Sonya Kay в гостях у tochka.net

18

11 марта в 12:00 редакцию tochka.net посетит певица Sonya Kay. Недавно артистка представила новую песню под названием "Поринай", которую посвятила своему будущему мужу в канун свадьбы. Это первая лирическая песня у Сони. Напомним, что о помолвке Sonya Kay объявила в середине ноября. Сейчас молодая пара, которая уже почти два года вместе, готовится к свадьбе.

 

На веб-конференции Соня поделится необычными деталями со съемок последнего клипа, раскроет некоторые подробности своей будущей свадьбы, расскажет о пробах участия на Евровидение-2020 и о планах на будущее, ведь совсем недавно она подписала контракт с американским лейблом и готова знакомить мир с украинской музыкой.

Ответы 60

Оксана:
1
Скажи пожалуйста, правда ли, что у тебя очень маленькая ножка? Какой на самом деле у тебя рост и размер ноги?
У мене насправді не дуже маленька ніжка, навіть на кросівках написаний розмір, це якась підстава від сучасних дизайнерів – у мене 38-39 розмір. Зріст у мене 175 см, тому, думаю, що для мене це нормальний розмір.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
1
Розкажи про живі виступи, чи хвилюєшся ти на сцені? Було таке що щось йшло не по плану?
Звичайно, мені здається, що кожен раз щось трапляється. Я хвилююсь кожного разу, коли виходжу на сцену – для мене це дуже велике переживання, наче я виходжу в перший раз, як маленька дитина, яка йде до першого класу. Але потім, коли я виходжу на сцену, бачу людей, відчуваю цю атмосферу – всі переживання кудись розсіюються, слава Богу, я відчуваю себе в своїй тарілці. Дуже часто буває, що я забуваю слова і другий куплет у мене завжди такий самий, як і перший :) Але, слава Богу, ніхто цього не помічає, всім подобається, всі кайфують та тусять – це саме головне, щоб у людей був класний настрій! Багато чого було – і костюми рвались, і я падала на сцені, думаю, у багатьох артистів щось йде не так, але це не є проблемою, це є таким маленьким поштовхом, щоб робити ще краще.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга Вольная:
1
Сонечка, с чего начался твой творческий путь? И собираешься ли ты записать песню на русском языке?
Я думаю, що це буде нескоро, поки що про це навіть не думала. Ми робимо пісні на українській мові, все вийшло дуже спонтанно, коли я вчилась в Великобританії, я поверталась додому і як хобі займалась співом, записувала якісь квери, це було дуже круто і мені подобалось. Я вирішила, що треба зробити якийсь подарунок татові на День народження і я записала для нього кавер на пісню Анастейші – мама поставила для тата цю пісню, у нього потекли сльози і він сказав, що, мабуть, потрібно щось з цим робити :) Так вийшло, що тато став для мене дуже великим поштовхом, вони з мамою в мене повірили, що в мене щось вийде з цього. Моя професія – дизайнер інтер’єрів, тобто взагалі не зв’язана з музикою, я думаю, що багато студентів, які навчаються за якоюсь професією, в фіналі займаються чимось іншим, я таких знаю багато і творчих людей таких дуже багато. Я щаслива, що на той момент я зробила правильний вибір і абсолютно не жалкую.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
0
В какой стране Вам хотелось бы прожить всю жизнь?)
В Україні, тому що це моя країна, мені тут подобається все, а подорожувати можна і в різні країни.

Понравился ответ? Поделись:

Юрій Токарєв:
0
Чому Ви виконуєте лише так звану клубну музику ("стучалки и кряхтелки"), а не концерту - пісні для цілеспрямованого сприйняття? Може, варто змінити, урізноманітнити репертуар піснями з мелодіями в стилі Володимира Івасюка? Вочевидь нинішні Ваші автори не в змозі таких створювати за браком мелодичного обдаровання. По суті, у Вашому репертуарі, на жаль, немає всенародних шлягерів - евергрінів на кшталт Івасюкових...
Юрій, дякую за таке прекрасніше запитання! Я думаю, що у кожного свої смаки і, якщо Вам на подобається музика, яку ми робимо, то не слухайте, ну, я ж Вас не змушую. Дуже багатьом людям подобається те, що ми робимо і я люблю те, що ми робимо, а це саме головне, коли тобі подобається те, що ти робиш, твоя музика, твій стиль – це саме головне і я вдячна своїй команді. Вам, Юрій, бажаю всього найкращого, впевнена, що у нас в Україні є дуже багато артистів, які виконують музику, яка Вам подобається! Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
0
Что ждать в будущем ? Какой трек планируешь это будет что то клубное или лирическое? Спасибо
Думаю, що лірики поки що вистачить. Це буде більш клубна музика, ми вже записали цю пісню, скоро будемо віддавати її на радіо і будемо знімати кліп – думаю, це буде щось таке масштабне, дивне і прикольне. Хочеться якогось шок-контенту в хорошому плані.

Понравился ответ? Поделись:

Денис:
0
Ти більш, відкрита, чи навпаки більш закрита для своїх прихильників?
Я взагалі дуже відкрита людина і інколи це буває мінусом, але у мене такий характер, я нічого не можу з цим зробити. Я вважаю, що, якщо ти будеш доброю і будеш добре ставитись до людей, то і люди до тебе будуть так ставитись. Я вважаю, що це нормально, відкритість – це класно, коли ти закрита людина, то тобі складніше буде жити.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
0
Ты бы хотела сыграть в хоккей?
Звичайно, я кожного разу його прошу про те, щоб вийти на лід і щось зробити з клюшкою, прямо дуже-дуже хочеться. Він мені кожен раз каже, що він це зробить і, дай Бог, щоб це було скоро, тому що мені подобається сама гра, подобається спорт, я на сто відсотків підтримую вислів «Трус не играет в хоккей» і зіграти в хокей я б хотіла.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Яка випадкова зустріч змінила твоє життя назавжди
Це прозвучить дуже банально та ванільно, але це насправді так – це зустріч з моїм нареченим. Це назавжди змінило моє життя, тому що я ніколи в житті так не кохала і не думала, що так швидко все станеться, що у мене будуть такі сильні та моментальні емоції – я дякую Долі за те, що вона нас познайомила. Я думаю, якщо дівчина зустріла свого, того самого, вона зрозуміє, про що я говорю, тому що це реально міняє все твоє життя. Ти змінюєшся зсередини в позитивному плані, в тебе з’являються якісь інші потреби, ти бачиш людей з іншого боку, тобто все змінюється і все змінюється в кращий бік.

Понравился ответ? Поделись:

Олег Гаврилюк, смт Крижопіль:
0
Ви зазвичай наносите макіяж у повсякденному житті чи дозволяєте своїй шкірі відпочити? скільки часу ви витрачаєте на нанесення мейк-ап?
На жаль, я накладаю мейкап кожен день, я навіть сміття викинути не можу без макіяжу. Мейкап для того і був нам даний, для того, щоб ним користуватись і, слава Богу. Тому кожен день наношу макіяж, але інколи буває таке щастя, коли можна день посидіти вдома і дати своїй шкірі відпочити, бо зазвичай вона у мене відпочиває тільки вночі.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
как относишься к вегетарианству и веганству?
Абсолютно не розумію цього, вибачте. Звичайно, у кожного своє розуміння, але я без м’яса жити не можу.

Понравился ответ? Поделись:

Віталіна:
0
Привіт команді tochka.net, читачам і тобі Соня! Скажи кілька слів про плани на майбутнє? Що зараз для тебе на першому місці? Бажаю нових звершень на сцені та у житті ❤︎
Віталіна, дякую за запитання! Планів дуже багато, насправді ми зараз готуємо нову пісню, яка буде в зовсім іншому стилі, не буде схожа на жодну пісню з мого репертуару, я її називаю «бомба-ракета». Це експеримент в гарному сенсі, сподіваюсь, що пісня сподобається і також готується кліп на цю пісню, реліз відбудеться через два місяці, готуються ще нові пісні та виступи – дай Бог, щоб цей коронавірус вже пішов додому, щоб всі були спокійні та паніки не було. Планів багато, буде ще більше і все буде круто! І весілля, тому що вже дуже-дуже не можу дочекатися цього дня :) Для мене це мрія була – вийти заміж, я завжди собі представляла, як воно все буде, спочатку я думала, що у мене буде така велика сукня, але потім передумала. Тому, планів багато.

Понравился ответ? Поделись:

Станіслава:
0
Соня, дуже подобається як ти співаєш і ведеш себе на сцені! Одразу видно що людина на своєму місці:)) Чи важко було добитися того що маєш зараз? Хто був головним натхненником і підтримкою?
Дякую, дуже-дуже приємно! Насправді і на даний момент дуже важко йти далі, тому що шоу-бізнес він такий і тут нічого не зробиш, кожен раз потрібно видумувати щось нове, щоб тебе не забували, щоб тебе любили ще більше. Тим паче, я народилась в музичній родині, моя тітка для мене являється еталоном в музиці, але це складно, тому що тебе постійно порівнюють з нею, але ми абсолютно різні люди, робимо абсолютно різну музику. Тому хотілося б, щоб мене сприймали не як племінницю Софії Ротару, а як Sonya Kayі як особистість. Це складно, але головне – це вірити в себе, вірити в свою команду, вірити в людей, які в тебе вірять і все буде круто!

Понравился ответ? Поделись:

Маша:
0
Чому вирішили переїхати в Київ? Чи важко Вам це далося?
Вирішила переїхати після того, як у нас почалась війна і я не змогла залишатись осторонь від того, що відбувалось в Україні, я переживала за своїх батьків та родичів і вирішила повернутись саме для того, щоб робити український контент і українську музику. Просто показати, що українська мова – вона крута і модна, вона завжди буде в моді, вона класно звучить в різноманітних стилях музики, в кожному стилі вона звучить по-своєму круто.

Понравился ответ? Поделись:

Даня:
0
Як ти провела б день зі своїм шанувальником?
Думаю, ми б весь день гуляли по місту, багато говорили і не тільки про музику, заспівали б щось… я про це просто не думала, я не знаю.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия:
0
Что для тебя вера в Бога, и как часто ты посещаешь церковь?
Я вірю в Бога, в церков ходжу не дуже часто, думаю, що якщо ти хочеш поговорити з Богом, то ти можеш це зробити і без церкви. Якщо тобі цього хочеться, то ти можеш сходити до церкви, але я не вважаю, що це обов’язково.

Понравился ответ? Поделись:

Ксения:
0
Ви вмієте готувати, яке Ваше коронна страва?
Смажена картопля з ковбаскою :) Мабуть я зараз піду додому і буду смажити картоплю, тому що вже дуже багато розмов про це було сьогодні. Це моя коронна страва, а ще крильця в духовці медом, з гірчицею.

Понравился ответ? Поделись:

Ярослава:
0
Коли вирішила що бути співачкою це на 100% твоє? Чи були сумніви або бажання все кинути??? Що допомогло тобі стояти на своєму?
Звичайно, коли ти починаєш, то є дуже багато рейтерів і це нормально. Було багато випадків, коли опускались руки і тобі вже нічого не хотілося, я тоді була зелена та дурненька, читала абсолютно всі коментарі, все, що про мене писали, навіть те, що не зв’язано з музикою, багато неприємного писали про зовнішність. Але нічого страшного, це дало дуже великого пінка під зад – якщо тобі пишуть, то це добре, навіть, якщо це погано. Було дуже багато таких моментів, але головне – мати такий стержень в собі, мати тих людей, які тебе підтримують, які вірять в тебе і все буде круто.

Понравился ответ? Поделись:

Валентина:
0
Ти вже маєш ідеї для наступного альбому? В якому напрямку будеш далі рухатись у творчості?
Так як ми любимо експериментувати, я вважаю, що кожен артист має показувати себе з іншого боку, щоб людям було цікаво слухати та дивитись. Імідж та образ дуже сильно впливають на те, як артист виглядає перед глядачами, треба, щоб на нього було ще цікаво дивитися, а не тільки слухати. Тому альбом буде, думаю, в кінці цього року, але це плани. Пісень вже дуже багато, точно не будемо упинятись, будемо робити щось нове, щоб людям було цікаво нас слухати та дивитись.

Понравился ответ? Поделись:

Іринка:
0
На українській сцені зараз мало виконавців які б могли співати/розмовляти українською без акценту. У вас дуже чиста вимова, українська ваша рідна чи друга?
Дякую! Я українською мовою спілкуюсь і вдома, з деякими друзями я спілкуюсь російською мовою, в мене мама – молдованка, тато – білорус по батьківській лінії, тому моя сім’я розмовляє на різних мовах. Українську я вивчила в дитсадку, з тих пір розмовляю і на українській, і на російській мові. Українська мова мені дуже подобається, подобається те, що ми робимо музику на українській мові, ми з самого початку хотіли показати, що українська мова звучить круто, в модній стилістиці, не гірше, ніж англійська, російська і т.д.

Понравился ответ? Поделись:

Наталя:
0
Де тебе найчастіше можна зустріти?
В студії – я там практично живу, дуже багато часу там проводжу. Ще мене можна зустріти в спортзалі, тому що я дуже багато займаюсь, але в якому – не скажу, шукайте :)

Понравился ответ? Поделись:

Вікторія:
0
Хто режисер кліпу на пісню «ходимо»?
Це Дмитро Маніфест и Дмитро Шмурак і це були дуже прикольні зйомки. Було дуже холодно, в цей день ми знімали два кліпи, це були дуже важкі зйомки, страшенний вітер дул в обличчя, очі у мене були просто багряні, я тільки через кілька днів відійшла. Це було дуже-дуже класно, але це того варте, як і завжди.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Як народилась пісня «Зоряний саундтрек», звідки така назва?
Це відбулось дуже спонтанно, ми навіть не робили ставок на цю пісню – ми записали, але нереально знати наперед, яка пісня стане хітом. Тому ми записали пісню, зняли на неї кліп і потім так сталось, що вона вистрілила в інтернеті і все пішло, як по маслу. Це було дуже приємно, тому що ми навіть не очікували, що пісня так вистрілить.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
0
Що більше подобається запис пісні чи зйомки кліпу?
Не можу сказати, тому що це абсолютно різне. Коли ти записуєш пісню, ти працюєш на студії, ти маєш всі емоції пережити разом з цією піснею, слухач має відчувати щось в середині, якщо ти з кам’яним обличчям будеш співати цю пісню, то люди це відчують. Кліп – це класно, це дуже весело, ти дуже втомлюєшся і інколи навіть страшно. Одного разу під час зйомок кліпу «Слухай моє серце» мені довелось пірнати в ванну, в якій була розведена фарба з водою, і у мене перший раз в житті сталася панічна атака, це був перший раз в житті, коли у мене вже все тіло синіло і мій директор вже кричала режисеру, що треба зупинятись, бо я вже взагалі не могла встати. Тому зйомки – це дуже складно, але, якщо ти віддаєшся на всі сто відсотків, то це того варте.

Понравился ответ? Поделись:

Оленка:
0
Як проводиш дозвілля? Порадь класні заклади і місця у Києві?
Мені дуже-дуже подобається кафешка на, здається, шостому поверсі над PinchukArtCentre – там дуже класний вид і дуже смачна кава, я люблю там сидіти. І люблю ходити до Маріїнського парку, ще подобається територія біля Будинку Химер, я люблю взяти там собі каву і просто гуляти та кайфувати. Я більше люблю гуляти, ніж сидіти на одному місці.

Понравился ответ? Поделись:

Ксенія:
0
З яким лейблом підписали контракт?:)))))
Ми підписали контракт з лейблом Fedde Le Grand, пісня на англійській мові і трошечки пізніше, коли ви почуєте цю пісню, ви запитаєте: «Це що Sonya Kay? Взагалі не схоже!» Тобто це абсолютно інша музика, я по-іншому заспівала і це класно, коли ти можеш показувати себе з різних сторін, тому я вже не можу дочекатись релізу цієї пісні.

Понравился ответ? Поделись:

Дарія:
0
Де замовляєш одяг/взуття для концертів і на кожен день? Хто для тебе ікона стилю?
Всі образи корегує мій стиліст Аіша Мілевська. Моя фішка – це комбінезони, є такий помаранчевий комбінезон з перчатками, в ньому я не можу нікому подзвонити або написати, тому я все роблю носом, коли його вдягаю :) Але це круто, треба дивувати людей і Аіша на сто відсотків з цим справляється. Є дуже багато людей, які мені подобаються, можна сказати, що для мене ікона – це Мадонна, вона класна.

Понравился ответ? Поделись:

Надежда:
0
Почему нет фото твоего парня?
Скоро буде. Я дуже вірю в різні прикмети і поки що ми це трішки приховуємо, але, думаю, вже через декілька місяців ви побачите фотки з весілля.

Понравился ответ? Поделись:

Василь:
0
Як відносишся до співу під фанеру?
Абсолютно негативно, тому що, вважаю, що, якщо люди приходять до тебе на концерт і платять за це гроші, то співати під фанеру – це дуже погано, я не розумію таких артистів. Думаю, що кожен правильний артист має співати наживо.

Понравился ответ? Поделись:

Андріана:
0
Чи було тобі незручно або соромно виступати?
Соромно було тільки тоді, коли у мене лопнув одяг на п’ятій точці :) А так мені ніколи не буває соромно, тому що я дуже багато репетирую, займаюсь хореографією, займаюсь вокалом і перед виходом на сцену дуже багато працюю над собою.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999