GIO в гостях у tochka.net

GIO - музыкант и автор песен, родом из Грузии, более 15 лет живет в Украине. По словам самого певца, именно здесь он вдохновился заняться музыкой на профессиональном уровне. Участвовал в шоу "X-фактор" и "Голос країни".

 

Харизматичный певец уже успел провести первый сольный концерт и выпустить сингл Feeling so lost, который и представит на Национальном отборе на Евровидение 2020. Главный посыл песни в том, что любовь нужно принимать во всех ее проявлениях, даже если она причиняет тебе боль. Любить нужно искренне и безусловно. 

 

8 февраля на СТБ и UA:Перший состоится первый полуфинал Национального отбора на Евровидение 2020, в котором выступит GIO. А уже во вторник, 4 февраля, музыкант придет в гости к редакции tochka.net и ответит на все вопросы наших читателей!

Ответы 33

Лариса:
1
У вас такая лиричная песня и важный посыл! Успехов вам на конкурсе) Какая история создания этой песни?)
Так, у мене дуже лірична пісня, але в ній дуже важливий посил. Я з цим стикався сам, стикались і мої близькі люди та знайомі – одного разу тобі можуть розбити серце і після цього ти боїшся полюбити ще раз. Мій посил в цій пісні в тому, щоб люди любили, тому що це є сенсом життя, як мені здається. Любов робить нас кращими – чотири роки тому у мене була така історія, така невзаємна любов, але вона зробила мене тим, хто я є, вона зробила мене кращою людиною, зробила мене сильніше. Тому я за те, щоб люди не боялися любити і любили щиро.

Понравился ответ? Поделись:

Олег:
0
Как считаете, почему народ так прется от песни про веганство? Почему так называемые фрики так заходят зрителям?
Я б не називав веганів фріками – кожна людина вибирає, що їсти. Це просто назвали веганством, я вважаю, що такі люди існували мільйон років тому, наприклад, було якесь поселення, де просто не було м’яса і люди його не їли. А пісня – крута, є крута мелодія, вона дуже гарно зроблена. Якщо говорити про посил пісні – то мабуть їй так захотілося, заспівати про веганство через те, що вона сама веган, як і багато людей. Це вже стало дуже модним, єдине, що мені не подобається, що є мода на веганство і коли люди чують цю пісню, вони від неї пруться, хоча самі їдять все, що завгодно. Але, як я чув, цей рік – це рік вегана і я не вірю в якійсь збіг обставин, мені здається, що це дуже гарно продуманий хід і дуже гарно зроблений. Не знаю, якось так сталося, що в наш час більше люблять пісні та інші інфомоменти, які викликають дисонанс, тобто комусь подобаються, комусь – ні. Вони визвали резонанс і тому пісня зараз на хайпі.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Яке шоу для вас виявилося складніше "X-фактор" і "Голос країни"? І ще хотіла дізнатися, як вам члени журі Нацвідбору
На «Х-Факторі» я був дуже давно, мені було десь 16-17 років. Мабуть фізично складніше було на «Х-Факторі», тому що там інші правила, інші конкурси, в той час я переживав період мутації голосу і мені було дуже важко фізично і морально. Я був дуже малий, недосвідчений і не знав якихось тонкощів всього цього. А до «Голосу» я прийшов вже більш досвідченим, більш дорослим і емоційно стійким, тому «Голос». А щодо членів журі: Данилко – як завжди :), до Тіни Кароль відношусь позитивно, а про Віталія Дроздова, чесно, я почув тільки на Нацвідборі і впевнений, що організатори не вибрали б когось поганого.

Понравился ответ? Поделись:

Даша:
0
все знают, что у этого конкурса много поклонников из ЛГБТ) Как вы относитесь к ЛГБТ?
Вважаю, що кожна людина має право на самовираження і кожна людина має право робити все, що вона хоче, поки це не зачіпає права інших людей. Я до цього відношусь нейтрально.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
На слепых прослушиваниях "Голоса" Тина Кароль к вам не повернулась. Как считаете, удастся ли вам удивить ее на Нацотборе? Что вообще думаете о назначении певицы судьей отборочного?
Як я пам’ятаю, у неї не було місця на прослуховуваннях, у неї не було можливості повернутися, це, по-перше. А, по-друге, я думаю, що вдасться. Тіна – крута співачка, вона жінка, а у мене така лірична пісня про любов, думаю, що їй це сподобається, навіть не сумніваюсь. А щодо того, що вона стала суддею – я дуже позитивно до цього відношусь. Вона – співачка з дуже великим досвідом, народна артистка, вона вже була на «Євробаченні» і, я вважаю, що у неї є все, щоб бути в журі на цьому конкурсі.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Гио, как относитесь к юмору Сергея Притулы? Не боитесь ли его колких шуток на сцене?
Я сам людина з гумором і дуже люблю жартувати. Звичайно, на сцені я не буду жартувати. Сергій – професіонал своєї справи, він мені дуже подобається, що до Нацвідбору я слідкував за його діяльністю, за його шоу, мені це реально подобається. Я не боюсь, тому що це гумор – чого боятись гумору? Як сказав один крутий інтерв'юер, людина з самоіронією – це безсмертна людина. Якщо у тебе є самоіронія та відчуття гумору, то навіщо боятися якихось поганих жартів? Потрібно просто бути з самоіронічним і, якщо буде можливість, то теж щось гумористично відповідати :)

Понравился ответ? Поделись:

Варя:
0
Вы симпатичный молодой целовек (еще и грузинские корни:) У вас есть девушка/парень?
Навіть якщо б була чи не була, я все одно не сказав би :)

Понравился ответ? Поделись:

Дана:
0
Вы сразу решили заняться музыкой? Как родные отреагировали на ваше желание пойти на нацотбор?
Не відразу. У мене був дуже довгий шлях, щоб дійти до того, що музика – це те, чому я хочу посвятити своє життя, я закінчив університет і майже став юристом. Було багато моментів, коли я не проходив предкастинги вокальних шоу і це мене дуже відштовхувало, зникала якась впевненість. Але, я все ж таки вирішив, для цього мені пожадобилось дуже багато часу і довелось пройти багато різних моментів, щоб до цього дійти. А родичі саме до Нацвідбору віднеслись дуже позитивно. Коли я рік-два тому переїхав від батьків і пішов в музику – вони реагували не так позитивно, а зараз вони реагують позитивно і підтримують мене, бажають перемоги.

Понравился ответ? Поделись:

Ден:
0
А кто писал вам песню? И есть ли у вас еще какие-то песни. Извините, впервые слышу о вас прсото
Всі свої пісні я пишу сам – і слова, і музику. Також у мене є багато інших треків, які я хочу випустити найближчим часом, подивимось, що буде на Нацвідборі, але, незалежно від результату, я все одно дуже скоро буду випускати свій ЕР і буду продовжувати свій музикальний шлях, тому що я дуже багато пісень і історій, якими я хочу поділитися.

Понравился ответ? Поделись:

Тіна:
0
Що страшніше для вас в Нацвідборі: не сподобатися членам журі або глядачам?
Ви знаєте, мені здається, що тут немає нічого страшного, тому що кожна людина має свій смак і своє бачення, кожна людина любить різножанрову музику. Але, якщо відповідати, на запитання, то мабуть глядачам, тому що в журі троє, а людей – мільйон. Буває, що людині суб’єктивно не подобається твоя пісня і це робить вплив на оцінку, але, якщо ти сподобається глядачам, то це найважливіше.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Як приходить натхнення написати пісню ?
Натхнення приходить і ті моменти, коли дуже не очікуєш. Бувають дуже різні ситуації, тобто це може бути момент, коли мені дуже сумно, якесь депресивне становище, нічого не хочеться робити і в такі моменти єдине, що хочеться робити, це взяти гітару і почати щось грати. В такі моменти ти найбільше находишся наодинці з собою, в цей момент щось починає зароджуватись та народжуватись, в такі моменти я починаю пісню і потім, з часом, дороблюю її.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Что происходило на вашем сольном концерте ? Вы выступали с группой?
Відбувався концерт, я співав свої авторські пісні. Так, я виступав зі своїми друзями, з крутими музикантами, з групою і це було дуже круто, тому що до цього я ніколи не виступав з музикантами наживо і такого великого концерту у мене ще не було. Я готувався до цього концерту дуже багато часу, дуже хотів виконувати пісні, які сам написав і отримав від цього дуже позитивний фідбек, це реальний коннект з людьми, коли ти і вони на одній нервовій хвилі, ви одне ціле і це дуже круто. Після цього мені хочеться робити ще більше концертів – сольних і не сольних.

Понравился ответ? Поделись:

Ваня:
0
Как подружились с Хаятом ?
Ми з ним познайомились давно, років п’ять тому назад на «Х-Факторі», потім не контактували довгий час, але знову зустрілись на «Голосі країни», ось така історія.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
Представим, что вы отправились в длинное путешествие на автомобиле. В машине постоянно играет музыка - это кассета, на которой всего три песни. Сделать тише, выключить музыку или поменять песни местами никак нельзя. Что это за песни?
Дуже цікаве запитання. Мабуть першою (через те, що це дуже довгий шлях) я б поставив дуже довгу пісню групи Queen «Bohemian Rhapsody», це була б перша пісня, вона грала б хвилин десять. Потім я б поставив пісню Beatles «Let it be» і на останок поставив би пісню «Old Town Road».

Понравился ответ? Поделись:

Мария:
0
музыка - самый искренний способ рассказать о том, что по-настоящему волнует. в чьем творчестве вы находите стопроцентный отклик?
Я люблю дуже різну музику, я – меломан і слухаю багатьох виконавців, у кожного з них мені щось подобається, це може бути щирість, харизма, посил, сенс текстів. Тому я знаходжу стовідсотковий відгук в самій музиці загалом, я не можу сказати про одного артиста, що він мені на сто відсотків імпонує. Але, якщо зібрати одного артиста з п’ятьох, то я міг би сказати, що я від нього отримую стовідсотковий фідбек. Одна з музикальних груп, через яку я почав слухати музику, це Beatles, потім були Queen, з наших часів це Maroon 5, Джеймс Бей і ще дуже багато.

Понравился ответ? Поделись:

Вика:
0
Ваша песня о любви во всех ее проявлениях, стало быть, вы переживали какой-то болезненный разрыв? Приходилось ли вам прощать любимому человеку предательство?
Так, пісня про любов у всіх її проявах. Я не переживав якогось розриву, а ця моя пісня про таке невзаємне кохання, про окремий етап мого життя, всі пісні я пишу про окремі етапи, які я пережив. І ця пісня про невзаємне кохання, коли ти любиш, але у відповідь – не люблять. Моя пісня про те, що інша людина боїться своїх відчуттів, не обов’язково, що вона тебе не любить – людина може просто боятися проявляти свої відчуття. Ні, на щастя, зради не було і, сподіваюсь, мені ніколи не доведеться таке пробачати.

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Грузия - это рай на Земле!!!! Вы не задумывались над тем, чтобы вернуться жить на родину? Чем вас привлекает Украина?
Так, Грузія – це реально рай, це дуже гарна країна з відкритими людьми, тебе обов’язково чимось пригостять, це реально дуже крута країна. Туди завжди хочеться їхати та повертатися. Але все своє свідоме життя я прожив в Україні, Україна та Грузія дуже схожі за своїм менталітетом, дуже щирі люди в цих країнах. Якби я жив в якійсь іншій країні мабуть я зміг би відчути різницю, але в Україні мені дуже комфортно і вона стала для мене другою Батьківщиною. Останнім часом я дуже рідко буваю в Грузії, але, звичайно, дуже хочеться туди повертатись, тому що там дуже багато моїх близьких та рідних людей, друзів з дитинства.

Понравился ответ? Поделись:

Нина:
0
Не думали представлять на Евровидении родную Грузию?
Для мене Україна теж рідна. Звичайно, колись я думав над цим, але, мабуть не так серйозно, як хотів взяти участь в Нацвідборі в Україні. В Україні мені більше подобається в плані самої організації і самого формату відбору.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
0
Регулярно смотрите Евровидение? Кто из участников за все время - ваш любимый?
Не можу сказати, що регулярно, мабуть якійсь рік я пропускав. Найактивніше я дивлюсь «Євробачення» з того етапу, коли Україна зробила нинішній формат Нацвідбору, де голосують і люди, і судді. Мабуть, таким най-найкращим учасником на мій погляд був навіть не переможець, це представник від Бельгії Лоїк Нотте, у нього була дуже гарна пісня, мабуть най-найкраща, яка була на «Євробаченні». Хоча він не виграв, але він до сих пір є у мене в плейлисті і я його слухаю.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
0
Говорят, что ваша конкурсная песня очень похожа на трек Эда Ширана Perfect. Замечали сами это сходство? Как бы вы это прокомментировали?
Дивіться, я такого не помічав, тому що пісня не схожа. Музика – вона дуже різноманітна і в якихось моментах кожна пісня може щось нагадувати. Але те, що я пишу – це моє, про мене, воно унікальне і так скаже кожен музикант, тому що це про відчуття, які не підробиш. Тому я прокоментував би це так, що пісня навіть близько несхожа, але кожна людина може вважати по-своєму.

Понравился ответ? Поделись:

Лера:
0
музыка и кино всегда идут рука об руку. в каком фильме вы услышали максимальное количество саундтреков, которые вам понравились? обращаете ли внимание на музыкальное сопровождение в сериалах и фильмах в принципе?
Я дуже люблю кіно і дуже люблю музику в кіно. Для мене найкращими композитором є Hans Zimmer, який написав музику до «Інтерстеллар» і до мого улюбленого мультфільму «Спірит». Музика – це дуже важлива частина фільму, я дуже ретельно слухаю саундтреки до фільмів. Недавно був фільм «Народження зірки» з просто неймовірними піснями, пісня з нього отримала Оскар наступного року. Для мене кіно без музики – це не кіно.

Понравился ответ? Поделись:

Диана:
0
Какие у вас творческие планы?
Я – максималіст та ще і амбіціозний, у мене дуже великі творчі плани. Я хочу максимально все встигнути, випустити всі свої пісні. У мене вже вийшло дві пісні, але в планах випустити ще багато і в цьому процесі пишуться ще нові пісні, хочеться виступити на дуже багатьох сценах, на українських та європейських фестивалях. В найближчі три-чотири місяці я дуже хочу випустити декілька синглів і дуже хочу випустити альбом, дуже хочу, щоб якомога більше людей почули мою музику.

Понравился ответ? Поделись:

Лана:
0
В чем посыл вашей песни Feeling so lost?
Посил моєї пісні в тому, що треба не боятись любити і приймати любов у всіх її проявах. Дуже часто любов робить тобі боляче, але не треба боятися, треба намагатися полюбити ще раз. Мені здається, що любов – це основа всього, тому, якщо ми будемо любити оточуючих, себе і все навкруг – мені здається, що тільки тоді буде якийсь крок вперед всього людства. Мені здається, що треба просто не боятися любити і робити це щиро.

Понравился ответ? Поделись:

Кирилл:
0
Вы верите в Евровидение, в том плане, что это помогает карьере? Это чисто политический конкурс
Звичайно, вірю, тим паче, в наш час – це століття Інтернету та соціальних мереж, а «Євробачення» – це гарний інфопривід, щоб про себе заявити. Це така платформа, де ти можеш заявити про себе, показати свою музику світу, у «Євробачення» є своя аудиторія, люди, які дивляться цей конкурс кожен рік, це мільйонна аудиторія. Я дуже не люблю, коли музику переплітають з політикою, я дивлюсь на «Євробачення» чисто з музикального плану.

Понравился ответ? Поделись:

Настя:
0
Как вы считаете должен ли певец принимать участие в политической агитации?
Як на мене, музика не повинна межувати з політикою, вона повинна бути дуже далеко від політики, але це залежить від самої ситуації.

Понравился ответ? Поделись:

Илья:
0
Как вы оцениваете организацию Нацотбора-2020?
Я оцінюю організацію на 10 з 10, мені все дуже подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
0
Что вы думаете про скандал с Марув в прошлом году?
По-перше, мені здається, що все, що відбувається, відбувається, так, як і повинно. Тобто, мабуть було потрібно, щоб так сталося, я бачу, що MARUV нічого від цього не втратила, навпаки – для неї все пішло позитивним шляхом. Сталося, як сталося, але найважливіше, що буде відбуватись в цьому році.

Понравился ответ? Поделись:

Михо:
0
Рассчитываешь ли ты на поддержку из Грузии?
Звичайно, сподіваюсь, я дуже люблю Грузію – це моя Батьківщина. Грузини своїх підтримують, тому я розраховую на підтримку.

Понравился ответ? Поделись:

Вероніка:
0
Хто по знаку зодіаку? Вірите у гороскопи?
По знаку зодіаку я Діва, але, мабуть я не вірю в гороскопи. Хоча, коли дивишся опис, якими бувають Діви, то можна щось реально схоже знайти, тому і вірю, і не вірю.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
0
С кем познакомился на голосе ? Команда ваша была дружной ?
На «Голосі» я познайомився з дуже багатьма людьми і це було дуже важливим моментом, тому що я отримав таке музикальне середовище із дуже крутих людей. Наша команда була реально дуже дружньою, навіть ненормально дружньою для конкурсу, де повинні були бути конкуренти. Ми заспокоювали учасників, які вилітали на батлах, збирались десь в ресторанах, обговорювали, хто що співає (можливо це навіть було проти правил). Ми дуже подружились і навіть досі я спілкуюсь з багатьма з нашої команди, з тими, хто в Києві, ми контактуємо, у мене залишилося багато друзів з нашої команди.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999