Певец ДОРОШ в гостях tochka.net

ДОРОШ – музыкант, продюсер, успешный бизнесмен и меценат, который живет музыкой. Его голос с лёгкостью покоряет женские сердца. Его хиты "Ресницами" и "Сердце танцует" звучат на лучших радиостанциях Украины. Его музыка – это откровения его души. В своих песнях, большинство из которых ДОРОШ написал сам, он делится собственным опытом, своими жизненными ценностями, вещами, близкими для многих.

 

Недавно исполнитель презентовал видеоклип на свой первый украиноязычный трек "Де ти є…". Клип стал не банальной попсовой историей, а показом настоящего искусства эпохи Данте Алигьери с символикой Андрея Тарковского. Трек "Де ти є…" войдёт в будущий альбом певца, работа над которым – в самом разгаре. А в ближайшее время ДОРОШ отправится в тур по городам Украины!

 

В четверг, 25 апреля, в 17:00 ДОРОШ придёт в гости к редакции tochka.net и ответит на все вопросы наших читателей.

Ответы 22

Алена:
0
Планируете ли вы с кем-то из артистов сделать дуэтную песню?
Ми робили з Петром Чорним таку новорічну пісню, навіть кліп зняли, таке домашнє відео. Я готовий співати з будь-ким, на будь-якій мові, навіть, якщо прийдеться вивчити якусь мову, головне, щоб носії мови розуміли, про що я співаю. Я творча людина і моя душа абсолютно відкрита для спілкування та товаришування, для реалізації творчих планів – з великим задоволенням!

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
0
Скажіть будь ласка, чи плануєте ви тур закордоном?
Ви розумієте, можна планувати тур на Марс, але все залежить від того, скільки це буде коштувати і окупиться чи ні. Тому що всі думають, що артист їде в тур і просто лопатою гребе гроші, але повірте мені, що це не так. Тури роблять, по великому рахунку, для просування власного музичного продукту і для того, щоб купували диски чи інші носії (але це в розвинених державах). Я б з великим задоволенням представляв музичну культуру України за кордоном і мені є, з чим це робити, але, ми повинні зрозуміти, що ми ще не маємо такого музичного впливу та рівня, щоб нас слухали по всьому світу, так як слухають виконавців, наприклад, на іспанській або англійській мові. Треба ще трошки пройти шлях, коли Україна стане на ноги і буде, в тому числі, економічно потужною державою, я думаю, що вже наступні покоління обов’язково досягнуть світового визнання. А на сьогодні я не можна назвати колектив з України, який мав би таке визнання, що міг би робити тури не для діаспори. Тому що можна поїхати і до Ізраїлю, і до Німеччини, наприклад, я був в Канаді, але я зрозумів одну річ – ти там популярний тільки серед діаспори. А мені хотілось, щоб прийшли канадці, послухали нашу творчість і хоч трохи її зрозуміли. Я дякую за те, що приходять наші емігранти, це гарно, але, мені здається, що це сум за Батьківщиною, вони і не знали про мене нічого, але їм було приємно, що прихав українець співати українською мовою. Тому, якщо я стану таким популярним, що французи захочуть почути мене на українській мові… Чому на Євробаченні і інших конкурсах співають англійською мовою? Для прикладу – «Besame mucho» весь світ знає на іспанській мові.

Понравился ответ? Поделись:

Поклонник:
0
В какой стране вы мечтаете побывать? Любимое место в Киеве?
Всюди, де я мріяв, я побував. Далеко не літаю, літав до Канади і більше не полечу, погано я переношу ці перельоти. Друзі часто кличуть мене не якісь екзотичні остови, але я безмежно люблю Україну, я об’їздив всю країну – у нас безмежно красива держав, треба лише трошки подмарафетити, трошки причесати. У нас безмежно красива держава і мені часто нікуди не хочеться їхати. Взагалі я дуже люблю їздити автомобілем, я вважаю, що це справжній туризм, тому я хотів би поїхати подивитись скандинавські держави, мені здається, що ці вікінги мають до нас якесь відношення, я відчуваю якусь рідність на генетичному рівні і зовнішньо вони на нас схожі. Я вже був, але мені хочеться поїхати на місяць, об’їхати все, подивитися, це взагалі дуже корисно для життя. Я навчався в декількох містах України і я більше люблю Харків, тому що я вчився в Інституті культури в Харкові ще в радянські часи – тому для мене це місто самої прекрасної студентської пори. А в Києві моє саме улюблене місце – це «Палац «Україна» :)

Понравился ответ? Поделись:

ДорошФан:
0
Що Вас надихає? Улюблена пора року?
Я вважаю, що кожна пора року по-своєму прекрасна і щиро скажу, що у мене немає улюбленої пори. Все залежить від того, з ким ти в цю пору року йдеш, хто оточує тебе – жінка, яку ти любиш, живі та здорові батьки, тобто чи є гармонія. Можна і зимою себе прекрасно почувати, коли ти знаєш, що ти комусь потрібен, що тебе люблять, що ти не самотній. Я безмежно люблю життя. Я дякую Господу, що він створив нас і послав на цей білий світ, ми часто не усвідомлюємо, носіями якого щастя ми є. Уявляєте, ми живемо на цьому світі абсолютно свідомо, маємо можливість творити, покращувати себе і покращувати оточуюче середовище. І головне – не знищувати цю Землю, яку нам подарував Господь, тому що останнім часом ми вже загрались і Земля може знищити нас дуже швидко, як вже було раніше з іншими цивілізаціями. Тому саме головне моє джерело енергії – це життя і головне, щоб хоч трохи було здоров’я, тому що я людина вже доросла і знаю, що буває, коли нема здоров’я. Тоді немає бажання писати пісні, а якщо вони виходять, то виходять такими, які людям не треба показувати.

Понравился ответ? Поделись:

Виктор:
0
Расскажите пожалуйста, что в музыке цените и любите больше всего?
Очень сложный вопрос. В музыке я больше всего ценю присутствие таланта. Саму музыку я люблю безумно во всем ее многообразии, но больше всего на свете, конечно, люблю талантливые произведения. Я, кстати, искренне очень люблю классическую музыку и, если бы Господь дал мне возможность выбрать жизнь по новой, я попросил бы у него карьеру оперного певца или дирижера симфонического оркестра, или хотя бы первую скрипку. Вы знаете, кто поет популярную музыку и играет в рок-группах? Это те музыканты, которых, к сожалению, не приняли в симфонический оркестр. Даже популярная современная музыка должна быть безумно профессиональной.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
Владимир, тяжело ли совмещать творческую деятельность с бизнессом?
Во-первых, мне очень неудобно, когда это называют словом «бизнес». «Бизнес», если я не ошибаюсь, буквально переводится как «частное дело», к сожалению, я не знаю английского языка, но, мне кажется, что правильно говорить «предпринимательство». А что такое предпринимательство? Это творчество. Потому что худо-бедно мы в этой стране живем 27 лет и еще не умерли только благодаря предпринимателям или мы говорим на них очень модным словом «бизнесмены». Меняются политики, Президенты, Премьер-министры, Верховные советы, но, слава Богу, не все предприниматели выехали из страны, поэтому есть налоги и рабочие места. Я всю жизнь творил и занимался творчеством во всех направлениях своей жизнедеятельности. Даже когда играл в волейбол – это тоже сумасшедшее творчество, только спортивное. А музыка – это творчество конкретно в области музыки. Во-первых, я сейчас уже не занимаюсь бизнесом, на это просто нет времени, это взаимоисключающие вещи. А, во-вторых, это не тяжело совмещать, я считаю, что предпринимателя без творческого начала очень сложно назвать предпринимателем.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Что вдохновило на написание песни, "Де ти є?"
Сама жизнь. Я считаю, что сама жизнь – это самый большой вдохновитель, столько прекрасного происходит, столько потрясающего и замечательного, начиная тем, что началась весна и заканчивая тем, что прекрасное настроение. В этой жизни масса поводов для вдохновения.

Понравился ответ? Поделись:

Аля:
0
Опишіть свій ідеальний день!!!
У мене кожен день ідеальний. По-перше, я ніколи нікуди не спішу і ніколи нікуди не запізнююсь. Навіть, якщо приїхав пізніше – ну, так склались обставини, нехай ніхто на мене не ображається. Але я ніколи не запізнююсь на початок концерту, я це ненавиджу, коли сам запізнююсь і коли артист заставляє себе чекати. Ситуація в тому, що мій день дуже простий: я дуже довго сплю, тому що я дуже пізно лягаю, таким я народився і виріс, вже мене не поміняєш. Обставини, зрозуміло, колись змушували мене жити по-іншому, але зараз, коли я вже живу в своє задоволення і можу собі це дозволити, я встаю пізно. Зразу займаюсь верховою їздою, у мене ж дома все це, конюшня вдома, манеж і конкурне поле. Я займаюсь кожен день за виключенням понеділка, тому що в понеділок баня з друзями, також вдома. Потім я займаюсь музикою, потім снідаю і потім знову займаюсь музикою. Потім якийсь час я уділяю своїм помічникам по бізнесу, можу навіть, якщо є настрій, поїхати на одне з підприємств, щоб не забували. Ввечері я знову займаюсь музикою. Потім пізно ввечері я займаюсь тим, що намагаюсь робити дітей, але не завжди :) Ось так і живу.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Хто ваш продюсер? І чому ви обрали такий дивний псевдонім?
Який дивний? Дорош – це ж моє прізвище, прекрасне українське прізвище.

Понравился ответ? Поделись:

Рома:
0
С кем из украинского шоубиза вы общаетесь?
З усіма. Всім, хто зі мною здоровається, я кажу «Добрий день!» :)

Понравился ответ? Поделись:

Витя:
0
Вы занимаетесь благотворительностью?
Все життя я займаюсь благодійністю, але я про це дуже мало говорю. Тому що я займаюсь не для того, щоб мені сказали «Ой, який прекрасний парень». Мені Господь дав більше, ніж іншим і щастя мені посміхнулося набагато раніше, я дуже рано розбагатів і живу своє життя, зрозуміло, з різними складнощами, але в відносному достатку. Я не являюсь олігархом в класичному розумінні і той же час я не являюсь бідним, і я не можу віднести себе до людей середнього класу. Але я завжди ділюся своїм щастям і призиваю всіх своїх друзів, хто не бідний – поділіться своїм щастям, тому що на гарячій сковороді холодним місць не буває. Ми вже призвели суспільство до самої високої напруги і, якщо цьому новому Президенту не вдасться її зняти, то знову будуть революції і на цей раз вже не такі, які були раніше. Тому треба займатись благодійністю і треба давати приклад іншим. Останній мій благодійний проект, за який мені не соромно – ми з моєю сестрою побудували творчий центр «Гармонія» для дітей. Моя резиденція під Лубнами, як показував її на всю Україну, я її не вкрав і не віджав ні у кого, я все сам побудував і всім рекомендую будуватися тут і будувати своє майбутнє тут. Якщо 99% дітей наших політиків навчаються за кордоном, то вони не вірять в державу і не збираються тут жити. А я побудував на території своєї резиденції кінно-спортивний комплекс і не боюся пустити туди людей, хай ідуть, хай дивляться. Там нічого фантастичного немає, немає палаців – там елементарні умови життя, які повинен позволити собі кожен українець. І ми побудували цей творчий центр, тому що немає Будинку культури – 1300 років місту Лубни, але в місті, на превеликий жаль, немає Будинку культури. Тому я побудував цей творчий центр, зараз до нього ходить 350 дітей та дорослих – можете приїхати подивитись і хай всі інші повчаться. Помагайте людям, які поряд з вами, займайтесь благодійністю, не для того, щоб вас похвалили. Треба заставити гроші працювати на себе, а не все життя працювати на гроші. Ви думаєте, чому народ підписав вирок нашому Президенту? Це не його внутрішня та зовнішня політика, це величезна жадоба нинішньої влади до збагачення, до надмірного збагачення, яке простій людині не потрібно триста років. На мій погляд, грошей повинно бути рівно стільки, щоб не відчувати себе приниженим, щоб можна було купити нареченій обручку, щоб можна було купити мамі букет квітів, щоб можна було купити поїсти, випити, закусити, мати машину, забезпечити свою родину нормальним життям.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Это правда, что вы установили рекорд «Наибольшее количество альбомов, выпущенных одновременно»? Расскажите, пожалуйста, о нем
Рекорд рекордом, я сам на нього не розраховував. Просто я всю жизнь писал песни, а потом, когда появилась студия, я взял их все и систематизировал, как человек достаточно дисциплинированный, можно сказать, перфекционист. Я все привел в порядок и получилось, что за год мы выпустили шесть альбомов. Да, это рекорд, но я не думал ни о каком рекорде – я просто все это собрал. Это кардинально разные альбомы, альбомы о разных этапах моей жизни, потому что вся моя музыка – это такая музыкальная мозаика моей жизни от юности до зрелого возраста. Сейчас я уже в зрелом возрасте, но это не мешает мне жить полноценной жизнью и всем рекомендую – не думайте о возрасте!

Понравился ответ? Поделись:

Леся:
0
Следите за Евровидением? если да, что можете сказать о скандальной ситуации, которая сложилась вокруг Марув и украинского отбрра?
Я більше за все не люблю, коли мене торкають за політику, тому що тут я можу говорити часами, я надзвичайно активно цікавлюсь політикою, просто не вмішуюсь до пори до часу. Да, я слежу за «Евровидением» и тут не в «Евровидении» дело – за пять лет у нас произошло, на мой взгляд, я даже не знаю, как это назвать, но за пять лет нас сделали какими-то параноиками, нас разделили на две страны, кроме того, что стырили Крым и в Донецкой и Луганской областях идет война. Нас разделили на тех, кто «за Томос» и «против Томоса», Президент, которого, слава Богу, не избрали, бегал с тем Томосом, як дурень з торбою. Мало того, еще раз хочу обратить внимание всех слушателей – это представители национальных меньшинств, которые рассказывают нам, на каком языке нам разговаривать. Эти представители национальных меньшинств нам в голову внушили о внешних и внутренних врагах, они начали рассказывать артистам, кому петь, кому не петь, в то же время мародерствуя и зарабатывая на войне. Какого фига они вообще додолбались до MARUV? MARUV – это, возможно, будущая мировая звезда, на мой взгляд. Это девушка без границ, с огромнейшим талантом. Чего вы лезете своими грязными ручишками и своими грязными душишками туда, куда вас никто не просит? Давайте не лезть в музыку. Музыка для каждого времени своя, но искусство должно быть свободным от цензуры, от посягательств, люди сами выберут, что им нравится. И понятно, что она бы достойно выступила на «Евровидении». Хотя «Евровидение» это не самый феноменальный конкурс, к которому у нас так относятся. Но, в конце концов, если уж мы так к этому относимся и наш народ это любит – так не лезьте хоть сюда. Мне одинаково, где выступает Лобода, я клянусь вам, мне одинаково, где выступает Ани Лорак. Музыканты – это люди мира. Вот мой друг Вася Попадюк, он бывший украинец, прилетает из Канады к нам – ну, мы же ему глаза не выбиваем за то, что он Канадец, прилетает в Украину, сыграть у нас. Выступал у нас Пласидо Доминго – ну, что у него нужно спрашивать, Крым наш или не наш? Ну, что это за чушь собачья? Давайте в искусство не лезть, давайте в спорт не лезть – это, кстати, единственное, что нас прославляет по всему миру. Не позорит, а славит. Я думаю, что братья Кличко и Андрей Шевченко сделали в тысячу раз больше, чем все МИДы за последние 20 лет. Я езжу по всему миру и если я говорю об Украине, то всегда слышу фамилии Кличко или Шевченко, но я никогда не слышал фамилии нашего Президента.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
С кем из клипмейкеров вы мечтаете поработать?
Для мене зняття кліпу – це просто ад, це те, що я більше всього не люблю в цьому бізнесі. Я взагалі не уявляю, як люди знімаються в кіно, це ж титанічна робота. Продюсер каже, що у мене виходить все краще та краще, але мені хочеться, щоб кліпи були надзвичайно природними, щоб я був таким, який я є в житті. Я навіть і не знаю цих кліпмейкерів, це не мої задачі. Я дуже люблю кіно, я мабуть вже передивився всі фільми, які є, всіх держав та народів світу – можливо я таким шляхом познаю життя, можливо я ледачий і не хочу читати. Тому щиро кажу, якби Люк Бессон щось зняв, то я б з задоволенням! Коли я дивлюся його фільми, я просто розумію, що вершини геніальності нема. Я приблизно уявляю, де вона починається, коли я можу сказати: «Так, ця людина геніальна», але я розумію, що кінця цьому нема. Можливо, ми ще не побачили самих геніальних людей на світі, можливо вони ще з’являться і ось Бессон один з таких і з ним би я зняв такий короткий метр. Він серйозні речі доносить в такій фантастичній форми. Наприклад, «Таксі» - так висміяти французьку поліцію (і, повірте мені, це правда), це досить специфічний народ, який вважає, що вони самі круті у світі, можливо, через те, що у них там народився д'Артаньян, я не знаю :) Це, звичайно, все жарти, хай не ображаються на мене французи, я їх безмежно люблю і дуже часто там буваю. Мені, знаєте, хто нагадує таку форму сатири? Чому Зеленського обрали Президентом? Тому що у нього була надзвичайно гостра політична сатира, він дуже дотепно висміював все, що відбувалось не так в Україні і люди повірили йому, що він ці недоліки виправить і головне – не допустить, щоб сміялись над ним. Так мені здається. І Люк Бессон настільки геніально все висміює, але це не сарказм, це не обплювування Франції, я вже не говорю про саму режисуру, про самі зйомки, про уміння – це фантастична людина, геніальна.

Понравился ответ? Поделись:

Елена:
0
Владимир, я видела ваше выступление на весеннем концерте во дворце Украина. Это было невероятно искренне и красиво. Отсюда вопрос: Как вы думаете в чем основная тайна артиста, который способен так обволакивать собой и своей музыкой целые концертные залы? Почему, на ваш взгляд, у кого-то это получается, а у кого-то нет. Настоящий артист это прежде всего КТО?
Я говорю спасибо такой замечательной барышне! Это очень простой вопрос, дело в том, что для того, чтобы, как Вы говорите, «обволакивать», нужно просто любить музыку, надо любить себя в музыке и главное – надо любить тех людей, которые находятся в зале. Человек, который выходит на сцену без любви, никогда не станет популярным и его никогда не поймут. Вот я недавно был на концерте Аллы Борисовной Пугачевой и я два часа плакал – каждой песней, которую она исполняла, она доводила меня до слез, так она рассказывала истории. Я старался очень многому научиться, можно сказать, что это был такой урок. Шесть тысяч человек было в зале, но, мне казалось, что она рассказывала истории именно для меня. Такой простой секрет: музыкант или артист должен безумно любить людей. Потому что мы выходим на сцену голыми в полном смысле этого слова, это человеческая душа, ее невозможно одеть ни в какие одежды, как бы ты ее ни одевал, ты будешь паяцем, но, если ты искренне доносишь свои истории, не думаешь о том, что о тебе подумают и как отреагируют, то люди это чувствуют и отвечают взаимностью.

Понравился ответ? Поделись:

Кіра:
0
У Вас є продюсер?
Конечно, у меня есть продюсер. Это сопродюсер, потому что я сам себя продюсирую, слава Богу, мне не надо стоять с протянутой рукой, просить деньги на клип или еще что-нибудь. Вообще, шоу-бизнес – достаточно дорогое удовольствие, требующее серьезных вложений, как и в любом бизнесе, оно требует очень серьезных вложений на старте. Поэтому, кстати, так и получается (может справедливо, а может и наоборот), что много молодых талантливых ребят так и остаются где-то там на задворках, потому что у них нет финансирования и продюсирования. Да, у меня есть продюсер, я работаю с прекрасным агентством М1, мне с ними очень комфортно и хорошо, чего-то другого на сегодняшний день я не хочу.

Понравился ответ? Поделись:

Альона:
0
Розкажіть, будь ласка, детальніше про Ваш майбутній тур?
Знаєте, я вже не можу не їхати та не виступати. По-перше, я цього надзвичайно хочу, по-друге, це, можна сказати, такий турчик, це невеличкі проби пера, це дев’ять міст, які знаходяться недалеко від основної локації моєї особистої та мого колективу. Мені хочеться, щоб після виборів люди вже заспокоїлись, всі термометри впали до нормальної людської температури, слава Богу, ми вже обрали Президента, сподіваюсь, так само оберемо демократичну Верховну Раду і саме головне, сподіваюсь, що ця надія не помре у нас, як завжди. Мені просто страшенно хочеться поїхати до людей, привезти їм свою любов та творчість. Ми пишемо пісні постійно, у мене зараз лежить матеріалу ще на п’ять альбомів, у нас є своя студія і музиканти зациклюються на основному, на творінні, вони постійно хочуть щось писати та знімати. Ми зараз летимо на шість днів на відпочинок і все одно придумали собі історію, щоб зняти черговий кліп. Розклад концертів є на моїх сайтах, 11 травня у нас перший виступ в Полтаві і я хочу просто поїхати до вас, зустрітись з вами, почути ваші враження, можливо зрозуміти, що я на хибному шляху і треба щось змінити, а можливо і навпаки.

Понравился ответ? Поделись:

Аноним:
0
Какая Ваша музыкальная цель? Гремми?
Ні. Я вважаю, що всі ці премії досить умовні, Гремі, Жар-Птиця… що там є ще. Ось уявляєте собі, мені присудили Звання заслуженого артиста – я до цього поставився досить іронічно і я нічого для цього не робив, кажу це абсолютно щиро. Я мрію про одне-єдине: якщо хоч одна українська пісня залишиться після мене і не тільки на Україні, а по всьому світу її будуть співати, я буду вважати, що я прожив своє життя не випадково. Це без пафосу, кажу абсолютно щиро.

Понравился ответ? Поделись:

ДорошФан:
0
Розкажіть більше про свою сім'ю, свої хобі?
Я – українець і я виріс в прекрасній фантастичній родині, як і всі українці. Один дідусь у мене загинув на війні – Микита Дорош, я ніколи його не знав, а мої бабусі Софія, Анна були фантастично гостинними людьми. Я виріс в величезній родині, у мого дідуся п’ятеро доньок – це мої тьоті. У бабусі Соні було два сина – це мій тато та мій дядя, тому сім’я для мене – це саме головне, сама велика опора. Я більше всього на світі люблю свою сім’ю, пишаюсь нею і стараюсь її оберігати. Так стало, що зараз я самий старший в цій родині, прийшов мій час, тому я намагаюсь зберігати всі традиції, які залишились від моїх дідів та прадідів. Я фантастично люблю сім’ю і всім це рекомендую. Якщо ми хочемо збудувати державу, то розпочинайте з сім’ї, в першу чергу повинна бути сім’я. Ми дуже сильно девальвували сімейні цінності, ми плюємо на все, що нам залишила спадщина наших батьків, ми навчаємось за кордоном, але не забувайте про Шевченка, він же заповідав: «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь». Наша сила – це сімейні цінності, це сім’я, це різнобарвна національна культура і надзвичайно толерантне відношення до національних меншин, які проживають на нашій території. Це головне, на чому базується український народ. А хобі свої я не можу назвати хобі, тому що я професійно все життя займався спортом і до сьогодні займаюсь. Господь мені залишив тільки кінний спорт і я кожен день займаюсь кіннім спортом. Я побудував кінно-спортивний клуб величезний, в цьому році хочу його відкрити. В волейбол уже грати не можу, як раніше, він мені тільки сниться. Люблю полювання, але без фанатизму, все в міру. Люблю жінок – я залишився серед сексуальних меншин, тому що зараз тих, хто любить жінок, набагато менше. Так що, живу, як всі справжні козаки козацького роду і, сподіваюсь, що нам ніколи не буде переводу.

Понравился ответ? Поделись:

Тамара:
0
Олег Винник і Міхайлов ваші конкуренти?
Ну, во-первых, я однозначно красивее, что одного, что второго :) А друге, це те, чим мені подобається музична творчість, що тут немає конкуренції, як такої (наприклад, як в бізнесі, в підприємницькій діяльності, де вона відчувається). А тут, як кажуть, на смак та колір товаришів немає – кожен доносить свою творчість і це вже питання особистих вподобань. Але все ж таки придивіться на рахунок того, що я красивіший :)

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
0
Як Вам працювалося з Надьою Мейхер?
З якою метою це Олег питає? :) Хочеться спитати, чи були якісь інтимні стосунки? Не було. Нічого не було. Надя – це фантастична людина, фантастична артистка, еталон української краси та сексуальності. Ми знімали кліп 24 години безперервно і мені з Надею працювалось надзвичайно комфортно, Олена Вінярська не давала нам навіть в гору глянути. Я платонічним коханням люблю Надю, у нас з нею прекрасні стосунки, сподіваюсь, що на все життя.

Понравился ответ? Поделись:

Іван:
0
В чому сенс пісні "Де ти є"?
У этой песни есть соавтор Леонид Басович, которому я передаю привет! У меня колоссальное количество разных песен, я только официально выпустил шесть альбомов в самых разных направлениях музыки. «Де ти є…» - це пісня з нового альбому, який ми зараз готуємо і хочемо презентувати, зробити до осені загальноукраїнський тур. Але, я хочу сказати, що, коли ми зняли кліп, я подивився на цю пісню по-іншому, ніж коли співав її до кліпу. Зрозуміло, що це пісня про вічне, про нашу любов, про наше кохання, про втрату кохання. На превеликий жаль, так влаштував Господь, що вона завжди відбувається, ця втрата кохання, але часто буває, що і переростає в довіру, повагу, в кохання на більш високому рівні, в платонічну любов. А оте початкове, саме дороге та близьке для нас, воно гасне і ця пісня про втрачене кохання і про величезний біль та смуток, там все написано по тексту.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999