Певица Наталка Карпа

10

Наталка Карпа – популярная певица, заслуженная артистка Украины, автор и композитор. Сегодня её творчество называют образцом современной украинской музыки. В последнем альбоме "Сонцезалежна" собраны настоящие хиты, звучащие в стиля house, soul, pop. А композиция и клип "Ти мій тип" стали для поклонников творчества певицы настоящим открытием.

 

Чего ждать от Наталки в творческих проявлениях? Чем закончилась коллаборация с победительницей проекта "Модель XL"? Обвиняет ли певица голливудскую звезду Майли Сайрус в плагиате? 


17 декабря в 13:00 Наталка Карпа придёт на онлайн-конференцию tochka.net и ответит на все твои вопросы!

Ответы 15

Слава:
1
Наталко, чи ходите ви на вибори? Чи висловлюєте таким чином свою громадянську позицію?
Привіт всім глядачам! Мені сьогодні надзвичайно приємно бути на найкращому порталі Тochka.net, дякую, що запросили в гості! Насправді я прийшла не з пустими руками і наш лонгплей «Сонцезалежна» отримає користувач, який задасть сьогодні найкраще запитання :) І переходячи до відповіді на запитання щодо виборів – я розумію, що це зараз дуже актуальне запитання, тому що наша країна стоїть на порозі вибору Президента. Насправді багато моїх друзів чомусь дуже скептично до цього відносяться, вони кажуть, навіщо ходити на вибори, коли і так все зрозуміло, що ми нічого не вирішуємо. Напевно на противагу їм мені б хотілося сказати, що все ж таки особисто я вважаю, що на вибори ходити треба, тому що ваш голос інколи може стати вирішальним. Особисто я на вибори ходжу, причому у нас інколи відбувається цілий сімейний похід, тому що інколи сестричка мені телефонує, інколи я їй і ми беремо всі наші родини і разом йдемо на вибори. Правда, цього року у мене вже київська прописка, тому, я думаю, що цього разу ми підемо на вибори з чоловіком, а батьки та сестричка будуть голосувати у Львові. Тому я ходжу на вибори і всіх закликаю – неможна сидіти вдома, адже за вас можуть все вирішити. Мені здається, що біда українців в тому, що ми завжди говоримо скептично і потім так і відбувається, тому що Всесвіт це чує. Якщо підняти свою, перепрошую, дупцю з дивана і почати щось робити, то все може змінитися, тому я за вибори.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
1
З ким би хотіли записати спільний дует?
Дякую за дуже гарне і актуальне зараз для мене запитання! В моєму житті було кілька дуетів, можливо, вони були не настільки популяризовані, як мені б цього хотілось, але вони були дуже цікаві. У мене був дует з моєю однофамиліцею Іреною Карпою – це був дуже творчий та несподіваний експеримент. Ця ідея прийшла в голову одному з організаторів концерту Ірени – а як би виглядало, якщо на сцену помістити двох Карп, Наталку, яка більш консервативна і Ірену, яка більш шалена, інколи дозволяє собі нецензурні слова, але вона дуже емоційна і оригінальна дівчина. Це був експеримент в рамках концерту, ці пісні можна лише подивитись в записі. А щодо дуетів, що плануються – це для мене актуальне питання, тому що я зараз над цим думаю. Звичайно, у мене є такі мрії дуже високого польоту – мені б хотілося зробити такий експеримент з закордонними ді-джеями. Наприклад, Девід Гетта, чому б і ні? :) Але, якщо брати щось більш реальне, то скажу, що в українському шоу-бізі є дуже багато достойних чоловіків, тому, хлопці, українські артисти – чекайте, скоро до вас буде пропозиція :) Але до кого – карти я відкривати не буду.

Понравился ответ? Поделись:

Рина:
1
Яку музику ви слухаєте в авто або у навушниках? Ваші ТОП-5 виконавців.
Начебто дуже просте питання, але одночасно і дуже складне. Я слухаю різну музику, в моєму плейлисті можна побачити різних виконавців – зараз я знайшла дуже класний альбом «Топ-100 найкращих джазових хітів за всю історію музику». І останнім часом ця джазова соточка грає у мене в машині. Зараз одна з моїх улюблених виконавець – це Cardi B, вона мені дуже подобається і під її музику дуже гарно займатись спортом. Спробуйте, дуже гарно виходить тренуватись :)

Понравился ответ? Поделись:

Аліна:
0
Чи будете ви виступати на Новий рік? І яка вартість вашого гонорару на новорічні корпоративи?
Мені здається, що цього року з корпоративами та самим Новим роком має бути все правильно, тому що частина нашої країни знаходиться в військовому стані і дуже багато концертів, корпоративів, ялинок, які традиційно відбуваються кожного року, – в цьому році вони скасовуються. Військове положення – це справді дуже серйозна і важлива річ і думати про якісь святкування, мабуть, зараз не на часі. Але з іншого боку я розумію, що все ж таки ми маємо жити і кожен має займатись своєю справою. Тобто, якщо я музикант, я маю займатись музикою, виступами та своїм репертуаром, бути корисною в цій сфері. Я маю надію, чесно зізнаюсь, що на Новий рік я працюю вже напевно 12-15 років, це робота кожну Новорічну ніч. Цього року було дуже багато запитів, але все ж таки військовий стан змінив багато планів. У нас є маленька ідейка, як гарно відсвяткувати – я дуже хочу відсвяткувати не на роботі, а просто в дружній домашній обстановці. Можливо, в цьому році так і буде, боюся зарікатись наперед, тому що у артистів відбувається багато непередбаченого, коли буквально один дзвінок все зміню і ти пакуєш валізу, мчиш до аеропорту і кудись летиш. Не буду зарікатись наперед, але маю надію, що Новий рік зустрінемо вдало і на позитиві.

Понравился ответ? Поделись:

ольга:
0
Скажіть, будь ласка, що краще бути популярним чи бути щасливим?
Звичайно, що щасливим. Популярність – це дуже відносна річ. Мабуть, класно бути популярним, тому що ти всім потрібен, але це дуже тимчасова та відносна річ. Популярність можна купити на певний час, можна заслужити на певний час, а щастя – це дуже філософська річ, яку ти не купиш. Мені здається, що щастя потрібно осягнути, осягнути в розумі та в серці. Така маленька порада, яку я для себе практикую – коли я прокидаюсь вранці, я розумію, що я можу дихати, можу бачити, можу рухатись, сприймати цей Світ і я вже щаслива. Дякую Господу за ці важливі речі, які він мені дає, тому що в цьому є щастя. Щастя в тому, що поруч твої рідні, вони у тебе є, здорові та щасливі. Щастя криється в простих банальних речах, коли ти з морозу заходиш в тепленьку хатку, де тобі дають тепленьке какао чи чайок – це вже щастя. Чи коли ти прокидаєшся зранку і поруч лежить твоя кохана людина. Або коли ти приїжджаєш і тебе вдома зустрічають старенькі батьки. Інколи ти щаслива з того, що дістаєш з шафи улюблену сукню, улюблені туфлі, фарбуєш губи і йдеш кудись, де на тебе чекають подруги. Треба просто вміти його бачити, його зауважувати і кайфувати від цього. В жодному випадку неможна нарікати, що у тебе все не так – я вже настільки переконалась в тому, що все, що ми говоримо, матеріалізується. Тому ми маємо дуже гарно думати над тим, які слова, які речі ми відправляємо у Всесвіт, тому що все це потім вертається до нас. Тому краще завжди прокидатись зранку і казати: «Я щаслива. У мене є цей Світ. У мене я рідні люди. У мене є можливість бачити та чути. Я щаслива, дякую, Боже, тобі за це все!»

Понравился ответ? Поделись:

Лоліта:
0
Розкажіть, як виглядати так чарівно як ви? Чи є у вас якийсь секрет краси? Чи займаєтеся ви спортом? І які дієти, найефективніші? Можливо порадите, як скинути вагу перед Новім роком?
Останнім часом я дуже переймаюсь з того, що я їм, як я займаюсь, як я веду свій спосіб життя – це насправді важливо. Про це все потрібно починати думати ще дуже замолоду, коли тобі вже 30+, ти розумієш, що все це треба підтримувати, щоб воно потім в правильному руслі на тебе працювало. В першу чергу, це позитивні емоції. Намагайтесь себе оточувати правильними людьми та правильною атмосферою, це додає блиску в очах і позитивної енергії. Другий момент, це те, що дуже важливий раціон харчування – ти є те, що ти їси. Раніше у мене не було особливих проблем з вагою, я могла запросто, готуючись до кліпу, за тиждень зробити розгрузку і скинути 5-7 кг. Але з кожним роком твій метаболізм сповільнюється, за ним потрібно слідкувати. У мене в житті був період, коли я одружилась, тобто моя кохана людина поруч, моя творчість працює, щастя є і можна розслабитись. І я настільки розслабилась, що не замітила, як банально набрала 10 зайвих кілограмів. Я думала, що легко, як завжди, скину їх, але, я зрозуміла, що у мене нічого не виходить. Я тоді пішла до залу, адже я завжди тренуюсь і сама знаю всі вправи, але вага не скидалась – мої м’язи збільшувались, прошарок жиру залишався і я становилась ще більша в об’ємах. Я почала панікувати, приблизно три місяці я цим всім жила, намагалась побороти, але не виходило. Тоді я перший раз в житті звернулась до професійного дієтолога, ми поставили для себе певний дедлайн. Худнути треба правильно. Якщо ти хочеш схуднути, ти маєш їсти – це перше, що мені сказав професійний дієтолог. Ми розписали харчування на маленькі порції на 5 разів в день, це виглядало дуже дивно та смішно, тому що ввечері я готувала собі на весь день і постійно возила з собою в машині свої контейнери з їжею. Зустріч, запис на студії, концерт, але я витягувала свій контейнер та обідала, прожила так три місяці і 10 кг за три місяці дуже красиво зійшли. Але в той час у мене були фізичні навантаження, коли я готувалась до концертів і займалась балетом, а регулярних відвідувань залу у мене не було. А цього року я вже дійшла до того, що я просто хочу бути здоровою, а я ще хочу красиво виглядати, я замислилась над скульптурою свого тіла. Мій чоловік – професійний спортсмен, я роздивлялась його фото, у нього такий гарний прес, гарні біцепси та тріцепси і я розумію, що я теж можу таке мати, треба тільки попрацювати. І вже місяць я займаюсь кросфітом, я потрапила до класної київської кросфіт-банди і мене є особистий тренер, який не дає тобі спуску, з яким ви працюєте на результат. Ми поставили для себе дедлайн в три місяці, також зараз будемо знову підключати правильне харчування, знову контейнери, знову буде весело, але за таким принципом харчування ти себе дуже легко та правильно відчуваєш. І ще один момент пораджу всім – Піст. Одного разу я 40 днів витримала строгий Піст, причому виключила і молочні продукти, і рибу, я вживала лише овочі, фрукти, каші. Перший тиждень я готова була з’їсти будь-кого, я була страшенно зла та роздратована. На другий тиждень я почала розуміти, що у мене з’являється якась незвична легкість, я вже не думаю про приземлені справи, у мене вже починаються якісь возвишені думки. А на третій тиждень я взагалі зрозуміла, що у мене крила, що я можу літати – з’явилась така світлість розуму, став дуже гарним стан шкіри, з’явився ефект дитячої гладенької шкіри. Недаремно в Біблії закладено, що людина має себе приводити до ладу завдяки Посту. Тому, якщо є можливість, час та бажання – дотримуйтесь Посту.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Добрий день! Що саме вам давало/дає сили і натхнення? 2. Була або є людина,на яку Ви рівняєтесь у музиці чи Ви віддаєте перевагу індивідуалізму. Якщо другий варіант тоді чому? Дякую!
Була співачка, яка сформувала мою тінейджерську ментальність і яка все потім формувала мене в дорослому віці – це моя улюблена співачка Квітка Цісик, канадійка українського походження. Я дуже натхнена її життєвим шляхом, це українка, яка отримала Гремі, в 70ті вона записала цілій альбом українських пісень з оркестром радіо і телебачення Канади, вона б могла записати англомовний альбом, який би більше її популяризував, але вона зробила те, що вона відчувала серцем і записала альбом надзвичайно фантастичних українських пісень. Цей альбом звучить на рівні з тим, що записують зараз, це справді дуже вражає та надихає. Коли мені сумно, я його вмикаю, коли весело – теж вмикаю. На будь-який настрій вона мені добре заходить, в неї є чому повчитися, дуже люблю її.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
0
Доброго дня! Які міста, чи країни хотіли б обов'язково відвідати? Яке місце Вам запам'яталося найбільше з тих, де вже були? Дякую за відповідь, бажаю щасливих Новорічно - Різдвяних свят!
Дякую за побажання! Цього року я б дуже хотіла полетіти до Австралії та Нової Зеландії, чомусь ці континенти мене манять. І ще я чомусь ніяк не можу долетіти до нашої української діаспори в Америці. Мою надію, що ця моя мрія збудеться, що я побачу Нью-Йорк, Чикаго, Філадельфію, Детройт, Маямі, поподорожую Америкою. Найбільше мені запам’ятались Бразилія та Парагвай. Маленька країна Парагвай, яка затиснена між двома великими і яка має свою певну екзотику – це земля цегляного кольору. Сама країна виживає за рахунок того, що вона є агрокраїною, там дуже багато пшениці. Коли я там була, у них якраз був рік, коли була дуже сувора зима (для них це -1-0 градусів) і вони дуже переймались через урожай. У нас були концерти для української діаспори, ми переїжджали з одного міста до іншого і я побачила такий красивий контраст – золоте колосся і червона земля, я попросила водія зупинитись, забігла туди в колосся, щоб сфотографуватися, зробити селфі. А водій мені щось по-португальскі кричіть, взявся за голову, щось мені показує… потім мені переклали, що туди можна лише на тракторі заїжджати, тому що водяться величезні змії. Дякую Богу, що уберіг мене в той час, тому Парагвай мені запам’ятався на сто відсотків. Ще мені дуже запам’ятались водоспади Фос-ду-Ігуасу, який знаходиться на стику трьох країн – Парагваю, Аргентини та Бразилії. Там просто фантастичні враження, здається, коли королева Єлизавета туди приїхала, вона сказала, що Ніагара поруч з цим водоспадом просто мирно відпочиває в сторонці. Ще мене там вразила найбільша гідроелектростанція світу, ти там відчуваєш себе маленькою піщинкою поруч з величезними резервуарами води. І мені дуже приємно, що всю цю електростанцію проектував інженер українського походження. Тому українці рулять і є багато місць, де ми, українці, відмітились.

Понравился ответ? Поделись:

Уля:
0
Какой ваш обыденный гардероб? Что предпочитаете одеть дома или на ужин с мужем/друзьями?
Гардероб у мене великий. Я дівчина, яка любить шопиться, люблю купувати все і багато. Зараз, коли у мене у Львові і у Києві ціла квартира в речах, я вчусь все це укомплектовувати. Вдома я люблю зручний одяг, взагалі останнім часом присіла на кежуал, я люблю те, в чому зручно рухатися. Взимку я люблю теплі красиві речі, мені нещодавно на замовлення зв’язали такий теплий красивий светр, я кайфую, коли його одягаю – він дуже теплий і дуже різдвяно-новорічний. А загалом підбираю речі залежно від події, намагаюсь дотримуватись дрескоду. Якщо це червона доріжка, то це має бути сукня в підлогу, це мають бути красиві прикраси, красива вечірня укладка. А для бізнес-зустрічей у мене є багато гарних ділових костюмів, я люблю таку класику. А для зустрічей з друзями – це джинси, футболочки, красиві та теплі джемпери.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
Наталка, альбом випустили, кліпи крутезні знімаєте, пісні по радіостанціям слухаємо. Коли поїдете в тур містами України? Чекаємо з нетерпінням!
Дякую, Коля, за запитання! Справді якось довго, два роки ми йшли до альбому. Я собі поставила за мету – коли в країні важко і складно, треба людям давати надію, давати позитив. Я вирішила в цей альбом замікусвати меседж позитиву, сонця, радості, щоб людина послухала і їй захотілося жити далі, незважаючи на всю сірість та буденність, яка зараз у нас в країні. Звичайно, більшість радіостанцій активно підтримують та крутять пісні, надалі ми плануємо знімати кліпи. Щодо туру, то наразі було кілька концертів і на весні я планую продовжувати свою гастрольну діяльність, тому що програма є, вона класна, люди її сприймають. Тому, думаю, весною приїду до вашого міста – чекайте і слідкуйте за афішами.

Понравился ответ? Поделись:

Сніжана:
0
Привіт! Наталка, хочеться почути Ваш коментар, щодо кліпу Майлі Сайрус. Це плагіат чи сила думки?
Це така класна у нас історія з Майлі Сайрус, яка вже тягнеться з 2009 року. В Києві було відкриття Квіткового годинника, мене запросили на відкриття і коли ми готувались до концертної програми, я своїм дівчаткам з балету зробила такі величезні красиві хендмейд квіти. Проходить буквально рік часу, мені моя подруга надсилає відео і каже: «Дивись, Майлі Сайрус позичила у тебе квіти» – я бачу, що вона в таких самих квітах прийшла на якусь вечірку. Я подумала, що класно, творчі думки вітають в повітрі, ми підтримуємо один одного, це круто. Коли ми готувались до кліпу «Ти мій тип», було багато ідей, але режисер мене переконала трошки зламати мій звичний для всіх образ. Я спробувала себе в поліцейській формі, зрозуміла, що форма мені подобається, що я себе в ній відчуваю і я погодилась на ідею, що ми зробимо кліп про кохання між умовним порушником і полісвумен. Режисер Тата Белініна запропонувала київські локації, мости, погоню – ми зібрали дозвільні документи, щоб все було офіційно, ми дозволили собі лише на три години перекрити одну смугу Дарницького мосту. Ми знімали в липні місяці, проходить час і в листопаді Майлі Сайрус теж випускає кліп-колаборацію з відомим музикантом – і я розумію, що це та ж локація, теж погоня, теж поліцейські машини, тобто дуже схожі кадри. Я розумію, що це заокеанські зірки, величезні бюджети, українцям з цим тягатись неможна і звинувачувати в плагіаті, мабуть, неправильно. Але мені дуже подобається, що наші українські режисери набагато швидше бачать ці локації, вони відчувають тренди, швидше поглинають ідеї. Тому я просто щаслива з того, що я вибрала правильного режисера і дуже крута моя Тата, яке це все побачила і швидко зреалізувала! Респект, будемо працювати, рухатись далі і ловити всі ці гарні творчі ідеї швидше, ніж голлівудські продюсери.

Понравился ответ? Поделись:

Лора:
0
Доброго дня Наталка! 1. Ви співпрацюєте з переможницею "Модель XL" Наталкою Петрик? 2. На яку пісню плануєте знімати кліп? 3.Яка у Вас улюблена пісня?
Дивіться, я мала творче завдання – я постукалась до телепроекту Модель XL, щоб мені допомогли знайти обличчя для нового ексклюзивного парфуму Natali By Karpa. Це наш другий аромат, перед святами ми вирішили випустити ексклюзивну партію і обличчям для ексклюзивної серії вирішили обрати дівчинку, яка переможе в цьому творчому завданні. Завдання було дуже нелегке – це була фотосесія з відомим французьким фотографом, в кадрі потрібно було бути лише в кількох краплинках цього аромату. Тобто це була фотосесія в стилі ню. Дівчатка, які були першими, дуже комплексували, але була одна дівчинка, яка відразу все поставила на свої місця, вона без вагань почала позувати настільки вдало і гарно, що у мене вже не було жодних сумнівів. А потім так трапилось, що вона стала переможницею не лише творчого завдання, а всього проекту Модель XL, тому ми отримали надзвичайно красиве обличчя і надзвичайно успішне обличчя. Образ нам допоміг підібрати Андре Тан і зараз ми плануємо відзняти ще одну фотосессію і мені б дуже хотілося, щоб наступною героїнею мого кліпу була Наталка. Це ще лише творчі ідеї, але, думаю, ми обов’язково їх реалізуємо, Наталка – цікава дівчина, дуже позитивна та енергійна, мені дуже подобається її характер і, мені здається, що вона дуже вдало буде рекламувати мої парфуми, вона буде красивим обличчям! В альбомі половина відомих пісень, які вже були в ротації, і половина пісень, які ще мало хто чув. Чесно признаюсь, спочатку я думала, що виберу якусь пісню, яку ще мало хто чув, що ми її знімемо, розкрутимо, зробимо гарне відео, але автори «Сонцезалежної» мені написали нову пісню і я розумію, що я закохана в цю пісню, зараз мені роблять аранжування, оркестровку і я розумію, що я вже хочу її знімати. Тому внутрішній голос мені підказує, що зараз треба знімати кліп на кардинально нову пісню, яку ще ніхто не чув, я думаю, ця пісня полюбиться слухачам, вона дуже цікава і характерна тому стану, в якому я зараз знаходжусь, це зараз відбувається у мене вдома, в моїй родині, тому слухачам буде цікаво заглянути за лаштунки і побачити, а що ж відбувається у мене всередині :)

Понравился ответ? Поделись:

Natasha:
0
Вы очень активны в Instagram, вы сами занимаетесь своей страницей или это СММ- специалисты? Есть ли у Наталки Карпы личные скрытые страницы в социальных сетях?
Насправді у мене є мої особисті акаунти, які веду тільки я, але в Фейсбуці є мої офіційні акаунти, тому що артист – це соціально активна особистість, є потік новин та інформації, який має бути правильно відредагованим та правильно поданим і цим займаються, звичайно, професійні люди. У мене є піар-служба та смм-служба, які допомагають мені вести мої офіційні акаунти. А свої особисті акаунти я їм не віддам – я сама дуже люблю їх вести і сама дуже люблю спілкуватись з людьми, я читаю фідбеки, схвальні відгуки та критику, я завжди це сприймаю та відповідаю. Мені задається, що зараз ця соціальна активність допомагає людям спілкуватись між собою, не треба шукати десь когось, ти можеш напряму написати будь-якій зірці. Я знаю, що багато моїх друзів-зірок теж самі люблять вести свої Інстаграми. Власний акаунт продукується твоїм настроєм, як ти відчуваєш цей світ, таким ти його і показуєш, на відміну від офіційних – це певні заплановані релізи та статті. Тому приєднуйтесь, давайте товаришувати – в Фейсбуці є мій офіційний та особистий акаунти і в Інстаграмі є мій особистий акаунт. Є офіційний акаунт Soncezalezhna – це продаж косметики, де ви можете подивитись новинки нашого бренду. Ні, прихованих акаунтів немає, принаймні я про них не знаю. Ще знаю, що є фан-клуби, до мене стукались з різних регіонів України прогресивні тинейджери, питались дозволу, чи можна організувати мій фан-клуб – звичайно! Чому б і ні, мені це дуже приємно, будемо спілкуватись та працювати, якщо треба, я і на зустріч приїду. Тому знаю, що є кілька моїх фан-сторінок в Інстаграм.

Понравился ответ? Поделись:

Валя:
0
Если бы звезды сложились так, что вы не стали бы певицей, кем в таком случае видели бы себя в профессиональном плане?
Я собі не уявляю, щоб моє життя не було пов’язане з музикою. Все починалось з того, що я закінчила медичний університет і я не мала бути артистом, я мала бути лікарем, причому у мене червоний диплом мед університету, який стоїть десь на поличці, а я лікую лише свою родину. Я розуміла, що я не можу не бути артисткою, це десь всередині, у мене батько – музикант-мультиінструменталіст і, мабуть, ці гени перейшли. Був час, коли я експериментувала і була телеведучою, ми навіть отримали Телетріумф, як краща регіональна програма. Потім я експериментувала як музичний продюсер, у мене було кілька команд і, я думаю, що я повернусь до цього, мені це подобалось і нам це вдавалось, думаю, скоро ми запустимо новий проект, матеріал ми накопичуємо і є дуже гарний альбомчик, це дівчаче тріо, якісна українська сучасна музика. Альбом вже майже записаний, ми хочемо все це красиво подати, продумати нюансі та деталі, обов’язково відзняти відео і запустимо. Це все дотичні до шоу-бізнесу професії, я не уявляю себе кимось іншим. Можливо, якщо запропонують стати акторкою і знятися в кіно, я теж не відмовлюсь :)

Понравился ответ? Поделись:

Ксюша:
0
Мені подобаються ваша творчість, а от щодо іміджу, маю питання: як ви відноситесь до експериментів з образом? Чи наважилися б приміряти, скажімо, образ сексуальної діви?:)
Мені здавалось, що я і так сексуальна :) Інколи моє в міру відкрите вбрання створює такий образ. Експерименти щодо образу мені даються непросто – я консерватор. Але буває таке, що навіть у великих консерваторів відбувається якийсь надлом і ти настільки занурюєшся в цей експеримент, що тебе навіть не впізнають. У мене було таке в житті, коли ми починали робити перші кроки, коли Наталка Карпа, звичайна українська дівчина, в один момент стає такою афроамериканкою з косичками і ніхто не міг мене зідентифікувати, а ми тоді заходили з піснею «Калина не верба», оце був такий експеримент. Ще був експеримент з Тарасом Тополею – ми записали пісню, музику і текст якої написав Тарас. Для мене це був великий музичний експеримент, тому що це взагалі не моя музика. Було дуже багато і критики, і схвальних моментів, але я зрозуміла одне – що експериментувати треба, не можна цього боятись. Експерименти приносять тобі щось нове і зрештою ти сама себе бачиш по-новому. Головне, що ти маєш довірити цей експеримент професійним людям, тому що, якщо за експерименти беруться дилетанти, то інколи це смішно виглядає. Тобі потрібен професійний погляд зовні, тому я за експерименти тільки з професійними людьми. Дякую всім, хто сьогодні був з нами! Користувач Слава за запитання: «Наталко, чи ходите ви на вибори? Чи висловлюєте таким чином свою громадянську позицію?» отримує від мене в подарунок альбом «Сонцезалежна». Напередодні новорічно-різдвяних свят хочу всіх привітати! В першу чергу, бажаю миру. В другу чергу, хочеться побажати кожному українцю якоїсь фінансової стабільності, простих банальних речей, але, щоб кожна людина могла відчувати себе комфортно. Щоб ми могли сходити до супермаркету і купити те, що нам потрібно, щоб кожна дівчинка могла купити красиву сукню, щоб кожен хлопчик міг запросити дівчинку в ресторан, щоб наші діти отримували належну освіту, за яку ми можемо заплатити, щоб наші батьки могли подорожувати по світу, як я бачу це в багатьох інших країнах, коли двоє стареньких тримаються за ручку і гарно подорожують. Банальні прості речі, але я справді хочу це для свого народу і для своєї країни. Тому, мої дорогі українці, з наступаючим Новим роком та Різдвом! Позитиву, добра та миру! Люблю вас, ваша сонцезалежна Наталка Карпа.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999