Alina Pash в гостях у tochka.net

Уникальный стиль певицы Alina Pash - это микс из электронной музыки, хип-хопа, поп-музыки и этники.

 

Победительница премии YUNA-2019 "Лучший хип-хоп хит" за песню Bitanga и победитель премии Jägermeister Indie Awards. Глянцевые издания называют Алину "иконой стиля" нового поколения. В первый год сольной карьеры о ней написали абсолютно все топовые издания в Украине и других странах. Алина стала героем популярного шоу "12 злобных зрителей" на MTV, а её синглы возглавили танцевальные чарты крупнейших украинских радиостанций DJ.FM и Kiss FM.

 

 

Помимо успешной карьеры в Украине, Алина часто путешествует с гастролями вместе с французской группой Dop. У девушки большой опыт выступлений на Ибице, в Париже, в Берлине, на Корсике. Вместе с Dop она снималась для модного видеопроекта Cercle. Алина Паш выступила в Ukraine House на Всемирном экономическом форуме в Давосе (Швейцария).

 

На 2019 год намечен релиз дебютного LP Alina Pash, который называется "Пинтя", в честь Пинтя Хоробрий – Закарпатского героя, местного аналога Робина Гуда и дальнего родственника самой Алины. Альбом уже сейчас называют одним из самых ожидаемых релизов года.

Ответы 39

Дмитрий:
1
Вы стоите в планке каждый день?
Ні, але могла би. Сьогодні можна буде почати знову. Колись у мене була така практика-традиція, а зараз такий графік, що встигаю зранку встигаю побігати, душ, запускаю свій механізм і починаю свій день. Але про планку я забула, дякую, Дмитро, що Ви мені нагадали!

Понравился ответ? Поделись:

Пынтя:
1
Винник или Nickelback?))
Звісно, другий варіант :)

Понравился ответ? Поделись:

Май:
1
Твоя самая-самая любимая рифма на фамилию Паш
Вона нецензурна, додумайте самі: Паш – є…

Понравился ответ? Поделись:

Настася:
1
З якими виконавцями мрієш зробити колаб ? ;)
З класними! З українських я все ж таки мрію зробити з «ДахоюБрахою», я розумію, що вони вже на такому особливому рівні і, мабуть, це відбудеться свого часу, якщо їм буде це цікаво. Мені цікаво, я знаю, що скільки б часу не пройшло, мені цікаво буде зробити з ними якусь колабу, тому що таких сильних, як вони, у нас на територіях немає. Ще всі мене спроваджують до Вані Дорна, щоб ми нарешті щось зробили разом і я йому про це казала. Якщо він созріє, то сам прийде. А взагалі, я б щось із Ріанною зробила :) Чому б не мріяти високо?

Понравился ответ? Поделись:

Алена не Алена:
0
Артист имеет возможность донести до тысячной, миллионной аудитории какой-то смысл, свою позицию или отношение к чему-то. Что важно для тебя сейчас и что бы ты хотела доносить до своей аудитории? Как ты видишь свое развитие, как артиста?
Так, у артистів є така можливість, в принципі, мабуть тому я і обрала музику – хочеться донести своє. Хочеться реально донести до людей, що можна радуватись, де б ти не був і не обов’язково десь в Каліфорнії. Можна реально радіти тому, що ти тут є і просто бачиш цю красу. Приймати себе – це одна з найприємніших речей, яка сталась в моєму житті, коли я зрозуміла, що мені нормально вийти в магазин або на спорт без макіяжу, нормально не хотіти собі ось такі цицьки. Нормально сприймати себе таким, який ти є. Класно посміхатись людям і просто казати їм компліменти, не знаючи їх – це ок. У нас люди по якимось причинам бояться цього, вони дуже стримані та скуті. Частіш за все на якісь добрі жарти люди реагують дуже агресивно, дуже хотілося б це змінити. І я хотіла б нести це світло і цю відкритість. Хотілося б доказати деякім жінкам, що вони красиві такі, які вони є і їм не обов’язково бути просто домогосподарками, які нічого не бачать. Треба поважати та любити себе – це продовжує тобі життя. Головне – розібратись у себе в голові і саме музика допомагає це робити. Я розумію, що зараз я можу нести якусь наївну пургу, можу прийти не причесана, вдягатись екстремально – я молода і зараз це можу собі дозволити точно. Але, я розумію, що далі мені захочеться говорити на більш серйозні теми або облік мій буде більш жіночим і це станеться, бо мені дуже подобається жіночність. І в музиці, звісно, направлення теж буде мінятися. Я розумію, що зараз повільної ліричної музики у мене майже немає і я думаю, що попереду у мене буде момент такої тріп-хопної Аліни, тому що я дуже люблю тріп-хоп і в другій частині альбому у мене буде тріп-хоп.

Понравился ответ? Поделись:

Євгеній:
0
В тебе дуже крута читка. Парт в Аліни і новорічній Коляді просто супер. Чи будуе матеріал в подібному стилі? І до речі ти крута!
Дуже дякую, Євгеній! Так, про Новорічну коляду трошечки забули. Я не знаю, у мене нема своїх фірмових штучок, єдина моя штучка – це заклик, я можу покричати, коли виходжу на сцену. Я хочу бути різною, я не хочу, щоб люди знали, як саме я себе поведу, тому я шукаю різні ходи, але дякую, що зацінили!

Понравился ответ? Поделись:

Євгенія (ну Ти знєш яка):
0
Привіт. Ти багато подорожуєш і вже побачила півсвіту. Яка країна вразила найбільше і чим? Де б ти могла на твою думку "прижитися"?
Так, я подорожую і побачила реально майже півсвіту. Я колись працювала як МС і діджей, ми багато де їздили виступали, на третьому курсі я щотижня їхала до нової країни. Я б ще дуже хотіла з’їздити до Латинської Америки, мені здається, що мені там може дуже сподобатись. На даний момент улюбленою країною являється Іспанія. Бували такі моменти, що я в Барселоні відчувала себе вже своєю, у мого хлопця там квартира. І, скажу чесно, у мене колись була така мрія, коли я перший раз поїхала до Барселони і побачила всю цю красу, то подумала, що мабуть там так офігенно жити, я б колись хотіла це спробувати – і так випадково сталося. Тому, думаю, що зараз я хотіла б жити в Іспанії в Барселоні.

Понравился ответ? Поделись:

Вовік:
0
Порадь.Те на який концерт піти в Києві в найближчий час. Пасіба.
Якщо Ви першого червня не збираєтесь на Монатіка, то Ви можете прийти на кльову block party, яка буде проходити на Рейтарській вулиці в місті Києві. Там будуть виступи багатьох диджеїв, артистів і там має бути весело, тому можете туди завітати. А взагалі попереду літо, попереду фестивальний сезон і, думаю, сумувати взагалі не буде часу.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Аліно, це правда, що ви могли стати учасницею гурту Реал О?
Так, але так не сталось, я не знаю, слава Богу чи ні. Був такий момент, я була на такому суперкрутому відборі – дякую Наталі Могилевській, яка мене багато чому навчила, вона дуже крута та сильна жінка! Але після місяцю нашої такої закритої «Фабрики зірок», вона сказала мені, що не бачить мене в групі і бачить, що я сама цього не хочу. Але там було прикольно повчитися, потусити з усіма і дістати такий крутий досвід.

Понравился ответ? Поделись:

Торі:
0
Де найближчий час можна почути Твої виступи?❤️
В найближчий час мене можна буде почути, можливо, на block party 1 червня, але я ще не знаю. Але все одно приходьте, там буде круто! 9 червня я буду в Харкові, буде класний концерт-вечірка, я так розумію, що цей івент буде відбуватись цілий день для людей і ввечері буде мій виступ. Потім ми їдемо до Польщі на фестиваль, потім ми їдемо у Львів на джазовий фестиваль, на афтерпаті. Взагалі влітку ловіть нас багато де – просто слідкуйте за соцмережами. Ви ж знаєте, що на live стається чудо, які б альбом хто не випускав, але на live ми бачимо, хто, що і як робив. Приходьте на live, саме там стається коннект і там можна з’єднатись!

Понравился ответ? Поделись:

Vova Klever:
0
1. В тебе весь альбом пронизаний ідеєю що потрібно бути самим собою і робити тільки те, що подобається. Давно ти до цього прийшла і що було переломним моментом? 2. Чи чула ти про такий жанр як overground ? 3. Чим ти любиш займатися окрім музики?
Був переломний момент, він відбувся три роки тому, коли всі моменти, які були до того, накипіли і перекипіли. Саме із музичного, що сталося зі мною, це і талант-шоу «Х-Фактор», це і участь у мюзиклі «Дім таємничих пригод», це і участь у різних поп-бендах (багато хто не знає про цей мій досвід, можливо, і слава Богу), і університет, і любов – все наслоїлося і в якийсь момент воно вибухнуло. Я розуміла, що в якихось моментах я була зажатою, тому і музика не лилась так, як ллється зараз. Півтори року назад я взагалі ще не вміла писати пісні, я соромилась це робити, тому що думала, як так показати свої емоції, розказати про них так відверто, мабуть, я так не вмію. Вийшов оцей вибух і саме він мене змінив. Звісно, було розтавання, любов тут причасна, любов всюди причасна у багатьох людей. Тому, так, цей момент вийшов саме тоді. І потім я зустріла людину, яка мене навчила любити себе, це мій хлопець, з яким я зараз є, який являється моїм арт-продюсером. Він допомагає мені створювати цей продукт, це абсолютно все – і відео, і подача, і робота з саундпродюсерами, всі елементи, які взагалі складають артиста і це важливо. Я маю сильну підтримку і саме ця людина змінила мене, тому дякую йому! На жаль, він не розуміє, що я зараз кажу, але я йому передам – він француз :) Оverground? Чесно кажучи, зараз на думку нічого не спадає. Я знаю цього парубка, тому я запитаю у нього, що таке overground. Є underground і є overground, якщо логічно подумати, якщо між ними є якийсь зв'язок, то це щось більше, ніж те, що посередині та андеграунд, це щось вище. Так, Вова? :) Я відкрила для себе таку штуку, як нарешті приділення часу собі – це йога, медитації, спорт. Якщо до цього моменту це були такі моменти, які, типа, треба робити, тому що весь світ каже: «Робіть це!», то зараз вже прийшло повноцінне поглиблення в те, що з цього реально можна дістати дуже цікаву енергію. І пізнання себе – це, мабуть, те, чим я зараз намагаюсь займатися окрім музики. Музика та кар’єра забирають дуже багато часу, тому що хочеться робити все якість, а для цього потрібно багато працювати.

Понравился ответ? Поделись:

Торі:
0
Твоя сама завітна мрія?
Щоб в Україні вже все сталось якось зрозуміло і не було цих незрозумілих муток, щоб стало спокійніше. Щоб ми подружились із Швейцарією, наприклад, і нарешті просто кайфували від життя. Мабуть, це така велика мрія для всіх нас, не тільки для мене.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Ориентируешься ли ты на телек? Или в наше время достаточно выложить клип в ютуб?
Я взагалі не орієнтуюсь на телебачення і, як виявилось, за цей рік, воно мене не дуже і хоче, можливо, це і добре. На телебаченні є багато блоків, а я навпаки говорю про свободу – свободу мрій, свободу дій. Тому, ні, але це хороший інструмент, все-таки він працює, тому я раділа, коли кліп «Падло» взяли також на М1, це кльово, хай люди бачуть, на М2 була «Bitanga», але її не брали по якимось причинам на М1. Але, звісно, YouTube рулить.

Понравился ответ? Поделись:

Игорь:
0
Очень нравится все, что ты делаешь! Спасибо. Даже начал гуглить слова из треков, чтобы больше понимать смысл))) До этого украинский не особо знал, только школьная программа. Будут треки на русском, английском? Или ты планируешь всегда топить за Украину?)
За Україну я буду топити, тому що це моя Батьківщина, але топити я буду по-кльовому, а не просто бути патріотом, розумієте? Английские и русский треки обязательно будут, а еще – французские и грузинские. Дякую, Ігоре, за те, що слухаєш і навіть гугниш, це кльово!

Понравился ответ? Поделись:

Олечка:
0
Планируется сольный концерт в Киеве или тур по городам?
Обов’язково, я цього дуже хочу! Тур по містах України – це перше, що я хочу зробити, а потім приїхати до Києва і дати сольний концерт. Я розумію, що я роблю не зовсім хайповий продукт, це все ж таки нішева музика. По-друге, у мене до себе досить високі вимоги. Я розумію, що коли я йду на чийсь концерт, це години півтори-дві, то це має бути якийсь кльовий концерт, щоб я справді виділила ці години. І я знаю, що так думає багато хто із інших людей – зайнятих, творчих, кльових, особливих людей і я хочу, щоб вони прийшли до мене. Тому я вирішила, що мені треба зробити кльовий продукт, в якому я буду точно впевнена і зараз я до цього йду. Ми зараз відзнімаємо кілько кліпів і починаємо повноцінно займатись live-програмою, для того, щоб це було саме шоу. Для мене є мрія – зробити саме шоу, яке буде круте, таке, яке я бачу за кордоном і в Україні у артистів найвищого рівня. Ось таке мені хочеться. Тому концерти будуть і це буде восени.

Понравился ответ? Поделись:

Іра:
0
Як бути такою незакомплексованою, як ти?
Просто бути собою. Ось я така не закомплексована дивна дівчинка – ось така. Часом мені треба просто затикатись, буває, що люди з команди мені кажуть, що я дуже багато розмовляю.

Понравился ответ? Поделись:

Христя:
0
Спорт - це важливо сьогодні для людей? А для тебе? Навіщо?
Я ніколи не була особливо спортивною дівчиною, фізкультуру я завжди філонила тим, що щось записувала, щось робила для класної, якісь репетиції, але не грати в гандбол і всі ці штуки. Але в якийсь момент я зрозуміла, що без спорту тяженько буде в житті, тому що рух – це життя і спорт – це життя. У мене батько такий спортсмен-спортсмен, йому 49 і він до сих пір нормально грає в футбол і я розумію, що це його тримає в такій гарній формі, в якій він зараз є, він дуже добре виглядає. І зараз я займаюсь спортом – танці, бігаю щоранку, це недавно почалось і я дуже великий кайф від цього дістаю. Я зустріла одного хлопця Мішу, який навчив мене правильно бігати і зараз я починаю свій день з пробіжки-дихальної медитації і можу сказати, що у мене успішність багатьох речей підвищилась на кілька штабелів. Тому зараз спорт – це потрібно і це круто, тільки спорт, з яким мислити та дихати.

Понравился ответ? Поделись:

Іван:
0
Признайся, ти придумала історію про Пинью? Це піар кампанія?
Насправді вона може виглядати саме так, але, ні, це не вигадана історія. Так сталось, що воно просто поєдналося разом, це було і кличкою з дитинства, і воно було-було плюс ще це слово, яке мало хто знає. У мене питають: «Що таке Пинтя?», а не «Хто такий Пинтя?» і цікаво про це розповідати. І, якщо враховувати те, що у мене музика зв’язана з фольклором і реально можливо, що він мій прямий предок, десь він поєднаний, недарма так називали нашу родину. Ось так, ця історія не вигадана, це підтвердить мій тато, який суперсправедливий і дідусь.

Понравился ответ? Поделись:

Йоліка:
0
Рейв чи шабаш?
А можна з’єднати, будь-ласка? :) Але, якщо обирати, то шабаш.

Понравился ответ? Поделись:

Мишко:
0
Навіщо залишатися в Україні, якщо можливість жити в Барселоні?
Тому що я звідси родом, тому що я розмовляю українською мовою, тому що тут мої родичі та друзі. Тому що тут я почуваю себе комфортно, тому що можна жити тут і їздити до Барселони. Тому що я пишаюсь тим, що я українка. Тому що зараз у мене є можливість бути почутою і, можливо, зробити якийсь важливий вклад в українську культуру.

Понравился ответ? Поделись:

Жора:
0
Тебе не бісить вічне порівняння на західних зірок? Читав статтю на Карабасі і журналіст-сноб порівнював на шмаття
Так, я також читала цю статтю і для мене були дуже забавні ці повчання. Пинтя – це просто моя кличка, це мій альбом, який я назвала так. Так, це десь концептуальна робота, це «Пинтя: Гори», а наступна частина буде «Пинтя: Місто». Так, я – маленький Пинтя, який собі ходив по горам, набрав собі співанок, а тепер він прийшов до міста, 8 років тому, і там набрався всякого. Ось такий концепт. Але прямо сильно розповідати історії тільки про Пинтю-Пинтю-Пинтю я не збиралася. І пану журналісту на Карабасі треба було просто до чогось придертися. І на рахунок порівняння на західних зірок, мені теж неприємно було читати, що кожен трек було розібрано, на кого він схожий. Ок, між іншим, в світі є 7 нот і, в принципі, так, воно все може бути схожим на когось, але я точно не буду когось копіювати. Мені це не подобається, я ніколи не буду цього робити, ніколи не буду злизувати і буду намагатись зробити щось унікальне – це моя фішка, яку я хотіла б далі продовжувати. Мене, звісно, це бісить, але ок – я знаю, що я маю на увазі, тому з мого шляху вам, панове журналісти, мене не збити :)

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
Хочеш виступити на Євробаченні? Показати Європі, що таке справжня українська музика
В принципі, хотіла. Можливо хочу, а можливо і не хочу. Це ж телебачення, це ж конкурс і там є ті блоки, про які я говорила, і є моменти, які навпаки можуть тобі нашкодити. Мені хочеться поїхати-покататися на якісь суперфестивалі по Європі і потрапити в кльовий таймінг. Тому що ти можеш виступати на Sziget, але в той час, коли люди будуть проходити повз тебе і ти сам будеш просто багнюку колотити і це не дуже кльово.

Понравился ответ? Поделись:

Дима:
0
Последнее время среди украинских артистов наблюдается такая тема как "звездная недосягаемость" со стороны СМИ к артисту. Это когда артист или его менеджер игнорируют СМИ, не отвечают на приглашения, сообщения и тд. Создают такую себе недосягаемость к артисту. Вопрос зачем? Пример тому европейский музыкальный рынок. Артисты треки которых звучат на радиостанциях по всему СНГ и Европе не то что проще простого.. они рады даже отметке в соц сетях и еще спасибо напишут, идут на быстрый контакт и тд. А у нас же ни спасибо.. ничего. Как у Алины Паш с этим обстоят дела? :)
Дуже класне питання. Дивіться, ось така ситуація – є дві сторони медалі. Почнемо з цієї недосягаємості – ну, погодьтесь, що коли загадка, то всім цікаво. І в чомусь цей ігнор, без відповідей, мало постів в соцмережах, це інструмент такого плану, яким можна користуватись і це нормально. Повірте, на всьому нашому земному шарі у нас таким користуються і це кльово працює. Але є інший момент – я час від часу відповідаю на сторіз, але це забирає багато часу. І часом ти знаходиш те, що забирає у тебе навіть якусь енергію, люди черпають від тебе цю енергію і ти розпиляєшся. Мені мій хлопець завжди каже, щоб я нікому не відповідала, взагалі не дивилась у всі ці штуки, краще цей час використай не те, щоб написати щось, зробити щось, що у тебе є куча всього того, через що я можу говорити з людьми. Це дві такі сторони медалі. Я відповідаю, але намагаюсь це робити в правильний момент, наприклад, коли мені нічого робити, я їду в такси по заторам, то я мабуть відповім. А якщо у мене купа справ, які мені потрібно робити, то, можливо, я навіть ні на що не відповім.

Понравился ответ? Поделись:

Ліля:
0
На Х-факторі ти дружила з Меловіном, а зараз ви підтримуєте стосунки?
Це питання, яке мене переслідує вже три роки :) Зараз ми бачимося, все гарно, все красиво і хай це буде далі трошки більше загадкою :)

Понравился ответ? Поделись:

Yuliya:
0
В чому бачиш зміст життя?
У радості і щасті, у сім’ї.

Понравился ответ? Поделись:

Грицько Вассерман-Штольц:
0
З чого найбільш бісишся і лютуєш?
З непорозумінь – це висновок останніх кількох місяців. Я ненавиджу, коли люди не можуть знайти спільну точку розуміння, коли щось недоказали і недоробили, все посипалось – ось від цього найбільше бішусь.

Понравился ответ? Поделись:

Тиць:
0
У скільки років вперше почула ґіп-ґоп і що то були за виконавці?Чи зразу сподобався цей напрямок?
Я з селища, до нас трішечки тугіше доходило все, ніж в великому місті, я впевнена. Але у мене були кльові друзі і родичі, які ділились класною музикою, в тому числі, і хіп-хопом. Тому, я пам’ятаю, коли у мене з’явився акаунт ВКонтакті, мені ніколи не було соромно, якщо до мене зайдуть в аудіозаписи, тому що там був дуже жорсткий рок або хіп-хоп, звісно там було і R'n'B, і десь поп, але трошки. Але, загалом, я ніколи не соромилася, хіп-хоп був, але в сільській общині воно відбувалось трошки в меншій кількості, тому я часто їздила в Ужгород, щоб взагалі побачити якісь вечірки. Там проводились вечірки, на яких грали в дуже різних стилях, від самих диких до хіп-хопу та техно і там я дістала велику кількість музики.

Понравился ответ? Поделись:

Андрійко:
0
У більшості своїй молодь інтелігентна й вихована.Та все одно...Чи часто Тебе щипають за дупку незнайомі люди?)
Я взагалі не люблю, коли до мене дотикаються люди, яких я не знаю, за будь що, не тільки за дупку. Ну, я не люблю такий будь-який фізичний контакт, це така негативна штука, на яку я жорстко реагую.

Понравился ответ? Поделись:

Пашалим с ПашАлиной:
0
Что скажешь о сотрудничестве с Алёной .В каких точках вы близки и продолжите ли в таком совместном духе?
Все само сталося дуже природно, коли ми з нею вперше побачились, коли вона була ще просто Оленою, а я була маленькою дівчинкою Аліною Паш, то ми, в принципі, все зрозуміли. Початково зустрілась наша музика, це були закриті прослуховування для реперів і я там якимось чином пробігла – мене називають реперкою, але я ніфіга не реперка. Я використовую реп-інструмент, тому що вмію по-різному робити, але я не реперка. А вона саме реперка, вона все ж таки читає. І я почула її «Рибки», вони мене дійсно вразили, на той момент ніхто не давав такого матеріалу і зараз, в принципі, тільки починають викладувати це все і робити щось. І наша музика спочатку зустрілась – вона зацінила мою «Bitanga», я зацінила її «Рибки» і по спілкуванню все склалося. Ми зрозуміли і ми зрозуміли, що все буде нормально. Можливо, у нас ще будуть якісь колаби, але поки що, що в одної, що в другої горить все, треба встигнути зробити все і це займає багато часу. Але, звісно, контакт ми підтримуємо.

Понравился ответ? Поделись:

Лютий песик:
0
Яким чином зберігаєш свої принади у такому завжди соковитому стані?Красуня!
Дякуючи природі, мамі і татові, які дали мені досить непогані гени. Але насправді в режимі, який є зараз, дуже складно зберігати цю соковитість, тому що не висипаюсь, багато активностей, багато відповідальності, багато стресу від різних факторів. Для таких моментів дуже допомагає тайм-менеджмент. Взагалі кльово, коли можна правильно харчуватися, це дуже допомагає стану шкіри. Є єдина проблема, яка мені жорстко не підходить: я дуже люблю Київ, але мені дуже не підходить тут вода. Вдома або в інших країнах я відразу відчуваю цю різницю, відчуваю м’якість води, коротше, треба буде якісь фільтри поставити.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999