Певица Тоня Матвиенко

8

Тоня Матвиенко заявила о себе на шоу "Голос країни", в финале которого заняла второе место. Благодаря аутентичному тембру голоса, вобравшему весь национальный колорит, география гастролей певицы охватывает многие страны мира.

 

Недавно она пошла на музыкальный эксперимент с известным украинским саунд-продюсером Томашем Лукачем и удивила неожиданным поворотом в творческих отношениях с Арсеном Мирзоян.

 

21 февраля в 12:00 Тоня Матвиенко у нас в гостях. Она ответит на все ваши вопросы!

Ответы 35

Юля:
2
Какое первое слово сказал ваша дочь? По характеру она папина дочка или мамина?
Моя дочка сказала своє перше слово – мама. Але вона – дочка тата, така, як він вперта, така, як він весела і якщо ми всі вдома, то без Арсена вона спати не ляже, казки читає зараз він.

Понравился ответ? Поделись:

ХХХ:
1
Не хочу представляться по понятным причинам. Я веду тренинги и семинары, и у меня страх публичных выступлений. Иногда аж дрожат голос и коленки. Хочу спросить вашего совета, как профессионала. Как справляться со страхом сцены?
Ну, у мене теж бувають моменти переживань, трясуться і руки, і ноги. Але це десь хвилина або пару секунд, я виходжу на сцену, бачу ситуацію і людей, я звикаю і далі мені вже легше, коли ти знаєш все напам’ять, коли у тебе все вивчено. Можливо треба побільше досвіду, мабуть ти більше переживаєш, коли чогось не знаєш чи трошки прихворіла. Можливо, це якась невпевненість в своїх знаннях? Я не знаю, чого так переживати. До речі, допомагає просто глибоко подихати, а я ще інколи можу віджатись, але від стінки, щоб не марати сукню :) Якщо люди прийшли Вас послухати, то Ви явно якийсь лідер в чомусь, знайте, що Ви в цей момент найкращий, найрозумніший, побільше впевненості в собі. Це ж так здорово, коли Вас слухають – треба цим скористатися :)

Понравился ответ? Поделись:

ксюша:
1
недавно монатик записал песню с вашей мамой. сами не думали о сотрудничестве с этим артистом? как вам его творчество?
Мені його творчість дуже подобається і моя дитина співає і танцює його музику з ранку до ночі. Це була ідея Діми, щоб записати пісню з мамою. Я б хотіла з ним заспівати, але, мені здається, що спочатку завжди потрібна ідея, потрібна пісня, яку можна запропонувати Монатіку. Поки що її нема.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
1
Как вам творчество MARUV? Считаете ли вы, что она может достойно представить Украину на Евровидении?
Звичайно, може. Музика трохи не моя, але вона прогресивна, молодіжна і у них є шоу дуже сексуальних дівчат. Так, я вважаю, що вона може достойно представляти Україну, хоча вона не є моїм фаворитом. Так, це буде дуже сильний фінал – цікаво подивитися всі ці колективи в порівнянні разом на сцені.

Понравился ответ? Поделись:

Леся Р.:
1
Как реагировала Нина Митрофановна, когда приходилось сидеть с новорожденной дочерью? Были дежурства по ночам?
По-перше, ми всі живемо разом з мамою, як тільки я народила, мій чоловік поїхав в тур Notre-Dame de Paris і, звичайно, мама завжди була поруч. У нас не те, що чергування, у нас було погодинно – п’ять годин вона і п’ять годин я :) Я мамі за це дуже вдячна! Як би не мама, то на роботу на сцену було б вийти важче. І це всі відбувається до сих пір, вона обожнює свою онуку і бути з нею поряд – це для неї щастя.

Понравился ответ? Поделись:

Алевтина Березовая:
1
Тоня, скажите пожалуйста, в 2018-м вы обозвали прекрасного певца Меловина после того, как он выборол право представлять Украину на Евровидении. Вас совесть-то не мучает? Выражение о "катаракте" было, как минимум, не вполне корректным. Ну и плюс к этому, в эту субботу пройдет финал Нацотбора, в ходе которого определится представитель от Украины на Евровидение. Есть ли у вас фаворит и как вы обозвете победителя финала, если им окажется не ваш "любимчик"?
Мене совість не мучить. Це було не «выражение», я не «выражалась», моїм висловом було «no comments», якщо я пам’ятаю свій пост. Я була на відбірковому фіналі в самому залі, дуже вболівала за TAYANNA і це була така моя емоція, я сприйняла це дуже близько до серця. Тоді я дуже емоційно висловилась в Інстаграмі, але ми з Melovin особисто вирішили цю проблему, я просто передала для нього меседж і у нас немає з ним проблем. Це було давно, так, я емоційна дівчина і можу сказануть, це мій характер. В цьому році у мене троє фаворитів, я дуже хотіла, щоб Україну представляла TAYANNA. Цього року я вболіваю за Brunettes Shoot Blondes, Freedom Jazz і за моїх друзів Anna-Maria. Ну, не знаю, щодо переможця – що прийде в той момент в голову, те і скажу :)

Понравился ответ? Поделись:

Андрей:
1
Случались ли с вами курьезные случаи во время путешествий за границу?
Так, завжди щось відбувається. Із останнього – я в жовтні літала до Америки і коли виходиш на кордоні, тебе там завжди запитують про мету візиту. Я не могла відповісти, що я приїхала виступати, тому відповіла, що я приїхала на День народження. Мене запитали, ким я працюю в Україні, я відповіла, що я співаю, хоча я, повірте, взагалі не знаю англійської, тобто я розумію, що питають, а відповісти не можу. Він мені каже: «Так, співай!» і я: «Ой, летіли дикі гуси…», він мені каже: «Стій!», я думаю, що це все, подумають, що я приїхала заробляти гроші і не пустять мене в країну. Але, ні, він прибіг і привів ще одного митника і попросив, щоб я і для нього заспівала :) Так що і такі смішні моменти бувають.

Понравился ответ? Поделись:

ОКсана:
1
У вас бывают периоды усталости, когда хочется всех послать к черту, свернуться в калачик и никого не видеть? Если да - как с этим боретесь?
Звичайно, дуже часто, я жива людина. Я до сих пір не висипаюсь, у мене дитина тривожно спить і через це я буваю трохи знервованою та втомленою. У мене немає виходу, тому я віддаю Ніні телефон, сама беру планшет і або сплю коло доньки, або дивлюсь серіали. Також люблю бувати наодинці, я можу поїхати до магазину за продуктами, за речами, головне, щоб ніхто на мене не чекав і щоб я не з ким не спілкувалась.

Понравился ответ? Поделись:

Виталий:
1
Сейчас популярен флеш-моб Ten years challenge. Вы помните, чего добивались в 2009, какие были ваши цели?
Так, я постила і була проблема, що у мене щось мало фото з 2009 року. Я тоді була в пошуку себе, бо на той момент я розходилась зі своїм першим чоловіком і це все було не дуже приємно, ми ділили дитину, з ким вона буде жити. У мене залишилось дуже мало друзів поряд, бо більшість з них були друзями мого чоловіка. Я починала жити заново, я звернула увагу на те, що навіть не знала, яка моя улюблена страва, який у мене улюблений колір, що я люблю взагалі. Я шукала себе в 2009 – що я люблю, чого б мені хотілось, це було нелегко, але цікаво.

Понравился ответ? Поделись:

Даринка:
1
Як довго ви були у декреті? Як швидко вийшли на сцену після родів?
Я була у декреті три місяці, хоча, коли я співала на відбірковому фіналі, то Ніні був 21 день. Потім я все думала, як же я залишу своє дитя комусь, як я з цим буду справлятися, але вийшло, що в один день концерт у мене, у Арсена, у мами. Тоді ми знайшли маму, я залишила молоко в морозилці і у мене був концерт в Вінниці на відкритті фонтану. Якось я той день пережила і все, з того дня стало легше. Я навіть запитувала у Арсена, де б він хотів, щоб я була – вдома чи на сцені. Він відповів, що я повинна бути і там, і там.

Понравился ответ? Поделись:

Алексей:
1
Есть ли у вас какие-то суеверия или ритуалы перед выходом на сцену?
Мені треба зібратись, я намагаюсь не з ким не розмовляти, не витрачати свою енергію. Мені треба продумати про те, що я хотіла б сказати людям, можливо повторити якусь пісню, зібратись з думками. І я завжди перехрещуюсь і виходжу на сцену. Потім ти виходиш, посміхаєшся людям – і все, ти на сцені, ходу назад нема :)

Понравился ответ? Поделись:

Катюша:
1
Планируете ли вы спеть вместе с вашей мамой, Ниной Митрофановной? Мне кажется, был бы отличный дуэт.
Все залежить від пісні. До речі, у нас є пісня, про яку я сама забула, а недавно включила її, вона називається «Роса, роса», вона просто класна. Мама придумала мелодію на ці народні слова, а приспів вже написав Андрій Підлужний, тобто пісня авторська-народна. Я думала про це, мені здається, що я можу не встигнути з нею поспівати. Ми часто з мамою співаємо на сцені, особливо на її сольних концертах, просто цього немає в соцмережах та інтернеті. Я не планувала, але у мене є галочка, що пора записати дует з мамою – поставлю собі це за ціль.

Понравился ответ? Поделись:

Світланка:
1
Де найчастіше вас можна побачити у Києві?
На Батьківщині-матері, я там неподалік живу, скоро вже буде весна і я буду там часто гуляти з дитиною. А так я більш вдома і ще у наших друзів є бар «Сплетни» і ми любимо часто бувати там.

Понравился ответ? Поделись:

Ліза:
1
На Євробачення від України планує поїхати група Yuko з народними мотивами. Чи чули ви цю композицію? Як ви гадаєте, які в цього дуету шанси представити країну?
Я чула цю пісню, вони дуже цікава група, я знаю багато інших їх композицій. Для мене народна пісня – це святе, я люблю, коли її співають душею. Звичайно, у них є шанси, але я не люблю, коли так співають народну пісню. Я за класичне виконання, бо це наша історія, це наша етніка. Але це їх бачення і я дуже рада, що вони обрали саме народну пісню для «Євробачення».

Понравился ответ? Поделись:

Зоряна:
1
Кому належала ідея вашої останньої пісні "Не двоє"? Арсен сам запропонував її заспівати чи ви попросили в нього написати для вас пісню?
Так, я вже років п’ять чи шість прошу його написати мені пісню. І все, що пише мені Арсен, він потім співає сам. Вони більше чоловічі, я пробувала їх співати, але вони не для мого вокалу. Я навіть записала демку цієї пісні, але я навіть не знала, моя це пісня чи ні. Коли я показала цю демку Томашу Лукачу, він сказав, що вона дуже кльова і він просто допоможе мені її по-іншому заспівати. І ось так у нас вийшла спільна робота.

Понравился ответ? Поделись:

Іванка:
1
Чи допомагаєте ви з Арсеном одне одному у творчості? ЧИ радитесь, на яку тему випустити пісню чи зняти кліп?
В творчості допомагаємо, але не в цих питаннях. У нас свої ідеї щодо кліпів, це пов’язано з режисерами та кліпмейкерами. Я з ним можу порадитись щодо пісні, яку я знайшла, він може якийсь текст скоригувати, з мого боку я в якихсь піснях співаю у Арсена на бек-вокалі в студії, просто цього не чутно. Моєю ідею було, щоб заспівали діти в пісні «Паперовий сніг». А кліпи ми самі для себе придумуємо :)

Понравился ответ? Поделись:

Тоня :):
1
Вітаю, тезко! Тоня, якщо б ви почули слово "Реальність", які асоціації з цим словом першими спадають на думку?
Це те, що є в даний момент – ось скільки зараз годин, ми разом з вами сидимо, це і є реальність. Але я інколи живу не в реальності, я можу десь літати, думки заважають мені бачити реальність. У реальності немає часу, це зараз – нема минулого і нема майбутнього.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
1
Тоня, в вашем инстаграме немного фотографий вашей дочери. С чем это связано? Вы, вообще, суеверный человек?
Так, я дуже суєвірна. Тільки останні два місяці я почала трошки Ніну показувати. Я вважаю, що маленьких дітей не варто показувати, вони ще самі не окріплі, це моє особисте, я просто не хочу показувати. Трошки підросте і буде більше фотографій.

Понравился ответ? Поделись:

Вероника:
0
Если бы не музыка, чем бы занимались в жизни?
Чи я тільки не займалась. Колись я працювала менеджером в художній галереї, потім була піарником в бренд-агенції, але музика завжди була зі мною. Хто його знає, чим би я займалась. На момент «Голосу країни» я була солісткою Київської камерати, але, так як концертів було небагато, мені обов’язково прийшлось піти кудись на роботу. Я – дівчина працьовита, чимось би займалась, але все одно паралельно співала б.

Понравился ответ? Поделись:

Клео:
0
Следите за новым сезоном "Голоса страны"? Если да, кто из участников вам нравится?
Я дивлюся, але я не можу зараз когось виділити. Можливо потім, коли вже будуть батли і коли наберуться команди. Я просто малій кашу варю, годую її і дивлюсь «Голос країни» :) Мені подобається, але імен я зараз не згадаю.

Понравился ответ? Поделись:

Андрей:
0
Были ли у вас сложности в школе в связи с тем, что ваша мама - народная артистка? Например, завидовали ли в классе или наоборот учителя были чересчур лояльными?
Ні, вчителя якраз були нелояльними. Це були 90 роки і мабуть не всі діти, які там навчались, знали, хто така Ніна Матвієнко. Вони знали просто, що у мене мама є артистом, а заздрили, мабуть, в таких дитячих дрібницях, наприклад, речах, які мені мама привозила із-за кордону, бо не всі мали можливість нормально одягатись в 93-95 р. Я була нормальною дитиною, якщо б захотіла, то могла б вчитись на одні п’ятірки, але чогось лінувалась.

Понравился ответ? Поделись:

Сюзанна:
0
Как вам выступление группы Казка во втором полуфинале? Вы, как и судьи, считаете, что Саша хорошо спела? Или все же заметили, что у нее были, мяко скажем, трудности с вокалом?
Скажу, що взагалі в прямому ефірі дуже важко співати, я, чесно, сама лажала. Хоча я дуже класно співаю і на концертах всі думають, що це «плюс» звучить. Там є свої особливості. До речі, в той момент, коли вони співали, я десь їхала в таксі і дивилась через телефон, я тоді не все чула. Мені не подобається пісня. Безумовно, я дуже вдячна цьому колективу і продюсеру за цю ідею, за те, що вони прославлять нашу українську мову, зараз в Європі всі слухають та співають в караоке українські пісні – це дуже круто. Безперечно, вони досягнули дуже великих результатів. Але ця пісня – ну, чому вона англійською мовою, чому не українською? Мені не подобається сама пісня, а як вона її заспівала, це вже таке. Можливо хвилювалась.

Понравился ответ? Поделись:

Елена:
0
По знаку зодиака вы Овен. Как это проявляется в вашем характере? Вообще, вы верите в гороскопы? Было ли такое, что вам что-то нагадали, а оно сбылось?
Я дуже вперта. У мене завжди є ціль і якщо я бачу ціль, я дійсно не бачу перешкод. Але це не недолік, це дуже добре. Якщо я щось задумала, то я не відкладаю. Вже з віком я не така вперта, як раніше. Я позитивна людина, вважаю, що сильна характером. В гороскопи вірю, навіть приблизно знаю, яка людина за характером, якщо знаю, хто вона по гороскопу, щось в цьому є. Так, колись мені жінка на Таро нагадала, що у мене буде другий чоловік і у нього буде дуже коротке ім’я. Я на той момент вже була розлучена, але мені взагалі не хотілося одружуватись або з кимось зустрічатись, нічого мені не хотілося. Я навіть тоді посміялась, щоб я та другий раз одружилась? Та ніколи в житті :)

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Знаете группу ZA'RAMKY?
Ні, шкода, але не знаю.

Понравился ответ? Поделись:

Ганночка:
0
Ваш ранок починається з?
Встаю, знімаю Ніні памперс, даю їй попити, йду варити кашу. Буває по-різному. Або так, або вони ще з Арсеном сплять, а я раненько можу поїхати до спортзалу, поки вони сплять.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Многие ваши коллеги параллельно работают телеведущими, озвучивают мультфильмы, снимаются в кино. Есть ли у вас желание попробовать себя в этом амплуа?
Мені здається, що ведучою мені бути важко. Це якийсь стрес, треба підібрати потрібні слова, пауз в залі не повинно бути, ти повинна веселити народ, треба бути запальничкою, а я інколи цього не можу. Я можу бути ведучою свого творчого концерту, але все одно я б хотіла бути співачкою. Я вже озвучувала фільми і мультики теж дуже хотіла б. Малою я знімалась в кіно, якщо б мене зараз запросили, то я б спробувала.

Понравился ответ? Поделись:

Віра:
0
Ваша улюблена країна або куточок України, де ви відпочиваєте?
Я взагалі рідко відпочиваю, це більше пов’язано з концертами. Але, якщо ми з родиною відпочиваємо, то в Яремчі, вже три роки підряд ми їздимо в один дуже класний готель, це Romantik Spa Hotels, там річка, там Карпати. Ми з Арсеном дуже любимо Буковель – катаємось на лижах, а в літку з дітьми дихаємо гарним повітрям. А улюблена країна – Україна. А по враженням я люблю Америку, моє улюблене місто – Нью-Йорк, ще ми були в Сан-Франциско, в Сіетлі, я б хотіла побувати в Майямі, побачити каньйон – це моя мрія, думаю, що колись обов’язково туди попаду. Із екзотичних я була в Сінгапурі та Таїланді – це цікаво, але це не моє.

Понравился ответ? Поделись:

Надія:
0
Тоня, добрий день! Рада вас бачити) Ваші доньки не збираються пійти вашими стопами?
Ні, не збираються. Я навіть не бачу цього бажання у старшої доньки, але може ще не час. Наприклад, я до цього серйозно почала ставитись, робити якісь кроки і записувати пісні, коли мені було 26, а Уляні зараз 20. А Ніні тільки три, можливо в наступному році ми підемо на якісь танці або спів. Але Ніна це дуже любить, вона така артистична, співає, танцює, взагалі любить музику.

Понравился ответ? Поделись:

Лілія:
0
Який концерт за всю вашу кар'єру вам запам'ятався найбільше?
Ми їздили в Білорусію на концерт Роббі Вільямса і буквально через пару днів я дізналась, що я в положенні. А якщо мої концерти, то це прямі ефіри «Голосу країни». Мій самий перший вихід, я співала «Верше, мій верше», коли на сцені було маленьке шоу, коли мені потрібно було підійти до води, щоб камера мене зняла через воду, але я не підійшла, тому що у мене був маленький шок і я забула, що потрібно це зробити, у мене навіть ноги не йшли :) Мені здається, що зараз точно так же в прямому ефірі у мене був би стрес.

Понравился ответ? Поделись:

Василиса:
0
Какие у вас секреты ухода за собой, чтобы свежо выглядеть?
Слава Богу, є макіяж і можна замазати всі свої недоліки. Але у мене подруга живе в Сінгапурі і вона мені передає корейські маски – це дуже класно, коли вам потрібно кудись йти і свіжо виглядати. На півгодини маску накласти, все обличчя освіжилося, всі морщинки розгладились і ти свіжо виглядаєш. Ще це косметолог і тонусу надають ранкові зайняття спортом.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999