Иванна Онуфрийчук в гостях у tochka.net

Иванна Онуфрийчук - ведущая авторского шоу "Без краватки", третий сезон которого стартовал на канале НЛО TV.

 

Какие курьёзы случаются на съёмках программы? Кто станет гостем третьего сезона? В какой короткометражке снялась Иванна Онуфрийчук?

 

На эти и другие вопросы наших читателей телеведущая Иванна Онуфрийчук ответит во вторник, 29 октября, в 15:00 во время веб-конференции на tochka.net.

 

Ответы 24

Алина:
2
Что нужно, чтобы стать известной телеведущей, как ты? Как ты придумала шоу «Без краватки»?
Щоб стати відомою телеведучою потрібно дуже багато працювати, навчатися, постійно себе вдосконалювати в цьому руслі, точно так, як це робила я. У мене немає спеціальної освіти телеведучої, я всього-на-всього закінчила Школу телеведучих при «1+1», коли вона тільки з’явилась. І після цього я почала ходити по кастингах, щоб зачепитись хоча б десь і почати працювати телеведучою. Перший час мене взяли на музичний канал і більше року я пропрацювала там, звичайно, набралась необхідного досвіду. А ідея створити власне шоу у мене була ще під час навчання у Школі телеведучих, тому що нас ще там спонукали не те, що якщо ми хочемо кимось бути і нести в цей світ щось цікаве, то, звичайно, вести новини чи якусь програму, це одне, а створити щось своє, щось авторське – це зовсім інше. Тому прагніть до того, щоб привносити в телебачення нові ідеї та нові проекти. Ще тоді я задумалася про шоу, я вже знала, що це буде щось цікаве, щось розважальне, щось смішне, щось дуже активне. І коли я у друзів побачила автомобіль Hunter, це амфібія, яка і плаває, і їздить, і робить інші неможливі речі – від цього автомобілю у мене з’явилась ідея створити шоу. Я чомусь вирішила, що в цій тачці я буду возити своїх гостей, буду з ними плавати по озерам, по Дніпру, буду задавати політикам різні запитання, робити для них такі сюрпризи. Багато хто крутив біля голови і казав, що це неможливо – прокатати на такій тачці якогось відомого політика і щоб за тобою бігло ще десять чоловік охорони. Важливо те, з чого з’явиться ідея вашого шоу або проекту, завжди потрібна якась зачіпка – ось у мене вона була такою. Чому це чоловіки? Тому що на державній службі, на якій я колись працювала, я працювала у великому чоловічому колективі, де була єдиною жінкою серед них – можливо, через цей досвід виникла ідея шоу про чоловіків. А щоб шоу або проект стали успішними, звичайно, потрібно весь час вдосконалюватись, потрібно завжди щодня себе покращувати і працювати над собою. Щонайменше двічі на рік я проходжу якісь підвищення кваліфікації, курси, майстер-класи, я постійно себе вдосконалюю – тому працюйте, не покладаючи рук і, я впевнена, що у вас буде успіх.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
1
Що саме головне для тебе в житті? Які цінності доя тебе найголовніші?
Найголовніше в житті – це рідні, це сім’я, це батьки, це мої сестри. Що б не відбувалось в житті, де б я не знаходилась, що б зі мною не було – я завжди пам’ятаю про них, я завжди з ними думками поруч, я завжди з ними на зв’язку. Вважаю, що в житті немає нічого головнішого, тому що всі друзі, знайомі, оточуючи – вони в нашому житті приходять та уходять. Бувають різні люди, бувають різні вчинки, через яких ти втрачаєш тих чи інших друзів та знайомих, а рідні та близькі люди – це ті, які були, є і будуть з тобою завжди поруч, ким би і де б ти не був. Тому, я вважаю, що налагоджувати стосунки потрібно завжди і потрібно мати собі за мету – завжди бути у хороших стосунках з рідними, в першу чергу, з батьками, батьків потрібно поважати, цінити, любити, дорожити ними. Я знаю таку річ, що коли ти поважаєш своїх батьків – у тебе завжди в житті (і в особистому, і в кар’єрі) все буде добре, тому що воно все завжди дуже пов’язано. Недарма є заповідь «Чти отца твоего», вона дуже багато пояснює, якщо цінувати своїх батьків, у вас в житті завжди все буде добре. Просто запам’ятайте це, можете навіть перевірити – якщо у вас будуть хороші стосунки з рідними, у вас все буде добре.

Понравился ответ? Поделись:

Игорь:
1
Твое сердце свободно?
Це те запитання, яке задають майже щодня. Я скажу так: є чоловіки, які є моїми прихильниками, є чоловіки, які зізнаються мені в коханні, які дарують подарунки, якось проявляють свою увагу і мені це занадто приємно, я взагалі не знаю, як можна без цього жити будь-якій жінці та дівчині, це завжди придає більше впевненості в собі. Але я не можу сказати, що на даний момент у мене є той чоловік, з яким я готова завтра створити сім’ю, вийти за нього заміж і сказати, що це моя людина, що це мій чоловік назавжди. Такого чоловіка, на жаль, у мене зараз немає і, звичайно, хотілося б зустріти таку людину, тому що я хочу сім’ю та дітей, але поки що такого нема.

Понравился ответ? Поделись:

Миа:
1
Когда в твоём шоу будут показывать Энрике Иглесиаса?))))) Он очень нужен))))
До речі Енріке Іглесіас, нещодавно приїздив, я була у нього на концерті. Дуже багато грошей хоче Енріке Іглесіас для того, щоб сходити до когось на інтерв’ю. На жаль, у наших телеканалів і державного телебачення немає такого бюджету аби забезпечити голлівудських акторів та відомих зірок прийти до нас на інтерв’ю. Я думаю, що коли я вийду на інший рівень відомості і коли такі зірки як Енріке Іглесіас і інші, будуть самі проситись до мене на інтерв’ю, тоді ви його там побачите, обіцяю :)

Понравился ответ? Поделись:

Николай Викторович:
1
Когда приедете в командировку (или просто так )в г.Харьков?
В Харкові я була дуже давно, до речі, там я навчалась грі у гольф у «Superior», це найкращий гольф-клуб в Україні, його можна навіть поставити на один рівень з багатьма європейськими. Можу сказати, що Харків дуже чистий – і через це виникає повага до цього міста, він чистіший, ніж Дніпро та Київ. Але, на жаль, у мене там немає друзів, тільки декілька знайомих, тому я там буваю дуже рідко, виключно по роботі. Думаю, що весною, коли почнеться сезон гольфу, я обов’язково приїду пограти на декілька днів і відвідати місто.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
1
Иванночка, привет! Расскажи о своей поездке в родную Таможенную Академию и о своём интервью с Натальей. Днепр тебя любит!!!
Дякую, Ольга! Мене разом з моєю старшою сестрою, так як ми є випускницями Академії митної служби України м. Дніпропетровська, запросили бути почесними членами журі на «Містер Академії». І, звичайно, ми відвідали всіх наших викладачів, це така ностальгія, це той період життя, який є найкрутішим, коли ти студент, коли ти стаєш самостійним, коли ти знаходиш своїх перших кращих друзів. Наприклад, у мене зі студентського життя до сих пір є краща подруга, з якою я дружу. У неї вже є сім’я та діти, але ми досі залишаємось кращими подругами, ми стільки всього разом пройшли та побачили, що це неможливо забути та не цінувати. Тому Академія завжди в моєму серці, я завжди рада всіх бачити, завжди рада бути гостею. Ми вибрали Містера Академії – самого найкрасивішого, потім у нас була вечірка на кораблі разом з викладачами та всіма учасниками.

Понравился ответ? Поделись:

Максим:
0
Чому ти така чарівна????
Я не знаю, мама такою народила :) Насправді чарівність людини, її краса, позитив, посмішка, те, як вона притягує до себе людей, яка у неї енергетика – це все залежить від внутрішнього світу людини, від того, наскільки він не зіпсований, залежить від того, яка у людини душа і чим вона годує цей світ. Для мене є багато життєвих цінностей, від яких я не відходжу ні в якому разі, в першу чергу, я намагаюсь залишатися собою, притримуватись своїх принципів, не переступати через себе і цим самим мій внутрішній світ залишається чистим, світлим, позитивним. Все це світло та позитив я дарую людям, цим самим, можливо, їх притягую, можливо, в цьому є моя чарівність, не знаю. Дякую за запитання!

Понравился ответ? Поделись:

Віктор:
0
Хто твій улюблений іноземний кіноактор (чоловік та жінка)
Моя улюблена акторка – Джулія Робертс, напевно я передивилась всі фільми з нею, вона мені дуже подобається як жінка, як акторка. Вона така красива та жіночна, мені в ній просто все подобається. З акторів мені багато хто подобається – дуже подобається Бен Аффлек, дуже подобається Міккі Рурк, той самий Кіану Рівз.

Понравился ответ? Поделись:

Люся:
0
Іванко , а чи немає в тебе бажання поїхати закордон жити ? Якщо так то куди ?
Ні, у мене немає такого бажання і ніколи не було. Мені достатньо відпочинку десь на морі чи в Європі. Є бажання поїхати до США, я займаюсь зараз отриманням візи – можливо, там мене щось зачепить і з’явиться бажання туди переїхати. Але я про це навіть не думаю, тому що настільки люблю Україну та наших людей, тому, я не знаю, що це має бути за пропозиція, щоб я кудись переїхала.

Понравился ответ? Поделись:

Оскар:
0
Как вы попали на тв? Возможно ли попасть без денег?
Звичайно, можливо без грошей і, в першу чергу, це потрібно робити без грошей. На жаль, так склалося в нашій країні, що багато видань, роботодавців, телеканалів, СМІ є такими, які інколи з людей вимагають гроші за те, щоб у них працювати. Але я вважаю це неправильним, я не розумію, як можна брати гроші з людини, яка є обличчям видання чи ТБ-каналу, я взагалі це вважаю якимось крохоборством. Тому потрібно намагатись влаштуватись своїми силами – так, щоб платили вам, а не ви платили. Для цього, звичайно, потрібно щось з себе представляти, в першу чергу, потрібно бути професіоналом. Якщо ви професіонал, якщо люди бачать, що ви дійсно можете бути успішним ведучим, то, звичайно, вас будуть всюди запрошувати і пропонувати роботу.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
0
Скажите, кто скоро будет в гостях в вашей программе?
Скоро в гостях має бути Pianoбой, він нам дуже обіцяв. Ми просили його прийти на зйомки місяці три, звичайно, це артист, у якого дуже щільний графік, тури, концерти і т.д. і часу на інтерв’ю у нього катастрофічно не вистачає. Напередодні зйомок, які у нас повинні були відбутись, я дуже сильно захворіла, тому зйомки зірвалися – я дуже маю надію, що він на нас не образився і ми дуже хочемо його бачити, тому чекаємо його в гості. Ще буде, можливо, Хливнюк, ще буде в гостях Віталій Кличко і, можливо, разом з Володимиром, і ще багато гостей. До кінця третього сезону нам залишилось зняти всього лише сім гостей, тому у нас вже такий довгий список, в який ми намагаємось помістити самих важливих, цікавих та відомих гостей.

Понравился ответ? Поделись:

я:
0
привет! а что за загадочная короткометражка? где можно посмотреть?
Дякую! Це моя перша головна роль у кіно. Акторської освіти у мене немає, я закінчила акторські курси, навіть декілька, одні продовжувались майже рік і мій викладач порадив мене, як акторку своєму знайомому режисеру, який шукав на головну роль красиву молоду дівчину для фільму жанру хоррор. У нас в Україні цього жанру немає, тому він вирішив зняти короткий метр для того, щоб потім зібрати кошти та зняти повний метр. Він запросив мене на проби, як одну з акторок, і після цього він запросив мене на зйомки. Я, звичайно, була дуже щаслива, навіть якщо це короткий метр, якого не буде не екранах, але він точно буде на YouTube і він точно повезе цей фільм на продаж на закордонний кіноринок. Це неймовірно крутий досвід на професійному рівні, якій я навіть можу відкласти собі в папочку для своєї майбутньої акторської роботи, тому що в цьому напрямку мені дуже хочеться розвиватися. Не буду казати назву, ви скоро самі його побачите – про маніяка, який хотів мене вбити.

Понравился ответ? Поделись:

Диана:
0
У вас были романтические отношения с Иракли Макацария?
Ні, не було і не має. Звичайно, дуже багато людей вважають, що ми дуже гарно виглядаємо разом і, можливо, ми були б гарною парою, але ми – просто друзі.

Понравился ответ? Поделись:

Диана:
0
Как относишься к блоггерам в Инстаграме? Не хотелось ли тебе продвигать свою страничку и вести блог?)
До блогерів відношусь з дуже великою повагою, особливо до професійних, які дійсно змінюють своє оточення на краще і можуть порадити щось корисне та важливе в житті. Я також думала вести свій блог, але я до цього поки що не прийшла, тому що необхідна команда, необхідна камера, яка буде постійно за тобою ходити і знімати, монтувати і т.д, поки я роблю це сама на своєму рівні. Думаю, що коли ми відзнімемо сезон «Без краватки», я зроблю щось подібне, ще я замислююсь над тим, щоб створити свій YouTube-канал, тому все попереду.

Понравился ответ? Поделись:

Алла:
0
Коли ви знову будете танцювати на балу і де це буде?
Складно сказати, тому що попереду дуже багато балів, в грудні має бути Red Shoes Christmas Dance, поки що я не вирішила, буду брати в ньому участь чи ні, тому що дуже хочу до кінця року поїхати відпочити. Тому можливо там, а можливо – вже в наступному році, коли буде Віденський бал у Києві. Це наш класичний бал, найбільша і найкрасивіша подія України, тому, звичайно, так як я була дебютанткою і у мене є звання принцеси Віденського балу, я завжди підтримую цей захід, я завжди приймаю участь і танцюю. Це в грудні буде Бал стоматологів, який організовує Мирослава Дрогомирецька, це поки що все. Я продовжую періодично ходити займатись танцями і вже не уявляю свого життя без балів. Мені здається, що всі мої знайомі, рідні та друзі разом зі мною також беруть в них участь і перебували на всіх балах та подібних заходах. «Танці з зірками» - це також одна з моїх мрій, все можливо, тому побачимо.

Понравился ответ? Поделись:

Александра:
0
Просто хочется вам поделать счастья! И будьте осторожны на байке. Что бы вам еще экстремального хотелось попробовать?
Дуже дякую! Хочу сказати, що я дуже обережна, я знаю, що катаючись на байку, потрібно завжди тримати контроль, зберігати спокій і мати мозок. Мій інструктор вчив, що потрібно слухатись свого внутрішнього відчуття, своєї чуйки, якщо ти не впевнена навіть на якусь мінідолю – не роби цього, тому що саме з цього починаються негаразди на байках. Тому я обережна. А ще мені дуже хочеться стрибнути з парашутом з великої висоти (4 або 6 тисяч метрів), дуже давно цього хочу та шукаю для цього надійну компанію. Не хочу стрибати сама, хочу з кимось, щоб це було весело та незабутньо. Ще мені дуже хочеться політати на параплані і спуститися на дно океану.

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
0
Давно вы не делали обзор новой косметики в инсте, раньше было регулярно((
Насправді мене багато людей просять знімати відео, як я роблю мейкап за 15 хвилин, знімати обзори косметики. Добре, я послухаю і буде це робити. Але, на жаль, не завжди на це є час, це ж потрібно виставити світло, потім все це змонтувати, накласти музику, щось написати. Але, дякую за зауваження, я буду робити це частіше!

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Ваш инстаграмм - это что-то невероятное. Вы не устаете, нет желания все бросить и немного посвятить время себе?
Дякую! Мені насправді роблять багато компліментів щодо мого Інстаграму, тому що він майже щодня залишається активним, спочатку люди думали, що його ведуть спеціальні менеджери, які просувають сторінки. Але ні, Інстаграм я веду абсолютно сама, всім відповідаю сама, сама коментую та знімаю, тому що мені це подобається, я постійно отримую фідбек від своїх читачів, я відчуваю себе потрібною та корисною для них. Я завжди отримую від них якусь вдячність за щось і мені це дуже подобається, мені подобається ділитись своїм життям і бути собою, показувати людям, що не потрібно створювати якісь ілюзії чи картинки, в які вірять ті, хто на вас дивиться. Потрібно бути собою і не соромитись показувати це іншим людям. Тому що зазвичай в соцмережах у людей все круто, все красиво, але зустрічаєш людину в житті – і це зовсім інша історія. Я вважаю, що таких випадків, на жаль, більшість і це трошки сумно. Тому, давайте бути собою і бути справжніми!

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Кого ви мрієте запросити у шоу «Без краватки»?
Якщо брати українських зірок, то, звичайно, я б дуже хотіла побачити у нас в гостях Монатіка, Макса Барських, Потапа, у якого також немає часу на інтерв’ю. Тих зірок, які не будуть хотіти грошей для того, щоб прийти на інтерв’ю. Звичайно, хочеться бачити топових чоловіків, видатних спортсменів, лікарів, бізнесменів. Думаю, що в четвертому сезоні (я маю надію, що він буде) вони до нас дійдуть. А із зарубіжних хотілося б побачити зірок Голівуду, наприклад, Кіану Рівза – чомусь всі дівчата дуже хочуть, щоб він до нас прийшов :)

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Ты очень стильная. С тобой работает стилист или ты сама подбираешь себе наряды?
Дякую! Один час було дуже важко розібратись зі стилем, тому що щосезону тренди міняються, з’являється щось нове і т.д. Я ходила на шопінг, щоб купити собі взуття або сукню, але врешті-решт покупала зовсім не те, про що думала і взагалі не знала, з чим його носити, потім я віддавала це сестрі чи комусь дарувала. І так відбувалось дуже довго і часто. Але потім я звернулась до професійних стилістів – на зйомках познайомилась з дівчинкою, яка підбирала одяг, і ми з нею працювали деякий час. У професійних стилістів є така послуга – перебрати гардероб. Напередодні я розклала весь свій одяг та взуття по квартирі і коли вона прийшла до мене, вона перебрала все це і, так, як я їй довіряю, наші смаки з нею сходяться, як і має бути, сказала мені, які речі треба відкласти далеко в шафу або комусь подарувати, що взагалі не можна носити, а що можна компанувати, якщо це твоя улюблена річ, але вона немодна, її можна обіграти так, що ти все рівно будеш її носити. Таким і має бути стиліст, я вважаю. Вона за день мені все перебрала, скомпанувала, відзняла фото в різні папки. Наприклад, папка «Аеропорт», це речі, які можна вдягати в подорож і виглядати гарно, красиво та стильно, папка одягу для вечірок і т.д. Раз на рік робити таку процедуру дуже корисно для будь-якої людини, це не супердорого і це потрібно, я вважаю. Кілька разів вона до мене приходила, я сама навчилась підбирати для себе стильний одяг і тепер роблю це сама. Тому, можете скористуватись цією порадою і зробити так само, якщо цікаво, можу дати номерок, який в цьому допоможе :)

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
Откуда у тебя такая любовь к бальным танца?
Скажу чесно, вона у мене з’явилась нещодавно, буквально роки три тому. В дитинстві я професійно не займалась танцями, я вміла танцювати лише вальс, в дитинстві я більше співала і грала на фортепіано. А коли у нас почали організовувати Віденські бали, я, в першу чергу, зробила подарунок своїй мамі подарунок на 50 років – я вирішила піти на перший Віденський бал з мамою, я подарувала їй квиток. Звичайно, що я пам’ятаю про те, що будь-яка дівчинка хоча б раз в своєму житті мріяла попасти на справжній Віденський бал, тому ми з мамою сходили на бал, де я була просто гостею і я зрозуміла, що це настільки круто, красиво, святково і масштабно, це просто незабутня подія. Тому на наступний рік я вирішила стати дебютанткою і взяти участь в балу, як дебютантка. Весь бал тримається на дебютантах – це дівчата в білих сукнях, які відкривають бал, які танцюють всі постановки, це просто неймовірно красиво. Після цього я почала професійно готуватись в професійних студіях, для мене відкрились нові знайомства, нові горизонти, нова сфера спілкування і зовсім інше життя. Тепер це частина мене, я без цього не можу і це любов назавжди.

Понравился ответ? Поделись:

Галя:
0
Как можно с тобой познакомиться? Много к тебя друзей? Как ты выбираешь друзей?
Познайомитись зі мною можна дуже просто – в соцмережах. Я навіть декілька днів на тиждень виділяю півгодини-годину для того, щоб відповідати своїм читачам, відповідати на запити і т.д. Звичайно, якщо це адекватні люди і адекватні запити та повідомлення. Я абсолютно відкрита людина і завжди намагаюсь робити фідбек до своїх прихильників, до тих, хто мені пише і хоче почути від мене якусь пораду і просто познайомитись. Інколи я влаштовую розіграші і останнім часом це стало популярним – я розігрую зустріч із собою :) Таким чином одна дівчинка нещодавно виграла зустріч зі мною і ми з нею дуже сильно подружилися – Яночка, привіт тобі! Все в житті можливе. Ще зі мною можна познайомитись на якомусь світському заході, якщо, звісно, у Вас буде туди доступ. Друзів, на щастя чи на жаль, у мене не багато, їх можна перерахувати по пальцях однієї руки, це стосується кращих друзів. Це люди, перевірені часом, роками, вчинками, відношенням до мене, своїм проявом в різних життєвих ситуаціях. Я думаю, лише такі люди можуть бути кращими друзями, які дійсно довгий період часу своїм відношенням і вчинками до тебе це довели. Коли я вперше бачу людину, це якась чуйка на енергетичному рівні – я вже знаю, моя чи не моя це людина по духу, буду я з нею спілкуватись чи ні.

Понравился ответ? Поделись:

Зая:
0
Чего ты решила ездить на байке?
Це окрема історія, розповім коротко. Мені завжди подобалось те, як виглядає дівчина на байку – це дуже сексуально, це красиво, це якось заворожує. У мене колись була знайома, яка каталась на байку і виконувала різні трюки, я думала, що, можливо, я теж колись навчусь. Потім у мене з’явилась подруга, вона дизайнер інтер’єру, ми з нею працювали над дизайном моєї квартири, а потім я дізналась, що вона професійна байкерша. Я побачила, наскільки круто це виглядає – вона така маленька, тендітна, худенька і катається на такому великому залізному байку. І після того, як я побачила її, я теж вирішила спробувати. Я пішла навчатись до мотошколи, в першу чергу, я думала, що мені це знадобиться на зйомках, тому що, чим більше навичок у актора, тим актор крутіший. Після початку навчання я зрозуміла, що мотоцикл – це не зовсім моє, тому що все ж таки я люблю комфорт, коли над головою є дах, а перед тобою є лобове скло і ти їдеш на чотирьох колесах. Тому я вирішила, що байк – це для задоволення і для мого чергового вміння в житті. Але мій колишній хлопець, коли дізнався, що я пішла навчатись до мотошколи, вирішив подарувати мені байк. Він замовив для мене спеціальний байк, в якому за основу взяли Harley-Davidson, а все, що зверху – це вже кастомайзінг. Я навіть не знала, як він буде виглядати, просто людина вивчила мене, мою зовнішність, мій характер і вирішила, що байк має бути саме таким, його будували довго, більше року. Але, коли він нарешті до мене приїхав і я його побачила, я зрозуміла, що це все-таки окрема любов і я маю довчитись їздити, маю на ньому покататись і він має у мене бути. Ось така історія.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
0
Що можеш розказати про впевненість у собі, як цього досягти?
Цього достягти можна через роботу над собою. Впевненість в собі виникає, коли ти працюєш над собою, коли ти робиш якусь роботу, чогось досягаєш і бачиш свій успіх, коли ти бачиш успіх у своїх оточуючих і прихильників, звичайно, твоя впевненість у собі підвищується. Але, в першу чергу, потрібно любити себе і не звертати увагу на свої внутрішні комплекси та недоліки. Я вважаю, що кожна людина, яка прийшла в цей світ – вона унікальна, вона особлива, не може бути однакових людей, кожна людина несе в цей світ якусь свою мету і якесь своє призначення. Тому впевненість у собі залежить, в першу чергу, від любові та поваги до себе. Якщо ти себе любиш, поважаєш і працюєш над цим, не дозволяєш себе ображати, користуватись собою і примушуєш людей себе поважати, то ця впевненість обов’язково буде. Або, якщо зовсім все погано, звичайно, звертайтесь до професійних психологів. У нас в країні не дуже розповсюджена ця практика, але в Європі і на Заході мати свого психолога, це теж саме, що мати свого сімейного педіатра. Це абсолютно нормально, тому що кожна людина має припрацьовувати в собі якісь моменти, які тягнуться з дитинства, а вони є у нас всіх і невпевненість у собі також родом з дитинства, виникає через якісь непорозуміння в родині і т.д. Тому – працюйте над собою.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999