Alyosha и Vlad Darwin в гостях у tochka.net

Исполнители хита "Ти найкраща" - популярная певица Alyosha и композитор Vlad Darwin снова вместе. Недавно артисты презентовали клип "Пірнай" и новый дуэтный альбом "Золота середина", который собрал массу положительных отзывов от слушателей. 16 февраля 2020 года в Киеве состоится большой совместный концерт Alyosha & Vlad Darwin - "Золота середина"!

 

Романтичный дуэт исполнит свои хиты и новые песни из альбома, подарит киевлянам и гостям столицы невероятный концерт ко Дню всех влюбленных.

 

"Золота середина" - это музыкальная повесть о взаимоотношениях Женщины и Мужчины, созданная по мотивам одноименного альбома Alyosha & Vlad Darwin.

 

А уже 27 января в 15:00 Alyosha & Vlad Darwin придут в гости к редакции tochka.net и ответят на все вопросы наших читателей. Автор самого интересного вопроса получит пригласительные на концерт, который состоится 16 февраля!

Ответы 28

Квітка:
5
Мої вітання дорогим гостям! Запитання до Влада, які спогади викликає в тебе період Фабрики Зірок? Чи накриває хвиля ностальгії? Можливо, запам'ятались якісь цікаві моменти із того часу, поділись з нами:) З ким із колишніх учасників підтримуєш зв'язок? Оленко, не хотілось попробувати свої сили знову на національному відборі Євробачення 2020? Хто із цьогорічних учасників, на твою думку, достойний представляти Україну на цьому пісенному конкурсі?
Влад: У мене найтепліші спогади про «Фабрику», вона подарувала мені квиток в українську музику, багато нових знайомств, знайомство з Оленою, знайомство з Вадимом Лисицею, знайомство з Наталією Могилевською, знайомство з моїми колегами-фабрикантами, які сьогодні проявляють себе, кожен по-своєму. Можливо я з ними не товаришую, але подумки я завжди на їх стороні, завжди за ними спостерігаю і разом з ними радії їх успіхам та кар’єрним зростанням. Здається, що це була найвдаліша та найуспішніша «Фабрика зірок». Альоша: Боже борони – ні-ні-ні :) Я навіть не знаю, хто в цьому році учасники, бо у мене дуже щільний графік і мені навіть і не цікаво, зізнаюсь чесно. У мене купа справ і мені набагато цікавіше те, що стосується моєї родини, моїх дітей, весь свій вільний час я намагаюсь проводити вдома, тому навіть не можу сказати своєї думки про «Євробачення» в цьому році. І бажання у мене немає, тому що для мене це не майданчик для поп-музики, не для того, щоб себе проявив артист і показав якийсь супермеганомер, а це майданчик для того, щоб сказати про щось важливе. І коли народжується така пісня, тоді дійсно хочеться вийти на велику сцену і заспівати цю пісню для всього світу – вийти на цей майданчик і заспівати цю пісню для того, щоб пробудити в людині щось гарне, щоб нагадати про щось важливе та людяне. На сьогоднішній момент «Євробачення» – це і є якраз цей майданчик для якого потрібна пісня, а пісні з якимись голими попами – це для мене абсолютно закрита тема. І немало важливий момент – це фінансування цього конкурсу. Якщо держава фінансує – ок, це взагалі супер і респект, але поки що – немає ані важливої пісні, ані державного фінансування.

Понравился ответ? Поделись:

Адам:
4
Якби на інших планетах було життя, то яку би ви обрали для подорожі? А можливо і для подальшого життя? :) Трошки фантазії не помішає =) І запитання до редакції, а як ви збираєтесь визначити чи саме той автор кращого запитання дзвонить вам, а не хтось інший, від його імені, важливо знати, щоб все було справедливо і квитки не потрапили в інші руки!
Альоша: Наші фантазії ще на Землі, до космосу ще далеко, ще на Землі є про що пофантазувати. У кожного своя планета і можна її назвати якось по-своєму.

Понравился ответ? Поделись:

Джинджер:
4
Друзі, як ви ставитесь до ЛГБТ? Чи уявляли на якийсь момент себе серед них?
Альоша: Взагалі-то, ні. Можу поділитися своєю маленькою історією, коли мені було 13 років, я була в гостях у однієї родини, з якою ми дружили, в цій родини була старша за мене дівчинка, яка на той момент вже навчалась в училищі на перукаря і, так як у мене було дуже довге волосся, вона запросила мене до кімнати і запропонувала зробити зачіску. Я не можу нічого стверджувати, але мені здалося, що вона занадто ніжно мене торкається по плечах, по шиї, а я настільки цього злякалась, мені настільки це стало неприємно – я просто вибігла, як ошпарена звідти, просто забилась в куток і сиділа так поміж батьками весь вечір. Я була просто в шоці і розуміла, що я більше ніколи сюди не приїду. Я не маю нічого проти таких людей, я розумію, що таке буває, що люди такими народжуються, що люди абсолютно різні, що всі не можуть бути абсолютно однаковими в своїх вподобаннях і це нормально. Це такі речі, які ти абсолютно не можеш засуджувати. Я абсолютно дружня з цими людьми, нічого проти не маю, але розумію, що я не така. У мене є сім’я та діти, так що це питання відпадає. Влад: Зараз ми живемо в такий час, коли це питання вже зовсім не актуальне. Серед звичайних гетеросексуальних людей є злодії і є добрі люди, які займаються благодійністю, так само і серед ЛГБТ – є люди, з якими хочеться підтримувати дружні стосунки, а є люди, яких хочеться уникати саме через їх людські якості. Особисто для мене важливо, яка людина всередині, які у неї людські цінності, в першу чергу, чи порядна вона, чи дотримується слова, чи вміє брати на себе відповідальність, наскільки вона відповідальна в своїй професії, ось це важливо.

Понравился ответ? Поделись:

Вікуся з м.Бережани :):
4
Який останній фільм, переглянутий вами, вразив вас найбільше? Назвіть улюблені жанри кіно, а також акторів, які вам імпонують. Дякую за відповіді! Нехай щастить вам!
Альоша: Багато фільмів, в останній час більшість з них – це прем’єри українського кінематографу, на які нас як гостей запрошують на допрем’єрні покази, за що ми завжди дуже вдячні. Круто спостерігати, що український кінематограф зростає, стає кращим та якісним, вищого рівня – такі моменти приємні. Я чекаю того моменту, коли зміниться моя відповідь на подібні питання, але поки що вона не змінилась – фільм, який вразив мене більше всього в житті, це фільм «Куди приводять мрії». Дуже довго говорити про цей фільм, я просто раджу його подивитись і подивитись зосереджено, сконцентруватись на сенсі, на метафорах, на грі акторів. Я не можу дивитись цей фільм без сліз, цей фільм мене настільки вразив, що поки що це враження не може перебити жоден фільм після нього, вже років 15. Влад: Мені для того, щоб відповісти на це запитання потрібно більше часу, щоб підготуватись, тому що насправді це таке ж об’ємне питання, як питання про улюблених музикантів. Це дійсно дуже складне запитання. Особливо зараз, коли в голові дуже багато інформації, я навіть не запам’ятовую назви фільмів – я запам’ятовую відчуття, запам’ятовую якісь емоційні моменти, гру акторів, але часто не пам’ятаю навіть імен акторів. Тому я знайду час на відпочинку, який у мене буде вже після концерту і підготуюсь до цього запитання, я навіть зроблю про це пост в Інстаграм. Мені самому цікаво зробити таку ретроспективу всього того, що я переглянув і прочитав.

Понравился ответ? Поделись:

Торі:
4
Дарвін, а в тебе не виникало бажання замінити свою блискучу лисину на якийсь крутий парик? І взагалі кардинально поміняти імідж?
Влад: Ви знаєте, мені здається, що мій образ вже завершено. Альоша: Це природно завершений образ, його кохає дружина, кохають друзі та батьки – все, цього вже достатньо. Щастя в очах і щастя в душі настільки прикрашають людину, що все інше вже неважливе.

Понравился ответ? Поделись:

Lola:
4
Якими ви бачите себе через 50 років? :) Як уявляєте свою старість? І чи хотіли б відсвяткувати своє 100-річчя? :)
Влад: Я б хотів. Я прекрасно уявляю свою старість і, до речі, старість я з дитинства дуже чітко уявляв. Мені здається, що я буду щасливим дідусем. Альоша: У мене вже двоє маленьких прекрасних Топольок і, думаю, вони мені подарують ще багато прекрасних внучаток і я буду найщасливішою бабусею у світі.

Понравился ответ? Поделись:

Ксюша:
3
Сюжет кліпа "Ти мое все" , це випадково не ваша історія?
Альоша: Цю історію придумав режисер цього кліпу – Олександр Філатович. А у нас з Тарасом, слава Богу, все добре – ми щасливі батьки, між нами все добре, того сюжету, який є в кліпі, у нас не було, слава Господу. А пісня була написана для Тараса на його День народження, вона довго пробула в такій таємниці, була почута тільки Тарасом, тому що це був подарунок для нього. Пісня – дуже глибка та чесна, але сюжет кліпу – це вже не моя творчість.

Понравился ответ? Поделись:

Антонія:
3
Вино чи горілка? ;) Детектор брехні працює на відстані! =Р
Влад: Вино. Я в житті ніколи не куштував горілку. Альоша: А ти покуштуй і впевнися в тому, що це

Понравился ответ? Поделись:

Маргарет:
3
Пламенный привет этим хорошим людям! Безумно рада, что дуэт возродился! Алёнка, что стало причиной замены продюсера после 15 лет творческого сотрудничества? Это произошло с твоей инициативы или решение было общим? А теперь о еде^_^ Какое иностранное блюдо можете приготовить с легкостью и удовольствием? И есть ли такое, которое вы бы никогда в жизни не попробовали? Спасибо за ответы, всего самого наилучшего!
Альоша: Рішення не було спільним, але про це ми поговоримо через деякий час. Найголовніше, що зараз Вадим Лисиця успішно працює, розвивається і залишається в музичній сфері, задоволений і щасливий, це найголовніше. І я так само задоволена і щаслива, це круто, все добре. Я б жуків ніколи не їла, коли це показують, це просто жах, як воно хрустить на зубах. А після Дубаї ви теж зможете легко приготувати іноземну страву – будь-яку їжу (наприклад, курку) сильно посипати перцем і це буде дубайська страва. Тому що у них страви не відрізняються – вони всі однакові, вони просто гострі, просто горять всередині, неприємно все вигорає, така враження, що тебе всередині наполовину не стало, ти просто згорів. Я люблю українську кухню і прекрасно готую український борщ. Із іноземних страв люблю хумус, але я його, на жаль, не готую. Я краще приїду до Ізраїлю, зайду в кафешечку і замовлю свіженький гаряченький хумус. Влад: Мені подобається готувати різні різотто, з різними інгредієнтами. Останнім часом я не їм м’яса, тому я туди додаю овочі, сир, морепродукти і виходить дуже смачно.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
1
Дорогие Alyosha, и Влад!) Какая у вас была мечта в детстве,и сбылась ли она?!)
Альоша: У мене мрій було багато: спочатку я хотіла стати монашкою, потім мріяла стати балериною, потім – міліціонером. Паралельно я співала, але я так просто розважалась. Вже в свідомому віці я хотіла поступити на юриста і так сталось, що я приїхала до Києва. Але Доля вирішила сама, в останні роки в школі я визначилась з тим, що мені подобається співати, я почала їздити на репетиції по різних школах, мене помітив мій керівник на одному з виступів від школи, я почала ходити до вокальної школи і там вже визначилась. Мрій було багато, але, чесно, стати співачкою – такого в мріях якось і не було в дитинстві. Я взагалі людей боялась – чим менше людей тим для мене краще. Влад: У мене теж в мріях не було стати сценічною людиною, але в шість років я вивчив слово «продюсер» і коли вчителька в першому класі запитала мене про те, ким би я хотів стати, я відповів, що продюсером. Вчителька трішечки злякалась, вона не очікувала такої відповіді. І частково моя мрія здійснилась – сьогодні я щонайменше є продюсером свого власного проекту і проекту Alyosha & Vlad Darwin, для мене це дуже цікаво. Продюсування – це найкомплексніший професійний хаб, який в собі поєднує ролі артиста, музиканта, менеджера, вчителя, дипломата, бізнесмена, все це мені цікаво.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
1
Добрый день! Дорогие,Alyosha и Влад, В чем ваша совместная творческая сила?! За счёт чего думаете ваш дует ,, выстрелил"?)
Влад: Є багато моментів, які знову ж таки неможливо пояснити. Наприклад, в тих речах, де Олена – темпераментна і експресивна, а я – м’який. В тих моментах, де вона – холодна, я – теплий і навпаки. У нас є взаємодоповнення, навіть вокально ми доповнюємо один одного, у неї голос дзвінкий і гострий, а мій – більш приглушений і більш м’який. На всіх рівнях я відчуваю, що ми можемо давати один одному силу, ми можемо один одного підтримувати і робити ще цікавішими. А також ще один важливий момент – це правильна дистанція, яка є між нами, ця дистанція направляє в творче русло всю нашу енергію, всі протиріччя, які між нами виникають і мені це дуже подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Валерий:
1
Кто занимается постановкой вашего шоу 16 фквраля?
Влад: Постановкою шоу займається Ольга Семешкина, яка є режисером-постановником багатьох телевізійних шоу. Я познайомився з нею ще в 2008 році і за цей час вона створила багато міжнародних проектів, які отримали нагороди по всьому світу, і працювати з людиною такого рівня для нас особисто – велика честь. Я дуже щасливий, що я познайомив ближче Олену з Ольгою і я впевнений, що в цій постановці буде неймовірна хімія наших енергій.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
1
Почему решили снять дуэт с паузы?
Влад: Дуже часто ми чуємо це питання і вже, чесно сказати, втомилися на нього відповідати, тому що якісь творчі імпульси, які у нас народжуються – їх неможливо пояснити. Чому люди пишуть пісні? Це можливо пояснити? Ні. Чому люди хочуть співтворчості? Це можливо пояснити? Ні. Є певна магія, є певна сила тяжіння і вона створює це бажання давати нові творчі продукти. Мені просто захотілось, я запропонував це Олені, вона погодилась і ось, що з цього вийшло – альбом, кліпи, концертна програма. І я сподіваюсь, що це не кінець :)

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
1
Алена и Влад, здравствуйте! расскажите, пожалуйста о чем ваша песня Торнадо? Где был написан текст, что вдохновило на его создание? Музыка к тексту сразу возникла?
Влад: В моїй голові музика завжди виникає разом із текстом. Першим народжується якийсь рядок, «Викинь телефон» - саме цей рядок був у мене в голові і, мені здається, що він не втратив актуальності з часом. А все інше вже було нанизано саме на цю фразу, це історія двох людей, які зустрічають один одного після важкого робочого дня і говорять один одному: «Викинь телефон і просто кохай мене».

Понравился ответ? Поделись:

Кароль:
1
Вы снимали клип в ОАЭ? Удалось погулять в Дубае? Какое впечатление от пустыни? Что экстремального произошло на съемках?
Альоша: Слава Богу, нічого, я нікого не вбила, хоча така можливість була у кожного :) Ми приїхали туди, в першу чергу, працювати, я була дуже знервованою весь цей час, я не знаю, як назвати цей свій стан, але я просто бурчу і бурчу без зупинок, я була дуже незадоволена всім – і їжею, і тим, що потрібно дуже рано вставати і багато їздити. І для себе я зрозуміла, що, якщо я не поїду і не подивлюся на море, то враження взагалі будуть абсолютно зіпсовані. Ну, якось бувають у жінок такі гормональні періоди, коли ти нічого не можеш зробити, можна тільки дозволити зробити жінці те, що вона сама хоче. Тому я поїхала і подивилась на море. Влад: В цей час я переглядав вже відзнятий матеріал, який у нас був, і вирішував інші питання, пов’язані зі зйомками. Альоша: Враження від пустелі – спекотно, довго, поїдьте та самі подивіться. Пустеля красива, а враження можуть бути абсолютно різними, коли ти просто приїжджаєш, гуляш та дивишся, як красиво і класно, такий тепленький пісочок, але він стає вже не такий тепленький через годину-дві-три-чотири... вже припікає в голову і в принципі все починає дратувати і пісок скрипить на зубах і т.д. Тому враження треба брати не від зйомок, а від відпочинку, а ми там не відпочивали. Чесно зізнаюся, що не можу сказати, що я насолодилась і отримала феєричні враження. Була просто робота і було бажання зробити так, щоб в кадрі все було красиво – це завдання, яке треба було виконати, а все інше на той час не мало ваги.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
1
Чому ви обрали саме ОАЕ для знімань Торнадо
Влад: Ми довго вирішували, до останнього моменту було незрозуміло, в яку країну ми їдемо знімати відеокліп, тому що для підготовки таких масштабних зйомок було потрібно отримати величезну кількість дозволів (на провезення техніки, на провезення коптеру, вирішити багато питань з логістики, де жити, де шукати моделей, знайти правильну локацію). Ми обирали між Єгиптом та Еміратами і в кінцевому результаті обрали саме Емірати, тому що там більше технічних можливостей, там є місцеві оператори і взагалі сфера послуг краще розвинута для зйомок.

Понравился ответ? Поделись:

Татьяна:
1
Хотели бы Вы сделать концерт с симфоническим оркестром и возможно с классическим репертуаром? Арии и дуэты из мюзиклов, опер... Было бы очень интересно!
Альоша: Мені подобаються такі концерти, але подобається їх слухати, тому що арія і опера – для цього треба мати талант, з яким потрібно народитись. Я б взагалі не взяла на себе таку відповідальність, навіть не пробувала б співати, тому що хисту для цього у мене немає, тобто мені подобається слухати тих, хто в цьому більше талановитий. А зробити концерт з симфонічним оркестром – це окрема історія, це інша музика, інше виконання, інший голос, інше звучання. Влад: Я точно не збираюсь співати арії з мюзиклів, тому що, скажу чесно, у мене обмежені вокальні можливості для цього. Але зробити концерт з оркестром – це, напевно, мрія кожного музиканта, який хоче розвитку в своїй кар’єрі.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
1
Чи плануєте ви випустити ще один кліп? Дуже хотілося б кліп на пісню "Золота середина"
Дуже цікаве питання для нас обох і від нашого спільного бажання залежить продовження історії нашого дуету. І не тільки від нашого бажання, але і від вашого бажання побачити наступні роботи, тому нам дуже потрібна ваша підтримка, нам потрібні ваші відгуки, ваші очі на концертах, ваші серця та посмішки, все те, що нас надихає та мотивує! Тоді будуть нові кліпи та нові концерти, будуть тури і буде обмін енергіями. А поки що на порядку денному не стоїть знімати ще один відеокліп.

Понравился ответ? Поделись:

Алла:
1
Яка ваша улюблена пісня з альбому?
Влад: Мені важко відповісти на це запитання, тому що для мене всі мої пісні – однаково важливі. Я не можу сказати, що вони однаково улюблені, але однаково рідні та дорогі моєму серцю. Альоша: Я, чесно, навіть не думала про це. В кожній пісні я намагалась прожити кожну строчку, прожити зі свого серця, зі своїх історій. Нема жодної пісні та фрази в цьому альбомі, які б я не прожила – вони всі мають свою вагу і я не можу розділити, яка з них красивіша або краща.

Понравился ответ? Поделись:

Роман:
1
Чи плануєте ви спільний тур Україною?
Альоша: Плануємо, але трохи пізніше. Мабуть, це через мене, тому що у мене зараз мій тур, якій завершиться наприкінці весни, це трохи тяжко для мене, тому я хочу трошки відпочити. Думаю, тур буде, однозначно, але не в цьому році і ми його ще більш продуктивно підготуємо, зробимо більш цікавим. Тому що працювати з Владом – це не просто зробити концертну програму та співати пісні, а це театр і це такий окремий світ, дуже глибокий і захоплюючий фільм, який ти дивишся. Такі концерти треба готувати гарно і ми будемо це робити для того, щоб насолодити вас і показати рівень. Тому – не в цьому році.

Понравился ответ? Поделись:

Ілля:
1
Чим дивуватимете на концерті? Цікаві постановки, може, незвичне виконання ваших пісень?
Влад: Саме так :) Я щойно приїхав з репетиції, яка відбувається з нашою декорацією, і я не хочу приховувати своїх почуттів – я навіть трошечки заплакав від щастя, коли побачив перші постановки, які мені сьогодні показали, а Олена ще їх не бачила. А як це красиво буде виглядати разом з декораціями, разом з танцюристами, скільки в цьому буде життя та динаміки, як сценографія допоможе нашій музиці отримати нове дихання на сцені – я думаю, що Олена буде приємно вражена.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
1
Влад, чи бувають у вас творчі кризи? Як ви з них виходите?
Влад: Бувають, як у кожної людини, і кризи – це нормально. Криза в перекладі з латині означає можливість. Як я з них виходжу? Я просто зустрічаюсь, спілкуюсь і товаришую з такими людьми, як Олена :)

Понравился ответ? Поделись:

Сьюзі:
1
Яка кольорова гама переважає у вашому житті? :-)
Альоша: Дуже різнокольорова. Влад: А у мене – навпаки стримана. Я навіть свою дружину примушую відмовлятись від яскравих речей, тому що для мене і так забагато подій у житті, забагато емоцій. І якщо мене ще будуть оточувати яскраві кольори, то я просто зійду з глузду. Мені подобається колір металік, тому що він працює, як дзеркало – він відображає, віддзеркалює все, що навколо.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
0
С кем каждый из Вас хотел записать бы дует (новый, не друг с другом) И почему Альоша не записывает дует с Антитилами?
Альоша: Часто задається це питання, але я така стійка в своєму вподобанні і бажанні, яке, на жаль, не може здійснитись, тому що мій кумир з дитинства – це Фредді Меркюрі. Мені подобаються дуже багато артистів, але моє серце не дозволить мені збрехати – він один був, є і буде, це приклад для мене у всьому, в музиці та в життєвих справах. А Влад Дарів – єдиний в своїй душевній та духовній глибині, хто може зачепити, хто може написати так, що я не можу відмовитись, мені хочеться співати це, бути частиною цієї творчості. А «Антитіла» та Альоша – це два окремих артиста, Тарас Тополя і Олена Тополя – це дружина і чоловік, тобто наша робота абсолютно поки що не перетинається. І немає поки що такої пісні, колись вона народиться, вона буде вчасною та актуальною, на просто піснею, навіщо писати пісню спеціально, щоб заспівати її разом з чоловіком? Влад: Дует і, як сьогодні модно казати, фіт – це різні речі. Дует – це злиття двох історій, двох співаючих душ, в такому ракурсі, звісно, я погоджуюсь, мені приємно працювати з Оленою і, мені здається, що моя місія дуетного виконавця в українській музиці вже виконана. А от створювати колоборації – це трошечки інше, це коли артисти можуть музично впливати один на одного через спільну творчість, саунд, різне бачення музичної форми. І в цьому ракурсі, мені здається, нам з Оленою час співпрацювати з новими іменами, з молоддю, яка активно набирає обертів, у них дуже багато натхнення, дуже багато живої гарячої енергії, але поки що немає досвіду. В таких колобораціях може народжуватись щось дійсно унікальне та цікаве, думаю, ми входимо в ту фазу, коли потрібно співпрацювати з новими іменами.

Понравился ответ? Поделись:

Яна:
0
Фан-клуб уже готов к концерту, а вы?)
Влад: Яна, ми тобі передаємо величезний привіт і дякуємо тобі за підтримку! Дякуємо за твої надихаючи репости, сторіз і відгуки про нашу творчість! Я ніколи не здогадувався про те, що у Олени є такі палки прихильники, люди, які дійсно всім серцем за неї вболівають. Альоша: І я дуже щаслива, що ви у мене є! Я хочу передати вам велике вітання! Так як ви мене трохи знаєте, ми з вами спілкувались і, враховуючи те, що ви спостерігаєте за всім, що у мене відбувається – і я так само за вами спостерігаю, я мовчки дивлюсь собі, але кожен з вас є в моїй свідомості і в моєму житті. Я дуже дякую вам за те, що ви небайдужі, за те, що ви відверті, глибокі і справжні в своїх вподобаннях! Маю надію, що наша історія разом буде йти ще довго і довго. А Яні ми хочемо подарувати квитки на наш концерт 16 лютого :)

Понравился ответ? Поделись:

Вова:
0
Владе, коли у вас вийде новий трек? Як ви проводите дозвілля?
Влад: Найголовніше для мене зараз – це підготовка до концерту 16 лютого, на який ми з Оленою всіх запрошуємо! Після концерту я беру тижневу відпустку і тоді буду вирішувати, що робити далі. Чесно, поки що немає ніяких конкретних планів. Є багато творчих матеріалів, багато доробків, але потрібно визначитись з пріоритетами в житті.

Понравился ответ? Поделись:

НаталІ:
0
Думаєте вже над наступним дуетним альбомом? Міркували про тур "Золота середина"?
Влад: Сила нашого дуету в тому, що все відбувається вчасно і пісні – це не той продукт, який потрібно створювати штучно, це те, що має визрівати. Сподіваюсь, що наступний дуетний проект Олени буде вже іншим і на це потрібен час, а поки що ми навіть не перейшли до активної фази альбому «Золота середина» і було б цікаво подивитись на реакцію глядачів на концерті 16 лютого.

Понравился ответ? Поделись:

Міра:
0
У концерті 16 лютого "Золота середина" візьмуть участь ваші "половинки" Христина та Тарас ?
Такої пропозиції не було :) На концерті прозвучать наші дуетні пісні і наші сольні пісні. А для того, щоб зробити ще два дуети, треба було б робити трьохгодинний концерт. І концептуально наші сольні пісні переробляються під концепт дуетного альбому, тобто у нас є певне звучання і певна історія, яка не може включати якісь інші енергії. Тут має бути тільки дві енергії, які співпрацюють, які співграють, як інгредієнти в страві.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999