Певица Алена Луценко

5

Алена Луценко - победительница шоу "Голос Країни 8" в команде Сергея Бабкина. Девушка, которая покорила сердца украинцев своим народным вокалом.

 

Ее дебютная авторская работа, композиция "Над Україною", попала в ротацию всех радиостанций страны, а клип на все музыкальные телеканалы. Также певица записала саундрек к сериалу канала 1+1 "Две матери" под названием "Очі на піску". Недавно Алена выпустила новую лирическую песню "Не тримай", где рассказала свою печальную историю первой любви. Сейчас певица активно работает над новым материалом к своему дебютному альбому, готовит несколько релизов на весну и лето.

 

О всех своих планах Алена Луценко расскажет на
онлайн-конференции tochka.net 19-го февраля в 17:00 и ответит на все твои вопросы.

Ответы 47

Виталина:
1
Кто из наших артистов достоин представлять Украину на Евровидении? Сама не хотела бы попробовать свои силы там?
«Євробачення» – це дуже специфічний конкурс, там потрібно вражати, тобто неважливо, на скільки октав у тебе голос. Я думаю, що Україну гарно б представила MARUV, мені подобається її творчість. Хоча всі талановиті і я не можу їх судити, тому що я знаю, яка це кухня, як там важко і кожен хоче туди потрапити.

Понравился ответ? Поделись:

♥ Квітослава ♥:
1
Для мене дуже знаковою виявилась пісня "Очі на піску", а слухаючи її у вашому виконанні, все ніби розривається всередині! Скажіть, будь ласка, чи знайоме вам почуття невзаємного кохання? Які поради можете дати тим, хто не може забути того єдиного, якому готові були присвятити найдорожче - ЖИТТЯ! Бажаю вам завжди бути щасливою і коханою жінкою!
Вітаю! Дякую за такі слова! Для мене ця пісня є близькою, тому що, я думаю, що дуже рідко зустрічається відразу взаємне кохання, тобто можливо таке, що кохання може бути невзаємним. В цьому немає абсолютно нічого страшного, просто потрібно зрозуміти, чи насправді потрібна тобі ця людина. Якщо вона дійсно є важливою для тебе, то, можливо, і варто поборотися. А якщо ні, так, як виявилось в моєму випадку, то все зміниться на краще.

Понравился ответ? Поделись:

Розалія:
1
Оленочко, доброго дня! Мені надзвичайно приємно, що маю таку можливість сказати вам декілька слів особисто! Ви просто неймовірно талановита і приємна дівчина! Ваш вокал зачаровує все живе навкруги! А композиція "Очі на піску" у вашому виконанні - це щось ідеальне! Дякую вам за це! Щиро бажаю творчих успіхів і всіх земних благ вам та вашим рідним!!!
Дякую! Людям сподобалась ця пісня і мені теж вона дуже подобається – Юрій Рибчинський дійсно написав шедевр. І дуже важливо, що такий шедевр ми змогли показати на люди, для мене було великою честю співати цю пісню.

Понравился ответ? Поделись:

Павел:
0
Вы красивая девушка. У вас есть молодой человек? Что вы цените в мужчинах?
Дякую! Так, у мене є кохана людина. Я ціную в чоловіках простоту, довіру і найголовніше – це щоб людина тебе поважала та любила, все.

Понравился ответ? Поделись:

Арсений:
0
Что играет в вашем плеере сегодня?
Все грає. Я закінчую Київський університет по вокалу, тому у мене зараз – від джазових стандартів, до поп-музики та народних пісень. Я – меломан і завжди слухаю дуже багато різної музики, вважаю, що артист має слухати дуже багато всього для того, щоб вдосконалюватись і мати певні смаки.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
0
Какой способностью вам хотелось бы обладать (если бы вы были суперженщиной)?
Я не знаю, якби я була нею, можливо, я б відповіла.

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
По вашему мнению, каково наибольшее достижение вашей жизни?
Я думаю, що найбільше досягнення в моєму житті ще попереду.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Если бы ты не была певицей, кем бы ты была?
Ніким :) Тільки співачкою.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Умеете ли готовить? Какое коронное блюдо? Насколько насыщенный ваш график артистки и занимаетесь ли дома приготовлением еды, уборкой?
Звичайно, я вмію готувати, я вмію робити абсолютно все, тому коронного блюда у мене немає. Зараз я стараюсь не дуже собі виготовлювати, тому що, коли ти притримуєшся в якійсь їжі, то для цього не потрібні великі навики в кулінарії. Тому все дуже просто – гречка, курка і все, не потрібно видумувати нічого зайвого.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Посоветуйте тренера по вокалу, в Киеве.
Я теж займаюсь вокалом і викладаю вокал, тому – пишіть мені в Direct, поспілкуємось :)

Понравился ответ? Поделись:

никита:
0
Что тебя вдохновляет? Как ты восстанавливаешься после концертов? Есть свои фишки для восстановления?
Мене надихає музика, мене надихає все, що мене оточує. Якщо ти співаєш правильно та отримуєш від цього задоволення, то навіщо від цього відновлюватись? У мене ще немає таких великих концертів і турів, щоб якось допомагати собі.

Понравился ответ? Поделись:

Инна О.:
0
Расскажите подробно, как пришли на кастинг в голос и первый раз это был и ли нет? Как часто вообще на кастинги ходили?
Коли я вперше прийшла на кастинг, я не пройшла і так я ходила, мабуть, років 4-5. Я не можу сказати, що я була розчарована, просто, коли я прийшла останній раз, я вже абсолютно не переймалась цим. І, мабуть, це зіграло роль, тому що багато початкових артистів, які хочуть пройти кастинг, не можуть розкритися повністю і показати свій талант через те, що їх емоції сильніші за них самих. Тому я просто прийшла і отримала задоволення. Часто ходила на кастинги, не лише на «Голос», а і на «Х-Фактор», і на «Україна має талант», тобто я ходила постійно, але це був перший кастинг, який я пройшла і, як виявилось, пройшла до кінця.

Понравился ответ? Поделись:

Тина:
0
А вы занимаетесь благотворительностью?
Так, займаюсь. Я часто ходжу в дитячі будинки і я завжди відкрита до благодійності. Якщо я можу чимось допомогти, я із задоволенням. Вважаю, що людина, яка сильніша від іншої, має допомагати – так заведено в житті і в природі.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Ваш любимый город в Украине и любимое место в Киеве?
Біла Церква. А в Києві – мій будинок.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
0
Кого вам жаль больше: людей или животных?
Знаєте, люди взагалі дуже жорстокі. Я вважаю, що взагалі потрібно жаліти і шкодувати все живе, дуже важко відповісти на це запитання.

Понравился ответ? Поделись:

Лариса:
0
вам нравится давать интервью и вся эта публичная жизнь?
Звичайно, подобається. Якби не подобалось, думаю, я б цим не займалась.

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
Часто встречала мнение, что в Украине нет шоу-бизнеса. Насколько согласитесь с этим мнением?
Я вважаю, що український шоу-бізнес може зробити велику конкуренцію дуже багатьом країнам. Є дійсно талановиті виконавці, можна просто подивитись на Нацвідбір і повністю погодитись з моєю думкою.

Понравился ответ? Поделись:

Вася:
0
Чтобы поменяли в себе?
Я думаю, що є багато, чого змінювати. Думаю, що потрібно працювати і над зовнішнім виглядом, і займатись вокалом, тобто немає якихось рамок для вдосконалення – у всьому можна вдосконалюватись.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Олено, вітаю. Чого ви боїтеся? Який ваш найбільший страх по життю?
Я, звичайно, дуже боюся втратити когось зі своєї родини – це найголовніший страх, який взагалі існує.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
Привет! Какие планы у тебя на ближайшее будущее? Не думала все бросить и начать развиваться в другом направлении?
Плани – тільки розвиватись, тільки вперед! Ні, я не думала все кидати, хоча нелегко, але, я думаю, що до успіху немає легких доріг, тому потрібно йти лише вперед.

Понравился ответ? Поделись:

Алина:
0
С какой сказкой вы бы себя смогли проассоциировать ? Хотели бы озвучить мультик?
«Попелюшку» можна спокійно ставити в асоціації, тому що я була людиною із простої родини, яка абсолютно не розуміла, куди вона прийшла, у мене не було ніяких ілюзій та бажань щодо того, що я переможу. І, звичайно, все змінилося по-інакшому. Так, мультик, звичайно, дуже хотіла б озвучити. Взагалі, я б хотіла зіграти роль в якомусь фільмі, мені б це було цікаво.

Понравился ответ? Поделись:

Павло:
0
З ким з українських артистів ви хотіли би записати дует?
Ми взагалі хотіли з Бабкіним зробити тур Україною, але зараз він зайнявся своєю творчістю. Тому і дует, звичайно, хотілося б записати з ним. А про інших артистів поки не маю такого уявлення – не бажання, а уявлення, я просто не знаю, з ким.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
0
Смотришь грэмми и эмми? Как относишься к премиям, особенно к украинским?
Прекрасно відношусь. Вважаю, що труд артистів має бути оцінений саме таким чином і оцінюють артистів, які дійсно чогось досягли за рік. Так, я дивилась Греммі, там перемогла «This Is America» - досить неординарна пісня та кліп, тому, звичайно, мені було цікаво.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Расставь по важности: люди, самореализация, семья, карьера, искусство
Сім’я. Самореалізація. Мистецтво. Кар’єра. Люди.

Понравился ответ? Поделись:

София:
0
А есть ли у Вас какие-то приметы, талисманы, ритуалы на сцене?
Так, це мамина молитва – мама мені на листочку пише молитву, я завжди тримаю її біля серця і виходжу з нею на сцену. Я по-іншому не можу, я вже так звикла і вважаю, що вона мені допомагає, тому що допоки живі наші батьки, мабуть, це наш найкращий талісман і наші янголи-охоронці.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Сколько Вы времени тратите на себя перед выходом из дома?
Якщо я не запізнююсь, то багато, а якщо я запізнююсь – то дуже швидко :)

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
0
Ваши близкие теперь живут в киеве с вами? или же вы живете на два дома?
Я до сих пір сама не розумію, де я живу – чи я живу в Білій Церкві, чи в Києві. Тому що дуже швидкий темп життя настав – я і в Києві, і в Білій Церкві проводжу часу 50х50. Батьки живуть в Білій Церкві, а я катаюся на два будинки.

Понравился ответ? Поделись:

Лола:
0
С кем из известных исполнителей вы бы хотели выступить на одной сцене
Мені дуже подобаються Макс Фадєєв і Emin, хоча вони і не є артистами з нашої країни, але мені подобається їх творчість. Мені більше хочеться зробити красивий дует з виконавцями чоловіками.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Если бы ты словила золотубю рыбку, какие бы три желания загадала?
Найперше – щоб була здорова моя родина, я і мої діти в майбутньому. Друге – я хочу себе повністю реалізувати у житті. І трете, як би це банально не звучало, хочеться якоїсь стабільності і миру в нашій країні, тому що те, що відбувається, це просто жах.

Понравился ответ? Поделись:

Жанна:
0
Какая песня в вашем исполнении вам нравится больше всего?
Мені подобається пісня «Колискова зорі», це пісня, яку я дійсно відчуваю, яка багато чого нового принесла в моє життя і, мені здається, що ця пісня мені ніколи не перестане подобатися, вона для мене дуже знакова.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999