Победительница "Топ-модели по-украински" Мальвина Чукля

10

В четверг, 23 января, в 12:00 на вопросы читателей tochka.net ответит победительница третьего сезона "Топ-модели по-украински" (Новый канал) Мальвина Чукля.

 

Мальвина Чукля – молодая мама из маленького села в Черновицкой области. Девушка пришла на проект, когда ее сыну Паше было всего 1,4 года. Разлука с сыном и мужем стала не единственным испытанием для Мальвины – на второй неделе съемок умер отец девушки, и она уехала на похороны, не зная, вернется ли. Но в итоге нашла в себе силы, и не просто догнала остальных участниц, но и победила на проекте.

 

После проекта Мальвина блеснула на Украинской Неделе моды. Сейчас девушка постоянно живет в родном селе с семьей, выезжая оттуда на фотосессии. 

Ответы 13

Фанат:
1
Яку найціннішу пораду дали тобі експерти ТМПУ і Алла Костромічова?
Було дуже багато порад, але не все входить в ефір і не все люди можуть побачити. Я думаю, кожна з нас отримала для себе дуже багато цінного. Можу сказати про себе, що, в першу чергу, я отримала навіть не пораду, а їх думку, тому що я дуже сумнівалась, чи дійсно я є модельною, чи є у мене в цьому якісь шанси, я не знала, чи дійсно тут моє місце. Мені сказали, що шанси у мне є, що вони дійсно вірять в те, що у мене є якесь модельне майбутнє – для мене це було дуже знаково. І так само я була в чомусь стримана і не тому, що для мене важлива чужа думка або я боюсь, що скажуть люди, я просто маю певні рамки в голові і мені було складно в чомусь переступити через себе або я просто не знала, як це зробити. І на одному відборі від експертів, в тому числі і від Алли, я отримала пораду – не думати настільки глибоко, просто відпустити і працювати так, ніби ти професіонал своєї справи. Дійсно зі сторони це виглядає, ніби ти боїшся, що скажуть інші – тоді я над цим задумалась і дійсно почала по іншому ставитись до роботи, до завдань на проекті, певно це і допомогло мені розвиватись далі.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
1
Яке випробування на проекті було найважчим?
Там, де було важко фізично – це на другому плані, для мене важко – це там, де важко морально, там, де треба через себе переступити, де ти маєш перебороти якийсь свій страх.

Понравился ответ? Поделись:

Ніка:
1
Мальвіна - це твоє справжнє ім'я? Хто із батьків вирішив назвати тебе так? До речі, досить красиво і оригінально ;) а як тебе називають друзі?
Так, це моє справжнє ім’я, я так і записана в паспорті, але відкрию ще одну таємницю: насправді у мене подвійне ім’я і в паспорті я записана Мальвіна-Ірина, саме так захотіли мої батьки. Мальвіна – це ім’я придумав батько, він хотів так назвати ще першу доньку, але мама щось в цьому запідозрила неладне і не схотіла. Свого тато все ж таки добився, але вже на третій донці – здійснив свою мрію :) Мої батьки їздили до Румунії, у них там друзі і в Румунії дуже часто зустрічається подвійне ім’я, тому батько також захотів, щоб у його доньки було подвійне ім’я. Друзі, близькі, родина скорочено називають мене Малі, Маля і далі в цьому руслі. Дякую за комплімент, мені приємно!

Понравился ответ? Поделись:

Катя, Харьков:
0
Мальвина, когда свадьба у Дарины и действительно ли ты будешь там дружкой, как вы договаривались?
Я не знаю, коли весілля у Дарини. Так, ми з нею говорили на цю тему, ми з нею подружилися і дійсно були дуже близькі на проекті і була така розмова про те, що вона мене обов’язково покличе в ролі свідка. Чи буде так насправді, чи ні – я не знаю, потрібно розуміти, що наші шляхи розійшлися, ми були на проекті дуже близькі, але тепер у кожної є своє життя. Якщо ми і надалі будемо підтримувати такий же зв'язок, як і зараз, то я залюбки прийму участь в її весіллі і з радістю буду там свідком. А далі – як вона вирішить, тобто це вже її особиста справа і знову ж таки, якщо вона вирішить, що ні, то я абсолютно не ображусь, бо найщасливіший день в житті кожної дівчини має бути ідеальним тільки для неї, а не для когось.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
0
Як твій чоловік ставиться до твоєї участі в реаліті?
До участі він ставиться абсолютно нормально. Звичайно, його трошки ошелешила новина про те, що я, хочу подати анкету, це було дуже дивно :) Але він це прийняв, він мене зрозумів, відпустив, ми все обговорили і все вирішили разом, тому що без його згоди я б на це не вирішилась. Він все переосмислив, я дала йому на це час, я навіть довірила йому прийняття цього рішення. Я повідомила йому, що мене покликали на телекастинг і сказала, що, якщо він скаже «Ні», то так і буде, я це прийму і зовсім не ображусь. Мені здається, що в родині так і має бути, партнери мають слухати і поважати один одного. Я б зрозуміла, якщо б він сказав «Ні», але він сказав «Так» і навіть зараз він мені каже про те, що якби через нього я не пішла на проект, то відчувала б, що не використала цей шанс, не змогла себе реалізувати. І навіть, якби я не образилась, це все одно сиділо б в мене всередині, а він цього не хотів.

Понравился ответ? Поделись:

Назар:
0
Ти їздила у Америку , як переможниць проекту чи в цьому сезоні поїздки не було ?
Я не їздила до Америки – там трошечки не вийшло :)

Понравился ответ? Поделись:

Назар:
0
Як ти вважаєш за що експерти взяли тебе на проект?
Мені здається, що все ж таки вони побачили якусь цікаву зовнішність, в першу чергу, тому що на модельний проект апріорі беруть модельних дівчат. Всі дівчата мали якусь родзинку і якісь перспективи в модельному розвитку, тому, по-перше, це зовнішність, а, по-друге, у мене була цікава мотивація і, як відверто сказав, Сергій Нікітюк – за моє ім’я, це також зіграло роль. Я б ніколи не подумала, але насправді в житті грає роль кожна дрібниця.

Понравился ответ? Поделись:

Назар:
0
Як ти знайшла в собі сили повернутись на проект після смерті батька??
Для мене це дуже складне питання, у мене немає однозначної відповіді. Я не можу сказати, де я знайшла ці сили, інколи я сама задумуюсь над тим, як я змогла взяти себе в руки і повернутись на проект. Просто я вірю в Бога і, мені здається, що Господь мені допоміг взяти себе в руки, він направив мене, направив мої думки до того, що все ж таки потрібно повернутись і тепер я розумію, що ці думки не було просто так – значить мені потрібно було повернутись, в цьому був сенс. Це був найстрашніший період в моєму житті. Люди питають у мене, як я це пережила, але, насправді, я навіть зараз не пережила цей момент і кожен раз, коли я про це згадую, знову можуть нахлинути ці емоції та спогади, весь цей шлях, коли я поверталась додому, коли я прийшла, побачила все, що там відбувається – це складно і ця рана не загоїться ніколи. Але, як не крути, життя має продовжуватись і ми маємо бути сильними, я впевнена, що мій батько не хотів би, щоб я далі сиділа вдома, тому що він у мене був дуже сильний, був дійсно дуже позитивний, не дивлячись на свою хворобу, він абсолютно ніколи не жалівся, у нього ніколи нічого не боліло, хоча ми завжди бачили, що болить. Мені просто хочеться брати з нього приклад і з гордістю нести далі його ім’я.

Понравился ответ? Поделись:

Валерія:
0
Твій син дивився ТМПУ?)
Дивився, але він ще маленький і не може усвідомлювати все, що там відбувається. На початку ми йому показували, що це мама, але він не дуже на це реагував, тобто він собі дивився і називав мамою кожну жінку, яка світилась на екрані :) Якщо ми казали, що це не мама, то він навіть плакав: «Ні, це мама». А потім, десь з середини проекту, він почав більше усвідомлювати, можливо це через вік, бо діти розвиваються не по рокам, а по місяцям, по тижням, по дням і з середини проекту він вже чітко називав мене мамою, коли я світилась на екрані, а всі інші вже не були у нас мамами. Так, він вже усвідомлював, що це мама на екрані, але, що вона там робить, він ще не розуміє. Виросте і тоді ми запитаємо, як він до цього ставиться :)

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
 Як змінилося твоє життя після перемоги на "Топ-моделі"?
В першу чергу, життя дійсно змінилось, тому що я була зовсім не з цієї сфери і не мала нічого, пов’язаного з нею, а зараз у мене з’явилась модельна робота, з’явились кастинги, я почала їздити, почала з цим знайомитись, бути всередині цього. Тобто це раніше було для мене якоюсь екранною історією, яку я бачила в журналах та в інтернеті, а тепер я всередині цього і я можу це все бачити, як воно відбувається насправді. Я можу бути частиною цього – і для мене це велике досягнення.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
Кого вважала головною конкуренткою на проекті?
Для мене з самих початкових епізодів дуже сильною конкуренткою була Дарина, хоча я можу сказати, що у кожної дівчини були свої сильні стороні і я це прекрасно розуміла. Хтось був хорошим на фото сесіях, у когось були дуже класні дефіле і періодично ці конкуренти змінювались, тим паче, що на проекті відбувається якийсь розвиток і кожна дівчина була для мене якоюсь загрозою. Але найбільшою конкуренткою я все ж таки вважала Дарину.

Понравился ответ? Поделись:

Ксюша:
0
Які у тебе були модельні пропозиції після перемоги в Топ-моделі?
Це різні зйомки, багато фотографів хочуть просто пофотографувати для себе, для своїх буків. Так само є пропозиції, які надсилають модельні агенції, це конкретна робота. Я вже була на Тижні моди, але не можу сказати, що це якась пропозиція, все ж таки надалі все залежить від тебе, наскільки ти хочеш працювати і що ти для цього робиш. Пропозиції не дуже падають просто з неба, як всім здається – ти просто розвиваєшся далі, як можеш.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Кого з учасників минулих включно з твоїм сезоном ти хочеш бачити у наступному сезоні ТМПУ?
Чесно, раніше до всіх учасників у мене було різне ставлення, хтось подобався більше, хтось подобався менше. Тепер, після того, як я пройшла весь цей шлях, у мене з’явилась така безумовна повага до кожного і вже мої особисті вподобання відійшли на другий план, тому що я розумію, наскільки це було складно, а в стресових ситуаціях люди себе поводять по-різному. Сказати конкретно, кого я полюбила і кого я хочу бачити, я не можу. Якщо просто пригадати найбільш яскравих, напевно, це Даша Майстренко , вона мені дуже подобалась, Максим «Фізрук», він дуже веселий, Віка Маремуха, а з нашого сезону – звичайно, хотіла б бачити Дарину, Аміну, Руду.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999