Группа AVIATOR в гостях у tochka.net

11

Главное правило самой "воздушной" группы Украины — AVIATOR — быть настоящими во всём: в творчестве, в интервью, в общении со слушателями и коллегами. Быть 14 лет на высоте непросто, но они стойко удерживают планку главных романтиков украинского шоу-бизнеса. И это не просто так: их песням всё так же доверяют говорить о важном и признаваться в любви.


Именно они первыми в Украине сыграли концерт на борту самолёта на высоте 10 тыс. метров, и, наверное, иначе быть не могло.


В июне прошлого года AVIATOR несколько ошеломил новостью: они больше не трио. С этого момента за пилотирование "авиалайнером" взялись два солиста, Дмитрий Тодорюк и Андрей Сторож. По словам ребят, этот непростой этап творческого пути группы они прошли без ссор и выяснения отношений.


Сейчас команда "выросла" в количестве сессионных участников и может похвастаться двумя видеоработами с новым составом фронтменов: "Небо на двох" и "Наречена" (дуэт с певицей Боженой Дар). Кстати, оба трека принадлежат перу самих артистов: Андрей написал музыку к "Нареченій", а Дима — автор музыки и слов к "Небу на двох". Впереди — премьера очередной авторской композиции "#цетобі".

 

В среду, 29 мая, в 13:00 участники группы AVIATOR придут в гости к tochka.net и ответят на все твои вопросы.

 

Ответы 35

Марианна:
0
Ваш любимый ресторан, вино, еда (кроме дерунов и блинов)?
Дмитро: Мій улюблений ресторан – «BEEF» на Шота Руставелі, подобаються віна бренду «Jura» і просто обожнюю пельмені, я готовий їсти тоннами, заливати оцтом, перчити, зі сметанкою. Насправді ми любимо будь-яку європейську кухню, я кайфанув від мексиканської їжі, коли був у Лос-Анджелесі, це супер, я б жив в цьому. Але, повірте, українська кухня – це топ. Андрій: Я люблю італійську кухню – спагеті, паста, лазанья, піца.

Понравился ответ? Поделись:

Маруся:
0
Какие качества вы ценете в своих женах?
Дмитро: Терпіння. Повірте, що бути дівчиною відомої людини – це страшні нерви, це великий труд, потрібно не реагувати на різні події та ситуації, якісь стрьомні смс та інше. Андрій: Я б ще додав мудрість, мудрість і ще раз мудрість.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Сколько вы хотите детей?
Дмитро: Трьох. Андрій: Двох. Щоб був квінтет «Авіатор Junior» :)

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Вы женаты?
Звісно, одружені. Було б дивно, якби дядьки в майже 37 були неодружені. Хоча недавно наша подруга, великий друг нашого гурту, дизайнер одягу Тетяна Островерхова поверталась зі своєї Батьківщини, з Луганщини і люди в купе заговорили про селебреті і т.д. Ну, вона сказала, що вона знає нас, що ми такі класні, що ми її надихаємо, а її опонент каже: «Тю, вони ж – геї» :) Ми в жодному разі не маємо нічого проти, кожен робить свій вибір, але ми – не геї. Ми одружені та щасливі, все гарно.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Чим ви займаєтесь у неконцертному житті? Як і з ким відпочиваєте?
Андрій: В неконцертному житті у мене є хобі, це спорт – великий теніс, стабільно три рази на тиждень я займаюсь. Раніше бігали в футбол. Я полюбляю кіно, походи в кінотеатри – це для мене краще за будь-який похід в ресторан. Навіть є улюблений кінотеатр, в який я ходжу, тільки там самий смачний попкорн, це єдиний кінотеатр, де є попкорн зі сметаною та зеленню і фішка в тому, що саме в цьому кінотеатрі роблять мікс, тобто змішують три види попкорну в один. А ще я сплю та пишу пісні. Дмитро: Все дуже просто: я читаю, теж дивлюсь різне кіно, опановую різні цікаві комп’ютерні програми.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Чи забобонні ви?вірите у прикмети?
Дмитро: Я забобонний, вірю. Коли повертаюсь, я дивлюсь в дзеркало, стукаю по дереву. Андрій: Я незабобонний, не вірю. Отак і живемо :)

Понравился ответ? Поделись:

Мар'яна Чайківська:
0
Чи будуть кліпи на пісні "по небу" і "це тобі",чи плануєте ви співати дуетом з іншими артистами,
Кліпи плануємо. На «По небу» вже навряд, а «Це тобі» – по фідбеку, як пісня зіграє на радіостанціях, наскільки слухачі її сприймуть, тоді ми приймемо рішення. І дуети, звичайно, в майбутньому плануємо, и за будь-яку колоборацію, це може бути і дует, і квінтет, і квартет :)

Понравился ответ? Поделись:

Лена)):
0
Привет, ребята!! С днем рождения!!!))) Расскажите о самых верных и не забываемых поклонницах) есть ли таковые?)
Звичайно, є! Є наша «Авіаторська» фан-армія, в той час, коли не було соцмереж, люди жили на форумах і тоді люди створили цей форму і у нас є ця наша золота армія фанів, які до сих пір з нами на контактах. Ми завжди з ними зустрічаємось, коли буваємо в їх містах. Більш того, з декотрими з них ми тісно працюємо, хтось став фотографом, хтось став нашим персональним менеджером, по-всякому буває в житті. Так, ми цінуємо, робимо подарунки, зустрічаємось – це для нас важливо, це частина нашої великої родини, якій так само треба приділити увагу, ніби ми приїхали на Великдень до батьків.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Какой подарок и поступок поклонников был самым запоминающийся?
У гурта є своя зірка, називається зірка гурту «Авіатор», сузір’я Близнюків, яке зараз стоїть над нашою Землею. Це маленька зірочка, все задокументовано, є сертифікат. І крім цього один з найпам'ятніших подарунків, це торт, який подарували фани, він викладений кремовими аркушами А4, на яких виписані всі наші пісні. Коли ми його побачили, ми не хотіли його їсти, тому що шкода таке їсти.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Уявіть, що у вас є машина часу, куди б ви відправились? Можливо є історична персона з якою б хотіли поговорити?
Дмитро: Гарне питання. Колись я хотів відправитись в 17 ст. в епоху Людовика 13, але це поки я не розумів їх побуту. Насправді у них був дуже жахливий побут, тому, в принципі, я вже не хочу. Я б хотів опинитись в Каліфорнії в 70х роках, це розквіт Beatles, Led Zeppelin, початок Queen. Там така епоха, що я з усіма готов там розмовляти – від Боба Ділана і вперед :)

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Чи любите готувати? Якщо так то яка ваша коронна страва?
Дмитро: Ми любимо готувати, для себе ми кулінари. У нас навіть є парі-батл, який ми обов’язково будемо стрімити в наших соцмережах, але дегустувати будемо тільки ми та наша команда, сорі. Батл полягає в тому, у кого смачніші деруни. Ми дуже полюбляємо деруни, у нас є різні рецепти і ми вирішили дізнатись, чий рецепт працює на аудиторію краще. Любимо готувати, але не готуємо часто.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Небо ви вже освоїли. А в космос би полетіли? Концерт на борту мкс? )))
Как-то стрёмно. Була у нас колись така думка, хоча, можливо, через 10 років можна буде абсолютно спокійно літати до космосу – Ілон Маск зробив такий прорив в космічній галузі, що, якщо через 5 років з’явиться якийсь спейс бас, то тоді можливо. Ми вже давали концерт в салоні літака, то чому б не дати його в салоні якоїсь космічної тарілки :) Ще все попереду.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
У кожного артиста є свій фан клуб, а от цікаво, чи бувало таке, що поведінка фанів вас лякала?
Ні, у нас фани, слава Богу, дуже мирні. У нас музика мирна та позитивна і наші фани дуже люблять обійми – завжди, коли ми бачимось, ми обіймаємось і довго один одного не відпускаємо. У нас музика позитивна, життєстверджуюча і творчо надихаюча, тому у нас такі люди. Музика диктує настрій людей і якщо людям наша музика подобається, то такі самі вони і всередині. У нас був такий випадок, коли ми приїхали до Одеси рік назад, вночі зупинились в готелі і випадково хазяйка дізналась, що ми гурт «Авіатор». Вона сіла до нас, пригостила нас, хоча ми не планували нічого такого, і почала розповідати своє життя – у неї був дуже скрутний період в житті, коли вона вже реально їхала в таксі, щоб покінчити життя самогубством, шукала для себе місце, де можна було б це зробити, тому що все було просто чорним. І тут по радіо звучить: «Наташа, тебя с днем рождения поздравить…» в нашому виконанні, вона попросила таксиста зробити голосніше і вона нам так сказала, що ця пісня зупинила її від суїциду. Дійсно пісня «Наташа» врятувала життя одній Наташі.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Як виглядає ваш вихідний день?
У нас робочий день – це коли ми на маршруті, коли ми на гастролях, а коли ми на репетиціях – це якби і робочий, але все одно це наш кайф, тому навіть гастрольний день – це вихідний. Ми займаємось улюбленою справою, тим, що не готові проміняти на щось інше, тому для нас немає поняття робочий чи вихідний день.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Які топ три пісні у вашому плейлисті? Остання книжка, фільм, мультфільм, який ви дивились?
Дмитро: Нас настільки вже розбалували всі ці музичні сервіси, що я просто включаю будь-який плейлист і воно собі грає і вже розуміє мої улюблені треки. Є Twenty One Pilots «Stressed Out» і «Ride» – це дві топ-пісні, які я завжди слухаю. І ще, напевно, Coldplay «Everglow». Я більше люблю жінок, мій топ – це Pink, Келлі Кларксон, Кеті Перрі, Аріана Гранде. Ну, і Біллі Айліш, про яку ми пісню «Це тобі» написали. Книжки у мене вузькопрофесійні – про режисуру, про професію, про театральні речі. Я завжди паралельно читаю декілька. А з художніх – це повість української письменниці Людмили Старицької-Черняхівської «Діамантовий перстень», дуже цікаво, раджу всім почитати. Фільм – останній сезон «Гри престолів», з мультфільмів люблю «Зоотрополіс», люблю «Крижане серце». Андрій: Chainsmokers, Coldplay, Гаррі Стайлз, Ліам Пейн, Ед Ширан – це з останніх. Останню книжку я прочитав давно, до речі, вона не має свого часу, це «Мастер и Маргарита» Булгакова. Останній фільм – «Фантастичні тварі», з мультфільмів – вже давно присів на серіал «Гріфіни», це просто топчик. «Сімпсони» – це класика, а «Гріфіни» – це просто топ сучасного гумору. А з серіалів подобається «Футболісти».

Понравился ответ? Поделись:

Жуженька:
0
Оглядываясь на произошедшее за 14 лет, вы согласны со всеми своими творческими решениями? Имея возможность "переиграть", что изменили бы?
Дмитро: Ми з усім погоджуємося, тому що це шлях, це дорога, кроки, які нас змінювали, давали якусь мудрість, розуміння ситуації на майбутнє. Тому, напевно, ні. Ми настільки фаталісти, що ми віримо в те, що все, що відбувається – це на найкраще. В цьому сенсі ми довіряємось долі, у нас є віра, є цілі, є віра і ми з ними разом летимо :)

Понравился ответ? Поделись:

Симона:
0
А почему вы не проводите расширенные фотосессии со своими женами ? Милые семейные снимки были бы интересны вашим поклонникам.
Дмитро: Сто відсотків так, але, я повторюся, що я забобонний і я вважаю, що наша родина – це наш світ, наша фортеця і ми повинні її оберігати. Андрій: Тут, я згоден. Ми не прячемо родини, але і не виставляємо навмисно напоказ.

Понравился ответ? Поделись:

Юнона:
0
Вы одни из немногих артистов, которые могут управлять самолетом. Получили ли вы права на полеты? Если нет, планируете ли закончить курсы?
На жаль, не захистили, тому що у нас не вистачає годин польоту, тобто ліцензії ми не маємо. Так що можете спати спокійно – ми над вами літати не будемо :) Але такі плани є, це реально одна з тих цілей, які надихають – як Джон Траволта літати класним літаком і кайфувати від цього, повірте, це дуже круто!

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Вы заявили о себе на проекте "Шанс". Сейчас очень много талант-шоу. Как думаете, не теряются ли начинающие артисты среди такого количества себе подобных?
Загублюються. Тоді це дійсно був наш шанс в тому сенсі, що це було єдине талант-шоу на той час, воно було унікальним – це національне талант-шоу, придумане Ігорем Васильовичем. Тоді не було інших шоу і ми були поза конкуренцією, в принципі, будь-який артист, який попадав до «Шансу», він по-справжньому ставав зіркою. А надовго чи ненадовго – це вже вирішувала доля і випадок. Зараз у людей є більше можливостей себе показати, причому ми знаємо дуже багато наших знайомих, які побували у всіх проектах, які є, і десь себе знаходили, десь втрачали, потім знову знаходили – це такий творчий шлях і він зараз з дуже великим вибором. Тут вже все падає на плечі самого артиста, як він себе реалізує, а тоді був один шанс і треба було скористатись цим шансом по-максимуму. А зараз – не потрапив в один проект, то йдеш в інший. І насправді широта можливостей – це кльово. Взагалі можна включити камеру, записати все і викласти до інтернету, отримавши свій мільйон переглядів.

Понравился ответ? Поделись:

Лида:
0
Чего бы вы хотели достичь в музыке? Что для вас верх, предел…
Андрей: Нет предела, все безгранично. Главное, чтобы твое творчество приносило радость людям, чтобы ты сам от этого кайфовал. Нельзя сказать, что какая-то награда или что-то еще поднимет тебя и ты успокоишься – такого момента нет. Поэтому только создавать новое, иметь на это силы, средства и любовь – это самое главное.

Понравился ответ? Поделись:

Вера:
0
Как опишете “путь“ группы, который прошли за 14 лет, какие “шаги“ считаете знаковыми для себя?
Як нормальний політ, шлях був і з хмаринками, і з турбулентністю, був і безтурботний політ, були дощі та недовгі вимушені посадки для дозаправки. Все було знаковим, будь-який етап – це якісь зустрічі, якийсь досвід, якесь переживання та натхнення, якась творча емоція, яка потім в майбутньому в щось виливалась.

Понравился ответ? Поделись:

Нина:
0
Вы думали над тем, в какой сфере смогли бы реализоваться, если бы не карьера музыкантов и артистов? Кем бы вы стали?
Дмитро: Питання нескладне, скажу чесно, тому що нам пощастило – ми займаємось улюбленою справою, яка дає нам можливість займатись ще якимись улюбленими справами. Моя улюблена справа – це театр, це опера, це режисура. Зараз це для мене як хобі, тому що основний сенс мого життя – це «Авіатор», але, якби не було «Авіатора», то, мабуть, я б повністю жив в театрі і т.і. Андрій: У мене так само просто: я б однозначно займався спортом. Я в дитинстві полюбляв футбол і навіть грав за команду свого міста, але в якийсь момент у мене сталася травма і я перестав займатись футболом. Але, однозначно, якби не музика, то я б займався футболом. А зараз я займаюсь великим тенісом, якщо у мене буде син, я обов’язково поведу його не теніс. І дівчинку – так само, всіх поведу на теніс :) Дмитро: А я в оперу не поведу :) Поведу на хокей.

Понравился ответ? Поделись:

Кира:
0
У Земфиры есть такое выражение: "На своем творческом пути я где-то между первым припевом и первым куплетом". Вы на каком этапе?
Дмитро: Десь, напевно, перший куплет закінчується, четверта строчка першого куплету. Андрій: Так, зараз виходимо на приспів.

Понравился ответ? Поделись:

Марианна:
0
У творческих людей распорядок дня очень странный. Как выглядит ваш обычный день?
Андрей: Скажем так: день выглядит абсолютно счастливым, что я могу сказать о творческих людях, потому что это те люди, которые как никто чувствуют ритм жизни. Ритм жизни специфический, весь день может быть проведен в кровати, половина дня может быть проведена на кухне в приготовлении какого-то интересного блюда, либо поход в кино, либо какие-то дела. Но все настолько спокойно, это ритм, который позволяет ощутить радость жизни. Все очень круто, есть возможность уделить внимание сну, которого так не хватает, уделить внимание любимым людям, друзьям, собаке и даже уборке в квартире, что я очень люблю делать. Поэтому день такой хаотический, но в то же время правильный – ты все успеваешь, на тебя никто зла не держит, что ты куда-то не приехал или подставил кого-то. Иногда, бывает, опаздываю – это да, это мое. Дмитро: А у мене все дуже просто: коли б я не прокинувся, я все одно нічого не встигаю. Я можу спати дві години на добу, можу спати десять годин на добу (що буває, напевно, рази три на рік), але все одно я завжди сам для себе знаходжу кучу якихось задач, які мені цікаво реалізувати. Якийсь момент роботи за комп’ютером, домашні справи, прогулянка з собакою, виїзд до міста, спортзал, зустрічі, репетиції і ввечері якась зустріч з друзями або футбол.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
0
Раскажите честно как выдержали изменения в составе. Как вобще это произошло? Спасибо!
Ну, бачите, витримали. Ми випустили три пісні, одна з них дуетна з Боженою Дар, ми випустили два кліпи, один з яких навіть вже має мільйон переглядів – для «Авіатора» це перший кліп, який отримав мільйон переглядів. Це пісня «Наречена» з Боженою Дар. Літо було важким, чесно, було неочікуваним, коли Ігор повідомив нам, що вирішив піти з гурту. Тому, якщо порівнювати з літаком, то ми трошки ловили хвилю, але до кінця літа ми усвідомили, що все, що робиться, це на найкраще, життя триває, це просто якийсь етап, поворот, поштовх. Так само, коли ми розлучались з Юрою Нікітіним – було страшно, ми взагалі нічого не розуміли, нам здавалося, що ми вже такі досвідчені, вже 8 років в кращій артистичній компанії України, але коли опинились один на один з реаліями, з шоу-бізнесом, то зрозуміли, що ми взагалі десь рядом ходили, за стінкою слухали і у вікно заглядали. Зараз, слава Богу, все кльово, все відбулось спокійно – просто Ігор сказав, що він прийняв таке рішення, все.

Понравился ответ? Поделись:

Тарас:
0
Большой концерт "на троих" планируете лет через пять? Или "Авиатор-трио" - это уже история?
Андрей: Большой концерт планируем. На троих? Возможно, в золотом составе. Кстати, сегодня Игорь нас поздравил. Дмитро: Наприклад, гурт Take That робили великий концерт в 2012 році, до них повернувся Роббі Вільямс, тому ми такого не виключаємо. І «Океан Ельзи» робили великий концерт на Майдані зі своїм золотим складом. Андрій: І Spice Girls знову зібрались та поїхали в великий тур, тому ми не виключаємо, що такий момент може бути, але це вже історія – просто майбутня :)

Понравился ответ? Поделись:

катя:
0
парни, с днём рождения! кому бы вы хотели сказать спасибо в свой праздник?
В первую очередь, точно хотели бы сказать спасибо Юрию Никитину и Игорю Кондратюку! Без цих двох людей гурт «Авіатор», навіть якщо б і створився, то на якийсь короткий проміжок часу, але ненадовго – завдяки цим людям ми існуємо. Ми вже давно летимо самі, в самостійному польоті, але все одно в душі та серці завжди наша вдячність, ніби синов’я до батьків і до старших колег, вона така широка та велика і вона є.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
0
У вас есть люди, которые в любой момент могут посоветовать, какую песню лучше выпустить, на которую снять клип и т.д.?
Дмитро: У нас маленька команда: у мене є Андрій, а у Андрія є я. Ми довіряємо інтуїції і готові помилятися, але бути щирими. «Авіатор» – це некомерційний проект, це група, яка транслює свою життєву позицію, свою філософію і тут важливо не ганятися за трендом, який конвертується в якусь копійку. Є розуміння того, що таке «Авіатор», є розуміння того, хто нас слухає, є розуміння того, що ми хочемо принести людям і ми це несемо. Ми обов’язково радимось, ми обов’язково робимо фокус-групи, це нормально, але це вже більше допоміжний інструментарій, ніж основний вибір.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Вітаю з днем народження! Скажіть, до вас часто звертаються за порадами музиканти, що тільки-но починають? Поради їм даєте? Чи не плануєте опікуватися кимось із виконавців та спробувати себе в якості продюсерів?
Дмитро: Поради даємо завжди, будь-яким колегам, тому що ми так само у когось шукаємо якісь поради. Це живе спілкування, навіть, якщо людина ставить нам запитання, як старшим колегам, то вона може наштовхнути нас на якийсь вихід, на якусь історію, яку ми можемо залучити до себе і так само отримати якийсь результат. Стосовно продюсування – я точно не планую. Андрій: А я, до речі, планую, для мене це цікавий напрямок. Скоріш за все, це почнеться з музичного саундпродюсування, чим я в принципі зараз і займаюсь – допомагаю багатьом артистам в музичному плані. І в майбутньому, в років 50-55, бачу себе так: такий хороший великий стіл і зручне крісло, де я займаюсь улюбленою справою. Дійсно було б цікаво займатись молодими виконавцями в майбутньому. Це як в футболі, коли футболісти переростають в тренера. За цей час ми накопичили багато досвіду, яким хочеться з кимось поділитися.

Понравился ответ? Поделись:

ілля:
0
гайз,чи не кортіло би трохи поекспериментувати із паралельним проектом? скажімо,попмузика від вас нікуди вже не втече... а от рок,інді,етно? такими можемо вас почути? дякую!
Признаємось чесно, що щось з написаного йде в стіл. Напевно колись будуть цікаві експерименти, ми за будь-який кіпіш, просто зараз не на часі. Однозначно, можна сказати, що це не рок – це інді, етно, щось таке.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999