільки в музиці, а в якомусь іншому напрямку, не лише з музикантами ми дружимо. Тому – дружіть з нами і ми Вас полюбимо!

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
1
Якщо у Вас появиться дитина, тоді Ви продовжите виступати та давати концерти?
Обов’язково! Я вважаю, що треба балансувати своє приватне життя і свою кар’єру, тому що жінка має розвиватись не лише як мати та хазяйка, а ще і мати щось своє, чим вона захоплюється, що вона любить робити і розвиватись в цьому. Я вважаю, що дуже багато музикантів та артистів поєднують ці два напрямки. Тому – обов’язково.

Понравился ответ? Поделись:

Ніна Мірошниченко:
0
Багато світових зірок мають домашніх улюбленців зі світу тварин ще й опікуються долею покинутих . Чи є у Вас вдома домашній улюбленець ? Чи приймаєте Ви участь у благодійних акціях на підтримку притулків, лікарень для знедолених тварин?
Інколи мені дуже хочеться завести якусь тваринку, собачку, або папужку, але у мене в квартирі все біле. Тому, якщо тваринка наробить якісь свої гадості, то що я буду з цим робити? Треба буде просто все викидати і просто жити далі для себе. Тим паче я дуже багато часу проводжу не дома, а тварина – це як маленька дитина, яку треба опікати, тому, я вважаю, що поки що я не можу собі дозволити якусь тваринку. В благодійних акціях я поки ще не приймала участі, але я беру участь в тому, що віддаю дуже багато речей хворим дітям, безхатченкам я дуже багато разів купляла їжу і АТО ми допомагаємо – я і моя родина віддали машину, постійно відсилаємо їжу. Тому ми приймаємо велику участь, але не у всьому, на жаль, немає таких можливостей. Але ми намагаємось робити все, що в наших силах, намагаємось допомогти.

Понравился ответ? Поделись:

лолита:
0
Расскажи как быть уверенным в себе( Что для этого нужно. Я боюсь выходить на сцену.
Я дуже багато років була невпевненою в собі і це дуже-дуже погано, це заважає тобі, якщо ти хочеш бути артистом та музикантом. Я почала просто медитувати і зрозуміла, що, якщо я буду в такому напрямку двигатись, якщо я буду невпевнена в собі, буду думати, що все погано і я ніхто і нікому не потрібна, то нічого з цього не вийде. Треба просто йти до своєї мети, забути про всі невпевненості і виходити на сцену. Звичайно, завжди буде трішечки такого мандражу перед сценою – це нормально і так має бути. Тому що, якщо людина не хвилюється перед виходом на сцену, я вважаю, що вона вже трішечки «літає на крилах». Тому ти не бійся, головне – забудь про те, що ти невпевнена в собі. Вважай, що ти крута і що у тебе все вийде, що людям сподобається те, що ти робиш.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Кем ты представляешь себе лет так через 20? В будущем планируешь занимаеться певчей карьерой?
Я на сто відсотків вважаю, що я буду до самої смерті займатися музикою. Але звичайно у артистів є такий момент, коли вже треба піти зі сцени і це нормально. Звичайно, що я буду співати, звичайно, що у мене буде родина. У мене буде багато цілей, до яких я вже встигла дійти. В планах все дуже яскраво і в рожевих окулярах, тому, сподіваюсь на те, що все вийде так, як я це собі уявляю.

Понравился ответ? Поделись:

петя:
0
Коли слід чекати вихід альбому?
Чекайте наступного року!

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
На какие концерты в Киеве ты ходишь? На какие концерты ездишь по всему миру?
Я була на концертах Мадонни та Red Hot Chili Peppers, але це було не в Україні. В Україні я ходила на концерт Kadebostan – я їх просто обожнюю, вважаю, що вони дуже круті музиканти і роблять дуже якісний контент і музику. Звичайно, я б планувала піти ще на один їх концерт, який буде в листопаді в Києві, і я буду намагатись з усіх сил, щоб потрапити на їх концерт. Тому що мене це страшенно надихає, коли вони виходять на сцену, вони віддають всіх себе і намагаються зробити все для того, щоб вони тобі сподобались. Тому я обожнюю ходити на такі концерті і навіть брати там щось для себе.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
С какого возраста ты начала петь?
Я з дитинства співала в душі :) Але потім зрозуміла, що це моє, що це має бути моя кар’єра і що я маю займатись цим професійно. Раніше, коли я жила та навчалась в Великобританії, я приїжджала додому, записувала якісь кавера чисто для себе, мені це подобалось, це було моє хобі. Якось ми з мамою до Дня народження тата записали кавер Anastacia – мій тато послухав, у нього потекли сльози і він сказав, що можливо мені варто спробувати себе в цьому напрямку. Я не сильно про це думала, але потім зрозуміла, що це моє і після того, як я вивчилася на дизайнера інтер’єрів, я вирішила, що буду займатись музикою, що якщо я не зроблю цього зараз, то потім вже буде пізно.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
0
Каким экстремальным видом спорта приходилось заниматься?
Я нещодавно спробувала себе в каякінгу і мені це дуже сподобалось. Я навіть переборола свій страх, тому що я страшенно боюсь води. Я в принципі плаваю, але я плаваю там, де я відчуваю дно, а якщо там немає дна – все, це кінець, я не можу дихати, зі мною відбувається паніка. Це було в Португалії, я там була три дні, йшов дощ страшенний, ніхто не купався, червоний прапорець, коли неможна заходити в воду. Але ми пішли і покатались на каяку – це був просто страшенний адреналін, це було дуже круто. Я точно ще раз спробую це зробити. Ще дуже хочу стрибнути з парашутом.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Карєра співачки дуже нелегка. Ти готова до постійних переїздів,перельотів?
Готова, в принципі, я цим зараз і займаюсь. Мені це подобається, а це саме головне – щоб подобалось тобі, тому що ти ж цим займаєшся і зробила свій вибір. Тому для мене це тільки плюси, чим більше концертів, виступів та перельотів – тим для мене краще.

Понравился ответ? Поделись:

саша:
0
любимая одежда и дизайнер?)))
Мені дуже подобається Givenchy, я дуже багато ношу українських дизайнерів, до речі, зараз на мені кофточка від українського дизайнера – тепло та зручно. В шафі у мене більшість одягу від українських дизайнерів.

Понравился ответ? Поделись:

сан:
0
- Що таке для вас сімейне щастя?
Це, коли твоя друга половинка, твій чоловік підтримує те, що ти робиш, він завжди з тобою, завжди прислуховується та любить тебе. Людина має бути поруч – підтримувати, любити і довіряти. Банально, але так воно і має бути.

Понравился ответ? Поделись:

Помельникова Ирина из Одессы:
0
Какое колличество Ягуаров вы приручили? Остался ли хоть один Ягуар , который приносит вам пользу в жизни ?
Ягуар – це взагалі дуже крута штука, як кішка, так і автомобіль. Тому, якщо у мене буде така можливість (а я думаю, що на сто відсотків буде і Ви це побачите) – кататися на Jaguar, а якщо це буде моя машина – то це взагалі буде просто «мечта всех мечт», особливо для жінки, я ж дівчинка, мені потрібен класний автомобіль. Тому, думаю, скоро приручу Jaguar.

Понравился ответ? Поделись:

маша:
0
- Как ухаживаете за волосами? - Что играет у Вас в наушниках этом летом?
Постійно роблю маски. Постійно змінюю шампуні, тому що, вважаю, що користуватись одним і тим самим, це погано для волосся. Також взагалі все своя життя я була брюнеткою, а потім різко вирішила, що мені потрібно стати трішки світлішою – спочатку мені подобалось, потім я трошки пожалкувала, потім мені знову сподобалось. Якщо ти перефарбовуєшся, то треба дуже піклуватись про своє волосся. Дуже крута штука – кокосові маски, всім раджу це зробити. І, взагалі, в принципі мити голову – це головне :)

Понравился ответ? Поделись:

лося:
0
- Ваш личный рецепт красоты? - Какая у Вас любимая косметическая процедура?
Головне – це дуже багато рухатись і займатися спортом, має бути здорове харчування. До речі, скажу Вам, що я люблю їсти на ніч і смажена картопля і бургери – це теж про мене. Мене тренер дуже багато сварить за те, що я полюбляю таку їжу. Але я дуже багато рухаюсь і не сиджу на місці, я дуже активна, кожен день три години на добу я займаюсь танцями, потім вокал, потім тренування з тренером. Тому, головне – не сидіти на дивані і робити щось для того, щоб твоє тіло завжди залишалось в формі. Один раз було таке, коли я після двох років повернулася з Шотландії, мені було десь 16 років і я поїхала туди дуже худенькою, як кажуть, «кожа и кости», а там я поправилась кілограмів на 5. Потім мама ховала від мене цукерки, хліб і не давала мені картоплю, але я все рівно все це знаходила. Так місяць я просиділа на такій «дієті», тому що у мене вже були завеликі щічки – це було один тільки раз. В мене немає улюбленої косметичної процедури, думаю, в майбутньому вона у мене з’явиться. А поки що я просто піклуюсь про свою шкіру, яка має бути здоровою, тим паче, для дівчини це дуже важливо. Коли я виходжу на сцену, то люди мають бачити здорове тіло, здорове обличчя, здорову шкіру, тому я завжди дуже піклуюсь про те, щоб виглядати здоровою.

Понравился ответ? Поделись:

сс:
0
Як з’явилася ідея створення треку ягуар
В вересні я поїхала на закриту вечірку до Амстердаму, як музичний представник Jaguar від України. Поїхала туди і там була презентація нового автомобілю, був шалений графік, конференції і тест-драйв, там виступала Дуа Ліпа і у мене навіть була можливість трошки з нею познайомитись та поспілкуватись, але це було дуже коротко, тому що було дуже багато бажаючих. Потім я повернулась до України і сказала «Хлопці, треба щось робити! Давайте, пишемо «Jaguar». Хлопці зробили аранжування і музику, я дуже емоційно заспівала пісню – вона у мене асоціюється з тим, як треба йти до своєї мети, коли ти йдеш до своєї мети, то ти завжди вмикаєш і рух, і швидкість, як це роблять і кішка, і автомобіль.

Понравился ответ? Поделись:

антон:
0
- Зима для Вас период затишья или бурной деятельности?
Зима для мене і для всіх артистів – дуже шалена і активна, тому що Новий рік, святкування, дуже багато виступів і концертів. Тому, я думаю, що зима – це навіть пік в кар’єрі для артиста.

Понравился ответ? Поделись:

таня:
0
- Чем заряжаетесь, откуда черпаете энергию?
Я намагаюсь завжди прокидатись з посмішкою на обличчі, тому що вважаю, що гарний настрій – це запорука успіху. Треба любити людей, які тебе оточують і підтримують, треба поважати і себе, і тих людей, які поруч з тобою.

Понравился ответ? Поделись:

оля:
0
- Вам предлагают роли в кино, сериалах или театре? Самой бы хотелось сниматься?
Я – шалений кіноман і я дуже б хотіла знятись в якомусь фільмі. Я вважаю, що це дуже цікаво і можна розвити себе не тільки як артист, а ще і як актриса, це для мене був би класний експеримент. Я знімалась в двох епізодах «Киев днем и ночью», тому досвід трохи маю, я дуже хочу, щоб це продовжувалося і я б себе могла побачити і актрисою :)

Понравился ответ? Поделись:

лена:
0
Приходилось ли Вам в профессиональной деятельности переступать через свои принципы?
Ні, тому що все у мене йшло, як по маслу. Люди, які працюють разом зі мною, вони на одній хвилі разом зі мною. Навіть, якщо інколи щось не подобається в музиці або аранжуванні, то ми відразу це змінюємо, у нас ніколи не буває ніяких конфліктів і, дай Боже, щоб не було, щоб все завжди у нас йшло, як і має бути.

Понравился ответ? Поделись:

11:
0
Что мешает Вам жить, а что помогает?
Заважає жити мені, як я вже казала, моя страшенна самокритичність, яку я намагаюсь трішечки приглушити. А допомагає мені те, що я завжди відношусь до людей так, як би я хотіла щоб відносились до мене. Навіть якщо людина в поганому настрою, ти маєш дати їй той класний настрій, який у тебе присутній на даний момент.

Понравился ответ? Поделись:

антон:
0
Вы уже много добились в своей профессии, изменила ли Вас популярность?
Ні, взагалі не змінила. Людина має залишатись людиною, в першу чергу, і розуміти, що вона не є кращою за усіх інших людей. Я займаюсь музикою та співом, інші люди роблять ще щось і вони так само талановиті і успішні в своїй справі. Тому кожен з нас просто зайнятий своїми справами.

Понравился ответ? Поделись:

вася:
0
Чем Вы любите заниматься в свободное время?
Я обожнюю малювати і коли у мене є вільна хвилина, то я беру пензель в руки і починаю щось малювати в своєму стилі.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999